Martin Fredriksson och Säpo

Igår så twittrade Martin Fredriksson, före detta Researchgruppen, ut att han skulle lätta på sitt hjärta lite och droppade en liten bomb direkt. Han har samarbetat med Säpo under jättemånga år! Om man nu ska tro honom alltså. OM det nu är så att han samarbetat med Säpo så kan man ju undra varför han skulle avslöja det alls? Enda skälet som jag kan komma på är att någon annan visste om det på något sätt och har planerat att gå ut med det och att han själv ville förekomma.

Här är hans tweetar från igår

martin fredriksson

martin fredriksson1

Varför uppehåll…?

martin fredriksson2

martin fredriksson3

Normalt liv efter att ha gått ut med att han samarbetat med Säpo? Really…?

martin fredriksson4

martin fredriksson5

martin fredriksson6

martin fredriksson7

martin fredriksson8

martin fredriksson9

Gråzoner, vänsterextremister och Säpo i skön mix. Inga goa vibbar direkt…

martin fredriksson10

Det ovan tyder ju på att någon annan kände till och förmodligen skulle offentliggöra.

martin fredriksson11

martin fredriksson12

martin fredriksson13

martin fredriksson14

Så såg det ut igår alltså. Om det är sant är det ju en riktig bomb! Hans gamla vänner reagerade såklart

loan sundman martin fredriksson

loan sundman martin fredriksson1

loan sundman martin fredriksson2

Brända skepp och broar för att man samarbetat med säkerhetspolisen, säger en del om hur man ser på polisväsendet.

loan sundman martin fredriksson3

loan sundman martin fredriksson4

Härligt språkbruk Sundman har, gäng- och fängelsejargong, säger rätt mycket om kretsarna hon rör sig i…

loan sundman martin fredriksson5

loan sundman martin fredriksson6

loan sundman martin fredriksson7

loan sundman martin fredriksson8

loan sundman martin fredriksson9

Inte bara Sundman reagerade utan även Wåg såklart

wag

Visst kan man man ana en stark bitterhet? Om det inte är spelat förstås.

Fredriksson sa i en lång rant idag, läs den nerifrån och upp, att det inte handlade om att lämna ut något från hans egen sida i det hela utan att det enbart handlade om de nazistiska rörelserna. Det där tror jag är ren bullshit och inget annat. Finns inget skäl för Säpo att anlita någon motståndare till nazisterna för att få tag på info utan enda anledningen är att personen ska lämna upplysningar om den egna gruppen. Vill de få information om nazisterna så har de såklart en egen informatör även på den sidan. Ganska naivt att tro att de ska vara tvungna att ta hjälp av Fredriksson för att få tag på information? Och OM man ändå på något sätt var intresserade av hans kunskaper så kom nog inget erbjudande utan krav ordentlig motprestation i form av information om hans egna grupperingar. Om Säpo anlitar en yrkeskriminell som rör sig i toppskiktet i den våldsamma autonoma vänstern utan ordentlig motprestation är de dumma i huvudet… Och det tror jag inte de är.

Om detta med Fredriksson och Säpo är sant kan det få vidare förvecklingar, tänk er Researchgruppens samarbete med både Expressen och Aftonbladet? Hur många av de journalister som var delaktiga där har snattrat mycket om saker och ting…? Och som sen har hamnat hos säpo…?

Jag antar att han inte själv tror på att han ska kunna leva ett normalt liv efter att ha gått ut med att han samarbetat med Säpo. Hade han inte gått ut med hade det nog inte varit några problem, nu kommer varenda vänsterextremist ta för givet att han sålt ut dem.

Man får också komma ihåg att Mona Sahlin var, vad det verkar, väldigt ovillig att prata om de vänsterextrema som ett problem alls till en början, det är nästan som om hon tvingades erkänna det. Säpo klassade de autonoma på vänsterkanten som det största hotet mot rikets säkerhet för bara ett par år sedan (nu är det islamsimen/jihadismen). Kanske Säpo kom med övertygande bevisning till Sahlin som de i sin tur fått från… Fredriksson? Man får inte glömma att det finns mycket nära kopplingar mellan Mona Sahlin och Expo och mellan Expo och AFA där Fredriksson var aktiv.

Nåväl, vi får väl se om det kommer något gräv någonstans om detta som kan förklara varför han kände sig tvungen att gå ut med det på det här viset utan att ens prata med nära vänner?

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

41 kommentarer

 1. Rikard

   /  02/29/2016

  Hej.

  Eftersom detta fick ett eget inlägg kopierar jag min kommentar hit.

  Det är som att höra en tjuv beklaga sig över att ha blivit bestulen.

  Formuleringen ”…Att det jag har gjort antifascistiskt dras i skiten.” är märklig. Menar Wåg att ‘antifascistiskt’ är ett specifikt sätt att göra saker på? Vilka då? Åka tunnelbana? Eller menar Wåg att han skapat eller format saker och företeelser till att bli ‘antifascistiska’ i sin essens, sin skepnad och form, tillika funktion? Eller menar han att ‘antifascistiskt’ är något som kan bildligen ‘dras i skiten’, vilket enligt honom betyder samarbete med Sveriges säkerhetspolis? I så fall är Wågs agerande än mer märkligt. Vilka mörka krafter är det Wåg skyddar och fruktar han att de skall avslöjas som hans samarbetspartners?

  Wåg, och hans anhang är småpotatis. Farliga för enskilda, men än farligare via sina kontakter in i myndigheter och politiska partier samt media. Kanske fruktar Wåg att det är en natt för långa knivar i antågande inom den svenska extremvänstern, mellan den falang som allierat sig stenhårt med organiserade kriminella etniska gäng med militant islam och judehat som ledstjärna, och den falang som sökt hålla någon sorts internationalistiskt socialistisk ideal av mer klassiskt snitt, komplett med moderna företeelser som identitetspolitik och radikalfeminism som en del i klasskampen.

  Inom vänstern i allmänhet står allt fler inför valet mellan islam, hat mot svenskar och judar, samt våldsanvändning och demokratiskt arbete. Det blir intressant att se hur många grupper som islamiserats.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare
  Ps ”Golare har inga polare”, är ett uttryck Teddybjörnen bör komma ihåg. Varken AFA eller EXPO:s fotsoldater (inte sällan samma personer) är den förlåtande sorten. Ds

  Svara
 2. MartinA

   /  02/29/2016

  Nu är du naiv. Etablissemanget har hållit våldsvänstern om ryggen i decennier. Det är fullt logiskt att SÄPO avlönar våldsvänstern direkt för att göra sånt som skulle se för illa ut att göra direkt.

  Svara
 3. Senior

   /  02/29/2016

  Hoppas de har (minst) en informatör till inom autonoma vänstern nu när denna är bränd.

  Svara
 4. Pelle2

   /  02/29/2016

  Fredriksson får hoppas att Säpo har någon som skyddar honom. Hans framtid ser väl inte alltför ljus ut när han har gjort sig till ovän med våldsvänstern…

  Svara
 5. Senior

   /  02/29/2016

  Det som ligger och gnager i bakhuvudet är ju att han väljer att gå ut med det på detta vis, är han bränd torde det ju innebära att information gällande honom läckt ut åt andra hållet, från SÄPO till AFA/EXPO, vilket vore betydligt mer allvarsamt….

  Svara
  • T

    /  02/29/2016

   You believe in Lenin?
   Yes, I do.
   Well, you’re gonna meet him.

   Svara
 6. Erik den förste

   /  02/29/2016

  Jag kan rekommendera avsnittet av podcasten Krull och kriminell där Bobbo intervjuar ”aktivisten” Nikolas Wallner för att få en inblick i hur verklighetsfrånvända de kan vara: https://www.acast.com/krullokriminell/nikolaswallner

  Svara
 7. MiT

   /  02/29/2016

  Det enda jag tänker på är vilka gräsliga tatueringar 😛
  ”EXCLUSIVE: Meet the all-girl bikini-clad ‘Groping Guard’ vigilantes who patrol swimming pools in Sweden against migrants molesting female bathers”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3469194/Meet-girl-bikini-clad-Groping-Guards-vigilantes-patrol-swimming-pools-Kalmar-Sweden-stop-migrants-molesting-female-bathers.html?ito=social-twitter_mailonline

  Svara
  • Usch. Sicka rasister.

   Svara
  • T

    /  02/29/2016

   Håller med om tatueringarna. Alltid skrämmer det någon. 😛

   Svara
   • Olof

     /  02/29/2016

    Äsch, jag tycker det visar på ett visst mod att visa upp sitt engegemang för fisting genom att tatuera en stor röd näve i en ring på underarmen. Kudos.

    Svara
 8. MiT

   /  02/29/2016

  Svara
 9. MiT

   /  02/29/2016

  Svara
 10. MiT

   /  03/01/2016

  Svara
  • michael

    /  03/01/2016

   Det intressanta är att det inte finns några problem med ett gulligt hemma hos reportage av revolutionära kommunister för tidningen,vilket säger en hel del om hur det ser ut inom svensk media.Inga kritiska frågor där inte.

   Svara
  • ”så lite våld som möjligt” …

   Ja men då så!

   Svara
 11. För gammal och jobbig pensionär

   /  03/01/2016

  Hur görs nyhetsvärderingen på den här bloggen?
  Vem är Martin Fredriksson? Borde någon bry sig?
  Är han nya ”Kapten Klänning”?
  Eller Kapten Utlänning? Kapten flyktingsmugglare?

  Varför ges hans sjuka idéer gratisreklam?
  Uppenbarligen lider han av storhetsvansinne, sannolikt paranoja.
  Är han sociopat?
  Han erkänner flera brott i sin rant.
  Men ångrar ingenting alls.
  EQ = 0.
  Säpo skulle inte ta i honom med tång!
  Men däremot leta efter honom, etc.

  Vem är ”Wåg”?
  Är det väl valda ord man ska lägga på den, med pennan rätt hållen i hand, så att inte handen riskerar att bli avhuggen, såsom ibland sker med lögnares händer?

  Jag kan inte annat än känna djupt förakt för den sortens avskum!
  De skäms aldrig och lögnen är blott ett av flera vapen i deras arsenal.
  Jag instämmer med: bullshit!

  ”Man vill bli älskad. I brist därav omtyckt. I brist därav fruktad.” Etc.

  Svara
  • Pelle2

    /  03/01/2016

   Tycker att det är rätt att bry sig om vänsterextremister som Wåg och Fredriksson som omhuldas av samhället trots att dom ger sig på sina motståndare med våld för att tysta dom.
   Det är alldeles för många i etablissemanget som har en måttstock för vänsterextremister och en annan för högerextremister och ursäktar det ”goda vänstervåldet”. Själv tycker jag att båda företeelserna är lika avskyvärda.
   /Per

   Svara
   • För gammal och jobbig pensionär

     /  03/01/2016

    Det enda rimliga vore väl i såfall att sätta dem bakom lås och bom där de uppenbarligen hör hemma? Och beslagta deras databas hos ”Piscatus”, etc. Och varför inte sätta lite restriktioner på Expo i samma veva?

    Svara
    • Pelle2

      /  03/01/2016

     Det vore mycket berättigat om de blev satta bakom lås och bom men tyvärr har det ju inte skett. Det har ju dock inget med Toklandets nyhetsvärdering att göra.

     Svara
     • För gammal och jobbig pensionär

       /  03/02/2016

      Nej, någon direkt koppling till bloggen kanske inte finns men indirekt?
      Varför medverka till att ”boosta” deras redan alltför uppblåsta, sociopatiska egon? Vem tjänar på det?

      Den där ”Wåg” deltog i ockupationen av DN:s redaktion 30 november 1994. Hur seriöst är det av någon, som gör anspråk på att kalla sig ”journalist”? Vad ville man uppnå? Som sagt, Säpo skulle inte ta i dem med tång. Arbete på Säpo, FRA och andra liknande myndigheter är lyckligtvis säkerhetsklassat. Vem tror på allvar att yrkeskriminella släpps in? Den där guldspaden borde nog tas tillbaka och FGJ-juryn bytas ut.

      Något som verkligen stör mig är att dessa yrkeskriminella, oborstade slynglar gör gällande att de har högre moral än andra (tänker på deras uthängningar), trots att verkligheten visar att de är minst lika goda kålsupare och troligen avsevärt värre.

      Och att de även blir belönade för sin ”övermoral”. Där går skam på torra land!

  • MiT

    /  03/01/2016

   Eftersom det är en gratisblogg (jag har inte tjänat en enda liten krona på den) som drivs endast av mig så är det jag som avgör nyhetsvärderingen.

   Och om du inte vet vilka Wåg och Fredriksson är så råder jag dig uppriktigt att googla deras namn, de är två höjdare inom AFA (och garanterat starka kopplingar till nu nedlagda Revolutionära Fronten), dvs det som kallas den ”autonoma vänstern” som Säpo klassade som det största säkerhetspolitiska hotet mot Sverige. Fredriksson jobbar åt Aschberg och Strix, de har en ”tjänst” som drivs av Piscatus som trålar efter info i alla offentliga dokument för att sen korsköra och korsköra och korsköra för att få fram namn på personer de inte gillar. Osv. Googla som sagt, det finns massor…

   Svara
   • Doktor Pork

     /  03/01/2016

    Precis, både är ju uppenbart intressanta att känna till eftersom de båda varit viktiga personer inom den extrema vänstern plus att de i egenskap av researchgruppen fått ägna sig åt åsiktsregistrering eftersom de kallade sig för journalister. Stora tidningar har ju som bekant också köpt material av det här gänget vänsterextremister. Att de här inte är kända, utan att man måste surfa in på Nordfront, Fria Tider, eller i viss mån Dagens Samhälle (eftersom Fredriksson och hans kompisar stoppade publiceringen i Fokus) är ju änne ett symptom på hur svensk media skyddat den här typen av vänsteextremister eftersom de gjort etablissemangets skitjobb mot t.ex. Sverigedemokrater och andra oppositionella.

    Att det här knappt nämns i svensk media att en av förgrundsgestalterna också varit angivare att SÄPO är ju rätt talande. Det handlar inte om att ge dem gratisreklam, det har ju redan etablerad media gjort i mängder, utan om att exponera den skit som etablerad media tystat ner om det här gänget.

    Svara
    • För gammal och jobbig pensionär

      /  03/01/2016

     Förstår inte på vilket sätt ”exponeringen” sker i detta fall. Personen har ju själv ”erkänt” sina påstådda och orimliga kopplingar till Säpo. Det är inte precis så att någon har avslöjat honom, eller är det? Min poäng var att de två huliganerna och andra är betydligt överskattade, haussar upp sig själva och lever på någon sorts omotiverat våldskapital.

     Ju mer man inte låtsas om dem eller kommenterar dem, desto bättre. Utan publicitet tynar de bort i sin trolltillvaro.

     Svara
     • MiT

       /  03/01/2016

      Men du förstår väl att de du kallar troll och liknande anlitas av media för ”granskningar”? Inte bara av tidningar utan även SVT, TV4, TV3? En av dem i RG har arbetat på SR? Uppdrag Granskning på SVT har också anlitat dessa som du vill få till att vara små obetydliga typer. Varför är det viktigt för dig att göra deras faktiska påverkan på samhället så lite som möjligt? Du nämnde tidigare att Palmemordet är viktigare, ja det är klart det är men betyder det att inget annat är av betydelse?

      Och Piscatus finns där fortfarande och trålar info som samlas i databaser som korskörs i all oändlighet på ett sätt som inte ens Polisen får göra…

     • För gammal och jobbig pensionär

       /  03/02/2016

      När det gäller din kommentar MiT och speciellt
      ”Och Piscatus finns där fortfarande och trålar info som samlas i databaser som korskörs i all oändlighet på ett sätt som inte ens Polisen får göra…så är jag helt på din sida och känner till det du skrev. Datainspektionen är den tandlösa myndighet, som borde reagera mef kraft! Den borde få betydligt skarpare verktyg mot datalagring av typen ”Piscatus”, där såväl ändamålet som medlen är högst tveksamma.

      ”Varför är det viktigt för dig att göra deras faktiska påverkan på samhället så lite som möjligt?”
      Det är inte viktigt som någon sorts princip, utan därför att jag inte ser någon egentlig betydande påverkan på samhället, signerad dessa huligantroll.

      Varör mata trollen i detta fall?
      De har ingen substans förutom kontakter inom media.
      Man bör betrakta dem och allt de skriver eller säger som just informatiom från troll, som inte bör matas.

      ”Du nämnde tidigare att Palmemordet är viktigare, ja det är klart det är men betyder det att inget annat är av betydelse?”
      Nej men saknar inlägg om det här. Hittar inget och undrar varför.

     • MiT

       /  03/02/2016

      Men det är väl ändå det sämsta man kan göra? Att betrakta dem som troll och oviktiga alltså? Då får de ju fritt spelrum ÄNNU mer?
      Och klart att de påverkar samhället, de kom över flashbacks databas, Sveriges största forum där folk skriver. Tror du inte makthavare skriver där anonymt? Journalister? Riksdagsledamöter? Poliser? Osv? De har namnen på dem och vad de skrivit…

     • För gammal och jobbig pensionär

       /  03/03/2016

      Hur vet du säkert att de hade tillgång till Flashbacks databas? En adminstratör har dementerat den uppgiften. Tror du inte att allt är hype eller hyip för finansiärer? 100% ego boost är vad det handlar om. Tyvärr.

     • MiT

       /  03/03/2016

      Det var ju bekräftat att de hade EN databas från flashback?

     • För gammal och jobbig pensionär

       /  03/04/2016

      ”Det var ju bekräftat att de hade EN databas från flashback?”
      Så du vet alltså inte?
      Borde du inte veta?
      Varför kallar du dig ”MiT”?

     • MiT

       /  03/04/2016

      Varför är du så aggressiv och sprutar ur dig frågor som gränsar till att vara insinuanta?

      Det konfirmerades väl om jag inte missminner mig av användare på flashback? Och att man faktiskt fick fram användares identitet, skulle man ju knappast ha lyckats med utan en databas?

      Hur får du ”bekräftat att de hade EN databas” till att man inte vet? Nog tycker jag att det faktum att de fått fram identiteten på anonyma användare på flashback är en bekräftelse på att de hade en databas. Om den sen var den senaste och mest aktuella däremot är en annan fråga.

   • För gammal och jobbig pensionär

     /  03/01/2016

    Jodå, jag har hört talas om de där huliganerna och vad de har haft för sig. Inte precis någon vanlig ungdomsperiod, som beskrevs i ranten. Och skulle det där påståendet om någon Valborg, när personen nästan dog vara sant? Eller att det är tack vare honom som det inte finns några nazister i Sverige?

    Menade med ”Vem är Martin Fredriksson?” och ”Vem är ”Wåg”?” mest att de inte rimligtvis kan vara SÅ viktiga, som de försöker göra sig. Det är rätt uppenbart att de ljuger, har en enorm övertro på sina förmågor och sin betydelse och ser sig själva som universums medelpunkt. Jag trodde t.ex. att Palmemordet var viktigare.

    Svara
    • Pelle2

      /  03/01/2016

     Palmemordet har det talats och skrivits om i stort sett i alla media den senaste veckan och hur många gånger som helst under åren sedan mordet.
     I stort sett ingen inom media nämner dock vänsterextremisterna Wåg och Fredriksson och deras illgärningar. Detta förmodligen för att de anlitar dom själva för att hacka sig in i databaser med mera på olaglig väg.
     En alldeles utmärkt nyhetsvärdering av Toklandet enligt mig

     Svara
     • För gammal och jobbig pensionär

       /  03/02/2016

      Du har helt rätt och jag håller med dig här:
      ”I stort sett ingen inom media nämner dock vänsterextremisterna Wåg och Fredriksson och deras illgärningar.”
      men jag ser ingenting sådant nu heller, såvida inte den här ”gratisbloggen” räknas till media.

      Jag läser gärna hundra teorier om Palmemordet, trots allt tjat om det, innan jag läser ”böcker” av anarkistiska huligantroll med noll betydelse för samhället.

      Uppenbarligen har huligantrollen lyckats med sina personkampanjer, avsedda att haussa deras egon och framkalla en känsla av fara för annan. I det här fallet samhället. Sådana kampanjer kan bara lyckas om mottagaren är mottaglig. Inte olikt hypnos.

      Detta vill jag läsa mer om:
      ”Detta förmodligen för att de anlitar dom själva för att hacka sig in i databaser med mera på olaglig väg.”.

 12. MiT

   /  03/01/2016

  Svara
  • Rikard

    /  03/01/2016

   Hej.

   Heder åt Daily Mail som publicerar detta. Tyvärr kommer de goda människorna att förneka, ignorera och påstå att det rör sig om falsk flagg eller fejk, då källan är Avpixlat. Daily Mail låter sig dock knappast skrämmas av svensk blöj-aktivism, och har till och med länkat till källan.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Blond Jävel

    /  03/01/2016

   ”För Tomas Gunnarsson står bildsättningen i stark kontrast mot det journalistiska uppdraget att visa en sann bild av verkligheten.”

   Ska man skratta eller gråta? Dagens journalister är i stor utsträckning snarare aktivister, och den sanna bilden av verkligheten är för dem relativ. Jag säger inte att bildsättningen han reagerar på är korrekt, men felaktiga bildsättningar är långtifrån ovanliga i media. Hur många ensamma småtjejer med nallebjörn i handen har vi inte sett när begreppet ”ensamkommande flyktingbarn” ska illustreras, till exempel?

   Svara
 13. Klippt & saxat: Första belägget? 2000 år sedan – Jesus möter den förste Postmodernisten, Pontius Pilatus, och blir svarslös?
  Johannes 18:37-38: ”…därtill har jag kommit i världen, att jag skall vittna för sanningen. Var och en som är av sanningen, han hör min röst.» Pilatus sade till honom: »Vad är sanning?»
  —–
  ”Motfrågan som Daniel Norlander ställer är: Förklara skillnaden mellan åsikter och fakta.”

  ”Granskning Sverige: Åsikter & fakta – samma sak för Mona Sahlin
  Mona Sahlin gick ut i en debattartikel där hon beskrev Folkets demonstration i Stockholm med ord som ”demokratihatare”, ”våldsamma extremister”, ”kvinno- och invandrarhatare”. Avslutningsvis kallas medlemmarna i demonstrationen för ”fega uslingar”.
  Granskning Sveriges Nina Drakfors ringer till Mona Sahlin för att kolla källorna till hennes uttalanden. Hon fastnar hos sekreteraren Daniel Norlander.
  Här är en sammanfattning av samtalet:
  1 Mona Sahlin är helt omöjlig att få tag i för vanliga medborgare.
  2 Hon skriver sina personliga åsikter, men skriver under med tjänstetitel – Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.
  3 Hon och hennes stab gör inte skillnad på åsikter och fakta. Motfrågan som Daniel Norlander ställer är: Förklara skillnaden mellan åsikter och fakta.”

  Svara
 1. Chatt om näthat och hot | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: