Fortsättning på ”Det går bra för Sverige nu…”

I slutet av juni förra året skrev jag ett inlägg som heter ”Det går bra för Sverige nu…”. Det är mitt mest lästa inlägg med snart 90 000 sidvisningar och där jämförde jag straffen för två saker, tjuvjakt och våldtäkt av en 12-årig flicka.

Åtta dovhjortar, fem vildsvin och en kronhjort är värt flera hundra tusen kronor i böter, beslagtagen bil och tre års fängelse. Grov våldtäkt av en 12-åring tjej med inslag av misshandel ger 22,5 dagars belöning (vid 8 timmars-dagar).

Så skrev jag då och det är inte utan att man undrar ändå? Han dömdes alltså till 180 timmars samhällstjänst vilket kan ses som en ren belöning anser jag. Även socialtjänsten visste om våldtäkten men anmälde inte. Varför kan man väl bara spekulera i men rädsla att bli kallad rasist ligger nog väldigt nära till hands…

det går bra för sverige nu del 2

Nu har det kommit en fortsättning på våldtäktshistorien där offret blivit hotad, trakasserad och misshandlad flera gånger av våldtäktsmannens nära släktingar och vänner.

det går bra för sverige nu del 2a

Misshandel, hot och trakasserier från bröderna alltså.

det går bra för sverige nu del 2b

Kontaktförbud hjälper inte, de fortsätter bara med misshandel, hot och trakasserier.

det går bra för sverige nu del 2c

Ännu flera hot och trakasserier.

Så här går det alltså i ett land som beter sig som en strykrädd hund i rädsla över rasistkortet. Den här gången var det en 12-åring (nu 13 år) som fick betala det höga priset. I Karlskrona var det 8-åriga Yara. Priset betalas på olika sätt i stad efter stad i Det Nya Sverige.

Det ska inte vara så sjukt att man slipper undan så lättvindigt bara för man är under 18 år (som han som våldtog 12-åringen var vid tillfället har jag för mig) och som hans bröder och kompisar tydligen också är. Någon jävla stans får man väl för fan sätta ner foten! Någon gång måste det väl vara nog med jamsandet? I Sverige är vi straffmyndiga vid 15 år, dags att börja använda det då och då kanske?

Lås in dem bara och är de inte födda i Sverige så ska de omedelbart utvisas ur landet efter avtjänat straff. Detta oavsett om de är svenska medborgare eller ej och oavsett om de har medborgarskap i annat land. Ut ska de bara i så fall! De har förverkat sin rätt att vistas i landet! Droppa dem med fallskärm i landet som de kommer från om det vägrar ta emot dem och sen bara blåneka att de överhuvudtaget varit i Sverige. Gör ett avtal med ett knarkfängelse i Thailand eller vad fan som helst, de ska aldrig få sätta sin fot på svenskt territorium igen!

Omedelbar utvisning efter avtjänat straff ska gälla alla som kommit till Sverige och fått en fristad här och som betalar tillbaka med grova brott. Detta måste ske utan undantag! Vi har nog med inhemska problem i landet utan att behöva importera ännu mer. Ut ska de bara! De som är inblandade i fallet ovan kommer ALDRIG någonsin att bidra med något annat än bara ännu mer problem och tragedier för andra människor. Det är det enda de kommer att bidra med, inget annat. Därför är det bättre att bara kasta ut dem omedelbart efter avtjänat HÅRT straff!

Jag blir så förbannad på det fega och ryggradslösa Sverige att jag kokar! Det är en jävla tur att det inte är jag som är pappan i det fallet alltså. Hade LÄTT varit värt ett antal år i fängelse om det gällde min dotter! För oavsett vad jag hade gjort så hade jag inte fått 180 timmars samhällstjänst i alla fall, de straffen verkar vara vikta åt den importerade grova brottsligheten…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

68 kommentarer

  • Intenso

    /  04/05/2016

   Dagens flabb, mitt i eländet.

   Tråkigt nog rätt så sant.

   Svara
 1. Opie

   /  04/05/2016

  Nej, det här går inte längre. Nu MÅSTE vi svenskar börja ta lagen i egna händer. Det finns inga alternativ. Beväpna er!

  Svara
  • Kristian

    /  04/05/2016

   Kan man spara in på det statliga jaktkortet men ändå äga vapen?
   Jag gissar att jägarexamen fortfarande är det enklaste sättet att ta sig ”från A till B”.

   Svara
   • Opie

     /  04/05/2016

    Jägarexamen skall räcka, jaktkort endast om du ska jaga. Finns det andra (lagliga) alt. än jägarexamen? Om man nu inte vill bli sportskytt på mer eller mindre heltid.

    Svara
    • Kristian

      /  04/05/2016

     Jo, efter vad jag läser är det långt och besvärligt att ta sig fram till att äga pistol. ”Aktiv i skytteklubb” verkar vara det enda som gäller för vanliga dödliga.

     (Och då framstår Sverige som rena Vilda Västern jämfört med Storbritannien och Japan.)

     Svara
 2. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
 3. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/05/2016

   Ledarna kräver kvotering till börsnoterade bolagsstyrelser och det är lika illa det i mina ögon. Det är kompetens och inte kön som skall avgöra vem som får jobbet anser jag.
   Sedan är det ju konstigt att det bara är i börsnoterade styrelser de kräver kvotering.Är det för att de vet att facken är ökänt dåliga på jämställdhet i sina egna styrelser ?
   Kolla toppen i Lo och i flera Lo-förbund i manligt dominerade branscher.
   Det är inte många kvinnor i de styrelserna…’
   De kanske skall sopa rent utanför egen dörr först innan de gnäller på andra.
   Detsamma gäller för FI som tjatar om kvotering medan deras egen partitopp har en man och resten kvinnor…

   Svara
   • Bo

     /  04/06/2016

    Vad i helvete har facket att göra med privata bolags styrelsesammansättning? Det är ägarna som bestämmer. Ägarna, inte fackets politrucker. Nu har fackens VÄLDIGT manligt dominerande ledningar sin tunga långt upp i någonting för att smörja för feminism och genus-svammel. Luktar hyckleri och dubbelmoral (för att inte tala om kommunism) lång väg.

    Svara
 4. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • Kristian

    /  04/05/2016

   En bloggläsare hos Karl-Olov Arnstberg tipsar om hur man fixar tänderna i Sverige idag:
   ”Då jag på kort tid förlorat två flisor på insidan av framtänder i underkäken, och därmed fick skavsår på tungspetsen, kontaktade jag akuttandvården i Göteborg. De frågade om mina problem och om jag hade någon ordinarie tandläkare, vilket jag nekade till. När vi skulle boka en tid bad de om personuppgifter, jag svarade att jag var papperslös och saknade dessa.”
   Läs hela:
   https://morklaggning.wordpress.com/2016/04/03/blogglasarkompott/

   Svara
 5. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
 6. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
 7. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/05/2016

   Du behöver inget bevis på vilken antifeministisk ond man du är i form av ett medlemskort 😉
   Vi som följer din blogg vet det redan:-)

   Svara
 8. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • michael

    /  04/05/2016

   Självklart ansåg feministen Agnes Wold att problemen för barn till ensamstående mammor endast kan härledas till papporna.

   Svara
 9. Pelle2

   /  04/05/2016

  Håller med om att det är dags att ta i med hårdhandskarna mot brottslingarna och detta oavsett brottslingens nationalitet.
  Tycker också människor som söker uppehållstillstånd i Sverige och begår brott omedelbart
  skall utvisas till sina hemländer. Dom visar att dom inte förtjänar att få bo här när dom
  begår brott innan dom ens har blivit medborgare.
  Däremot är det ju lurigare med människor som faktiskt har blivit medborgare.
  Är det ens möjligt att skicka tillbaka dom rent juridiskt ? Sedan kan man ju
  diskutera hur länge det skall dröja innan en invandrare ses som en fullvärdig medborgare
  och där vi får ta hand om deras brottslighet precis som vi gör med inföddas brottslighet.

  Svara
  • Hmm

    /  04/05/2016

   En nog så bra anledning för att inför TUT för alla och vidare ha en lång period innan PUT beviljas.

   Svara
 10. MiT

   /  04/05/2016

  Den här är ju så rolig så den får hänga med här också 😛

  Svara
  • Pelle2

    /  04/05/2016

   Feministerna är verkligen kräkframkallande i sina ryggdunkningar av varandra.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/05/2016

   Undrar förresten om inte Zara gör sig skyldig till brott mot en av feminismens portalregler ?
   Får en kvinna verkligen håna en annan kvinna och dessutom sin mamma för hennes
   bristande kunskaper ? Är det inte att spela patriarkatet i händerna att visa upp hur obildad en kvinna kan vara ?

   Svara
   • trollan

     /  04/06/2016

    Fast frågan är hur man ska tolka detta. Kan det vara så att Zara Larssons mamma är fyndig och skämtar med sin dotter när hon inte kan svara på frågan? Kan man snabbt komma upp med det helt gravallvarligt så skulle jag också skratta åt det på samma sätt som Zara. Men i vilket fall så känns svaret från Pascalidou bara fånigt och inställsamt.

    Svara
  • Jan

    /  04/05/2016

   Det här peppandet, behagsjukan och lismandet är typiskt för kvinnor i sociala medier. Ett slags falskspel som fungerar så länge ingen synar korten. Raka puckar förekommer inte i den här världen.

   Svara
  • Skeptisk

    /  04/06/2016

   Är tveksam om någon av de inblandade här kan redogöra för elementarpartiklar och deras uppbyggnad av kvarkar, bosoner och ev strängar. Men de kan kalla varandra för ”universums modigaste” och ”himla bra”, man ska inte håna andra för okunskap man själv har.

   Svara
 11. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/05/2016

   Daniel Riazat visaar med all önskvärd tydlighet upp att en uppdaterad klassanalys = identitetspolitik i hans ögon. Han vill definitivt ha tolkningsföreträde framför oss infödda svenskar och ve den som inte ser hur förtryckta alla människor med annan hudfärg är.

   Själv tycker jag att sådana som Hadzialic och Alice Teodorescu är utmärkta företrädare för invandrare som har anpassat sig på allra bästa sätt till vårt samhälle och tagit vara på möjligheten till högre utbildning.
   Identitetspolitiker som Riazat däremot ser sig själva som offer utifrån sin bakgrund och vill ha allt serverat på silverfat. Dessutom förväntar dom sig att vi infödda skall kräla i stoftet inför dom och be om ursäkt för vår existens.
   Jag skulle välkomna tusentals av sådana som Hadzialic och Teodorescu till Sverige medan vi inte behöver en enda till av offerkoftor som Riazat !

   Om Riazat:
   Daniel Riazat, född 10 mars 1991 i Teheran i Iran, är en svensk vänsterpartistisk politiker.

   Vem är förvånad….

   Svara
  • Jan

    /  04/05/2016

   Riazat tillhör den grupp invandrade svenskar som anser att Sveriges enda berättigande är att vara flyktinghotell och socialbyrå åt all världens flyktingar. Flyktingens roll är då att förbereda för andra flyktingar att komma hit. Sverige har inget egenvärde eller egna intressen att ta tillvara anser dessa.

   Svara
   • trollan

     /  04/06/2016

    Det var väl också Daniel Riazat som reste runt bland skolbarn och jämförde Utöya med Sverigedemokraterna.

    Svara
 12. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
 13. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • Chr Ewrk

    /  04/06/2016

   ”Av hänsyn till de drabbade pojkarna och den fortsatta utredningen lämnar polisen i nuläget inte ut några ytterligare detaljer kring händelsen och kommer inte heller att gå ut med det signalement som finns på gärningsmannen.”

   …..

   Svara
   • trollan

     /  04/06/2016

    Mmm, tror säkert att det är av hänsyn till de drabbade pojkarna man inte går ut med något signalement…

    Svara
 14. MiT

   /  04/05/2016

  Finns alltså inget som hindrar att sparka ut både våldtäktsmannen och hans bröder
  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/06/sundsvalls-tr-b-1018-15-dom-2015-06-24.pdf

  Svara
 15. Frida Gustavlin

   /  04/05/2016

  En blir lika bestört varje termin som högskoleprovet får finnas kvar, det är ett äckligt rasistiskt kvinnohatande prov som arbetar aktivt mot en jämställd högskola med 100% kvinnor.

  Provet tycks gynna vita män från socialgrupp A är inte bra, att de har bäst läsförståelse, bäst matematikkunskap, bäst ordkunskap, kan läsa diagram och statistik bäst är på inget sätt en okej ursäkt för att de ska beredas studieplats! Det enda sättet att råda bot på detta är att samtliga provvakter tillsätts av rättviseförmedlingen, som kan granska provtagarna och ”koda” dem och därefter sätta ett korrigerande värde på priviligierade provskrivare.

  http://www.svd.se/man-lyckas-battre-pa-hogskoleprovet/om/hogskoleprovet-lypc

  Först var provet för svårt för kvinnor, män fick i snitt 8-9 poäng mer. Inte okej. Så därför gjordes provet om 1996, sedan blev det bättre, men extremt långt ifrån bra, kvinnor hade fortfarande 5-6 poäng sämre än män. Så vis av erfarenhet, provet kunde bli ännu bättre, så då gjorde provet om 2011, men tvi vale, nu är män återigen 8-9 poäng bättre. Provet bör kastas i soptunnan.

  Det konstiga i hela det här, flickor har ju bättre betyg i matematik, och språkdelen gjordes mer betydelsefull, ändå så gick det åt helvete.

  Provets projektledare uttrycker sig tydligt.
  – Men tittar man på de nationella proven i matematik så har pojkar bättre resultat än flickor så vår tanke höll inte. Vårt mål är naturligtvis att skillnaderna ska jämnas ut men det är väldigt knepigt, säger Mattias Wickberg, utredare på Universitets- och högskolerådet.

  Lite förenklat, eftersom pojkar trots allt är bättre på matematik så får de bättre resultat, det är dåligt, och lösningen är inte att ge pojkar det betyg de förtjänar, nej, lösningen är att ge flickor det resultat på högskoleprovet som de inte förtjänar, så att det blir jämställt.

  Mer pepp på högskolorna, ut med högskoleprovet / Frida

  Svara
  • Skeptisk

    /  04/06/2016

   Nationella provet gör samtliga svenska skolbarn. De som skriver högskoleprovet är inte nödvändigtvis ett jämnt urval av befolkningen. Då kan man inte förvänta sig samma utfall. Man kan tänka sig att duktiga män i större utsträckning skriver provet, där kvinnor redan fått bra betyg. Då kommer resultatet bli annorlunda. Enkel matematik.

   Svara
 16. MiT

   /  04/05/2016

  Undrar vad som mer sägs i hennes tv-soffa…?

  Svara
  • Kristian

    /  04/06/2016

   ”Mörkare än _han_.”

   [Tvåhundra sidor för och emot ”han” raderade. Tiotusen tweet om att motståndarsidan ”han/honom” är Hitler borttagna.]

   Svara
 17. Jan

   /  04/05/2016

  Skojaren Eric Rosén i en fullständigt obegriplig artikel om identitetspolitik på sajten Politism – identitetspolitikens fanbärare i Sverige. Vad säger han, egentligen? http://www.politism.se/story/det-ar-ni-som-bereder-vag-for-identitetspolitiken/#post-39121

  Svara
  • michael

    /  04/05/2016

   Ja vad säger han egentligen tulipanaros är väl ett bra namn på den artikeln.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/06/2016

   Han verkar mena att identitetspolitik är: ”att enskilda grupper försöker förbättra sin position, försöker bekämpa diskriminering eller kräver ett erkännande – inom det nuvarande systemet.”
   Jag har inget emot att man slåss för sin sak men min uppfattning om identitetspolitik är att de menar att människor med en viss ras eller bakgrund per automatik har allt gemensamt utifrån det.
   T.ex menar de att alla invandrare med mörk hud per automatik är förtryckta och diskriminerade trots att vi vet att det inte är sant.De menar också att någon som inte delar bakgrund med någon annan har rätt att ha några åsikter om den andre och heller inte vet något om hur denne har det. Det är det som jag inte köper och vill bekämpa.
   Jag har inte mycket gemensamt med mina svenska grannar mer än att vi råkar bo på samma ställe. Det finns säkert ”rika” och välutbildade grannar och det finns mera outbildade och inte speciellt rika.Några är infödda på orten och andra är inflyttade. Några är gifta eller sambor och några är singlar.Det enda vi har gemensamt är att vi är födda i Sverige och är vita.Utifrån det är det svårt att påstå att vi har några speciella egenskaper och att vi alla behandlas på samma sätt bara för att vi råkar vara vita svenskar…

   Svara
   • michael

     /  04/06/2016

    Ja han verkar mena att allt ska rymmas inom det stora generösa socialdemokratiska partiet,identitetsvänstern som hatar på vita män från arbetarklass där dessa ses som priviligerade,och samtidigt ska dessa män ses ur ett klassperspektiv och då vara förtryckta dvs en tulipanaros.

    Svara
 18. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
 19. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • Rikard

    /  04/06/2016

   Hej.

   Förslag om ni debatterar med en person som använder ovanstående resonemang om normer och dessas giltighet:

   ”Är samtycke (till sex) en social konstruktion?”

   Om svaret är ja kan en diskussion om vilka normer/social konstruktion (termerna används numera utbytbart) som bör finnas inledas. Om svaret är nej, brukar den tillfrågade tillgripa godhetens universalsvar: ‘Det är en helt annan sak ju!’

   Alternativa, mindre potentiellt provocerande men principiellt likvärdiga frågeställningar kan vara:
   ”Är din äganderätt till din telefon/klocka/valfritt en inte bara en social konstruktion?”
   ”Om normer för mellanmänsklig interaktion är godtyckliga och av personer med makt skapade och upprätthållna sociala kontrollstrukturer, varför skall jag låta bli att kasta ner dig från en balkong?”

   ”Innebär inte resonemanget om sociala konstruktioner och normkritik att det blir omöjligt att ifrågasätta inhuman praktik hos andra folkgrupper än europeiska, eftersom det då blir kritik av dessa folkgruppers kulturmönster utifrån ett normativt perspektiv? Om kritiken måste komma inifrån en grupp, innebär det i så fall inte att icke-européer inte får utmana eller ifrågasätta dessa? Och hur fungerar ett sådant resonemang tillsammans med principen om universella mänskliga rättigheter oavsett kön, etnicitet, läggning eller åsikt?”

   Kan vara bra att ha med sig en kamrat som filmar meningsutbytet. Standardstrategin för dagens feminister och andra rasister är att bli skrikiga, närmast rabiat affektiva, hotfulla och det är nog alltför vanligt att en eller annan flaska kastas. Oftast är dock hoten mer av naturen att du hotas med att släkt, vänner och bekanta samt arbetsgivare bombarderas med noggrant friserade snuttar av uttalanden.

   Mycket nöje – den som inget har har inget att förlora.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Kristian

     /  04/06/2016

    Undrar om undersökningen någonsin använder standardfrasen inom ”feministisk vetenskap”: ”Det här kan vara svårt att påvisa i fält.” (dvs ute i verkligheten har vi aldrig träffat på det.)

    Det börjar kännas som vissa religiösa grupper som säger att utan Gud kan ingen moral existera. Allt skall komma från auktoriteter som inte får ifrågasättas.

    Svara
    • Rikard

      /  04/06/2016

     Hej.

     Mycket träffsäkert.

     Man vill gärna framstå som innehavare av en universell sanning vilken varken kan eller får ifrågasättas; ja allra helst skall tanken att ifrågasättande kan existera inte kunna tänkas. Till skillnad från traditionella religioner (där gud/ar inte kan ifrågasättas eftersom de inte svarar) kan dock feminist-troende (och hela po-mo byken av idéer) ifrågasättas eftersom gruppens ledargestalter är människor, och kan avkrävas samma bevisbörda som andra med sanningspåståenden.

     Jag brukar själv jämföra genom att säga att även om jag kanske har rätt till min åsikt att månen är en ost, så är min åsikt bevisligen fel, då åsikten gör ett sanningspåstående och jag därmed också innehar bevisbörda. Däremot är min åsikt huruvida ost smakar bra eller ej varken sann eller falsk. Fyraåringar brukar förstå, men inte vuxna feminister, som istället retirerar bakom sin strukturella försvarsvall: det är samhället/patriarkatet/valfri syndabock som bestämt att jag skall uppfatta smaken på ett visst sätt. Och därmed är vi tillbaka i din träffsäkra liknelse med religion: gud (valfri) har bestämt att jag uppfattar ost som god/ond.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
     • Kristian

       /  04/06/2016

      Tack.
      Skall lägga dina förslag på minnet.

 20. MiT

   /  04/05/2016

  Svara
  • Hypocrita

    /  04/06/2016

   Fy fan (ursäkta kraftuttrycket), för den där bilden. Den människa som inte får känslor för den där bilden finns inte (eller är VÄLDIGT störd).

   Den borde kopieras i mängder och tapetsera hela riksdagshuset, tillsammans med FrkFalks tanke om ”Säkerhetsråd”.

   Svara
   • Kristian

     /  04/06/2016

    ”Ge sanktioner tid att verka.”

    Kraftuttryck har sin plats.

    Svara
 21. Inge Post

   /  04/06/2016

  Att jag i samma anda som Mit hade känt att om det var jag som var pappan i det där fallet ovan,så hade jag inte bara suttit och hoppats att Sverige skulle lösa problemet.Men jag undrar var är pappan i fallet?Vad gör han åt situationen ?Om inget ,är han en sån där som gillar olika och är rädd för att bli rasist?
  För helvete,det är ditt barn vi pratar om,är det inte värt att ta rasiststämpeln och hjälpa din dotter?
  Praktiskt taget hela gärningsmannens familj är vid det här laget involverad MOT din dotter,vad gör du FÖR henne?
  Jo,det är dags att vi tar lagen i egna händer för det har i princip hela Resten av Sverige gjort i 10 år.Samhällskontraktet är inte på väg att brytas,det ÄR uppbrutet.
  av politiker ,media och ordningsmakt.

  Det finns en liten liten del av alla poliser som fortfarande försöker,men de blir motarbetade av sina egna och sina styrande politiker för att inte tala om medias mörkningar.

  Sverige är som Titanic
  Bandet spelar för fullt,Shyffert, Erman och en hel radda artister plojar och skämtar om sanningen,men bara den sanningen som dom ser.Inte Verkligheten ,det är för ljust där uppe på scen och dom blir bländade
  Virtanen skrålar om sin champagne eller var det rödvin? ,samtidigt som alla de poliser som vill och försöker göra sitt jobb är degraderade till löner som påminner om en diskplockares,tillsammans med undersköterskor och annan vårdpersonal är de dessutom de vi sliter ut först och ger minst tillbaka.
  De poliser som inte ville jobba alls, eller iallafall så lite som möjligt,de får sitta vid Kaptens-bordet,så länge de gör honnör åt Herr Oberst,svetsarmästaren!

  Vi som sett och ser isberget komma närmre och närmre,har sen länge tröttnat på att skrika oss blåa i ansiktet.
  Det är ändå ingen av de som dansar som lyssnar.
  Det är Vår (allas vår,jag pratar inte om olika grupperingar,eller politisk tillhörighet),skyldighet att inte vara lika flata som de som styr skeppet rakt in i isberget,Vi som ser isberget och vill det bästa för skeppet Sverige måste hjälpas åt,oavsett var vi kommer ifrån.

  Vi behöver inte gilla varandra,vi behöver inte gilla olika heller,vi behöver bara komma överens länge nog att se till att landet vi bor i /skeppet vi sitter i, inte krockar med ett jävla isberg och sjunker till havets botten.För då är det absolut för sent att rädda.

  För de som vi valde att styra Skeppet åt oss,har inte bara glömt bort hur man navigerade,de har dessutom glömt bort vem man ska fråga om vägen.

  Eller så skiter vi bara i det,isolerar oss i skogsområde där det finns gott om ved,med eget vatten och där det är sällsynt med grannar.Låter de andra slåss och väntar på att de utplånar sig själva ,man skulle kunna likna det vid att man ”plankat” på Titanic i en livbåt…

  Svara
  • Inge Post

    /  04/06/2016

   Ja,jag spårade visst ur lite där.Ursäkta.

   Svara
   • Intenso

     /  04/06/2016

    Helt i sin ordning. Men, sätt ett mellanslag efter punkt och komma. Då blir det lättare att hänga med.

    Svara
  • Kristian

    /  04/06/2016

   En nyårsrevy för några år sedan hade Jörgen Mörnbeck som de senaste fyra statsministrarna som gäster i På Spåret. Den slutliga frågan var ”vem kör tåget.”

   (Mörnbecks Reinfeldt är bra. Hans Persson är hyfsad. Hans Lindström är bäst.)

   Svara
 22. Om någon här behöver rykteshantering kan ni kontakta mig här

  Svara
 23. Rising Power

   /  04/20/2018

  Korporatism. Smaka på det ordet. Det innebär i praktiken finansiell diktatur. Staten är underställd företagen, privata intressen och blir då dessutom ett privat intresse i sig självt.
  Att dela filer eller olovandes skjuta en hjort på annans mark innebär stöld från ett stort korporativt intresse. Att våldta någon innebär att man i sig är ett korporativt intresse, för vem genererar mest i ett sådant system? Dessutom är ju poängen just att importera nya skuldslavar, ”ersättningsbefolkningen”, och ut ur denna få fram ett slätstruket medelmåttigt ointelligent trasproletariat och då favoriseras individer som beter sig så här. Skötsamma invandrare som t ex startar företag kastas ut! För här har vi nästa självklarhet som ingen förstår – små företag är ett stort hot, mot de stora företagen! Därför står också den kulturmarxistiska vänstern närmast korporationerna, ogilakrin, storbankerna. Den fria småskaliga konservativa högern utgör det stora hotet, se även Ryssland under Putin…

  Svara
 1. Hög kriminalitet hos icke-västliga invandrares söner – Otillständig
 2. Noor i Syrien | WTF?
 3. Velcome to Sviiiden | WTF?
 4. Vad har ni gjort med vårt fina land? | WTF?
 5. Alternativ sanning | WTF?
 6. Otroligt stötande! | WTF?
 7. Det går inget vidare nu… | WTF?
 8. Något är ruttet | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: