Avtjäna straffet i Sverige eller ruttna bort någon annanstans?

Papperssvensken från Belgien som anklagas för att vara delaktig i terrordåden i Belgien vill, om han fälls, avtjäna straffet i Sverige. Nu kommer han nog att fällas eftersom han tydligen har erkänt sin medverkan, att han också skulle spränga både andra och sig själv i luften men att han ändrade sig. Yeah right…

terroristen från Malmö

Om han fälls vill han alltså avtjäna straffet i Sverige har han sagt. Min personliga åsikt är:

FUCK OFF ditt jävla kräk!

Vi borde köpa en cell i ett knarkfängelse i Thailand eller något annat passande land som får vara svenskt territorium och låta honom ruttna bort där. Då avtjänar han straffet i ”Sverige”, precis som han vill.

Alternativet är bara att neka att han hör hemma här alls när förfrågan kommer.

Belgien: Här är er medborgare

Sverige: Nej.

Belgien: Jo, han är svensk medbo…

Sverige: LALALALALA!

Spelar ingen roll vilken metod man använder men hit ska han fan inte!

Att jag kallar honom papperssvensk även om han är född i Sverige är för att han har inte varit intresserad av att bli svensk på något enda litet sätt.

Det kryllar av papperssvenskar!

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

53 kommentarer

 1. Abu Ghurayb har lediga rum

  Svara
  • Olof

    /  04/29/2016

   Skall vi ändå samarbeta med Turkiet, varför inte hyra in oss även i deras fängelser?

   Svara
  • Dreadlock

    /  04/29/2016

   Hört att det finns ledig logi på Guantanamo. Amerikanska Home Security har säkert några frågor att ställa under tiden han är inkvarterat.

   Svara
 2. Intenso

   /  04/29/2016

  Låt honom ruttna i ett Belgiskt fängelse, för faan. Har de inga kolonier kvar de kan dumpa honom i, i en lämplig jordhåla kanske?.

  Nej kära godhjärtade svenska byråkrater kom bara inte på tanken att ta tillbaka avskummet till Sverige. Nån måtta på dumheterna får det väl ändå var. Hoppas kräket döms till livstid i det sunkigaste fängelset de har i Belgien. Där lär över 80% vara muslimer så han har ju alltid nån att prata religion med.

  Svara
 3. Uffe

   /  04/29/2016

  Kan vi inte sälja honom till Nord Korea, som slav? Om vi skickar med några ton mat och andra förnödenheter kanske Nordkoreanerna kan ta hand om honom åt oss

  Svara
  • Jans

    /  04/29/2016

   Det finns ingen chans i världen att Nordkorea vill ha honom innanför sina gränser. Nordkorea må vara ett riktigt nutcase till land på många sätt men när det gäller islamister så är det vi i västvärlden som är nutcases.

   Svara
 4. Pelle2

   /  04/29/2016

  Om han skall avtjäna straffet i Sverige så skall han dömas till livstids utvisning från Sverige också när straffet är avtjänat. Dumpa honom med en fallskärm över landet hans förfäder kom ifrån om de inte vill ta emot honom.

  Svara
 5. Jans

   /  04/29/2016

  Frågan är om det är så mycket värre i Belgien? Det är väl ungefär som Sverige skulle jag gissa. Han kanske har fler kriminella kompisar i Sverige så det är därför han vill hit? Hela västvärlden behöver ta ett grepp om frågan om brott och straff. Kolla bara på cirkusen i Norge om deras massmördare som i första instans fått rätt i att han kränkts av norska staten. Om lagen ser ut så är det naturligtvis helt korrekt juridiskt men då behöver man nog se om sina lagar i Norge. I Sverige har vi väl också en massa fall där brottslingar tillerkänns diverse skadestånd för petitesser.

  Svara
 6. MiT

   /  04/29/2016

  ”En av undertecknarna har erbjudit sig att bistå med sin kunskap, men detta har avfärdats med motiveringen att han genom sin professionella verksamhet med åldersbedömningar varit jävig.”
  https://meritwager.wordpress.com/2016/04/28/en-av-undertecknarna-har-erbjudit-sig-att-bista-med-sin-kunskap-men-detta-har-avfardats-med-motiveringen-att-han-genom-sin-professionella-verksamhet-med-aldersbedomningar-varit-javig/

  Svara
  • Jans

    /  05/01/2016

   Sverige ligger förmodligen decennier efter grannländer när det gäller medicinsk åldersbedömning. Denna hantering har varit skamligt dålig och vi har mängder med bedragare i landet som vi försörjer via skattsedeln.

   Svara
 7. Grodan Boll

   /  04/29/2016

  Leasa en plattform av norrbaggarna där alla slag av våldsamma kriminella får helt fria händer att skapa sin egen utopi. Mat, medfångar och förnödenheter släpps via helikopter.

  Svara
  • Kristian

    /  04/29/2016

   Inte skall vi utsätta grannländerna för detta?
   Använd Öland i stället. Stäng bron. Det är ett riktigt helvete på sommaren när myggen kommer igång.

   Svara
  • Skeptisk

    /  04/29/2016

   Vi kan nog hyra Jan Mayen för en billig peng. One way ticket.

   Svara
   • Skeptisk

     /  04/29/2016

    Eller Bouvet island. Dumpa med en låda mat.

    Svara
   • norskgoy

     /  04/29/2016

    bjørnøya? så kan russerne komme på besøk og:)

    Svara
 8. Kristian

   /  04/29/2016

  Det borde nog vara ”avtjäna” och ”straff”.

  Svara
 9. Frida Gustavlin

   /  04/29/2016

  Äsch, det är ju ingen sak att hen ska få komma till Sverige, låt säga att hen får sitta 20 år på högsäkerhetsfängelse, sedan tio på vanlig anstalt så är det ju en liten struntsumma.

  Ca (365 x 6000 x 20) + (365 x 2000 x 10) = 51,1 miljoner, eller för att ta det i Virtanienmatematik, ca 270 000 Bag in Box med Gato Negro villet motsvarar ca 600000 flaskor billigt rödtjut.

  För 51.1 miljoner kan man faktiskt bara utbilda ca 80 elever, alla kostnader inkluderade, mat, läromedel, elevhälsa, lärare, lokaler, rubbet, från ettan till nian. Det är ju bara tre skolklasser i nio år. Småpotatis. Kostnaden för en liten skola med tre parallelklasser gick upp i rök, men vem bryr sig, det finns gott om pengar, vi har ju tillväxt.

  Kommer hen till Sverige får en ju så klart komma ut betydligt tidigare, så oroa er inte, kostnaden kommer bli obetydliga.

  /Frida

  Svara
 10. MiT

   /  04/29/2016

  ”Kan lärare med fel åsikter avskedas/tvingas bort?”
  http://staffandanielsson.blogspot.se/2016/04/kan-larare-med-fel-asikter.html

  Svara
  • Rikard

    /  04/29/2016

   Hej.

   Huruvida det är lagligt eller ej är irrelevant. Facken och arbetsgivaren (inte bara i Annelies fall) är helt överens om hur lärare som öppet har andra åsikter än vad värdegrunden medger. Det gäller även övrig skolpersonal.

   Om du är muslim, ej svensk och ej jude är det lite annorlunda. Har du rätt identitetskombination kan du ta ut svängarna lite mer i språket, och bara uppfattas som lite gammaldags eller mustigt sydländsk.

   Det går alldeles utmärkt att vara lärare i Sverige och ha hammaren och skäran som tatuering, fullt synligt, eller att lära ut att socialismen är en ideologi som skapar fred och jämställdhet mellan alla folk för att de rika tvingas dela med sig så att ingen behöver vara fattig. Det går utmärkt att lära ut att rasism innebär att man är patriot, vill ha gränskontroller samt är vit och ogillar icke-vita. Det går utmärkt att bjuda in diverse föreläsare till skolor och klasser, bara organisationen har rätt identitetspolitisk profil, och eftersom barn är barn ifrågasätter de inget utom den sorts ifrågasättande de blivit lärda är den rätta sorten.

   Den svenska lärarkårens ansvar för dagens situation, såhär inför Ragnarök, är lika stort som journalisters och politikers: vi har svikit, vi har som kår varit ko-likt lugna och antingen fegt duckat och tystnat eller samarbetat (den som arbetat för detta aktivt har ju bara följt sin natur, så den är ursäktad) och kan inte anförtros ansvar om skolans utformning då kunskapsnihilism och värderelativism är norm, med den marxistiska, islamistiska identitetsnormen som dolt tema.

   Annelie är ett undantag från regeln, som är att ställa ledande frågor för att läsa av hur kollegiet eller arbetslaget reagerar; vem är angivare? Vem verkar förstå den egentliga frågan? Hur är deras relation med skolledning och politiska kontakter utanför skolan?

   Men visst, det finns säkert gott om lärare som har andra erfarenheter av att man har en fri och öppen debatt i kollegiet. Det är nämligen så man diskuterar i kvinnodominerade yrken och grupper: man sitter och tävlar i att hålla med varandra, för trevnadens skull, och då blir det svårt att diskutera vare sig sakfrågor eller principdito. Först tänkte jag ha någon undanflykt eller brasklapp om att mansgrupper minsann blah blah blah men jag ids icke.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2016

   Ja,det är helt sjukt att Annelie blev uppsagd.Hon verkar vara en mycket bra människa.
   Man har ju som sagt var rätt till sin yttrandefrihet och det som görs utanför skolan,om det inte är rent brottsligt,borde inte kunna vara grund till uppsägning.
   Men det är väl våra kära ideologier postmodernism,kulturrelativism och identitetspolitik som gör sådant möjligt…

   Svara
   • Rikard

     /  04/29/2016

    Hej.

    ”Hur skall man kunna vara säker på att en person som deltar på sådana möten/umgås med sådana personer inte använder sin auktoritetsposition gentemot barnen för att påverka dem/råkar påverka dem?”

    ”Hur skall det kännas för rasifierade/mångkulturella/normbrytande familjer om det är känt att det finns en sån lärare på skolan?”

    ”Om det där är det han/hon visar öppet, kan man ju undra vad han/hon egentligen tycker!”

    ”Det vet vi ju att sådana där typer använder särskilda fraser för att vi skall tro att de har helt vanliga åsikter.”

    ”Har du tänkt på att han/hon alltid är den som ifrågasätter vilka vi bjuder in till att hålla föredrag?”

    ”Jag vet att han/hon aldrig skänker/arbetar/är medlem i [valfri proffstiggar/-tyckarförening], och då förstår man ju hur det ligger till.”

    Ungefär så kan snacket börja gå, och det är nästan omöjligt att stoppa utan uppbackning från ledning eller andra kollegor (vilket lätt leder till slitningar i kollegiet). då är det mycket lättare för ledning och fackombud att peta den som fått Kains-märket, än att ta itu med åsiktsdiktatur och kollegial mobbning.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 11. Papperssvensken från Belgien som anklagas för att vara delaktig i terrordåden i Belgien vill, om han fälls, avtjäna straffet i Sverige.

  – Det ville även Saddam Hussein …
  … men det fick han inte för f.d. hussen …

  Svara
 12. Brottet är begånget i Beligen, han lagförs där och självfallet skall han sitta av straffet där!

  Svara
 13. Martin Lund

   /  04/29/2016

  Ja då er det jo bara att hoppas på, att några av de etniska svenskare som sitter på samma anstallt kommer att sé till att han ramlar ner trapporna därinne sådär sjutton gångar och att han då avlider.

  Svara
 14. Har ni besökt svenska säkerhetsfängelser? Jag gjorde alltid besök (både som socialsekreterare och sjukhuskurator för familjer) när en fånge skulle skrivas ut för att erbjuda hjälp att hålla den smala vägen. Om man räknar bort den låsta porten och ett staket var standarden helt mänsklig.
  Bra matstandard, inte som i skolan eller äldreboenden. Tre rätter att välja på. Nybakt till kaffet. Tennisbana. Styrketräning. Pingis. Pool. Vardagsrum med TV. Familjelägenhet för besök. Terapeuter. Läkare. Sjuksköterska. Tvättnedkast. Ingen arbetsplikt. Fickpengar. Rummet var litet men inte värre än på äldreboenden.

  Det kan ju blivit sämre nu när det till och med är trångt på våra fängelser. Ja, vi är ju tryggare nu eller hur det nu var.

  Så klart längtar alla terrorister till Sverige och kanske får de träffa Mona också med förmånskuponger och telefon i handen.
  (Kan innehålla spydig ton men det bjuder jag.)

  Ha en bra Valborg! Ska vi undvika folksamlingar i den Kungliga huvudstaden eller är det lugnt?

  Svara
  • Svenne

    /  04/29/2016

   Trevlig Valborg! Ja, det är nog en god idé att undvika folksamlingar i ‘Folkrepublikens’ huvudstad de närmaste årtiondena, åtminstone…
   Oavsett vad våra Högt Älskade (och väl skyddade) Ledare säger:)

   Svara
 15. MiT

   /  04/29/2016

  Apropå den där galna mytomanen från Habo

  Svara
 16. Svarade att ”Klart han ska få avtjäna det i Sverige!” Hur tänkte jag då? Tja ungefär att då har man åtminstone koll på en terrorist, nu verkar man ju ha absolut noll koll…

  Svara
 17. MiT

   /  04/29/2016

  ”Identitetspolitikens rollfördelning skapar och underblåser konflikter”
  http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/identitetspolitikens-rollfoerdelning-skapar-och-underblaser-konflikter-24601

  Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2016

   Mycket bra avslutning på inlägget:
   ”Ett samhälle som vill skapa bättre förutsättningar för sammanhållning och integration bör till att börja med dra in alla former av statliga bidrag till organisationer som definierar sig utifrån etnisk eller religiös grund. Politiska ingrepp i mellanmänskliga relationer och människors sökande efter sammanhang och identitet kan inte leda till annat än det spektakel vi nu beskådar.”
   Skönt att allt flera tar avstånd från den sjuka identitetspolitiken !

   Svara
 18. Självklart vill fegisen inte sitta i Belgien – inte bara kvalitetsskäl, utan för att risken finns att någon/några som fick sin en person i sin närhet skadad/mördad sitter där och inte kommer att ta mot honom med öppna armar.

  Hoppas han får sitta i Belgien.

  Svara
 19. MiT

   /  04/29/2016

  Svara
  • Rikard

    /  04/29/2016

   Hej.

   Där ser man! Undervisningen är slutgiltigt elevanpassad: lärare kan lika litet som eleverna.

   Ett Alexanderhugg, ett Herakles stordåd som renandet av Augeas stall, en gudomlig vind, Vidars Fenris-dråp är vad skolan behöver.

   Förstår man inte mer av bilden än att det är trams av farligaste sort kan jag hälsa att för den som har studerat eländet men inte köpt identiteten och ideologin som kommer köpet (likt en metastaserande tumör…) är det etter värre.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Senior

    /  04/29/2016

   Hur tänkte de när ”man” och ”hetero” hamnade inom normcirkeln men inte ”kvinna”?
   Det borde rimligen vara svårt att vara heteroman om det inte finns några heterokvinnor att gänga sig med….. Klart som fan att majoritetens beteende är norm.

   Detta är ju bara ett sätt att smyga in diktatur där en minoritet styr och ställer, med förhoppningen att det med tiden och social ingenjörskonst skall bli ny norm… Det handlar inte om att bryta normer utan att byta normer.

   Svara
   • Erik den förste

     /  04/29/2016

    Ditt problem är att du utgår från att de faktiskt kan tänka.

    Svara
   • Jans

     /  04/30/2016

    Det enda viktiga egentligen är hur minoriteter behandlas. Att det finns majoriteter och minoriteter är naturligtvis ofrånkomligt och inget att älta. Men det är som att de här människorna (som oftast själva tillhör sin egen definition på normen) tror att det finns någon besvärjelse som skall radera bort normen.

    Svara
  • Svenne

    /  04/29/2016

   Det blir allt rörigare…

   och rörigare…

   Svara
  • Finns det ingen lärare med ryggrad närvarande på dessa föreläsningar, som vågar säga i från eller tillåts bara obildade och behörighetslösa att närvara ???

   Svara
   • Rikard

     /  04/29/2016

    Hej.

    ”Endast patriarkala cis-normativa heteroförtryckande misogyna rasister med vithets-privilegium protesterar. Endast en förtryckare och otrogen ifrågasätter dessa fakta, och denna sanning.

    Är kamrat säker på att kamrat verkligen förstått diskursen och vilket narrativ som försöker få kamrat att så split och splittring?

    Inte? Gott så, kamrat! Låt oss nu höra kamrat förklara varför den ideologiska fienden inom oss måste utrotas innan vi kan åtgärda något annat.”

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare
    Ps Texten inom fnuttar kan med fördel läsas med John Cleese:s röst när han föreställer centurion i ‘Life of Brian’. Ds

    Svara
 20. Dreadlock

   /  04/29/2016

  Jag undrar om vi någonsin kommer att förstå omfattningen i den totala blåsningen som vi under ett antal år varit utsatta för. Kaplan , Fridolin,Romsom med tillhörande nyttiga twitterkräk på vänsterkanten (Tippen på isberget) =Har i snart ett decennium konsekvent överskattat sig själva, och basunerat ut budskapet för terroristers människovärde och Sahlin satte sista spiken i kistan när det blev klart att man hade svårt att benämna frivilliga slaktare vid namn. ”Krigare” ”frihetskämpar” ”revolutionärer” ? Vilken fot skulle man stå på.

  Till slut blev det ganska klart att regeringen inte officiellt antar någon annan politik än att dessa tokiga , brådmogna ungdomar, som riskerar liv och lem, egentligen är offer för en slapp svensk integrationspolitik, som fortfarande har problemet med sin vithet och skoningslösa rasism.

  Offren för Osama Krayem ? Hur tänker de idag ?. Hur kan vi rättfärdiga en farlig terrorist val att vilja avtjänat sitt straff i Sverige ? Hur ska vi i framtiden hantera tongivande terrorister av samma kaliber som Krayem ? Genom att vi ger dessa individer plattformen att verka inifrån en demokrati, och sedan behandlas enligt konventionen alla likas värde ?

  Som Johan Westerholm påpekade , vi har tagit oss vatten över huvudet och nu sitter vi med ett antal svarte petter tryggt stationerade i det relativa trygga storeuropa. Där fick vi så vi teg. vi trodde att vi var smartare,duktigare och mänskligare och överlägsna i ambitionen att lösa en 1600 år gammal konflikt som rasat i ökenländernas diktaturer. Hur i h-e kom vi ens på tanken ?

  ”Ni får faktiskt tänka själv nu ” http://ledarsidorna.se/2016/04/ni-far-faktiskt-tanka-sjalva-nu/

  Svara
 21. Dreadlock

   /  04/29/2016

  Observera den oerhört dryga kommentaren av psykfallet Arnholm i samma länk….:-)

  Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2016

   Arnstad menar du 😉

   Svara
   • Dreadlock

     /  04/29/2016

    Arnstad. Ehäm

    Svara
    • Rikard

      /  04/29/2016

     Hej.

     Bara sunt att förvanska namnet. Säger/skriver man det tre gånger kanske han ringer på dörren…

     Med allvarliga ansiktet på istället har jag börjat undra om Arnst*d är anställd som hovnarr?

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
     • Pelle2

       /  04/30/2016

      Hovnarr är ett gammalt ärevördigt yrke som skulle passa Arnstad som hand i handske 😉

 22. Opie

   /  04/29/2016

  Fängelse? Varför då? Rättvisast, enklast och mest ekonomiskt är att hänga honom i närmsta lyktstolpe. Ja, jag är för dödsstraff.

  Svara
 23. Pelle2

   /  04/29/2016

  OT:
  Rebecca Weidmo Uvell har läst motioner från SSU i Stockholmsstad.
  Vilka dårar dom är !
  Mycket av det dom skriver skulle kunna vara skrivet av en kommunist och naturligtvis smyger dom in en dos genus i soppan.
  Det mest skrämmande med det hela är att många av SSU:arna från Stockholm är morgondagens topp-politiker inom Socialdemokratin. Man kan ju undra vilken skada de kommer ställa till med framöver…
  http://www.uvell.se/2016/04/29/sossarna-i-stockholm-sp%C3%A5rar-ur-31856398

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/29/2016

   SSU vill tydligen skriva ny historia genom att försöka kalla (s) för ”revolutionära” 🙂

   En lite söt historiebeskrivning, och lite oroande samtidigt.

   Som alla vet, så splittrades de svenska socialisterna redan på 20-talet i två delar. Den revolutionära kommunistiska Moskvadelen (v) delades itu med den reformerta (s) delen.

   Men nu låter det som om ssu fått en helt nyligen lobotomi och vill vrida den socialistiska politiken 70 år bakåt i tiden.

   Ska man bli oroad nu för kommande generationer ? eller ska man bara ge fanken i det ? På något sätt så kommer det att reda ut sig. Det är ju därför det finns borgerliga politiker.

   Svara
  • Senior

    /  04/29/2016

   Det är för att de är kommunister, har alltid varit kommunister…

   Svara
   • Jans

     /  04/30/2016

    Revolutionär sossar är kommunister som inte vill missa chansen att få vara med och smaka på makten.

    Svara
 24. DonMartin

   /  05/01/2016

  Förutom mystillvaron i det svenska fängelset, ämnar han väl missionera ut sitt religösa budskap allt vad han orkar och kanske leda dom dagliga bönestunderna.
  Finns säkert gott om tänkbara nya kandidater i den miljön som vill hoppa på tåget, värre än straff än så blev det ju inte för delaktighet i massmord, om man nu får en sådan tillvaro som tidigare kommentar upplyste om, till det facila priset som ytterligare någon annan räknade på!
  Såg en dokumentär från ett ryskt fängelse, fy fan, där daltades det min själ inte !
  Skicka hela konkarongen av fulskäggen dit.
  Eller tvinga dom att lyssna på Mona Sahlin oupphörligt, dag in och dag ut, vecka efter vecka osv. till strafftiden är avverkad…
  Skulle tro att dom repatrierar sig bums efter det.
  Det här landet har blivit en pervers parodi på sig själv. ibland vet man inte om man ska skratta eller spy! Fy fan!

  Svara
 25. DonMartin

   /  05/01/2016

  BTW;
  Kan rekomendera bloggen Invandring& mörkläggning där om senaste inläggen tar upp det här om feministerna och skadeverkan av deras framfart, isses det ser illa ut, mindt sagt

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: