Ensamkommande ger miljoninkomster till kriminella, SVT fortsätter med propagandan

Såg på nyheterna på Gomorron Sverige idag på morgonen om att grovt kriminella ligor hårt utnyttjar det enorma asylhaveri som Miljöpartiet och Alliansen lade grunden till, och som Miljöpartiet med Socialdemokraterna fortsatte driva på, genom att erbjuda boenden för de ensamkommande barnen som det inte tycks finnas någon gräns för hur mycket de får kosta.

ensamkommande bland kriminella ligor

Inslaget handlade om ett ställe i Laholm som drevs av en grovt kriminell och där både Helsingborg och Halmstad placerat ensamkommande och betalat mångmiljonbelopp för bara några månader. Nu behöver man inte vara Einstein för att räkna ut att om det finns ett område där det finns hur mycket pengar som helst som kommunerna tvingas ösa ut som om det är konfetti så dyker kriminella upp såklart. För det finns verkligen ingen gräns för hur mycket de ensamkommande får kosta. Inga halva ägg där inte som de äldre får äta på sina boenden (om de inte blir utkastade för att ge plats för ensamkommande förstås…) eftersom ett helt ägg blir för dyrt.

Nu kan man ju tycka att eftersom situationen är mycket allvarlig och väldigt många kommuner håller på att knäckas tack vare de som kallas ensamkommande så kunde ju åtminstone SVT sluta med sin propaganda? Är det för mycket begärt? Folk vet ju vid det här laget att det oftast handlar om vuxna som ljuger om åldern? Bilden ovan var det som startade inslaget och bilden nedan (från ett klipp) var den som snabbt dök upp:

ensamkommande bland kriminella ligor1

Två små barn som sitter på golvet och leker med en bil och en motorcykel samtidigt som speakerrösten talar om ensamkommande barn. De kör dem fram och tillbaka som 3-4-åringar gör. Hade det varit ljud så hade man säkert hört att de härmade motorljud också, ”brum brum brum”…

Det ovan tycker alltså SVT är lämpligt för att illustrera ensamkommande barn som ganska ofta är fullvuxna män som ljuger om sin ålder och som håller på att knäcka kommunerna i Sverige…

Detta är ju inte detta det enda exemplet utan det finns ju fler likadana. Sen finns handel med lägenheter som styrs av ligor och där socialtjänsterna/skattebetalarna tvingas betala till exempel. En grov kriminalitet som mynnar ut i handel med människor som skapats, drivs och frodas av Miljöpartiets dröm som de nästan lyckats uppfylla med hjälp av de andra partierna.

Sen hade Gomorron Sverige sina obligatoriska identitetspolitiska inslag också såklart! Är ju inget Gomorron Sverige utan dem. Kampen måste ju fortsätta!

Så trots att hela Sverige håller på att rasa ihop totalt av Miljöpartiets våta dröm så matar SVT på med propaganda. Inte ens när inslaget handlar om att skattebetalare göder grovt kriminella i asylhaveriets spår kan de låta bli propagandan…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

96 kommentarer

 1. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
  • pelle2

    /  02/17/2016

   Rent statistiskt startade dom tydligen ganska många företag och det är ju bättre än att dom lever på bidrag…
   Sedan säger det ju inte så mycket om den totala sysselsättningsgraden i den befolkningsgruppen.
   Uppenbarligen finns det också problem med invandrade Somalier men det var inte den vinkeln Timbro hade.Dom ville visa på att Somalierna lyckades mycket bättre i USA med sin företagsamhet än de gör i Sverige och så är det säkert. Vi är ju erkänt usla på integration.

   Svara
  • Jan

    /  02/17/2016

   Timbro är och förblir nyliberala opportunister. De är intresserade av invandring så länge det sänker lönekostnaderna och försvagar facken. Nu när de ser konsekvenserna av invandringen i Sverige börjar de långsamt kappvända eftersom de inte vill ha några asylboenden på gräddhyllorna eller tiggande romer utanför Fältöversten.

   Somalierapporten är ren partipolitik. De vill komma åt sossarna. Som vanligt…

   Svara
  • Hans Odeberg

    /  02/17/2016

   Vad gäller mansöverskottet i åldersgrupperna 16 och 17 år så får man väl glädjas åt att den spiken i verkligheten är tämligen utsmetad uppemot 20- och 30-årsåldern.

   Svara
   • Bo

     /  02/17/2016

    Hur menar du nu? Överskottet lär bestå och öka då t.ex. 92% av ensamkommande ”barn” är av manligt kön och totalt över 70% av alla asylanter till Sverige de senaste åren är män. Förklara gärna, det är en ärlig undran. Är det så statistiken ser ut nu, dvs att det är utjämnat längre upp i ålder? Visserligen, om alla hämtar familj så får vi kanske mer kvinnor, men då också kanske 300 000 fler invandrare (lågt räknat sett till de sista åren).

    Svara
    • Hans Odeberg

      /  02/17/2016

     Enkelt. Det horribla procentuella mansöverskottet i 16-årsgruppen beror på att många flyktingar i åldersgruppen 16-35 år anger 16 års ålder. Om vi tar hänsyn till deras verkliga ålder så blir förvisso det totala antalet ankomna män detsamma, men procentsatsen per årskull blir lägre.

     Svara
     • Bo

       /  02/17/2016

      Ok, nu hänger jag med. Tack.

   • jaha

     /  02/17/2016

    Demografisk konfliktrisk-teori eller ej.

    Det spelar ingen roll att åldersgruppen är utsmetad, likt avföringen på ett flyktingboendes väggar under en matstrejk.

    Konflikten är redan här.

    Det är svårt nog att förstå hur ett så litet land som Sverige kan ta emot en så enormt stor mängd migranter i förhållande till den infödda befolkningen, mer än något annat land i Europa. I synnerhet när det inte ens finns resurser att sörja för dessa.

    Att världens mest feministiska och jämställda land dessutom väljer att ta emot en sådan enormt stor överrepresentation av män. Det är så efterblivet att det saknar motstycke.

    Det är rena receptet för att skapa konflikt, motsättningar och destabilisera samhället.

    Feminister gapar gärna om sin mens, rätten till styrelseposter eller sina ambitioner att göra karriär inom media.

    Men när det kommer till att hjälpa på riktigt utsatta kvinnor – vare sig det rör sig om kvinnliga flyktingar eller kvinnor som utsätts för massövergrepp – så är det tyst. Det enda som betyder något för dem är ideologin, de rätta åsikterna och den egna karriären.

    Samtidigt låtsas myndigheter, politiker och journalister som att merparten av alla dessa män från Afghanistan är sexton år. Det finns tält annars kan man ju alltid placera påstådda båtflyktingar på en båt.

    Tankar och sympatier går till alla som har en dotter.

    Sommaren kommer bli en utmaning. Oj oj oj.

    Svara
    • Svenne

      /  02/17/2016

     ”Tankar och sympatier går till alla som har en dotter.

     Sommaren kommer bli en utmaning. Oj oj oj.”

     Ja, ”burkan” slår nog igenom i Sverige till slut… Vare sig vi vill det eller ej.

     Svara
    • jaha

      /  02/19/2016

     Tillägg:

     Sedan kommentaren skrevs, strikt kronologiskt sett, så har det gjorts feministiska utspel i media där kvinnolobbyn de-facto kraftigt kritiserar den snedvridna könsfördelningen bland migranter.

     Det är ett populistiskt sätt för kvinnolobbyn att marknadsföra sin rapport med åtgärder för vad de anser vara kvinnliga rättigheter, som exempelvis kvotering till bolagsstyrelser.

     ”Inom en bestämd tidsram ska jämn könsfördelning nås i både bolagsstyrelser och ledningsgrupper, inklusive genom införande av kvotering.”

     Könsobalansen bland migranter nämns även i rapporten men utgör en väldigt begränsad del av densamma vilket står i tvärt kontrast till vad som ges fokus i media, exempelvis tidningsartikeln i metro.

     Begreppet ”mäns våld mot kvinnor” förekommer endast 17 ggr i rapporten, men det finns ett intressant tillägg för hedersrelaterat våld. Den moderna formuleringen är då ”mäns våld mot kvinnor och hedersrelaterat våld och förtryck”.

     Det mest intressanta är dock att de försöker om-definiera begreppet diskriminering.

     Det vill de antagligen göra eftersom det brukar vara svårt att påvisa och belägga just könsdiskriminering, om man inte först omdefinierar själva begreppet.

     Då heter det så här:

     ”Diskriminering är när kvinnor har färre möjligheter eller blir sämre behandlade än män, eller när kvinnor inte har samma friheter och rättigheter som män när det gäller politik, ekonomi, kultur eller att vara aktiva i samhället. När kvinnor och män inte har samma mänskliga rättigheter, är det diskriminering av kvinnor.”

     Här bör man komma ihåg kontexten av kvinnliga rättigheter definierade i samma rapport, som exempelvis innefattar kvotering till bolagsstyrelser.

     Stycket men framförallt den sista meningen är annars helt fantastiskt formulerad:

     ”När kvinnor och män inte har samma mänskliga rättigheter, är det diskriminering av kvinnor.”

     Det ni mina damer och herrar… och hennar.

     Det är feminism anno 2016.

     Svara
    • jaha

      /  02/19/2016

     Tillägg 2:

     Kvalitén på kvinnolobbyns rapport lämnar mycket att önska, men innehåller också några få intressanta stycken.

     Detta till exempel:

     ”Den svenska journalistkåren är numera jämställd om man ser till det totala antalet kvinnor och män, men på lednings- och styrelsenivå finns fortfarande en stark mansdominans. Det går tre män på varje kvinna i dagspressens företagsstyrelser och på VD-positionerna är 84 procent män.”

     Något för kulturredaktionens rabiata feministkärringar att reflektera över, i sällskap av en kanna rödvin.

     Svara
  • Jans

    /  02/17/2016

   Jag förmodar att det är en screenshot från SVT Forums sändning av ”Rotary Talks” med bl.a. Sanandaji och Jan Tullberg. Någon av dem citerade Vanhanen vars forskning jag länkat längre ner här. Tullbergs och Sanandajis föreläsningar borde sändas istället för Gomorron Sverige, varje morgon i en månads tid. Mycket viktiga saker som säjs. Vardera ca. 20 min + frågor:

   Tullberg:

   Sanandaji:

   Jag tycker ändå SVT skall ha en eloge för att de ens sände detta. Även om det var på en undanskuffad kanal på dålig sändningstid.

   Svara
 2. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
  • Jan

    /  02/17/2016

   Många är rädda att ge tummen upp här. Men även om de här sentimenten går på tvärs med den politiska korrektheten så ligger det en hel del sanning i dem. Massinvandringen kan, fortare än vi tror, bereda väg för det Eurabia som Fjordman och mördaren Breivik varnade för. Även om det inte får sägas rakt ut.

   Vi håller långsamt på att bli slavar åt människohorder från misslyckade länder i Mellanöstern och Afrika. Vi ser det redan idag i Sverige. De så kallade ensamkommande flyktingbarnen är ett tydligt sådant exempel.

   Svara
  • Så tummen upp och tummen ner samtidigt? Upp för info vi fått, ner för innehållet/händelsen.

   Svara
   • Jan

     /  02/17/2016

    Jag tror att många drar sig för att ge tummen upp när innehållet nuddar rasistisk retorik. Om du förstår vad jag menar?

    Svara
 3. Konsekvent mediacensur – kriminellt på asylboenden:
  BILDER

  Svara
 4. Jans

   /  02/17/2016

  För alla oss som släppt de postmodernistiska förklaringsmodellerna och istället litar mer till naturvetenskapligt baserade insikter (vad en södertörnare skulle kalla ”biologism”) även då det gäller konfliktforskning finns här skrämmande läsning om vad den nuvarande politiken kan leda till. Etniska konflikter:

  Citat:
  ”Rummel (1997) found recently that two simple measures, the number of ethnic groups and the number of religious groups a state has, are related to its collective (internal and external) violence: the more groups the more violence.”

  http://rint.rechten.rug.nl/rth/dennen/vanhanen.htm

  Rekommenderar läsning av hela artikeln och den som vill fördjupa sig hittar mängder med länkar till riktig forskning – d.v.s. inte Wolodarskisagor eller Södertörnyrsel.

  Svara
 5. MiT

   /  02/17/2016

  När DN pratar med ”gräsrötter” så pratar de med Behrang ”jag kan det här jag är jurist” Kianzad och Vian Tahir, en som gnider på Arvsfonden för att missionera i skolor om radikalfeminism/extremvänsterpolitik.

  ”Gräsrötter i kamp mot näthat”
  http://unvis.it/http://www.dn.se/kultur-noje/grasrotter-i-kamp-mot-nathat/

  Svara
 6. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
  • Hmm

    /  02/17/2016

   Fast det kan ju faktiskt varit en ploj för att lätta upp stämningen och få folk att sluta ta sig själva på för stort allvar. Lätt en grej som jag kunde ha hittat på bara för att ge ett leende så att man orkar ta tag i problemen lösningsorienterat sedan.

   Svara
  • Anders

    /  02/17/2016

   Låter som kulturell appropiering. Vilka förtryckare som dansar indianska danser utanför sin kulturella kontext. Fy skäms!

   (Kan innehålla spår av ironi över intersektionalisters dubbelmoral.)

   Svara
 7. MiT

   /  02/17/2016

  Det här inlägget är på vift på facebook, över 3000 sidvisningar på några timmar!
  https://toklandet.wordpress.com/2015/11/29/radda-barnen-visar-vad-de-gar-for/

  Svara
 8. MiT

   /  02/17/2016

  Gå in och läs kommentarsfältet i facebooktråden 😛

  Svara
  • Hmm

    /  02/17/2016

   Du får gärna lägga en direktlänk till fb-tråden så att jag kan läsa den utan att logga in. 🙂

   Svara
   • MiT

     /  02/17/2016

    Jaha, jag klistrade in länken till DN:s inlägg på fb om det, det är ju det du ser? Om du klickar på tidsstämpeln i fb inlägget från DN så borde du komma dit va?

    Svara
  • Ivar L

    /  02/17/2016

   För en gångs skull har DN och Björn Wimar rätt. Vi kan verkligen inte ha det såhär längre. Det är dags att antingen lägga ner DN eller byta ut merparten av medarbetarna samt direktionen.

   Svara
 9. MiT

   /  02/17/2016

  Niclas Persson är MP-politiker i Örebro…

  Han har verkligen argument…

  Svara
  • michael

    /  02/17/2016

   Ja Örebro kommuns slogan Mötesplats Örebro.
   Känns ju lite ironisk.

   Svara
  • Vidriga iq befriade vänsternollor, har dom inget vett? Helt jävla dumma

   Svara
 10. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
  • Hon är nästan oslagbar – i dumhet och tabbar.

   Svara
  • Jan

    /  02/17/2016

   Jag tror att hon menade bildligen inte bokstavligen. Neoliberalen, moderaten och praxeologen Victor Björklund misstolkar naturligtvis medvetet. Som den skojare han är.

   Svara
   • Pelle2

     /  02/17/2016

    Klart hon menade bildligen men jag tycker inte att hon själv lyckas bidra till multilaterala förhandlingar för fred och säkerhet. Hon är ju lika diplomatiskt smidig som en elefant i en porslinsfabrik och har gjort sig omöjlig i stora delar av mellanöstern genom sina uttalanden.

    Inte för att jag stödjer allt som Israel gör och heller inte det som Saudi-Arabien står för och gör men om hon vill förmedla fred i t.ex mellanöstern så är jag säker på att hon inte kommer att lyckas med det eftersom åtminstone två av de stora länderna inte kommer att vilja ha henne som fredsmäklare.
    Det vore skillnad om t.ex Jan Eliasson hade varit utrikesminister…
    Begriper ärligt talat inte hur Wallström fick bli utrikesminister och ännu mindre hur hon får kvarstå som det..Möjligen för att det inte fanns/finns någon bättre sorgligt nog.

    Svara
  • Onödigt att ge sig på det egentligen. Det är väl bra att hon uppmärksammar att det finns något positivt i det svenska. Nu kan vi börja diskutera vad som händer när vi förnekar att det finns något som är svenskt och sedan försöker anpassa oss till kulturer med annan ”DNA”. Ett steg framåt på det stora hela.

   Svara
   • michael

     /  02/18/2016

    Jag tycker det är helt rätt att hon får kritik eftersom hon själv tillhör gänget som rasistanklagat alla som talat om svenskhet dvs det är hyckleriet som ska kritiseras.
    Precis som när Åsa Romson sa zigenare.

    Svara
  • Ivar L

    /  02/17/2016

   Det goda hatet. De är jurister, de kan det här.

   Arpi startar mig veterligen inga nätdrev. SvD är faktiskt den enda av drakarna som sällan är inblandade i drev. De har andra brister men drevandet är det rätt glest med.

   Men jag fattar att han blev sur att han inte fick komma till studion och ”kunna det där”.
   De kunde ju bjudit in Virtanen för en pizzaanalys också.
   Eller så bjuder man in någon som har någon slags förmåga att analysera det hela med lite distans och tänkvärdhet.

   Svara
   • Pelle2

     /  02/17/2016

    Nationalekonomen Schyffert vill nog också vara med och göra en Pizza och Netflixanalys…

    Svara
  • Jan

    /  02/17/2016

   Tokvänstern vill naturligtvis själva definiera vad näthat är. Enligt dem kan alla som opponerar mot deras självpåtagna tolkningsföreträde kallas näthatare. De strävar efter åsiktsmonopol och vill att staten och rättsväsendet hjälper dem på traven med det. Det ska helt enkelt bli straffbart att ha fel åsikter…

   Svara
  • Rikard

    /  02/17/2016

   Hej.

   Har Kianzad verkligen juristexamen, eller jur. kand? Jurist är inte en skyddad titel, även om vissa yrken kräver examen.

   Undrar när polletten trillar ner hos flertalet att vi nu är i det läget att det är vi mot dem, oavsett om vi vill det eller inte. Etniska och religiösa minoriteter brukar inte behandlas särskilt trevligt i arabiskt o/e muslimskt dominerade stater.

   Förbaskat tråkigt, det hela. Med reglerad ock kontrollerad invandring, som före cirka 1985, hade Sverige fortfarande varit ett föredöme för hur en kultur kan ta emot människor från väldigt främmande folk, och framgångsrikt integrera dessa. Dessutom hade det tjänat som en mall för frihetssträvanden bland dem i MENA och Afrika som insett att de västerländska värderingarna om individens egenvärde och frihet är bättre.

   Förhoppningsvis lär sig andra, framförallt staterna i Nord- och Sydamerika, av Europas misstag, så att inte hela västvärldens kultur krossas och sveps bort. För Sveriges del återstår bara förlorande lösningar; underkastelse, inbördeskrig eller totalitär militarism och folkresning. Ingetdera särskilt trevligt egentligen.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 11. Pelle2

   /  02/17/2016

  Citat från KIanzad:
  ” Vi pratar samma Ivar Arpi som startar nätdrev stup i kvarten och följs av hela Avpixlat och SDs trollsvans. Och som inte har en enda avslutad utbildning, aldrig skrivit en bok, föreläst på ett universitet eller gjort ngt annat som kan kallas ‘intellektuellt’ även med svensk god och naiv bondvilja Det är inte ens kul som skämt. Det är ett tydligt tecken på något allvarligt rötet i SVT.”
  Det var ju allas vår Kianzad som medelst guilt by association och annan skrämseltaktik ville tysta Tino Sanandaji när han kritiserade Kianzads skrift om invandringens lönsamhet.
  Nu försöker han tysta Arpi genom att göra honom ansvarig för sina följare och genom att påtala hans påstått dåliga utbildning.
  Är det någon som är en hatare och åsiktsförtryckare så är det Kianzad.Han har ju heller inte ett spår av relevant och underbyggd kritik av det som Arpi skriver utan ger sig bara på honom som person. Vilken vidrig förtryckare,hycklare och hatare han är !!

  Svara
  • Ivar L

    /  02/17/2016

   På ett sätt synd att han inte får vara med mer i TV för han framstår där som så genuint otrevlig, överlägsen och arrogant att det nog är till mer skada än nytta för hans sak.
   I skrift blir det illa nog men inte frånstötande på samma sätt.

   Svara
  • Såg går det när man inte har plats i sitt dna för högre iq, kianazad är ointelligent, en undermänniska

   Svara
   • MiT

     /  02/18/2016

    Men va fan, har du börjat spåra igen? Man kallar inte folk sådana grejer!

    Svara
 12. Ivar L

   /  02/17/2016

  Vad sjutton, lite civilkurage för en gångs skull.
  Man kanske skulle ta och gå med i Lions:
  http://www.friatider.se/tidning-bryter-25-rig-luciatradition-kr-vde-hbtq-lucia

  Snacka om att tidningarna nu är så pinsamma att det inte längre går att driva med. Det går inte att göra detta löjligare. Man får förmoda att de bojkottar tomten snart också.

  Svara
  • Pelle2

    /  02/17/2016

   Kanonbra av Lions att de inte vek ner sig för Gefle dagblads påtryckningar. Om de vill ha en HBTQ-lucia så får dom väl fixa det själva.
   Vad är det för fel med gamla traditioner ?
   Är så förbannat trött på idioterna som vill bryta alla gamla traditioner till förmån för HBTQRSTUV och annat radikalfeministiskt,postmodernt och identitetspolitiskt flum.
   Skapa era egna traditioner om det är så viktigt för er..

   Svara
  • Hannah

    /  02/18/2016

   Du menar Tomthen? 😉
   Skämt åsido, vänsterns traditionsfobi blir mer och mer extrem. Lite som en treåring som testar gränser men utan någon vuxen som kan sätta stopp och förklara hur man uppför sig .

   Svara
   • Pelle2

     /  02/18/2016

    Håller med Hannah.
    Vad är det för fel med traditioner och vad är det som säger att nya traditioner per automatik är bättre ?
    Jag bryr mig inte ifall de vill skapa nya traditioner men ge fan i de gamla..

    Svara
 13. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
 14. MiT

   /  02/17/2016

  Rädda Barnen ljuger så mycket de bara kan, jämför med mitt inlägg om det…
  https://toklandet.wordpress.com/2015/11/29/radda-barnen-visar-vad-de-gar-for/

  Svara
 15. MiT

   /  02/17/2016

  ”Försökte tysta kritiker på Facebook – brottsanmäls”
  http://m.gp.se/nyheter/goteborg/1.2993573-forsokte-tysta-kritiker-pa-facebook-brottsanmals

  Svara
  • Pelle2

    /  02/17/2016

   Helt sjukt att skolledningen försöker tysta kritik och efterlyser information om sina kritiker.
   Men de är väl förmodligen postmodernistiska vänsterpartister som inte tål kritik..

   Svara
 16. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
 17. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
 18. MiT

   /  02/17/2016

  ”Skärpt straff när 15-åring blev 22”
  http://mitti.se/skarpt-straff-nar-15-aring-blev-22/

  Svara
  • ”Annat som talade för att mannen var vuxen var att han registrerats och åtalats för brott i Tyskland, då som född -88.

   Mannen vidhöll dock att han ännu inte fyllt 16 år, och tingsrätten ansåg att åklagarens bevisning inte räckte. Han dömdes som barn och fick stanna kvar i Sverige.

   Svea hovrätt anser dock att bevisen räcker för att fastslå att mannen är vuxen. Åklagaren kunde också lägga fram ny bevisning i hovrätten i form av uppgifter från mannens hemland, där han fått lämna fingeravtryck och identifierat sig för polisen som född -92. Hovrätten konstaterar också att mannen själv har låg trovärdighet eftersom han uppgett så många olika födelseår.”

   Hur gammal är han egentligen? Och kul att tingsrätten inte tyckte att bevisningen att han registrerats i Tyskland som hela 11 år (!) äldre.

   Svara
 19. T

   /  02/17/2016

  OT. Angående kryssningsfartyget Ocean Gala (f.d. Island Escape) som är tänkt att ankras i Härnösand i Migrationsverkets tjänst och där 1790 personer skall trängas ombord. Med tanke på det oundvikliga ödet som väntar borde fartyget byta namn till Quanto Costa Concordia 2.

  Svara
 20. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
 21. Vafan…

  Om det inte blir överklagan och den ljugande vännen blir åtalad för mened så är landet helt dumt i huvudet.

  Svara
 22. MiT

   /  02/17/2016

  http://unvis.it/http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/fortroendeklyftan-mellan-etablissemang-och-medborgare-finns-inte/

  Svara
  • Pelle2

    /  02/18/2016

   Ja,det var den vanliga brunmålningen av åsiktsmotståndaren som kultureliten brukar syssla med.

   Svara
 23. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
 24. Svenne

   /  02/17/2016

  OT: En tickande bomb, visar åk 9:

  Svara
  • michael

    /  02/18/2016

   Ja i Sverige har man ju nästan helt lyckats radera ut högpresterande pojkar så att det sjunker är väl inte förvånande.

   Svara
 25. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
  • Liten

    /  02/18/2016

   Undrar om Momma kan komma upp med en källa på sin siffra.

   Svara
 26. MiT

   /  02/17/2016

  Brit Stakston är en av författarna, det var hon för för ett par år sedan hävdade i Debatt att det inte fanns någon åsiktskorridor, att det bara var rasister och nazister som sa att den fanns 😛

  ”Förtroendesiffrorna ett stort varningstecken”
  http://www.medievarlden.se/diskussion/2016/02/fortroendesiffrorna-ett-stort-varningstecken

  Svara
 27. Svenne

   /  02/17/2016

  OT: Jämställdhetsfeministern om Utas avhopp 🙂

  ”Ja jag förstår hur ni tänker: hur kan någon självmant lämna ett så underbart parti som Miljöpartiet, som ju älskas och hyllas i princip enhälligt av hela svenska folket? Det är ju som att frivilligt lämna paradiset. Men kanske är Josefin Utas avhopp från Miljöpartiet ändå inte så överraskande.

  Vi kloka feminister som under följt Josefin Utas har nämligen märkt att hon under en längre tid tydligt avvikit från partilinjen i Miljöpartiets hjärtefrågor: radikalfeminism, vetenskapsfientlighet, totalitarism, verklighetsfrånvändhet och rasbiologi.”

  Svara
 28. MiT

   /  02/17/2016

  Svara
 29. MiT

   /  02/17/2016

  ”Här öppnas universitetets första hen-toalett”
  http://www.unt.se/uppland/uppsala/hentoalett-snart-pa-universitetet-4116137.aspx

  ”Bakom initiativet till den könsneutrala toaletten står biträdande lektor vid Institutionen för teknikvetenskaper, Annika Skoglund som har valt att ”satsa en del av pengarna från sitt jämställdhetsstöd på att uppdatera universitetets bejakande av alternativa identitetsuttryck”.

  Förutom en toastol kommer hen-toaletten på Ångströmslaboratoriet att bland annat innehålla en helkroppsspegel, magasin och nagellack. Tanken är att alla personer, oavsett hur de själva vill definiera sin könstillhörighet, ska kunna använda toaletten. Skylten till hen-toaletten är designad av serietecknaren Mirelle Eriksson från Tierp.”

  Svara
   • T

     /  02/18/2016

    Själv tror jag att ”Anal probe” avsnittet blir verklighet inom kort 🙂

    Svara
    • Hypocrita

      /  02/18/2016

     Vad är det som säger att det inte redan finns? I ett helt land……

     Svara
  • Pelle2

    /  02/18/2016

   Vilket tur att dom satsar pengar på så viktiga saker…..
   Har du inte råd att köpa din egen nagellack om du är en hen ? Dom borde väl i så fall också lägga dit en rakapparat ifall henen har lite mera manliga attribut ?

   Svara
   • Hannah

     /  02/18/2016

    @Pelle2: Skulle tro att den grenen radikalfeminister som ser rakapparaten som ett utryck för djupaste patriarkal ondska skulle ta illa upp om det dök upp någon medhen med mindre päls än de själva. Fattiga Male to Female får köra Conchita Wurst looken 😉

    Svara
    • Pelle2

      /  02/18/2016

     Jo, alla manliga attribut är ju per automatik ren och skär ondska. Om man förnekar att skägg finns så kommer det säkert försvinna 🙂

     Svara
  • Perry

    /  02/18/2016

   Kan någon förklara för mig vad nagellack har med en Hen-toa att göra? Är inte en vanlig hederlig porslinsstol jävligt könsneutral?

   Svara
   • Hannah

     /  02/18/2016

    @Perry: Nästa gång du har en dålig dag kan du gå in på hen-toan och måla naglarna. Sen kan du gå ut som ditt alter-ego Perrylina och bejaka dina ”alternativa identitetsuttryck” 😉

    Varför bara nagellack? Var är sminket? Glittret? Låneklänningarna?
    Och varför diskrimineras Female to Male gruppen? Var är klister tatueringar i form av tribal mönster och de knälånga camobrallorna?

    Skämt åsido, ingen grupp ska diskrimineras men är det verkligen så statligt finansierade lärosäten vill dra studenter? ”Kom till oss, vi har snyggast nagellack”?

    Svara
    • Perry

      /  02/18/2016

     Ahh såklart! Sen börjar man ju fundera om inte kortväxta personer utan könstillhörighet möjligtvis känner sig kränkta över en helkroppsspegel i fullängd…

     Svara
     • Pelle2

       /  02/18/2016

      Mest kränkt vinner i det lättkränktas paradis 🙂

 30. Herregud

  Svara
 31. Pelle2

   /  02/18/2016

  OT:
  Sveriges radio går från klarhet till klarhet…
  UR söker en inslagsproducent till ett normkritiskt program. Ett av kraven är att den sökande skall ha erfarenheter av att rasifieras som afrosvensk/afrikansvensk
  http://mensanen.blogspot.se/2016/02/ur-soker-dig-med-erfarenhet-av-att-ha.html

  Svara
 1. Sammanfattning av 2016 del 2 | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: