Jobbar Kaplan för ett Sverige innanför halvmånen?

Såg en sida som visade upp bilder på Kaplans kompisar i Milli Görüs när de åkte från Sverige till Mecka (via archive.is, via direktlänk

det nya sverige

Sverige innanför halvmånen, är det vad Kaplan kämpar för? Är det där hans största intresse för Sverige ligger? För vad har han gjort för Sverige under sin tid som minister? Hur kan en svensk bostadsminister lägga så mycket tid på andra länders ”civilsamhällen” som han har gjort utan att det får negativa effekter på sitt uppdrag av svenska skattebetalare? Finns MÅNGA frågor runt Kaplan… Kanske för många?

Milli Görüs jobbade med integrationsprojekt och sånt och var inte alls något speciellt sa ju Kaplan i TV…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

36 kommentarer

 1. Alex

   /  04/16/2016

  Varifrån kommer bilden, är det säkert den är äkta?

  Svara
 2. Han arbetar för främmandemakt och bör avrättas för landsförräderi

  Svara
  • MiT

    /  04/16/2016

   Vafan måste folk dyka upp med tugg som ”avrätta” och annat så fort det är något? Är det så jävla svårt att hålla fingrarna i styr på tangentbordet?

   Svara
 3. Kaplan lägger grunden för var den Islamska Staten (IS) kommer att hamna rent geografiskt. Var håller alla svenska säkerhetsorganisationer hus …?

  Svara
 4. MiT

   /  04/16/2016

  ”(S)-politikern delade högerextrem turkisk propaganda”
  http://www.marsta.nu/startsidan/s-politikern-delade-hogerextrem-turkisk-propaganda/

  Svara
  • Intenso

    /  04/17/2016

   Om en miljöpartistisk minister kan komma undan med en middag med Fascister varför skulle inte en såsse? För vad är väl en middag med grå vargar?

   Svara
 5. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 6. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 7. MiT

   /  04/16/2016

  ”NI avslöjar: Kaplans hemliga möte med grovt korrupte AKP-toppens kansli”
  http://nyheteridag.se/ni-avslojar-kaplans-hemliga-mote-med-grovt-korrupte-akp-toppens-kansli/

  Svara
 8. Svenne

   /  04/16/2016

  Thomas Gür om skäggens politiska betydelse:

  Svara
 9. Svenne

   /  04/16/2016

  GP: David Eberhard: Det är inte snällt att vara kravlös – det är elakt
  http://www.gp.se/nyheter/debatt/det-%C3%A4r-inte-sn%C3%A4llt-att-vara-kravl%C3%B6s-det-%C3%A4r-elakt-1.190921
  ”Hur kommer det sig att svenskar så ofta blandar ihop kravlöshet med snällhet? Sätten detta görs på förefaller närmast oändliga. Det görs på arbetsplatser, i sjukvården, på skolor och inom politiken. Med den närmast ikoniserade kravlösheten i Sverige blir alla förlorare”
  //
  ”När vice ordförande i Turkiska riksförbundet skanderar ”Turken vaknar! De armeniska hundarna bör akta sig. Död åt de armeniska hundarna. Död! Död! Död! Mina kära raskamrater! ” på Sergels Torg i Stockholm är det uppenbart att något inte bara är galet i denna förvirrade mans hjärna. Han står där som hög förtroendevald i en organisation som genom åren fått miljontals kronor i bidrag för att vuxna människor ska leka intresseklubb eller fritidsgård tillsammans. Egentligen bör vi tacka denne vettvilling. Hans spontana tal visade nämligen tydligt hur konstig denna ordning är.”
  //
  ”De ömma tår som denna typ av organisationer får statsbidrag för att skapa sprider sig även i andra delar av samhället. I en intellektuell miljö där allting är en kränkning tror sig gärna individen ha något att vinna på att vara ett offer. Det uppfattas då lätt som en elakhet att uppmana folk att själva aktivt försöka ta tag i sina liv.”

  Svara
 10. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 11. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 12. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2016

   Och som vanligt drar de rasist -och islamofobkortet när dom inte har något sätt att bemöta den rättmätiga kritiken som Kaplan har fått och får.
   Kaplan får kritik för sitt umgänge med fascister och kända islamister och det är ingen kritik mot Islam i sig. Eller menar Grön ungdom att Islam)=islamism och fascism eftersom de vill försvara Kaplans umgänge med sådana grupperingar ?
   I sann identitetspolitisk anda verkar dom mena att man inte på något sätt får kritisera en muslim och person med invandrarbakgrund för något överhuvudtaget..
   Hur kan någon rösta på sådana dårar överhuvudtaget ?

   Svara
 13. MiT

   /  04/16/2016

  Svara
 14. Jan

   /  04/16/2016

  Samtidigt så tror jag att det monumentala fiaskot med massinvandringen (eller utmaningarna som är den politiskt korrekta benämningen) och mångkulturstaten börjar krypa inpå även de mest förhärdat politiskt korrekta. Fasaden börjar krackelera. Särskilt terrorismen och förekomsten av ”svenska” terrorister verkar ha fått politikerkåren och delar av vänstermedia i gungning. Självsäkerheten tycks inte vara lika stor längre. Även om man inte vill ge sken av det utåt. Jag tror att den stora reträtten har börjat inledas i smyg. Mycket talar för det.

  Svara
 15. Grodan Boll

   /  04/16/2016

  Helt off topic: GP.se
  Och när det serveras kycklingbröst? =)

  Svara
  • T

    /  04/16/2016

   Eller för att ta en term som den stora allmänheten kan relatera till. Big sausage pizza. 😛

   Svara
 16. Grodan Boll

   /  04/16/2016

  Aningen mer on topic: Gp.se
  Glöm inte att plocka fram bingobrickan.

  Svara
 17. Mike E

   /  04/17/2016

  Anående Kaplan så är hans tillhörighet: Muslim först, sedan nationalistisk etnisk Turk. Och Muslimer i Sverige tillhör ju dem muslimska umman. Sverige är bara en plats där de bor och får pengar.

  Svara
 18. Iskall

   /  04/17/2016

  Jobbar Toklandet för ett Sverige inom Politism?
  Var står Toklandet i ”Israel-Palestina-frågan”?
  Sionism-frågan?

  http://www.politism.se/story/vi-skrev-om-hanif-balis-hatsvans-du-kan-aldrig-ana-vad-som-hsnde-sen.

  Eric Rosén från ”det ljuva livet” (eller från ”det goda hatet”? Sak samma?) berättade ingenting mer om vad som hände sen. Bröt sitt löfte.

  Svara
 19. Pelle2

   /  04/17/2016

  OT:
  Den kände ekonomen Anders Andersson tänkte skänka intäkterna från en bok han har skrivit till Rädda barnen men när han läste om Veronica Palms tänkta arvode så kommer han inte skänka några pengar till dom. Bra gjort tycker jag.
  http://www.expressen.se/nyheter/anders-andersson-ratar-radda-barnen/
  Den avgående ordförande för rädda barnen,Inger Ashing,säger bl.a följande om Anderssons kritik mot arvodet:
  Men generellt, är det rätt eller fel att ta betalt för välgörenhet?
  – Det är en viktig fråga, och en känslig fråga. Men det beror på. Både vilken organisation det är, och hur uppdraget ser ut, säger hon och fortsätter:
  ”– Jag är medveten om att det är en viktig fråga, som vi måste ta på allvar. Hur vi hanterar våra medel är en viktig avvägning varje dag”
  Det verkar ju inte precis som hon bryr sig om hur de hanterar sina pengar när hon erbjuder Palm ett mer än dubbelt så stort arvode som hennes föregångare…

  Svara
  • Rikard

    /  04/17/2016

   Hej.

   Märklig frågeställning i hela diskussionen. Om det är fråga om allmosor och ideellt arbete kan ju ingen form av ersättning utgå, eftersom det då rör sig om arbete mot just ersättning. Det verkar som om en begreppsglidning av ideellt ägt rum, där ordets positiva laddning skall kopplas till moraliskt försvarbar verksamhet, men inte den egentliga definitionen. Verkar vara samma glidning som skedde med ordet ‘solidaritet’.

   Själv har jag egentligen inga problem att det existerar företag med tiggeri som affärsidé, eller att dessa avlönar människor som sköter det organiserade tiggeriet. Vad jag vänder mig mot är att tvingas finansiera denna verksamhet mot min vilja, när den inte ens har någon samhällsnytta, och när välgörenhet inte tjänar andra syften än att döva samvetet.

   Det är enligt mig en god mätare på någons tro och engagemang hur mycket av sin egen tid och sina egna resurser denne är villig att ge bort utan krav på motprestation. Det sorgliga är ju att få av oss klarar av att konfronteras med att inför sig själv erkänna att om man måste välja mellan att koppla av efter jobbet och att stå i ett soppkök till arla gryning, så väljer vi oftast bort soppköket.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 20. Frida Gustavlin

   /  04/17/2016

  Som feministisk nätaktivist tycker en inte att det är något som helst konstigt med följande klipp från blogginläget ovan.

  ”Milli Görüs jobbade med integrationsprojekt och sånt och var inte alls något speciellt sa ju Kaplan i TV…”

  Att integrera islamism i det Svenska samhället, att öka respekten för att Islamska sedvänjor, såsom att kvinnan ska stå vid spisen, och att mannen ansvarar för ekonomi och familjens trygghet, och att den muslimska kvinnan ska vara påklädd, så att män inte frestas att trakassera henne, så att mannen kan ha sin kvinnas värdighet intakt är integrationsutmaningar som vi feminister lägger stor kraft vid, hur kostigt det än låter, då kön är en social konstruktion, för allt annat är rasism och islamofobi!

  Vi i miljöpartiet kommer att fortsätta kampen för att integrationen av det svenska samhället in i det turkiska civilsamhället i Rinkeby ska få vara en viktgare fråga för vår bostadsminister än att hen ägnar sig åt att försöka få tak över huvudet på befolkningen.

  Logikens mästarinna, Frida ”Allahu Akbar” Gustavlin, #BackaKaplan

  Svara
 21. Jan

   /  04/17/2016

  Jag nämnde i ett tidigare inlägg ”den stora reträtten”. Här är ett dagsaktuellt exempel på det: vänsterskribenten Ann-Charlott Altstadts inlägg på AB:s kultursida. Jag tror att en del personer inom vänstern; de med förmåga till självständigt tänkande, börjar komma till insikt nu. Även om de får betala för det med den sedvanliga brunsmetningen. http://www.aftonbladet.se/kultur/article22640296.ab

  Svara
 22. Svenne

   /  04/17/2016

  Kaplan är som ett Kinder-ägg, full av ‘överraskningar’…

  Svara
 23. Svenne

   /  04/17/2016

  Var går gränsen för Kaplan?

  Svara
 1. Tyska Säpo klassar Millî Görüş som västfientliga islamister – Otillständig
 2. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: