Miljöpartiet är som ett dåligt kinderägg

Miljöpartiet är som ett kinderägg, ett dåligt kinderägg som inte innehåller några glada överraskningar (ett vanligt kinderägg alltså men ni fattar…) utan de glada önskningarnas motsats. Varje dag man öppnar Miljöparti-ägget så poppar det upp något nytt som är så galet att man bara tappar ägget i golvet av förvåning. Fast man efter två veckor inte borde vara förvånad alls längre.

En styrelsemedlem i Miljöpartiet i Burlöv, Kamal al-Rifai, ville bjuda in en imam som inte stod för extremism

miljöpartist bjöd in usama bin ladens mentor

Så man bestämmer sig för att bjuda in Usama bin Ladens mentor

Salman al-Ouda har idag tagit avstånd från terrorgrupperna al-Qaida och Islamiska staten. Han förespråkar en fredlig övergång till sharia.

– Han företräder numera föreställningen att islam erbjuder lösningen på alla samhällsproblem. Förr eller senare kommer alla att inse att sharia är ett överlägset system, förklarar Philip Halldén.

”Al-Ouda förespråkar ett gradvis införande av sharia”, skriver den erkände brittiska islamologen Madawi al-Rasheed i en artikel om saudiern.

Salman al-Ouda är salafist. Det är en inriktning inom sunniislam som enkelt uttryckt vill återgå till den gamla ”rena läran” från profeten Muhammeds tid.

Jaha en övergång till sharia men på ett ”fredligt” sätt är alltså vad han förespråkar. Han säger att alla samhällsproblem löses med sharia. Det är väl det vi ser i de länder som styrs av islam, att de är problemfria…?

Tidigare i artikeln kunde man läsa

– Alla älskar honom, säger Kamal al-Rifai, ordförande i Syriska föreningen, och miljöpartistisk politiker i Burlöv, som nu bjudit Salman al-Ouda till Malmö.

Alla älskar alltså en som predikar införande av sharia. Sverige, we have a problem. Miljöpartiet, you are fucked.

Clowner utan gränser” kan man kalla de som dyker upp och försvarar islamismen så fort tillfälle ges.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

33 kommentarer

 1. Intenso

   /  04/27/2016

  Förutsätter att inresa till EU och Sverige INTE beviljas! Nån jefla ordning får det väl ändå vara, eller får vilket slödder som helst resa in bara de kallar sig religiösa?

  Svara
  • Fredde

    /  04/27/2016

   Nekas inresa….den tanken är ju nästan lite gullig

   Svara
 2. Senior

   /  04/27/2016

  Angående en gransknning av sossarna, det kommer nog inte att ske i någon större omfattning, det skulle inte räcka med en mansålder…..
  Uvell har granskat lite av vad de åstadkommit sedan valet 2014:

  http://www.uvell.se/2016/04/27/sosse-regeringens-framg%C3%A5ngar-31827934

  Svara
  • Jan

    /  04/28/2016

   Rebecca är betald Timbro-lobbyist. Således är hennes kritik tendentiös. Visst, jag håller med henne på flera punkter – sossarna är vilse i pannkakan. Däremot så tror jag inte att det alternativ hon har betalt för att propagera för – en borgerlig regering – skulle göra saker särskilt mycket bättre. Jag har redan sett vad de åstadkom 2006-2014. Det imponerade inte på mig…

   Svara
   • Pelle2

     /  04/28/2016

    Rebecca är helt öppen med att hon är en borgerlig lobbyist. Så här står det om henne på hennes blogg:
    ”Jag jobbar med påverkan.

    De plattformar jag bedriver påverkan från är framför allt bloggen som ligger här. Jag har varje månad ca 120 000 unika besökare och ca 200 00 sidvisningar, i mars 2015 nådde jag upp till 160 000 unika besök.

    Jag driver även en borgerlig podcast, http://www.borgarbrackor.se. Där pratar jag aktuella ämnen, politik etc ur ett borgerlig perspektiv med olika inbjudna gästpoddare. Podden kommer ut med nya avsnitt varannan torsdag. Prenumerera på dem via Itunes, Pocket för Android eller Podcaster för Iphone. Varje avsnitt läggs även upp på hemsidan. ”

    Det vore ju därmed bättre om du talar om vad som är fel med hennes resonemang istället för att misstänkliggöra henne utifrån hennes öppet redovisade åsikter.

    Kan hålla med om att de borgerliga förmodligen inte kan erbjuda så mycket just nu men det gör ju inte regeringens totala haveri bättre.

    Om jag fick välja mellan det som de borgerliga gjorde under sin regeringstid och det som sker idag så skulle jag utan tvekan välja det som de borgerliga gjorde.
    Kan inte se att något gott har kommit ut från den nuvarande regeringen överhuvudtaget.

    Svara
   • Kristian

     /  04/28/2016

    Det är en del Uwell säger som jag inte håller med om.
    Dock har hon väl lika lite dolt sin ”borgerlighet” som Guillou har dolt sin ”vänstervridning”.

    Svara
    • Senior

      /  04/29/2016

     Jag förstår inte vad du inte kan hålla med om gällande hennes granskning, hon redovisar ju bara fakta om vad sossarna åstadkommit sedan valet 2014.

     Alliansens migrationspolitik lämnar ju en hel del att önska, men de borgerliga är åtminstone öppna och ärliga i sina avsikter till skillnad mot ljugande och myglande socialister.

     Svara
   • Jans

     /  04/29/2016

    Ingen tvekan om hon är borgerlig och vad borgarna åstadkommit i migrationsfrågan lever vi mitt i så där håller jag helt med.

    Däremot är det väsentliga här vad hon skriver om och huruvida det stämmer, vilket det till stor del verkar göra, så likaväl som att läsa på en borgerlig tidning så kan man läsa hennes blogg.

    Svara
 3. Pelle2

   /  04/27/2016

  Miljöpartiet (dom gränslösa islamisterna) kanske dom skall kalla sig framöver 🙂
  Verkar inte finnas någon ände på galenskapen i det partiet.
  Inte för att jag hade några större illusioner om dom men verkligheten överträffar sannerligen dikten…

  Svara
 4. Rikard

   /  04/27/2016

  Hej.

  Som med alla totalitära läror är det inte ideologin det är fel på utan människan. Därför är inte islams länder och folk felfria i sitt leverne: de följer inte frivilligt och fredligt sharia till punkt och pricka.

  Till muslimers försvar vill jag framhålla att man kan byta ut islam mot vilken totalitär idé som helst utan att resonemanget kollapsar – det är den statiska läran som är problemet, ty den tar inte hänsyn till att människan och världen är dynamisk, föränderlig och utvecklas av vår strävan efter mer kunskap.

  Bättre är att bygga idéer om statsskick och samhällsbygge på vad som fungerar, och som utgår från vad vi människor gör och kan göra, istället från vad vi anser borde fungera och hur vi borde vara.

  Och, hädiska tanke! kanske är det så att alla samhälleliga och statliga och privata verksamheter inte kan fungera efter en och samma ideologiska och filosofiska princip? Kanske ett fartyg måste framföras av en upplyst despot? Kanske en lärare måste arbeta som ‘primus inter pares’? Kanske en poliskår måste vara det ultimata våldsinstrumentet; den höjda bilan såväl som skölden, och socialtjänsten den öppna famnen men även den fasta handen? Kanske försäljning och olika marknader och företagande bäst fungerar enligt osynlig hand och ‘caveat emptor’?

  Ad infinitum et perpetuum (med ursäkt till latinstudenter).

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 5. Gorby

   /  04/27/2016

  OT: Är jag en katt? Södertörnsstudenter svarar 🙂

  Svara
  • Erik den förste

    /  04/28/2016

   Fattar de seriöst inte hur rasistiska de framstår som när de ifrågasätter att hon skulle vara japan baserat på att hon ”inte ser ut som en japan”?

   Nu handlade inte reportaget om det, men jag skulle ha älskat att höra följdfrågor på om de hade ifrågasatt om en mörkhyad person kunde betraktas som svensk eftersom den personen ”inte ser ut som en svensk”.

   Svara
 6. Gorby

   /  04/27/2016

  Svara
  • Kristian

    /  04/27/2016

   … och den lysande framtid är vår.

   Jag såg bara Steve Crowders inhopp något senare och tyckte han tog i lite väl. Jag hade fel, han var aldeles för snäll.

   Svara
 7. QED

   /  04/27/2016

  Miljöpartiets nästa kongress?

  Svara
  • QED

    /  04/29/2016

   Verkar vara Romson och Lövin som kuppar mötet. Är det Schlaug som skrattar på slutet.

   Svara
 8. Gorby

   /  04/27/2016

  Apropå trigger warnings

  Svara
 9. Mike E

   /  04/28/2016

  MP, dvs. Muslimska Partiet består bevisligen av totala galningar och blåögda idioter. De naiva Miljöpartisterna har fungerat som nyttiga idioter för diverse radikala muslimer och ultranationalistiska etniska Turkar. Dessa har använt sina positioner för sina egna reaktionära politiska syften. Mycket pinsamt för de gröna drömmarna i MP.

  Svara
  • Jans

    /  04/29/2016

   Identitetspolitikens offer.

   Svara
  • Senior

    /  04/29/2016

   Jag skulle snarare säga totalitära galningar istället för totala galningar.
   Fridolin själv har tex. varit inblandad i högsta grad tillsammans med gardell, charta 2008 et al. Han är lika medvetet instyltad i det som de andra, han bara spelar korkad för att kunna fortsätta verka i det fördolda.

   Svara
 10. Dreadlock

   /  04/28/2016

  Vad skulle motsvarigheten månne vara om en KD – kommunpolitiker hade budget för att bjuda in en eldfängt kristen kreationist från någon stenrik frikryrka andra sidan atlantpölen , för att börja gapa om homosexuella , guds skapelse-ett 5000 årigt mirakel skapat ur ingenting och med några skopor litanior om helvetselden och hade mage att kalla alla andra med fel tro som förtappade djävulssjälar.

  Vi hade doppat dessa bluffmakare i tjära och rullat honom några extra varv i fjädrar.

  Vad gör vi med Osamas mentor ? Enkelt. Vi monterar blixtlås i hans beduindräkt, paketerar och frankerar med frimärken så det räcker för en enkel biljett hem till Saudi-Arabien.

  Vi har ju plockat bort alla kristna fundamentalisters klor ur samhällskroppen i skandinavien .en efter en. Tills det återstår en snäll mjäkig kissemissreligion som vet sin plats.

  Varför kan vi inte göra samma sak med muhammedaner som kommer hit och förpestar landet med sin närvaro. ?

  Svara
  • Kristian

    /  04/28/2016

   Vi kan. Sist tog det 500 år från en situation där alla var lite lagom kristna och överheten var väldigt kristen.
   Med rätt inställning kan det gå på några generationer. Det förutsätter att hela Europa eller hela västvärlden arbetar för till exempel upplysningens och den klassiska liberalismens värden.

   Svara
 11. Svenne

   /  04/28/2016

  Sanslöst…
  Canadian Anti-Circumcision Protesters Target Oprah Over Foreskin Face Cream

  ”Well, this is awkward. A group of anti-circumcision activists is following Oprah Winfrey across Canada to protest her endorsement of an anti-aging cream that was developed with skin cells harvested from baby foreskin.

  The Canadian Foreskin Awareness Project (CAN-FAP), known as ”intactivists,” has gotten a lot of attention in recent months protesting Winfrey over the issue.

  It is the same group that rallied outside an Oprah show in Vancouver in January and held the ”Foreskin Pride March” last summer.

  CAN-FAP, which opposes the circumcision of baby boys, says that a cream made by SkinMedica and endorsed by Winfrey, uses foreskin fibroblast — a piece of human skin used as a culture to grow other skin or cells.

  According to SkinMedica, Winfrey has described the cream as “her magic fountain of youth.”

  The product, called TNS Essential Serum, sells on the company’s website for $260 per ounce.

  The Ottawa Citizen says that the company, which could not be reached for comment by the newspaper on Tuesday, has previously explained that it does not use baby foreskins in the production of the cream, and “has not since the original one was used to develop the line of cells nearly two decades ago.”

  Why use baby foreskin to begin with? Apparently, any soft and new baby skin would have done the trick, but foreskins were the only samples available at that time.”

  Svara
  • Skeptisk

    /  04/28/2016

   CAN-FAP, observera ordvitsen. ”Fap”=masturbera. Häntyder till förhudens smörjande verkan vid just onani. Nej, det är inte bara en skinnbit man klarar sig lika bra utan.

   Svara
 12. MiT

   /  04/28/2016

  Svara
 13. SvennePe

   /  04/28/2016

  Apropå clowner. I morse var Veronica Palm med i SVT’s morgonprogram och hävdade att Åsa Romson var värst utsatt bara för att hon var kvinna! En clown stöttar en annan.

  Svara
 14. Det är både intressant och sorgligt (milt sagt) att gå till UD och se vilka länder/platser de avråder för resor. Kollade ett tag sedan när jag skulle till Afrika. Alla länder utöver 1 hade muslimsk majoritet eller nära på.
  Sharia vinner? Gud hjälp oss eller måste vi kalla på Putin?

  Svara
 15. Kristian

   /  04/28/2016

  Idag 28 April 2016 kan vi börja följa frasen/memen ”Fridolin är en orm.” (till exempel på google trends).
  Leif GW Persson sade detta i November 2014, och idag har vi två bloggar – mensanen och Ledarsidorna – som använder uttrycket.

  Svara
 16. Trolletplit

   /  04/28/2016

  Vi befinner oss mitt i stormens öga. Det är vackert med ekonomin. Men som vi alla vet som lyft blicken så kommer katastrof snart.
  http://mobil.dn.se/ekonomi/skl-kraftiga-skattehojningar-behovs/

  Så vad har du gjort?
  Har du sålt din övervärderade villa/br och cashat in.
  Har du köpt hus billigt långt ifrån staden.
  Har du startat upp företag så du kan dra av tex dator, bilresor.
  Har du kollat hur du kan jobba hemifrån som konsult?
  Har du minskat dina skulder?
  Om du redan har gjort det så är det nästa steg.
  Skatteplanerar du?
  Kollat upp att förlägga firman i Lettland,Portugal, öar?

  Eller är du som djuren i sagorna som inte ser om sitt hus på sommaren och får problem på vinter.
  Denna vinter kommer jag och många inte hjälpa de som lever sitt liv pa bidrag.
  Vi ser stormen och vi har redan agerat.
  Snart är det försent.

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/28/2016

   Trolletplit :

   Ekonomin kommer väldig snart att överskugga allt annat, Både nationellt och internationellt.

   När den siste idioten köpt sin bostad i den sista maniska fasen av bubblan (ganska snart) så är det dags att baila ut bankerna igen.

   Svara
 1. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: