Ensamkommande hockeyspelare

I Sundsvalls Tidning kan man läsa att hockeyklubben bjudit in 50 ensamkommande flyktingar. Jo, i den senare versionen kallar man dem ”ensamkommande flyktingar”. I den första versionen kallas de ”ensamkommande flyktingbarn” men det är borttvättat så att charaderna inte ska upptäckas lika lätt.

brådmogna ensamkommande barn

Så såg originalet ut, gå in på länken ovan om ni vill se nuvarande text. Som jag skrev i mitt inlägg på engelska så ändrar media och tvättar konstant utan att säga till att man ändrat och varför. Det är ohederligt.

Nu är det inget fel alls med att asylsökande får vara med i samhället på olika sätt, det är bara bra! Men det är INTE bra att kalla vuxna män för barn och försöka lura i alla att det handlar om barn. Jag lovar att den äldsta av dem är 30+ år gammal och därmed INTE ett barn oavsett vilken definition man använder…

Och de blir inte bättre av att tidningen försöker dölja vad det handlar om genom att försöka tvätta artiklarna, då har man missat sitt uppdrag i samhället totalt. Tidningar ska inte dölja utan belysa problem.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

92 kommentarer

 1. Anti twitter-vänstern

   /  03/18/2016

  Herregud! Vad det än finns i deras dricksvatten så gör det dom helt blinda för sanningen.

  Svara
 2. Hypocrita

   /  03/18/2016

  Man är ju alltid någons barn, oavsett ålder….
  (Förlåt, jag kunde inte motstå… Men jag vet vad du menar) 🙂

  Svara
  • Olof

    /  03/18/2016

   Jag har svårt att se varför det skulle krävas några åldersbedömningar alls; det är bara att utgå från att någon som lyckats ta sig från MENA regionen till Sverige utan förälders eller annan vuxens sällskap är tillräckligt kapabel att ta hand om sig själv för att klassas som vuxen. Om de vill bestrida det kan de ju presentera bevis att så inte är fallet… men såna där åldersbedömningar är ju ‘osäkra’, så det får vara så att de tyder på att individen är max 15 för att felmarginalen skall garantera att de är på ‘barn’ sidan av gränsen…

   Svara
   • Det du nämner är i princip en åldersbedömning. Om de är gamla nog, …

    Svara
    • Olof

      /  03/18/2016

     Förvisso, men det borde inte vara en individuell bedömning, utan helt enkelt det normala utgångsläget; klarar man av att genomföra den typen av resa så har man helt enkelt inte det skydds och stödbehov som de vi normalt kallar ‘barn’ och som våra regler kring statens åtagande vad gäller föräldralösa är avpassade för.

     Alternativt så har de stöd från föräldrar som finansierat resan och vars ansvar naturligtvis inte övergår till svenska staten bara för att de vill att någon annan skall finansiera helpension på destinationsorten. Då har ju dessutom föräldrarna gjort bedömningen att de är vad som normalt avses med begreppet ‘vuxna’.

     Ingen förälder med någon sorts ansvarskänsla skulle skicka ett faktiskt barn på den typen av resa; har de gjort det så är de direkt olämpliga som föräldrar och farliga för barnet. Om svenska staten ser sig nödgad att ingripa för att hindra ytterligare övergrepp i sådana fall bör naturligtvis de föräldrarna hindras att ha ytterligare kontakt med barnet över huvud taget tills dess att myndighetsålder uppnåtts.

     I vilket fall finns det ingen rimlig anledning att behandla den stora majoriteten av de ensamkommande som föräldralösa barn som flyr krig då de helt enkelt inte är det.

     Och naturligtvis så löser en sådan princip även barnläkarnas etiska dilemma; vägrar de genomföra åldersbedömningar så finns det inget annat sätt att bli klassad som barn (bortsett naturligtvis från de som är uppenbart prepubertala). Jag misstänker att barnläkarföreningen snabbt skulle byta position och tala sig varma för hur bra och noggranna de är för att säkerställa att någon är under arton…

     Svara
   • Jaha, varför skulle man utgå från att de är vuxna?
    Du skrev:
    ”Det är bara att utgå från att någon som lyckats ta sig från MENA regionen till Sverige utan förälders eller annan vuxens sällskap är tillräckligt kapabel att ta hand om sig själv för att klassas som vuxen.”.

    Vem har påstått att det inte finns andra vuxna som hjälper till på resan?
    Du betvivlar alltså att det finns några ensamkommande barn, som är under låt säga femton år och som behöver en nalle, eller sängklader med katter på?

    Svara
    • Hållkäften

     Svara
    • Olof

      /  03/21/2016

     ”Vem har påstått att det inte finns andra vuxna som hjälper till på resan?”

     Det är mycket möjligt, men då är antingen de andra vuxna att klassa som vårdnadshavare, och i så fall handlar det inte om ensamkommande. Eller så är individen tillräckligt vuxen för att skaffa sig den hjälp denne behöver på egen hand, och alltså inte det vi normalt klassar som ‘barn’.

     Begreppet ‘barn’ innebär en viss grad av oförmåga att klara sig på egen hand, det är därför vi har såpass generösa system för de som normalt kallas ‘barn’. Då det bevisligen finns en viss förmåga att klara sig själv här så är det tämligen rimligt att, i en bristsituation, utgå ifrån att den förmågan räcker för att klara sig i Sverige på normala asylvillkor.

     ”Du betvivlar alltså att det finns några ensamkommande barn”

     Inte alls. Om övertygande bevis presenteras skall de naturligtvis klassas som sådana. Det inkluderar att individen är uppenbart prepubertal eller att medicinsk åldersbedömning gjorts och med rimlig marginal indikerar att individer är barn och i behov av det extra stöd och skydd som samhället då erbjuder.

     Svara
  • Ska dom titta en gift horse i munnen tror du?

   Svara
  • Varrör är den där Merit Wager en trovärdig källa? Hon verkar ljuga, klippa och klistra rätt friskt.

   Svara
   • Hon håller på bl.a. med översättning, så ‘klipp-och-klistra’ är en effektiv metod. Tror du inte på vad hon skriver, så är det bara att följa länkarna och läsa själv …

    Svara
    • Visst är det intressant att den här bloggen återanvänder hennes inlägg från någon anonym ”migga” och att det skulle vara någon sorts källa för hur Migrationsverket jobbar? Någon sade något till ”miggan”, sedan omskrevs det här, etc.

     Trovärdigt!
     Den där Merit Wager.
     Källornas källa.
     Och inte alls främlingsfientlig på något sätt.

     Svara
 3. Vad är det som gör att vi försörjer och tar hand om andra länders yngre män som om de vore småbarn när våra egna barn skall helst flytta hemifrån efter 18 år och avslutad gymnasie (ifall de nu hittar någonstans att bo) och arbeta eller studera och vara självförsörjande? Vi lånar eller höjer skatten för inflyttarna och på så sätt skuldsätter våra egna barn. Dessutom är det män från helt andra världsdelar med helt annan kultur och språk.
  Är det masspsykos hos politiker och PK maffia.

  Svara
 4. Frida Gustavlin

   /  03/18/2016

  En definerera sig som barn bäst en vill, hur många gånger behöver jag säga det. Vi feminister tänker som barn, reproducerar barnsligheter, kort och gott, vi har barnasinnet kvar, bara en cynisk vit medelålders heterosexuell man kan tycka att det är dåligt!

  Pepp, och kärlek – vår feministisk regering har kunskaper i det här som man inte förstår utan välpolerade genusglasögon.

  Bjuder på några rader ur Olle Adolphsons det gåtfulla folket, fast något moderniserad…

  Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land,
  detta land är ett regn och en pöl.
  Över den pölen går pojkarnas båtar ibland,
  och de glider så fint utan köl.
  Där går en flicka, som vi kastar sten på, hon har en miljon.
  Kungsan med flickor sitter stilla, de pillas i grenen på grund av trädungars tro.
  Där – går en pojke som skrattar åt snö.
  Där – går en flicka som gjorde en ö av femton skämskuddar.
  Där – går en pojke, och allting blir glass som han snuddar.
  Alla är barn, och dom tillhör det gåtfulla folket.

  Svara
 5. greger

   /  03/18/2016

  De har faktiskt lagt till en fotnot nu om att texten är ändrad. Din text spelade säkert in. Omvändelse under galgen.
  ”Fotnot: I en tidigare version av den här artikeln skrev vi att det rörde sig om flyktingbarn som var inbjudna till matchen. Ensamkommande barn är enligt FN:s definition barn och ungdomar under 18 år, men i det här fallet hade det nog varit mer korrekt att använda ett annat ordval då de som är bjudna till matchen både är de som faller under FN:s benämning av barn och de som är äldre. Därför har vi nu även ändrat i artikeln.”

  Svara
 6. MiT

   /  03/18/2016

  Svara
  • Som sagt, nu när färre från Team Ondska™ lyssnar så måste de ägna sig åt intern kannibalism för att visa vem som är godast och mest rättrådig.

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/18/2016

   Den där Carolina Farraj är ett riktigt Ess, hon förgyller den härligt seperatistiska idéen om identitetspolitik så till fullo att en får dåndimpen. Hon har otroligt många viktiga kunskaper i bagaget. Om det nu inte var så att rättviseförmedlingen inte redan hade uppmärksammat hennes otroliga begåvning vid minst tre tillfällen så skulle en själv ett slag för hens rättvisa.

   https://rattviseformedlingen.se/lista/twittrare-vi-vill-se-pa-sweden-kontot

   Om hen inte får vara med i statlig public service inom tre veckor så kommer jag anmäla Jimmie Åkesson till DO för att han inte har rasifierat henne tillräckligt, och därmed reproducerat hennes världsbild, vilket är hans skyldighet enligt feministisk logik.

   Med feministisk logik behöver en aldrig tycka att det är pinsamt att vara med på rättviseförmedlingens hemsida, eftersom alla feminister känner sig orättvist behandlade, jämnt – alltid.

   Svara
  • nordtomta

    /  03/19/2016

   Personen Carolina förefaller att ha börjat väldigt tidigt att titta djupt i glaset – eller kanske direkt i flaskan? – denna fredag. Eller: är hon alltid lika puckad och kränkt och feministig? Nej, fan ta dessa feminister, det går inte att skicka dem till Sydpolen (med tanke på de stackars pingvinerna), men vad sägs om ett vadderat rum någonstans? Mitt motto är: ”Glad och stolt över att vara kvinna och absolut ingen feminist!”

   Svara
  • Den här trollfabriken är inte sund!

   Svara
 7. Utlandssvensk

   /  03/18/2016

  Mycket dåliga nyheter kom just ut för alla som hoppas på ett slut på denna absurda cirkus med ”ensamkommande”:

  ”Miljöpartist leder socialstyrelsens utredning om åldersbedömning”

  http://mensanen.blogspot.ch/2016/03/alderbedomning.html

  Svara
 8. MiT

   /  03/18/2016

  Svara
 9. MiT

   /  03/18/2016

  Svara
 10. Björn

   /  03/18/2016

  Off topic, men nog så dumt:

  http://www.dagenssamhalle.se/kronika/egna-rum-foer-tjejer-behoevs-aeven-i-simhallen-23508

  Spontana reflektioner:
  1. flickorna klagar på sitt hår för att de vill ha beröm och bekräftelse
  2. Pojken vill ha mer mat för att pojkar äter mer
  3. Om det är viktigt för flickor att ha egna utrymmen borde det vara viktigt för pojkar med. Skribenten får gärna förklara varför svensk feminism anstränger sig till det yttersta att blanda sig i alla ”pojkrum”.

  Svara
  • Rikard

    /  03/20/2016

   Hej.

   Tänk tillbaka till barndomen:
   Det är inte ovanligt att en grupp pojkar i förpuberteten hittar på någon form av aktivitet tillsammans; trädklättring, äventyr eller andra upptåg. Inte sällan finns det en eller annan flicka som vill vara med och dessutom platsar genom att vara med på lika villkor – det vill säga samma villkor som en annan pojke ställts inför. Detta mönster går igen i vuxen ålder.

   Det finns (troligen majoriteten) flickor som bildar egna grupper och ägnar sig åt sina aktiviteter, där det ibland förekommer att en kille vill och ibland får bli del i gruppen (även om jag helt ovetenskapligt tror att det är ovanligare).

   Det finns också den gruppen flickor som till varje pris vill göra samma saker som pojkgängen, men som inte vill behöva klara de krav och hinder som pojkgruppen bemöter nykomlingar med. Det är dessa som växt upp och blivit radikalfeminister och genustroende.

   På så vis kan de etablera maximal makt med minimal kostnad (för egen del) samt inget ansvar – det infantila sinnets vägran att växa upp manifesterad i en bortskämd flickas sinne i en vuxen kvinnas kropp. Att det är dessa kvinnor som är feminismens förrädare är plågsamt uppenbart i hur icke-vita kvinnors kamp mot patriarker och religiöst/kulturellt förtryck förringas och förtigs.

   Skribenten skulle troligen ifrågasätta varför det skall finnas pojk- respektive flickgrupper öht. För feminister och andra postmoderna socialister råder ju valfrihet: välj rätt eller bli fråntagen friheten att välja.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 11. Svenne

   /  03/18/2016

  ”O tider, o seder…”

  Svara
 12. Svenne

   /  03/18/2016

  Ett nytt avsnitt i ”Pekpinnarnas Mästare”…

  Svara
  • Jan

    /  03/19/2016

   Ta bort vab-dagarna helt och hållet. De verkar ju vara, precis som sjukförsäkringen och föräldrapenningen, en kvinnofälla. Eller låt folk vara lediga utan betalning för vab. Då ska vi se hur många dagar som tas ut. Och samhället skulle göra miljardvinster. Pengar som behövs till bättre saker. Sedan när blev det legitimt att få timlön för att inte jobba?

   Svara
   • Återinför barnsamariter. Inga fler VAB-dagar.

    Svara
   • Jan

     /  03/19/2016

    Vi har flera socialister här uppenbarligen som tummar ner. En mer socialistisk reform än vab-reformen är svår att tänka sig….

    Svara
   • Ett bra förslag, under förutsättning att våra klåfingriga politiker använder de minskade utgifterna till att sänka skatten. Vilket väl ingen tror…

    Svara
 13. Svenne

   /  03/18/2016

  ”O tider, o seder…” #2

  Svara
  • Skeptisk

    /  03/19/2016

   Här är det fruktansvärda numret som kan få vanliga kommundelegater att traumatiskt lämna lokalen eller springa upp på scen och avbryta. 3:44 in i klippet. Se gärna resten. Hon är en grym akrobat. Om man däremot har problem med människokroppens estetik bör man se på något annat.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/19/2016

    Det där är mer överkroppsstyrka än vad jag hade i lumpen =D
    Imponerande!

    Svara
    • Hon var som sagt grym och vilken styrka! De som rusade ut hade problem med något eller jäkligt elaka avundsjuka fruar.

     Svara
 14. MiT

   /  03/18/2016

  Svara
  • michael

    /  03/18/2016

   Ja vad ska man säga om feminister och antirasister,dom påminner alltmer om Kejsare Nero som gick omkring och spelade fiol medans Rom brann.

   Svara
   • Eller så kan du läsa på lite mer om Putintroll och trollfabriker. Rekommenderas.

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  03/19/2016

     Trollfabriker, vilket praktiskt begrepp, fungerar i alla väder, så snart man inte håller med så säger man Troll + Fabrik.

     Men visst är det är en konspirationsteori som förtjänar lite respekt, för den fungerar i alla väder.

     Konceptet: Putin skapar, med sin magiska allsmäktiga underrättelsetjänst en polariserad debatt, trots att det nu inte finns några problem, sedan kan Putin dra en gasslang på botten av bottenviken som egentligen är till för att sprida en tankeändrande nervgas, ochbinte en petroliumprodukt. Om tjugo år kör vi alla Lada om vi inte passar oss.

     Får en sådan tydlig bild av vad en trollfabrik faktiskt är:

     http://vignette1.wikia.nocookie.net/lego/images/b/b2/9476_alt1.png/revision/latest?cb=20120516060948

     Svara
     • Vet inte om det fungerar i alla väder men den här bloggen är ju en 100% Putin-, SD- och Donald Trump-blogg.

      Tycker att man borde vara tydlig med det, istället för att mörka och låtsas vara en ”gratisblogg”.

      Är ”Trollfabriker” en ”konspirationsteori”?
      När anonyma ,”gratisbloggar” sprider propaganda 24/7?

      Kan du inte bättre än så?

  • Bo

    /  03/19/2016

   Det där med avkönade toaletter fattar jag inte? Är det inte bara att skriva wc på dörren istället för dam- eller herrtoalett (eller via bilder/pictogram)? Föredrar själv damtoa om det går då de generellt är mindre grisiga (på offentliga platser).

   Svara
  • Synd att ni låter Putintroll komma till tals på bloggen. Hen deklarerar det ju öppet, fast betalar ingen skatt i Sverige. Trollfabriken äger?

   Svara
  • Rikard

    /  03/20/2016

   Hej.

   Komiskt olyckligt språkval, men så utmärker ju dessa typer sig inte för sin begåvning:
   ”Avköna” är slang för dehumaniserad, objektifierad sexualakt, så en avkönad toalett innebär att detta nyttoföremål görs till ett fetischistiskt oblekt.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 15. Du verkar ha nå’n j-vla manisk hangup om ensamkommande barn, ungdomar whatever!
  Långtifrån sund! Såsom många manier och hangups.

  Och det handlar allra mins om Sveriges ekonomi!
  Eller kvinnor!

  Kan du inte bara säga att du hatar flyktingar, oavsett ålder? Att du inte vill ha flyktingar eller invandrare från Mellanöstern, oavsett. Det vore betydligt ärligare och intellektuellt hederligare. Men ett sådant statement vore väl för enkelt?

  I ett tidigare inlägg, om den där ”relationscoachen” (en term, som du inte gillar?) på TV4, verkade du stödja någons påstående om afghaner. Att de har dålig kvinnosyn? Är det något som du bara vet? Det bara ÄR så liksom? Du verkade även stödja uttrycket ”skäggbarn”, trots att det i princip uteslutande används av ”SD”-anhängare och troligen har myntats av någon av dem. Fast du har skrivit att du är Socialdemokrat. Är det riktigt sant?

  Du skriver ofta om personer, partier, tidningar och högskolor, som du ogillar, Veronica Palm (S), MP, V, F!, DN, ”Södertörns högskola”, m.fl.

  Veronica Palm är ju inte ens längre riksdagsledamot sedan slutet av 2015, så varför bryr du dig ens om vad hon skriver på Twitter?

  I detta inlägg nämner du ett antal personer, deras politiska hemvist, etc och pålägger dem därmed någon sorts extra börda för det de skriver, men är inte det just det samma ”GBA – guilt by association”, som du påstår dig vara emot?

  Du gör ju EXAKT samma sak själv! Samma ”GBA”, i princip i varje inlägg!

  Sedan kan man läsa om vad du försvarar: ”Nya Tider”, ”Fria Tider”, etc.
  Så den här bloggen är högervriden? Det var en överraskning! Och Putin är bra?

  Är den här bloggen alltså inte neutral, utan tvärtom extremt vinklad, av extremister, troligen på den extrema högerkanten?
  Isåfall kanske det borde nämnas någonstans, kanske i beskrivningen, så att man bättre vet det som man redan vet?
  Inte minst eftersom du genomgående kallar dina motståndare för extremister.
  Propaganda är ytterst tröttsam att behöva förhålla sig till.

  För propaganda är vad din blogg handlar om, högerextrem, invandrarfientlig propaganda. Varken mer eller mindre. Allra minst handlar den om yttrandefrihet, demokrati, folkets röst, eller folkets bästa.

  I såfall borde den väl ha skribenter, som uppger sina riktiga namn?

  Svara
  • Blandade ihop ”Nyheter Idag” med ”Nya Tider”. Tror att det är bidrar till min poäng. I princip samma propaganda.

   Svara
   • Tror att det bidrar till min poäng menade jag och jag tror även att det är precis det som dessa medier vill. Att man ska blanda ihop dem och att de ska verka seriösa.

    Svara
    • Rick

      /  03/19/2016

     Vilken var din poäng? Den liksom försvann i allt det där bullrandet som du omgav den med.

     Svara
  • Nilsson

    /  03/19/2016

   Om han låter kränkta efterblivna narcissister komma till tals så måste han väl också tillåta ”putintroll”? Eller har inte alla lika värde?
   Finns säkert rasister som kommenterar på denna blogg, du verkar vara en av dem.

   Svara
   • ”efterblivna nacissister”, såsom vilka?
    Alla har såklart lika värde men jag skulle önska att man skiljer på gräs, ogräs och konstgräs (astroturf).

    Du tror att jag är rasist? Vad får dig att tro det?

    Svara
  • nordtomta

    /  03/19/2016

   ”…verkade du stödja någons påstående om afghaner. Att de har dålig kvinnosyn? Är det något som du bara vet? Det bara ÄR så liksom?” som MoC så fyndigt frågar Toklandet.

   Tja; har man som jag arbetat som doktor i ett muslimskt land så VET man att muslimer har en ”dålig kvinnosyn” emedan deras profet konstaterade att en kvinna ALLTID är hälften så mycket värd som en man.

   Din make, fader, son och bror är alltid värd dubbelt så mycket som du enligt sharia-lagen.

   Ska jag operera en kvinna måste alltid en släkting av manligt kön godkänna operationen, även om det är bråttom. Det räcker att den manlige släktingen har litet skäggfjun i ansiktet och är över 12 år för att han ska kunna vara din förmyndare.

   I enlighet med vad som sägs i sharia-lagen vill jag bestämt hävda att en trogen muslim ALLTID har en ”dålig kvinnosyn”

   Svara
  • Rikard

    /  03/20/2016

   Hej.

   Kan du nämna en neutral blogg, och varför den uppfyller dina kriterier om neutral? Annars blir det svårt att förstå dig.

   Du verkar inte riktigt veta vad ordet propaganda betyder, om jag får vara så rakt på sak. Bloggägaren anger källor samt länkar så att läsare själva kan bedöma hans/hennes beskrivning. Vad mer kan man begära?

   Att bloggaren uttrycker åsikter som att det är absurt att inte åldersbestämma personer som anländer till Sverige och åberopar asylskäl, samt saknar identitetshandlingar, är knappast högerextremism. Använder du den definitionen är nämligen i princip alla världens länder höger-extrema.

   Ett mer korrekt uttryck, om du värdesätter begrepp som neutralitet, vore att kategorisera eller beskriva bloggen som invandringskritisk, inte invandrarkritisk. Dessa är inte synonymer, även om person kan omfatta bägge ståndpunkterna. Vidare är det nog lämpligt att fråga sig vad som faktiskt kritiseras, och varför.

   En enkel, avslutande fråga: finns det skillnader i hur kvinnors legala och kulturella status ser ut i olika länder och hos olika folkgrupper?

   Du kan givetvis välja det kulturrelativistiska svaret att det är samma underliggande mönster av manlig dominans (korrekt eller ej), men du måste då redogöra för varför det manifesterar sig på så olika sätt och varför vissa manifestationer (svensk) i så hög grad skiljer sig från andra (afghansk (fast här kan det vara nödvändigt att välja en av landets folkstammar)).

   Du blir mer läsvärd om du bidrar med konstruktiv argumentation än reflexmässig respons och dyspeptisk ton. Detta skadar din egen sak, förutsatt att du inte är ute efter att framställa massinvandrings- och mångkulturrasismens förespråkare i dålig dager (något de enligt mig lyckas alldeles utmärkt med utan hjälp).

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Du är inte min lärare, talman eller politiker, och jag betvivlar att du är någon annans lärare i en skola.

    Eftersom du inte har någon kunskap att förmedla.
    Men det låter väl bra att beskriva sig själv som ”lärare”?
    Då får man väl automatiskt respekt?

    Men du tycker om att mästra, som OM du vore lärare.

    Sedan den där avslutningen ”Kamratliga hälsningar”?
    Associerar till kommunism men det visste du redan?

    Om du jobbar på en skola på riktigt, så beklagar jag det och dina elevers kunskapsinhämtning.

    En seriös lärare skulle inte skryta om att hen var lärare eller spotta ut div. floskler. för att bevisa sin överhöghet. Det blir bara löjligt. Ungefär som att skriva: ”Carl XVI Gustaf, kung”.

    Svara
 16. Return of kings

   /  03/19/2016

  @Mother of the confederation; förstår din frustration när inte andra tycker som du och när verkligheten inte anpassar sig efter hur man önskar det vore, något du delar med större delen av etablissemanget som har fått vänt kappan efter vinden. Evidensbaserat så fungerar inte mångkultur då tilliten minskar och konflikter ökar. Hur agerar du själv, bor du i ett mångkulturellt område? Ett välfärdssystem klarar bara en viss mängd bidragstagare, endast runt 35 % av nyanlända har en heltidsanställning efter 15 år i landet vilket gör att det på sikt blir ohållbar med ett välfärdssamhälle och stora volymer emigranter. Hur mycket av din inkomst eller bidrag ger du själv bort till fattigare grupper? Lever du som du lär eller skall andra göra det?

  Svara
  • Du förstår min frustration, säger du?
   På vilket sätt?

   Vilken verklighet lever du i och menar att jag missar?
   Vad tycker du själv när andra inte tycker som du?
   Respekterar du det?

   Bor du i ett mångkulturellt område?
   Är du bidragstagare?
   Ser du konkurrens på ditt område?

   Ger du pengar till fattiga?
   Lever du som du lär?

   Svara
 17. Frida Gustalin

   /  03/19/2016

  En blir bestört och ledsen!

  Hur kan ni inte se att det är nödvändigt med avkönade toaletter?

  Feministisk forskning har visat att kön endast är en social konstruktion, och med hjälp av våra genusglasögon så beräknar vi att minst en tredjedel inom några år kommer fått tillräckligt med kunskaper för att vägra att gå på toa om wc-kroppen går att läsas som dam eller herr.

  Idag är vi visserligen bara tre personer, men vi blir mångaldt fler varje dag tack vare intersektionell analys, som faktiskt har ett somatiskt problem med det här, som rent kliniskt är förhindrade att klämma ut en avkönad bajskorv, som vägrar att bli inverterat våldtagna av porslinsstolen, bara på grund utan av att samhällets heterosexuella normer felreproducerar en genom kränkande identitetsskyltar på dörrar.

  Med hjälp av peppiga statisker på rättfiseförmedlingen har vi räknat fram att minst 22000 av kommunernas toaletter måste vara avkönade senast 2020. Annars är risken stor att vi hamnar i ett brunt samhälle där vi feminister tvingas bajsa på oss av princip.

  Det här bruna skräcksamhället har våra två favoriter bland heterosexuella vita priviligerade män, Anders Lindberg och framtidshistorikern Henrik Arnstad, varnat oss för länge.

  Kampen fortsätter, rösta på F!S systrar!

  Svara
  • TACK för att du bekräftade min tes om Putintroll!
   Ni sprider meningslösheter och uppförstorar dem tlll viktigheter, trots att vanliga människor inte kunde bry sig mindre!

   Svara
   • MiT

     /  03/22/2016

    Hur många gånger har du tjatat om Putin nu i din senaste kommentarskrevad? 10 gånger? 15 gånger? Det är bara du som kopplar allt till Putin, ingen annan…

    Svara
 18. http://unvis.it/www.svd.se/nationalstadspark-stoppade-bostader-pa-ostermalm

  Så jobbigt att bygga innanför tullarna av någon anledning, undrar varför………

  Svara
  • Tantolunden hade varit ett bra ställe. Där omkring bor ju många miljöpartister och journalister, de som är mest för multikulti och ökad invandring.

   Svara
 19. Intenso

   /  03/19/2016

  På tal om Putin-Troll och samhällsomstörtande verksamhet, men det bästa man kan göra om vill stoppa Sveriges tvära fall ner i skiten är väl att försöka undertrycka dissidenternas åsikt. Kanske en klassisk double-think men om jag ville köra Sverige i botten hade jag släppt på kranarna för fri invandring, tystat all opposition och lutat mig tillbaka i fåtöljen. Jag hade minsann inte satsat pengar på folk som vill se en annan utveckling, förutom möjligen på dem som inte tycker fallet går snabbt nog, som DN, Aftonpravdan och diverse grupperingar på vänster kanten som MP, V och F!sarna.

  Men vad vet jag, jag har inte ens varit i Moskva, än mindre Kreml.

  De är tokiga de där ryssarna (tok, tok, tok)

  Svara
 1. Man med adelsnamn besöker Östermalm | WTF?
 2. Kärt barn har många namn | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 3 | WTF?
 4. Landet Bizarro del 6: Förra årtiondets mest bisarra bild? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: