Apropå bidrag från MUCF

Har ju nämnt bidrag till Make Equal (eller Crossing Boarders som det hette förut) och deras FATTA och att Make Equal/Crossing Boarders/FATTA fått över 2 miljoner i bidrag från MUCF de senaste 4 åren.

fatta bidrag från arvsfonden1

Jag glömde dock berätta att de 2 miljonerna inte är de enda pengarna de fått, för 2 år sedan fick de 2 miljoner av Arvsfonden OCKSÅ enligt egen utsago för just FATTA MAN som de har tillsammans med Femtastic och galningarna Män för Jämställdhet. Så 4 miljoner på 4 år till Make Equal (eller Crossing Boarders som det hette förut) och deras FATTA. Jo i praktiken är det till Make Equal/Crossing Boarders för Östensson är också deras ansikte utåt. Sen får Make Equal stöd inte bara av Arvsfonden och MUCF utan också av något som heter ”Reach for Change” och Comviq, vad ”stöd” innebär vet jag inte men gissar att det trillar in en del kronor därifrån också… Make Equal är ju praktiskt nog en stiftelse så de behöver ju inte vara lika noggranna och öppna med vilka pengar som kommer in och vilka som går ut…

Vad ska de ha pengarna till? De ska motverka män helt enkelt. Jag vet att de inte gillar att jag säger så men det är ett faktum att de ska motverka män för de pengarna. De pratar allmänt om ”destruktiva mansnormer” men har inte preciserat vad som utmärker en norm, vad en norm är och vilka som då skulle vara destruktiva och varför. Inte heller så har de preciserat vilka män som då har dessa ”destruktiva mansnormer” utan de menar svepande att det gäller män helt enkelt. De tror nämligen att vad mindre än 1% av männen gör eller tycker också är normen som gäller för 100% av männen. De förstår inte ens att vad de är ute efter är avvikarna. De kan helt enkelt inte förstå det. De menar att det är de sociala förväntningarna på svenska män att de ska våldta…

De fick alltså 2 miljoner av Arvsfonden utan att precisera någonting om vad de menar, det betyder att de fick de 2 miljonerna för att motverka män helt enkelt.

För de 2 miljonerna från Arvsfonden får vi galningar som påstår att vi här i Sverige uppfostrar våra söner att våldta. Thats it…

Så, lönsam business att vara bidragsentreprenör och bidragsmaximera. 4 miljoner på 4 år rakt ner i kassakistan. 1 miljon per år. Gissar att de tjänar bra mycket mer på detta än de skulle göra om de jobbade med något som genererar skattekronor istället…

I styrelsen för FATTA sitter en Anders Wallner, undrar om det är miljöpartisten Wallner, deras före detta partisekreterare? Kanske därför de gått så lätt att håva in miljoner genom åren?

make equal styrelse

Eller beror det på att Maria Arnholm sitter i Make Equals styrelse? Kanske är det DÄRFÖR miljonerna trillar in så lätt? Är ju lätt för en minister (då var hon ju minister…) att ”tipsa” andra politiker, kanske till och med folkpartister, som sitter och delar ut miljonerna…? Sånt här stinker!

Där finns även en Tanvir Mansur som jobbar på ABF, i den här artikeln på Nyheter Idag kan ni läsa lite mer om ABF, bidrag från MUCF och Mansur står som kontaktperson för dessa bidrag…

Finns säkert massor av annat att rota i om man vill vad gäller projekt, hur de har finansierats (ensamma eller tillsammans med andra som kanske också fått bidrag för samma sak och så vidare), vilka ersättningar de tar ut, hur de tar betalt för vad de erbjuder samtidigt som de lever på bidrag och så vidare. De har ju ändå fått 4 miljoner i bidrag på 4 år…

Tänk om alla företag de första 4 åren fick 4 miljoner i bidrag av skattebetalarna? Skulle väl vara som en våt dröm för alla företagare?

Sverok fick cirka 21 miljoner i bidrag förra året!

rebecka prentell lsu och mucf

Hänger det ihop med att Rebecka Prentell, som har en bakgrund i Sverok, inte bara är ordförande för LSU utan också är styrelseledamot i MUCF? Om hon var det förra året också vet jag dock inte, nu är hon det i alla fall.

Ann-Katrin Persson, Förbundsrektor för Sensus, sitter också i MUCF:s styrelse. Men det har väl inget samband med att Sensus Studieförbund fått cirka 3 miljoner de senaste två åren och att Sensus Mellansverige samma år fått cirka 1,5 miljoner…? Måste bara vara tillfälligheter… 4,5 miljoner till Sensus på två år alltså… Undrar hur det känns att sitta och bevilja miljoner till sig själv på det viset?

Det är nog dags att lägga ner MUCF och allt vad de heter, de som bara öser ut bidrag utan minsta lilla koll på någonting! För nej, de har ingen koll alls, chefen för MUCF tycker det är helt i sin ordning att en som sitter där och beviljar miljoner i bidrag till MYCKET tveksamma islamistiska organisationer själv är en ekonomisk brottsling som drivit en religiös muslimsk friskola som fick stängas av Skolinspektionen med massor av anmärkningar, både ekonomiska anmärkningar och att skolan inte drevs efter svenska krav utan muslimska, det var kort sagt en skola som drevs med radikal islamism som ledstjärna.

Stäng av ALLA bidragskranar som finns oavsett, vill folk utbilda islamister/radikalfeminister/whatever så får de göra det för egna pengar. Stryp alla former av bidrag omedelbart, gå tillbaka några år och granska allt hos alla organisationer som fått bidrag och slå ner stenhårt på minsta lilla tveksamhet! De ska kunna redovisa varenda krona! Jaga dem med blåslampa!

Och se till att inga kopplingar finns mellan politiker och radikala organisationer om man någonsin igen öppnar upp för bidrag…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

42 kommentarer

 1. MiT

   /  06/19/2016

  Svara
  • Ivar L

    /  06/19/2016

   Helt ofattbart korkat uttalande som bygger på en förutfattad mening om vad en rasist är. Som om inte judehatande vänstertomtar skulle vara rasister. En hel del av dem röstar garanterat nej till Brexit eftersom de ”värnar om svaga grupper”, något som i sig dessutom också kan ha rasistiska undertoner om att vissa folkslag är hjälplösa och oförmögna.

   Alltså insiktslösheten och idiotin i Sverige är episk numera. Politiker och offentliga personer kan ju ta mig tusan inte tänka i två led. Det är tragiskt att se alla tomtar som lägger ut sina grunda och ogenomtänkta teorier på internet.

   Svara
  • Dreadlock

    /  06/19/2016

   En EU parlamentariker förolämpar britter som går till nationell val.

   Snyggt jobbat Cissi ! Jag ser Donald Trump kvaliteter i tweeten. 🙂

   Svara
  • Erik den förste

    /  06/19/2016

   Alla som andas är inte rasister, men alla rasister andas. Tål att tänka på.

   Svara
  • Fånigt argument då man kan dra ”alla som inte tycker som jag är inte x, men alla x tycker sådär” hur långt som helst. Obegåvat till och med. Och då har jag inte gigantiska känslor inför Brexit då jag tror det kommer att hända oavsett om jag vill eller inte.

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/19/2016

   Sedan bör väl även Katrine Marcals artikel kommenteras.

   http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/katrinemarcal/article23029778.ab

   Hennes analys:

   1. Stort inflöde av billig inomeuropeisk arbetskraft från öst. Men ändå få totalt sett i landet.

   2. Brittiska arbetare ”upplever” att lägsta lönerna och tryggheten på arbetsmarknaden gått ner. Ingen fakta tycks finnas.

   3. Många förmögna ut-retoriker skrämmer arbetare med att inflödet med ännu fler låglönare från ett scenario med Turkiet som EU-medlem. (Katrine har uppenbarligen aldrig besökt Calais eller läst på om situationen vid tunnelmynningen.)

   4. De brittiska arbetarna har lätt att ta till nationalism och hat, samt att de är illojala med arbetare i andra länder. (Att arbetare från öst möjligtvis är illojala mot brittiska arbetare och agerar som kapitalisternas knähundar ingår inte i hennes vänsteranalys.)

   ”I stort har den stora EU-invandringen emellertid haft en positiv effekt på brittisk ekonomi. Migranterna från Öst- och Centraleuropa kommer för att arbeta, de lever inte på bidrag.”

   Tjenare mittbena, en källhänvisning vore ju elegant med tanke på att hon i stycket innan svävar på målet om än mer grundläggande ekonomiska resultat.

   ”Ekonomerna tvistar om huruvida den stora arbetskraftsinvandringen har pressat ner lägstalönerna på den mycket avreglerade brittiska arbetsmarknaden – men det är onekligen så som många arbetare upplever saken.”

   Hela hennes krönika är dryg, där sitter hon på sitt fina distansjobb, bosatt på exklusiv och dyr londonadress, gift med en hipp trädgårdsdesigner och snackar skit om de brittiska arbetarna samtidigt som hon leker socialdemokrat. Hon är inget annat än en reaktionär livstilsbunden småborgare av rang.

   /Frida

   Svara
   • Dreadlock

     /  06/20/2016

    Word

    Svara
   • Hamon

     /  06/20/2016

    Så sant som det är sagt. Katrine Marcal tillhör den värsta formen av hycklande pk-elit, som vitt och brett talar nedsättande med en von oben attityd om sånt som inte berör eller påverkar henne själv negativt, men däremot många andra, som inte är lika privilegierade. Man upphör aldrig att förvånas över etablissemangets förakt för vanliga människor.

    Svara
  • ”Alla som är för en reglerad invandring är inte rasister, men alla rasister är för en reglerad invandring”.

   Det är väl typ alla partier, förutom C och möjligtvis vissa utopidrömmare/identitetspolitiker i MP och V som inte är för detta. Ergo, nästan alla partier i riksdagen är smutsiga rasister i hennes logik.

   Svara
 2. MiT

   /  06/19/2016

  Svara
  • Jan

    /  06/19/2016

   Klart att Cecilia vill vara kvar i EU. Säkert 75 000 kronor i månaden. Skattat och klart. För nästan inget arbete alls. För att inte glömma taxfreeshopen en gång i veckan! Jag kan inte med den där hycklande kvinnan med sitt förmenta världssamvete. Och sedan den där gnälliga rösten ovanpå det…

   Svara
  • Jan

    /  06/19/2016

   Hur kan det kallas rasism att varje land sköter sina egna affärer och tar hand om sina egna invånare? Jag skulle snarare kalla det rasism att vissa länder förväntas försörja andra länders befolkningar.

   Svara
 3. Sven

   /  06/19/2016

  Som nån terroristforskare sade: ”Alla muslimer är inte terrorister men nästan alla terrorister är muslimer.” (Med tanke på islamofobi och Cecilia Wikströms ord ovan.)
  Tänkte också på Rosana Dinamarcas halssmycke när hon talade på TV. Den ruttne mannen tänkte på att byta en första vokalen i ordet till något mer passande….

  Svara
 4. Ivar L

   /  06/19/2016

  Men vänta lite nu, angående Fatta Man:
  ”den framgångsrika FATTA-kampanjen”

  På vilket sätt är den framgångsrik? Har alltså statistiken på sexuellt våld gått ner sedan den drog igång? Nähä?
  Om det inte har det så kan man inte kalla den för framgångsrik eller… hmm.. det står något mer:
  ”Kampanjen har fått enorm medial, kulturell och politisk genomslagskraft”

  Aha… där har vi ”framgången”. Man tankar in några miljoner i en kampanj som sedan uppmärksammas i media, inget förändras egentligen men man har något att prata om i morgonsoffor och i s.k. krönikor i tidningar. Helt enkelt en ursäkt för att få sitta lite och mysa tillsammans med sina gelikar (media gillar som bekant inte olika) och efter att ha gjort det så säger man stolt att kampanjen har varit framgångsrik sedan är det snart dags att be bidragsmyndigheten bjuda på ännu en runda för det finns ju fortfarande problem med sexuellt våld och kampanjen var ju som bekant ”framgångsrik”.

  Undrar vad vi skulle ha för skattesats om alla sådana här verksamheter utvärderades med objektiva kriterier. En annan variant vore om de som vill genomföra kampanjer av detta slag fick låna pengarna istället och blev återbetalningsskyldiga om kampanjerna inte uppnått objektivt märkbara resultat men fick behålla dem om kampanjen verkligen fungerat. Då skulle nog kampanjerna se bra mycket annorlunda ut.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/19/2016

   De har varit oerhört framgångsrika på att söka bidrag och få dem beviljade, det är ett oomkullrunkeligt fakta.

   /Frida

   Svara
  • Inge Post

    /  06/20/2016

   Ja,jag hade med kunnat få helt sjukt bra genomslag i samhället om jag hade haft 2 miljoner i reklambudget.(lägg därtill resterande bidrag) så hade jag tom kunnat ha en fin dag alla dagar.

   Så nu är det alltså upp till bevis Svenska staten,Jag utmanar er att ge mig 2 miljoner (varav minst 500 000 kommer att användas till reklam) + övrigt bidrag ni gett till fatta-kampanjen.

   Så ser vi svart på vitt om jag (som rätt obetydlig) inte kan slå positivt och kan generera enorm medial, kulturell och politisk genomslagskraft.?

   Jag kan kalla kampanjen slå-inte-min-beundrade-anspråkslösa-dotter (Simbad (©) for short)
   Då får jag in:

   Dels döttrar,för alla kvinnor (se där ,där fick vi in alla kvinnor!)är per definition dotter till någon.

   Dels SIM-vilket är ett stort problem i Sverige,för många kan inte simma(kanske inte konstigt om man kommer från ökenlandskap?).

   Dels BAD-och för enbart 800000(som Jag kommer behöva från staten) kan jag trycka hur många jävla flyers som helst som riktar sig till cis-män(såklart) som förklarar att EN inte tafsar på flickor/kvinnor på Svenska BAD-hus.För alla vet att det är bara Cis-män som gör det.

   Dels Simbad som vi alla vet är en rättrogen stackars muslim som slåss mot 40 förtryckande vita cis-kolonisatörer för sin rätt att leva.

   Jag kan dessutom ta in RFSU(pedofilerna)för den blygsamma summan av 500000(som Staten får bekosta) till experthjälp,och trycka kampanjen på miljövänligt återanvänt tidningspapper(i den mån papperstidningar finns kvar att tillgå)så får jag in lite miljötänk och medvetenhet samtidigt!

   Se där,Svenska staten ni är utmanade.Jag kan mitt kontonummer i huvudet så det går bra att närsomhelst fråga om det så ni kan sätta in den första miljonen så jag kan komma igång med denna fantastiska kampanjen!Peppelipepp!
   (©)Inge Post

   (har ni tänkt på att det står inte att det är POSITIV medial, kulturell och politisk genomslagskraft ?)

   Disclaimer.
   Om jag ser något som överhuvudtaget liknar min idé ovan,Kampanjnamn eller liknande,Eller i övrigt stora drag påminner om något jag skrivit i detta kommentarsfältet,då kommer jag stämma skiten ur ansvariga för brott mot copyrighten!
   FATTA?

   Svara
 5. Jan

   /  06/19/2016

  Se för guds skull till att inte donera till Allmänna arvsfonden. Pengarna hamnar rätt i händerna på feminister och antirasister! Alla ändamål är bättre än Allmänna arvsfonden.

  Svara
  • Dreadlock

    /  06/20/2016

   Arvsfonden lever inte på donationer (som tur är) utan kammar in dödsboets överskott om det saknas testamente/Maka/make och släkt i max kusinled.

   Låter ju ganska tråkigt, men om man är ogift utan barn och inte har släkt kvar i livet på kusin nivå- Så går hela konkarongen till just Allmänna arvsfonden och i sin tur till trendkänsliga politiska experiment med pengar som våra idiotpolitiker fritt kan dela ut.

   Tipset är alltså att författa ett testamente som explicit berättar var dina eventuella pengar efter dödsboet skall ta vägen. Då kan inte Staten bara beslagta dina surt förvärvade slantar och dela ut till begåvningsreserven i skattemedelsubventionerade idiotprojekt.

   Svara
 6. Hur mycket skattepengar får kampanjen ”FATTA BRUSHAN”?

  Svara
 7. MiT

   /  06/19/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  06/19/2016

   Arnstad är en riktig jubelidiot !
   Han ser nazister överallt och han klagar bara när en högerman som Bali använder samma debatt-teknik som valfri Vänsterdebattör.
   När skall han huta åt Virtanen, Lindberg,Dinamarca,Snecker med flera vänstertomtar som tar heder och ära av sina politiska motståndare ?
   Det kommer aldrig att hända för dom representerar det fina vänsterhatet..

   Svara
   • Arnstads Flashbacktråd är lol och visar vilken skojare han är.

    Att någon tar dåren på allvar visar på ett sjukt tillstånd i Sverige. Och du kan citera mig på det, amen.

    Svara
  • Erik den förste

    /  06/19/2016

   Hanif borde genast ta sitt ansvar och säga åt dem att skapa ett lämmeltåg utför Dovers vita klippor!

   Svara
  • Alex Nyström

    /  06/19/2016

   Det måste vara läge att tiga ihjäl Arnstad nu. Han ska inte ha uppmärksamhet. Så länge vi ger honom det kommer han att fortsätta. Jag är säker på att även allas vår favvo Löfven inte längre befattar sig med karln och att han, möjligen, anser det vara ett stort misstag att överhuvudtaget ha gjort det.

   Henrik Arnstad visar med millimeterskarp precision exakt på vad som är fel med det offentliga samtalet i Sverige, vilka som får höras och varför de får göra det.

   Svara
   • Inge Post

     /  06/20/2016

    Nån borde faktiskt ta hand om Arnstad,(och jag menar ta hand om med vita rockar,sån där konstig jacka med armarna på ryggen,”vitaminer” och madrasser på väggarna)för den här snubben är i desperat behov av vård.(alldeles oavsett om tweeten var från fejkkontot eller inte!)

    Svara
   • Dreadlock

     /  06/20/2016

    ”Henrik Arnstad visar med millimeterskarp precision exakt på vad som är fel med det offentliga samtalet i Sverige, vilka som får höras och varför de får göra det.”

    Men, det är exakt så ”Sverigedemokratin” fungerar, och har gjort de senaste 50 åren. Det är inte förrän nu, som fler och fler öppnat ögonen och gnuggat sömndruckenheten ut ögonen. Detta är vår statsministers officiellt godkända ideolog (!) En jäkla bluffmakare med häpnadsväckande ultravänsteragenda . Arnstad, mannen är definitivt paranoid och borde klassas som en kommunistisk Frankenstein apparatchick . Arnstad känns lika fräsh idag som statlig kontrollerad media, stämpla ”dissident” i pannan på alla som inte förstår den härliga typ av socialism (Där alla är överens under pistolhot) samt gör ständiga försök att revisionera historien i ensidig försvar för en glorifierad röd armé som skall bringa lycka till var och en.

    Att en sån gubbe har Lövféns uppmärksamhet är extremt anmärkningsvärt. För att inte säga – extremt kontraproduktivt.

    Svara
 8. Pelle2

   /  06/19/2016

  Förstår inte att myndigheter som MUCF kan få finnas.
  Dom verkar ju inte ha några som helst krav på dom de delar ut skattepengar till mer än att dom skall vara radikalfeminister eller islamister.
  Jag anser att mina skattepengar skall användas till sådant som skola,vård,polis och försvar mm och inte att stötta en massa sjuka ideologier.

  Svara
 9. MiT

   /  06/19/2016

  Svara
 10. Havre flarnstad

   /  06/19/2016

  Har egentligen inget emot att olika ståndpunkter får komma till tals men snälla kan ingen någon gång ta och förklara att det är asylaktivister och organisationer med en tydlig agenda som uttalar sig.

  Har aldrig sett en artikel där man samtidigt låter någon motståndare få komma till tals eller åtminstone en faktaruta där det förklaras att röda korset är politiskt organisation som inte tillåter avvikande åsikter och är för fri invandring.

  Unvis.it/www.svd.se/fa-svenskar-kanner-till-nya-flyktingregler/om/svenskt-flyktingmottagande

  Dessutom vad är problemet deras egen undersökning visar ju ordentlig slagsida åt att befolkningen tycker det vore utmärkt att kraftigt minska inflödet tror inte det kommer ändra sig något väsentligt bara för att fler får reda på kommande regler.

  Svara
 11. MiT

   /  06/19/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  06/20/2016

   Det värsta är att tweeten kunde ha varit helt äkta…

   Svara
 12. Jan

   /  06/20/2016

  Kvotblatten Somar på Aftonbladet igen. Sverige är ett skitland för Mena-folk att söka asyl i tydligen. Vem har sagt att vi skall vara ett asylhotell åt Mellanöstern? Åk hem då, Somar. Valfritt land i Mellanöstern måste väl bara bättre än skitlandet Sverige!

  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/somaralnaher/article23034030.ab

  Svara
  • Pelle2

    /  06/20/2016

   Hon vill naturligtvis inte åka tillbaka till hennes förfäders land utan hon vill att de som bor där skall få komma hit utan inskränkningar.Vem som skall betala för dras uppehälle fram till att de eventuellt kan försörja sig samt vem som skall betala för de bostäder,skolor och sjukhus som måste byggas bryr hon sig inte om. Så länge hon och nationalekonomen Virtanen kan dricka sitt fredagsvin så är det ok..

   Svara
 1. Rådet av enade Kreoler har fått över 1,1 miljoner kronor i bidrag 2016 av MUCF | WTF?
 2. Smittsam virussjukdom! | WTF?
 3. Bidragsmjölkare ska befria männen! | WTF?
 4. Sammanfattning av 2016 del 4 | WTF?
 5. Var kommer alla hashtaggar ifrån? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: