Autosatir

Autosatir är när något automatiskt måste vara satir även om det inte var meningen

reinfeldts tal

reinfeldts tal1

reinfeldts tal2

Ljungros är förbundsordförande för de läskiga RFSU. Nu har jag inte hört talet som Reinfeldt höll men har sett att det handlar om julgranar som inte brann och att landet inte är som Syrien än så därför är allt lugnt. Det är tydligen klockrent…

arnstad pris

Han förstår väl att han inte fått priset för att han är en grandios fiende utan en grandios pajas…?

det går bra för miljöpartiet

Miljöpartiet anser att det går bra för dem rapporterar Ekot…

perlenberg

Perlenberg fick ett av sina ryck som han får då och då, han får dem med jämna mellanrum och sen ägnar han massor av tid att scanna vad de han ändå inte bryr sig säger om honom.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

59 kommentarer

 1. Peter

   /  03/22/2016

  De NYA Moderaterna är redo för dårhuset. Ungmoderaterna ska vi bara inte tala om. Ibland misstänker jag att Mp och F! har infiltrerat dem.

  Det finns några äldre Moderata riksdagsledamöter som fortfarande påminner om de gamla Moderaterna, som Jan Ericson och Finn Bengtsson. Hanif Bali är också en härlig häcklare av rang på Twitter. Kent Persson, däremot, är ett riktigt stolpskott.

  Varje gång jag ser en Moderat nämna ordet ”öppenhet” i positiva ordalag känner jag för att göra kaos med datorn.

  Frågan är vem som vinner i framtiden: tokliberalerna eller socialisterna. Fast i dessa kulturmarxistiska tidevarv råder det ingen större skillnad mellan dem …

  Svara
 2. Jan

   /  03/22/2016

  Massinvandringen och mångkulturdoktrinen har ingenting med socialism att göra som många borgare tror. Det är liberaler till höger, mitten och vänster (ny- och socialliberaler) som möjliggjort vansinnet. Identitetspolitiken och nyliberalismen har tillsammans berett väg för massinvandringen från u-länder i Mellanöstern och Nordafrika. Åsa Romson och Fredrik Reinfeldt är samma andas barn.

  Svara
  • michael

    /  03/22/2016

   Dags att upplysa F!,V och SSU att dom är borgare.

   Svara
   • Jan

     /  03/22/2016

    Det har jag aldrig sagt. Det jag säger är att massinvandringen och mångkulturdoktrinen inte i första hand är en socialistisk agenda utan snarare en liberal sådan. Annars skulle det inte ha funnits ett sådant brett stöd för den i riksdagen (samtliga partier utom SD). Borgerliga personer har dock en ovana att skylla allt som de uppfattar som dåligt på ”socialister”. Så enkelt är det inte i det här fallet.

    Svara
  • Rikard

    /  03/22/2016

   Hej.

   Det finns i socialismen, både i praktik och teori, en historik av att antingen fokusera på folket som en etnisk enhet och ha detta som samlande kraft, eller att förkasta nationalism och etnicitet, och peka ut dessa som borgerliga åsiktsströmningar syftande till att splittra det internationella proletariatet. Därav ‘Proletärer i alla länder – Förenen Eder!’.

   Det är detta som har som sin logiska slutpunkt mångkultur och öppna gränser; hur skall annars all form av folkgemenskap utanför ideologin och partiet kunna bekämpas om den inte aktivt avvecklas?

   Att det rörts ihop med allehanda postmoderna varianter ändrar inte på detta: socialismens mål, eller snarare konsekvens, är alltid folkmord – antingen fysiskt via utrensningar och förintelseläger, eller kulturell utplåning via kontroll över språk och annan kommunikation. Det är det som nyspråk innebär och syftar till: att tolknings- och definitionsföreträde skall ligga under en partikommittés direkta kontroll, istället för att denna kontroll är spridd igenom hela det folk som använder språket.

   Socialismen kan antingen vara nationell, som i Sverige och Tyskland tidigare, eller internationell, som Sovjetunionen, vars uttalade mål ursprungligen var att stimulera revolter i andra europeiska stater syftande till expansion av unionen. Lenin lade i bromsen för detta, och med Stalin övergick man till mer subtila metoder.

   Så nog finns det ett starkt drag av mångkulturrasism inom socialismen.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 3. Fria Gustavlin

   /  03/22/2016

  En är inte ett dugg orolig för islamism, de senaste bombattentaten i Belgien är självklart SD:s fel, och deras hatsvans på Twitter, och givetvis även den konspiratoriska Putinledda alternativmedia.

  Att vi har radikaliserade utanförskapsområden dit journalister inte vågar åka utan polisbeskydd och säkerhetsvakter är ett påhittat problem av utländsk press. Så det finns ingen anledning till oro. Att de som bor i dessa påhittade utanförskapsområden inte vågar säga vad som faktiskt pågår är självklart en icke normkritisk myt.

  Vi feminister kommer nu följa utvecklingen i Belgien med stor noggrannhet, och från Södermalms trevliga kaffer faktakolla så att ingen säger fel, om någon säger fel så kommer vi inte vända andra kinden till, då kommer vi bli riktigt arga på Twitter och skrika Unket och Fascismens stöveltramp hörs tydligt i hela samhället.

  Om någon vågar påstå att vi relativiserar så kommer vi självklart svara med det uppenbara!
  -Å det ska komma från en vit fascistisk heterosexuell medelålders man, kul att du helt plötsligt bryr dig om att oskyldiga människor dödas och lemlästas, trovärdigt, skulle inte tro det.

  För att sammankoppla ickeexisterande islamism med islam reproducerar bilden av att det finns ett problem, när det faktiskt inte gör det.

  Mer kärlek, mer pepp!

  Svara
 4. MiT

   /  03/22/2016

  Kim brukar hålla rätt trevlig ton på twitter i vanliga fall oavsett ämne och person han diskuterar med.

  Svara
  • Intenso

    /  03/22/2016

   Vilka är de där separatisterna som så totalt dominerar statistiken ovan? De utförde eller planerade över 500 dåd 2007 men dessa registrerades knappt bland antal döda. Ser man på Aholas statistik, som han vill använda för att hävda att det inte är nån fara på taket och att religiös fundamentalism är ett löjligt litet hot, så kan man ju kika statistiken från 2004 till 2015. Tre av fyra, riktigt kostsamma dåd sett till människoliv, utfördes av Islamister. Ett av en feg norsk nasse.

   Att nationalister och katoliker på Nordirland var riktigt bra på att ta livet av varandra fram till slutet på förra seklet kan ju knappast tas som intäkt för att förringa det islamistiska hotet mot väst idag.

   Tror Kim har tagit för mycket av godhetsknarket igen och ser bara snälla Salafister och andra fundamentalister som bara vill leva som alla andra. Nån dag kanske effekten på pulvret släpper.

   Svara
   • Rikard

     /  03/22/2016

    Hej.

    Eftersom heroin är farligare än alkohol är alkoholmissbruk ofarligt.

    Eller ännu mer träffsäkert, hoppas jag: eftersom det är större risk att råka ut för en olycka i trafiken i Sverige än vid resa med flyg i Sverige, är det inte farligt att jogga på gatan i Dhaka.

    Men det ser ju snyggt ut, ända tills man tittar djupare i Aholas statistik, och börjar jämföra vilka målen för attackerna var, vilka grupper som genomförde vad mot vem, och varför.

    De goda brukar annars alltid tala om att nyansera bilden.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
   • Sälungsjobbaren

     /  03/22/2016

    Separatisterna är främst baskiska ETA och korsikanska FLNC. Att det var så många dåd men knappt några döda kommer bla av att i Spanien registreras allt som kan knytas till ETA, tom klotter, som terrordåd. Även FLNC genomförde många attacker men de var oftast riktade mot mål där inga människor skulle komma till skada, som fast egendom (tex bränna ner sommarhus och spränga papperskorgar på badstränder).
    Konflikten på Nordirland var mellan nationalister (PIRA, INLA mfl grupper med rötter i marxismen) som ville förena Ulster med Irland och unionister (UVF mfl grupper) som ville stanna kvar i UK. Konflikten gällde alltså främst Ulsters status, det var inte en religiös konflikt.

    Svara
  • michael

    /  03/22/2016

   Ja en sak kan man ju vara säker på och det är att dom som relativiserar efter Paris och nu Bryssel,inte gjorde det efter Breivik eller Anton i Trollhättan.

   Svara
  • Jan

    /  03/22/2016

   Kim Asshola?

   Svara
 5. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
  • Intenso

    /  03/22/2016

   Barkengren…? Skulle kunna vara Perlenbergs Alter Ego när han vill vara riktigt häftig.

   Svara
  • Svenne

    /  03/22/2016

   Utopisterna har det jobbigt med bortförklaringarna idag. Vissa vill verkligen bli förda bakom ljuset, och kämpar med näbbar och klor för att stanna där.

   Svara
 6. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
  • Intenso

    /  03/22/2016

   Kanske nåt himla roligt om Självmordsbombare som sparkar uppåt, Patriarkatet och Belgisk öl och våfflor.Pepp

   Visst är det våffeldagen på fredag?.

   Svara
   • Svenne

     /  03/22/2016

    Varför inte dra till med att Jesus nog var den förste självmordsbombaren, men återuppstod på den tredje dagen. Pepp pepp.

    Ja, den 25:e är våffeldagen.

    Svara
  • michael

    /  03/22/2016

   Kanske om att kvinnor i Sverige lever under samma terror varje dag som i Bryssel,eftersom man blivit kallad lilla gumman.

   Svara
  • Noger

    /  03/22/2016

   Varför frångå ett beprövat recept: Nedvärderande skämt om män och fokus på mäns könsorgan?

   Sånt tycker jag är jätteroligt och peppigt.

   Jag och mitt gäng ”Radfemmorna” brukar skratta så vi kissar på oss. De som inte skattar (dvs 99% av publiken) borde checka sina privilegier och Googla ”patriarkatet”.

   Svara
 7. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
  • Jan

    /  03/22/2016

   ”Utmaningar” och ”öppna samhället” är politikerspråk och betyder ingenting. En fritösbrand var ju också ett hot mot det ”öppna samhället” och demokratin. Lösningen på terrorismen är heller inte ett ännu ”öppnare” samhälle som en del politiker tycks tro. Bästa och smartaste tjejgänget borde kunna bättre….

   Svara
 8. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
  • lavazza1891

    /  03/22/2016

   På vilket sätt är det forskning som visar att medial bias i invandringsfrågan inte finns?

   Svara
 9. MiT

   /  03/22/2016

  ”Crafoord: Byggnads immunitet gäller inte längre”
  http://arbetsmarknadsnytt.se/crafoord-byggnads-immunitet-galler-inte-langre/

  Svara
 10. Skeptisk

   /  03/22/2016

  OT: Lätt att ha strikta åsikter om andras liv när man inte själv har barn. När man sedan själv blir mamma blir det en annan ton. Då är mammans band med barnet närmast gudomligt. Kan man gissa att biologin påverkat hennes åsikter lite?
  http://asikt.dn.se/asikt/debatt/varfor-ska-kvinnor-stressas-ut-i-arbetslivet/

  Svara
  • Jan

    /  03/22/2016

   Snacka om opportunist. När hon inte hade barn skulle dagarna delas 50/50. Nu när hon har barn vill hon inte dela med sig av en enda dag i onödan. Hon tycks vara en kameleont som byter åsikter efter omgivningen. Politiken ska tydligen anpassas efter hennes livssituation hela tiden.

   Svara
   • Det feminism handlar om, att kvinnor ska få som dom vill när dom vill, tonåringar

    Svara
  • Skeptisk

    /  03/22/2016

   ”Också i år kommer påsken präglas av Martin Luther.”
   Va? För de flesta är påsken bara ett trevligt våravbrott från jobbet och en högtid som präglas av mat och fest. Andelen som kommer gå i kyrkan och begrunda Jesu död är liten och krympande. Skaran som dessutom skyller hans avrättning på ”Judars svek” eller liknande för att rättfärdiga antisemitism är än mindre. Uppenbart att religiösa (grudstrogna och ideologer) lever i sin egen verklighet skild från gemene man.

   Svara
  • Intenso

    /  03/22/2016

   Makalöst korkat detta. Den bubblan är pytteliten.

   Svara
  • Emanuel

    /  03/22/2016

   Skrivet också av Forum för levande historia, sen när handlade påsken om Luther?

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/22/2016

   Eskil Franck ställer en rak fråga:

   ”Det är angeläget att de som står i en aktiv luthersk tradition för sig själva och andra klarar ut hur de ser på principiella och konkreta likheter och skillnader mellan Martin Luthers sju råd och den religiösa praxis IS i dag står för, och vilka konsekvenser det får för en aktuell helhetsbedömning av den egna trostraditionen.”

   Så låt mig låtsas vara aktiv protestant en liten stund.

   Likheter?
   Trots allt de elaka judarna gjorde mot Jesus från Nasaret så finns idag ingen bärande tradition av hat mot judar inom den protestantiska kyrkan i Sverige. Däremot så finns en stor öppenhet mot Islam.

   Olikheter?
   Det finns ingen aktiv protestantisk tradition som gör att vi hugger huvudet av och stenar judar, trots att judarna mobbade upp Jesus Kristus på korset, och trots Svenska Kyrkans något naiva syn på Islam.

   Vilka konsekvenser får detta för min egna helhetsbedömning som inaktivt stående i den lutherska trostraditionen?
   Konsekvensen är att jag på djupet förstår att jag har levt i ett sekulärt land där kristna teologer sedan femtiotalet, när de skämdes ut av Liberala tidningsredaktörer som DN:s Herbert Tingsten, inte har kunnat publicera debattartikel full med konstigt påhittat antisemitiskt snömos utan att skämma ut sig. Men den tiden är förbi i och med hur samhället ser ut idag.

   Svara
 11. Pistolekors

   /  03/22/2016

  Lena Melin är hoppfull idag: ”Men enligt regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, Mona Sahlin, ska man komma håg att de mord som utförts av extremister under de senaste tjugo åren har utförts av högerextremister, inte av jihadister. En gnutta hopp denna tunga dag.”

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/22/2016

   ”Men enligt regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, Mona Sahlin (Lena Melins bästa kompis, Gustavlins anm.), ska man komma ihåg att de mord som utförts av extremister under de senaste tjugo åren har utförts av högerextremister, inte av jihadister. En gnutta hopp denna tunga dag.”

   Är det hoppingivande att de flesta mord utförs av högerextremister, eller menar Melin att vi trots allt har haft väldigt få terrormord i huvud taget, och att det är positivt. Jag gissar på det senare, men det borde hon du nog förtydliga om hon inte vill bli missförstådd. Det hon så klart missar att skriva är att det räcker med ett litet islamskt terrordåd för att siffrorna ska se riktigt jävliga ut.

   Det vore intressant om hon kunde skriva något om journalisternas arbetssituation i våra utanförskapsområden. Att SÄPO bedömer Rinkeby som en av Stockholmsområdets mest radikaliserade förorter kan inte ens Melin ha missat. Hur kan hon som opinionsjournalist göra sitt jobb om hon inte vågar sig ut i verkligheten? Det vore väldigt intressant att se Melin besöka torget i Rinkeby, utan livvakt, med kameraman och en tanig kille med mikrofon och försöka fråga så många som möjligt om vad de tycker om Sharia och radikalisering i Rinkeby. Gärna en fredagkväll runt åttasnåret. Vågar hon det, knappast, sitter hon på en fin restaurang inne i stan då, troligtvis.

   Det vore ju en riktigt intressant artikel, sedan kunde hon passa på att besöka några journalister och redaktörer i Paris och Belgien och fråga hur deras arbetssituation utvecklats under de senaste tjugo åren i deras mest radikala förorter.

   Jag kommer aldrig att få läsa en sådan artikel från Melins demokrativärnande penna, det är hon för fin för.

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/22/2016

    Så här kärleksfullt blir journalister bemötta i Beligska Molenbeek.
    http://www.liveleak.com/view?i=ab0_1458409870

    Våra opinionsjournalister ser inga som helst likheter med

    Istället så fokuserar de på rasisterna och Avpixlat och gläds åt det hoppingivande påståendet att högerextremister är mycket farligare än radikala muslimer.

    Svara
 12. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
 13. Svenne

   /  03/22/2016

  Åsa Romson-priset, till Soraya Post…

  Svara
 14. Svenne

   /  03/22/2016

  Genustolkar?

  Svara
 15. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
 16. MiT

   /  03/22/2016

  ”IS-terroristen sköts ihjäl av belgisk polis – satt i styrelsen för Hoforsföretag”
  http://www.gd.se/gastrikland/gavle/is-terroristen-skots-ihjal-av-belgisk-polis-satt-i-styrelsen-for-hoforsforetag

  Svara
  • T

    /  03/22/2016

   Så tvättas knarkpengar vita. I det här fallet gick pengarna vidare till terrorism.

   Svara
 17. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
 18. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/22/2016

   En feminst som mig själv har tilltro till det här! Det bådar gott.

   ”Vi vill skapa en verksamhet med stor bredd och metodologisk öppenhet”

   Hoppas att det är vad det låter som! Att stor plats kommer ges åt tvårvetenskaplig intersektionellt narrativ reproducerad genusanalys om rasifereringsprocessens normkritik! Utan sådana verktyg är en dömd att misslyckas, för hur annars ska de sälerställa att det inte är de svenska vita heterosexuella männens problemprivelegium som manspreadas ut som en stor mansplaining.

   Jag förväntar mig att prefekt, dekan, och åtminstonde 100% av professurerna tillsätts med hjälp av rättviseförmedlingens facebooksida, så att det blir 100% antirasistiskt.

   Svara
   • Rikard

     /  03/22/2016

    Hej.

    Egentligen är du väldigt rolig, men den som varit inne i svängen och läst allt det bludder som alla dessa genusteologer intalar varandra är vetenskap vill nog likt jag mest dunka huvudet i något. Du fångar på pricken hur XX-maffian låter.

    Jaja, pepp pepp eller vad det är du brukar skriva.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  03/22/2016

     Tack, det värmer i mitt feministhjärta, som så klart sitter till vänster. Upptäckte en god dos felstavningar i mitt inlägg, men som vi feminister säger, att klaga på faktafel är en klassisk manlig härskarteknik, det är inte alltid så lätt även för oss feminister att hänga med i det senaste. Vips så har någon på södertörns lekskola läst en amerikansk avhandling, och översatt det coolaste och peppigaste, och så klart, viktigaste ordet.

     Så klart glömde jag att de i Uppsala även kommer jobba med det senaste, inverterad kulturell appropriering, vilket är att en lämnar tillbaka narrativet om en kultur till rasifierade.

     -Hej, här får hen min imaginära poncho tillbaka, jag ska aldrig använda den igen utan att tydligt iscensätta min överordnade ställning utan att för den sakens skull reproducera hen som underordnad.

     Ett annat jätteviktigt ord, som tyvärr ännu inte nått alla oss svenska feministerna är ”recuperation”, som jag härmed döper till återsamlifiera, men som många kommer kalla politisk appropriering, vilket betyder att mainstream-media, och då så klart alternativmedia, göttar sig i våra feministiska kunskaper utan att ta dem på 110% allvar, att de inte förstår hur viktiga de är, ofta på grund ut av en så enkel sak att de inte fått sina genusglasögon omslipade av redaktionen på tidskriften Bang! Eller för den delen låtit en certifierad censor, förlåt genusgranskare, iförväg gå igenom vad som publiceras.

     Det som är viktigt att förstå är enkelt, vi feminister är aldrig nöjda, inte ens i den stunden alla tycker som oss.

     Pepp på dig Rikard

     Svara
 19. icke-svensk

   /  03/22/2016

  Finns Belgiens flagga redan på FB (eller var det Twitter)?

  Svara
 20. Sven

   /  03/22/2016

  Av det liggande stapeldiagrammet ovan ser man att muslimerna är mest effektiva och storskaliga, ända sen Lockerbie.
  Sen kom Breivik på ca 7e plats…….

  Svara
  • Senior

    /  03/23/2016

   Jag noterar med intresse att det inte längre är uppsåtet med attentaten som räknas, utan hur väl de faller ut.

   Stockholmsbombaren var därmed inte terrorist, utan endast ett tragiskt självmord…….

   Svara
 21. Sven

   /  03/22/2016

  Apropå Sofia Norden ovan så är det väl att konstatera att den berörda hyresvärden är den som INTE segregerar för ännu är kanske 72% av befolkningen att betrakta som svenskar. Jag tycker att det verkar vara en rimlig fördelning mot bakgrund hur sverige ser ut idag. Sen ska naturligtvis den andelen sjunka i takt med att svenskheten tunnas ut i Sverige….
  Den hyresvärd som Sofia berömmer, som har 8% svenskar är väl den verkliga rasisten som underlåter att hyra ut till bostadsbehövande svenskar och instället gynnar invandrare.

  Svara
 22. MiT

   /  03/22/2016

  Svara
 23. MiT

   /  03/22/2016

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: