En liten blandning av surt

Tänk att de fortfarande tror att det ska komma ett p-piller för män snart?

p-piller för män

Tror ni verkligen att att ett sådant är nära? Att kvinnor över hela världen skulle släppa ifrån sig reproduktionsmakten? Vad tror ni kommer att hända då om man tänker på att mellan 20 och 30 procent (har jag för mig att det är) av barnen i till exempel USA lever med en pappa som EGENTLIGEN inte är deras riktiga pappa…?

Jag välkomnar det såklart! Men ojojoj, vilka bekymmer det kommer att skapa, ”Älskling, vi ska ha barn” och mannen som käkar p-piller men inte sagt något om det tänker ”Ok, här är nog bäst med DNA-koll…

**********

Från och med 1 juli finns ingen brandkår i Ljusnarsberg

brandmän säger upp sig

Alla har sagt upp sig. Eftersom saker och ting hänger ihop även om man inte säger det direkt så kan man se det som en liten lokal systemkollaps även om inte julgranen brann upp och att det är exakt som i Syrien eller vad det var Reinfeldt sa.

**********

Någon har skrivit en debattartikel på dumheter24 om att hon inte är manshatare trots hon är feminist.

manshat och feminism

manshat och feminism1Och så kan det ju vara, det måste ju inte vara synonymer. Men i Sverige 2016 är det för väldigt många just synonymer och ingen annat. Speciellt eftersom radikalfeminism är samma sak som feminism här, det är ingen skillnad här i Sverige. Hela genusfältet, som ni kan se att hon läser inom, är just radikalfeminism. Fast de har väl skrivit fel, de menar nog att hon läser genus”vetenskap” givetvis, de missade nog fnuttarna runt vetenskap bara? Så måste det vara va…?

Samtidigt kan man se Allbright och alla de andra som hojtar om styrelser med att hävda att kvinnor har dominerat på universiteten under flera decennier nu men att det inte märks i styrelserummen. Det är så att vissa utbildningar helt enkelt är värdelösa till det mesta, man har spottat ut genusfolk på löpande band och de är totalt oanvändbara på nästan alla ställen utom McDonalds.

manshat och feminism2

Hon läser genus, tror på patriarkatet och ett könskrig, det vill säga hon ÄR en radikalfeminist. Man kan inte läsa och göra allt det utan att vara det helt enkelt. Det MÅSTE bli ett könskrig eftersom ett av de viktigaste kriterierna för genusfältet/radikalfeminismen är männens överordning bara för att han är män. Och eftersom det är något könsbundet så kan det ALDRIG åtgärdas. Om just könet ÄR orsaken så går det inte att åtgärda hur man än gör. Man kan alltså ALDRIG gå i mål så att säga, aldrig någonsin. Det är helt omöjligt, det är inte ens teoretiskt möjligt med kriterierna som genusfolket själva har satt upp. Hur ska hon ändra på det…?

**********

Mycket prat om medborgargarden nu för tiden, en del klagar och en del tycker det är bra. Soldiers of Odin är dåliga ska vi förstå eftersom det är allt man säger om dem. Kanske det är så, vad vet jag? Men vad tycker du vi ska göra som en har sagt?

medborgargardet Jula

Medborgargarden är alltså dåliga trots att det inte alls är konstigt att de poppar upp utan i själva verket är helt förväntat med tanke på hur det ser ut i Sverige. Men alla är visst inte dåliga, Soldiers of Jula eller vad de kan kallas är visst jättebra av någon anledning. Jag förstår inte riktigt, om svenskar vill visa sig på speciella ställen så är det skitdåligt och Hitler är nära makten igen men om asylsökarna vill göra exakt samma sak så är det skitbra och önskvärt? Logiken haltar en hel del…

**********

Apropå gårdagens inlägg ”Egoister” om ensamstående som vill inseminera så finns en som gjort just det i Danmark. Hon tycker att ”hon är lyckligt gift med staten”. Det säger en hel del…

**********

Det har ju varit kaos i Uppsalatrakten under ett antal dagar med eldade bilar och annat kravallande.

kaos i gottsunda polisen visar inte respekt

Då rycker en V-politiker ut och säger att polisen inte visar respekt… Har ni hört något så jävla korkat? En politiker som inte ens förstår att respekt är något man förtjänar? En politiker som inte förstår begreppet respekt överhuvudtaget? Hur kan en politiker tro att man förtjänar respekt om man eldar bilar, kravallar och förstör för ALLA boende i området?

**********

Och på tal om systemkollapser, det är inte bara brandkåren i Ljusnarsberg det handlar om utan i allra högsta grad även polisen i stort, där är krisen enorm och akut.

polisbristen

Akut och katastrofal är orden som används och att man nog kan förvänta sig eventuell hjälp bara vid högprioriterade ärenden. Då kanske polisen kan ge ut en lista på vilka brott som räknas som högprioriterade? Så man vet vid vilka situationer man inte ens behöver bry sig om att ringa? Jag tycker nog att man kan kräva en sådan lista, att det är viktig samhällsinformation. De har ta mig fan en skyldighet att berätta klart och tydligt vilka brott de helt enkelt kommer att skita i eftersom asylhaveriet tar i stort sett ALLA resurser i anspråk i stora delar av landet!

polisbristen1

Hon skrattar alltså när hon får beskrivningen från andra poliser. Jag tror inte de som drabbas av brott som polisen kommer att skita i skrattar så mycket… Hon kallar det stora ord när man säger att läget är katastrofalt eftersom de är så underbemannade att man förmodligen bara kan åka på högprioriterade ärenden…. Hon säger att allt är relativt och tänker på Syrien… Vad är det för jävla stolpskott som finns i organisationen?

Och så undrar en del varför medborgargarden poppar upp i stad efter stad och i by efter by…

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

19 kommentarer

 1. Jan

   /  04/03/2016

  Det ligger i feminismens natur (såsom hos de flesta -ismer) att ge sken av att vara något det inte är. Det räcker emellertid att lyssna på namnet för att förstå vad det handlar om. Det där påståendet om att feminister skulle vara manshatare är också en halmgubbe. Så illa förhåller det sig, i regel, inte. Feministen i gemen bryr sig inte särskilt mycket om män. Därav namnet på ideologin. Det är en homosocial rörelse för kvinnors rättigheter. Inget annat.

  Svara
  • Pelle2

    /  04/03/2016

   Tja,de flesta kanske inte hatar män men de gör vad de kan för att kritisera och förlöjliga allt vad män och manlighet är.Det är lika illa det i mina ögon.
   Sedan finns det ju ledande företrädare för feminismen som öppet säger att dom hatar män och att manshat är bra och naturligt.Skall vi inte tro på vad dom säger ?

   Sedan håller jag med dig om att feminismen är en sammanslutning av och för kvinnor och det är enbart löjligt att de försöker påstå något annat.

   Svara
 2. Pelle2

   /  04/03/2016

  Som sagt var,polisledningen kan inte ha höga krav på sin verksamhet om allt de begär att det är bättre i Sverige än i Syrien…
  Fast frågan är hur länge det är bättre i Sverige än i Syrien om polisen inte kan upprätthålla lag och ordning ?
  Såg också uttalandet från v-politikern där idioten tycker att polisen skall visa brottslingarna respekt.Hon jobbar hårt för att vidmakthålla eller upprätta ett klansamhälle i förorten..

  Svara
 3. MiT

   /  04/03/2016

  Gå gärna in och läs twittertråden, jag diskuterar lite med honom och några andra dyker också upp

  Ett exempel…

  Svara
  • Pelle2

    /  04/03/2016

   Inga stora krav han har på en teknolog. Att lära sig hantera ett program är som regel ingen raketvetenskap för en normalbegåvad. Programmen är utformade för att vara så lättanvända som möjligt.
   Varför erkänner han inte rakt av att Robyn är en känd och framgångsrik kvinna med feministiska åsikter som skall få det mansdominerade byggföretaget att se bra ut i feministernas ögon ? Det är ju lättare att bygga en positiv image än att göra något i den egna organisationen…

   Svara
  • T

    /  04/03/2016

   Va bra då vet jag att ringa någon annan (irländare undantagna) när jag ska asfaltera i sommar. 😛

   Svara
  • The Perfect Man

    /  04/03/2016

   Klingoniska är lätt, tryck en ”disruptor” mot pannan på ungjäveln…

   Qapla’!

   😉

   Svara
  • Rikard

    /  04/03/2016

   Hej.

   H’chu apenkee!
   Ban gon wan she co, cah!
   Yoka to Bantha poodoo…

   Ganman är inte så långt från sanningen, särskilt inte vad gäller rektorer på kommunala skolor.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 4. Nä du MiT, nu får du allt ta och förklara vad McDonalds har för nytta av nån djävla genustomte! 😀

  Svara
 5. Senior

   /  04/03/2016

  En samhällskollaps går inte över en natt.

  Det är en långdragen process med neddragningar och eftersatt underhåll i samhällsfinktioner och infrastruktur. Bit för bit monteras samhället ner.

  Vi bevittnar just nu Sveriges kollaps, något som fortgått sedan mitten på 70-talet och Olof Palme och 68-vänsterns politiska påverkan.

  Svara
 6. icke-svensk

   /  04/03/2016

  Jo vad ska man saga. Jag är ännu lattare idag alltså Sören får saga ngti min plats:

  ”Man kan jo bedrages paa mange Maader; man kan bedrages ved at troe det Usande, men man bedrages dog vel ogsaa ved ikke at troe det Sande.”

  Svara
 7. Momatottotiasos

   /  04/04/2016

  Det har pratats om manliga p-piller i säkert 20 år och varje gång säger de att det kommer inom några få år…men så kommer feminister och vill stoppa det http://www.theguardian.com/commentisfree/2006/apr/28/malepillwomensloss

  Det må kanske inte vara en stor efterfrågan bland män efter sådana piller men med tiden så tror jag de skulle slå igenom. Finns även andra metoder så som http://www.newmalecontraception.org/vasalgel/

  Skulle ta emot detta med öppna armar.

  Svara
 1. Yekbun Alp (V) säger @ föräldrarna har inget ansvar f bilbränder | Ann-Mari's Blogg
 2. Klockrent projekt för Vinnovas mångfaldslabb! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: