#Miljöpartistjavisst

Cirkus Miljöpartiet rullar vidare till nästa stopp på resan. Så fort en har gjort och/eller sagt en massa dumma grejer så lyfter man på locket och en ny står beredd i stram givakt att fortsätta leverera kvalitetsidioti. Det är som om det är ett tvång, att det bara måste dyka upp en ny galning hela tiden. Det är som om de sitter en spänd fjäder i röven på dem som gör att de bara måste poppa upp när locket lyfts.

Igår så poppade det upp ännu en extrem typ, Yasri Khan, som stod på tur att väljas in i partistyrelsen för MP vilket Johannes Forssberg på Expressen tog upp för cirka två veckor sedan. Khan är så extrem att han vägrar skaka hand med kvinnor av religiösa skäl. Enbart därför alltså. Antar att inte ens Kaplan var så extrem? Han muttrade något om att det är ”en intim handling” fast alla vet att det beror på att en kvinna är värd ungefär som en get. Måste vara första gången på minst 15 år som det faktiskt fanns lite kritik från en journalist när det gäller sån här medeltid… Och om man tycker att skaka hand är haram så finns det nog rätt mycket värre saker där och puttrar under ytan också… Khan har nu dragit tillbaka sin kandidatur till partistyrelsen. Men han hade stort stöd för sin kandidatur, kom ihåg det! Stort stöd för en som är extrem till och med bland extremister, det säger en hel del.

Men det poppade upp ÄNNU en, Semanur Taskin, som tror att det är en lek det där med islamism. Eller så tycker hon det är bra. Jag vet inte vilket.

islamist javisst

Nej, det är inte ”samhället” som säger det utan en persons handlingar och åsikter.

islamist javisst1

#islamistjavisst alltså… Semanur är provrör för Grön Ungdom i Stockholm. Hon kommer från samma organisation som Khan och Kaplan grundade, ”Muslimer för fred och frihet”. Taskin såg man redan för cirka en månad sedan när hon skrev en debattartikel i Aftonbladet om slöjor och bad.

miljöpartiet igen

Ännu en från samma organisation. Och Miljöpartiet såklart! Ständigt dyker de upp, de som med små steg vill få Sverige att backa tusen år. Och de dyker ständigt upp i Miljöpartiets skepnad!

En före detta jihadistfru, Anna Sundberg, som man skrev ett märkligt porträtt av i DN för ett tag sedan, känner att hon har hittat hem i Miljöpartiet. Hon blev radikaliserad på två veckor enligt henne själv. Hon dras alltså till Miljöpartiet…

Det KRYLLAR alltså av märkliga typer i Miljöpartiet, de dras till Miljöpartiet som flugor till en sockerbit. De ovan är inte de enda, bara för att nämna en till så var det ju han i Gävle som stolt kunde tänka sig att gå med IS-flaggan på stan. Miljöpartistjavisst var det som gällde för honom. Han har även träffat Mona Sahlin men han var väl fel sorts extremist eftersom hon inte såg en extremist, har för mig att han var socialdemokrat då så hon såg väl bara en sådan antar jag.

Läste en artikel i Corren igår, ”Det ständigt kränkta tvillingparet”, från Eli Göndör som är obligatorisk att läsa om man inte redan gjort det. Han sågar i en artikel det som hela den här bloggen också har ägnat sig åt, nämligen det galna som pågår i Sverige och vilka det är som driver det framåt. Han gör det mycket elegantare än vad jag gör bara. Men han säger samma saker fast han ser de tydliga samband med ännu mer galenskap.

Jag har alltid kliat mig i huvudet och undrat hur till exempel Fi, Miljöpartiet, Vänsterpartiet tillsammans med hela genusfältet så aningslöst står med öppen famn mot de som föraktar dem mest. Jag har ju i och för sig ”vetat” att det är sektmentalitet som ligger bakom med allt vad det innebär med godtyckliga regler och sånt men har inte riktigt kunnat sätta fingret på det. Svaret finns i Göndörs artikel.

Det verkar som om det är genusfältet som gjort all denna galenskap möjlig i Sverige och att det är genusfältet som också är drivande

den kränkta tvillingen

Stycket ovan från Göndörs artikel. Det han räknar upp där är inget annat än genusfältet. Hela den här bloggen är full med exempel på ren idioti som härrör från just genusfältet, jag har visat upp massor under flera år. Jag har visat vad det får för konsekvenser på folks beteende, att de blir totalt galna i huvudet av sektruset och rättfärdigar det med det med det ena maktperspektivet efter det andra. Som tack har jag blivit kallad ”en osympatisk antifeministisk blogg” av Helmersson på DN. Och då är ändå Helmersson en av de få på DN som stått upp emot galenskapen lite. Ja, en av få journalister överhuvudtaget.

Hela journalistkåren lider av denna röta som gjort extremismen vi nu ser i MP nu möjlig. Man har vetat om det innan också men har VALT att inte granska så när det väl börjar så kommer mycket på en gång. Gissar att det är över 50% av journalistkåren som sympatiserar med MP vilket bristen på kritik har varit ett TYDLIGT exempel på. Inte ens Kaplans samröre med MYCKET extrema Milli Görüs sågs som något anmärkningsvärt av DN-journalist 2014…

Det är inte bara i MP detta finns utan i alla partier. I till exempel socialdemokraterna tänker man ju främst på Veronica ”Rädda Barnen” Palm vars ledstjärna har varit just det som gjort extremismen vi ser nu möjlig i Sverige. Exakt det och inget annat har varit hennes signum. Hon är inte ensam men den som synts mest. Vänsterpartiet är likadant, de har ju på kongress klubbat igenom horribla grejer, ”Vänsterpartiets internfeministiska vaksamhet mot män”. Fi ska vi ju inte ens prata om, de är ju de andra i kvadrat när det gäller sånt.

Genusfältet har nästlat sig in i varenda större organisation i Sverige, massa galenskaper som har med genus att göra finns i alla kommunala och statliga organisationer. Jag har flera gånger sagt att man måste göra sig av med genusfolket och deras påhitt om inte organisationerna ska dra ner allt djupare i gyttjan. Vi ser genusresultatet väldigt tydligt i framför allt skolvärlden inklusive universiteten och högskolorna men även inom räddningstjänster och polisen. Det är kaos raka vägen ner i källaren.

Om Löfven vill påbörja en räddning av Sverige, om det ens går, så måste han omedelbart börja med att kasta ut Miljöpartiet ur regeringen och också omedelbart dra in alla former av bidrag till lustiga organisationer som poppar upp som giftsvampar ur marken. Han måste ta initiativ till att om inte avveckla genusfältet så åtminstone beskära det kraftigt och se till att man slutar kalla vad de gör för ”jämställdhetsarbete” eftersom det inte är det alls. De är bara ute efter att förstöra landet. Man måste städa ut allt som har anknytning till genus på något sätt, även folk alltså. Det går inte annars att göra något åt extremismen som flödar i landet. Som jag ser det är genusfältet nyckeln. Allt härrör därifrån.

Det hjälper inte att till exempel Miljöpartiet städar bort en och annan extremist eftersom det omedelbart står en ny där med en spänd fjäder i arslet beredd att poppa upp och ta platsen.

Vid en samlad bedömning av Bostadsminister Kaplans avgång

#Kaplan blir utan bacon för han är #muslim

Toppen på ett isberg

Helt sanslöst! ”Här kan inte Khan ge rakt svar på fråga om dödsstraff – Kandiderade till Miljöpartiets partistyrelse”. Detta är alltså en som Miljöpartiet nominerade till partistyrelsen…

#islamistjavisst #miljöpartistjavisst #extremistjavisst

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

110 kommentarer

 1. Pelle2

   /  04/20/2016

  Till och med Anders Lindberg på Aftonbladet kritiserar Yasri Khan och menar dessutom att MP generellt skadar arbetet för allas lika värde.
  Yasri Khanhttp://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article22667296.ab.
  Kan inte låta bli att imponeras av Aida Hadzialic som redan innan kaplans och Khans idiotier kritiserade identitetspolitiken och nu även kritiserar Yasri Khan på ett öppet och tydligt sätt.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22667239.ab

  Svara
  • Pelle2

    /  04/20/2016

   Blev fel i formateringen av länken till Lindbergs ledare. Här kommer den igen
   http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article22667296.ab

   Svara
  • Jan

    /  04/20/2016

   Lindberg börjar kappvända men inte av insikt utan av tvång. Pk-krocken mellan feminism och islam är ju oundviklig. Även om Lindberg tidigare inte låtsats om det. Det kommer att kappvändas friskt nu på Aftonbladets ledarsida. Även om de, naturligtvis, kommer att förneka det. Det ligger i kappvändarens natur. Precis som för sol-och-våraren….

   Svara
   • Jans

     /  04/20/2016

    Jag tänker att islamismen, identitetspolitiken och postmodernismen nu blivit till ett enda stort trasselsudd som kulturvänstern kommer att ägna de följande tio åren till att försöka reda ut. Nu har nystanet liksom hamnat på bordet äntligen. Det går inte att förtiga längre. S.k. intellektuella kommer att vända ut och in på sig själva för att försöka få rätsida på detta utan att offra någon eller något. Naturligtvis en omöjlig uppgift men det har de inte insett ännu. Jag hoppas på rejlva interna bråk. Vem vet, kanske blir de så upptagna med detta att svenskar får fira midsommar, lucia och gilla Pippi Långstrump helt utan att bli uppläxade framöver? Helt enkelt för kultursidorna kommer att ha fullt upp med sitt nystan.

    Svara
 2. Anti twitter-vänstern

   /  04/20/2016

  ”Säg mig att du är en miljöpartist, och jag säger att du är en islamist.” 1 Mos 34.

  Svara
 3. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 4. Rikard

   /  04/20/2016

  Hej.

  Det är lite granna som att dra ut en visdomstand genom räva som det uttalas i Västergötland (väl?), det här att bekämpa postmodernismens nihilism och relativism.

  Jag undrar vilken dag i veckan jag kan välja bort muslimer? För det var väl frihet att välja som en eller annan tanta i huckle yrade om i artikeln? Min hitte-på religion/tradition säger nämligen att bassäng skall skuras med tandborstar av mammut-ull innan jag badar. Och annat sådant ‘kal’.

  Angående skillnaden mellan islamist och muslim: pap-rika/papp-rika. Med hänsyn till att det trots allt finns muslimer som på samma sätt som andra religiösa lyckas jämka, diskutera och förhandla med sin omgivning hur saker och ting kan fås att fungera utan övertramp eller privilegierad ställning – vill du be på jobbet så använd dina raster, vill du ha ledigt vid Eid så ta ut semesterdagar, och så vidare. Religion som en privatsak och med praktiska samförståndslösningar.

  Jag tror att sådana som Kaplan och det anti-semitiska Miljöpartiet inte vill att moderna muslimer skall existera, eftersom deras tolkningsföreträde gällande islam då försvinner. Jag tror Kaplan (han får symbolisera sunni-islams maktanspråk över Sverige) är rädd för sådana som jag haft som kollegor och grannar: jobb, familj, ordning och reda, rent och snyggt, samt artighet och god uppfostran (för annars skymfar man indirekt sina föräldrar) och religionen sköter man privat: inget missionerande, inget yrande om kränkningar och islamofobi samt ömsesidig respekt för att man är olika och därmed gillar olika.

  (Vi som är gamla nog minns ju hur det såg ut i de flesta av islams länder under sextio och sjuttiotalet: slöjor och vandrande tält fanns endast på landet. Städernas folk och kultur efterliknade ofta de forna kolonialherrarnas och såg inte detta som negativt utan tvärtom som att man kunde lära av européer hur man inte bara bygger fungerande stabila stater med flera folkgrupper inom samma gräns, utan också hur man kontrollerar religionens roll och vikten av äganderätt, allmän utbildning och likhet inför lagen. Man kan ju lära sig av en konkurrent eller motståndare, både hur man gör och vad man bör låta bli att göra.)

  Att jag har haft den andra sorten; de konfliktsökande fanatikerna, som både elever, grannar och kollegor förringar inte de ovan nämnda. Det är fullt möjligt att förklara det ur-svenska konceptet ‘vara som folk’ samt principen ‘sak – inte person’ även för icke svenska personer. Även om identitetshysterikor i den politiska paletten verkar tro det omvända.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • Pet

    /  04/20/2016

   Ja, bra kommentar.
   Med religionsfrihets-argumentet hon verkar utnyttja kan ju vad som helst begäras i religionens namn. Finns inte halal-kött i matsalen på skolan? Fuck vegetariskt, här har vi faktiskt religionsfrihet. Du skrev något jag inte tyckte om? Religionsfrihet råder, böter för dig. Judar går på samma skola som min son? Religionsfrihet från dem, tack.
   Jag tycker att vi alla ska betrakta hennes förslag om könssegregering i badhus och hennes tolkning av ”frihet” som en åsikt från en person som inte kan ha särskilt höga förhoppningar på frihet till att börja med, vilket är en varningsklocka som ringer i mina öron.

   Svara
  • Kristian

    /  04/20/2016

   Ah, vi har förklaringen till varför mammutarna försvann! (Pa-prika,ja. Det heter ”ka-lopps”, inte ”kall-ops”, ”kex” inte ”tjex”, Han Solo sköt först, Sean Connery är Bond, jag har glömt vad jag skulle säga.)

   Alla har väl sett bilden av en 15-årig Osama bin Laden på besök i Sverige 1971 iklädd tjusiga utsvängda byxor? Drygt hälften unga kvinnor i gruppbilden, samtliga i långbyxor. Ingen tillstymmelse till slöja, möjligen ett hårband och en ”scarfs” som man sade då.

   Svara
 5. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/20/2016

   Det är värre än så.Valberedningen i MP kände till att han vägrar ta kvinnor i hand.

   Svara
   • Kristian

     /  04/20/2016

    Cynismen är total.
    ”Många blir säkert arga, men vi får in en fot i rätt intersektionellt läger.”

    Svara
  • Jans

    /  04/20/2016

   MP:s problem är inte att islamisten vägrade ta kvinnor i hand. MP:s problem är att vi andra nu vet att islamisten vägrade ta kvinnor i hand och att han var miljöpartist. Det handlar inte om honom och islamism, det handlar om image och framtoning. De vill sitta på två stolar och har vi riktig tur så kommer de trilla emellan och skada sig rejält.

   Svara
 6. Frida Gustavlin

   /  04/20/2016

  Den där Yasri Kahn är djupt kvasiintellektuell med sina långa konstiga kontextuella utläggningar, för någon som gått på universitetet mer än tre veckor (dvs i Genusvetenskap) förstår det på en gång, vi feministiska nätaktivister gillar liksom inte fakta, så som jag tolkar hen, genom det hen nu inte säger, så har han inget emot att dödsstraffa ateister så länge rättsäkerheten är på sin plats. För en skulle väl inte vilja dödsstraffa en ateist av misstag inte, vem vill liksom det, en är ju humanist.

  Pepp på islamismen! Snyft att hen inte fick vara med, en sådan partistyrelsemedlem är vad Miljöpartiet förtjänar. / Frida

  http://nyheteridag.se/har-kan-inte-khan-ge-rakt-svar-pa-fraga-om-dodsstraff-kandiderade-till-miljopartiets-partistyrelse/

  Svara
 7. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 8. SVT har 52 % MP, resten röda. MP har dödsryckningar men det är svårt att bota tro och hjärntvätt eller missriktad snällhet.
  Fortsättning följer i denna usla såpa.

  Jag har kallats rasist och landsförrädare när jag inte gillat tanken att leva i ett land med islamsk styre. Då blev jag grinig. Idag förstår jag att det var som att få en hedersmedalj. Och jag hälsar folk som seden är i Sverige: räcker ut handen. En gång försökte en klient anmäla mig för sexuella trakasserier men det var på den gamla goda tiden då DO jobbade med diskriminering, inte medeltida seder.

  Tiderna förändras. Skall Yasri Khan anmäla MP? Han är ju trakasserad?

  Svara
 9. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 10. Grodan Boll

   /  04/20/2016

  Jag är inte helt hundra på att Foucault skulle vrida sig. Han polade tydligen med Iran, trotts att han i grund och botten var vänsterbög.

  Svara
 11. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 12. Fiat Lux

   /  04/20/2016

  Problemet med kvinnor är ju att de är orena när de menstruerar. Det är mycket begärt att Khan skulle skaka hand med okända kvinnor utan att veta var de befinner sig i menstruationscykeln, men man kanske kunde få dem att deklarera detta via en väl synlig skylt?

  Svara
  • Pet

    /  04/20/2016

   Nej nej, du missförstår.
   Det är en frihet för kvinnor att inte skaka hand med män. Khan respekterar de så mycket att han varken badar eller skakar hand med dem.

   Svara
 13. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Rikard

    /  04/20/2016

   Hej.

   Hade velat sitta med som opponent på den genomgången:

   ”Var vänlig definiera följande termer och hur dessa samverkar…”
   ”Var vänlig redogör för varför du redan i presentationen tar tydlig ställning för ett visst resultat…”
   ”Varför har du satt ordet ”‘men'” inom citationstecken? Vem citeras?”

   Där någonstans hade jag blivit avbruten av kursledaren antagligen. I alla fall om Lunds universitet är något att gå efter.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 14. MiT

   /  04/20/2016

  Och det kan absolut inte vara så att deras ”bild” av honom är totalt vriden?

  Svara
  • Jan

    /  04/20/2016

   2.0 på högskoleprovet är tydligen ingen garanti för politiskt naivitet. Wetterstrand är en gåta för mig.

   Svara
  • JW

    /  04/20/2016

   Och jag trodde att MW var en av de få vettiga i MP.

   Svara
   • Hon var och föreläste på mitt gymnasium för en himla massa år sedan, strax efter hon blivit språkrör. När hon skulle förklara vart Miljöpartiet låg politiskt så förklarade hon det på följande sätt:

    ”Vi ligger inte åt höger eller vänster… vi ligger HÄR *viftar handen uppe i molnen*”

    Nåja, hon ljög inte antar jag…

    Svara
  • Pelle2

    /  04/20/2016

   Skönt att Arpi tog upp den förvridna texten av den radikalfeministiska dåren Aase Berg som publicerades i gårdagens DN.
   Helt sjukt att dom kan publicera sådan mansrasistiska texter i en av landets största dagstidningar. Avgå Wolodarski säger jag !

   Svara
   • Jans

     /  04/20/2016

    Jag vet inte. Jag känner mer och mer att DN skall tigas ihjäl. Det är inte värdigt att ens diskutera på den nivån? Vad finns det att diskutera, det är ju bara en sekt som skriver texter för varandra. Vi andra kan likaväl logga ut och använda vår tid till bättre saker.

    Svara
   • Rikard

     /  04/21/2016

    Hej.

    Även om jag bestrider hela hennes analys och resonemang är det bättre att hon publiceras. Det bästa argumentet mot galna idéer framförs alltid av ideologen själv, och förtigande varken fungerar eller är i linje med yttrandefrihet. Den kontrovers och respons hon orsakar gör mer för att avväpna och detronisera det ‘feministiska’ (med ursäkt till de feminister som arbetat för likhet inför lagen mellan män och kvinnor; extremisterna har stulit ert ord) hotet och den roll som nyttiga idioter de villigt anammar i sitt eviga tonårsflicke-uppror mot stat och samhälle, och vad än det är de symboliskt återskapar fadersgestalten som.

    Dessutom, utspel som detta och stôlleprovet om körkort för samliv skapar möjligheter inte bara till att bemöta och demolera postmodernisternas idé-bygge, utan också att framföra de goda samhällsbyggande ståndpunkterna. Inte utifrån moralisk överhöghet utan ifrån logik, rationellt tänkande, fakta och kunskap: det rättvisa och meritokratiska där envar individ via sina bedrifter och sitt eget arbete visar styrkan i sin övertygelse och sin respekt för medmänniskan.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 15. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 16. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 17. Pistolekors

   /  04/20/2016

  Tror du fick med allt här idag MiT, Tack.

  Svara
 18. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 19. MiT

   /  04/20/2016

  Kommer alltså från en av de som gjort extremismen möjlig…

  Svara
  • Pet

    /  04/20/2016

   Kan någon som har twitter fråga henne vad hon anser om separata badtider?

   Svara
  • Jan

    /  04/20/2016

   Under ordet hycklare i ordlistan borde det vara en bild på Hanna Fridén. Det är nog bara Zara Larsson och Frida Boisen som kan slå henne på fingrarna när det gäller lättviktig feminism.

   Svara
  • Alex Nyström

    /  04/20/2016

   Hon kan påstå hur mycket hon vill att det inte handlar om relativisering. Att ta en verbal fight med henne är lönlöst, för övrigt. Hon drar sig inte för att hänga ut på såväl FB som Twitter, samt blocka när det inte längre passar.

   Svara
 20. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Kristian

    /  04/20/2016

   Jag hör bara ”den som sa’t, han kan va’t”.

   Svara
 21. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Rikard

    /  04/20/2016

   Hej.

   Han slingrar sig riktigt skickligt tycker jag. Han kan faktiskt inte säga att ateister och avfällingar inte skall avrättas utan att säga att samtidigt implicit säga att koranen kan omtolkas och anpassas i sin tillämpning till exempelvis FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. I alla fall inte utan att vara av den tolkning inom islam som vill ha en sorts mer levande evangelium, som utvecklar och utvecklas med det samhälle det existerar inom.

   Om gud, ängeln och profeten har sagt att ateister, gudsförnekare, skall dräpas så är det så. Att säga att Saudiarabiens, eller någon annan stats eller grupps utdömande av dödsstraff är illegitimt på grund av bristande eller ingen rättssäkerhet är irrelevant. Det framhärdar han med som svar eftersom han inte kan annat. Om rättsväsendet således kunde bevisa att någon är ateist (hur nu det skall gå till, det vore som att bevisa att någon är troende för att den praktiserar magiska ramsor och ritualer) är dödsstraffet legitimt i Khans ögon, om jag förstår honom rätt.

   Talande att det är en katolik som nästan kommer till hans försvar: han måste vara väl medveten och van vid konflikten mellan vad bibeln på många ställen hävdar, påbjuder och kräver, och mellan vad Jesus förkunnelse säger på tvärs med detta. Islam saknar denna inre konflikt mellan den fördömande tyranniske, till folkmord uppmanande guden, och den förlåtande, frälsande och förlösande människosonen. Mig veterligen är den enda muslimska grupp som kommer i närheten ahmadi.

   Det hade varit väl om muslimska ledare i Sverige gemensamt och offentligt (och ideligen!) sagt: ”Det var då, men då är inte nu, och profeten talade om sin tid med syfte att vi som lever nu skall leva sida vid sida och genom att vara goda grannar och goda föredömen visa styrkan i vår tro. Våldets tid är över – gud vill att ni visar sann styrka, och kallar alla folk för era bröder och systrar…” Något åt det hållet, strössla med lämpliga stycken ur koranen, kanske en eller annan hadith, och fortsätt så i tre-fyra generationer, så lägger sig konflikten.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 22. Alex Nyström

   /  04/20/2016

  Någon borde tala om för Semanur Taskin att islamism är politisk islam och inget vi vill ha i Sverige. Faktum är att vi inte vill att politik ska styras av någon religion öht.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/20/2016

   Du hoppas på för mycket, det skulle vara att tala för döva öron. Att försöka få en moderat miljöpartistisk radikalislamist att förstå att den juridiska principen bygger på det kollektiva samvetet, och hur det samvetet ser ut avgörs av den lagstiftande myndigheten, dvs vår folkvalda riksdag, inte någon patriark till stormufti i långtbortistan som tror på tomtar och troll.

   Men agendan är tydlig, att konsekvent i små steg arbeta för att Sharialag ska bli en rumsren tanke i Sverige – det roliga är att normkritik och att prata på feministiska verkar vara det bästa verktyget.

   Tyvärr så går det inte att säga.

   -Flytta till ett land där Sharialagar gäller!

   För det är av någon märklig anledning islamofobiskt.

   Svara
 23. Jan

   /  04/20/2016

  Så blev det i alla fall klarlagt att feminismen står högst i pk-hierarkin. Hbtq är nog tvåa följt av anti-rasismen (där islamism ingår) på tredje plats. Det kan vara bra att veta vid nästa pk-krock!

  Svara
 24. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Jans

    /  04/20/2016

   Tur för de att de inte är ”rågblonda” och ”blåögda” för då hade de blivit kölhalade.

   Svara
 25. MiT

   /  04/20/2016

  ”Vad var det för granskningskommission av Säpo som Kaplan ville ha?”
  https://tankaromib.wordpress.com/2016/04/20/vad-var-det-for-granskningskommission-av-sapo-som-kaplan-ville-ha/

  Svara
  • Senior

    /  04/21/2016

   Det är precis så dessa totalitära människor arbetar för sin sak.
   Infiltration av media och skolväsendet är prio ett, för att styra folket i rätt riktning.
   Annars är infiltration överlag ett sätt att driva igenom sina frågor.

   Du kan inte starta minsta lilla förening i Sverige snart utan att få en infiltratör på halsen som skall skriva in ”värdegrunder” i stadgan, om det så är en frimärksklubb.

   Eller som de själva säger: ”Det privata är politiskt”.

   ”Any organization not explicitly and constitutionally right-wing will sooner or later become left-wing.”
   -Robert Conquest

   Svara
   • Senior

     /  04/21/2016

    Det är en medveten strategi som syns tydligt gällande bostadsministern.
    Han är invald som just bostadsminister, men arbetar klart och tydligt för sin egna agenda.
    Han använder bara sin post som bostadsminister som plattform för sin riktiga agenda.

    Exakt samma strategi som nye ordföranden i frimärksklubben gör när den väl är invald, då blir föreningens gemenskap gällande frimärken oviktiga, då påbörjas istället ”värdegrundsarbetet” dvs. att införa sin egen agenda…

    Ni kan kolla vilken intressegrupp som helst på facebook, så ser ni dagligen detta fenomen.

    Svara
 26. Motkraft

   /  04/20/2016

  Förutom att en kvinna är mindre värd (till och med av vissa muslimer inte ses som att ha en själ) så finns en annan sida av orsaken till att en man inte får skaka hand med en kvinna. En orsak som faktiskt handlar om förakt för män.

  Jag säger inte att alla muslimer delar den synen, men en syn på mannen som syns bland texter som beskriver islam är att en man är en varelse som inte kan kontrollera sina lustar. Om läser

  http://www.justaskislam.com/69/shaking-hands-with-women/

  så står där

  touching women may lead to temptation and immorality

  En syn som är främmande för de flesta svenskar, det är ju inte ovanligt att killar under tonårstiden i olika sammanhang sovit i samma säng som tjejkompisar utan problem. Visst finns det en ”djurisk” aspekt i sexualitet men en modern man har inga problem att kontrollera den.

  Så det kan vara så att han delvis avstår från att skaka hand med reportern för hennes skull, eftersom han inte vet om han kan kontrollera sina lustar.

  Ångrar så att jag inte laddade ned ljudinspelningen där en svensk muslimsk auktoritet förklarade varför en gift kvinna måste ha sex med sin man oavsett om hon vill eller inte. Anledningen han gav var att om frun inte ger sin man sex så vet man inte vad han kommer att ta sig till (som jag tolkade det med anspelning att han riskera ger sig på andra kvinnor/flickor). Så för allas bästa så ska hon serva honom med sex. Jag minns inte var jag hittade inspelningen, var på någon svensk muslimsk hemsida. Minns bara att den togs bort och jag har inte hittat någon kopia.

  Är i alla fall en hemsk syn på män som ett okontrollerbart rovdjur. En syn jag hoppas att få muslimer i Sverige delar.

  Svara
  • Lövet

    /  04/20/2016

   Ah, det är naturligtvis där som islamister och radikalfeminister förenad i sin världsbild

   Svara
 27. Motkraft

   /  04/20/2016

  Förtryckta grupper har i alla tider försökt att inom de ramar andra har satt höja huvudet och försöka se stolta ut. Därför vi ser muslimska kvinnor argumentera för att det handlar om religionsfrihet, till och med att stå upp mot patriarkatet att bära slöja. Att det är deras fria val.

  Att det inte är deras fria val kan lätt bevisas, jag utmanar Sveriges muslimska kvinnor att ha en slöjfri vecka. Eftersom det inte står något i Koranen om att håret ska täckas, utan endast barmen, så ska detta inte vara något problem väl?

  Jasså? Glåpord, bespottning och ibland våld från männen? Också glåpord från andra kvinnor? Var det inte ett fritt val och att stå upp mot patriarkatet att bära slöja?

  Men jag förstår varför muslimska kvinnor vill legitimera det förtryck de utsätts för. De lever i en kultur där religion, familj och kollektivet är väldigt viktigt. Det är då lättare att definiera om förtrycket till att inte vara något förtryck. Lättare än att stå upp mot de som förtrycker och försöka förändra. De försöker bara överleva i den verklighet de lever och behöver då sina självlögner.

  Ref: http://islam.se/kvinnosyn/slojan (där manssynen också är tydlig, män är rovdjur som inte kan hejda sina lustar)

  Svara
  • Rikard

    /  04/20/2016

   Hej.

   Ditt första stycke säger en sanning väl sagd.

   Eller på mitt vulgära sätt: mina hundar älskar sina koppel.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 28. MiT

   /  04/20/2016

  ”Så försökte Miljöpartiet utöva påtryckningar mot Aktuellt”
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-forsokte-miljopartiet-utova-patryckningar-mot-aktuellt

  Svara
  • Pelle2

    /  04/20/2016

   Läste det där.
   Helt sjukt att dom försökte tysta ner medias rapportering om Kaplan.
   Sedan försökte Magnus Johansson påstå att han hade blivit feluppfattad.

   Svara
  • Hmm

    /  04/20/2016

   Ni fattar att detta kan leda till åtal va? Att detta är ett försök att manipulera grundlagsstiftningen ❗

   Det finns inget slut på dumheterna om kommer från MP. finns ingen hejd alls. Det värsta är att jag inte är ett dugg förvånad. 👿

   Svara
  • Jan

    /  04/20/2016

   Kanske att man skulle införa körkort för att få uttala sig för SSU:are? Fast hon kanske bara provpratar…

   Svara
  • Rikard

    /  04/20/2016

   Hej.

   Jag tycker vi skall ge Klara en chans: en SSU:are som vill avkriminalisera prostitution och införa legalt sex-arbete.

   Skall det till körkort för samliv så krävs ju körskola, och välutbildade handledare samt studiematerial. Halk-körning, natt-dito, snäva kurvor, trafikmärken, för att inte tala om specialkörkort för tyngre fordon och annat för specialintresserade eller med andra behov.

   Postade följande kommentar hos Arena, och postar den här, i fall Arena tar bort den:
   ”Hej.

   Vad blir det för sanktioner för den som ägnar sig åt olovlig körning?
   Hur skall kontrollen gå till?
   Hur gör vi för att inte kränka olika kulturella föreställningar om sexualitet?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare”

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Kristian

     /  04/20/2016

    När får man börja övningsköra? Om man får börja åka vid 15 måste man få öva sig tidigare. Blir det dispens för ”lärare” som ”undervisar” personer under 15 år?

    Svara
   • Grodan Boll

     /  04/21/2016

    specialkörkort för tyngre fordon

    Bruk av modifierad frontchassi, DD-kort och uppåt.

    Svara
  • Pelle2

    /  04/20/2016

   Politikernas önskan om att kontrollera folket tar sig mer och mer absurda uttryck.
   Undrar för övrigt vad hon har för sexuella erfarenheter när hon jämför sexualiteten med vapen ?
   Börjar också undra vilka sjuka människor det är som verkar inom politiken eftersom deras krets verkar bestå av sexualförbrytare,kvinnomisshandlare,rasister och förtryckare.
   För det kan väl inte vara så att dom pratar om oss andra när dom anser att de måste lagstifta om ett körkort för att få ligga ?

   Svara
  • Kristian

    /  04/20/2016

   Är detta samma SSU som före valet 1998 ”anonymt” skickade videokassetter med en ”sexscen” som följdes av devisen ”första gången glömmer du aldrig”?

   http://wwwb.aftonbladet.se/nyheter/9808/19/telegram/inrikes32.html

   Svara
  • Pelle2

    /  04/20/2016

   Med tanke på rodnaden på hennes kinder undrar jag om hon skäms för sitt uttalande eller om hon blev sexuellt upphetsad av att skriva sitt inlägg 😉

   Svara
 29. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 30. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 31. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Erik den förste

    /  04/20/2016

   Jag älskar verkligen att MP faktiskt har börjat granskas. Pressfolket i MP verkar minst sagt något orutinerade. Är det islamofobi eller sunt förnuft när MP åker under 4 %?

   Svara
  • Jans

    /  04/20/2016

   Det finns uppenbarligen en gräns även för SVT när det gäller MP. Fast märkväl att detta händer precis nu när hela pressens sökarljus är på. Hur många gånger har liknande påtryckningar skett i lite mildare form och mindre kontroversiella frågor och gett resultat?

   Svara
 32. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Kristian

    /  04/20/2016

   Som sagt var hos hexan, så stöds vargarna enligt Wikipedia av 3-4% av Turkiets befolkning. De är inte vanliga ”politiker” eller ”civilsamhället.”

   Svara
   • Rikard

     /  04/21/2016

    Hej.

    Sant, men om man kan monopolisera kommunikationslinjerna så att man lägger sig som ett filter, så kan man representera folkflertalet utan att vara representativ.

    Jämför med Sverige – hur mycket stöd har egentligen extremfeministerna bland folket?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 33. Jans

   /  04/20/2016

  Ja jädrar vad pandoras box har öppnat sig i miljöpartiet. Jag har en gång för länge sedan röstat på dem men något hände med partiet för tio femton år sedan. En och annan miljömupp kunde man köpa men nu är partiet totalt vetvilligt. Fan vet om inte Fi är vettigare, de är ju i vart fall mer tydliga med att de är hjärntvättade postmodernistiska genustokar.

  Snacka om hur vilken magi TV4 reporter besatt i kraft av att vara svensk kvinna. Hon sträcker ut en hand och en miljöpartistisk islamist blir avsatt.

  Kampanjen #islamsitjavisst är i vart fall ett bra initiativ. Naturligtvis är planen att tömma ordet på laddning men det kommer vara en bajskorv för flugor att fockas kring. Alla kommer att lukta illa efter att ha gett sitt stöd till den hashtaggen. Se till att samla namn nu. Den som skriver under där är inte värd att lita på någonsin mer. Bra att de är så vettlösa att de oförblommerat avslöjar vart sympatierna egentligen ligger.

  Svara
  • Kristian

    /  04/20/2016

   Samma här. Man kan med fog säga att det är ett helt annat parti idag. Man tycker lite synd om de medlemmar som fortfarande sätter miljöfrågor först.

   Väntar med spänning på #våldtäktjavisst och #förintelsejavisst.

   Svara
 34. Jans

   /  04/20/2016

  OT:
  Humor på högsta nivå.
  ”Kritik mot SL:s skärpta ordningsregler (mot tiggare, min anm.)”
  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=103

  Den som tror att kritiken MOT skärpta regler mot tiggare är större än den sedan flera år ständigt pågående kritiken mot SL:s slapphänthet mot desamma räcker upp en hand. Ingen?

  Svara
 35. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 36. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
 37. Kristian

   /  04/20/2016

  ”Six phases of a big project

  1 Enthusiasm,
  2 Disillusionment,
  3 Panic and hysteria,
  4 Hunt for the guilty,
  5 Punishment of the innocent, and
  6 Reward for the uninvolved.

  Jag tror migrationen har nått fas 3.

  Svara
  • Kristian

    /  04/20/2016

   Det jag letade efter egentligen var naturligtvis:
   ”And now, for the first time, we are bringing to you the full story of what happened on that fateful day. We are giving you all the evidence, based only on the secret testimonies of the miserable souls who survived this terrifying ordeal. The incidents, the places, my friend, we cannot keep this a secret any longer. Let us punish the guilty. Let us reward the innocent.”

   Svara
   • Rikard

     /  04/21/2016

    Hej.

    Bwahahaha! Jag bockar och bugar, och rodnar efter att ha tvingats söka på citatet.

    Med tanke på den regissören till det citerade verkets bakgrund hade jag definitivt röstat på honom framför vilken miljöpartist som helst.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 38. Nixpix

   /  04/20/2016

  MIT, du är mycket roligare än Eli g.
  Och förutom mp-krisen så pågår det ju en granskning av moskéerna i Gävle också. Uppsala har också börjat granskas till slut (uppmuntrade folk till att sponsra isis ) vilket påminde mig om när jag lyssnade på Konflikt förra året om hur kvinnor i moskén först fick en skrubb att be i. De fick inte plats allihopa och ville ha ett större studierum, men eftersom de då måste passera männens ”område” så låstes det rummet de inte skulle kunna använda det. Då satt kvinnorna i korridoren utanför i protest, och då tog moskeledningen bort mattorna på golvet, eftersom det kunde komma mens på dem. Jag minns hur j-a arg jag blev när jag hörde det reportaget och hur galet det var att den här typen av samfund får bidrag. Nu hoppas jag verkligen att den här skiten rensas ut ordentligt! Hur feministiskt är islam? (56 min) – Konflikt http://t.sr.se/1J3Z6LU via @p1konflikt lyssna själva. Börjar efter ca 5.45 min.

  Svara
 39. MiT

   /  04/20/2016

  Tror det är hon som är med i inlägget, Semanur som avses. Hon verkar ha tagit bort sin facebook nu…

  Svara
  • Pelle2

    /  04/20/2016

   Det är väl det som de fina antirasisterna och identitetspolitikerna brukar syssla med.
   Dom brukar kalla alla med utländsk bakgrund som inte delar deras sjuka ideologi för onkel tom och blattealibi. Fast då handlar det inte om rasism utan om att sparka uppåt. Detta oavsett om de själva har en högre position i samhället än de som de attackerar.
   Hyckleri och dubbelmoral på hög nivå är det…

   Svara
   • Jans

     /  04/20/2016

    Om de tycker ”rätt” så representerar de sitt folk, sin religion eller sin hudfärg. Om de tycker ”fel” så har de ingen rätt att representera sitt folk, sin religion eller sin hudfärg. Visst är det praktiskt med identitetspolitik?

    Svara
   • Frida Gustalin

     /  04/20/2016

    Klippt från Wiki ang politiskt korrekta syntaxfel.

    PK-syntaxfel är en kritisk teoribildning i/på diskursen om ett okänt felmeddelande som aldrig uppståt när feministiska och islamistiska opinionsjournalister, politiker, nätaktivister uttrycker sig med en dubbelmoral som skulle kunna få normalbegåvade att ta sig för pannan.

    Dessa fel beror aldrig på stav- eller skrivfel utan är resultatet av ett imaginärt/logiskt tankefel. Om det ännu inte empiriskt bevisade PK-syntaxerror-meddelandet uppkommer under kompileringen av ett narrativ behöver utsagan inte rättas till innan kompileringen kan slutföras politiskt korrekt.

    /Frida, f.d. Miljöpartist och fil Dr i praktiskt genusfilosofi

    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Syntaxfel

    Svara
 40. Frida Gustalin

   /  04/20/2016

  Varje gång jag tänkt på det idag blir jag så glad, unga politiskt engagerade muslimer berättar att det är normkritiskt att vara troende muslim, eftersom de är i minoritet. Det är så klokt att det kittlar i min hjärna varje gång jag tänker på det. Feministiskan, islamistens bästa vännina, och vi radikala vita heterosexuella medelålders feminister säger inte ett pip i frågan, för det är islamofobiskt, och tar fokus från det riktigt ondskefulla, den vita priviligierade heterosexuella mannen.

  Nu när islamister inte är välkomna i miljöpartiet så är det dags att starta ett nytt parti.

  Låt partiet heta följande: Sunnimuslimska samlingspartiet – förkortas självklart SS, inte att förväxlas med det gamla Schutzstaffel förstås, eftersom nazister är dumma, en bärande idé kommer dock vara att judar är riktigt luriga typer.

  http://www.expressen.se/ledare/sluta-klaga-och-starta-ett-islamistiskt-parti/

  Pepp, kampen fortsätter.

  Svara
  • Jans

    /  04/20/2016

   Fast jag tror islamister är välkomna i MP fortfarande, de måste bara lära sig att stänga dörren så det inte syns innan de sätter sig till bords med extremturkar och wahabister.

   Svara
 41. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Frida Gustalin

    /  04/20/2016

   Starka värderingar!

   Inte helt rätt val av adjektiv, säger inget om vilka värderingar som är starka – Faraj Semmo är i vilket fall väldigt snäll, hen låter oss få gissa vilka värderingar det handlar om…

   Svara
  • Pelle2

    /  04/21/2016

   Så det är starka värderingar att umgås med turkiska fascister och Islamister och vägra att ta kvinnor i hand ?
   Dom värderingarna får ni gärna behålla för er själva och helst får ni göra det i ett land som
   som gillar värderingar från medeltiden…
   Om ni inte kan ta till er våra värderingar och dessutom vill få oss att ta till oss era medeltida värderingar så kan ni lämna Sverige.
   Och du kan lika gärna sluta dra islamofobikortet för det är redan missbrukat så det inte har någon betydelse längre.

   Svara
  • Björn

    /  04/21/2016

   ”…hur kan dom inte stena dom…”
   Stena? Är det det första du kommer att tänka på? Ok. Bra. Då vet vi.

   Svara
 42. Jans

   /  04/20/2016

  Apropå Göndörs artikel: kastar han inte sten i glashus lite grand?

  Jag menar denna mening:
  ”I båda fallen är det små gapiga grupper med förmågan att dra till sig allmänhetens förskräckta uppmärksamhet.”

  Det är inte allmänhetens uppmärksamhet som gaphalsarna drar till sig det är MEDIAS uppmärksamhet de drar till sig. D.v.s. precis den media som Göndör själv sitter mitt i. Om folket fick avgöra skulle nästan ingen lyssna på extremisterna.

  Svara
 43. MiT

   /  04/20/2016

  Svara
  • Erik den förste

    /  04/21/2016

   ”I New York ska de fyra politikerna och sex tjänstemännen studera hur områden som tidigare tyngts av kriminalitet nu blivit attraktiva mötesplatser för invånarna.”

   I det här fallet struntar jag fullständigt i summan, det är själva idén jag tycker är så sinnessjukt korkad. Anledningen till att de numera är attraktiva mötesplatser för invånarna är därför att NY arbetade stenhårt för att minska brottsligheten och lyckades.
   MP är verkligen inte känt som ett parti som jobbar stenhårt för att minska brottsligheten.

   Jag känner mig fan som en funkofob när jag tänker på MP.

   Svara
   • Jag känner många med funktionshinder (handikapp, i vanligt språk) och känner mig förolämpad att du jämför människor med funktionshinder med MP. Ahem.

    Svara
    • Erik den förste

      /  04/21/2016

     Alla människor med funktionshinder är inte mp:are, men alla mp:are verkar ha funktionsnhinder.

     Svara
     • Björn

       /  04/21/2016

      Vanföreställningssyndrom och narcissistisk personlighetsstörning är väl den diagnos man kan ställa direkt. Jag är för övrigt rätt nöjd med mig själv att jag hela tiden avskytt hela MP och allt de gjort och allt de sagt. Alltid. Och såklart hade jag rätt hela tiden 🙂

     • Lövet

       /  04/21/2016

      Jag gläds också med att jag aldrig hakat på trenden att rösta på dem för att kunna känna mig lite sådär pirrigt ”alternativ”, ”libaral”, och allmänt ”god”.
      …de har alltid haft dubbelmoraliska stollar i ledningen och fört en stollig politik så hur de kunnat attrahera ”välutbildade innerstadsmänniskor” är en gåta.

   • Frida Gustalin

     /  04/21/2016

    Ja den typen av new-york-nolltolerans mot kriminalitet vore ett rätt bra koncept att testa. Låt oss börja i våra no-go-zoner, alla 55, samt de 30-tal som ligger i riskzonen.

    I den dygnetruntbemmanade polisstationen ska det inte finnas något fikabord, de får fika på stan helt enkelt, sedan ska de bara ha en bil, så de tvingas gå ut till fots eller per cykel.

    Dyrt? Ja men vad är alternativet?

    Kanske skulle behövas ett drygt dussin snutar per station, så låt säga ungefär 1300 nya poliser behöver anställas för uppgiften.

    Vad kan man göra för att göra det lite billigare och enklare? Börja med polisutbildningen, den behöver självklart inte vara två år, korta den till nio månader, erbjud betald fortbildning för de som är tillräckligt begåvade. Då kanske vi slipper en kränkt poliskår som tycker att nyexaminerade ska ha 29 tkr i månaden i ingångslön.

    /Frida

    Svara
 44. Pelle2

   /  04/21/2016

  Fridolin spär på brasan ännu mera idag.
  Han säger att han inte förstod att många kvinnor kände sig kränkta av att en man inte vill ta dom i hand pg.a av deras kön.
  http://www.svd.se/fridolin-jag-forstar-att-manniskor-ar-besvikna/om/turbulensen-i-mp
  Ett citat från artikeln:
  ”Jag tycker att man måste kunna ta en kvinna i hand, visa en kvinna respekt. Det finns uppenbarligen människor som tycker olika. Det påverkar personens förtroende. Därför får man inte plats i Miljöpartiets partistyrelse, säger Gustav Fridolin.

  – Jag kan erkänna att jag inte fullt ut förstått hur många kvinnor som kände sig besvikna. Vi har ett stort arbete framför oss, erkänner Fridolin.

  Även i SVT:s Gomorron Sverige kommenterar Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin partiets kris. På frågor om Khans avhopp – MP-politikern som vägrade hälsa på en kvinna med handen – säger han:

  – Jag kände till det. Jag hade inte förstått hur kränkande vissa kvinnor tycker att det kan vara. Jag hade inte förstått vilka reaktioner det kunde ”

  Han erkänner att han kände till att Khan inte vill ta kvinnor i hand men nu tar han avstånd från detta beteende och menar att det är därför Khan inte kan få plats i MP,s styrelse.

  Om han inte hade varit så korkad att visa upp sin vägran att ta kvinnor i hand på tv så hade han med all sannolikt varit medlem i MP,s styrelse.

  Hur kan han säga att han inte förstod att detta är kränkande för kvinnor och sedan påstår han att han är feminist ?

  Om jag vore Miljöpartiet så skulle jag sparka Fridolin och Romson, ta in en konsult i mediehantering och försöka hitta någon företrädare med tillräckligt vett för att inte
  partiet skall gå under. Vet dock inte om Mp har några sådana företrädare bland sina medlemmar…

  Svara
  • Motkraft

    /  04/21/2016

   Nu vet jag inte om journalisten som sträckte fram handen visste om att Khan skulle vägra.

   Men om vi antar hon inte visste det så var det extra glädjande att hon är en journalist som vet vad ”följdfråga” är. Alltså som i stunden värderar vad som sägs och görs, och snabbt komma med frågor för att utforska vad som just hände.

   Fler borde ta efter henne. Det borde till och med göras rollspel på journalisthögskolan där de tränar på att reagera snabbt på hur en situation utvecklar sig, hur de kan ställa kritiska frågor utanför de förberedda frågorna. Tycker mig sett massor av intervjuer där man sitter framför TVn och undrar varför journalisten inte frågar den uppenbara följdfrågan. Fast vissa har nog helt enkelt inte vågat.

   Svara
 45. #miljöterroristjavisst

  Svara
 46. Skrev lite om grejen med Khan och mångkulturkrocken han skapat:
  https://bergersjo.wordpress.com/2016/04/21/mangkultur-inom-politiken/

  Svara
 1. Steka och knåda | WTF?
 2. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: