Våldtäktsmisstänkt flyktingpojke tros vara 45 år gammal

Det skedde en våldtäkt mot en yngre flyktingpojke i Alvesta i början av januari och nu börjar man nysta upp det hela. Den ena misstänkta förövaren tros vara 19 år och inte alls 16 som han påstått. Den andra misstänkta förövaren, som också påståtts vara barn, misstänks nu i själva verket vara 45 år gammal enligt Växjö Nyheter

flyktingpojke misstänks vara 45 år gammal

Man har hittat bevis på facebooksida om att den andra mannen inte alls är 15-16 år gammal utan 45 år och är från Dubai.

Kan vara värt att tänka på när man vet att Rädda barnen, Barnläkarföreningen och andra aktivister säger att detta inte är något problem utan bara är myter och skrönor. De säger också att ålderskontroller sker hela tiden i processen…

2,5 månader tog det för Rädda barnen

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

83 kommentarer

 1. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • Johan

    /  02/18/2016

   Alltså, vad finns det för rimliga incitament för att personen skulle ha att skriva ihop en fakeprofil på Facebook av den här typen där han överdriver sin ålder med mer än 25 år? Och dessutom med rätt osexiga detaljer som knappast kan vara något att ljuga ihop för att verka häftig?

   Samtidigt finns det ju massiva incitament för att personen skulle ljuga om sin ålder för att kunna komma in i hanteringen som ensamkommande flyktingbarn vilket är fördelaktigt i personens asylprövning. Hmm, undrar vad som är den rimliga utgångspunkten här i diskussionen.

   Svara
   • Ivar L

     /  02/18/2016

    Dessutom verkar ju Facebookprofilen enbart vara en av flera ledtrådar som tyder på lögn. Vad försvarar Anti egentligen? Det handlar ju om att hitta ledtrådar och bilda sig en uppfattning om hur saker hänger ihop. Vad hade Anti sagt om någon hittat ledtrådar på Facebook som tydde på att Svenne Svensk hade fjuttat eld på en flyktingförläggning, t.ex. bild med bensindunkar och ”snart brinner boendet”?

    Svara
  • Varför exakt försöker man försvara en 45-årig pedofil som begått en våldtäkt? Vad går igenom ens huvud?

   Bryr de sig ens om att en 12-årig pojke har fått men för livet eller är det viktigare att slåss med näbbar och klor för att en 45-årig ska få ”lajva” flyktingbarn?

   Svara
   • T

     /  02/18/2016

    Lika ”barn” leka bäst är tillräckligt kryptiskt?

    Svara
  • Cain

    /  02/18/2016

   Har för mig att det avslöjades nyligen att Migrationsverket hade interna order på att låta alla som såg ut att vara under 40 men hävdade att de var barn skulle låtas vara det. Källa någon? Har för mig att jag läst det här på Toklandet.

   Detta kommer inte som någon större överraskning om det stämmer.

   Svara
 2. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • Ett djupt mysterium att en 17-årig flicka hyser sådana känslor!?!?

   Svara
   • Ivar L

     /  02/18/2016

    För att hon är 17 eller för att hon är flicka?
    Jag tycker inte det är konstigt alls. Det är väl precis den åldern som man kan bli riktigt extrem om man hamnar i fel sällskap, har fel uppfostran eller något i den stilen.

    Svara
    • Jag har haft sociala relationer med tusentals flickor/kvinnor, ingen av dem skulle känna lockelse av bestialiska mord på medmänniskor…

     (angående det som polisen fann i hennes mobil)

     Svara
     • Åja, läser man bland de hundratals tweets så ser man att många unga tjejer/kvinnor vill både lemlästa och döda. Främst vita CIS-män då eftersom de är radikalfeminister. SCUM-manifestet, say no more…
      Kanske även en tidsfråga när soc. får börja avradikalisera även dem?

     • Edit: Bland de hundratals tweets MiT samlat ihop de senaste åren skulle det stå.

     • Jag har haft behandlingsrelation med flera hundra kvinnor. Du anar inte vilka saker nystas fram. Man kan säga att i antal brott närmar sig kvinnorna männen. De blir mer jämlika. Kanske inte så bra? Jag tror dock att kvinnor åker fast mer sällan än männen.

     • Andreas

       /  08/07/2018

      Det som framför allt utmärker när det gäller flickor/kvinnor med sådana tankar är att ytterst få klarar att hantera det faktum att de existerar, utan in absurdum väljer att förneka eller skylla på någon annan, gärna en man.

      Samma sak med t.ex. kvinnliga pedofiler och sexualbrottslingar trots att det är känt sedan länge att dessa finns och inte i någon liten omfattning.

      Kognitiv dissonans, inte fakta, utgör problemet.

  • Ivar L

    /  02/18/2016

   Mona Sahlin jagar nazister bland svenska extrempensionärer istället.

   Svara
  • Bild på 17-åringen:

   Svara
   • Lövet

     /  02/19/2016

    Hur är det nu. Var det ”kön” eller ”etnicitet” som är viktigaste indikatorn här…

    Svara
 3. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • Är det ett nyförälskat par – eller vad är det frågan om?

   Svara
  • Jan

    /  02/18/2016

   Regnér och ett ensamkommande flyktingbarn i kostym?

   Svara
  • Jans

    /  02/18/2016

   Jag tror det är viktigt att satsa mycket på växelström.
   Plus och minus är klart ojämställt. Att den ena polen premieras på det viset är djup orättvist.
   Förbjud dioder!

   Svara
   • Normkritik behövs även för likström. Folk måste börja våga kasta om + och – i sina telefoner, bilar och andra batteridrivna pryttlar och sluta oroa sig för vilka eventuella konsekvenser det innebär!

    Svara
  • Vill de ha fler kvinnliga vindkraftsmontörer?

   Svara
  • Rikard

    /  02/18/2016

   Hej.

   Det hela går ut på att få in fler kvinnor i energiproduktionsledet, så att regeringen, riksdagen, samt pizzaekonomer och rödvinsjournalister kan driva landet på ren tro. Troskraft, om uttrycket tillåts.

   Eller så kanske vi skall omdefiniera elementarpartiklarna? Partikel och patriarkat låter ju likartat. Elektron påminner om Elektra; inte bra och bär på typiska misogyna associationsstrukturer. Positron påminner om penis och tron; en benämning som syftar till att subtilt etablera fallokratin som härskare. Neutronen bör döpas om till henutron; det går inte för sig att tvinga en partikel att vara varken eller när den kan vara både och.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • norskgoy

    /  02/18/2016

   Zk=sqrt(R^2+jX^2)

   De som får orgasme her av denne likning….good2go.

   Svara
 4. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • Ha, ha, den var bra!
   Hanif Bali tillhör gruppen sköna invandrare!

   Svara
  • Alex Nyström

    /  02/18/2016

   Jag gillar förvisso Bali, men han ska nog vara glad för att han sitter i riksdagen och inte jobbar för en privat arbetsgivare. Då hade det varit foten för länge sedan.

   Svara
  • Cain

    /  02/18/2016

   Bali är klok, kvicktänkt och rapp i käften. Sverige skulle må bättre av fler som honom.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  02/19/2016

    I egenskap av kritiker, ja. Han är dock (som de flesta) aningen hemmablind =)

    Svara
 5. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • 17-åring och xqz-åring hit och dit – qwizz i megaformat är vad det är!

   Svara
 6. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • Jan

    /  02/18/2016

   Samtidigt måste man nog inse att fakta inte biter på Dahlin et consortes. Eftersom de är ”goda” anser de sig ha rätt att strunta i sådana trivialiteter. De tar sig till och med rätten att ljuga om det gagnar saken. Ingenting biter på kärringen.

   Hon kommer att fortsätta att sko sig grundligt i välgörenhetsbranschen. Möjligtvis om man satte Janne Josefsson på henne. Men han verkar ha tacklat av. Synd på Sveriges ende grävande journalist….

   Svara
   • Grodan Boll

     /  02/19/2016

    Munkavle ligger närmare sanningen. Det är mycket gruff mellan UG (och SVT-sektionen de ligger under) och SVTs ledning.

    Svara
  • Svenne

    /  02/18/2016

   ”Vad gör jag?”
   Flytta, eller flytta åtminstone dottern till annan skola. Alternativet är kaos och förstörd utbildning. ”White flight” kallas det visst…

   Svara
  • Rikard

    /  02/18/2016

   Hej.

   Byt skola omedelbart. Detta på kort sikt.

   På längre sikt bör du bearbeta de övriga svenska föräldrarna, samt de invandrarföräldrar som vill ha ordning och reda. Om ni gemensamt kommunicerar er kritik till rektor samt skolpolitiker och Skolinspektionen, och inte ger er, så kommer politrukerna att välja minsta motståndets väg. Kan ni dessutom få lokalpressen intresserad så hjälper det. Kom ihåg att argumentera utifrån allas bästa som princip:

   ”Lärarna kan inte undervisa någon som situationen är nu. De barn som bråkar och förstör behöver annan hjälp än den läraren kan ge på lektionstid och i vanlig klass. Det måste gå att ordna så att dessa barn (bråkstakarna nb) kan få gå i en grupp med personal som har mer tid för deras behov. Elevassistenter som talar samma språk kanske kan anställas för att under handledning med lärare ge grundläggande träning i språk och studieteknik? Om man specificerar att sökanden bör ha ART-kompetens borde det höja nivån på dessa. Om skolan dessutom prioriterar långtidsarbetslösa så kan man kanske använda sig av lönebidragsanställning, OSA eller annan subventionerad anställningsform för att få ner kostnaden.”

   Ungefär så bör man formulera sig. Jag har inte twitter (och skulle inte ha det ens om jag fick betalt…) men om MiT tycker att det jag skriver är vettigt nog för att skicka till ‘Prepper Babe’ så varsågod.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Erik den förste

     /  02/19/2016

    Bra och vettiga råd. Dock vore det svårt att få tag på elevassistenter som talar dari och/eller somali och därtill har ART-utbildning och sannolikt i princip omöjligt att få tag på någon som därtill är långarbetslös. (Skulle man få tag på någon som passar in på den profilen ringer det en del varningsklockor om vad långtidsarbetslösheten beror på.)

    Svara
 7. Ivar L

   /  02/18/2016

  Samtidigt i Etiopien:
  https://www.raddabarnen.se/press/nyheter/2015/etiopien-pa-randen-till-svaltkatastrof/

  Jag blir så djävla förbannad på Rädda Barnen.
  De har gått i bräschen för att vi skall satsa på ensamkommande och förbruka enorma resurser på en grupp där kanske mer än hälften är bedragare och välfärdsmigranter.

  Nu har de allvarlig torka och svält i Etiopien och människor riskerar att dö, konflikter att uppstå och en massa annat lidande. Då sticker Rädda Barnen ut hakan och tycker man skall bli månadsgivare.

  Jaha, men vad fan är det pengarna går till egentligen. Propaganda för vuxna som leker barn och svindyr och orimlig asylmottagning eller folk som håller på att svälta ihjäl? Jag skulle kunna tänka mig att skänka pengar till svältens offer men Rädda Barnen har ju förstört sitt förtroende för lång tid framöver genom sina sjuka prioriteringar. Jag är ganska säker på att det är fler än jag som är YTTERST tveksamma till att skänka till dem.
  De borde verkligen skämmas!

  Svara
  • Ivar L

    /  02/18/2016

   Oj, missade Toklandets föra post. Jag är tvåa på bollen 🙂

   Svara
 8. Jans

   /  02/18/2016

  Jag ser i artikeln om våldtäkten följande:
  ”åklagaren yrkar på utvisning”

  Männen är från Afghanistan. Och om man studerar följande vidriga fall så kommer yrkande på utvisning eventuellt leda till att de släpps i förtid:
  http://www.friatider.se/d-md-till-utvisning-f-r-rekordv-ldt-kt-men-f-r-stanna-nd-afghanistan-v-grar-ta-emot-honom

  När utvisning inte gick att verkställa eftersom Afghanistan inte ville taemot honom släppte de honom alltså.
  I Sverige.

  Svara
 9. MiT

   /  02/18/2016

  Ett typexempel på beteende som spär på föraktet mot journalister. Istället för att spela dryg, viktig och leka överlägsen kunde han bara säga ”Ojdå, ja den var inte så bra, ska kolla vad som hänt”. Ständigt ser man liknande drygt skitbeteende från journalister och andra som arbetar på tidningar, de försöker låtsas vara smartare än vad de är med underliga skruvade tolkningar av vad folk säger, allt är möjligt för dem att tolka in utan avd de verkligen menar av någon anledning.

  Svara
  • Lövet

    /  02/18/2016

   Can’t well är allt en d..gt dryg fan…

   Svara
  • Jan

    /  02/18/2016

   Oisin är en överfurir i kulturmarxistarmén. Alla hans texter är tendentiösa och förutsägbara. Han är dessutom värdelös i Aftonbladets ”nyhetsshow” på nät-tv. Han har en för hög svansföring för sitt eget bästa om man säger så. Precis som Virtanen för övrigt.

   Svara
  • Rikard

    /  02/18/2016

   Hej.

   Cantwell bör dra sig till minnes att har man trampat i klaveret så bör man stå still. Men för all del, när han och ‘De blindas tidning’ visar sin sedvanliga kompetens så skall man inte klaga.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • T

    /  02/18/2016

   Kommer det 160000 i år behövs 90 st lika stora kryssningsfartyg eller för att vända på det, ett kryssningsfartyg var fjärde dag. Det mest svårlösta problemet torde vara hur de ska få tag på 10-åriga pojkar till underhållningen?

   Svara
   • Icke-svenk

     /  02/18/2016

    Undrar hur skeppet kommer att se ut, jag minns de bilder som togs på tåg ngnannanstans i Europa (tror att det var Ungern).

    Svara
    • Svenne

      /  02/18/2016

     I artikeln ovan finns många bilder på 187-metersfartyget, även hytter mm. 65000 GBP per dag är hyran…

     Svara
    • T

      /  02/18/2016

     Om det flyter efter detta så styckas det på någon skeppskyrkogård i bortre Asien. Vad jag har läst är det i princip utdömt som kryssningsfartyg. Folk blev sjuka i parti och minut ombord. Kombination av dåliga hygienförhållanden och sjögång? Vad är bättre för ägaren än att få massor av skattepengar från svenska staten?

     Svara
   • Ivar L

     /  02/18/2016

    Inte för att det går att uppbringa 90 lyxkryssare eller kajplatser till dem men bara för att få lite begrepp om volymer, kostnaden är 800000 kr/dag:
    0,8 * 365 * 90 = 26 miljarder!

    Tänk om åldringsvården hade haft dessa budgetmöjligheter istället?

    Svara
    • T

      /  02/18/2016

     Som en nån sosse sa på 90-talet om en tunnel, om folk kan åka till månen så… fixa fram 90 kryssningsfartyg är väl inget problem. 🙂

     Svara
  • Rikard

    /  02/18/2016

   Hej.

   Om man röjer ur båten så att bara däck och nödvändiga väggar är kvar borde det rymmas rätt många. Övriga av reageringens 80 000 kan sättas i mindre fartyg och dras efter. Båten kan sedan strandas i Palestina. Det är faktiskt det minsta vi kan begära med tanke på hur mycket pengar vi tvingas finansiera terroristerna där med.

   Med ursäkt för att jag som landkrabba inte svänger mig med nautiska termer och kunskaper,

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • havre@flarnstad

     /  02/19/2016

    lol den var bra en av dom bästa lösningarna hitills. Min vidareutveckling är att fylla förrådet med hackor och vetesådd för att sedan låta hela skiten gå på grund utanför lämplig obebod ö i väldigt långtbortistan.

    Svara
   • Lövet

     /  02/19/2016

    Ship to Gaza!! I’m all for it!

    Svara
 10. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
 11. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • rankov

    /  02/18/2016

   måste vara något biologiskt…

   Svara
  • Ivar L

    /  02/18/2016

   Ajdå, det där var ju inte bra. Dubbelkvinna = mer betalt. Det motsäger ju kvinnans underordning. Hetrokvinna underordnad homokvinna, ajajajaj. Det stämmer ju inte med södertörnsmanualen. Måste vara fel på statistiken. Det ”vet” ju alla genusforskare att samhället INTE är homonormativt.
   Kanske att genusvetarnas ”vardagsförståelse” av statistiken visar att samhället är hetronormtivt och gynnar hetrosexuella. Naturligtvis är det så. 😀

   Svara
  • En Erik till

    /  02/19/2016

   Vilken samling ad-hocförklaringar. Man både frågasätter undersökningen och försöker förklara den med patrialkatet. Den enklare lösningen, som klarar Ochams rakkniv: ”vill du vinna en kvinna, tjäna bra. Vill du vinna en man, se bra ut.”

   Svara
 12. Trolletplit

   /  02/18/2016

  Till våra barn i framtiden. Minns detta. Från i somras.
  Det är pärla hur illa stället det är på svt.

  http://www.svt.se/nyheter/tusentals-valutbildade-flyr-till-sverige

  Svara
  • Senior

    /  02/19/2016

   *Det stämmer säkert……..
   Det är bara ingenjörer och läkekunnigt som kommer hit med sitt kompetensregn.

   Syrisk och Afghansk industri är ju världsledande och kända med sina produkter!
   Vi har väl alla hört om och sett de produkter utvecklade i Afghanistan och Syrien av deras ingenjörer? Nehe, men Somaliska då, den har ni väl ändå hört talas om?

   Afghansk och Syrisk tandvård? Anledningen till att de får tandvård för der rabatterade priset av 50kr måste väl vara att de är i så bra skick att de inte behöver åtgärder?
   Tandstatusen på dem som kommer hit skall vara bra har jag hört, tyder på att de har tandvård i värdsklass i hemlandet…

   *Detta inlägg kan innehålla spar av ironi.

   Svara
 13. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
  • Jans

    /  02/19/2016

   Tvångsrekrytering kan ju naturligtvis kallas för människohandel.
   Så frågan är om hon tvångsrekryterats.
   I inslaget sägs att hon ”försökt ansluta sig till IS”, inte att någon tvingat henne.

   Om inte konkret tvång finns med i bilden förstår jag inte kur man kan kalla henne brottsoffer. Lite som att påstå att hon inte borde anses skyldig till narkotikabrott om hon hade kripits med ett kg kokain.

   Svenska polisen tycker det är bra att hon släppts så de kan hålla förhör med henne. Gissningsvis hade det nog inte varit några problem att förhöra henne i Österrike om de hade velat. Mona Sahlin myser i vart fall, det är väl precis såhär hon vill ha det så hon kan koncentrera sig på Sveriges nazistiska pensionärer istället.

   Svara
 14. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
 15. MiT

   /  02/18/2016

  Svara
 16. Pelle2

   /  02/19/2016

  OT:
  Sveriges kvinnolobby skriver i Metro att det kommer hit för många manliga flyktingar.
  Dom vill därför naturligtvis underlätta för flera kvinnliga flyktingar att komma till Sverige
  och menar att Sverige måste göra allt för att så skall ske. De vill också ta tillbaka den generösa anhöriginvandringen eftersom de menar att den gynnar kvinnors möjlighet att komma hit.
  Med andra ord skiter dom fullständigt i de män och pojkar som inte tar sig hit
  för det är alltid mest synd om kvinnorna. Dom verkar heller inte förstå eller vilja förstå att Sverige begränsade anhöriginvandringen för att vi inte klarade av att ta hand om dom som kom hit på egen hand.
  Det roliga är att trots att de vill att flera kvinnor som kommer hit så ägnar dom delar av artikeln åt att tala om hur dåligt det är för kvinnorna här med en påstådd löneskillnad på 15-30 procent gentemot männen under de senaste 30 åren. Det är ju för övrigt gammalt skitsnack som baseras på att man inte tar hänsyn till utbildning och antal år i arbetslivet med mera.
  Dom ägnar sig också åt att klaga på att kvinnor jobbar mera deltid och att de tar ut 75% av föräldraledigheten.Är det någon som tvingar kvinnorna att jobba deltid och är det någon som tvingar kvinnorna att ta ut 75% av föräldraledigheten ? Kan det vara detta som orsakar lägre kvinnolöner ?
  Sedan beklagar de sig över den könssegregerade arbetsmarknaden och hur dåligt det är i de kvinnodominerade yrkena. Är det någon som tvingar kvinnorna att välja kvinnodominerade yrken ?
  Dom beklagar sig också över att kvinnorna har lägre pensioner men verkar då mest hänvisa till äldre kvinnor som kanske var hemmafruar och inte tjänade in några pensionspoäng.
  Naturligtvis kräver dom också en jämställdhetsmyndighet och att man skall förbättra villkoren inom kvinnodominerade yrken. Självklart skiter dom i de mansdominerade yrkena som också skulle behöva få en förbättrad arbetsmiljö.

  Sammanfattningsvis undrar jag varför de vill utsätta kvinnor från fattiga länder för att komma till det värdelösa och kvinnoförtryckande patriarkatet Sverige som dom målar upp ?
  Har dom det inte bättre i sina hemländer ?? Det är ju också typiskt att att dom skiter i männens situation och tycks mena att alla män alltid har det bättre än alla kvinnor..

  http://unvis.it/www.metro.se/metro-debatt/det-ar-ohallbart-att-nastan-alla-som-soker-asyl-i-sverige-ar-man/EVHpbq!95yWCEE0r3XuU/

  Svara
  • Noger

    /  02/19/2016

   Metro Debatt?
   Inte mycket till debatt om man stänger ned kommentarsfältet.
   Nej, kalla det hellre :
   ”Metro Propaganda – för oss som vill ljuga oemotsagda”

   Svara
 17. QED

   /  02/19/2016

  OT: Liberalerna håller en tävling om ny parti-logga.

  http://visualisera.liberalerna.se

  – De där två L:en lagda som en blixt är nog redan tagna av Hitler Jugend.

  Ett mer komplicerat förslag:

  ”Man/kvinna figuren och de tre bruna nyanserna står för Individualism (mångfald, tolerans feminism) och olikhet De gröna fälten står för miljö, framtidstro, tillväxt, livschanser, välfärd Glödlampan som omger allt står för kreativitet, framtidstro, upplysning, tillväxt. Jag tycker att det sammanfattar stora delar av vad vi står för. ”

  Svara
  • Pelle2

    /  02/19/2016

   Borde det inte finnas en henfigur också så att inte de blir förtryckta?

   Svara
  • Rikard

    /  02/19/2016

   Hej.

   Jag tycker partiet skall strunta i att ha en symbol; en sådan skall ju på något sätt uttrycka en koppling till den förda politiken. Ett parti utan politik, som inte är det det kallar sig, representeras bäst av frånvaro av symbol.

   Som alternativ kan annars ett fyrkantigt stödhjul användas.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Jans

     /  02/19/2016

    En paragraf tycker jag passar Sveriges minst liberala liberala parti.

    Svara
 1. Snyftare | WTF?
 2. Gårdagens rubrik | WTF?
 3. Drabbad av hatsvansen! Eller…? | WTF?
 4. Daily Mail bedriver kampanj mot Sverige enligt ambassaden | WTF?
 5. Kärt barn har många namn | WTF?
 6. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: