Det politiska spektaklet Pride

West Pride har gått av stapeln i Göteborg helgen som gick och jag måste ärligt säga att jag inte förstår vad som är syftet med Pride överhuvudtaget. Är syftet att vara så vulgära som möjligt? Att trycka upp allt underligt, som borde vara privat, i ansiktet på folk? För det kan knappast handla om rättigheter på något sätt för det är faktiskt så att vad folk gör hemma bryr sig mycket få om.

Vad tycker alla ni som är bögar, lesbiska och allt vad det kan vara om det hela? Tycker ni inte att Pride är förnedrande? Man vill ju framställa er som totalt rubbade freaks? Som om det är en cirkus där man visar upp Skäggiga damen och Elefantmannen? Gillar ni verkligen det? Hur kan de ha blivit så? Man skrattar ju åt spektaklet som UPPENBART sen många år är kapat av groteska extremister.

Såg den här tweeten idag

barn på pride

Ja, det högst troligtvis samma föräldrar…Vet inte om bilden kommer från West Pride, förmodligen inte utan dem kommer säkert från något annat land, men det spelar ingen roll, det är den bilden man har av Pride. För ett par år sedan var det till exempel ”VM i Dildokubb” på Pride med rosa dildos och svarta buttplugs…

Folk tar med sina barn på sådana här tillställningar, förskolornas barn går med flaggor och viftar, politiker är där och vill visa hur fina människor de är, kommunala verksamheter sponsrar freakshowen med massor av pengar med mera med mera. Hur är föräldrar funtade i huvudet som tar med sina barn på ett politiskt extremistiskt spektakel med buttpluggs och dildos? Ni vet om att ni förmodligen är riktigt sjuka i huvudet va? Hur är de som jobbar på förskolorna och som går dit med barnen funtade i huvudet? Lika sjuka förmodligen…

Några grejer från programmet i Göteborg

varning för bröst west pride

Lätt åtgärdat, gå en enkel biologikurs bara! Göteborgs stadsbibliotek består alltså av så obildade människor att de inte fattar att en biologikurs åtgärdar ”problemet”…

sexleksaker för röv och kuk west pride

”frågor om sexleksaker du inte trodde fanns”… ”med kuken och röven i fokus”… På en workshop. Jag vill inte veta vad ”work” kan innebära.

queerdejting west pride

De pratar alltså om detta i ”ett vitt samhälle”…

djur west pride

Sjöfartsmuseet är infekterat av sjukdomen Postmodernism så till den milda grad att man blandar in uppenbar politik i djurvärlden och försöker rationalisera det med mänsklig ideologi. På Sjöfartsmuseet besitter man tydligen inte kunskap utan endast ideologiska floskler. För är det något djur är så är det STENHÅRT bundna till ”könsrollen” för respektive djurart. Stenhårt alltså… Det kan inte vara möjligt att sådana som ska vara ordentligt utbildade inte förstår det…

lesbisk frukost west pride

Ni kunde äta ”Lesbisk frukost” på West Pride.

lesbians eat what

Hur ”lesbisk frukost” skiljer sig från vanlig frukost har jag ingen aning om.

sjöhästar west pride

Sjöfartsmuseet igen, nu är det en marinbiolog!!! som tror att sjöhästar är könsöverskridande och med detta vill man på något sätt få in människor i ekvationen. Det är verkligen sinnessjukt! En marinbiolog som inte fattar att även sjöhästar slaviskt följer det som för arten är könsrollen. Häpnadsväckande! De pratar om ”föreställningar” och ”göra kön” som om sjöhästar är rationellt tänkande varelser som bestämt sig för att krossa normer när de i själva verket är riktiga slavar under normerna.

familjekonstellationer och könsroller i djurvärlden west pride

Naturhistoriska museet vill lura i barn att bara för att sjöhästar inte är som människor så behöver vi inte heller vara det. De pratar om ”familjekonstellationer” i djurvärlden som om de kan välja något alls och har valt just det som de har. Man vill på något sätt sudda ut att familjen är viktig för människan även efter spädbarnsåren, gissar att det är kärnfamiljshatare som ligger bakom tankarna som luftas? Sådana som anser att pappor är totalt oviktiga?

sex och samlevnad i naturen west pride

Naturhistoriska museet igen. Djur i naturen har knappast ”sex och samlevnad” så som vi tänker oss det utan det handlar ENBART om fortplantning. Inget annat. Finns inga känslor som hon oss inblandade (såvitt vi vet…). Här påstår de även att djur minsann byter kön lite hipp som happ när det känner för det. Det är ungefär de som de vill låta påskina i alla fall. Så är det naturligtvis inte. Det finns några arter som kan byta kön men de byter inte ”som det passar” utan när det är helt nödvändigt, om det saknas en dominant hane så kan en hona byta till just en sådan hane och tvärtom, om det saknas en dominant hona så kan en hane byta. Men de byter sannerligen inte ”som de passar”. Hur kan utbildade människor ens säga sånt? Och det är absolut inget vanligt utan tvärtom undantag. Dessa människor är ju som inverterade Åke Green allihop! Ni vet pastorn som tror man kan bota homosexualitet med bön? Dessa tror man kan bota heterosexualitet med…bön… Zoologer är det som håller på så här alltså…

underklädesparty west pride

Ni kunde dansa loss hela natten i bara underkläder. Undrar om det var ett populärt tillhåll för de som i grupp attackerar småtjejer/tjejer/kvinnor…?

lgbtqplus west pride

Nu har man kastat om bokstäverna också, jag TROR det beror på en intern maktkamp om vilka som är viktigast i ”rörelsen”. För säkerhets skull har man lagt till + på slutet också, så man får in resten av alfabetet. Annars kan man kalla dem ROFLHBTQ eller LMAOHBT och så vidare…

normer i spelkultur west pride

Självklart är Sverok där och ska prata ”normer”. Sverok är sen länga totalkapat av rena galningar, verkar inte finnas någon kvar där som är vettig på ett enda sätt, de är bara intresserade av att sko sig på bidrag. Bidragsnormen är de nämligen inte alls intresserad av att bryta…

white pride west pride

Jaha, nu är ordningen inte LGBTQ+ längre utan HBTQIA+ som gäller. Intern maktkamp var det ja…

rollspel west pride

Självklart är Sverok inblandade i ”Rollspel som metod för att diskutera maktstrukturer”. Kom ihåg, de är fullständigt kapade av galningar…

sexualundervisning på lättare svenska west pride

RFSU håller sexualundervisning på lätt svenska. Jag undrar väldigt mycket om det här materialet är inblandat?

Det var lite från programmet på West Pride.

Om man går efter Pride själva så är HBTQROFL+ personer översexuella typer som har sex med varandra som kaniner överallt på alla möjliga och omöjliga sätt och med alla möjliga och omöjliga hjälpmedel som man inte ens visste fanns. Man tänder på sjöhästar där hanen föder ungarna och det är jätteviktigt att göra det! Speciellt för barn. Man kan heller inget om biologi, inte ens om man är marinbiolog eller zoolog. Det är också viktigt att bokstavskombinationen kommer i rätt ordning och med ett + på slutet för att få in hela alfabetet eftersom det verkar pågå en intern maktkamp. Lesbisk frukost är också något speciellt.

Så, är Pride bara som en freakcirkus där man tittar på Skäggiga damen och Elefantmannen eller finns det nåt annat också? I så fall får ni allt ta och plocka fram det andra och visa det tycker jag för som det är nu så ser jag bara bisarra freaks som kämpar för att vara så vulgära som möjligt i offentligheten. Varför ställer folk upp på att förknippas med detta spektakel som har blivit kidnappat av politiska extremister långt ut på vänsterkanten? För det har det, det handlar ENBART om politisk ideologi långt ut på vänsterkanten. Inget annat.

Alla ni som är homo/lesbiska/whatever och som INTE befinner er långt ut på vänsterkanten, som kanske ser er själva någonstans till höger om Fi, tycker ni det är bra?

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

81 kommentarer

 1. Vad jag drar för slutsats är att vi kommer inte ligga iframkant i något i framtiden….

  Svara
  • Utlandssvensk

    /  06/14/2016

   Vi lär väl ligga i den absoluta framkanten av exakt samma sak som vi har hårt fokuserat på de senaste 20-30 åren, nämligen att bli rövknullade av hela MENA.

   Pride förefaller då vara en utmärkt övning!

   Böj er nu framåt och glöm inte att betala in skatten!

   Svara
   • ”Böj er nu framåt och glöm inte att betala in skatten!”

    Favorit i repris (tidigare kommentar i ett annat inlägg):
    YouLube

    Svara
 2. MiT

   /  06/14/2016

  Svara
 3. MiT

   /  06/14/2016

  Går alltid att öppna sitt hjärta lite till. Vilka vinster det kommer att bli för Härnösand i framtiden! Sandviken ligger nog i lä!

  Svara
  • Jan

    /  06/14/2016

   Man får väl se det från den positiva sidan. Jag slår vad om att kommunen, som alla kommuner numera, har ett mål om att expandera och bli fler invånare. Nu har man ju chansen att nå det där målet tidigare än prognosen! Hurra! Härnösand växer så det knakar!

   Svara
  • Rikard

    /  06/14/2016

   Hej.

   Vad klagar de för? De har ju röstat för detta:
   [http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/K/kommun/22/80/index.html]

   Eller trodde Norrlands socialdemokrater att de skulle slippa mångkulturen, och att den skulle hålla sig till storstadsghettona?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Svenne

     /  06/14/2016

    Fartyget kallas tydligen för ”Muhammeds ark”… #göteborrrg

    Svara
    • Svenne

      /  06/15/2016

     Så här skulle tweeten se ut:
     Fartyget kallas tydligen för ”Muhammeds ark”… #göteborrrg

     Svara
     • Om man stuvar in 1700 mestadels yngre män på en båt vet ju alla utom Migrationsverket vad resultatet blir,
      Båtar, ni vet, är aggressionsframkallande.

     • T

       /  06/15/2016

      Vaselinförsäljningen lär peka uppåt 😛

   • Chr Ewrk

     /  06/15/2016

    Du måste ha missat att Härnösand har tagit emot 2500 invandrare redan samt att kommunen själva tänker bygga ett asylboende med plats för 400 asylsökande så jag förstår inte ”Eller trodde Norrlands socialdemokrater att de skulle slippa mångkulturen, och att den skulle hålla sig till storstadsghettona?”

    Svara
    • Rikard

      /  06/15/2016

     Hej.

     Titta på hur länge invandrare som placerades i norra Sverige stannade där, och hur många år staten kompenserar en kommun för kostnaden för nyanlända.

     Nu när det i princip är fullt i Malmö (t ex) kan folk inte omlokaliseras från Härnösand, utan blir kvar, och blir en ren kostnad när det statliga stödet försvinner.

     Därav protester från vänsterpartister i Härnösand – de kan inte slussa folk vidare längre.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
     • Chr Ewrk

       /  06/15/2016

      Vart har du fått dessa siffror ifrån? Och varför tror du det är kommunen som slussar vidare invandrare (om det nu skulle vara så) ? Dom flyttar inte själva ?

 4. Kristian

   /  06/14/2016

  The Onion, för 15 år sedan:
  ”Gay-Pride Parade Sets Mainstream Acceptance Of Gays Back 50 Years”

  En gång i tiden fanns det nog mål och mening med det hela: när man sett ett flak galningar i läder med rumpan bar verkar det inte längre så konstigt att två män håller hand. Provokationen hade ett syfte. Nu när gruppen har hela media och maktelit på sin sida är det att sparka nedåt.

  Precis som feminister kan de då invända att det inte är lika bra i andra länder. OK. Gör något där, men gör det försiktigt. ”Gays for Gaza” är knappast välkommna i Gaza, men klarar sig nog bra i Israel.

  Svara
  • Jans

    /  06/15/2016

   De kan ju köra Järva-Pride? Det är i förortsområdena som acceptansen är som lägst. Inte inne i innersta’n. Men ärligt talat, med tanke på Orlando tycker jag inte de skall köra Järva-Pride i år. Någon kan ju ha inspirerats och då kan det gå riktigt illa. Särskilt som polisen förmodligen inte skulle ge det eventet en bråkdel av det skydd som ”riktiga” Pride får.

   Svara
 5. Rikard

   /  06/14/2016

  Hej.

  Den som grupp som definierar sig som mot samhället och som avvikande kan aldrig acceptera sig själv. Den som istället söker inåt och värderar sig utifrån om den skadar sig själv och andra eller inte, kan acceptera sig själv och därmed bli respekterad och aktad.

  Paraden stör mig inte, men bristen på debatt finner jag stötande. Min erfarenhet av Pride och personer därikring är att det är en extrem konsensuskultur – den som avviker i åsikt och analys (men ‘tillhör’ gruppen) ses som okunnig, lurad eller förrädare. Förhoppningsvis är min erfarenhet inte representativ, utan avvikande.

  Man kan tänka sig följande Malsov:skt inspirerande skala:

  Repression (från stat och samhälle)
  Tolerans (företeelsen får finnas men bekämpas icke våldsamt)
  Acceptans (företeelsen får finnas – bekämpas inte)
  Respektera (företeelsen aktas av stat och samhälle)
  Promovera (företeelsen förordas av stat och samhälle)
  [Revanschera – företeelsen tillåts hämnas på tidigare motståndare; inom eller utom stat/samhälle]

  De flesta är nog inne på ‘Acceptans’, en sorts ‘än sen då?’-attityd, vilket jag tycker räcker. Att gå högre leder till att andra gruppindelningar förskjuts, att gå lägre likaså.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • Kristian

    /  06/14/2016

   Det börjar kännas lite som när extremvänstern får makten.
   ”Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna något slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.”
   – Söderberg, Doktor Glas, 1905

   Svara
   • Rikard

     /  06/14/2016

    Hej.

    Jag lyfter på hatten – en välfunnen beskrivning av hur en fråga om människors möjlighet att leva i frihet och respektfylld kamratskap förvandlas till ett jippo.

    Pendeln skall inte slå åt någondera extremen, då det bara innebär att man byter färg eller fana för förtrycket – den skall stå i mitten, i jämvikt och balans.

    Söderberg gjorde en mycket träffsäker betraktelse av hur vi fungerar.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 6. TreatGirlsGently

   /  06/14/2016

  Den mest intelligenta av mina homosexuella vänner tycker att Pride är trams. Det blir lite absurt när andra man känner till, som inte alls är homosexuella, är så ivriga att åka dit…
  Bra skrivet, som vanligt, MiT!

  Svara
 7. MiT

   /  06/14/2016

  Svara
  • Bo

    /  06/14/2016

   Undrar om han tror sig vara rolig. Han ser jävlar i mig möjlig terror o krig i varje sammanhang (o mer specifikt i allt som på ngt sätt kan relateras till något höger om sossarna, på vilket sjukt sätt det än må vara). Stackars hans familj…….

   Svara
   • Bo

     /  06/14/2016

    Den gick jag på, rakt i fällan. Men till mitt försvar så är det jävligt svårt att se skillnat på fej och hans riktiga tweets. Well played Medborgare T!

    Svara
    • MiT

      /  06/15/2016

     Hahaha, det gäller att alltid läsa det finstilta mest noggrant 😛

     Svara
   • Jans

     /  06/15/2016

    Pssst, du vet väl att Arnstad är ett konstverk av Lars Vilks?
    😉

    Svara
 8. Min granne som varit med i After Dark brukar åka ‘hem’ till Skåne och jobba i trädgården under Stockholm Pride. Annars bor han i Stockholm större delen av året

  Svara
 9. Har skrivit många gånger om pride-tramset. Här är ett exempel:
  https://bergersjo.wordpress.com/2013/05/26/west-pride-reklamrora/

  Svara
 10. Havre flarnstad

   /  06/14/2016

  Skämms då inte en sekund för att säga att jag innerligt hoppas att kaptenen inte har samvete att sänka hela kommunen och istället gör så med skutan.

  Skulle heller inte förvåna om en guerillagrupp av bekymrade ortsbor agerar för att skydda sina barns framtid.

  Man kan ställa sig frågan vad en familj med barn i skolåldern och villa förlorar/tjänar på att se sin kommun bli avstjälpningsplats för en sån enorm mängd asylanter.

  Att få en sämre skolgång i bästa fall och den mycket reela rädslan för att se sin dotter falla offer för ett gäng tafsghaner.
  Huspriser som sjunker i samma fart som framtidens kommunalskatter höjs.
  En större konkurrens om dom få jobben som finns och en hopplös situation för byns unga att övertyga arbetsgivare att anställa dom dyrt när dom har drösvis med bidragsjobbare med 80% av lönen +omkostnader betalt av staten som nyanländ sk ”instegsjobb”
  Ökad otryggt ,sexualbrott ,etniska konflikter etc

  Är säkert lite för negativt inställd men samtidigt som jag kan fylla på det negativa oändligt kommet jag inte på mycket positivt
  undantaget att pizzan kanske blir billig vid en överetablering.

  Svara
  • T

    /  06/15/2016

   Överetablering av pizzerior i hemorten för x antal år sedan pressade priset till 29.- innan de hade ett möte och kom överens om att lägsta priset skulle vara 70.-

   Svara
 11. Svenne

   /  06/14/2016

  OT: Tino Sanandaji om kostnader för infrastruktur:

  Svara
  • Kristian

    /  06/15/2016

   Intressant. Konsthögskolan hotad.
   Där fick vi svaret på frågan: ”om någon är champagnevänster och bidragssnyltare på livstid utan att bidra till statskassan, går det ändå att låta dem betala och bidra på något sätt?”

   Svara
 12. invaderace

   /  06/14/2016

  OT: Zara Larsson får på tafsen!

  Svara
  • Icke-svensk

    /  06/14/2016

   Just wanted to post it 🙂 Thumbs up mate!

   Svara
  • HAHAHA! 😀

   Svara
  • Bamse

    /  06/15/2016

   Hur tänkte månne UEFA när de valde henne för fotbolls-EM. Vill de ändra sin slogan från ”respect” till ”respect muh feminism” eller vad?

   Svara
 13. Olof

   /  06/14/2016

  Bortsett från att en del faktiskt tycker det är kul tror jag det fortfarande fyller en funktion i att skapa en buffert genom de mest överdrivna yttringarna för mer vardagliga HBTQ människor.

  Och sen är det där med när saker ‘borde’ vara privata. Saker som ‘borde’ vara privata får i slutändan ofta inte vara privata, för ‘bör’ det vara privat blir det lätt något som folk har åsikter om även när det faktiskt är privat. Och det åtföljs ofta av faktiska ingrepp i det privata.

  Så jag tror inte det finns något egentligt alternativ. Det är helt enkelt nödvändigt att hålla saker i publikt dagsljus för att minska sårbarheten som det privata skapar. Men det är ju inte så att det är ett tvång att se på det hela.

  Men det finns absolut goda anledningar att ha åsikter om både den politiska snedvridningen och om olika politiker och organisationer som överhuvudtaget inte har där att göra utan mest vill bli sedda där av rent opportunistiska skäl.

  Sen lovar jag att när du blir överfallen av en juckande hund så handlar det inte om fortplantning. De flesta som har haft djur i sin omgivning i någon större utsträckning och inte är helt ouppmärksamma har säkerligen noterat att djur inte alls är speciellt selektiva eller väluppfostrade när det gäller sexuellt beteende. För många arter så är det en vanlig komponent i allt från lek till rangordning, ofta utan några speciella hänsyn till kön och vem som borde göra vad. Så där får Naturhistoriska rätt.

  Svara
  • MiT

    /  06/15/2016

   Jag är dock ingen hund. 😛
   Och det ingår i deras roller att göra på det viset just för dominans. De bryter ingen norm alls utan följer slaviskt.

   Djuren följer sina könsroller slaviskt. Det djur som INTE gör det kommer att dö ganska snabbt och i förtid utan att ha fått reproducera sig.Naturhistoriska har FEL så det bara smäller om det. Mest för att de vill ha in mänskliga värderingar och känslor in i djurvärlden för att försöka twista till det som att bara för att sjöhästens hane bär ungarna så finns ingen skillnad mellan kön.

   Svara
 14. Svenne

   /  06/14/2016

  Offret vill byta namn och söka asyl i ett annat land än Belgien:

  ”A transgender Tunisian migrant in Belgium was stabbed by a pair of men, also from Tunisia, who claimed to be members of Islamic State.

  On Saturday in the Brussels suburb of Etterbeek, a transgender migrant from Tunisia was reportedly stabbed in the street. The transgender person, known as Sharky, was brutally beaten by his attackers, stabbed several times in the abdomen and was later hospitalised for his injuries, reports HLN.be.”
  //
  ”Sharky told Belgian media of his experiences dealing with Islamist threats in Belgium saying: “They were the same people as in Tunisia. They told me that they are only awaiting an official command to behead me. I fear greatly for my life.” The victim added: “I want to officially change my name and seek asylum in another country, where I am not threatened. These people followed me all the time in Tunisia.””

  Svara
 15. Svenne

   /  06/14/2016

  BreitbartTexas:

  Svara
 16. Svenne

   /  06/14/2016

  Varning! Relativisering pågår…

  Svara
 17. Ivar L

   /  06/15/2016

  OT
  Ny artikel om flyktingsmuggling med många frågetecken men även upprörande missförhållanden:
  http://www.svd.se/antalet-ensamkommande-har-fordubblats-tyst-tragedi/om/flykten-till-europa

  Frågetecknen:
  1. Artikeln handlar om s.k. ensamkommande men är bildsatt med en bild där ingen ser ut att vara under 20, många klart äldre. Alla är män. Bilden i sig med en överfull båt är tragisk oavsett hur gamla de är men med tanke på den åldersdebatt vi har i Sverige så är det ganska obegripligt att tidningarna fortfarande inte funderar på vilket budskap irrelevanta bilder ger. En bild på vuxna män till en artikel om ensamkommande barn.
  2. Artikeln verkar inledningsvis handla om flyktingkatastrofen på Medelhavet men alltefersom man läser verkar de värsta övergreppen snarare utspela sig i Afrika och det låter mer som att slavhandel internt i Afrika är det stora problemet här. Tragiskt är det helt klart men flyktingaspekten verkar sekundär, faktiskt.
  3. I artikeln menar Unicef att merparten inte är migranter utan flyktingar samtidigt som de påstår att många hämtas i byar eller ”säljs” av sina föräldrar. Motsägelsefullt. Förmodligen förekommer alla möjliga tragedier här men att speciellt många är flyktingar enligt flyktingkonventionen är verkar tveksamt. Speciellt som flera av länderna som nämns ”bara” är fattiga och dysfunktionella.

  Att notera:
  1. Unicef kommer inte med några andra förslag på lösning än att dessa barn behöver hjälp, vilket är rätt uppenbart. Inget om hur man skall motverka dessa destruktiva flyktingströmmar. Rätt tragiskt att i princip ingen inom etablerade rörelser som uppmärksammar dessa problem vågar andas att det kanske finns ett grundläggande problem med EU:s flyktingpolitik (du får inte komma hit men kommer du hit får du enorma förmåner) som medverkar till att skapa denna situation.
  2. Unicef menar att en stor bidragande orsak till att folk migrerar eller flyr är…och här kommer det förbjudna ordet: islamism! Unicef är, enligt gängse nomenklatur, således islamofober. Förklaringen som är förbjuden när det gäller Orlando eller Paris går bra att använda i Afrika tydligen.

  Svara
 18. Jans

   /  06/15/2016

  Men alltså, grammatiken:

  ”Medan manskodade personer fritt får vara topless och aldrig behöver tänka på att dölja sig så klassas kvinnokodade kroppar som olämpliga, sexuella och en får stå ut med trakasserier.”

  Det är ju bra att det bara är en (1) kvinnokodad kropp som trakasseras 😀
  Fast nog blir det rätt fånigt med en-henandet?

  Svara
 19. Jans

   /  06/15/2016

  Rätt roligt att de fokuserar på sjöhästens ”könsöverskridande natur”. Genom att göra det befäster de ju faktiskt den traditionella synen på kön. Vad vore det annars som är ”könsöverskridande” i sjöhästens anatomi? Samtidigt kritiserar de dessutom i en föregående rubrik användandet av naturen som måttstock vilket man väl får säga att ”hyllandet av sjöhästen” just är ett exempel på.

  Svara
  • Rikard

    /  06/15/2016

   Hej.

   Varför inte havsabborre? Där byter en del exemplar kön när balansen honor och hanar blir för skev. Finns många kul paralleller och diskussionspunkter där.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard. lärare

   Svara
   • Dante

     /  06/15/2016

    Clownfisken är ännu bättre! När honan dör så byter den dominanta hanen kön till kvinna och parar sig med sin egen avkomma för att föra sina gener vidare. Det var därför Nemos pappa så gärna ville ha tillbaka honom.. Väldigt normbrytande firrar!

    Svara
    • Kristian

      /  06/15/2016

     Vissa grodor, som vi såg i Jurassic Park.

     Svara
    • Jans

      /  06/15/2016

     Vi får hoppas att inte prideanhängarna inspireras av den varianten på incest.

     Svara
 20. Nu var jag ju bara TVUNGEN att kolla upp vad ”LGBTQ+” betyder och skriva om det på bloggen. Kollade även upp HBTQIA+ förstås, men skrev inget om det. ”I” betyder hur som helst ”intersexuell” och ”A” asexuell, vilket är djävligt märkligt eftersom asexuella knappast har något gemensamt med resten av gruppen vad gäller sexualitet.
  https://bergersjo.wordpress.com/2016/06/15/roflmao/

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/15/2016

   De glömmer så klart ett extra VHMM, för de som kort och gott identifierar sig som vita hereterosexuella medelålders män, så för att det ska bli helt rätt så är nu förkortningen: LGBTTTQQIAAVHMM

   Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Transsexual, Two-spirited, Queer, Questioning, Intersex, Asexual, Ally, samt Vita heterosexuella medelålders män.

   /Frida

   Svara
 21. Return of kings

   /  06/15/2016

  Intressant är hur hårt den killen blev omhändertagen på westpride som höll upp en skylt med att han inte ansåg att detta var förenligt med ett sunt samhälle. Lynchstämning, ordningsvakter massor med poliser som ingrepp. Motstånd mot globalistelitens agenda att försvaga nationalstater medelst feminism, mångkultur och homosexualitet möts exakt så som denna elit vill.

  Svara
 22. robbe

   /  06/15/2016

  Svara
 23. Bamse

   /  06/15/2016

  Om du nu ska ha innehåll om vilda djur kanske denna kurs också borde vara med:

  Välkommen till djungelns lag!

  Är alla djuren kompisar med varandra? Kort svar: inte direkt. I naturen är det snarare regel än undantag att den brutalaste och starkaste dödar, äter och parar sig med vem den vill. Kom och bevittna den brutala verklighet där ”meningen med livet” i första hand är att utgöra föda åt någon annan.

  Svara
  • Bamse

    /  06/15/2016

   …”om dom nu ska ha” menade jag förstås skriva. Bra inlägg som vanligt MiT 😉

   Svara
 24. Jag råkade passera Pride Stockholm med tre barnbarn under 10 år och de blev förskräckta, rädda och den lilla började gråta. Fulla nakna människor skrek i bilar.
  Jag slet ungarna med mig och sa att det var cirkus. De vill absolut inte gå på cirkus därefter och har varnat kompisarna.
  Gav jag fel förklaring? Det tog mot att säga det var en kärleksyttring.( Ja, jag har homosexuella vänner, de går inte till Pride, de är för pryda.).

  Svara
 25. Frida Gustavlin

   /  06/15/2016

  290 miljoner, över en kvarts miljard, helt oavsett om båten används eller ej.

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/omstridd-asylbat-mottes-av-protester-i-harnosand/

  Motsvarar 6,17 miljoner flaskor Gato Negro, så att sådana som räknar som Virtanen förstår kostnaden.

  /Frida

  Svara
  • Chr Ewrk

    /  06/15/2016

   Som jag förstår det måste det flytta in minst 1 asylsökande för att det ska bli utbetalning?

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  06/15/2016

    Vi får väl se då, 290 miljoner är trots allt en ganska bra slant. Medellönen för en lärare är i snitt 27399, ger en årskostnad för arbetsgivaren på ca 461 tkr per år. Så det motsvarar ju bara 630 lärartjänster. Eller kostnaden för 2900 grundskoleelever på ett år.

    Svettigt värre med andra ord.

    /Frida

    Svara
 26. Pelle2

   /  06/15/2016

  OT:
  Gudrun Schyman hoppade, som förväntat, på tåget med Londons borgmästare som vill förbjuda ”sexistisk reklam”.
  Naturligtvis pratar hon bara om sexualisering av kvinnor och befästande av deras könsroller
  men glömmer bort reklam med en halvnaken David Beckham eller Fredrik Ljungberg.
  Dessutom har vi redan en reklamombudsman dit man kan anmäla sådan reklam.
  Från reklamombudsmannens hemsida:
  ”Könsdiskriminerande reklam prövas enligt följande kriterier:
  1. Reklam som framställer kvinnor eller män som rena sexobjekt och som kan anses kränkande (objektifierande reklam).
  2. Reklam som visar en stereotyp bild av könsrollerna och som därigenom framställer kvinnor eller män på ett nedvärderande sätt (schabloniserande reklam).
  3. Reklam som på något annat nedvärderande sätt är uppenbart könsdiskriminerande för kvinnor eller män.”

  Visserligen har de ingen rätt att döma ut böter eller sanktioner men jag skulle tro att alla seriösa företag skulle dra tillbaka sin reklam om de blev fällda.

  Allra helst skulle hon väl vilja att en domstol med radikalfeminister som hon själv skulle kunna döma ut böter eller fängelsestraff för de som publicerar reklam som de inte tycker om…
  http://archive.is/tsXNc

  Svara
 27. Svenne

   /  06/15/2016

  OT: Rassenasselistan…

  Svara
  • JW

    /  06/15/2016

   ”Om du håller med på mer än tre saker är du..”

   Svara
 28. OT
  Pågående Skulpturbiennal i Borås

  Svara
  • Jans

    /  06/15/2016

   Nu vet jag inte vad resten går ut på men just det meddelandet kan ju uppfattas som positivt, lite längtansfullt…

   Tänk er en lite drömsk blick och en djup längtansfull suck: ”män alltså”.

   Svara
 29. C-H

   /  06/15/2016

  För mig som höger-bög finns det två sidor av Pride West. Å ena sidan stöder jag rätten att få uttrycka sin sexualitet – heterosexuell sexualitet uttrycks varje dag, överallt och den trycks upp i ansiktet på oss som inte delar den. Att en gång om året få visa på sina alternativ är därmed inte för mycket begärt.

  Den andra sidan är hela diskursen med identitetspolitik. Tramset att det inte längre får heta LGBT eller GLBT (varför nu det spelar roll om lesbisk kommer som första eller andra fråga) utan att man ska ”inkludera alla könsidentiteter” är bara tröttsam, mest för att man i sin iver att inte exkludera faktiskt gör det. Ju mer man pekar ut olika grupper, desto mer ökar man risken att någon glöms bort. Man kommer osökt att tänka på uttrycket ”ingen nämnd, ingen glömd”, som vore lämpligt här.

  Även om syftet med alla seminarier är gott – att öka förståelsen för annan sexualiteter och sexuella uttryck än den heterosexuella – blir det i giftermålet med identitetspolitik och radikalfeminism ett sammelsurium av dumheter. Det här är inte det jag vill att mina skattepengar ska gå till.

  Svara
  • Jans

    /  06/15/2016

   Ingen får väl uttrycka sin sexualitet på offentlig plats såvitt jag vet men Pride kommer bra nära på ett sätt som jag inte känner till att det tillåts på annat håll.

   Sedan fattar jag inte riktigt på vilket sätt hetrosexualiteten trycks upp i ansiktet på homosexuella. Majoriteten är heterosexuell, klar att det syns mest. Det är ungefär som när någon med afrikanskt påbrå snackar om vithetsnorm i Europa som att vita på något sätt förtrycker genom att vara vita trots att det inte är självvalt.

   Svara
  • MiT

    /  06/15/2016

   ”heterosexuell sexualitet uttrycks varje dag, överallt och den trycks upp i ansiktet på oss som inte delar den.”

   På vilket sätt sker detta? Det som för de flesta är en sak hemma i sovrummet trycks alltså upp i ansiktet på folk varje dag?

   Svara
   • Nu kommer man ju osökt att tänka på en text ur Stefan Dehmerts gamla låt ”Bertil & Sven”:
    ”Dom tar och tafsar på varann
    Det har jag sett genom brevlådan!”

    Svara
   • Rikard

     /  06/15/2016

    Hej.

    Det som avses är inte själva akten, hur nu den ser ut. Det som avses är att man utifrån exempelvis Butlers och Dworkins (baserat i de franska poststrukturalisterna) teoretiserande hävdar att heterosexualitet är mer än sexualakten; den är en underförstådd normalitet som därmed verkar exkluderande av andra. Butler till skillnad från Dworkin kommer åtminstone ihåg att normalitet är baserat i vad som är vanligast förekommande, medan normerande är vad som förordas och uppfattas som naturligt, normalt, och därigenom underförstått (för alla) som rätt (normativt och moraliskt).

    På så vis är det att få heterosexualitet upptryckt i ansiktet när du möter de 95%+ människor som är heterosexuella, vare sig det rör sig om medveten eller internaliserad identitet och läggning. Det rör sig troligen ursprungligen om en strävan att upptäcka normativa mönster som kan ligga till grund för formell diskriminering i lag och praxis, och hur dessa har motiverats historiskt (mot gud, onaturligt, psykisk störning), i syfte att kunna motverka att sådana normer får konkret makt igen.

    Personligen tror jag att en bättre väg framåt är att vara för hänsynstagande byggt på artighet och ömsesidig respekt; bägge baserade i om fritt val, samtycke samt inget utnyttjande eller skada föreligger. Fördelen som jag ser det är att detta kan appliceras på alla sexuella och könsliga/identitetsbaserade konstellationer, samt att man som individ och grupp inte behöver definiera sig genom att vara mot eller avvikande (vilket man gör per automatik när man betonar kontraster och skillnader istället för en vi-skapande in-gruppgemenskap).

    Det är dags för helt vanliga människor som råkar föredra en viss sorts umgänge eller kön på partnern att säga ifrån – både i massmedia men även i intressegrupper. Annars riskerar ni samma som många andra: extremisterna blir normerande och gruppens identifikator.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 30. Det var annorlunda förr.

  Svara
 1. Kärlek i överflöd | WTF?
 2. Genusdjur är också våldtäktsmän! | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 6 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: