Snyftare

Aftonbladet hade igår en artikel om den 17-åriga tjejen som dömdes för terrorbrott i Österrike. Eller artikel, det var mest en snyftare där man ska tycka synd om henne

Efter rättegången kom flickan som kunde ha blivit en stor och farlig terrorist ut bakvägen.

Hon höll en svart kasse i handen och på den fanns en vit text: ”Kliv in i en annan värld. Bokia”.

Så såg ingressen ut, man ska genast börja tycka synd om henne och tänka ”en helt vanlig 17-åring”, man ska börja tänka att det skulle kunna vara min dotter fast det inte alls skulle kunna vara det på något sätt eftersom min dotter saknar den religiösa indoktrineringen från början. I hennes liv är religion en icke-fråga. I 17-åringens är religionen allt verkar det som. Religionen är så viktig för henne att hon hade bilder och filmer av halshuggningar, filmer och bilder där man bränner upp folk levande, allt i Allahs namn. Hon har den nödvändiga grunden för att kunna bli radikaliserad med sig hemifrån oavsett om föräldrarna vill det eller inte. Om inte religionen var väldigt viktig för dem så skulle inte både mamman och dottern ha slöja på sig. Och när religion är/blir väldigt viktig så ökar också risken för radikalisering.

Det var föräldrarna i Linköping som slog larm och fick henne efterlyst via Interpol. Nu satt de längst fram i salen och såg på sin dotter. Domaren erbjöd mamman, det var hon som ringde polisen, att vittna. Men mamman är från Somalia och kan inte tyska och inte tillräckligt bra svenska för att tala i rätten.

Pappan sa att han ville säga några ord men domaren förklarade att han saknade rätt att plädera.

Egentligen visar den här 17-åringen hur jävla illa det är i Sverige och varför det gått åt helvete totalt med allt vad integrationen, eller vad man nu vill kalla det, heter. 17-åringen är född i Sverige 1998, det betyder att hennes föräldrar har bott i Sverige i MINST 17 år men mamman kan alltså inte prata svenska ens någorlunda. Minst 17 år i landet och kan inte språket tillräckligt bra för att säga några ord på sin dotters rättegång…

snyftaren i aftonbladet

Om jag är lite elak så vågar jag nästan lova att varken mamman eller pappan har jobbat en enda minut i Sverige på sina minst 17 år här. Då menar jag riktiga jobb och inte något bidragsjobb eller annat hittepåjobb genom arbetsförmedlingen. Det är vad jag tror i alla fall… Det gäller i alla fall ganska säkert mamman för jag tror inte hon tillhör de 10 procenten kvinnor från Somalia i Sverige som faktiskt jobbar…

Jag tycker att bilden av det totalt menlösa Sverige tittar fram. Ett Sverige där man inte ställt ett enda krav på de som kommit hit. Jag tror att vi i Sverige till exempel måste se över religionsfriheten som vi har, hur den ska fungera alltså. Kanske att religion enbart strikt ska tillåtas i hemmet? Inga större religiösa symboler tillåtna utanför hemmet, det vill säga enbart tillåta småsaker som smycken och liknande? Då tvingas de tokreligiösa som kommer hit att lätta på tvånget eller låsa in. Och låser de in så kommer de att avslöja sig som tokreligiösa på grund av det? Något måste vi göra i alla fall och det snabbt!

En annan passage i texten som visar det totalt menlösa och korkade Sverige är det här

I rättssalen fanns en hel rad representanter för det välordnade och hyggliga Sverige: ambassaden, svenska kyrkan i Wien, polisen och den nationella samordnaren mot människohandel. För medan 17-åringen var misstänkt för allvarlig brottslighet i Österrike är hon i Sverige betraktad som offer: vem var det som lurade henne till Wien? Vem tänkte locka henne till slavhandlarna i IS?

Hon är ett offer… Hon har blivit lurad och lockad… Sverige är så jävla naivt alltså! Så här kan det bli när man totalt kravlöst tillåts komma in i ett annat land. Sverige måste få alla som kommer hit att skriva på ett bindande kontrakt med förhållningsregler om vad som är acceptabelt och inte. Någon jävla motprestation måste man ändå kunna kräva av dem?

Det duger inte att ha en lallare som Mona Sahlin på posten som samordnare, som tur är så går hennes förordnande ut i sommar och jag hoppas verkligen inte att det förlängs utan att man byter ut henne mot någon som kan tänka längre framåt än näsan! Det enda hon har på hjärnan är nazister. Allt är för henne nazister, till och med kvinnliga pensionärer som demonstrerar är nazistiska män som hatar kvinnor enligt Mona Sahlin.

Hur många år och hur mycket kunskap har vi tappat/missat på grund av henne?

**********

En annan sak är alla de som begår grova brott och döms till utvisning. Det där med utvisningen är bara ett spel för galleriet för om landet vägrar ta emot eller om det inte anses säkert i landet så kan man inte utvisa dem helt enkelt. Det betyder att om de båda som våldtog en yngre pojke också döms till utvisning så kommer de förmodligen att släppas efter det eventuella fängelsestraffet. Det betyder att utvisningen, som de flesta i Sverige förmodligen anser är en del av straffet, inte är ett straff alls, inte ens en del av straffet. Detta måste man omedelbart göra något åt tycker jag! Om det inte anses säkert är faktiskt inte Sveriges problem alls, väljer man att begå grova brott och förstöra livet för andra i ett säkert och tryggt land så har man själv valt bort sin egen rättighet att vara säker om man utvisas. Det tycker jag i alla fall! Det är bara att utvisa oavsett!

Annars kan man inrätta ett samarbete med annat land om fängelse för alla som kommit hit och begår grova brott och låt dem avtjäna straffen där inklusive utvisningsstraffet om inte landet vill ta emot dem. Varför inte i Ryssland? Bekosta byggen av fängelser i Sibirien och stå även för rundlig betalning till personalen. Det är ju tydligen jättelätt att nalla några miljarder av biståndsbudgeten så gör det igen för att bekosta det hela. Eller köp en sådan ”tjänst” av annat land. Thailand? Kanske några år i thailändskt fängelse inte lockar lika mycket som några år i ett svenskt?

Detta samtidigt som man meddelar länderna som inte vill ta emot sina egna medborgare att man från och med det datumet man får reda på det drar in varenda öre som man ger i bistånd till dem och att man också kommer att göra allt för att motarbeta det landet så mycket det bara går på alla sätt man känner till och att man kommer att försöka övertyga andra länder om att göra detsamma.

Vi har rätt mycket att jobba på i det här lallarlandet…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

16 kommentarer

 1. Rp

   /  02/19/2016

  Hur många generationer måste man bo i Sverige för att få kallas svensk? Om man är född i Sverige och har levt hela sitt liv i sverige är man rimligtvis svensk enligt mig, oavsett yttre attribut. Jag kan hålla med om kontrakt för första generationens invandrare men att de skulle gälla barnen kan jag ej förstå.

  Svara
  • MiT

    /  02/19/2016

   Om föräldrarna varit tvungna att skriva på ett kontrakt så hade risken för att dottern (i det här fallet) radikaliserats varit betydligt mindre.

   Svara
  • Jans

    /  02/19/2016

   Det gäller att inte blanda ihop begreppen här. ”Svensk” och ”svensk medborgare” är inte nödvändigtvis samma sak även om media vill ha det så (SVT har till och med reglerat det i instruktioner till sina journalister). Man kan vara svensk medborgare, kulturellt svensk (t.ex. adopterade), ha svenskt (biologiskt) ursprung, vara svensktalande (modersmål alltså) o.s.v.

   Jag tycker som du att en person som är född i Sverige av föräldrar som fått PUT måste betraktas som svensk medborgare och då gäller ingen särlagstiftning. Svensk medborgare = samma rättigheter och skyldigheter oavsett om man har utländska föräldrar eller kulturellt sett själv inte är ”svensk”.

   Däremot kan man tillämpa särlagstiftning (knuten till eventuell brottslighet eller tecken på att de fått asyl på falska premisser) på dem som blir beviljade uppehållstillstånd. Jag tänker mig en slags trappa:
   – Första åren = tillfälligt uppehållstillstånd, semesterresor till hemlandet uteslutna eftersom de motsäger asylskälen. Grova brott = utvisning minst tio år. Eventuella barn skall inte påverka asylprocessen.
   – Sedan, efter 5-10 år, om reella asylskäl kvarstår kan man beviljas PUT. Det kan då inte få förekomma att landsmän åker på semester till landet man påstår sig flytt ifrån eftersom det tyder på att asylskälen inte gäller längre. Eventuellt undantag om man etablerat sig och inte längre lever på bidrag. Synnerligen grova brott = utvisning. Grova brott = PUT skjuts upp. Har man fått PUT blir barnen automatiskt svenska medborgare men kan inte ha något annat medborgarskap (för att minska risken för andra nationella lojaliteter).

   Svara
   • Opie

     /  02/19/2016

    Svenskt medborgarskap skall givetvis endast ges till ”kulturella svenskar” som du kallar det. För att kunna nå dit skall man behärska språket och de kulturella koder som gäller i vårt land, man skall även ha varit självförsörjande de senaste åren. TUT skall vara förstahandsvalet och även mindre grova brott(alla med fängelse i straffskalan) skall leda till utvisning på livstid. För att öht komma i fråga för medborgarskap bör man kvalificera sig under lång tid och visa att man förstår och respekterar landets kultur h språk samt att man ej ligger samhället till last.

    Svara
   • Rp

     /  02/19/2016

    Bra förtydligande Jans. Jag menar naturligtvis svensk medborgare. Jag anser det oroväckande med passager som ”Hon är ett offer… Hon har blivit lurad och lockad… Sverige är så jävla naivt alltså! Så här kan det bli när man totalt kravlöst tillåts komma in i ett annat land.” när offret i det här fallet är svensk medborgare sen födseln. (åsyftas föräldrarna framgår det ej av texten)

    För övrigt anser jag att din trappa ser bra ut =)

    Svara
 2. Jans

   /  02/19/2016

  Svara
 3. Jans

   /  02/19/2016

  Var är de feministiska twitter och kultursideskrigarna?

  Svara
 4. Jerry

   /  02/19/2016

  Gina Dirawi är född i Sundsvall och svensk. Etnisk svensk är hon däremot inte. Att kalla sig etnisk svensk är nästan förbjudet. Sitt ursprung borde man ha rätt att veta och vara stolt över. Hon gjorde ett program om samer. Att en person med rötter i Libanon skulle lära oss om Sveriges ”urbefolkning” kändes märkligt. Som att resten av oss vore invandrare. Om utvecklingen fortsätter så är etniska svenskar snart minoritet. Kommer den invandrade befolkningen att bevara vår särprägel eller drunknar vi i världens folkhav? Kanske ”svensk” i framtiden är ett ord precis som ”vandal”. Din svensk säger man till någon som är naiv och självutplånande, med syftning på ett glömt folkslag.

  Svara
 5. Fredrik

   /  02/19/2016

  Att samer kallar sig för ”urbefolkning” är något som de utnyttjar. Om man är något så när bildad så känner man till att det flera kilometer tjocka istäcket som täckte norden under istiden började smälta i söder. Folkvandringarna från den europeiska kontinenten mot den skandinaviska halvön kom från söder när isen blottlade marken. Den sista avsmältningen av istäcket skedde i norr, flera tusen år efter de första uropeiska kolonisatörerna intaget södra ”Sverige”. Samerna vandrade in på den Skandinaviska halvön långt senare än de första europeerna. ”Svenskarna” är m.a.o. Den riktiga ursprungsbefolkningen, inte samerna.

  Svara
  • Rikard

    /  02/19/2016

   Hej.

   Det här kanske är intressant, i fall du inte redan känner till det:

   [http://svenskhistoria.se/default.aspx?newsid=4835]
   [https://www.elsevier.com/about/press-releases/research-and-journals/200,000-fish-bones-suggest-ancient-scandinavian-people-were-more-complex-than-thought]

   Angående den sjuttonåriga presumtiva terroristsympatisören: hon är inte svensk. Om svensk som begrepp inte skall innehålla en viss norm för utseende och hudfärg måste den utgöras av släktskap och beteende samt normer. Svensk är alltså den som lever svenskt, tycker och tänker svenskt, och agerar svenskt. Att det inom detta finns ett stort spann är självklart. Det är därför vi inte talar om populationer (svenskar som folk, kultur och etnicitet) och svensken (den specifika personen) med samma terminologi. Det blir bara fel.

   Ett användbart knep är att be någon definiera en annan folkgrupp (inuit, same, japan, palestinier etc), utan att hemfalla åt rasistiska karaktäristika som hudfärg, samt utan att vara exkluderande. Responsen brukar påminna om en metmask, då hela resonemanget från ‘de goda’ egentligen går ut på att svenskar inte finns, inte att inga folkgrupper finns. Detta vill man dock inte erkänna.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Att säga att samerna vandrade in är inte heller korrekt. Ett folk vandrade in med asiatiskt ursprung. De blandade sig med ett germanskt folkslag som då levde i nordvästra Skandinavien. Enligt en teori var detta ett folk som kallades kväner men den saken är omdiskuterad. Vad man vet säkert är att samerna är besläktade med Västeuropeer. Språket tillhör samma grupp som finska, estniska och ungerska. Antingen härstammar deras förfäder från Uralområdet eller så plockade de upp språket när de kom hit. Lustigt nog bär samernas gener likhet med skåningar. Vilket stärker teorin att det fanns ett germanskt folkslag som vandrade norrut, slog sig ner i Nordnorge och beblandade sig med folk som kom österifrån. Jag vill inte ta ifrån samerna eller någon annan rätten att ha ett ursprung. Det är vår egen rätt till ett ursprung jag försvarar. Om detta ger människor trygghet så är det bra.

   Svara
 6. JohanIII

   /  02/19/2016

  Icke-sägande rubrik. En mycket bättre hade nämnt somalisk svenska. Basta.

  Svara
 7. maria

   /  02/19/2016

  Hej då familjen! Fuck off back to Somalia! Undrar även hur många ungar den här familjen har. Som sveriges skattebetalare försörjer. 17 år utan att ha lärt sig svenska, uuuuuuuut!

  Svara
 8. kallepelle

   /  02/20/2016

  Linné skriver i sin resebeskrivning om Lapparne att ”de äro från öster invandrade”. En färsk Norsk avhandling visar att Samernas renar är genetiskt identiska med de renar som hålls av Nentserfolket på Yamalhalvön (vid Ob`s utlopp) i västra Sibirien. Den Skandinaviska vildrenen har en tydligt annorlunda genetik. Därför avslöjar norrmännen att von Linné visste vad han talade om. Samernas försök att stjäla åt sig 70% av Sverige är ett fräckt bedrägeri!

  Svara
 1. Muhammed var en feminist! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: