Aktivister på tidningar som skapar nyheter

Nyheter Idag kan man läsa om en krönikör på Värmlands Folkblad som skapat nyheter som tidningen sedan tagit upp

värmlands folkblad skapar egna nyheter

Stina som det handlar om har förekommit på den här bloggen förut då hon är/varit medlem i den stora radikalfeministiska facebook-gruppen ”Varför bär rosa apor aldrig klänning”, med just nu cirka 16 800 medlemmar, där de diskuterar saker som manshat, radikalfeminism, genus och annat som hör till sekten. I gruppen har man till exempel hånat man en äldre man, vars fru gått bort på äldre dar, och hans kontaktannons när han kände sig ensam. Det är ett inlägg jag rekommenderar! Det blev till och med omnämnt i DN. Kort sagt så är det en sluten grupp som är stor som en mindre stad där man hetsar, hånar, kontaktar arbetsgivare, planerar, hänger ut och så vidare.

stina hatar män

Här kan man se henne, Stina Stubin, diskutera hur mycket hon hatar män. Ja alla män utom de som står henne nära förstås för de är ju fina män allihop. Såklart…

värmlands folkblad skapar egna nyheter1

Hon verkar ha problem med manliga västerländska författare av någon anledning som jag inte känner till men det kanske hänger ihop med manshatet? Just nu läser hon till lärare får man veta i den senaste krönikan (som texten ovan kommer ifrån) från den 2:a januari i år, ”Hittar du en regel – bryt den”. Finns en hel del tveksamma krönikor av henne i Värmlands Folkblad.

Trevligt dock med en radikalfeministisk manshatare som lärare, är nog precis vad skolan och PISA-resultaten behöver framöver…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

26 kommentarer

 1. MiT

   /  04/03/2016

  Mailkorgsjournalistik… 😛

  Svara
  • Har inte rasistanklagat, kopplat ihop med förintelsen, inte kallat någon hitler, han har uppfört sig, och som av en slump så har andra gjort det också…..

   Svara
 2. Rikard

   /  04/03/2016

  Hej.

  Som en som läst litteraturvetenskap på universitet och sedan aldrig slutat, eller hur man skall formulera det, så undrar jag varför Stina lastar sitt lärosäte för att hon inte själv söker böcker skriva av kvinnor, om det nu är just en kvinnas texter hon finner intressanta. Kvinnor kan, Stina. Både skriva av egen kraft och efter eget huvud, ävenså kan kvinnor läsa med eget vett och förnuft. Inte behöver du den taffliga ursäkten att någon begränsat din kontakt med världslitteraturen till blott trettio titlar; tro mig Stina, det finns många fler böcker än så, av alla upptänkliga genrer och stilarter.

  Tips: inom de nu omåttligt populära genrerna ‘sagor för vuxna’, alltså ‘fantasy’ som det heter på svengelska, samt ‘sci-fi’ (även om det är så gott som ingen ‘science’ men gott om fiktion) skrev tidigare många kvinnor under pseudonym, framförallt före 1960-talet. Varför inte ta som en övning, Stina, att först låna en bunte klassisk ‘sci-fi’ på ett bibliotek, utan att kontrollera om författaren är man eller kvinna, och försöka avgöra detta enkom utifrån texten?

  Om det nu är så att det biologiska könet och det sociala genus en människa har påverkar textens innehåll och struktur, så borde du ju kunna sortera män och kvinnor med bättre träffsäkerhet än vad ren sannolikhet ger.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • Inge Post

    /  04/05/2016

   Meh…typsiskt Vitkränktcisman asså!!!
   Ska en behöva tänka själv här menar du!?
   Googla patriarkatet!
   Jävla cisman.

   /grinastina

   Svara
 3. Alex Nyström

   /  04/03/2016

  Så mycket av samtidens debattklimat sammanfattat i twå tweets:

  Från https://twitter.com/zaralarsson/status/716595226706583552

  Svara
  • Alex Nyström

    /  04/03/2016

   ”Twå”.

   Det går fan utför på äldre dar. 😉

   Svara
  • Garvar nästan på mig

   Svara
  • Pelle2

    /  04/04/2016

   Vad är det som är modigt med att sprida sitt manshat som Zara Larsson ? Det är sjukt och idiotiskt.Förstår dock att det gäller för radikalfeministerna att hålla ihop..

   Svara
  • Kalle

    /  04/04/2016

   Ett klassiskt ”Pepp pepp fina du”
   Sedan när blev det modigt att spy ur sig en massa dynga riktad mot en specifik grupp när man har hela etablissemanget i ryggen?

   Svara
  • Lövet

    /  04/04/2016

   Hysteriskt rolig twittertråd där Zara nu går vidare från migrationspolitisk expert till partikelfysiker…
   …ja jävlar!

   Svara
   • Inge Post

     /  04/05/2016

    Det är intressant,man behöver bara läsa den där tråden för att inse att feminismen ,ja den kommer att utplåna sig själv om ett par generationer,för det påminner starkt om två senildementa tanter som är irriterade på varann,vänta en kvart så är det ingen som kommer ihåg det.

    Svara
 4. MiT

   /  04/03/2016

  Svara
 5. Senior

   /  04/03/2016

  Vad förväntar ni er av ”agendasättande” journalistik?

  Detta är ju det självklara resultatet av dess förfining.
  Kan man inte vinkla nyheterna åt rätt håll får man väl skapa dem istället.

  Svara
 6. MiT

   /  04/03/2016

  Svara
 7. Pelle2

   /  04/04/2016

  Ja,det är konstigt det där med radikalfeministerna att de hatar aldrig män i sin egen närhet men alltid alla andra. Lite grann som med rasisten som hatar invandrare utom Ali på Pizzerian och Ahmed i tobaksaffären…
  Skillnaden är att en rasist kan aldrig rakt ut skriva jag hatar invandrare och få acceptans för det medan vi alla förväntas acceptera och hålla med om att det är rätt att hata män..
  Vad skiljer då egentligen hatideologin feminism från hatideologin rasism ?
  Det enda jag kan se är föremålen för hatet…
  Sedan är det ju patetiskt att dom försöker förklara sitt manshat med att dom inte menar alla män utan män i grupp,strukturer och mansrollen. Skulle dom acceptera om jag skrev att jag hatar kvinnor, inte alla kvinnor, utan kvinnor i grupp och kvinnorollen ?
  Skulle inte tro det..

  Svara
 8. Gigas

   /  04/04/2016

  Britta Svensson om Ebba Witt-Brattström.

  ”Som feminist har hon inget att lära mig. ”http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/som-feminist-har-hon-inget-att-lara-mig/

  Styrker min teori om att feminister gör val de ångrar och sedan tar ut frustrationen på gruppen män.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/04/2016

   Det en ska lära sig av Ebba Witt-Brattström är fundamentalt.

   Hon är en av våra mest erfarna och uppburna feminister, kunnig som få om männens nedriga beteenden och usla stil. Hen har bedrivit forskning och aktivism sedan sjuttiotalet om mäns hemskheter, hen har kontinuerligt bildat sig i frågan! Ändå så såg hen inget, Witt-Brattström tvingades leva med en man, som på alla sätt och vis är det litteraturprofessorn beskrivit som människosläktets avart. Inte förrän den dagen förhållandet tar slut kunde hen se klart, hennes henusglasögon putsas ytterligare, han var en härskande mansgris.

   Vad lär vi oss av detta? Är Ebba Witt-Brattström en bitterfitta? Ja, en stolt sådan? Men hur är det möjligt att hen inte såg allt otäckt tidigare med Horace? Svaret är enkelt: män är lömska rovdjur som med sin patrarkala trollerikonster utan några problem kan förvilla den mest skickliga feminist! Inte ens Ebba Witt-Brattström går säker!

   Vad kan bildade feminister, men som ännu inte fått alla kunskaperna göra för att vara trygga. Enkelt! Hata män (både i grupp, men även offentligt de som kränkt oss så underskattade feminister).

   Som tur är behövs inte män längre, vår feministiska regering gör framsteg, men det går på tok för långsamt. Men med den nya lagen om insemination når vi framåt, men det behövs mer kunskaper här.

   I en sats spermie kan rymmas upp mot 500 miljoner sädesceller (källa RFSU), och om det inte vore för att den kvinnohatande medicinforskningen ännu inte hittat något praktiskt genomförbart sätt att i stor skala sortera cellerna så att endast xx-kromosomerna blir kvar går det ännu inte med säkerhet säga att det blir rätt.

   1. Förbjud oskyddat sex.
   2. Samla in fyra stora portioner sperma från en certifierad manshatare, förslagsvis Totte Löfström (http://nyheter24.se/nyheter/kolumner/769029-ja-jag-hatar-man). En portion räcker för all framtid,
   3. HBTQ-certifiera sperman, så att den är fri från Y-kromosoner.
   4. Sterilisera Totte Löfström och samtliga andra män.
   5. 100% jämställt!

   Kampen fortsätter, pepp och kärlek till alla systrar där ute!

   / Frida

   Svara
   • Inge Post

     /  04/05/2016

    Det jag gillar med dig, är att du skulle kunna vara en helt 100% seriös radikalfeminist,men jag kan mycket enkelt Välja att läsa dig som en parodi.Det passar mig perfekt!
    Det blir mycket rolig läsning för min del

    Svara
 9. robbe

   /  04/04/2016

  det är hon va? lappkvinnan som gillar flyktingar? hon ser ut som en sådan

  Svara
  • Lövet

    /  04/04/2016

   Tog det slut på metallringar – stackarn!

   Svara
 10. Pelle2

   /  04/04/2016

  För övrigt patetiskt av Värmlands folkblad att dom måste fabricera nyheter som stödjer
  deras egen ideologi i flyktingfrågan…

  Svara
 11. MiT

   /  04/04/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/04/2016

   Det vore antagligen förödande för säkerhetsrådet med Sverige som medlem, en kan för sin vildaste fantasi inte tänka sig att de är redo för vår progressiva, moderna och framtidsbringande syn på feminism. Men då menar en förödande i en bra mening, för allt unket där måste bort, och allt nytt och fräscht ska in. För vad vore inte vackrare om Sverige fick vara med. Och vi måste också problematisera begreppet förrödande och kollaps, jätteviktigt.

   Vår första och enda fråga skulle vara att få säkerhetsrådet att erkänna sig som feministiskt, eftersom F!, socialdemokratins och Miljöpartiets utskott i kvinnofrågor, och manshatarfrågor, men hjälp av genusvetenskap slagit fast att det enda som kan lösa världsfreden är just maoism, förlåt, feminism. Svårt med alla -ismer idag, en blir lite snurrig.

   /Frida

   Svara
  • Bo

    /  04/04/2016

   Rena jävla mutresor. Regeringen horar för sin plats i rådet (som de ändå inte kommer få). Vad är skillnaden mellan detta och när Bofors mutade sig fram i Indien för kanonaffärer?
   Vilken grisaktig moral ”regeringen” visar upp, dessutom med avancerade försök att dölja slöseriet av skattepengar.

   Svara
   • Rikard

     /  04/04/2016

    Hej.

    Skillnaden är att Bofors tjänade pengar, Indien fick köpa kvalitetsutrustning, och det genererades kanske ett och annat jobb på vägen, mutor till trots.

    Vad Sverige tjänar på en plats i FN:s Säkerhetsråd är detsamma som vi tjänar på att betala FN-avgiften: en skön känsla av att ha lagt pengar i en tiggares kopp, jag menar u-hjälp.

    Sedan skall diverse politikers egon och privata möjligheter att berika sig på andras arbete inte underskattas – tänk vilket potenspiller det vore för slappdasarna i regeringen att få sitta i Säkerhetsrådet. Ungefär som när ett barn på prov får sitta vid vuxenbordet och lukta på glöggen.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 1. Klockrent projekt för Vinnovas mångfaldslabb! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: