Anne Ramberg

Anne Ramberg har många gånger de senaste åren kommit ut som en vänsterextremist av rang. Hon har kommit med märkliga populistiska, och politiska, utspel som hon vet triggar avgrunden åt vänster. Det har varit många märkliga saker som närmast för tankarna till en aktivist och rättshaverist med skitiga dreadlocks och ring i näsan som skanderar med plakat med hammaren och skäran än till en generalsekreterare för advokatsamfundet.

anne ramberg1

Sånt där kan hon slänga ut sig. Eller små kommentarer om att andra ska lära sig flyktingkonventionen, sen när personen efterfrågar vad som var fel så är det knäpptyst. Inte ett ljud från henne.

anne ramberg2

anne ramberg3

Det ovan är något av de mest arroganta jag sett av en maktmänniska i Sverige. Ramberg behöver inte välfärden på samma sätt som en gammal pensionär på 95 år som kanske blivit utkastad från sitt boende för att det ska omvandlas till hem för ”ensamkommande unga vuxna män utan vårdnadshavare”. Ramberg behöver inte riskera att hennes canceroperation ställs in på grund av resursbrist. Ramberg behöver inte få en klump i magen när räkningarna är betalade och nästan all månad är kvar i slutet av pengarna. Ramberg behöver inte med ont i magen fundera på om man kanske kan strunta i de där medicinerna en månad eftersom man inte har råd. Ramberg behöver inte mardrömma om de där 10 000 kronorna som är nödvändiga för ett tandläkarbesök för att ens kunna tugga maten medan andra som inte bidragit med en enda krona får betala 50 kronor. Och så vidare. Ramberg är nog mest intresserad av att parasitera på just välfärden som andra har slitit ihop eftersom hon företräder sådana som mer än gärna fakturerar staten och kommuner ganska ordentliga summor där det i många fall kan förekomma misstanke om räkningar saltade med grovsalt.

Hon vill alltså ge bort vad våra föräldrar (och vi själva) har slitit ihop till till andra utan gränser på någonting. Hon hänvisar på sin twitter ofta till konventioner, rättigheter och förpliktelser men jag har inte sett henne hänvisa till ett enda dokument där man faktiskt kan utläsa att Sverige har skrivit under på att vara hela världens socialbyrå utan att ha några suveräna rättigheter själva som stat. Inte en enda gång har jag sett henne hänvisa till något sådant. Det måste ju finnas massor av sådana eftersom hon och andra haverister hela tiden hänvisar till just sådana överenskommelser?

Den här gången har hon lierat sig med näthataren Kawa Zolfagary och en text som han författat.

anne ramberg

kawa zolfagary

(Länk via unvis.it, vill ju inte ge Politism gratistrafik så de blir större än min lilla gratisblogg…)

Nu är jag rätt långt ifrån att vara en moderat men av det jag sett från Hanif Bali så bemöter han andra som han själv blir (eller har blivit) bemött av personen innan. Varken mer eller mindre. Frågar man honom vänligt om något man undrar så får man ett vänligt svar tillbaka. Som jag har sett i alla fall. Och han svarar ofta även om det bränner till lite, till skillnad från Ramberg som bara tystnar. Man får också komma ihåg att det är Kawas entourage som konstant kallar Hanif för ”husblatte”, ”onkel Tom”, ”husneger” och sådana grejer. Om Kawa själv gjort det vet jag inte men Hanif har ett ganska surt öga till Kawa.

Men visst är det intressant att just Kawa skriver ett inlägg, han som startade och drev Vita Kränkta Män på facebook som gick ut på att göra exakt det som han nu tycker är dåligt?

Det här är inte ett problem som handlar om Hanif Bali specifikt, utan handlar om vilken samhällsdebatt vi vill ha. I sociala medier byggs arméer som effektivt blir ett skydd mot kritik och ett vapen mot meningsmotståndare. Med trakasserier, uthängningar och hot försämras det demokratiska samtalet, steg för steg.

Ovan från Kawas artikel. Det är ju bra om han tycker så nu men är inte det ganska exakt det som han själv utnyttjade med VKM? Det var väl Sveriges överlägset största näthatsforum på facebook där likasinnade samlas som ett skydd och ett vapen mot meningsmotståndare?

I november 2014 hade jag två inlägg om Kawa och hans medverkan på Internetdagarna där han skulle prata om nätmobbning, inbjuden av Juridikinstitutet. Direkt efter de två så blev jag bortjagad från facebook med anmälningar.

Gäller inte rätt person på rätt plats längre?

Vem har skapat bilden? Och lite reaktioner…

knullaengris

Det kom att handla en hel del om bilden ovan. Kawa har själv varit med om att skapa det han idag kritiserar som något dåligt. Det är tydligt att det bara är dåligt när andra använder samma sak tillbaka, då lipar man. Vad var det Kawa skrev ovan?

Med trakasserier, uthängningar och hot försämras det demokratiska samtalet, steg för steg

Klockren beskrivning av hans projekt VKM som han drev anonymt, tills han upptäckte att han kunde tjäna pengar på mobbandet.

Tycker inte att en generalsekreterare för Advokatsamfundet ska liera sig med sådana extremister som Kawa Zolfagary. Kollar man i kretsen runt honom på twitter så finns det massor som inte gör annat än försöker hetsa igång drev med diverse påståenden om folk. Kawa själv behöver inte göra det längre, han har sin lilla armé som sköter det åt honom. Ramberg bör avsäga sig sitt uppdrag först och bli skränande aktivist med skitiga dreadlocks och nosring sen. Hon kan inte vara både och. Hon ska inte använda den plattformen för personliga politiska utspel.

Hon till och med uttryckte i Gomorron Sverige att det är förbjudet att tänka tanken att stänga gränserna (ungefär) när det var aktuellt i november 2015. Tankebrott alltså…

Man borde på allvar utreda om hon verkligen är lämplig som generalsekreterare för Advokatsamfundet, hon verkar mer se det som sitt personliga lilla projekt och inte en organisation som faktiskt har myndighetsuppgifter.

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

60 kommentarer

 1. MiT

   /  04/11/2016

  Svara
  • Intenso

    /  04/11/2016

   Kjell Johansson, är det Rambergs sekreterare eller har hon en egen liten svans? Med knorr då kanske.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2016

   Det är pinsamt att Ramberg som advokat inte kan ta fram något bevis på en oanständig åsikt som Balif sägs ha. Hon verkar tycka att det är omvänd bevisbörda som gäller..

   Svara
 2. Intenso

   /  04/11/2016

  Kanske dags för en time-out eller varför inte pension när de ändå är igång.

  Svara
 3. MiT

   /  04/11/2016

  Svara
  • Kristian

    /  04/12/2016

   ”Spännande namn”? Vad i självaste …
   Är det så man stavar ”rytmen i blodet” nuförtiden?

   Svara
  • Rikard

    /  04/12/2016

   Hej.

   Att läsa Virtanen är som att lyssna på någon som klagar över att han sitter på pungen…

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 4. MiT

   /  04/11/2016

  Svara
  • T

    /  04/11/2016

   Det enklaste svaret är nog att Virtanen har fått en lådvinskompis i AR.

   Svara
 5. Jobba på. Trägen vinner…..

  Svara
 6. Jan

   /  04/11/2016

  Så den enda princip vi ska hålla oss till i Sverige är juridiska konventioner som säger att asiatiska ständigt pågående flyktingströmmar går före Sveriges egna intressen som nation? Så resonerar en landsförrädare som Anne Ramberg. Fast innerst inne är det nog advokatarvodena hon tänker på. Dessa förbannade mörkblå samhällsparasiter. Parasiter med fina titlar…

  Svara
 7. Det ironiska är att det absolut finns punkter man legitimt kan ifrågasätta Hanif på, men skrik-och-skrän-vänstern väljer att försöka gå den beprövade vägen som förhoppningsvis inte funkar på människor längre.

  Plus att det krävs mer än en halv hjärncell för det…

  Svara
 8. MiT

   /  04/12/2016

  Tecknen några gör med händerna, vad betyder de? Gängsignaler? Annat?

  Svara
  • michael

    /  04/12/2016

   Ja säg det ner med Tintin kanske.
   Ändå fascinerande att Behrang puttrar runt skattefinansierad och förklarar hur förtryckt han är.Han måste väl kommit upp i ett antal miljoner nu det han och hans olika projekt tilldelats av skattemedel,och då till största delen finansierat av vita svenska rasister.

   Svara
  • Intenso

    /  04/12/2016

   Vilket tecken gör karln själv? Han är ju 17 inte klok. Positiv särbehandling kan göra susen för en karriär och sen kan man stå på en bild och tack alla med ett trevligt tecken, fast lite försiktigt.

   Svara
 9. MiT

   /  04/12/2016

  Svara
  • Kristian

    /  04/12/2016

   En guldhandlare, en mosképredikant, en IS-krigare går in på en bar …

   Första gången jag hört talas om den typen brottslighet i Sverige, men det måste vara något man sett mycket av, så hög moms som vi har.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Carousel_fraud

   De skyller på varandra. Man får hoppas att åklagaren kommer ihåg att ta upp ”medhjälp till,” så att de inte går fria av den orsaken.

   Svara
 10. Dreadlock

   /  04/12/2016

  ”Det här är inte ett problem som handlar om Hanif Bali specifikt, utan handlar om vilken samhällsdebatt vi vill ha. I sociala medier byggs arméer som effektivt blir ett skydd mot kritik och ett vapen mot meningsmotståndare. Med trakasserier, uthängningar och hot försämras det demokratiska samtalet, steg för steg”

  Jag vill inte ha din ”hjälp” för att lösa dina problem med ”trakasserier,uthängningar och hot” som du själv initierade.
  Samhällsdebatten är inget värt om röda brigaden kontrar på sin egen provokation. Ni är inte värt vatten i min kran. Inte värt utmaningen. Hata på, och lycka till att norpa åt er statliga subventioner för illusionen om en rättvis stat, era hycklande feodalister, era hycklande elittyckare.

  Svara
  • Rikard

    /  04/12/2016

   Hej.

   Det är den gamla tradiga fanatismens eviga diskurs och narrativ vänstern existerar inom:

   ”Vi är de goda, och våra motståndare är de onda. Våra åsikter, vår analys och våra metoder är goda för att det är vi som använder dessa. Motsvarande för våra motståndare är att de är onda. Det vi goda står för är vi eniga om, eftersom vi aldrig tillämpar logik, rationell analys eller kunskaps-, fakta- eller förnuftsbaserat resonemang. Det som räknas är att vi är goda, inte om vi empiriskt, demonstrerbart eller observerbart har rätt eller fel.”

   Läs Rambergs tweet:ar med ovanstående som ett sätt att tänka i hennes huvud, och man förstår hur hon resonerar, och varför språket blir så hätskt när goda fanatiker skall debattera med människor som Sanadaji eller Rosling – sådana som är intresserade av att så mycket som möjligt förstå hur verkligheten ser ut i sig själv, oavsett observatör.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 11. MiT

   /  04/12/2016

  Svara
 12. Pelle2

   /  04/12/2016

  Det är ju också ironiskt att samma Zofalgary som klagade på att folk kontaktar hans arbetsgivare och ifrågasätter hur de kan anställa en hatare som honom själv kontaktar moderaterna och frågade vilken policy de har för sociala medier med anledning av vad Hanif Bali skriver.
  Han kan ju försöka inbilla någon annan än mig att han inte gjorde det i akt och mening att försöka tysta Bali och helst få honom utesluten av Moderaterna.
  Zofalgary är en otäck hatare och hycklare som egentligen inte vill tillåta någon annan ideologi en hans egen.

  Svara
 13. Motkraft

   /  04/12/2016

  Om jag vore MiT så kanske skulle tona ner kritiken mot skribenter och opinionsbildare på grund av vad deras ”svans” utrycker utan fokusera på vad de själva skriver och vilka de direkt hänvisar till eller länkar.

  Skribenter som Ivar Arpi, som skriver både balanserat och nyanserat, får en hel del påhopp just för att hans ”svans” utrycker betydligt mindre nyanserade åsikter än han själv.

  Och om vi tycker påhoppen på Arpi är orättvisa när de grundar sig på vad hans svans utrycker, så borde också andra skribenter slippa bli bedömda utifrån vad deras svans utrycker.

  Jag är övertygad om att vad Ramberg och Kawas själva utrycker är mer än nog för att förtjäna kritik 😉

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2016

   MIT kritiserar Ramberg och Zofalgary för vad de säger. Att han sedan hänvisar till att Ramberg gullar med Zofalgary har inte jag något problem med.
   Ramberg och Zofalgary är människor med en maktposition och jag förväntar mig mera av dom än vad jag gör av en valfri hatare och nättroll.

   Svara
   • Motkraft

     /  04/12/2016

    Jag tolkar båda citaten nedan som att de hänvisar till andra debattörers svans

    Man får också komma ihåg att det är Kawas entourage som konstant kallar Hanif för ”husblatte”, ”onkel Tom”, ”husneger” och sådana grejer.

    Kollar man i kretsen runt honom på twitter så finns det massor som inte gör annat än försöker hetsa igång drev med diverse påståenden om folk. Kawa själv behöver inte göra det längre, han har sin lilla armé som sköter det åt honom.

    Min poäng var bara att det kan vara bra att om kritiserar andra sidan för att syssla med ”guilt by association” så är det bra att undvika det själv 😉

    Svara
    • MiT

      /  04/12/2016

     Men jag måste väl få kritisera dem när de själva gör EXAKT vad de anklagar andra för? Kawa har ju byggt HELA sin karriär på exakt det som han beskyller andra för? Han har byggt sin karriär på mobbning, när han blir bemött som just den mobbare han är så bölar han. Man måste ju förstå att Kawa är där han är just pga att han visste exakt hur man hetsade andra på sociala medier. Så om man inte gillar det beteendet så får man inte heller nämna att de som anklagar andra för det själva är mästare?

     Svara
  • Rikard

    /  04/12/2016

   Hej.

   Personligen finner jag att begreppet ‘svans’ i det här sammanhanget endast är en form av skuldbeläggande via association. Vad jag skriver här är mitt ansvar – inte bloggägarens.

   Begreppet bör bemötas med ett stående motargument: ”På vilket sätt är jag ansvarig för vad andra väljer att skriva?” Annars tystas snabbt och effektivt all debatt, och det är ofta i kommentarsfält på bloggar som lyckas hålla både hög nivå, god ton och så mycket yttrande- och åsiktsfrihet som lagen tillåter diskussionen är som mest givande och bildande.

   Det skall vi inte låta anti-demokratiska personer ta ifrån oss.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2016

   Bra skrivet av Neuding.
   Hon påtalar att den officiella utredningen visade att 149 av 153 personer som utförde brotten är invandrare.
   Hon avslutar med att skriva:
   ”resultaten från Nordrhein-Westfalens utredning visar att det fortfarande finns skäl att problematisera den kvinnosyn som migranter bär med sig från sina hemländer (läs exempelvis turkiska forskaren Özge Öner). Det hela reser också frågor om den svenska debatten, och hur den förhåller sig till frågor som rör migration och integration.
   Kommer resultaten från den officiella utredningen av nyårsnattens händelser i Köln att få lika stor spridning som den missvisande rubriken från Independent? Om inte, varför?”

   Många av de mest högljudda debattörerna i debatten kommer med all sannolikhet
   inte vilja debattera utfallet av rapporten om händelsen men om dom gör det så kommer dom säkert fortsätta berätta om hur dom blev utsatta av svenska killar i skolan, att händelserna i Köln och Stockholm var enstaka undantag och att den gemensamma nämnaren vara är att förövarna är män.
   Det går ju inte kritisera människor från andra kulturer för då är du rasist..

   Svara
 14. MiT

   /  04/12/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2016

   Det är som sagt var konstigt att vänsterdebattörer anser sig ha rätt att håna,hata och kritisera sina motståndare men när dom själva får svar på tal så skall det gråtas,skrikas och polisanmälas.
   Hycklare och dubbelmoralister är vad dom är..

   Svara
 15. Frida Gustavlin

   /  04/12/2016

  Svans, ett bra och peppigt nyord att slänga sig med! Det ger en sådan skön peppig syntax error i debatten att min feministiska hjärna sprudlar av glädje. Svans är tydligen organiserad enligt de som är bäst på konspirationsteorier, att många tycker mycket olika kan inte vara en enklare förklaringen. Svans är ett viktigt nyord på feministiska som fungerar i alla lägen för att ta död på unken patriarkal debatt.

  Om man blir utsatt av hatsvans på Twitter så har den som skrivit inlägget ett ansvar för vad andra skriver, så fungerar vår logik. Skuldbeläggning genom sammankoppling har aldrig varit mer poppis. Om en är av manligt kön så har en så klart ansvar för alla arga heterosexuella mäns beteende, men för män med intersexuell läggning eller om en tror på en Abrahamitisk religion med en profet från 500-talet så är allt förlåtet, för då är en inte priviligerade, och då får en säga sådant som vi annars tycker är dumt, undantaget för Hanif Bali, för han ör husblatte.

  Twitter är verkligen det bästa som hänt samhället, små snuttar av osammanhängande ogenomtänkta uttalanden, för alla oss som har för nära mellan talorganet och hjärnan är det en gåva från ovan. Synd att en inte kan vara äldre än 14 för att använda det utan att framstå som en överårig självupptagen fjortis.

  Sedan ska en komma ihåg, är en vegetarian så är en inte nazist, okej, Hitler var vegetarian, men det är inte rellevant, däremot hade Hitler en schäfer, polisens favvo-hund, alltså är hundpoliser nazister, ACAB, pepp!

  /Frida

  Svara
 16. Frida Gustavlin

   /  04/12/2016

  Kawa Zolfagarys krokodiltårar är äkta och ska respekteras, för han har lärt sig att inte vara en taskmört, det gjorde han när han var ungefär 25 år, nu är han en gammal och vis trettioåring och tycker att Hanif Bali är en nedrig elaking som har mycket mer makt än honom, och därför så måste han vara extra snäll, så att Kawa inte ska få ta skit, Jonna Sima rycker in i ett peppigt svanströst och liknar Bali med Donald Trump.

  Får en sån mysig bild i huvudet, där Kawa (i Lille-Skutt-kostym) påminner Bali (i Bamsekostym)

  -Men Bali, om man är stark måste man vara extra snäll, det har ju Bamse sagt.

  Krokodiltårar från Wikipedia.
  Krokodiltårar (Crocodili lachrymae på latin) är ett uttryck för en äkta eller genuin sorg. Uttrycket kommer från folkloristiska legender där det berättas om krokodiler som twittrar för att locka till sig byten.

  Svara
 17. MiT

   /  04/12/2016

  Dagens tweetar! 😀

  Svara
 18. MiT

   /  04/12/2016

  Svara
  • T

    /  04/12/2016

   Lagens amputerade armar stämmer bättre med verkligheten.

   Svara
 19. Jan

   /  04/12/2016

  Kawa och Hanif är nog dessvärre förlorare båda två i den där Twitterföljetongen. Även om ingen av dem förstår det.

  Svara
  • Chr Ewrk

    /  04/12/2016

   ”– Men Region Skånes personalpolicy ser ut på ett helt annat sätt och hade vi varit arbetsgivare hade vi inte agerat så här. Vi lägger inga restriktioner på våra anställdas åsikter, var och en som arbetar här har rätt att föra fram sin uppfattning.”

   Ända tills det handlar om främlingsfientliga åsikter…

   Svara
  • Motkraft

    /  04/12/2016

   Ha ha, jag var så säker när läste texten att den skulle avslutas med

   Till er som nu läst och förfärats med hänvisning till att vi alla måste få ha vilka åsikter vi vill privat. I originaltexten så stod det ”invandringskritiska” och den texten det handlar om är en ”han”. Men vi bytte ”invandringskritiska” mot ”feminism” och ”han” till ”hon” och undrar om du som läsare behåller din ståndpunkt att han måste ha rätt till sin privata uppfattning utan att bli avskedad? Eller om det finns en dubbelmoral här, att vissa åsikter är en rättighet att få utrycka medan kritiska åsikter runt invandringspolitiken inte är det?

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/12/2016

   Så länge det inte går ut över hennes arbetsinsats och hennes kollegor så får hon få ha exakt vilka åsikter hon vill, det ska inte drabba hennes anställning. Hela det här lämplighetssnacket är rent ut sagt ett enda stort offersimulerande skitsnack. Hon ska för all del få skylta med att hon hatar män på Västerbron med ett stort jävla rosa plakat, eller en stor lurvig rosa Zeppelinare med en gigantisk muttformad banderoll. Kunde faktiskt inte bry mig mindre. Det är hennes rätt.

   Så länge man inte gör något olagligt och inte jobbar på en lagvårdande myndighet, där lagvården är en del av arbetsuppgiften så ska ens privata uttalanden inte få påverka ens anställning, såvida de inte är illojala mot arbetsgivaren. Inte svårare än så. Oavsett om du råkar vara socialdemokrat, anarkafeminist, nazist eller vad som helst.

   Men tyvärr är det inte så det låter från tjejen i fråga som inte riktigt verkar förstå grundprincipen, utan istället ägnar sig åt att recensera sin egen radikalitet.

   ”EliSophie försvarar dock sina videofilmer och menar att de inte på något sätt är radikala – även om språket är hårt och provokativt. Filmerna är ”poetry slam”, en form av estradpoesi, där samhällskritik och satir ofta förekommer.”

   Suck!

   Svara
 20. Kristian

   /  04/12/2016

  Det finns tydligen en ”Jr”-version av Skavlan jag aldrig sett och aldrig kommer att se.
  ”Just nu pågår ett gigantisk socialt experiment i Sverige där vedertagna biologiska och psykologiska fakta kastas över ända.”
  http://www.svt.se/opinion/olof-edsinger-om-skavlanjr

  Svara
 21. MiT

   /  04/12/2016

  Svara
  • Jan

    /  04/12/2016

   Se det som en hedersbetygelse. För övrigt borde de byta namn till det mer rättvisande Kulturmarxistnyheterna.

   Svara
  • Rikard

    /  04/12/2016

   Hej.

   Jag undrar om det verkligen är i linje med lag och praxis? SVT är ju finansierat via en sorts skatt, och är statligt. Du kanske skulle höra med någon jurist om här finns grund för en formell klagan?

   Kunde definitivt bli en kul debatt, och ligger helt rätt i tiden:
   ”Swedish governement media blocks free bloggers from commenting on material and content!” eller vilken snurr man nu vill sätta på det.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • MiT

     /  04/12/2016

    Hehehe, skulle vara nåt det! 😛
    Äh, de har lite ömma tår bara, har varit ganska mild i mina recensioner tycker jag 😀

    Svara
 22. MiT

   /  04/12/2016

  Svara
  • Liten

    /  04/12/2016

   Jag fick just nu en otrolig lust att busringa.

   Svara
 23. Kristian

   /  04/12/2016

  Kände en kille från gymnasiet som var juridikstuderande med ring i näsan eller vad han hade. Vad jag kan se verkar han varken som advokat eller bor i Sverige.

  Svara
 24. MiT

   /  04/12/2016

  ”Queer är inte vetenskap – utan ideologi”
  http://www.svt.se/opinion/olof-edsinger-om-skavlanjr

  Svara
  • Kristian

    /  04/12/2016

   ”Jr” ger lite pionjär eller komsomol-känsla.

   Svara
 25. MiT

   /  04/12/2016

  Svara
 26. MiT

   /  04/13/2016

  Svara
 27. Nilsson

   /  04/13/2016

  Det är sådana som Anne Ramberg som borde hållas ansvariga för att folk svälter ihjäl i Syrien.

  Svara
 28. Frida Gustavlin

   /  04/13/2016

  Här kommer lite pöbelmatematik

  31 miljarder extra för kostnader på migrationsområdet.

  Det är: 31 000 000 000 svenska skattekronor.

  Om dessa pengar fördelas på de 173 000 som är inskrivna i mottagningssystemet så ger det ca 180 000 kronor per person.

  Totalt ligger budgetten över 45 miljarder, villet ger 260 000 per person.

  Stora peppiga siffror.

  Fördelat per förvärsarbetande, ca 4,6 miljoner, så är det en kostnad på ungefär 10000 kronor och år, eller lite enklare, som Virtanen skulle skrivit, trettiotre flaskor Châteauneuf-du-Pape Nr 79121, eller i en skolgrupp om 15 småskolebarn, vars båda föräldrar arbetar, 300 tkr, ungefär vad en småskolelärare kostar exklusive arbetsgivaravgifter.

  Ett vanligt tjänstemannaföretag går på knäna efter någon månad med låg beläggning, Svenska staten verkar ha obegränsade resurser, för obegränsad framtid.

  Förlåt, det var rasistiskt av mig, en får inte ens tänka på kostnader, för det är rasistiskt, och för det behöver en feministiska kunskaperna.

  /Frida

  Svara
 29. Lena-Lasse

   /  08/24/2016

  Jag hatar henne.

  Svara
 1. Apropå Anne Ramberg: Det är ÄCKLIGT! På riktigt! | WTF?
 2. Luftinsättningar på blåskontot? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: