Clowner utan gränser

Varje cirkus behöver ju clowner för att roa publiken och med tanke på vad Miljöpartiet har förvandlats till så är det inte så konstigt att landets clowner dyker upp i den röran.

fridolin handhjärta2

Igår kom det fram spekulationer om att man eventuellt ska offra Romson för att på det viset försöka rädda partiet. Man kan väl säga mycket om Romson, framför allt efter hennes Almedalstal, men det hon bidragit med i den senaste soppan är väl mest grodor medan det är Fridolin som dragit in Kaplan och hans unkna islamism till toppskiktet? Nu spelar det ingen roll alls för mig EGENTLIGEN eftersom jag avskyr Miljöpartiet sen ett antal år tillbaka och blir glad om det utraderas men att offra någon för något som någon annan är skyldig till är ändå ruttet. Cirkus!

Grön Ungdoms före detta språkrör, Magda Rasmusson, deltog i kritiken mot Romson och tyckte hon skulle avgå. Då ska man komma ihåg att Rasmusson är VÄRRE än Romson när det kommer till postmodernism. Så en galning kritiserar alltså en annan galning för att inte duga. Cirkus!

I Aktuellt igår var det en clown med och debatterade mot Hanif Bali vad gäller Kaplan och alla märkliga turer

Masoud Kamali heter han och är professor vid Mittuniversitetet. Förutom att vara helt bisarr alltså. Han påstod att 1988 så var det inga svenskar som kramades eller skakade hand med varandra. Eller så menade han bland invandrarna vid den tiden men det spelar ingen roll eftersom det är ett lika bisarrt påstående. Sen påstod han att Muslimska Brödraskapet är ett demokratiskt parti. När Milli Görüs och andra islamistiska och extremistiska rörelser, som Kaplan också verkar haft nära och många kontakter med, kom på tal ville han inte alls prata om det verkade det som.

Masoud Kamali är den utredare som Mona Sahlin handplockade för att leverera vad Mona Sahlin ville höra eftersom hon inte var/är intresserad av hur det verkligen såg/ser ut och hur det var/är. Hon ville höra att Sverige var ett genomrasistiskt land där rasismen lurade bakom varje liten handläggare och att hela landet bestod av djupt rasistiska och diskriminerande strukturer. Kamali levererade vad Mona Sahlin önskade. Så ärlig är Mona Sahlin och priset för hennes oärlighet då betalar vi fortfarande. Och så ärlig är Kamali. Det är ofattbart att charlataner som saknar varje uns av integritet och hederlighet inom forskningen kan bli professorer i Sverige! Ännu en artikel om Kamalis gärningar. Clown!

Det har varit mycket käbbel om muslimer hit och muslimer dit i Cirkus Miljöpartiet. De enda som dragit in muslimer är de som försvarat Kaplan, resten har pratat om islamister. De som aggressivt drar in muslimer hela tiden som om det handlar om dem är nog nog också de som själva är just islamister. Värt att tänka på…

Det vi sett runt Miljöpartiet de senaste veckorna är helt enkelt version 2:0 av ”Clowner utan gränser”. Allvarligt, alla dessa bisarra människor som dykt upp och försvarat islamismen, säger det inte något…?

Identitetspolitikens kollaps

MVH

MiT

Lämna en kommentar

42 kommentarer

 1. Nykteroklok

   /  04/27/2016

  Skaka hand för att hälsa på människor vi inte tidigare träffat har vi nog ”alltid” gjort. Det Kamali möjligen har i åtanke är de situationer där vi skakar hand med vänner och bekanta, som en allmän ‘hej på dig, kul att ses’-ritual. Jag upplever att det började någon gång sent 90-tal, och jag kände mig själv inte särskilt bekväm med det då det begav sig. Frågan är dock om det har någon relevans för händelsen med Khan – det känns som att Kamali blandar och ger här. Journalist och intervjuoffer, okända för varandra – finns prejudikat från antiken, dvs närmast före 1988.

  Svara
  • T

    /  04/27/2016

   Ständigt poppar det upp nya Grigorij Rasputin

   Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2016

   Det som gör mig förbannad är ohederligheten i ”argumentationen”.
   Det är ingen utom islamisterna eller deras försvarare som överhuvudtaget nämnde att Kaplan och Khan är muslimer som ett argument för att Kaplan skulle få avgå och Khan att lämna partipolitiken.Det var enbart baserat på deras handlingar och uttalanden som de gjorde sig omöjliga i Miljöpartiet och regeringen.
   Kamali tar det ett steg längre och börjar prata om vitas privilegierade blick,västcentrísk politik och utmålar muslimer som Hadzialic och Pekgul som något slags Onkel Tom eftersom dom inte vill ha ett Sverige som lever efter muslimska regler.
   Det visar på vilket sjukt sätt identitetspolitiker som Kamali resonerar.

   I Sverige har vi lagar och en kultur som har mejslats fram över en väldigt lång tid som
   de flesta av oss trivs med. Om det kommer nya influenser som passar oss så kommer
   de bli en del av vår kultur. Jag har däremot svårt att tro att de flesta av oss vill ha en hederskultur där kvinnor är mindre värda en män, en man inte kan hälsa på en kvinna med ett handslag och en kvinna inte kan leva ett självständigt liv.

   Om Kamali och hans vänner inte kan köpa det så får dom flytta från Sverige anser jag.
   Vi har ingen anledning att anpassa oss till dom lika lite som jag kan förvänta mig att t.ex Iran skulle anpassa sig efter vad en svensk immigrant tycker.

   Det vore som sagt var ironiskt om enbart Romson skulle bli bortvald som språkrör.
   Fridolin är ett stolpskott som inte har åstadkommit ett skit som skolminister mer än att göra
   sig själv till ett åtlöje.Dessutom försvarar han islamister som Kaplans beteende och verkar inte ta sin så kallade feminism på allvar.

   Hoppas dock att dom stannar kvar och gör så att MP krossas fullständigt !
   Ingen kommer sakna dom.

   Svara
   • ”Fridolin är ett stolpskott”

    Vi skall nog inte underskatta Fridolin, han verkar ha drivit sin agenda mycket skickligt inom MP:

    http://www.uvell.se/2016/04/26/fridolin-och-charta-2008-31806758

    Svara
    • Pelle2

      /  04/27/2016

     Det är möjligt att han är bra på att klättra i karriären inom MP men som minister är han ett stolpskott. Han har inte förbättrat skolan ett endaste dugg trots att han lovade att han skulle fixa skolans dåliga resultat på 100 dagar,
     Det har gått mer än 365 dagar men han har fortfarande inte lyckats.
     Som språkrör är han också medskyldig till att ha försatt MP i dess värsta kris någonsin.

     Svara
     • Rikard

       /  04/27/2016

      Hej.

      Fridolin och Wallström delar den egenskapen att de kan få bittra fiender att bli överens. Wallström är lika föraktad och bespottad i arabvärlden som i Israel, och åtminstone på mitt jobb är konsensus om Fridolin att han är en orm, en broiler, en svikare (och en hel del grövre uttryck) samt från mig att han gjort precis det han utlovat: inget. Vi lärare må träta om allt inom skolan, men Fridolin verkar enat kåren i att avsky och förakta honom.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

    • Jans

      /  04/27/2016

     Fridolin kvalar in tillsammans med Reinfeldt som en riktig förrädare. Mycket värre än jag trodde.

     Svara
     • Kristian

       /  04/27/2016

      Känns onekligen som slutet av Animal Farm där de andra djuren inte längre kan se skillnad på grisarna och människorna.

 2. Kristian

   /  04/27/2016

  GPs Cwejman har rätt i mycket, men jag är lite skeptisk till den här meningen: ”Denna politisk-religiösa kohandel har gjort att svensk demokrati sent i livet introducerats till politisk klientelism.”

  Har inte S och stödpartier kört loppet ”röster mot bidrag” i decennier?
  Det var naturligtvis mindre tydligt fram till tidigt 90-tal.

  Svara
  • Rikard

    /  04/27/2016

   Hej.

   Jag tror han menar skillnaden mellan att som klient få det som utlovats mot rösten, till att som nu som klient tvingas rösta på Socialdemokraterna för att inte förlora allt.

   Vilket givetvis är ett bekvämare tillstånd för patron, men ger föga anledning för klienten att respektera eller vilja ha kvar patron eller systemet självt. ett tillstånd som till slut får ett odemokratiskt statsskick att verka lockande, bara tågen går i tid så att säga.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Kristian

     /  04/27/2016

    Sant. Som sann ”klient” har man ett val, och ”patronus” måste fortsatt dela ut godsakerna om den vill behålla makten.

    Svara
 3. Jan

   /  04/27/2016

  Aftonbladets yrkesfeminist, Eva Franchell, kommer, inte oväntat, ut som Fi:a i dagens ledarspalt. Likt vindspejaren överger hon nu det andra kvinnopartiet, MP, på grund av pk-krocken. Med en guldfisks minne tycks hon dock ha glömt att Schyman kanske är landets hårdaste företrädare för identitetspolitik och kulturrelativism. Schyman erkänner ju fortfarande inte förekomsten av hedersbrott. Där ligger Miljöpartiet i lä.

  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article22713470.ab

  Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2016

   Förstår att manshataren Franchell skulle få en orgasm om identitetspolitikerna och radikalfeministerna i Fi kom in i riksdagen.
   Dessvärre är det inte otroligt att det blir så när dårarna i Miljöpartiet skrämmer bort radikalfeministerna,postmodernisterna och identitetspolitkerna på Södermalm.
   Då återstår det väl i praktiken två partier där dom känner sig hemma och det är V och Fi.

   Nu tror jag väl ändå inte att det finns någon som skulle vilja bilda regering med dårarna i Fi
   så på sitt sätt är det väl bra om de värsta dårarna splittras upp i mindre fraktioner…

   Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2016

   Helt sjukt !
   Han borde inte ens få komma in i landet..

   Svara
 4. MiT

   /  04/27/2016

  Svara
 5. MiT

   /  04/27/2016

  Svara
 6. MiT

   /  04/27/2016

  Svara
 7. MiT

   /  04/27/2016

  Svara
 8. Jans

   /  04/27/2016

  OT Irena Pozar (Bonnier) tycker det är för många vita i Sverige och inte minst i massmedia. Det är av någon anledning är det dessutom ett jätteproblem med alla vita i hela världen vilket kan tyckas lite märkligt eftersom vitt inte är den dominerande hudfärgen i världen:
  ”Att världen, Europa och Sverige har problem med den här frågan vet vi.”

  I vanlig ordning har hon naturligtvis ingen som helst plan på att stiga åt sidan själv fast hon är chef. Någon (oklart vem) skall tydligen först ge henne en icke vit publik:
  ”Ge mig bara en publik med fler invandrare än Anders-döpta så lovar jag att byta ämne.”

  http://www.resume.se/nyheter/artiklar/2016/04/25/var-vithet–ett-demokratiproblem/

  Svara
 9. Frida Gustavlin

   /  04/27/2016

  Västcentriskt är det nya hittepåordet, har inte sett det tidigare, förekommer nu titt som tätt, när de flesta verkar ha genomskådat intersektionalitet och rasifiering så behövs det uppenbarligen nya viktiga ord för att försöka göra sig obegriplig i hopp om att ingen ska våga syna korten.

  Kan någon på begriplig svenska förklara? Googlar man på det får man inte fram något, och det säger något om vilket modeord det är, prövar jag west centric på engelska så poppar Eurocentrism upp.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Eurocentrism

  Som jag tolkar artikeln, Västcentriskt betyder typ, att man har en positiv uppfattning om Väst och Europa, och att dess kultur och dess historiska inflytande på andra kulturer har varit positivt, och är ett begrepp som kulturrelativister gärna använder i form av ett ”icke västcentriskt” perspektiv för att, lite tillspetsat, påstå dumheter som att Kurdisk hederskultur är lika mycket värd som Svenskt midsommarfirande, eller för den delen att det är helt sin ordning att inte skaka hand med kvinnor, gifta sig med barn, ta fyra fruar, ha skilda badtider för män och kvinnor, slakta djur rituellt utan bedövning med kniv, och så vidare…

  /Frida

  Svara
  • Jans

    /  04/27/2016

   Alla som vill flytta till Västeuropa (i princip alla migranter som kommer hit via Medelhavet) kan väl sägas vara eurocentristiska? De vill ju till Europa, helst Nordvästeuropa. Det märkliga är att de sedan, när de kommit hit och tillskansat sig alla förmåner eller till och med blivit professorer, inte vill ha något med Europa att göra eftersom de upptäckt att européerna av någon outgrundlig anledning vill vara européer.

   Sedan Somar al Nahers krav på ursäkt från svenska folket för att hennes familj inte fick asyl tillräckligt fort så har jag nolltolerans mot allt som påminner om förakt eller ogillande av Europa. Jag är verkligen äckligt trött på immigranter som påstår att vi behandlar dem illa.

   Svara
  • Rikard

    /  04/27/2016

   Hej.

   Varje invaderande styrka skapar en berättelse om att hämnas gamla oförrätter, befria fränder eller rentav det invaderade områdets befolkning från korrupta ledare, osunda värderingar, eller ett narrativ om gudomlig plikt.

   Folkvandring är det som nu sker. Den största sedan Romarrikets (för all del gradvisa) undergång. Då var det hunner, goter, vandaler, m fl. Nu är det araber, syrier, turkar, afghaner m fl. Resultatet blir nog detsamma, och om ett par århundraden kommer man att fråga sig varför inga ledare organiserade effektivt försvar av de egna folken, precis på samma sätt som vi gärna dömer de nu uppblandade eller utplånade (utslocknade kanske är mer korrekt) folken från förr.

   Det ‘bästa’ är att det varken behövs en plan, en konspiration eller ett mål: endast rätt demografiska förutsättningar. Europa har tydligen glömt detta.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 10. MiT

   /  04/27/2016

  Svara
  • Kristian

    /  04/27/2016

   Brinner det i julgranen än?

   Jag skulle ha föreslagit att föräldrar och andra frivilliga får gå in och hålla ordning, men så fort de tittar för länge på fel barn kommer väl polisen? (Som väl helst vill göra annat, men s.k. rasism måste beivras och får högsta prioritet.)

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/27/2016

   Det finns en rätt bra lösning, det stavas O B S – klass!

   Svara
 11. Pelle2

   /  04/27/2016

  OT:
  Svd skriver om att allas vår manshatare och radikalfeminist Kakan Hermansson
  skall släppa en bok. Hon skall bl.a skriva om hatet hon säger sig bli utsatt för.
  Undrar om hon tänker skriva något om det hat hon utsätter oss män för och det hat hon uttalar mot polisen ?
  Dom avslutar artikeln med att säga att hon är så frispråkig att arbetsgivaren Sveriges radio periodvis har tvingat stänga av henne. Konstigt nog berättar dom inte om att anledningen till avstängningen var hennes uttalade polishat..
  Men det är ju en kulturavdelning som skriver artikeln och dom är ju gediget genusmarinerade så vi får väl vara tacksamma att dom ens berättade om hennes avstängning..
  http://archive.is/Ftkmq

  Svara
  • Kristian

    /  04/27/2016

   På grund av patriarkatet kommer hon naturligtvis
   a) inte kunna hitta någon som vill ge ut boken
   b) inte kunna bli anställd någonstans efter att boken givits ut
   c) utsättas för mörkläggning och smutskastning i media
   d) bannlysas från bibliotek, skolor och institutioner.

   Eller e) inget av ovanstående.

   Den som lever får se.

   Svara
  • Kackan är Sveriges senkomna svar på Irma Grese, tycks det som

   Svara
 12. Rikard

   /  04/27/2016

  Hej.

  En smula OT, men kanske underhållande:
  Bild-sök på IL Recycling. Jämför deras logotyp med Liberalernas. Fundera på symboliken och (förhoppningsvis) få ett gott skratt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 13. Dreadlock

   /  04/27/2016

  Kamali spelar i en egen division . När han blev Mona Sahlins särskilde rådgivare i integrationsfrågor med uppdraget att ”bevisa” att den misslyckade integrationen berodde på en strukturell rasimen (2004) ville man förnya den dittills varande integrationspolitiken , som man menade varit verkningslöst.
  Därmed släpptes ett politiskt sorgligt kapitel, som ännu inte är slut loss, och hittade andra angreppsvinklar. Nämligen frontalangreppet mot ett helt folk som har gemensamt att de har vit skinn, sitter på påstådda privilegier och oftast är män – Samt att dessa är att skylla för den påstådda strukturella rasismen som hindrar invandrare att ta en plats på arbetsmarknaden.

  Kort sagt : Politiken vänder kappan 180 grader och ger sig på sina egna medborgare på grundval av Hudfärg, kön och ålder. Detta är endast möjligt om Mona Sahlin själv (Kom ihåg att hon var beställare) under en period i livet återupplivade slumrande radikalsocialistiska idéer som man nu lätt ser är besläktade med de gamla klassiska socialistiska tyranner som tyvärr har förstört så många liv . Namn som Mao och Pol Pot dyker upp som jämförelse.

  Hur har det kunnat gå så lätt för våra vänsterpolitiker som tagit det tragiska beslutet att beskylla sin egen befolkning för en strukturell rasismen och dessutom ganska exakt peka ut de ”skyldiga” ?

  Svara
 14. Dreadlock

   /  04/27/2016

  Här är förresten Kamalis Rapport.

  Jag har själv läst några sidor i den. Men jag klarar bara inte av det akademiska lingot längre. rapporten är halare än en väl insmord fläskkotlett , med skillanden att den inte mättar utan riskerar att åstadkomma permanenta skador på hjärnans pannlob.

  http://www.regeringen.se/contentassets/5241f7aba1244c68ba6043a868024472/integrationens-svarta-bok-agenda-for-jamlikhet-och-social-sammanhallning-sou-200679

  Svara
  • Rikard

    /  04/27/2016

   Hej.

   Tack för den länken! Hoppas du inte brände för många små grå på att navigera regeringens hemsida – jag tycker den kan vara en smula frustrerande att navigera.

   Det var ett tag sedan nu, men jag minns att det framfördes viss kritik från de som gjort den utredning som Sahlin underkände och som fick henne att anlita Kamali.

   Timbro har en genomgång av det hela. Såvitt jag kan se kan den laddas ned gratis från Timbro: [http://timbro.se/rapporter/som-man-fragar-far-man-svar-masoud-kamali-mona-sahlin-och-politiseringen-av]

   SvD-artikel med forskarkritik: [http://www.svd.se/forskare-kritiserar-sahlin]

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 15. Dreadlock

   /  04/27/2016

  Under rubriken ”Välfärd” (sid.17 i rapporten) Står det :

  ” Att väl-
  färd definieras som en generell rä
  ttighet har varit viktigt för den
  sociala sammanhållningen men också för att undvika stigmatise-
  ringen av grupper och individer
  i behov av samhällets skydd och
  stöd. Utredningens rapport Om vä
  lfärdens gränser och det villko-
  rade medborgarskapet (SOU 2006:37) visar emellertid att bakom
  välfärdsmodellens universalism finns en selektiv tillämpning av
  välfärdspolitiken som resulterar i
  särbehandling och diskriminering
  av personer med invandrarbakgrun
  d. Exempel ges på välfärdssy-
  stemets oförmåga att hantera strukt
  urell ojämlikhet på etnisk basis
  samtidigt som rapporten visar på välfärdsinstitutioners makt att
  17
  Sammanfattning SOU
  2006:79
  skapa skillnad genom kategorisering, särbehandling och normativa
  uppfattningar om vad som är ”svenskt”. En genomgripande slutsats
  är att denna diskriminering förekommer på alla nivåer och att den
  inte bara påverkar människors mate
  riella villkor utan även deras
  rätt att erkännas som en del i det
  svenska samhället och deras möj-ligheter att utöva ett fullvärdigt medborgarskap.”

  Fråga : Vad innebär påståendet ”Det villkorade medborgarskapet” i textens kärnmening ?

  Min gissning : Att precis alla som får in en fot på Sveriges territorium omedelbart skall få praktisera sitt fullvärdiga medborgarskap genom att utnyttja skattebetalda gratis luncher , och att vi i Sverige är riktigt dåliga anhängare av globalistdoktrinen om någon skulle ens andas tanken om en motprestation.

  Senare i rapporten utvecklas ju tanken om positiv särbehandling, dessutom, eftersom vi lever under en fullkomlig anstormning av kompetens utifrån, så kanske vi blir tvungna att dela på jobben utifrån meritokrati – Eller inte ? ( Blev inte så mycket av detta,eller hur)

  Det blev snarare tvärtom. Idag har det blivit vardagsmat att t.o.m kvotera in personer inom islamiska intressegrupper i regeringsställning. Så vad hindrar Regeringskoalitionen att hytta finger och plötsligt bli JÄVLIGT personliga med sina väljare för att få budskapet inhamrat och klart .
  Var har dom fått den gnistan ifrån ? Var kommer den vitaliseringen ifrån ? Var kommer alla vithetsföraktande stackars dårar ifrån ? Vem har nycklar till denna utvecklingen ?

  Svara
 16. Fridolin är kanske en ulv i fårakläder – men resten av MoParna är väl får i fårakläder?

  Svara
 1. Miljöpartiet är som ett dåligt kinderägg | WTF?
 2. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: