1 april varje dag del 29: Farsoten som sveper över Sverige

En farsot drar över Sverige, man tävlar om att vara mest dum i huvudet på alla plan. Nu är det Rädda Barnen som ska utse Veronica Palm till ordförande. Palm alltså, vars främsta merit är att hata vita heterosexuella män.

vpalm6

Vita medelålders män är alltså de mest otrevliga och fräcka Veronica Palm vet… Undrar om hon och Rädda Barnen är medvetna om att det är just de medelålders vita männen som står för deras pengar?

Samtidigt passar Rädda Barnen på att höja styrelsearvodena till cirka 2,8 miljoner. Med lite påslag för sociala avgifter och sånt så kanske man kan säga att de första cirka 5,5 miljoner som Rädda barnen får in går till styrelsens löner. De första 5,5 miljonerna alltså, för deras löner går före fattiga barn. Varje dag i veckan! Sen finns det andra som också får lön som ska betalas innan någon krona går till behövande barn.

vpalm fritt palestina

Låter härligt att som ordförande för Rädda Barnen tycka det är briljant att lura i 5-åringar att marschera och skandera slagord…

Man får nog hålla koll på Palm och se HUR hon jackar in bidragssnabeln. Jag gissar att hon kommer att göra allt för att kunna maximera sina bidrag och försöka se till att hon får behålla så mycket det går från riksdagen. Kanske lönen från Rädda Barnen kommer att gå in i ett bolag…?

**********

lars ohly

Så säger Lars Ohly som själv inte sökt ett enda jobb sen han slutade i riksdagen. Han till och med vägrar gå tillbaka till jobbet på SJ som han är tjänstledig från, detta enbart för att kunna suga bidrag från skattebetalarna. Han är enbart arbetsskygg, inget annat skäl finns…

**********

Sen har vi Kaplan igen

Löfvens feministrar

Sitter Kaplan kvar?

Mehmet eller Medhat?

Han har frotterat sig med fascister, riktiga fascister alltså och inte några låtsasfascister… Han har myst tillsammans med hårdföra islamistiska organisationer som vill införa kalifatet. Han har kopplingar till Muslimska brödraskapet. Han går under andra namn i dessa organisationer och så vidare.

Han är alltså bostadsminister i Sverige. Han verkar vara kroniskt ointresserad av bostadspolitik, ja faktiskt kroniskt ointresserad av Sverige. Det första han gjorde när han blivit minister var att dra till Turkiet. Gissar att det ger vad som i vissa kretsar kallas ”respekt” och att han ville utnyttja det… Han verkar ha åkt i skytteltrafik mellan Sverige och Turkiet sen oktober 2014. Jag vet inte riktigt hur Turkiets bostadspolitik har något att göra med Sveriges?

Jag är MYCKET tveksam till om han överhuvudtaget bryr sig om Sverige, finns inget i hans handlingar som tyder på det utan snarare tvärtom.

kaplan och milli görüs

Kaplan stod och sa att han knappt vet vilka de där organisationerna är? På bilden ovan ber han framför Milli Görüs logga i gigantisk tappning…

Bilden kommer från det här inlägget, ”Mer om Kaplan”, och där finns länkar till ännu mer gott och blandat om Kaplan!

Han är som sagt inte ett dugg intresserad av Sverige. Då kan man tänka sig att partiet som han representerar skulle börja undra vad han håller på med? Men så är det inte, han har ett massivt stöd i partidistrikten

Ett massivt stöd hos Miljöpartiet alltså trots hans nära kontakter med hardcore-fascister och hardcore-islamister. Vad säger det om Miljöpartiet? Vad vill Miljöpartiet med Sverige? Har de Sveriges bästa framför ögonen? Kanske Miljöpartiet tycker att islamism, det är bra skit det!?

Och vad säger det om Socialdemokraterna nu att man låter en sådan sitta kvar i regeringen? Hade han varit en bra bostadsminister som sprutat ut förslag och möjligheter på bostadsområdet så hade jag förstått att man tvekar. Men nu är det ju inte så…?

kuhnke kritiserar kaplan

Till och med demokratiminister Alice Bah Kuhnke har reagerat på Kaplans raskamrater vänner.

alice bah kuhnke och fatima doubakil

Men hon måste behändigt nog ha glömt bort att hon umgås med precis likadana islamister och extremister själv. Bilden ovan kommer från förra vintern/våren när Kuhnke drog igång ett projekt om att Sverige ska utbildas i islam. Varför VI ska utbildas i islam och inte DE i hur man bor i ett, i och för sig kristet land, där religionen saknar betydelse har Kuhnke nog inte svarat på. Vem har störst behov av utbildning…?

Innan hon går loss så kanske hon själv inte med ett brett leende ska ställa upp på selfies med precis likadana extremister efter samtal om hur man ska utbilda Sverige i islamism? För det är det man får av dem, inget annat. Hardcore-islamism…

en dag i mehmets liv

När det gäller Kaplan så kanske man kan göra som Jens Ganman? Han har skrivit om ”En dag i Mehmets liv”. Jag tycker Ganman är bäst i Sverige på satir just nu!

Farsoten som sveper över Sverige verkar vara svår att stoppa.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

34 kommentarer

 1. Kristian

   /  04/16/2016

  ”Företag vill gå med vinst – de vill alltså att andra betalar. Företag är onda.”
  Är det logiken?

  Kan vi få en enda företagare i riksdagen? Eller någon som jobbat i privata sektorn ett tag? Eller någon som hört talas om andra länder?

  Svara
  • Trolletplit

    /  04/16/2016

   Företagare är människor som tänker.
   Företagare är människor som vill skapa något
   Företagare vill inte leva på bidrag.
   Alltså blir de inte politiker. Därför får man väldigt saken se dem i riksdagen.

   Riksdagen att lekplatsen för de som lever på andra och plasten där de outbildade och okunniga kan få makt. Ingen vill ha dem i ett företag oftast.

   Svara
  • Rikard

    /  04/16/2016

   Hej.

   Du kan antingen ha politiker som är duktiga på den sektorn de har ansvar över. För att få det måste du ha personval till ministerposter, inte partival.

   Eller så kan du ha politiker som är duktiga på att vara politiker, och som börjat sin bana antingen via ungdomsförbunden, eller via kändisrekrytering, men då kan du inte ha partiväsende annat än på rent ideell grund.

   I Sverige har vi en mjukt totalitär korporativ statsmakt, vilken manifesteras för medborgaren via olika partier. På samma sätt har en hydra olika huvuden men en kropp. Medborgaren får lov att rösta på det som statsmakten via sitt partiväsende erbjuder, inget annat.

   Låt säga att vi hade personval till posten som infrastrukturminister, och jag ställer upp: nu måste jag redovisa både kunskap, insikt och erfarenhet samt utstråla kompetens, lyhördhet och ödmjukhet inför min egen okunskap. Inget av detta är egenskaper, som om de är äkta, gagnar mig inom ett partis rygghuggarstruktur. Omvänt gäller också: om jag trovärdigt och genomgående kan effektuera en sådan persona kan jag bli vald oavsett vilken parlamentarisk modell som används, men vid personvalsmodellen blir min inkompetens tydligare då jag saknar partiets skyddsvallar.

   Således gynnar den svenska partimodellen ögontjänare, egocentriker och småaktigt maktfullkomliga egoister och narcissister. I mitt tycke har den svenska demokratin som system och struktur blivit ett hot mot landet och folket.

   Den som har idéer, drivkraft och den sortens personlighet som krävs för att driva företag ärligt och hederligt, och framgångsrikt inte minst attraheras inte av den sortens förljugenhet som genomsyrar partipolitiken. Dessutom – tänk dig att du är tjugofem, med både en passion för politik och med en affärsidé: du har tillgång till tolv av dygnets timmar (sömn och kroppslig logistik borträknad). Hur du än gör när du väljer kommer ditt val att påverka sannolikheten för framgång, och väljer du både från politik och företagande ökar du riskfaktorerna för att få negativa resultat (spin, PR, guilt-by-association et cetera). De politiker som har företag har antingen den sorten som används även av kändisar och artister för att minimera skatt, eller så är företaget vilande.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Senior

     /  04/16/2016

    ”I Sverige har vi en mjukt totalitär korporativ statsmakt, vilken manifesteras för medborgaren via olika partier. På samma sätt har en hydra olika huvuden men en kropp. Medborgaren får lov att rösta på det som statsmakten via sitt partiväsende erbjuder, inget annat.”

    Nästan som i DDR. Detta förklarar alliansens beteende gällande DÖ, när nu folket har den dåliga smaken att rösta fel avtalar man tillbaka makten till moderpartiet. Även nu när DÖ är bruten så ser alliansen till att opinionssiffrorna går tillbaka mot moderpartiet och ”arbetarrörelsen”….

    ”Efter krigsslutet slogs det tyska kommunistpartiet KPD och det socialdemokratiska partiet SPD under sovjetiska påtryckningar samman till Tysklands socialistiska enhetsparti, (SED). Vid sidan av detta statsbärande parti fanns fyra lagliga politiska partier: Tysklands liberaldemokratiska parti (liberalism), Tysklands nationaldemokratiska parti (nationalism), Kristdemokratiska unionen (kristdemokrati) och Tysklands demokratiska bondeparti (agrart), som sammanfördes under SED:s ledning på en enhetlig vallista, den Nationella fronten. På denna lista fanns även organisationer, till exempel fackföreningar representerade.” (wikipedia)

    Likheterna är slående.

    ”Således gynnar den svenska partimodellen ögontjänare, egocentriker och småaktigt maktfullkomliga egoister och narcissister. I mitt tycke har den svenska demokratin som system och struktur blivit ett hot mot landet och folket.”

    Precis som i gamla Sovjetunionen.
    (Inklusive den godtyckliga identitetspolitiken som lätt kan vändas mot varann i den internkommunistiska kampen om makten. Jmfr. Birro. Skillnaden är att den offentliga avrättningen av avfällningar i Sverige är bildlig emedan den i Sovjet var bokstavlig.) Likheterna börjar bli slående även här.

    Vi bevittnar nu här i Sverige ungefär hur det gick till när Sovjetunionen föll. Processen här påbörjades i mitten på 70-talet när 68-vänstern fick politiskt inflytande och närmar sig nu sitt crescendo.

    Att vara socialist är i mina ögon snarare en psykisk diagnos (på tal om narcissister) än en politisk övertygelse…

    Svara
    • Rikard

      /  04/16/2016

     Hej.

     Jag förstår var socialismens resonemang kommer ur, ursprungligen, men den världen finns inte längre.

     Jag tror det är där den naturliga alliansen mellan islam och modern socialism finns att hitta: bägge söker sanningen i en statisk oföränderlig skrift, och ur läsningen av denna skall vägen till det perfekta samhället uppenbaras. Då perfektion logiskt sett utesluter utveckling och förändring innebär det ett statiskt samhälle där all form av utveckling innebär avsteg från perfektion. När den med tolkningsföreträde utropat att samhällsmodellen är perfekt kan den ju inte förändras, och om gud/profeten/den avlidne ideologen har tolkningsföreträdet kan inte heller skriften förändras. Islams länder och socialismen har detta gemensamt.

     Den liberala kapitalismen (som i o f delar slutpunkt med kommunismen: en centraliserad enhetlig kontroll över alla resurser och dessas nyttjande) är i kraft av sin inriktning på tävlan dynamisk, och förhindrar därmed stagnationen mot den statiska utopin. Själv dynamiken och den ständiga strävan att kunna göra mer för fler med mindre blir istället målet.

     Det är också så i mitt tycke att liberalism av klassisk nationalstats/folkgruppsmodell är den enda ideologiska buketten som strävar bort från något (lidande och misär) istället för i riktning mot något (Perelandra, Utopia).

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
 2. Jerry

   /  04/16/2016

  Jag är en sån där vit medelålders förhatlig person som brukar skänka till Rädda Barnen då och då. I fortsättningen behåller jag slantarna.

  Svara
 3. Svenne

   /  04/16/2016

  Kanske lika bra att Kaplan sitter kvar till nästa val ändå…

  Svara
  • Ingen minister kan ju tvingas avgå. Anledningen till att borgerliga avgår är dels att media inte släpper dem och dels att borgerliga politiker inte vågar försvara sig. Kaplan skulle kunna hugga huvudet av någon i plenisalen utan att det skulle göra någon skillnad nästa gång en borgerlig politiker inte har ryggrad att stå för att de inte betalar tv-licens för de vänsterradikala på SVT.

   Svara
  • Senior

    /  04/16/2016

   Det spelar ingen roll, Sossepolitiker och deras anhang slipper ändå påföljder:

   Tsunamikatastrofen, geijeraffären, Marjasins kvittobedrägerier,

   Mona Sahlins ”toblerone”: hon hade köpt varor, hyrt bilar för privat bruk samt tagit ut kontanter på kortet. Sammanlagt rörde det sig om privata utgifter till ett värde av 53 174 kronor. Samtidigt framkom också uppgifter om svartbetalad dagmamma, en obetald TV-licensavgift och 98 obetalda parkeringsböter av vilka 32 hade gått till kronofogden för indrivning, samt en obetald cykel hon köpt till sin dotter.

   Listan över Sossemygel kan göras hur lång som helst….

   Svara
  • Jan

    /  04/16/2016

   Nå, Moderaterna hade sina åtta år av kriminellt vanstyre under massinvandringsextremisten Fredrik Reinfeldt. Räntesnurror, realisation av allmän egendom, Nuon-affärer, sexmissbrukande statsråd, hundratals miljarder bortkastade på misslyckade AF-reformer, stigande arbetslöshet, järnvägar i öppet förfall, en skola i fritt fall, bostadsbubblor, värdelösa generaldirektörer, ett i praktiken avvecklat försvar, med mera, med mera.

   Visst, allting blir genast mycket bättre bara Moderaterna får makten igen….

   Svara
   • Pelle2

     /  04/16/2016

    Moderaterna förtjänar kritik för det de gjorde i sin senaste regeringsperiod när dom var dumma nog att liera sig med de gröna extremisterna i MP.
    Nuon-affären var åt helvete men ännu mera idiotiskt var väl nuvarande regering när dom stoppade förbifart Stockholm med skyhöga kostnader för ingenting.
    Nu vill dom tvinga vattenfall att sälja kolkraften i Tyskland för inga pengar alls och MP och V vill ju helst att kolkraftverken inte säljs överhuvudtaget utan bara läggs ner.
    Dom har också sätt till att öka skatten på svensk kärnkraft så att företagen funderar på att stänga av dom i förtid utan att det finns någon realistisk ersättning förutom olja och kol.

    Järnvägarna var knappast föredömligt skött av sossarna heller och ingen kan väl påstå att skolan var det heller. Sedan har vi ju regeringens skolminister Fridolin som skulle rädda skolan på 100 dagar. Hur bra har det gått ?
    Vi har ingen bostadsbubbla idag menar du ?
    Och sossarna var ganska duktiga på att banta försvaret dom med.

    Värdelösa generaldirektörer fanns säkert men nu är det ju ännu värre med en värdelös statsminister,utrikesminister,socialminister och en islamist som bostadsminister.

    Visst,allt blir mycket bättre när sossarna har makten…

    Svara
    • Jan

      /  04/16/2016

     Jag har aldrig påstått att allt blir bättre med sossarna. Tvärtom så kritiserar jag båda blocken. De etablerade politiska partierna – sjuklövern – är en del av problemet snarare än lösningen. Pest eller kolera. Däremot så har vi del mörkblå kommentatorer här på bloggen som tycks mena att kolera är lösningen på pesten. Förmodligen för att de inte kan överge det tankesättet. De har fel emellertid.

     Svara
 4. Grodan Boll

   /  04/16/2016

  Med tanke på Londoño & Co så är hon i gott sällskap.

  Svara
 5. Svenne

   /  04/16/2016

  Surrealistiskt: (Toronto är ett ökänt feminist- & SJW-fäste.)

  ”“What does the University have to say to this?” The Daily Wire demanded. ”How could the University be so intolerant?”

  The University defended itself, asserting that “more than 50% of the washrooms in the residence remain gender-neutral.”

  Of course the University maintained it would not be so intolerant as to limit men and women to designated bathrooms. Instead, it is a “temporary measure” to “provide a safe space for the women who have been directly impacted by the incidents of voyeurism and other students who may feel more comfortable in a single gender washroom in the wake of these events.””

  Svara
  • Intenso

    /  04/16/2016

   Tycker Paul Joseph Watson Summerar hela diskussionen om dessa toaletter rätt bra. Speciellt om allt dumsnack som nu har seglat upp i North Carolina.

   Svara
  • Rikard

    /  04/16/2016

   Hej.

   Hur man än vänder sig…

   Här kan man om man aspirerar på att bli kommandosoldat i anti-samhället ideologernas stormtrupper hävda att universitetet stigmatiserar, fördömer och diskriminerar en sexuell minoritet: voyeurer. Har inte dessa rätt att utöva sin oskadlig och harmlösa läggning? I sig själv omöjliggör ju voyeurism samtycke då det är en del av upphetsningen att den betraktade är en intet ont anande främling.

   Om man nu vill vara sådan alltså. Det är alltid bra att stresstesta sina principer.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 6. Frida Gustavlin

   /  04/16/2016

  Åh, peppigaste pepp, längtar så mycket efter könsneutrala omklädningsrum, stora könsneutrala omklädningsrum och duschrum, vi feminister kommer också jobba stenhårt att ta bort tabut krimg onani, kvinnlig onani specifikt, men all onani ska vara okej, överallt, i omklädningsrum, men även i icke normerade omklädningsrum, en ska få onanera var en vill, och att vi sluttar att normera mens, en ska få lägga sin mensblöja på matbordet i fikarummet på jobbet utan en ska behöva stå ut med att få manligt kodade blickar på den, vi kommer också jobba på en icke normerande syn på bakterier, så att vi kan avkoda avföring, kiss, spya, så att det inte längre är tabu att skita eller pissa på sig.

  Alla kan faktiskt inte hålla sig, och det är samhällets skyldighet att inte lämna de som väljer att skita ner sig offentligt utanför gemenskapen.

  Det finns så mycket mer viktigt att göra, men det ovan vore en bra start på 2016!

  Svara
  • Kristian

    /  04/16/2016

   Hmm. Blir det inte tabu att göra i byxorna behövs kanske varken toaletter eller duschar?
   Du är inne på något!

   Svara
 7. Hans Odeberg

   /  04/16/2016

  Men nu är vi väl onödigt negativa?

  Det är ju jättebra att Kaplan åker skytteltrafik till Turkiet. Tänk efter lite nu. Turkiet vet hur man tar hand om flyktingar på mest kostnadseffektiva sätt. Turkiet vet att man inte behöver bygga en massa bostäder; bara att sparka folk tillbaks över gränsen eller låta dem bo i egenbyggda plåtskjul. Helt utan bidrag, givetvis.

  Nej, får Kaplan ta några snack med sina regeringskollegor är bostadsbristen och flyktingproblemen snart lösta.

  Svara
 8. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2016

   Att karljäveln har mage att beklaga sig över ”näthat” ochtrakasserier när han själv skapade sin berömmelse i sociala medier genom att mobba andra människor som inte delar hans ideologi.
   Tar det som ett löfte att jag aldrig mera behöver se eller höra något från honom.

   Svara
 9. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 10. Borgerlig kultur

   /  04/16/2016

  Det slog mig… Borde man inte i rimlighetens namn utbilda islamisterna i Islam. Då de kan lära sig att det är en fredlig religion, med människors lika värde som ledstjärna. Att det inte alls ingår att kvinnor ska bära slöja, och att man absolut får skaka hand osv…

  Vi svenskar vet ju redan att det är så, utom då de obotliga islamofoberna och de lär ju inte ändra åsikt för det, för det vet man ju hur det är med faktaresistenta västerlänningar.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/16/2016

   Alla muslimers lika värde menar du väl?

   Svara
 11. Kristian

   /  04/16/2016

  Tinos senaste påminde mig om något, och jag fick gå tillbaka och se efter. Två olika bloggar använder det osvenska spelet poker som liknelse. (Ett mer tratidionellt svenskt spel vore Fia utan knuff, där den som slår en sexa ber om ursäkt.)

  2014-08-17
  ”Reinfeldt spelar högt och slänger in ‘Sverige’ i potten”
  https://jhlundell.wordpress.com/2014/08/17/reinfeldt-spelar-hogt-och-slanger-in-sverige-i-potten/

  2016-04-13
  ”Sky’s the limit: ny prognos för asylkostnader”
  http://www.tino.us/2016/04/ny-prognos-for-asylkostnader/

  Vi vet att ingen har några bra kort. Vem kommer att syna?

  Svara
 12. QED

   /  04/16/2016

  Det kan ha varit utrikespolitiska skäl till att VP dumpades på Rädda Barnen:

  Svara
 13. Jock Rockman

   /  04/16/2016

  Veronica Palm som klagar på att hon begränsas av kvinnorollen. Men sitter med kort kjol i TV som visar halva låren. Det är väl OK, om än ett kvinnligt maktmedel. Men då skall man f-n inte oja sig om sin kvinnliga könsroll!

  Svara
 14. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 15. MiT

   /  04/16/2016

  Några inlägg där Rädda Barnen finns med

  ”Gubbarna som styr”
  https://toklandet.wordpress.com/2015/12/23/gubbarna-som-styr/

  ”Folk som vill att vuxna män ska bo tillsammans med barn utan vårdnadshavare”
  https://toklandet.wordpress.com/2016/02/12/folk-som-vill-att-vuxna-man-ska-bo-tillsammans-med-barn-utan-vardnadshavare/

  ”Sverige översvämmat av idioti”
  https://toklandet.wordpress.com/2014/03/05/sverige-oversammat-av-idioti/

  ”Rädda barnen visar vad de går för”
  https://toklandet.wordpress.com/2015/11/29/radda-barnen-visar-vad-de-gar-for/

  ”2,5 månader tog det för Rädda barnen”
  https://toklandet.wordpress.com/2016/02/18/25-manader-tog-det-for-radda-barnen/

  Svara
 16. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 17. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 18. Sven

   /  04/16/2016

  Bra att veta att alla politiker har lik i garderoben, det kanske vi alla har förresten.
  Bidrag till Rädda Barnen var det länge sen man gav, lika länge som sedan de spårade ur. Oberoende av om VP är ordförande eller ej.

  Svara
 1. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: