VM i hyckleri har dragit igång!

Nu pågår ju fotbolls-EM för fullt i Frankrike, vi har EM i friidrott senare och i augusti drar OS i Rio igång. Många mästerskap på en sommar! Sveriges medaljchanser i de olika mästerskapen är väl sisådär.

Däremot finns det ett stort mästerskap som passerar lite under radarn och det har så sakta börjat dra igång på allvar och kommer att pågå under mycket lång tid. Ja faktiskt ända fram till valet 2018 och även efter det! Jag pratar såklart om VM i hyckleri! I de andra mästerskapen har ju Sverige ganska små medaljchanser men i Hyckleri-VM har vi mycket goda möjligheter att sopa hem storslam!

Några som gått ut starkt i starten är Moderaterna, först så öppnar de Sveriges gränser totalt tillsammans med Miljöpartiet och skapar ett kaos som inte ens går att beskriva med enorm tiggarinvasion, asylkaos, bidragsmiljoner som strösslas över den ena sjuka organisationen efter den andra, asylbedrägerier i enorm skala när det gäller ensamkommande, undfallenhet mot grov kriminalitet i spåren av asylbedrägerierna, kravlöshet på de som kommer, miljardrullning till asylindustrin som snabbt växte upp och så vidare. Det fanns inga problem alls. Allt skapades av Moderaterna och Miljöpartiet med hjälp av resten av Alliansen. Vad gör Moderaterna då?

vm i hyckleri1

Låtsas som om det regnar såklart! Och undrar varför det finns så tokiga regler som ger hela världen rätt till Sveriges skattebetalares pengar. Ni vet, såna regler som Moderaterna gjorde möjliga… Så länge inte Moderaterna svarar på frågan vad de gjorde för att stoppa detta under sina 8 år vid makten så borde de inte få en enda röst. Det är nämligen STOR skillnad på att göra det möjligt och att försöka stoppa. Kan de bevisa att de försökte stoppa så fine, då har de rätt att ta till brösttoner. Om de däremot motverkade förslag som försökte stoppa så ska de enbart hålla käften och hoppas att folk är förlåtande! Så hur är det, har de försökt stoppa kaoset med tiggarna under sina år vid makten eller har de motverkat allt som var menat att stoppa det? Bevisa med hjälp av officiella dokument från riksdagen. HÅLL KÄFT eller be ödmjukt om ursäkt med bra och trovärdiga förklaringar!

vm i hyckleri

De ensamkommande är ett sorgligt kapitel. ALLA med åtminstone ett fungerande öga har sett charaderna som spelats upp under ett par år, alltså även när Moderaterna styrde. ALLA har sett att det är ett gigantiskt asylbedrägeri som pågått med gråhåriga 15-åringar med åldersrynkor. Då är frågan, vad har Moderaterna gjort under sina 8 år vid makten för att stoppa detta gigantiska bedrägeri som kostat skattebetalarna massor av miljarder hittills? Kan de bevisa att de faktiskt gjort allvarliga försök att hindra det? Eller är det så att Moderaterna har motarbetat förslag som syftat till att hejda miljardrullningen? Borde finnas riksdagsprotokoll som visar EXAKT vad de gjort för att stoppa det för den som orkar gå igenom…? Bevisa att ni försökt stoppa! Annars HÅLL KÄFTEN eller be ödmjukt om ursäkt tillsammans med trovärdiga förklaringar!

vm i hyckleri2

Miljoner som regnat över tveksamma organisationer börjar så smått kommenteras nu. Det har varit känt i många år. Samma peson jobbade på myndigheten under moderaternas tid vid makten. Han basade för Jasminskolan när Moderaterna var vid makten och skolan stängdes av Skolinspektionen på grund av så många anmärkningar att inget annat fanns att göra. Vad gjorde Moderaterna under sina 8 år vid makten för att hejda mångmiljonrullningen till rent av öppet jihadistiska organisationer? Finns protokoll från riksdagen där Moderaterna är bekymrade över att miljoner strösslats ut från MUCF, eller Ungdomsstyrelsen som det hette förut? Detta har varit VÄLKÄNT i åtminstone 6-7 år via Gudmundsons blogg och via en del debattartiklar från till exempel Johan Lundberg. Så vad har Moderaterna gjort under sina 8 år för att stoppa miljonregnet? Visa protokoll och handlingar på att ni försökt! Om det inte finns, HÅLL KÄFT eller be om ursäkt med ordentliga och trovärdiga förklaringar! Och glöm inte, nuvarande demokratiminister Alice Bah Kuhnke är den som basade över bidragsverksamheten som öste miljoner över rena jihadistorganisationer innan hon blev minister. Hon visste om det och tyckte förmodligen det var alldeles utmärkt… Just det, hon utsågs till generaldirektör för Ungdomsstyrelsen av… den moderatledda regeringen 2013…

vm i hyckleri3

Nu kommenterar Moderaterna haveriet som de själva har skapat och vårdat ömt, nämligen det gigantiska bedrägeriet som kallas ”ensamkommande barn”. NU passar det att låtsas vara förvånad. ALLA med fungerande ledsyn på ett öga har sett charaderna spelas upp på stora scenen dag efter dag, Merit Wager har skrivit om detta i många år. Så, vad har Moderaterna gjort under sina 8 år vid makten för att stoppa miljardbedrägeriet mot Sveriges skattebetalare? Visa upp protokoll och officiella dokument på att ni faktiskt har försökt att stoppa det genom arbete i riksdagen! Kan ni inte visa upp sådana dokument, HÅLL KÄFTEN eller be om ursäkt med ordentliga och trovärdiga förklaringar till varför ni tillät att detta bedrägeri av bibliska proportioner mot svenska skattebetalare kunde fortgå med Migrationsverkets hjälp! Ja med Migrationsverkets hjälp! Det var regeringen, alltså Moderaterna tillsammans med Alliansen som 2012 utsåg Anders Danielsson till generaldirektör för Migrationsverket. Moderaterna igen alltså. Att som myndighet tillåta att miljarder stjäls av skattebetalarna i form av rena bedrägerier och inte göra någonting för att stoppa det MÅSTE vara grovt kriminellt! Det enda raka är att åtala Danielsson och andra höga chefer på Migrationsverket, allt annat är en skam!

Apropå det här med bedrägeriet med de ensamkommande vuxna männen, vi är några bloggar som har lyft upp det här på olika sätt under ett tag, jag började när det på allvar började bli en gigantisk fars förra året, andra har gjort det under flera år. För det har vi blivit stämplade som rasistnazistfascister. Nu är det inga gränsfall som jag tagit upp utan solklara fall där personer förekommit i traditionell media fast inte i form av vuxna barn utan som små telningar fast ALLA kunnat se att de varit vuxna.

Jag har i mina inlägg om de ensamkommande vuxna männen säkert balanserat på gränsen några gånger men ibland har det nog varit enda sättet att uppmärksamma problemet. Men återigen, jag har endast haft med sådana vuxna barn som redan förekommit i media på något sätt fast där media har suttit i ring och sjungit kumbaya och godnattsagor för de vuxna männen samtidigt som de gett dem nallar och gosedjur istället för att granska vad fan det är som pågår.

Jag ifrågasätter starkt intelligensen hos sådana som Svantesson, Forssell och kompani. Liksom hos stora delar av vår journalistkår. Skriver man om barn och visar upp 25+:are och inte ifrågasätter så ÄR man dum i huvudet och borde anses vara otillräknelig och kanske till och med en fara för sig själv. Alternativt är de psykopater.

ensamkommande-zabi-nasro-16-c3a5r-e1454066844183

Göteborgs Posten hade i oktober ett långt reportage om en 16-åring som kommit ensam till Sverige. 16-åringen är mannen på bilden ovan… Reportern som skrev reportaget borde för alltid vara bannlyst från all form av skrivande för tidningar i framtiden då han inte med ett enda ord undrade över om det verkligen var en 16-åring utan det var bara ett snyftreportage om alla umbäranden han haft på sin väg till Sverige, han hade gått och till och med simmat!! hit. Hans poster på sociala medier visade däremot en semestertripp genom Europa med bilder från olika hotellpooler. Det var väl där han simmade då kanske… Nyhetschefen på GP tyckte inte alls att det var något underligt med reportaget och försvarade det i Sveriges Radio. Han borde också få sparken! I ett normalt land hade han fått det omedelbart! Mannen på bilden bodde då på ett boende för barn i Borås och reportern och fotografen tyckte inte alls att han utskiljde sig från de andra barnen där åldersmässigt. Ett helt boende för barn fyllt med vuxna män alltså, och reportern tyckte det var toppen…

para-ihop-ensamkommande-med-svenskar-e1448950333434

Vi har det bisarra projektet i Östersund där man skulle para ihop vuxna män med gymnasietjejer! Fan, de vuxna barnen måste ju tro de kommit till himlen! Alla jublar över deras lögner om ålder OCH de blir samtidigt serverade unga snygga gymnasietjejer! Jag undrar om inte bilden ovan är ett rop på hjälp från fotografen för en så bisarr bild KAN inte komponeras utan den tanken…

2000figurer

Hur många var det som Svantesson skrev att det var tveksamheter om åldern? 70% var det va? Jag har ett inlägg från november förra året där jag försökte visa grafiskt hur många arbetares HELA löneskatt som gick åt bara till åldersbedrägerier av ensamkommande vuxna män med stöd av Migrationsverket. In och räkna hur många arbetares hela löneskatt som går åt bara till åldersbedrägerierna… Jag kanske inte var helt fel ute ändå när jag räknade på 75%…?

ensamkommande-barn-i-sc3b6derhamn1-e1445682458319

17 och 16 år är de små barnen på bilden ovan. Det kunde man läsa i Hela Hälsingland i en artikel om ett nytt boende för ensamkommande flyktingbarn som öppnade i Söderhamn. Inte ett enda ord om det bisarra att vuxna män kallas barn utan reportern lallar på så glatt. Artikeln skrevs i september förra året, alltså snart ett år sedan.

ensamkommande-arvika-vc3a4rmland-e1445683134668

Två små flyktingbarn som leker med en fotboll på en parkeringsplats. Bilden kommer från Norra Wermlands Tidningar i juli 2015, alltså för 11 månader sedan… Det finns massor av fler bisarra exempel i inlägget som länkas.

försäkringskassan

Sådär gör Försäkringskassan om de misstänker felaktigheter. De polisanmäler också varje misstanke om brott. Vad gör Migrationsverket? De gör ingenting alls… Det är helt riskfritt att blåsa Sveriges skattebetalare om man går via Migrationsverket. Som leds av Danielsson som i sin tur tillsattes av den moderatledda regeringen… Då man inte gör något för att stävja det så blir det i praktiken en uppmuntran att fortsätta.

ensamkommande-blir-yngre-e1445461005602

SvD hade en artikel om att de ensamkommande blir allt yngre. De illustrerade det med bland annat mannen på bilden ovan som enligt någon dejtingsida på nätet sa sig vara 34 år. Nu vet man ju inte om 34 är rätt men 17 är han inte…

Charaderna har alltså pågått under lång tid även under alliansregeringen. Jag började som sagt att ta upp det då och då när farsen blev alltför uppenbar förra året men den har pågått under många år! Mina inlägg har varit ganska intressanta uppenbarligen för de har haft väldigt många sidvisningar.

Nu har SR börjat gräva lite smått i det, nu när det redan är för sent och efter att de själva har bidragit till masspsykosen genom sina egna reportage och bildsättningar av artiklar. För under de här åren har SR INTE varit speciellt intresserade av att vara kritiska trots att uppenbara fall efter fall i en outsinlig ström har serverats dem på fat att gräva vidare i.

Istället så har man sparkat dem som varit neutrala i debatten… Och han blir sparkad EFTER att ha påtalat briserna för Medievärlden, som är något slags branschtidning, eftersom Medievärlden skvallrar till SR! Man använder till och med hans egna brev som han skrev till Medievärlden MOT honom på SR! Man kan läsa om detta på Nyheter Idag men det är en plusartikel och jag kan inte läsa den men efter vad man kunnat utläsa från En Arg Blatte talar på facebook så verkar det vara så att Medievärlden faktiskt skvallrat till SR. Häpnadsväckande!

Det sägs att det är Lisa Burvald som skött skvallrandet, ni vet hon som bjuds in hit och dit och ska prata om skrivbordskrigare. Där ser man hur ärlig hon är, röjer till och med identiteten på de som skriver insändare/debattartiklar om viktiga och känsliga ämnen eller som vill lyfta problem i branschen. Till deras arbetsgivare… Ett rent angiveri alltså, kan vara värt att tänka på när man ser i vilka kretsar hon rör sig, angiveri är nog inte så ovanligt i dem… Om inte hon får sparken på grått papper omedelbart så kan man lika gärna lägga ner medievärlden, vem vågar rapportera något i framtiden? Då hänger de ju bara på låset till den personens arbetsgivare för att ange… Härlig angivarkultur det finns hos de vänsterextrema måste jag säga.

Men men, nu börjar i alla fall VM i hyckleri på allvar och Moderaterna går officiellt ut stenhårt, de bara låtsas som om inget har hänt tidigare och hoppas att folk inte ska fatta. Undrar hur Socialdemokraterna ska kontra? Vad ska de göra? De har ju i praktiken ärvt det totala haveriet från Moderaterna och Alliansregeringen? Miljöpartiet har ju redan kollapsat så dem kan man räkna bort just nu.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

58 kommentarer

 1. Om någon från Medievärlden skvallrat så har denne brutit mot den mest grundläggande principen inom journalistiken – källskyddet. Journalister bör spotta och sky denna person som den hädare den är och denne bör aldrig få en anställning någonstans igen.

  Svara
 2. MiT

   /  06/18/2016

  Svara
  • Jans

    /  06/18/2016

   Även killar som är dåliga på sport brukar hamna i bakvattnet. Vi hade mixad idrott när jag gick i skolan och jag var rätt kass och hade knappast någon fördel av att vara kille. Dessutom hade vi en tjej i klassen som var boll-geni. Hon spelade på lika villkor med killarna och gjorde ofta mål. De som forskarna ser är helt enkelt hur de som inte är så bra hamnar vid sidan om i sport. Det kan diskuteras om det är rätt att låta det vara så i skolan. När det gäller andra ämnen låter man sällan genierna dominera och trycka ner de med svårigheter men i skolans idrottsundervisning är det accepterat verkar det som. Hur som helst, könsperspektivet osynliggör i varje fall de killar som också hamnar utanför för att de är dåliga på sport.

   Svara
  • Rikard

    /  06/18/2016

   Hej.

   Hur passar tjejgänget som aldrig har med sig kläder, som aldrig deltar, och som alltid kommenterar från sidlinjen in här?

   Komplettera med slappande, störig och uppkäftig attityd samt förtäckta hot från både barn och förälder vid betyg som matchar prestationen. Vems fel är det?

   Flickorna som deltar aktivt, som spelar samma spel på samma villkor (dvs samma regler) som pojkarna och som framförallt kämpar på riktigt får samma uppskattning som en pojke som gör sammalunda.

   Tänk, det är nästan som att barn begriper att det är prestationen och det egna beteendet det hänger.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 3. Jans

   /  06/18/2016

  Lisa föreläser om ”Källkritik på nätet – lär dig hantera informationen!”
  https://premium.medievarlden.se/lisabjurwald

  En av hennes punkter har vi alltså svaret på utan att gå på föreläsningen, hon skriver:
  ”Vilka metoder kan man använda för att gallra bort tvivelaktig information?”

  Svaret är givetvis: ”Ange informatören!”

  Svara
  • Jan

    /  06/18/2016

   Hur ska man på allvar kunna lära sig något om källkritik och informationsinhämtning från en person som driver en agenda och är svårt tendentiös? Kalla kursen hjärntvätt A, 5 poäng istället.

   Svara
 4. Spännande! Kan någon slå M från guldpallen? Hårda konkurrenter är MP och S och glöm inte Migrationsverket. Kanske medlöparna ”det goda folket” också trängs på upploppet. Och journalisterna.
  Det är mer spännande än EM. Kanske också OS nu när ryssarna är borta.

  Svara
 5. Pelle2

   /  06/18/2016

  Moderaterna och även den övriga Alliansen förtjänar kritik för sin flyktingpolitik under framförallt deras sista fyra år vid makten.
  Även om sossarna ärvde den politiken så verkar det ändå inte så att dom tyckte illa om den för dom försvarade den med näbbar och klor fram till hösten 2015.Sedan gick det inte längre eftersom folk med egna ögon bevittnade haveriet och det ledde till väljarflykt till framförallt SD.
  Jag tror dock att det stora problemet är att både Alliansen och Sossarna valde att regera tillsammans med flyktingextremisterna i MP och att det mest är dom som stod och står bakom en fri invandring utan att bry sig om konsekvenserna.
  Romson grät ju när gränskontrollerna infördes och Fridolin sa att det var skit. Det säger ju en del om vilka extremister dom är..
  Som väl är verkar folk ha upptäckt det och deras anhängare försvinner i allt högre takt.

  Svara
  • Ivar L

    /  06/18/2016

   Det man skall tänka på är att alla partier utom SD kommer att vara ”nöjda” när invandringen är nere på säg 25000-50000 flyktingar per år men i längden är det också helt ohållbart.
   Jag tror vi måste ner till under (kanske långt under) 10000 per år i snitt för att det inte skall få allvarliga konsekvenser för den kulturella utvecklingen i Sverige på sikt.

   Svara
   • Rikard

     /  06/18/2016

    Hej.

    Ivar, vi måste ner på -10000 per år i ca tio år, och låta dessa bestå av fuskarna, parasiterna, de kriminella, islamisterna och alla de ytterst tveksamma anhöriga och ‘barn’ som beretts plats.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
    • Hypocrita

      /  06/19/2016

     -80000 per år om man ska tro Ygeman…….

     Svara
  • Jag är positiv till arbetskraftsinvandring. När det gäller asylinvandring ska man komma ihåg att även om första generationen kostar mycket offentliga pengar så är det andra generationen som begår mest brott. Det visar åtminstone dansk officiell statistik. Sen har vi även många barn till asylinvandrare som framträder bland terroristerna: Orlando, Paris, Bryssel, San Bernardino, m. m. Migrationskostnaderna kommer alltså nu, medan brotten och terrorn till stor del kommer under nästa generation.

   Svara
   • Det roliga är att trots vår dystra statistik att ens få in andra generationens invandrare så ska vi ned till Rumänien och leka socialbyrå och lära dom hur man integrerar romer – trots att vi borde få priset ”sämst i Europa”!

    Moine moine. Jag får huvudvärk.

    Svara
   • Pelle2

     /  06/19/2016

    Det är väl få som har något emot arbetskraftsinvandring men de som har kommit på senare år tillhör knappast den kategorin…

    Svara
 6. Jan

   /  06/18/2016

  Jag fick nästan känslan av att Alliansen ville förlora valet 2014. Förmodligen var de trötta på att regera och såg svårigheterna komma. Lättare då att lämna över det illa dukade bordet till sossarna och få den mer tacksamma positionen att stå vid sidan av och peka finger. Mycket riktigt så har Alliansen kappvänt i invandringsfrågan. Precis vad som behövs för att locka tillbaka en del vaneväljare från SD.

  Svara
  • Ivar L

    /  06/18/2016

   Allt tyder väl på att Reinfeldt ville dra så snabbt det bara gick? Trots att de kunde bildat regering med SD:s stöd så avstod de. Det är faktiskt en oerhört märklig tilldragelse eftersom de inte ens frågade efter vad SD skulle kunna tänkas ställa för krav. Sedan kom DÖ ett år senare. Denna mandatperiod är på alla sätt och vis den mest ansvarslösa av alla mandatperioder någonsin. Framförallt från Alliansens sida. Man kan klandra Alliansen för de föregående 8 åren men det var faktiskt ännu värre att lämna walk over trots att väljarna i princip valt en slags högerregering. Någonstans får man en känsla av att de kände på sig att hela invandrings och tiggarfrågan skulle gå helt åt helvete på mängder av sätt och att de därför valde att gå och gömma sig. Oerhört ansvarslöst, rent skamligt faktiskt.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/19/2016

   Sossarna excellerar i att påstå att de alltid lämnar över ett dukat bord när dom förlorar ett val trots att alla vet att det inte är sant. Tror inte Alliansen ville lämna makten utan de blev bortröstade eftersom Sossarna lovade guld och gröna skogar utan att ha någon täckning för det i kombination med att Alliansen sålde sin själ till Mp,s flyktingpolitik.
   Hade dom stått upp för en vettig flyktingpolitik,trots vänsterns brunmålning,kunde dom ha regerat fortfarande.

   Svara
   • IVAR L

     /  06/19/2016

    De hade kunnat regera med SD:s stöd vid regeringsbildningen. De förlorade inte valet egentligen. De smet.

    Svara
   • Jan

     /  06/19/2016

    Säger den enögde moderaten…

    Svara
    • Pelle2

      /  06/19/2016

     Och det påståendet kommer från en enögd Sosse/vänsteranhängare som Jan….
     Jag har redan sagt att jag inte längre är Moderat men det innebär inte att jag köper vänsterns historieskrivning och påståenden rakt av…
     Alliansen ville inte regera med SD eller med något vänsterparti och då hade dom inget mandat att fortsätta regera.Det är inte detsamma som att smita.

     Svara
    • Ivar L

      /  06/19/2016

     Intressant synpunkt. Jag hade hellre tänkt att man skulle bli kallad SD:are om man propsar på att alliansen borde bildat regering 2014 med SD:s hjälp.

     Det är mycket länge sedan jag röstade på moderaterna. Min åsikt baseras på en känsla för vad som är det mest demokratiska. Folkviljans majoritet valde inte en röd/grön regering i senaste valet. Om man ser politik som en plikt så var det allianspartiernas plikt att i varje fall försöka bilda regering med SD:s hjälp. Sedan om det hade gått är ju en annan sak. SD kanske hade ställt orimliga krav, fast en hel del talar för att de inte hade gjort det. Men det är naturligtvis bara spekulationer.

     Svara
     • Pelle2

       /  06/19/2016

      Tack Ivar och jag säger detsamma om din synpunkt.
      Man kan naturligtvis se det som om att Alliansen skulle ha sett det som en plikt att försöka bilda en regering tillsammans med SD men jag tror att det politiska priset hade blivit för högt om de hade lyckats.Den samlade vänstern hade skrikit sig hesa om Alliansen hade regerat med SD och brunsmetandet mot Alliansen hade nått rent orgiastiska höjder.
      Sedan skulle i alla fall jag, om jag vore Alliansen, ha skämt ögonen ur mig om jag först har öst kritik över SD innan valet och därefter väljer att regera med dom.Det vore ju ett enormt hyckleri.

 7. MiT

   /  06/18/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  06/19/2016

   Advokat Emma är förmodligen en godhetsapostel som vill ha en obegränsad invandring så länge det inte drabbar henne själv..

   Svara
  • IVAR L

    /  06/19/2016

   En rimlig kille som heter O. Bonnier tycker i twittertråden att läkare som utför ålderstester bör kallas bödlar. Nivån är som vanligt sansad och inriktad på konstruktiv debatt.

   Svara
   • Jan

     /  06/19/2016

    Låt advokatförbundet eller Bonniergruppen stå för de löpande kostnaderna för de ensamkommande flyktingbarnen så ska vi se hur generösa de skulle vara med den invandringen. Känner jag advokatens själ rätt så skulle inte en enda släppas över gränsen!

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  06/19/2016

     Förstår inte riktigt det här med att ta en skärmdump på en Tweet, istället för att bara retweeta?

     /Frida

     Svara
     • Svenne

       /  06/19/2016

      Det är troligen för att slippa argumentera med tex Arpi, och framför allt hans många twitterföljare…

  • Pelle2

    /  06/19/2016

   Om advokat Emma:
   ”Advokat. Framförallt asylrätt & brottmål.”
   Självklart vill hon ha en stor invandring för det är ju det som ger henne hennes lön så att hon kan leva gott..

   Svara
   • MiT

     /  06/19/2016

    Advokaten Emma är samma Emma som brukar ljuga om alla påhopp hon får, hon har bytt namn på twitter bara.

    Svara
 8. MiT

   /  06/19/2016

  Svara
  • Rikard

    /  06/19/2016

   Hej.

   Jag vill inte behandlas lika inom vården – jag vill behandlas för det jag söker för, och det lär f*n inte vara lika för alla, era förgrymmade puckstänger!

   Tips till ev vårdadministratörer: spärra era nätverk för Facebook och liknande, så man slipper gräla med sköterskan om varför jag skall medan hon klickar klart på ‘Bejeweled’!

   Tips två: anställ folk som kan svenska till att svara i telefon.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/19/2016

   Man får ge de skattefinansierade ”civilssamhälleliga” genusbolagen ett stort grattis: ni har verkligen lyckats etablera er på ett utomordentligt vackert sätt, det regnar verkligen uppdrag och pengar över er.

   Till de som arbetar: -Ledsen men skyll er själva, så länge ni inte säger ifrån, det är till sådant här som skatten på ert hårda arbete går till.

   http://www.gd.se/allmant/gastrikland/nu-hbtq-certifieras-region-gavleborg-1

   ”Men RFSL:s utbildning är dyr och kommer sannolikt inte ges till alla verksamheter. Att bara utbilda en bråkdel av regionens personal kostar hundratusentals kronor.”

   Jaha. Vad trodde ni? Och kalla det inte utbilda, det är vuxna människor vi pratar om.

   ”– Frågor vi behöver ställa oss är exempelvis hur vi köper in konst, hur vi är representerade, hur vi utrycker oss när vi tilltalar. Vi tittar också på hur vi formulerar oss i blanketter, på Facebook och marknadsföringsmaterial bland annat, säger Carin Palmqvist Isaksson, avdelningschef för Kulturutveckling.”

   Vad ä det för fel på människor? Kan inte någon vettig journalist ta och granska RFSL snart?

   /Frida

   Svara
 9. Jag ger ut en utmaning:

  Två samkönade som går hand-i-hand i valfri förort (extra plus om det är en ”utsatt” sådan då vissa kommer fuska!), visar varandra ogenerat kärleksbevis (tafsa och sådant, begär inte kyssar då det är för intimt) och de blir inte trakasserade. Upp till bevis!

  Let’s get toleranta.

  Svara
  • … och för att komplicera saken ytterligare: jag skulle aldrig våga gå hand-i-hand där jag bor, så ni som gör det är revolutionärer!

   Svara
   • Det går bra där jag bor, ingen ens ser er, men gör du det på förorten 5 km från mig existerar du inte längre eller får uppsöka sjukhuset som tur ligger ganska nära. Men, är ni två tjejer går det nog bra, bara sten i skallen eller drag under en buske.

    Svara
   • … och för att klargöra en sak: om den personen som antar utmaningen går obestörd så *kanske* även jag kan det. Att känna sig rädd är inget skämt. Ingen bör känna sig rädd utanför sin egen framdörr, men detta är en realitet idag.

    Svara
 10. Utlandssvensk

   /  06/19/2016

  ” Eller är det så att Moderaterna har motarbetat förslag som syftat till att hejda miljardrullningen?”

  SJÄLVKLART har M, hela vägen från 2006-2014, ytterst aktivt motarbetat alla sådana förslag.

  Här är en liten genomgång från 2012:

  https://kentekeroth.se/2012/12/19/om-aldern-pa-ensamkommande-igen/

  Hanif Bali inför valet 2010 är också mycket sevärd:

  Svara
  • Jan

    /  06/19/2016

   En politiker är en politiker. En moderat är en moderat. Den som förväntar sig någon form av moral utom den egna vinningen där har nog inte förstått särskilt mycket. Eller vill inte förstå särskilt mycket…

   Svara
   • Gigas

     /  06/19/2016

    Man kan säga detsamma om en socialdemokrat så vad är din poäng?

    Svara
    • Jan

      /  06/19/2016

     Visst. Men få har kappvänt lika tydligt som Hanif Bali. Politiken som tidigare handlade om personlig övertygelse har mer och mer blivit en karriärväg för personlig vinning.

     Svara
     • Pelle2

       /  06/19/2016

      Tja,Löfven och hans kamrater stod hösten 2015 och pratade om att vi kunde fortsätta med en flyktingpolitik som ledde till att riktiga och ekonomiska flyktingar vällde in i landet. Sedan vände dom på kappan i slutet av 2015 och menade helt plötsligt att vi behövde en paus i flyktingmottagandet.
      Så kappvändare finns det gott om i politiken och det gäller även Bali…

   • Tack och lov att det finns människor som kan ändra sin uppfattning vid reality check.

    Svara
    • Utlandssvensk

      /  06/19/2016

     ”Tack och lov att det finns människor som kan ändra sin uppfattning vid reality check.”

     Tja, en tysk som stod upp mot regimen 1938 ellel 1942 var modig och värd allt beröm. En som var aktiv deltagare hela vägen till 1945 och sen några månader efter ”ändrade uppfattning” var bara värd gränslöst förakt.

     Svara
     • Opie

       /  06/19/2016

      Exakt! Det duger fan inte att komma med invändningar nu. Bali och hans gäng har under åtta år fört landet mot avgrunden helt medvetet. De har dessutom tystat, skrämt och stämplat alla som vågat anmäla en avvikande åsikt. Hur i helvete är man funtad om man går på den lätta? Det har inget med insikt eller förståelse att göra. Den enda möjligheten är ifall dessa människor i princip är förståndshandikappade, vilket de givetvis inte är. Nej, det handlar enbart om att säkra sin makt och framtida inkomst, inget annat! Det är oerhört skrämmande att se hur M rusar i opinionsundersökningarna, är svensken verkligen helt dum i huvudet??!!

 11. Jan

   /  06/19/2016

  Mer tjejsnack i P3. Vad oväntat. Liksom, såhära…. http://www.expressen.se/noje/clara-henry-far-eget-program-i-p3/

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/19/2016

   Det är lite lustigt, den här seglivade myten att män tar viktiga beslut i bastun där kvinnor ej har tillträde sprids fortfarande. Jag undrar vart vi kvinnor ”bastar” idag. För nått säger mig att kvinnor, om inte i än högre grad än vad denna myt förespeglar, tenderar att gynna just kvinnor. Bara en gissning, men det hänger kanske ihop med att myten om mäns könsnepotism ska ”bekämpas”.

   Vissa skäms ju inte ens för att helt öppet hålla fram ”systerskapet” som det viktigaste när det kommer till ”jämställdhet”.

   http://www.expressen.se/debatt/kvinnor-maste-vara-sa-mycket-battre-an-man/

   Nu har jag ingen åsikt om Clara Henry, vet inte vem det är, en ung välartad tjej, säkert duktig.

   /Frida

   Svara
   • Pelle2

     /  06/19/2016

    Det där skitsnacket om att kvinnor måste vara bättre än män för att klättra i karriären är jag så förbannat trött på.
    Nuförtiden får dom en gräddfil och peppas allt vad arbetsgivaren förmår enbart på grund av att dom är kvinnor.
    Det satsas på riktade utbildningar för kvinnor ,det skapas kvinnliga nätverk och kvinnor kvoteras medan man fullständigt skiter i männen. Vi får klara oss på egna meriter.
    Clara Henry är en feminist och det är väl all merit man behöver för att få bli programledare i P3.

    Svara
   • Ivar L

     /  06/19/2016

    I Norrland bastar väl tjejer och killar ofta tillsammans så jag antar att det är mer jämställt där. Jag har bara bott i Norrland en kort period men då var det mixad bastu som gällde.

    Sedan dess har jag för övrigt knappt bastat. Antagligen därför jag inte blev VD.

    Svara
 12. G

   /  06/19/2016

  Off-topic

  Undrar om det är vanligt för ”feministerna” att de klagar på varandra så här, nästan som om de har ett eget litet inbördeskrig inom feminismen och ger sig på varandra av olika anledningar, senast för att en vit kändis tydligen inte kämpar för alla hudfärger tillräckligt hårt. Ja, och sen att en annan vit kändis, nämligen en ”vit priviligerad man” gav sig in i leken för att dra sitt strå till feminismstacken gjorde ju inte saken bättre heller.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  06/19/2016

   capitalism hate account™

   Så… troll eller ung, svart akademiker/intellektuell?

   Svara
 13. MiT

   /  06/19/2016

  Morgan Johansson för snart ett år sedan…

  Svara
 14. MiT

   /  06/19/2016

  Just det ja, vem är det som har ljugit egentligen?

  Svara
  • Törnrosa

    /  06/19/2016

   Vilket ynkligt sätt av en minister att bemöta ett berättigat krav på bevis på ministerns påstående. mvh

   Svara
 15. Svenne

   /  06/19/2016

  Många pekar finger nu…

  Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 6 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: