Steka och knåda

Igår kom det fram att Miljöpartiet försökt få Aktuellt att ”steka” kritiken mot Kaplan, det vill säga skippa inslaget, i utbyte mot några tunga namn som är kritiska mot nomineringen av Khan. Det var tydligen ett bekant uttryck för Holmberg på SVT och andra journalister får man anta? Om man inte gick med på det så skulle man ”knåda” Jabar Amin som var gästen i Aktuellt så han inte var kritisk alls.

Det var en på twitter som skrev att man börjar undra hur ofta kritik mot MP har ”stekts” förut eftersom det är uppenbart att MP haft en gräddfil utan dess like inom media och att man inte behöver vara speciellt konspiratorisk för att undra det.

Så man undrar hur ofta saker och ting som rör Miljöpartiet har ”stekts” och ”knådats” förut? Och föralldel även uppgifter och kritik mot Fi och V!

åsa romson almedalstal

Miljöpartiet är ett radikalfeministiskt parti och har de senaste dagarna visat vad radikalfeminism är för något, när MP säger att de är ett feministiskt parti så menar de radikalfeministiskt. Romsons Almedalstal där vita svenska heterosexuella män inte ens var människor är ett TYDLIGT exempel på hur indränkt partiet är av radikalfeminism och genustänk. Hon tycker så. Det är inga konstiga tankar och idéer inom genusfältet utan ligger i linje med vad man ska tycka där. Radikalfeminism/genusfältet ÄR så totalt galet!

den kränkta tvillingen

Från Eli Göndörs artikel i Corren häromdagen.

genusfältet

skrev jag igår om vad som ligger bakom Miljöpartiets, och Sveriges, totala kaos.

genusfältet1

Och det där skrev jag också.

Miljöpartiet kallar sig feministiskt parti men menar radikalfeministiskt. Radikalfeminism har INGET med jämställdhet att göra alls, så länge man tror det kommer allt, både i Miljöpartiet och Sverige, att bara bli värre och värre. Det finns ingen annan väg att gå än ner i källaren med radikalfeminismen. Man MÅSTE droppa den totalt.

Kan det bli så ironiskt att ett av Sveriges mest radikalfeministiska och genusindränkta partier också blir det som till slut visar allmänheten HUR galen och samhällsfarlig radikalfeminismen och genusfältet är? För Miljöpartiets kaos NU beror på att de bäddat för kaoset genom att vara radikalfeministiska och indränkta med genus. Fridolin satt idag och sa att Miljöpartiet är ett feministiskt parti, det vill säga ett radikalfeministisk parti, så inget kommer att ändras. Och framtiden ser inte så ljus ut för MP heller då Grön Ungdom är ÄNNU värre…

Den samlade bedömningen av Miljöpartiet:

spya

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

21 kommentarer

 1. MiT

   /  04/21/2016

  Svara
 2. Pelle2

   /  04/21/2016

  Hoppas att folk nu inser vilka radikala och verklighetsfrånvända dårar MP är
  och lämnar dom som medlemmar och slutar rösta på dom.
  Själv tycker jag att det alltid har varit uppenbart att dom är helt tokiga och inte har det blivit bättre när dom tog ombord radikalfeminismen,identitetspolitiken och postmodernismen.

  Svara
 3. Cain

   /  04/21/2016

  Kaplan-affären är det absolut bästa som hänt politiskt på många år. Allmänheten får upp ögonen för vad MP (och i förlängningen hela vänstern) egentligen står för. ”Miljö” och ”feminism” är bara ord de använder för att locka valboskap till den fullständigt vansinniga postmoderna, vänsterradikala och nu uppenbarligen islamistiska politik de driver.

  Vi bör tacka mannen som skrek ”Död åt de armeniska hundarna!” på Sergels Torg.

  Svara
 4. MiT

   /  04/21/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/21/2016

   Varför skall det vara förbjudet att kritisera muslimer när det inte är förbjudet att kritisera någon med någon annan religiös åsikt ? Det är inte förbjudet att kritisera judar och heller inte förbjudet att jämföra Israel med Nazityskland. Sedan att det är en minst sagt ohederlig och osmaklig jämförelse är en annan sak.
   Men det är ju bra att ledande företrädare för muslimerna visar vad dom egentligen går för.
   Det borde ju göra att folk slutar tassa på tårna inför deras försök att införa islamska lagar och regler i Sverige.

   Svara
  • Kristian

    /  04/21/2016

   Gad Saad har hittat en mojäng som hjälper dessa människor i sin vardag.

   Jobbigt med en massa youtubelänkar så länkar indirekt via twitter:

   ”I entered ‘Systematic eradication of nearly all religious minorities in the Middle East’. The Decoder 5000 returned ‘Interfaith brotherly communing.’
   You see, if you don’t understand these nuances, you’d be going on thinking all these nasty things. That’s why you need the decoder.”

   Svara
 5. Frida Gustalin

   /  04/21/2016

  Själv undrar jag hur många av riksdagens muslimer, landstings- och komunalråd som blivit inkryssade med hjälp av det muslimska civilsamhällets (läs Moskéernas) organiserade röstpåverkan. Det skulle förvåna mig mycket om en journalist på DN verkligen vågar gräva och gå på djupet i denna fråga. En som defintivt inte kommer göra det är smått faktaresistenta Emma Bouvin.

  http://www.fokus.se/2006/09/valpropagande-i-mosken-igen/

  http://www.svd.se/dubbla-budskap-i-mosken/om/sverige

  Svara
  • Kristian

    /  04/21/2016

   ”Amerikanska och brittiska soldater, barnbarn till Hitler”
   Hmm. Något stämmer inte helt, svårt att sätta fingret på precis vad.

   ”Arabiska är ett mycket rikare språk än svenska.”
   Hehe, han har inga fördomar eller förutfattade meningar i alla fall. Kommer att tänka på hur Jerome i ”Tre män i en båt” sade att Tyska verkade vara ett bra språk att svära på.

   Svara
 6. Svenne

   /  04/21/2016

  Säger en del om Yasri Khan m.fl:

  Svara
 7. Frida Gustalin

   /  04/21/2016

  Dagens nyhetsvärdering på dagens nyheter:

  Upprörda känslor på sociala medier bland journalistens feministkompisar. -Check, nyhetsvärdering färdig.

  Ett jucieföretag som har en konstig video med bara män som har kul medan de blandar nått så löjligt som juice, får Kajsa Haidl att gräva djupt och ställa de viktiga frågorna, varför är det inga tjejor med? Det är ju inte jämställt?

  ”När DN ställer frågan om varför det bara är män i videon och vad man tror att detta signalerar, svarar Hertzmann:”

  Svaret är fullständigt ointressant i sammanhanget, det viktiga är att de ställs till svars.

  http://www.dn.se/kultur-noje/juicekedjan-om-mansvaldet-i-den-omtalade-videon/

  Klippet uppmärksammades först på nöjesguiden (oberoende F!) i en superpeppig blogg.

  http://blogg.ng.se/hanapee/2016/04/en-juice-kan-inte-bara-vara-en-juice-nar-killar-gor-den#comments

  En av kommentarerna sammanfattar allt.

  Klara skriver:
  2016-04-19 kl. 13:23
  Det var det VIDRIGASTE JAG SETT??!! ALLT jag hatar med killar i ett klipp.

  För er som bara vill se klippet med larvpottorna, med risk för er mentala hälsa: https://vimeo.com/128085256

  Svensk jämställdhetsnyhet i ett nötskal – några larviga killar som verkar ha rätt kul, feministernas svar, inte kul alls, grabbigt, det var inga feminister med…

  /Frida, deltidsanställd aktivistredaktör på Frida!, FjortisNyheter24 och Nöjesguiden.

  Svara
  • Frida Gustalin

    /  04/21/2016

   Jag svarar på mitt egna inlägg, eftersom det är en viktig samhällsfråga som behöver problematiseras, hur får vi fler kvinnliga juciers i juicenarrativet?

   En skulle gärna se att Miljöpartiet motionerade om kvotering på våra juicebarer, då det helt uppenbart är patriarkala strukturer som gör att det är många män där, och en ska veta, det är sjukt bra betalt att blanda juice, en tjänar hiskiliga 17 tkr i månaden plus ev OB. Inte okej.

   /Frida

   Svara
  • Kristian

    /  04/21/2016

   Ber att få påminna om youtube-klippet ”Vegorätt gör smoothie”.

   Svara
   • Frida Gustalin

     /  04/21/2016

    Tack du Kristian! Så ska det se ut.

    ”Om man inte tycker det blir vackert kan man alltid fixa med en spoon, en sked alltså.”

    Pepp pepp

    Svara
  • Skeptisk

    /  04/21/2016

   Fruktansvärt att unga män har roligt tillsammans. Är det ens lagligt, som någon skrev? Sådana dudes borde förbjudas eller skambeläggas att sköta sig. Och som den manliga recensenten skrev ”homoerotiskt” som något negativt. Eller menade han att killarna skulle skämmas om man jämförde dem med bögar? Tjejen på nöjesguiden verkar ha problem med killarnas normkritiska sätt att förhålla sig till juice. För henne ska en juice bara vara en juice. Varför det?
   De har uppenbart problem med att unga män gör saker tillsammans. Då vet man ju hur det blir. De odlar en osund maskulinitet. Det måste komma in lite kvinnor där som kan hålla ner deras testosteronstinna lek och lära dem sin plats, tydligen.

   Svara
  • Hans

    /  04/21/2016

   Jag har suttit länge nu för att komma på något att skriva. Kommer inte på någonting. Helt blankt. Vad fan är det jag just läste?!

   Svara
   • Frida Gustalin

     /  04/21/2016

    Det roliga är att Frida var och lämnade en liten kommentar, i all välmening, helt oförargligt, en gnutta sarkastisk med inslag av satir, det gillade verkligen inte Hanna Persson, som fått så mycket fin uppmärksamhet i Dagens Nyheter, med länk och allt, så hon eftermodererade helt enkelt mitt gulliga inlägg till följande söta vers: Jag är en lättkränkt man som vill vara anonym.

    Tack det värmer, känns normkritiskt.

    Det Frida skrev var i korthet ett svar på det översta inlägget, som sprudlar av en massa peppigt manshat, skrivet av en likaledes anonym person så klart, men är det manshat är det inte skrivet i kränkthet.

    Första posten lyder:
    Klara skriver:
    2016-04-19 kl. 13:23
    Det var det VIDRIGASTE JAG SETT??!! ALLT jag hatar med killar i ett klipp.

    Frida svarade.

    Jag håller med, män som är glada, blandar juice, har roligt och larvar sig är motbjudande, jag spydde i munnen två gånger (vilket var en liten skön parafras på andra peppiga inlägg), män ska ha tråkigt, vara seriösa, och lära sig feministiska.

    Inte okej! Hur kan det inte vara okej, jag är ju feministiskt nätaktivist.

    Nåväl, det är Hanna Perssons blogg, på Nöjesguiden så hon får ju göra som hon vill, men eftersom hon utan att skämmas eftermodererar kommentarer istället för att radera tar jag det som intäkt att hon skrivit alla övriga anonyma inlägg helt själv.

    Kampen fortsätter / Frida

    Svara
 8. Svenne

   /  04/21/2016

  En till avgång…

  Svara
 9. MiT

   /  04/21/2016

  Samma kille för några månader sedan:
  http://www.smalanningen.se/article/muslimer-tar-avstand-fran-terror/

  Svara
 1. Gustav Fridolin (MP): jag hade inte fattat att vissa kvinnor har svårt för islamistiskt kvinnoförtryck | Jämställdhetsfeministerns blogg
 2. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: