Samlar Sverige ihop till den perfekta smällen?

SVT Värmland är upprörda över att Sunne kommun lagt ut information om asylboenden på sin facebooksida utan att någon tar bort kommentarer som går över gränsen

svt oroliga över att censur saknas

”Pack” och ”skäggbarn” är ord som använts på kommunens facebook. Det är ord jag själv inte skulle använda, ”skäggbarn” eventuellt i något humoristiskt sammanhang men annars är det bara vulgärt. Även om det är märkligt många ”barn” som har en ovanligt kraftig skäggväxt…

svt oroliga över att censur saknas1

Men vad man egentligen vill göra är att hindra folk att verkligen beskriva hur jävla less de är på att köras över. De grova orden kommer fram när man testat allt de vanliga utan minsta lilla respons. Som man ser ovan av SVT:s fråga så är man fullt medveten om att många faktiskt är rejält förbannade. Inte bara i Sunne utan i många delar av landet.

bygga nytt åt nyanlända

När det handlat om att bygga så folk kunnat få en bostad tidigare så har det varit ett fett jävla FUCK OFF från i stort sett varenda kommun tidigare, det gäller även åt folk som kunnat betala hyran själv. Nu trollar man fram pengar direkt när det gäller nyanlända och ska börja bygga nytt omedelbart. Åt folk där många av dem förmodligen aldrig kommer att betala en hyra i hela sitt liv utan kommunen och skattebetalarna, även de som fått ett FUCK OFF när de behövt bostad innan, är med och betalar.

Nu är det ovan i Jönköping men gissar att det ligger till på samma sätt i många kommuner i Sverige. Om man vill skapa motsättningar så har man valt en alldeles utmärkt metod.

Det finns exempel på där man kastat ut de gamla från sina boenden för att renovera upp ordentligt och göra HVB-hem istället.

I Karlstad ska ett tidigare äldreboende vid en skola bli HVB-hem för ensamkommande som sägs vara mellan 15 och 17 år gamla och folk har protesterat

herrhagsskolan i Karlstad

Det är alltså en skola med småbarn. Och hur gamla de som ska vara mellan 15 och 17 år egentligen är vet man ju inte? Varenda fall där det handlat om grov brottslighet och där förövaren sagts vara just mellan 15 och 17 år gammal har ju visat sig vara vuxen när man kollat upp det? Först är de 15 år enligt Migrationsverket, sen begår en ett mord och då säger samma Migrationsverk att han plötsligt är tydligt över 18.

Häromdagen blev tre stycken avvisade från ett boende för barn eftersom de ansågs vara i 30-årsåldern! Klart att folk är oroliga då man inte vet om det är 15-åringar eller 30-åringar som man möter.

herrhagsskolan i Karlstad1

Man kan notera att kommunalrådet inte alls säger att han garanterar säkerheten. Och det som Hjärpe säger är rent av arrogant och ignorant, försöka förminska det till att folk ska vara oroliga för förändringar i sin närmiljö när det handlar om att folk är oroliga för sina små barn som ska möta främmande kanske vuxna män som INGEN vet något om och som lika gärna kan vara 15 år som 30 år gamla. Hade jag fått det svaret av en rektor när jag var orolig hade jag bett henne köra upp sitt skitsnack i valfritt ställe.

De som är så säkra på att ansvariga kan hantera detta borde ju inte heller ha några svårigheter att också personligen garantera säkerheten? Borde ju inte vara så svårt om de har sådan tilltro till de ansvariga? Men något ansvar vill de inte ta av någon anledning som man kan se…

Detta med skolor och liknande där man trycker in folk som man inte ens vet om de är 15 eller 30 år kommer också att ske i kommun efter kommun i landet. Allt bekostat av de som redan har sina barn, i rätt ålder, där. Man samlar verkligen i hop till den perfekta smällen i Sverige. Allt kommer att byggas på tills det smäller. Alla mindre saker här och där byggs på tills de bara måste explodera.

Det går säkert att rövknulla folk en hel del men helt plötsligt när de säger att man ska ställa sig på alla fyra ännu en gång så smäller det istället.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

28 kommentarer

 1. T

   /  03/27/2016

  Det är bara att sära på skinkorna. 😛 Smörjmedel får man själv bekosta.

  Svara
 2. Anna Hjärpe är inte orolig. Själv bor hon i ett nyare område i direkt anslutning till Vänern, där inga nyanlända hamnar (Det är ett av de områden som tidigare kommunalrådet Håkan Holm (s) hade brottob att etablera, när ansvaret för strandskyddet flyttades från stat till kommun … Billigt? [ret])

  Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2016

   Det är väl typiskt för de här godhetsapostlarna att de aldrig bor i problemförorter eller platser där flyktingar skall placeras i en större mängd.Det är lätt att vara god när man själv har sitt på det torra…

   Tror också att det kommer att smälla för eller senare. Samhällskontraktet är sedan länge brutet. De enda som får kosta hur mycket som helst av våra skattepengar är flyktingarna medan man fullständigt skiter i de svenska medborgare som har betalat in skattepengarna.

   Varför skall jag betala in en massa skattepengar när jag inte kan räkna med att få något tillbaka ?

   Svara
 3. MiT

   /  03/27/2016

  Är det ens lagligt att vara så extremt ohederlig som Sina är?

  Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2016

   Sima beter sig som godhetsvänstern brukar göra. När dom blir påkomna med uppenbara lögner så drar dom sig tillbaka.

   Svara
  • Jan

    /  03/28/2016

   Det man kan lära av det här är att twittervänstern okulärbesiktigar varenda kritisk artikel i de stora tidningarna efter minsta sakfel. Hittar de ett obetydlig sakfel slår de upp det stort och ser det som en bekräftelse på att de har rätt i sak.

   Jag ser det hela som ett tecken på att de inser att de aldrig kan vinna själva sakdebatten. Därav arrogansen och smädelserna också. Kan man inte vinna sakdebatten kan man ju alltid attackera detaljer eller misstänkliggöra journalistens motiv. Så tänker twittervänstern…

   Svara
 4. MiT

   /  03/27/2016

  Svara
  • Problemet är ju att terroristerna inte läser koranen ”lugnt och stilla”…

   Svara
  • Jag har läst, lugnt och stilla och blev inte glad, ska jag säga skräckslagen och jag är inte den som är lätt skrämd eller ängslig av mig
   .
   Läs så du vet vad du ska slåss mot. Frågan är hur.

   Svara
 5. Utlandssvensk

   /  03/27/2016

  Det borde rimligen smälla när alla skäggbarn ska in på svenska gymnasieskolor. Vi pratar 15-20% nya elever, varav nästan alla är män och många är 20-30 år gamla. Inga gymnasieskolor lär undkomma detta, även om det kanske tar något år innan det finns tvingande lagstiftning för friskolorna.

  Det som hände i Kungsträdgården och Köln är ingenting mot vad som väntar de svenska skolungdomarna. Jag vill inte ens skriva om vad tror kommer hända med flickorna. Kommer de svenska föräldrarna bara att finna sig i detta? I varje normalt land hade det blivit väpnat uppror. Minst!

  Svara
 6. MiT

   /  03/27/2016

  Svara
 7. MiT

   /  03/27/2016

  Svara
 8. MiT

   /  03/27/2016

  Svara
  • Leffe Karlqvist

    /  03/28/2016

   Nej tack till båda om jag ska vara ärlig. CNN, Försvarshögskolan, EU och WEF är inte förtroendeingivande institutioner.

   Svara
 9. MiT

   /  03/27/2016

  Svara
  • Pether

    /  03/27/2016

   Värt att notera när vi snackar apartheid så fick inte svarta lägre löner, utan apartheid var att alla skulle ha samma grundlöner, och då de svarta inte hade utbildning fick de inte möjlighet att ens få de jobben. Att sänka lönerna för folk som står utanför arbetsmarknaden är alltså direkta motsatsen och motverkar det apartheid var.

   Svara
  • Pelle2

    /  03/28/2016

   Vilket skämt av Klepke !
   Är det några som alltid går till personangrepp så är det vänstermänniskorna.
   Om du inte håller med dom är du per automatik SD.are eller någon som brister i värdegrunden.
   Eftersom Klepke är politisk redaktör på tidningen Arbetet där Sima jobbar och att han riktar sin anklagelse mot bl.a Neuding som skrev om trakasserierna och hoten på Bibliotek, antar jag att han menar att Sima har rätt i det hon skrev om att Neuding inte hade några hållbara bevis. Detta trots att Neuding länkade till många bevis för sin sak.
   Det är väl därför typiskt att Klepke går till personangrepp istället för att bevisa att Sima har rätt. Detta i förhoppning att Neuding och Arpi med flera skall tystna.
   Såg en tweet från Sima där hon skriver följande:
   ”Tröttsamma missförstånd i @paulinaneuding text. Bemöt kritiken ist för att påstå ämnet är kontroversiellt. Det är metoden som kritiserats.”
   Vad var fel i Neuding metoder ?
   Hon har letat fram många artiklar med vittnesmål om hur Bibliotekarier blev hotade och trakasserade och pekar även på anmälningar om detta.
   Duger inte bibliotekariernas vittnesmål ? Ljuger dom ?

   Svara
  • Pelle2

    /  03/28/2016

   Var i ligger för övrigt personangreppet när Arpi pekar på en artikel som Klepke har skrivit i sin egen tidning ? Står han inte för det han skriver ?

   Svara
 10. MiT

   /  03/27/2016

  Svara
 11. Packet måste repatrieras. Skäggbarnen rakas.
  Hälsningar,
  Tired.of.Absurdistan


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  Svara
 12. MiT

   /  03/28/2016

  GP har rättat artikeln som de diskuterar:
  http://www.gp.se/nyheter/ledare/gastkronikor/1.3037110-heberlein-vi-maste-tala-om-islam

  Arnstad behöver hjälp däremot… På riktigt alltså, det är inte ens roligt att försöka skämta om hans galenskap längre…

  Svara
  • Jan

    /  03/28/2016

   Arnstad och många fler inom identitetsvänstern går så långt i sitt SD-hat att de i praktiken blir jihad-apologeter. På sätt och vis vore det bättre om de gick linan ut och konverterade till islam. Då vore de mer ärliga i sitt uppsåt.

   Svara
   • Liten

     /  03/28/2016

    Enligt Arnstad själv är han ateist, men det tror jag inte på. Ateister brukar klanka ner på samtliga religioner vilket han inte gör.

    Svara
  • Idioter, försöker? Kan det vara sveriges två dummaste as?

   Svara
 13. Jättebra blogg!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: