Vita medelålders heterosexuella svenska män har nästlat sig in på asylboenden!

SVT har haft inslag om kvinnor på asylboenden och problem de har där med andra boende om de är där utan man. De blir rent av attackerade, en del vågar knappt gå utanför rummet…

utsatta kvinnor på asylboenden

Jag förstår inte riktigt, bor det en massa vita medelålders heterosexuella svenska män på asylboendena? För det har vi ju lärt oss i Sverige att det finns absolut inget som är värre än dem i världen! Som Matilda Wahl skrev på facebook, ”Skrev ett inlägg igår där jag försökte förklara varför det är så jävla svårt att vara kvinna i dagens samhälle och hur män aldrig helt och hållet kan förstå den kampen”, när hon inte lyckades övertyga en av alla dessa hemskingar i Sverige hur groteska förtryckare de är. Hennes argument var i princip ”vit man” som också var kränkt. Feministisk vetenskap när den är som bäst!

utsatta kvinnor på asylboenden1

Exakt som svenska män brukar göra! Hon har fått känna på riktig svensk kultur! En kvart utanför rummet ensam utan man och man får hundra tillsägelser och hårda blickar från andra män! Det är så jäkla svårt att vara kvinna i dagens Sverige alltså!

Därför undrar man ju lite hur de vita medelålders heterosexuella svenska männen nästlat sig in på asylboenden? För så måste det ju vara om man går efter svensk radikalfeminism? Som man skrev efter Köln, det är samma sak som det alltid har varit här i Sverige, en på Nöjesguiden skrev till och med att det som hände i Köln och på We Are Stockholm var samma sak som hände henne i mellanstadiet i Sverige! 10-20 vuxna män omringade henne där i korridoren och rev och slet i henne och skrek upphetsat på språk hon inte förstod när hon var 10-12 år gammal! För om det inte var så är det ju inte samma sak…?

Vi har Svante Tidholm från den ytterst radikalfeministiska organisationen Fatta som också efter Köln och Stockholm slog fast att vi här i Sverige uppfostrar våra söner att våldta!

Vi har också den enormt radikalfeministiska organisationen Män för Jämställdhet, de är så radikalfeministiska att Schyman nästan är ett högerspöke i jämförelse.

män för jämställdhet

Allt som radikalfeminister skriver tycker den ”opolitiska” radikalfeministiska organisationen Män för Jämställdhet är klokt. Jag lovar, ni kan inte hitta en enda artikel som de länkat och som de tycker är bra som inte också är skriven av en radikalfeminist.

Däremot saknas det fortfarande en riktig mansrörelse i samhället. Då tänker jag inte på den typen av mansrörelse som tillbringar tid med att påpeka hur viktiga ”könens olika biologiska förutsättningar” är och ältar testosteron- och östrogennivåerna och hur de påverkar människors ”val” tills korna kommer hem. Dessa mansrörelser får förstås gärna finnas, men någon skillnad för de män och pojkar som växer upp under en förtryckande mansroll kommer de inte göra.

Nä, varför bry sig om vetenskap och fakta när man får The Truth färdigpaketerad av radikalfeministerna? Är ju bara onödigt att bry sig om grundläggande fakta för att förstå något. Sånt onödigt tjafs sysslar inte genusfältet/radikalfeminister med! Om ni kollar bland alla tweetar så finns skribenten, Hanna Gustafsson, med på några ställen…

F44

Lösningen på allt är givetvis radikalfeminism! Som en skrev på twitter, deras lösning är alltid samma sak, som om man läser matte och alla ekvationer oavsett vilka och vad det handlar om alltid har samma svar. Eller om man bara har en hammare som verktyg så blir allt spikar som man bankar på.

vadtyckermfj

Nuvarande ordföranden för Män för Jämställdhet, Tomas Agnemo. Han finns även med i den här filmen.

feminismvetenskap1

Förra ordföranden för Män för Jämställdhet och nuvarande särskilt sakkunnig i jämställdhetsfrågor på länsstyrelsen i Örebro, Tomas Wetterberg, anser att feminism är en vetenskap. Det uttryckte han tydligt när han intervjuades av ETC tillsammans med det här frejdiga gänget.

Nä, vi måste omedelbart få bort alla de vita medelålders heterosexuella svenska männen från asylboendena så kvinnorna där kan känna sig säkra!

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

22 kommentarer

 1. ‘Hatet mot djur och natur’ är tydligen en del av mansnormen, enligt Tomas Agnemo på MFJ. Det var nytt för mig

  Svara
 2. Jan

   /  05/30/2016

  Naturligtvis handlar det om pk-lagar. Som feminister och antirasister följer strikt. De har en blind fläck för rasifierade helt enkelt. Och islam.

  Svara
 3. Så ”Män för jämställdhet” vill ha en mansrevolution? De har alltså inte förstått att män bara ska hålla käft och kliva åt sidan! 🙂

  Svara
  • Intenso

    /  05/30/2016

   Tror de vill ha en revolution där vapen delas ut till alla men som bara kan användas på sig själv eller andra män.

   Svara
 4. MiT

   /  05/30/2016

  Kunde lika gärna stått att fans INTE bojkottar då de bara lyckades hitta en som säger hon skulle göra det…
  ”Fans bojkottar Johnny Depp-konsert efter anklagelser om misshandel”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=6443168

  Svara
  • T

    /  05/30/2016

   Enligt Amber Heard har Johnny Depp alkohol och drogproblem. Såna brukar inte ha någon ordning bakom pannbenet.

   Svara
   • MiT

     /  05/30/2016

    Det är möjligt att han har problem, har kanske hon med. Men i just den här grejen handlade det om att SR gav sina kompisar massor av utrymme utan att tala om att det är deras polare. Melinda är producent av FATTAPODDEN och FATTA vill hemskt gärna se att omvänd bevisbörda införs. Sådana här frågor är deras agenda.

    Svara
    • Olof

      /  05/30/2016

     Japp, och som vanligt, att skylla på ‘mansnorm’ när det förmodligen snarare handlar om missbruksproblematik och psykiska problem på ett eller (mer sannolikt) från båda håll så blir enda resultatet att den (sannolikt ömsesidiga) misshandeln fortsätter. Och förmodligen även i nästa förhållande.

     Så det enda feministerna åstadkommer är ytterligare misshandel av män och kvinnor. Bra jobbat.

     Svara
    • T

      /  05/30/2016

     De vill gärna utnyttja andras problem för sin egen skumma agenda. Det är parets privatsak men alla och hans mormor försöker casha in på nåt sätt.

     Svara
 5. MiT

   /  05/30/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  05/30/2016

   Igår ringde ComHem till mig.

   Och eftersom jag gått på kurs hos både Lindberg och Arnstad så har jag de rätta verktygen att koda vad avsikten de facto var, att genom rökridåer sälja programpaket med betalkanaler med framförallt idrott, där mestadelen utgörs av manlig elitidrott, typiskt antifeministisk propaganda, och som alla vet, antifeminism är likställt med högerextrema nazister, ComHem hotade även med att spela in ett ev. telefonavtal, så rätt även där.

   Jag slängde på luren, och skakade av skräck i flera timmar, är det verkligen så här illa?

   Blir mörkrädd när jag tänker på de bruna vindar som sveper över landet, och inte minst in i min egna telefon, mitt egna lilla safe space, min söta oskyldiga lilla smartphone, en peppig Huawei P9 för att vara korrekt.

   /Frida

   Svara
  • Rikard

    /  05/30/2016

   Hej.

   Back i maskin nu, redaktör’n!

   Menar Lindberg att man skall frångå god journalistisk arbetsmetod och sluta spela in samtal? Det finns ju ett lagrum att förhålla sig till här, och för både den intervjuade och frågeställaren är det ju en säkerhet att det finns en på bägge håll inspelad kopia, eller att den intervjuade parten åtminstone får ta ställning om den vill svara när den kan tvingas stå till svars för sina utsagor.

   Menar Lindberg att det är ett problem att så sker? I så fall är detta oerhört allvarligt, att en redaktör för en av landets största media-kanaler anser det fel att personer med annan åsikt än han själv vill banda samtal med honom och andra opinionsbildare. Vad har Lindberg och Aftonbladet för syn på press. och yttrande- samt meddelarfrihet egentligen?

   Upprörande och oerhört. Oavsett vad jag må ha för skilda uppfattningar från redaktör Lindberg skulle det aldrig falla mig in att låta mig intervjuas utan att en inspelning gjordes eller ett referat nedtecknades så att jag före publicering fick komma med påpekanden om sannfärdigheten i det hela. Menar Lindberg att Aftonbladets journalister inte bevara intervjuer så att dessa kan granskas? Om det är så illa ställt med pressetiken hos redaktören undrar jag om tiden i så fall är inne för betydligt strängare lagar om förtal och ärekränkning, samt tvingande regler för intervjuer – kanske att intervjuobjektet i förväg måste godkänna publicering i ett dokument vidimerat av notarie.

   Kom ihåg, redaktör Lindberg, att tidningar som den du arbetar för, startades av fria medborgare för att rapportera maktens olika förehavanden och för att erbjuda medborgaren en större yta för debatt. Att nu andra går i Hiertas fotspår kan väl Lindberg inte missunna dem?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 6. Intenso

   /  05/30/2016

  Tycker uttrycket ”husfitta” bör kunna komma till användning dessa dagar av mysiga epitet. De här ”mansförrädarna” ger jag inte mycket för. Man undrar ju vad för slags behov de försöker tillfredsställa med sitt infantila snack om felaktiga mansnormer och alla mäns ansvar.

  Jag skulle inte knuffa dem framför en buss men fan vad det skulle klia i fingrarna.

  Svara
  • Men om du var busschauffören skulle du nog köra lite extra fort om du såg dem framför bussen va? 😉

   Svara
 7. Svenne

   /  05/30/2016

  Postmodernistisk instruktion:

  Svara
 8. Frida Gustavlin

   /  05/30/2016

  Av någon anledning får jag upp följande videoklipp i bakhuvudet när jag läser krönikan i ETC.

  Svara
 9. Peter

   /  05/31/2016

  Såklart måste man följa devisen att man är oskyldig innan motsatsen bevisats. Däremot tappade Johnny Depp all min respekt i och med hans engagemang och koketterande kring Damien Echols och West Memphis 3. Bara det gör det värt att bojkotta hans spelning enligt min åsikt…

  Svara
  • MiT

    /  05/31/2016

   Jag har ingen aning om hans eskapader innan, vet inte så mycket alls om honom egentligen. Det jag retade mig på är SR som går till sina kompisar, bokstavligen, vilka också är aktivister med exakt den här frågan på agendan, utan att ens nämna att de är deras kompisar med just en sån här fråga på agendan. FATTA är som en sekt inom sekten…

   Svara
   • Peter

     /  05/31/2016

    Fullständigt enig med dig. Praktexemplet är väl ”Diina” Rosenberg. (Även om det var SVT)

    Svara
 1. När Sveriges Radio letar folk som protesterar så går till sina kompisar. Såklart. | WTF?
 2. När Sveriges Radio letar folk som protesterar så går de till sina kompisar. Såklart. | WTF?
 3. Uppenbart påhittad story är ”Bäst idag” | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: