Inför Boisenskatt!

Kan vi inte införa Boisenskatt, alltså skatt på Boisens krönikor då i princip alla  är korkad könskamp dragen in absurdum. Och sen vrider hon det ett varv till för att efter det dra slutsatser på något som är så skruvat att en grabber ligger i lä. Kan hon inget annat?

frida boisen

Hon berättar en historia om en gravid kvinna som fått åka från sjukhus till sjukhus då hon inte fick plats på förlossningsavdelningarna. Enligt Frida Boisen så beror platsbristen på de avdelningarna på att det var fullt av män, eventuellt sjuka, som låg där och tog upp platser och de gick givetvis före kvinnorna eftersom de är män! Ungefär så vill nog Boisen att man ska börja tänka. För hon tror väl inte på det…?

Så ser Boisens krönikor ut gång efter gång efter gång efter… Alltid med ett stick mot män oavsett om det är befogat eller inte. Då hon börjar med den gravida kvinnan som får åka till sjukhus efter sjukhus och inte får plats för att sen gå över till att mäns sjukvård kostar mer, gissar att hon medvetet nämner det förmodligen ENDA exemplet som finns, så är syftet att utmåla män som kverulanter som bara tar upp platser för kvinnor som är sjuka på riktigt eller som behöver hjälp på riktigt, till skillnad från de där männen som bara ligger och jäser och vilar upp sig på avdelningarna.

Hon läser studier säger hon, som visar än det ena och än det andra, men hon verkar inte förstå vad hon läser. Varannan krönika består av, ska man förstå, äkta och riktiga samtal med sina barn som verkar vara mer lillgamla vid några års ålder än vad Fridolin någonsin har varit. De har givetvis löst alla världens problem (som alltid beror på män såklart…) sedan flera år tillbaka, kanske innan de ens föddes efter att ha fått åka till sjukhus efter sjukhus i magen på mamma Frida? Hon kommer ihåg varje litet samtal som är flera år gammalt, ordagrant med suckar, tonfall och allt. Vi andra har svårt att komma ihåg vad våra barn sa för två veckor sedan.

Boisen får nog vänja sig vid att alla öppna hjärtan ska betalas på något sätt, ett sätt som GARANTERAT kommer att användas på många ställen runt om i landet är att dra ner så mycket det går på det som kallas välfärd. Man drar ner på det eftersom det är en stor utgiftspost. För hon trodde väl inte att det är gratis med öppna hjärtan? Det kommer att rulla på över Sverige på allvar med början 2017, massor av neddragningar har vi att vänta. Tillsammans med höjda skatter för att bekosta det som man inte längre får för pengarna…

Malmö står först i kön, trots bidrag från andra kommuner i landet på 4,5-5 miljarder, nästan en tredjedel av Malmös utgifter, varje år bara för att inte krascha totalt så behöver Malmö ha höjt skatten med upp till nästan 7 kronor inom 10-15 år. Det är bara det att vi kommer att få fler och fler Malmö framöver så det blir allt färre som kan ge dem de där miljarderna som de räknar med varje år utan tvärtom, många fler kommuner kommer också att behöva stora bidrag varje år framöver. Orsaken? Gissa…

Men inför en Boisenskatt på hennes korkade krönikor så kan hon vara med och bidra lite extra? Hon vill ju ha extra skatter på än det ena och än det andra, i en liten blå ruta bredvid så vill hon den här gången ha en extra sockerskatt så hon borde jubla över en Boisenskatt!

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

48 kommentarer

 1. MiT

   /  05/22/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  05/22/2016

   Vad skall vi då kalla stenkastarvänsterns demonstrationer ? Stalinistisk,kommunistisk eller Maoistisk kanske ?

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  05/22/2016

   Jag brukar låta bli att kommentera folks utseende, men jag gör ett undantag, det blir lite väl mycket posörvarning när man liksom vrider armarna till max i en tuff position för att både se ball ut och få de nyinköpta armtatueringarna med standardmotiv från Södermalm att sticka ut till max med hjälp av tufft klädval.

   Hennes profilbild skriker – Tja! Jag är en jättetuff tjej, allt jag säger är äkta (och stärker samtidigt bilden av mig som en jättetuff tjej).

   Svara
   • Havre flarnstad

     /  05/22/2016

    Att facket inte gjort sig av med Jenny är för mig en gåta hon lär ju under sina år som fackpamp på gotland skrämma bort betalande medlemmar effektivare än dom senaste årens skandaler ihopslagna.

    Hade jag vart medlem i hotell & resturang och upptäckt att min avgift gick till en aktiv kommunist som mest verkar ägna dagarna åt våldsromantiserande näthat lär jag ha sagt upp medlemskapet snabbare än hon hinner skrika A.C.A.B och självklart meddela orsaken till mitt utträde.

    Med sådana företrädare behöver inte LO fundera på varför folk inom vissa yrken går över till SD eller bara skiter i allting sålänge inte facket är inblandade.

    Svara
  • Bo

    /  05/22/2016

   Jenny Bengtsson måste vara sinnessjuk! Alla som inte tycker som hon = nazist. Surrealistiskt!

   Svara
 2. Pelle2

   /  05/22/2016

  Expressen skulle kunna sparka Boisen och ersätta henne med en dator som automatgenererar en manshatisk krönika i veckan.Inte en enda originell tanke har väl kommit ur henne någonsin..
  För övrigt är det väl så att kvinnor konsumerar mycket mera vård än vi män fast det beror väl på kvinnohatet och det patriarkala förtrycket..

  Det är ju också så att kvinnor kallas till mammografi och cellprovtagningar medan sjukvården skiter i att kolla män så att vi inte ha fått prostatacancer.Detta trots att prostatacancer lär vara vanligare än bröstcancer och gynekologisk cancer.
  Så vem är det vården prioriterar ?

  Svara
  • Svenne

    /  05/22/2016

   ”Expressen skulle kunna sparka Boisen och ersätta henne med en [manshatisk] dator”
   Ingen skulle märka skillnaden… :-/

   Svara
 3. Jerry

   /  05/22/2016

  Jag kan inte föreställa mig att någon är så jävla dum att den tror en mans liv är mer värt. Är det därför som Rosa Bandet får sådan uppmärksamhet? Därför som tjejer blir gratis vaccinerade i skolan medan pojkar får bekosta sin egen vaccinering? Därför som noll skattekronor går till mansjourer medan kvinnojourernas budget höjdes med 100 miljoner 2014? Ändå är det bevisat att kvinnor misshandlar lika mycket som män. Nej, hon vet nog hur det ligger till. Att tala sanning är inte hennes högsta prioritering bara.

  Svara
 4. MiT

   /  05/22/2016

  Svara
 5. På SVT Opinion live avhandlades Zlatan häromkvällen
  Klipp visades där Zlatan, på sedvanligt Zlatan-manér, förnedrar journalister, sparkar oprovocerat lagkamrater i huvudet osv. De som råkar ut för hans attacker är män.
  Frida Boisen kommenterar: Vi måste verkligen prata om Zlatans KVINNO-syn!

  Eh…va?

  Svara
  • Erik den förste

    /  05/22/2016

   Ja, du märker väl själv hur han osynliggör kvinnor och inte behandlar dem på samma sätt som män?! 🙂

   Svara
 6. EXAKT DETTA står i den studie som Frida Boisen hämtar sina siffror ifrån:
  ”Orsakerna är oklara men viktiga att ta reda på.”

  TROTS DETTA, så menar den feministiska propagandajournalisten Frida Boisen att hon kan dra slutsatser kring orsakerna.

  Case closed.

  http://www.lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Originalstudie/2015/04/Man-kostar-mer-an-kvinnor-vid-hjartinfarkt-och-appendicit/

  Svara
 7. Svenne

   /  05/22/2016

  Får stå ett tag till…

  Svara
 8. Nilsson

   /  05/22/2016

  Boisens pappa svek henne, lämnade hennes mamma för en yngre kvinna, mamman grät varje dag under lång tid, klart det färgade lilla Frida.
  Hon går säkert och väntar på den dag hennes man lämnar henne, alla män är ju svin.

  Svara
 9. Frida Gustavlin

   /  05/22/2016

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/brak-och-hot-nar-agenda-foljde-polisens-arbete

  Bra att SVT uppmärksammar tillståndet, må vara att de är pucksjuttioelva efter en rad utländska nyhetsredaktioner gjort samma sak. Nyhetsbevakning som bör fortsätta i än högre grad. Tillståndet är eländes eländigt i de där förorterna.

  Det obligatoriska gnället om att media bara dyker upp när nått dåligt händer kan man skita fullständigt i. Hur ofta åker riksnyheterna till slumpmässigt vald, väl fungerande stadsdel, där inget speciellt har hänt bara för att vara bussiga?

  Kalmar har en befolkningsmängd på ca 37000. Att de här storstadsfenomenen med brinnande bilar nu är vardag i många Svenska småstäder är djupt tragiskt.

  Jag vill se våra politiska chefsredaktörer och nyhetschefer ta bladet från munnen. Vågar de skicka sina journalister till sådana här områden helt själva, på kvällstid och ställa svåra frågar, eller är det bara något som de gör i sällskap med polis och väktare?

  När det kommer till att oroa sig för det fria ordet i andra sammanhang, som när en server blir attackerad sparas det inte på de stora orden – när det kommer till journalister faktiska förutsättningar att jobba i våra förorter är det knäpptyst.

  /Frida

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  05/22/2016

   Örebro ska det vara, folkmängd, ca 129000, mellanstor svensk stad, men samma skit pågår i Borlänge, ca 40000, liten svensk stad.

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  05/22/2016

    http://24kalmar.se/2015/07/29/boende-efter-stenkastningen-i-berga-vi-vagar-inte-bo-kvar-langre/#ath

    Men fy vad dålig Frida är idag, klart det kastas sten i Kalmar också.

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  05/22/2016

     För de med lågt blodtryck, alternativt står på lämplig medicinering.

     Debatt i Agenda ikväll, den 22.a Maj ang länken ovan,

     ”Reportage om hur polisen hotas och attackeras av kriminella gäng. Hur ska utsatta förorter bli trygga igen? Debatt mellan inrikesminister Anders Ygeman (S) och Annie Lööf (C), partiledare.”

     Hur radikal kommer Lööf våga vara? Hon företräder en politik som har för avsikt att slopa all typ av begränsning av migration, en av få borgare idag som fortfarande öppet vågar drömma om ett amerikanskt låglönesamhälle med superbillig lättsparkad arbetskraft och noll med bidrag.

     Hur tuff kommer Ygeman våga vaga, kommer ha pladdra de vanliga flosklerna om fritidsgårdar och goda förebilder, förebyggande åtgärder hit och dit, eller kommer han våga säga det självklara, tungt multikriminella gäng ska bekämpas med lagens alla medel?

     /Frida

     Svara
     • Intenso

       /  05/23/2016

      Superbilligt i USA, har de inte en lagstadgad minstalön.som i vissa städer och Stater ligger på $15? Förutsättningarna för minilöner ser trots allt rätt ”bra” ut i gamla Svedala. Bidrag har de också men hur det ser ut med anställningstryggheten vet jag inte så noga, inge vidare kan jag tänka mig.

      Så länge arbetsmarknaden inte diskriminerar mot äldre spelar den mindre roll. Här skulle bara folk mellan 25 och 40 ha jobb.

   • T

     /  05/22/2016

    Borlänge fick kalla in extra personal från värmlandspolisen i natt.

    Svara
  • Ivar L

    /  05/22/2016

   Är det inte också så att något dåligt händer varenda gång både media och blåljuspersonal dyker upp? Det tycker jag säger mer än något annat. Områden i Sverige som inte media eller blåljus kan besöka utan att attackeras är per definition ett problem. Hur skall de kunna skildra en solskenshistoria i förorten om de inte ens får åka dit för det lokala medborgargardet?

   Svara
   • Visst är det ett egendomligt sammanträffande att så fort det är någon orolighet så visar det sig att polisen varit i närheten eller är snart där… Coincidence? I think not!

    Svara
 10. Mäns liv är mer värda för att de är fyra år kortare än kvinnors. Vi måste leva varje dag som om den vore den sista!

  Svara
  • Kvinnor gör allt för att den skillnaden ska bort: super som män, röker mer än män, ökar i kriminalitet, knarkar som män, bantar, opererar eller misshandlar kroppen på något sätt, inbillar sig bli berömda på någon mediesort och drabbas av depression när bara få gillar en, är bittra och griniga och gnäller ständigt samt avskyr den andra halvan av mänskligheten de vill bli älskade av..

   Vi närmar er! Jämlikhet skymtar!

   Svara
 11. Ivar L

   /  05/22/2016

  Gissar att Boisen missade den här dokumentären:
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/734291?programid=909

  Killen hade inte direkt något vip-kort. Fruktansvärt vidrig tragedi som visar att brister i sjukvården är blind för kön. Förenklingar som Boisens säger mer om henne än om verkligheten.

  Svara
 12. Svenne

   /  05/22/2016

  Jasså…

  Svara
 13. MiT

   /  05/23/2016

  Svara
 14. MiT

   /  05/23/2016

  Han verkar ha greppat hur det funkar, vad är problemet…? 😛
  Och det är intressant att han inte kan ta kritik från henne, undrar hur den kritiken brukar se ut…?

  Svara
  • Skeptisk

    /  05/23/2016

   Kenneth glömde att internet inte glömmer. Det kommer en dag när hans barn kommer trycka ner den sista tweeten i halsen på honom. När de tycker han är en bitter gubbe.

   Svara
 15. MiT

   /  05/23/2016

  Svara
 16. MiT

   /  05/23/2016

  Svara
 17. MiT

   /  05/23/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  05/23/2016

   Bra sagt av Notch. Termen mansplaining används av framförallt feminister för att håna och tysta män som inte håller med dom.

   Svara
 18. Det konstiga är att jag har hört minst två personer, varav en är en personlig vän, nu som har hyllat Frida Boisen och tyckt hon är smart och kvick. Uppenbarligen så är att skriva krönikor inte hennes starka sida då hon framkommer som hjärndöd.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  05/23/2016

   Sådant ska du ta med ro.

   Jag har mängder med kompisar som påstår att Alexander Bard är ett geni, att Åsa Romson är jätteduktig och supersmart – fast inte så bra i TV, att Katrine Kelios är superduktigare än alla andra på att tänka om politik, att Håkan Hellström skriver skitdjupa texter, att Hives är det bästa rockbandet i Sverige någonsin, att Lars Lerin aldrig målat en usel tavla, och så vidare.

   Vissa saker om vissa kändisar blir liksom standard att tycka, det behöver självfallet inte vara speciellt övertänkt, utan snarare ett uttryck för att vara ”rätt”.

   När det kommer till den här fröken Bengtsson så är hon ju duktig på att sälja in sig som en stridslysten hårding med en skärva i ögat för all högerondska i landet. Hon försöker sälja en marknadsmässigt intressant produkt. Och för att nå målet får man ta i lite extra, och skarva om så behövs.

   Frågan är dock om inte befattningen redan är upptagen av Maria Sveland?

   ___________________

   Sökes: Argaste ungaste peppigaste vänstersystern i Twittersverige just nu.™

   Vi söker dig som utan att blinka, på ett svepande och enahanda sätt, nedvärdera män som grupp, gärna exemplifierat med någon anonym man du hittat på att du träffat i kollektivtrafiken eller på krogen, extrameriterande är om det är ett påhittat manlogt engångsligg som du inte ville ligga med, men som du ändå låg med, trots att du är ”lesbisk”.

   Ansökan mottages via krönika i Nyheter24, Aftonbladet, Nöjesguiden eller genom ett av kulturjournalister väldelat Facebookinlägg.

   Meriter ska styrkas med indignerade retweets från Fredrik Virtanen, Anders Lindberg eller Hanna Fahl.

   Välkommen på ett kandidatevent: Tisdag den 8.e Mars, kvinnornas dag, i rättviseförmedlingens fikarum på Södermalm.

   Begränsat antal platser: #Therecanonlybeone™

   /Frida

   Svara
   • Grejen är att de baserar inte det på ”kändisen” Frida Boisen, utan personen de har mött. Hade de baserat det på hennes krönikor eller vad nu Boisen gör offentligt så hade jag förstått det, men de tycker genuint att hon är smart baserat på egna samtal (och vi pratar inte om lallare här – människor vars åsikter jag värderar).

    Det är det som gör det hela så oförståeligt – hur kan en smart människa bli så dum i krönikaform? Eller är Boisen kanske smart nog att förstå vad som godkännes i GP/Expressen att hon gör sig själv dummare än vad hon är?

    Svara
 19. Kränkt

   /  05/23/2016

  Det är så jobbigt när männen tar alla platser på BB. Kan inte dom föda hemma istället?

  Svara
 20. michael

   /  05/23/2016

  Män står för 60% av inbetalad skatt kvinnor 40% av skattemedlen går 60% till kvinnor 40% till män,om män skulle betala lika lite i skatt som kvinnor och tog del av skattemedlen i lika stor omfattning som kvinnor,så skulle Sverige gå i konkurs inom ett år.

  Svara
 21. Svenne

   /  05/23/2016

  Patriarkatet ‘in action’…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/23/2016

   Men i detta fall handlar det om att män vill se kvinnor visa brösten och inte om att kvinnor har rätt att klä sig som dom vill.
   Det är bara om en feminist känner att hen stärker kvinnorollen genom att visa brösten som det är ok.För vi vet ju alla att en man kan aldrig göra rätt eller tycka rätt om vad kvinnor gör eller säger 😉

   Svara
   • Svenne

     /  05/23/2016

    Instämmer, för ingen (vit) man har i fått rätt mot en kvinna sedan 60-talet… 😉

    Svara
 22. Kuddrum

   /  05/23/2016

  Som ett barns intellekt… infantil på de där förlamande sättet som Veronica Palm. Måste handla om att Frida Boisen har rätt kontakter/rätt föräldrar. Dessvärre får männskan även breda ut sig som nån sorts ”expert” på SVT där programledarna får lyssna på hennes utläggningar om ”näthatet”, ”kvinnors underordning”… idel pk-floskler och känslopjunk som naturligtvis tas som sanningar av programledarna.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: