Klart man som feministisk regering för en humanitär stormakt drar in biståndet!

Sverige skär ner biståndet till aids, tuberkulos och malaria. Pengarna ska givetvis gå till asylsökarna här på hemmaplan. De cirka 35 000 ensamkommandes kostnad på cirka 35 miljarder per år ska ju betalas så varför inte ta 300 miljoner från myggnät och medicin som skulle gå till de fattiga delarna av världen? Många bäckar små, allt för att få ihop pengarna. Och många bäckar lär det behövas…

öppet brev till löfven

Så kraftfullt agerar en riktig feministisk regering i en humanitär stormakt! Skit i malaria, aids och tuberkulos i tredje världen! Vad ska de med medicin, myggnät och annan skit till när vi har massor av vuxna barn på HVB-hem att försörja!

Men det är inte bara de bortskämda glidarna i tredje världen som får betala, även Sveriges snåla pensionärer får dra sitt lilla strå till stacken

92 åring får flytta

92 åring får flytta1

De ensamkommande vuxna barnen måste ju ha någonstans att bo, det måste ju Mary förstå!

90-åringar tvingas flytta

De bortskämda pensionärerna gnäller inte bara i Enskede utan de gnäller även i Kungsbacka! Där är det 90-åringar som ska kastas ut till förmån för ensamkommande vuxna barn. Gnällspikar är vad de är, dags att de börjar göra som Reinfeldt kräver!

reinfeldt pensionärerna ska jobba

Dags att gnällspikarna som får flytta till nya boenden slutar spela golf och mata duvor för nu ska vi ha in de mest arbetsamma folken i världen till Sverige

reinfeldt pensionärerna ska jobba1

Japp, nu är det slut med duvmatandet och golfen för de äldre för nu ska syrier och irakier in eftersom de är de hårdast arbetande folken. I Syrien och Irak. De måste ha bostäder när de kommer till Sverige för även de arbetsamma 30%-40% av dem som aldrig kommer att jobba här måste ju bo någonstans!

Reinfeldt passar även på att förklara att Sverige är ett starkt samhälle

reinfeldt pensionärerna ska jobba2

Precis! Sök på kod 291 här på bloggen så får ni massor av bevis på att Sverige inte är urtrist!

Men inte nog med det, han förklarar också den sneda könsfördelningen på de som kommit till Sverige på ett elegant sätt!

reinfeldt pensionärerna ska jobba3

Japp, precis som vi sett så är det mest kvinnor som kommit till Sverige eftersom de i högre grad söker sig till nya spännande miljöer! Reinfeldt beskriver exakt hur det ser ut i Sverige! Sen får killarna i skolan skärpa till sig!

feministteologi

Men som tur är så har de inte offrat några pengar från den viktiga genusforskningen så Lovisa kan slappna av i två år och tänka på sitt viktiga arbete med kristen feministteologi! Det är nog precis vad samhället behöver, äntligen lite samhällsnyttig forskning inom ett område där samhället skriker efter kompetens! Tänk när Sverige börjar skörda frukterna efter den spjutspetsforskningen? Vi kommer att bo i Shangri la.

#SverigeTillsammans #Halleluja

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

73 kommentarer

 1. MiT

   /  02/13/2016

  ”En knivdödad på asylboende: Polisen förbereder stormning”
  http://nyheteridag.se/en-knivdodad-pa-asylboende-polisen-forbereder-stormning/

  Svara
 2. MiT

   /  02/13/2016

  Svara
  • Erik den förste

    /  02/14/2016

   ”Hur länge har ni haft skylten uppe?
   – Den har varit där sen bageriet öppnade 1963, så jag fattar inte varför detta är en nyhet.”

   Om det hade varit en riktig skylt hade jag möjligtvis köpt det, men allvarligt talat…

   Svara
   • Erik den förste

     /  02/14/2016

    Ni som gett tumme ner: gå till artikeln, kolla på bilden, gör er egen bedömning om huruvida skylten funnits där i drygt 50 år.

    Svara
 3. MiT

   /  02/13/2016

  Svara
  • Senior

    /  02/14/2016

   ”Sedan när blev kristendomen demokratisk?”
   Helt fel fråga.
   Svaret är att västvärlden blev demokratisk när vi förkastade religion och blev sekulära.

   Svara
   • Jans

     /  02/14/2016

    Nja, det är väl inte helt korrekt att Sverige förkastade religionen när demokrati infördes. Statskyrkan ”förkastades” inte förrän millenieskiftet. Demokratin infördes stegvis utan någon särskild relation till kyrkan. Någon historiekunnig får reda ut när kyrkan blev underordnad nationen. Kan det vara med Gustav Vasa?
    Det finns ingen grundläggande konflikt mellan kristendom och demokrati i modern tid, till skillnad från de stora demokratiproblem som råder i alla stater med islam som statsreligion.
    Personligen anser jag att kristendomen har lagt grunden till den västerländska världsordning som ser demokrati som självklar men det är mer en åsikt än något jag kan styrka.

    Svara
    • Senior

      /  02/15/2016

     Ok, svaret är att västvärlden blev demokratisk när vi stegvis förkastade religion och blev sekulära.

     Angående ditt påstående att det inte finns någon grundläggande konflikt mellan kristendom och demokrati i modern tid kommer sig av att när kyrkan tappade makten blev de helt enkelt tvugna att anpassa sig efter detta och förändra sin ideologi.

     Svara
  • Jans

    /  02/14/2016

   En mycket intressant och vanlig tankefigur i de där kretsarna är att man antyder att skribenter som uppfattas som höger egentligen är för våldtäkt och enbart använder sin avsky mot våldtäkt som slagträ mot t.ex. islam. Undrar omdet överhuvudtaget går att hitta någon undersökning som visar att folk som är höger/invandringskritiska eller mot feminism är mindre negativa till våldtäkt än gemene man.

   Svara
 4. Pelle2

   /  02/13/2016

  Alla vet ju att det är billigare att hjälpa människor på plats än att hjälpa dom I Sverige.Ändå envisas många med att tycka att det är en bra ide’ att hjälpa färre på plats i Sverige än att hjälpa många fler i deras hemland. Helt sanslöst tycker jag.
  Även om jag inte tycker om Reinfeldts raljanta uttalande så har han ju rätt i sak vad gäller pensionsåldern.Vi måste jobba längre om vi vill bibehålla en bra levnadsnivå som pensionärer.Vi lever längre och det kostar mera än vad det gjorde när pensionsåldern på 65 år infördes.En bra start vore väl om de flesta faktiskt jobbar tills de är 65.idag är väl snittet på den egentliga pensionsåldern 60 år ? Fast detta kräver förmodligen att man kan anpassa arbetslivet när man blir äldre.Alla orkar inte prestera på topp när de är omkring 65.

  Svara
 5. MiT

   /  02/14/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  02/14/2016

   Det handlar väl mera om att MP har flera anhängare bland yngre människor som inte förstår bättre.Då vore det perfekt för MP om de yngre kan rösta så att de får flera röster.

   Svara
   • Jans

     /  02/14/2016

    Men hur är det med SD då? Är inte de också proportionellt större bland ungdomar? I så fall kanske effekten blir precis tvärtom den som MP önskar sig eftersom SD är ett större parti totalt…

    Svara
    • Pelle2

      /  02/15/2016

     Vet inte om SD är så stora bland ungdomar. Det är ju många LO-medlemmar som har gått från S till SD och dom är knappast så unga.

     Svara
 6. ”Vi är inte rädda. 90% av oss är vuxna med militär utbildning”.

  http://nynashamnsposten.se/nyheter/nynashamn/1.3553195–tack-nynashamn-for-allt-stod-

  Svara
  • Jans

    /  02/14/2016

   Var e brudarna?

   Det man undrar nu är om en av dem på bilden kanske faktiskt gjorde något olämpligt som föranledde den polska våldsmobben att agera. Det känns bara olustigt alltihop.

   Svara
   • Polackerna ville lära vissa på boendet ”en läxa”; en grupp därifrån hade tidigare på den dagen rånat en man i Nynäshamn och attackerat en 16-årig polsk flicka sexuellt + försökt stjäla hennes telefon.

    Svara
    • Jans

      /  02/14/2016

     Jag har också hört om den polska flickan men inte hittat källan till den uppgiften. Var kommer den ifrån?

     Svara
   • Kamil Ryba är ombud/vän till den polska gruppen. Det framkommer här vad som ligger bakom:

    Svara
    • Jans

      /  02/14/2016

     OK, ja då verkar det ju finnas en polisanmälan om övergreppet. Då får vi hoppas att polisen tar tag i det med samma kraft som de syr in polacker med knölpåkar.

     För övrigt tycker jag personligen inte om högerextremister men det är ändå relevant att veta sammanhanget. Man skulle vilja veta mer om exakt vad det var flickan råkade ut för.

     Svara
  • Törnrosa

    /  02/14/2016

   Känner inget behov av att hjälpa krigsutbildade unga män vid god vigör. I mina ögon borde de vara kvar och försöka få rätsida på sitt eget land.

   Jag vill hjälpa de kvarlämnade ensamma kvinnor som lever i flyktingläger och vars barn är fullständigt utmärglade. mvh

   Svara
   • Törnrosa

     /  02/14/2016

    Verkar som den artikel Sofias första länk pekar på har ändrats. Hittar inte det som jag kommenterar i mitt första inlägg.

    Vill tacka Sofia för länken till Kamil Ryba. Ska bli intressant att följa det ärendet. mvh

    Svara
 7. Ivar L

   /  02/14/2016

  Importproblem:

  Svara
 8. MiT

   /  02/14/2016

  http://unvis.it/http://www.dn.se/debatt/eliten-satte-den-demokratiska-lyhordheten-pa-undantag/

  Här kommer en Carl Melin in, är han dum på riktigt?

  Kan inte Federly läsa? Står ju i punkterna precis vad han menar?

  Federly är ju enormt obehaglig…

  Svara
  • Jag ser faktiskt inte vad som exakt upprör med Esaissons artikel.

   Jag tycker förvisso inte att beslutsförfattare alltid ska gå i populistisk anda, men när man går mot opinionen så måste man ändå fråga sig vilka som egentligen drabbas? Dödsstraff togs upp som ett exempel och ja, vilka drabbas egentligen av dödsstraffets vara eller icke vara? Rimligtvis människor som begått brott i den skalan, dess anhöriga, offret och dess anhöriga. Men gemene man? Nej knappast. Samma sak med till exempel homosexuella som ingår i partnerskap – drabbas egentligen homofob-Hasse av att homosexuella ingår i partnerskap mer än att han själv tycker att det är moraliskt fel?

   Sanningen med invandringsfrågan är ju att den är sjukt kostsam – bara ensamkommande barn kostar 10-tals miljarder i dagsläget och sätter extrem press på olika samhällsfunktioner som vård, skola och ja, omsorg. Frågor som människor prioriterar högt, därav så har den flugit högt upp på agendan. Samhällsfunktioner som påverkar människor från alla samhällsskick förr eller senare.

   För att driva en fråga mot folkopinionen så kan den inte påverka gemene man, åtminstone nämnvärt. Detta har man totalt misslyckats med att visa. Och det är väl det som är kärnan i Esaissons artikel snarare än billig populism?

   Svara
 9. MiT

   /  02/14/2016

  Hör ihop med den ovan

  Ja var har de varit? Svaret kanske är just det som han försöker förklara i artikeln i DN…?

  Svara
  • Jans

    /  02/14/2016

   Heinö verkar jämställa invandringskritisk hållning med rasism. Är det då så konstigt att den opinionen inte fått uttryckas? Det är så låg nivå på tankeförmågan och förvirrat från Heinö så det hade varit bättre om han skottat snö istället. Känns som han vill hålla med men samtidigt inte vågar eller så försöker han sig på en lite djupare analys som han inte har förmågan att ro iland.

   Svara
 10. MiT

   /  02/14/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  02/14/2016

   Historikern David Linden skriver om hur de som vill ha en reglerad invandring utmålas som rasister och så har det åtminstone varit fram till att Sossarna införde begränsningar.
   Detta kallar Ahola för antiintellektualism.Är det några som är antiintellektuella så är det väl godhetsvänstern som inte har den minsta lösning på hur de som redan har kommit skall integreras i samhället och komma i arbete. Dom vill bara köra på och hoppas att det löser sig.

   Svara
 11. MiT

   /  02/14/2016

  Här är artikeln, om ni väljer unvis.it så missar ni den fantastiska inforutan om författaren som förklarar väldigt mycket 😛

  https://archive.is/ZZEXw
  http://unvis.it/http://www.sydsvenskan.se/asikter/att-tycka-att-det-ar-ackligt-ar-ingen-anledning-att-inte-prova-menskoppen/

  Svara
  • Anders

    /  02/14/2016

   Vilken oerhörd cis-normativ mening. Det finns faktiskt män med mens. Nu är jag kränkt å deras vägnar.

   Svara
 12. MiT

   /  02/14/2016

  Svara
  • Jans

    /  02/14/2016

   Ja, det dä r är riktigt pinsamt för gammelmedia. Hela deras ”allt-är-polisens-fel” är mycket pinsam.

   Svara
 13. Dreadlock

   /  02/14/2016

  Nästan aldrig finns det något läsvärt på Flashbacks Integration&Invandring avdelningen. Men igår dök det upp en berättelse från en f.d. anställd på 2 olika HVB-hem som sammanfattar situationen och beskriver nyanlända ungdomars obefintliga förkunskaper på stort sett alla tänkbara plan.

  https://www.flashback.org/t2686380

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  02/14/2016

   Intressant och det bekräftar dom flesta liknande vittnesmålen jag hört/läst.

   Vad jag ofta undrar är varför inte dom här hemmen sätter hårt mot hårt och förklarar för dräggen som avviker från regelverket att det inte kommer bli lätt för dom.

   Kan förstå att det blir motstånd i början men om personalen visar enad front och drar in förmåner till ett minimum borde det sända en tydlig signal om att inte acceptera hot/våld/utpressning/okynnesanmälningar osv.

   En bra lösning vore nog att ha en farbror från hemlandet på plats med hårda nypor som kan hjälpa personalen. Tänker på hur svenska ungdomar på hvb/p12 hem kunde bli inlåsta i städskrubbar vid vägran att deltaga i aktiviteter och hur kollektiv bestraffning tillämpades
   enligt en god vän som jobbade i köket på ett par hem i mellansverige innan invasionen.
   Saker som att hjälpa med normala sysslor som klippa gräset eller städa fick dom göra själva och ta konsekvenserna för vägran.

   En röd tråd genom hela förbannade invasionen är att det verkar vara helt andra regler som gäller för svenskar speciellt utsatta grupper som unga på hem samt äldre och hemlösa där särbehandlingen blir extra tydlig. Att det är olika lagar som tillämpas för svenskar som blir haffade om dom höjer rösten på t-banan kontra invandrare som kan slå sönder en t-banestation och hota personal men undkommer helt utan straff och blir istället skjutsade därifrån och avsläppta utan konsekven är så jävla sjukt att man häpnar.

   Blir grymt sugen att gå ihop med ett gäng likasinnade starta en kedja hvb-hem med disciplin och nolltolerans för åldersfusk och allmänt ruttet beteende. Målsättning ska vara att en stor del av överskottet ska gå till behövande som hemlösa och äldre dvs där pengarna behövs.

   En bra lön och kravallutrustning till personalen samt en äldre afghansk herre med rottingkäpp som ”ordningsman” och koncept som att här får du förtjäna att gå på fotbollsmatch du börjar på noll och får noll utöver det staten kräver av aktören tills du arbetat ihop dina guldstjärnor.

   Finansiär söker 😀 ställer upp som arbetsledare/organisatör

   Svara
   • Jans

     /  02/14/2016

    Jag föreställer mig att om du startar ett HVB-hem med ”hård” stil kommer det snart att uppmärksammas av någon relativeringsstinn vänstertomte och sedan hjälper de någon kille att anmäla hemmet som får tillståndet indraget av en karriärssugen soc-person påhejad av lokal och (om det blir stort) riksmedier.

    Svara
 14. Många svenskar känner sig nu som främlingar i sitt eget land!
  http://snaphanen.dk/2016/02/14/framling-i-eget-land/

  Svara
 15. MiT

   /  02/14/2016

  Svara
  • ”Elit” är inte rätt beteckning på dem.
   Odemokratisk stämmer verkligen till 100%

   Svara
  • Jan

    /  02/14/2016

   Esaiasson har rätt, naturligtvis. Att han får mothugg handlar om att maktens särintressen pinkar revir. Vi får inte glömma att skyldiga till den här utvecklingen är inte bara politiker (den s k sjuklövern) utan även myndigheter, kommuner, landsting, medier (statliga eller ej), fackförbunden, näringslivets organisationer samt landets högskolor och universitet.

   Den sista kategorin omfattar tragiskt nog även nationalekonomer och statsvetare. Personer som kunnat göra skillnad genom att visa lite mod och inte böja rygg för den hand som föder dem. Hur ska man kunna ha något som helst förtroende för sådana osynliga kårer som nationalekonomerna och statsvetarna?

   Svara
  • Jans

    /  02/14/2016

   Rätt intressant att normativa DN nu skickar kanonmat för att bädda för sin egen omsvängning. De hade aldrig publicerat en sådan artikel för 6 månader sedan. Inte en chans.

   Svara
 16. MiT

   /  02/14/2016

  Svara
 17. Jan

   /  02/14/2016

  Kommunpolitikern Ewelina säger att hon värnar andra länders medborgare lika mycket som kommunens invånare. Samt att den som inte gör det tillfogar kommunen skada och ska ”sätta på en film och vara tyst”: http://www.expressen.se/debatt/jag-vet-varfor-det-nastan-bara-ar-man/

  Svara
  • Hon vet inte hur kommunen får sina pengar. Hon säger att vi inte betalar. Är hon en typisk S politiker? Då är det värre än vi tror.

   Svara
 18. När de gamla uvarna dör är det lättare att införa det multikulturella paradiset. De gamla är bara en bromskloss.Ungefär så – med lite andra ord – menade en professor i Umeå.

  En metod är att neka de gamla äldreboende och på så sätt blir det sakteligen tomt. Då kan man lyxrenovera och ta in ytterligare unga män från andra länder. De kostar i och för sig tre gånger mer än de gamla men vad gör det för de godhjärtade multikulti politikerna. Det är andras pengar.

  Min kommun la nyss ner ett rehabboende för äldre som var bara otroligt bra med kvalificerad personal. Man bara nekade alla sökanden plats där. Nu blir det ett boende för ”ensamkommande barn”. Ja, det ska ju renoveras förstås och personalstyrkan blir större.

  Sker snart i din kommun. Ta hand om din gamla mamma/pappa själv. Kanske kan du bygga ett undantagsstuga så det börjar likna gamla tider. Eller kan vi auktionera ut de gamla?

  Svara
 19. Jock Rockman

   /  02/14/2016

  ”Fegis Renfäll”, vår mest överskattade statsfeminister. En populist utan moral och intellekt.
  Visst, det är kvinnorna som lämnar landsbygden i Sverige. Det är ”roligare i stan”, särskilt som kvinna blir ger det en mer uppmärksamhet…

  Svara
 20. Jerry

   /  02/14/2016

  Sverige ser ut som på feodaltiden. Enda sklllnaden är att jobb på den tiden ansågs fult. Den som var tillräckligt rik behövde inte befatta sig med sådant. Bönderna jobbade medan överklassen reste runt och roade sig. Överklassen jobbade också men mest med sådant som var kul och när den kände för det. Ungefär som Fredrik Reinfeldt. Vill han skura toaletter tills han fyller 75? Knappast va!

  Svara
  • Jan

    /  02/14/2016

   Inte om han kan leva på landets största socialbidrag som han ”pengatvättar” genom att inkassera bidragen genom det för ändamålet nystartade bolaget. Där naturligtvis älskarinnan, hans förra pressekreterare, ingår.

   Svara
 21. MiT

   /  02/14/2016

  Vattenkanon i arbete…

  Svara
 22. MiT

   /  02/14/2016

  Super Mario på violin 😛

  Svara
 23. MiT

   /  02/14/2016

  GTA i verkligheten 😛

  Svara
 24. MiT

   /  02/14/2016

  Svara
 25. MiT

   /  02/14/2016

  Svara
  • Jans

    /  02/14/2016

   DN:s kanonmat bombarderas. Sedan när några fått smaka på detta och debatten svalnat kan ledarsidan träda fram som om de alltid tyckt att migrationen bör regleras.
   Gissning från min sida, skall bli intressant att följa utvecklingen.

   Svara
   • Mycket möjligt men om det händer så måste jag undra om Wolodarski inte hänger löst. Tror DN-härvan i januari fick de högre cheferna och gå på honom om det händer…

    Svara
 26. MiT

   /  02/14/2016

  ”I väntan på Rosengårds stora lyft”
  http://www.larsaberg.se/se/Tidning.php?recordID=339

  Svara
 27. Svenne

   /  02/15/2016

  Göra upp med kulturrelativism, normkritik? *chockad*…

  Svara
 1. Ensamkommande ger miljoninkomster till kriminella, SVT fortsätter med propagandan | WTF?
 2. Rädda barnen visar vad de går för | WTF?
 3. 2,5 månader tog det för Rädda barnen | WTF?
 4. Världens dyraste reflexer och paraplyn? | WTF?
 5. Noor i Syrien | WTF?
 6. Pensioner | WTF?
 7. Wallström, vi tackar dig alldeles särskilt för platsen i Säkerhetsrådet! | WTF?
 8. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: