Världens bästa affärsidé av RFSL: Skapa ett Blåståg som rullar genom landet!

Världens överlägset absolut bästa scam är ju den som kan ske utan att den som blir blåst inser det utan kanske till och med tycker det är något jättebra och fantastiskt. Och mer än gärna blir fetblåst igen på samma sätt några år senare!

Det är ungefär det som RFSL håller på med, de blåser skattebetalarna på miljoner med sin LOLHBTQROFL+-certifiering. Det fina med detta är att de som pytsar ut skattebetalarnas miljonerna är stolta och glada över att bli fetblåsta! För det kostar miljoner…

För ett par veckor sedan handlade det om Enköpings sjukhus

enköpings lasarett hbtq certifierat

De är STOLTA över att bli blåsta på miljoner… De borde åtalas istället tycker jag… Vad får man för miljonerna? Ett diplom skapat i PowerPoint (eller nåt) och kanske några klistermärken. Dyra lappar minst sagt! Thats it. Resten som ”utbildningen” eller ”certifieringen” handlar om är vanligt jävla hyfs som att bete sig schysst mot de som kommer och vill ha hjälp, ni vet, sånt som man förväntar sig att folk redan gör om de är någorlunda normala. Och trams som att man inte ska fråga någon som kommer dit om de har en fru/man utan säga partner istället för att inte kränka någon… Efter ett par år så måste man göra om samma trams igen för ännu fler miljoner. Såklart…

hbtq i östersund

Östersund både har blivit blåsta på miljoner och vill gärna bli blåsta på ännu fler miljoner. De verkligen TIGGER om att bli blåsta!

hbtq i östersund1

Checklistor som är viktiga alltså… Talar de könsneutralt på biblioteket i Östersund efter ”utbildningen”? Det gäller att hela tiden tänka till…

hbtq i gävle

I Gävle gillar man att bli blåsta, precis som på andra ställen i landet.

hbtq i gävle1

Ja i Gävle gillar man det så mycket att till och med länsstyrelsen hoppar på Blåståget.

Jag gissar att det ser ut såhär över hela landet, de ovan är bara exempel. Miljonerna rullar ut från verksamheter som är i kris idag runtom i landet och rullar in på RFSL:s konto istället.

hbtq i karlstad

Klart det är dyrt att bli blåst! Det kan väl ingen bli förvånad över? Att bli blåst är alltid en dyr historia på något sätt. Tyvärr drabbar detta bara de svenska skattebetalarna så då bryr sig ingen om att det är dyrt att bli blåst utan man tycker tvärtom att det är jättebra.

hbtq i gävle2

Det är så finurligt att det inte räcker med bara en från varje verksamhet utan SAMTLIGA måste ”utbildas”. Ett stort sjukhus kostar alltså många miljoner bara i den direkta kostnaden till RFSL. Sen tillkommer lönekostnaden för dem också, det handlar om 20 timmars ”utbildning” och då kan ju vem som helst räkna ut vad det kan kosta i förlorad arbetstid också. Om vi räknar lågt för en kommun/ett landsting så är det 1000 personer som ska gå en 20 timmars ”utbildning”, det blir 20 000 timmar. Om en snittlönkostnad per timma för kommunen är 300 kronor (inklusive arbetsgivaravgifter och sånt, säkert en låg siffra men det räcker ändå) så blir kostnaden 4 miljoner + 6 miljoner. 10 miljoner alltså. Och då är inte kostnad för vikarier som måste ersätta de ordinarie medräknade. Inte heller är arbete som eventuellt inte blir gjort under den tiden medräknat. Och sen måste man upprepa detta vart 3:e år…

RFSL har skapat världens bästa affärsidé: Blåståget! Blåsa skattebetalare i ett land så hårt det bara går utan att de fattar att de blir fetblåsta. De tycker tvärtom att det är alldeles fantastiskt att hoppa på tåget och är stolta över att de blir blåsta på miljoner. Miljonerna rullar in på RFSL:s konto i utbyte mot en papperslapp, några klistermärken och trams. Kan det bli bättre?

RFSL har skapat ett riktigt Blåståg som rullar över landet till hugande kommuner och landsting som längtar efter att få betala miljoner för en värdelös papperslapp. De verkligen längtar efter att hoppa på Blåståget och bli fetblåsta på miljoner kronor. Och är samtidigt stolta och glada över det…

rfsl mucf

Miljonerna som trillar in från blåsta kommuner och landsting är inte de enda skattepengar som rullar in på RFSL:s konton, de har även fått drygt 35 miljoner kronor de senaste 5 åren från MUCF

Det är inte bara Kreoler som får massor av pengar från MUCF utan RFSL suger åt sig massor av bidrag.

ortenfest i hässelby

Kreolerna hade visst en ”ortenfest” för de 670 000 skattekronor som de fått för att ”Chilla organiserat”. Det visade sig att det är Megafonen som ligger bakom Kreolerna…

MVH

MiT

 

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

68 kommentarer

 1. trollan

   /  06/21/2016

  Spännande det här ”Chilla organiserat”. Hittar inte mycket information om Ortfest men hittar denna:
  http://www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/kalendarium/sommarturnestopp-i-hasselby-gard-i-samband-med-ortfest

  Där verkar det vara Djurens rätt som tar lite credit för den medan det på Facebook sidan bara står en person (Miko Josuf) men sen inte alls mycket om vilka som ligger bakom eller sådant.

  Funderar lite på säkerhet och sådant vid dessa typer av jippo, är poliser beredda om det hade blivit bråk eller så?

  Svara
 2. Gurkburken

   /  06/21/2016

  Hur mäter man kundnyttan med hbtq-certifiering? Om användar/kund-nöjdheten går ner så kommer man bara säga att det beror på annat och/eller att det behövs ännu mer hbtq-certifiering.

  Svara
  • T

    /  06/21/2016

   De var igång för några år sedan med olämpliga idéer på dagis. Vuxna kan i alla fall värja sig från att ta till sig dumheterna. Kör hårt, kraschen kommer fortare ju mer de får hålla på.

   Svara
 3. Kristian

   /  06/21/2016

  Den näst bästa affärsidén ligger inte långt efter.

  Varför kan det fortsätta? De 87%en:

  Svara
 4. MiT

   /  06/21/2016

  Här är visst ”ortenfesten”
  ”Hiphopstjärnor fixar ny festival i Hässelby gård”
  http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/hiphopstjarnor-fixar-ny-festival-i-hasselby-gard/aRKpek!y1jWZNbP02oTKYDL3uZkg/

  Svara
  • Hmm

    /  06/21/2016

   Det är lite ”lustigt” det där. De flesta svenska artister har jag inte så mycket tankar kring. Några gillar jag de flesta är jag helt utan åsikt om. Men Ken Ring, honom direkt avskyr jag.

   Svara
 5. Kan en transvestit född som man kräva att få en livmoderskrapning – och blir sjukhuset dömt att betala skadestånd om de nekar?

  Svara
 6. Kringresande kvacksalveri-företag är inte nytt

  Svara
  • Pelle10

    /  06/21/2016

   Nej,men då var det ju oftast enskilda människor de lurade och inte stat och myndigheter.,
   Det var ju i och för sig synd om de enskilda människorna de lurade men nu svindlar dom stora delar av det svenska folket på deras skattepengar utan att vi kan göra något åt det på kort sikt.
   På lång sikt tycker jag att vi alla skall ta reda på vilka som var ansvariga för att använda våra skattepengar till rent hästskojeri och se till att dom inte blir valda igen…

   Svara
   • @Pelle10

    Du menar alltså på fullt allvar att Doc Holidays
    ”Snake Oil” inte var någon mirakelkur?

    OBS! Ironi.

    Svara
  • Rikard

    /  06/21/2016

   Hej.

   En oerhört passande bild.

   Vad hände med:
   Bevisa att det fungerar.
   Bevisa hur det fungerar.
   Bevisa att det är det du studerar/implementerar som fungerar.

   Och andra ‘kom ihåg’-listor som är bra verktyg för att ta reda på vad som är, till skillnad från vad som känns bra.

   Kanske är det så, att de problem vården har varken kan eller vill man förmå sig att lösa, och därför köper sådant här, så att det ser ut som om man:
   A) inte har några problem, för då hade man ju aldrig bränt resurser på Ormolja
   samt
   B) ständigt utvecklas och är nytt och spännande; ‘hippt med det senaste’.

   Uschianemej. ”Gå till doktorn blir du sjuk” sade morfar, och det verkar bli allt sannare.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 7. MiT

   /  06/21/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  06/22/2016

   Advokat Emma visar vilka fina åsikter hon har igen.
   Att det är en SD:are som är talmannen som klubbar igenom förslaget är väl tämligen ointressant. Det var ju den samlade riksdagen,inklusive S och MP, som röstade igenom förslaget men det vill hon inte låtsas om….

   Svara
 8. MiT

   /  06/21/2016

  Svara
  • Jan

    /  06/21/2016

   Adoptera två arabungar i 25-årsåldern då, Lisa. Det är inget som hindrar dig.

   Svara
  • Ivar L

    /  06/22/2016

   Pojken som drunknade för att hans pappa ville fixa tänderna hade levt idag om vi hade haft de nyklubbade lagarna och bättre gränskontroll Turkiet/Grekland. De fattar inte att det är de lagar vi haft som är orsaken till drunkningsdöden i Medelhavet. Om vi dessutom använder en del av resurserna till katastrofhjälp liknande bistånd igen så kommer fler BARN att få hjälp, inte färre som t.ex. Lisa verkar tro. Det verkar som Twittereliten bara ser det symboliska i lagändringen inte det konkreta.
   Pojken som drunknade begravdes för övrigt i sin hemby i Syrien vilket säger en del om hur lite de ”flydde för sina liv”.

   Svara
  • T

    /  06/21/2016

   Pisskoppen (sa ungarna och garvade)

   Svara
  • Jan

    /  06/21/2016

   Den där biskopen verkade aningen bögig. Fast det är väl kyrkan idag – kvinnor och bögar som styr. Männen har lämnat.

   Svara
   • Hmm

     /  06/22/2016

    Försöker du säga att en ”bög” eller kvinna är sämre på att styra?

    Svara
    • Jan

      /  06/22/2016

     Vad jag menar är att svenska kyrkan under några decennier har politiserats, sekulariserats och feminiserats. Några tycker att det är en bra utveckling andra undrar vad kyrkan egentligen står för idag.

     Svara
    • Jan

      /  06/22/2016

     Det jag menar med bögig är att biskopen ger ett vekt och feminint intryck. Särskilt när han börjar gråta mitt i intervjun (om det är äkta är svårt att avgöra…). Det skulle inte förvåna mig om biskopen är homosexuell, bög gemenligen. Det har jag i och för sig ingenting emot. Fast det är en ganska kraftig svängning inom kyrkan med homosexuella präster. Något som var otänkbart under århundraden.

     Svara
 9. Dreadlock

   /  06/21/2016

  De här Certifieringsnissarna har jag stött på min arbetsplats när arbetsplatsen skulle inkorporeras in i ISO-9000 standardisering , nånting liknande. Men detta var något helt annat. För ett godkännande krävdes det ganska omfattande intervjuer med slumpvis plockade medarbetare som via intervju, ensam öga mot öga inför 3 slipsprydda utfrågare. En ganska nyttig övning egentligen där ord vägdes på guldvåg samtidigt i samma veva som certifieringsgänget målade upp tänkbara kniviga situationer i jobbet (Som man förväntades reda upp i någon mening)

  Har svårt att tro på att en HBTQ-certifiering fungerar på samma sätt. Min misstanke är att det räcker med att läsa en broschyr inför ”Certifieringsmötet” och papegojja fram facit taget ur broschyren inför sällskapet. Något mer lågkvalitativt än detta finns inte, och alla inblandade Byråkrater, som dog igenom denna fars, borde SKÄMMAS . Om inte så kan jag skämmas åt deras vägnar.

  Svara
  • Ivar L

    /  06/22/2016

   Framförallt kan väl vissa former av certifieringar (men säkert långt ifrån alla) knytas till konkreta fördelar för ett företag; både i vinst och kamp om kunder?

   Svara
 10. Det är fan vad många är generösa – med ANDRAS pengar. Och ANDRAS trygghet och säkerhet och liv och hälsa. Och så storsint förlåter förbrytelser . mot ANDRA.
  Jesus skulle ha varit både stolt och avundsjuk!

  Svara
 11. MiT

   /  06/21/2016

  Svara
  • ”Al Andalus” – det är en liten vink om att återerövring av Iberiska halvön – dvs Spanien & Portugal – står på agendan?

   Svara
 12. MiT

   /  06/21/2016

  Svara
 13. Dreadlock

   /  06/21/2016

  Slight OT

  Miljöpartiet försäkrar att de inte varit utsatta för infiltration och att de fortsättningsvis kommer att jobba för att inte så ska ske.

  ” – Vi har sett över våra processer kring val och nomineringar och att säkerställa att vi har en organisation som är motståndskraftig mot kupper. ”

  Då har man nog inte sett över tillräckligt med tanke på att Fridolins kontakter till Islamiska frifräsare varit både långvariga och omfattande.

  MP försöker nu köra en skadereglering på låtsas. Fridolin sitter kvar, och media har inte ens försökt att genomlysa denna märkliga paradisfågel i svensk politik på allvar-än.
  Det behövs mycket mer publikationer av Fridolins förehavanden och kartläggning av hans kontakter. Om jag hade jobbat på SÄPO så hade jag tagit fram stora kastrullen och slagit med stora salladsskeden av metall, för att skapa lite oväsen.
  En mer uppenbar trickster än Fridolin,har inte funnits i svensk politik.

  http://www.svd.se/mp-skyddar-sig-mot-extremism/om/turbulensen-i-mp

  Svara
  • Rikard

    /  06/21/2016

   Hej.

   Miljöpartiet har knappast varit utsatt för infiltration.

   Så det är ju sant.

   På samma sätt som jag inte blir utsatt för inbrott om jag går hemifrån med dörren öppen och olåst.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Hmm

     /  06/22/2016

    Nej men du blir utsatt för olaga intrång.

    Svara
    • Rikard

      /  06/22/2016

     Hej.

     Jag tror du förstod liknelsen, eller hur?

     Miljöpartiet kan inte påstå att de blivit infiltrerade, och det gäller även socialdemokrater och moderater.

     Det vore som att hävda att VpK var infiltrerade av Sovjet-trogna kommunister.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
    • Hmm

      /  06/22/2016

     Richard: Visst gjorde jag. Du fick dig en släng pga många andra i tid och otid försöker hävda egenansvar för jämnan. Det håller jag inte med om. Det är alltid den som utför brottets fel.

     Men visst. Jag var lite OT 😉

     Svara
     • Rikard

       /  06/22/2016

      Hej.

      Inget problem; ‘sleva på’ tycker jag. Det är så vi alla kan vässa varandras tänkeri och argumentation.

      Nu är jag inte jurist, så jag kan inte det här, men tror du att man skulle kunna hävda att någon frestat eller förlett en till att begå en brottslig handling helt enkelt genom att exponera oemotståndliga mängder lull-lull, och därigenom undgå straffansvar?

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

   • Dreadlock

     /  06/22/2016

    Du glömde en sak.

    Fridolin bjöd på inbrottet. Det hade väl knappast du gjort ?

    Svara
    • Rikard

      /  06/22/2016

     Hej.

     Jag har en amerikansk inställning till olaga intrång, inbrott och andra angrepp på individens frihet, säkerhet och egendom.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
 14. MiT

   /  06/21/2016

  Svara
 15. Svenne

   /  06/22/2016

  OT: ”Rasifierad” verkar vara någon form av gummiparagraf…

  H.B. roar sig:)

  Svara
  • Hmm

    /  06/22/2016

   Fick Ewa kortslutning i roten där? Eller är det så att hon öppet erkänner att bara dem som har åsikter till vänster ”får” kallas för rassifierade?

   Svara
  • Bo

    /  06/22/2016

   Ewa Rubin måste vara ett trollkonto, så indoktrinerad o korkad kan ingen vara! Iofs hittar jag människan på fb, hitta.se o företagsregister, men bild o namn kan vara ”lånat” till twitter… hoppas jag. Annars blir man mörkrädd när man ser bildningsnivån på en ”äldre” person.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/22/2016

   Är du inte vänster så är du inte rasifierad oavsett hudfärg och ursprung.Då är du en husneger eller onkel Tom…
   Är det några som är rasister så är det identitetspolitker som Rubin..

   Svara
   • Ivar L

     /  06/22/2016

    Givetvis! Bortsett från det fåtal riktiga toknazister som fortfarande finns i landet och en och annan muttrande folkhemsrasist så är merparten av Sveriges rasister identitetsvänster samt judehatande klassiska palestinakommunister.

    Svara
  • Havre flarnstad

    /  06/22/2016

   Herregud jag ser framför mig hur kärringen spottar och fräser hemma framför skärmen.

   Lite lustigt hur såna här figurer går in på scenen med höga tankar om sig själva som moralens fanbärare och väktare av den goda smaken redo att ta kampen från miljonvillan men kort därefter sitter dom mest och sprutar ur sig förolämpningar.

   Det börjar alltid likadant med ”läs på” prat om kränkta män och hemska vita (sett sig själv i spegeln?) men och slutar i ”dra åt helvete din jävla redneck” vilket luktar unken rasism men det förstår inte dom här figurerna.

   Att majoriteten själva verkar vara priviligerad
   och då menar ja priviligerade på riktigt med fin bakgrund och pengar på kontot inte fantasierna om att en löneslavande manlig byggarbetare skulle åka gräddfil genom livet.

   Sådana som Eva där är anledningen till att samhället går på grund naiva och lättpåverkade.

   Svara
  • Trollkonto, hon pratar som en ung kille

   Svara
  • Jan

    /  06/22/2016

   Det blir pk-error när Bali inte tycker som han förväntas göra. Ewa glömmer att hon som en vit privilegierad kvinna förväntas stå tillbaka för den rasifierade andre. Således bryter hon mot sina egna pk-lagar om tolkningsföreträde. Rött kort till Ewa!

   Svara
  • michael

    /  06/22/2016

   Ewa Rubin hon borde heta Ewa Gråsten istället,vilken hon kan krypa inunder igen.

   Svara
 16. Svenne

   /  06/22/2016

  OT: Det kulturella ‘isberget’, apropå kulturella olikheter:

  Svara
 17. En kompis till mig berättade att när han låg i lumpen hade dom en som kallades kalsong-hitler, han var så nitisk och noga med alla kläder… Vi måste ha sådana att ”bevaka” vårA skattepengar, inte våp från soc linjen på södertörn som kastar pengar över alla

  Svara
  • Havre flarnstad

    /  06/22/2016

   Absolut gärna kombinerat med en aktoritär skola flummskolan har tydligt visat hur den sänkt oss till sämst i klassen jämfört med grannländerna och föräldrarna klarar i många fall inte av att uppfostra sin avkomma istället lastar dom av ansvaret på en skola som efter årtionden av röd marinering inte klarar sitt uppdrag.

   Ett par ”kalsonghitler” borde granska alla frikostiga bidrag och i skolan återinförs katederundervisning med lärare ungarna ska visa respekt inför eller så blir dom avvisade med våld om så behövs och föräldrarna får först en varning sedan får en nämnd bestämma åtgärd med böter som vanlig åtgärd.

   Svensken måste börja ta i med hårda nypor nu annars blir vi överkörda och det gäller både skolan , finanser, och attityden gentemot invandrarproblematiken.
   Fängelserna kan direkt sluta ge lön till utländska medborgare vilka kostar enorma summor så om något så borde deras löner/veckopengar dras av dom miljonerna dom kostar att ha i förvar.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  06/23/2016

   Tyvärr läser allihopa teknisk fysik, istället för ekonomi =(

   Svara
 18. Pelle2

   /  06/22/2016

  OT:
  Lyssnade på P3 för att höja blodtrycket lite. Hörde då följande nyhet:
  Män kan dömas för våldtäkt utan att ha rört kvinnan. Vad det handlade om är att en man hade fått barn att utföra sexuella handlingar på sig själva och visade upp det på internet.
  Detta dömdes alltså som en våldtäkt istället för sexuella trakasserier eller något sådant.

  Vad jag förstår kan även kvinnor dömas för sådana brott men det var naturligtvis väldigt viktigt att säga att MÄN kan dömas för våldtäkt för detta brott så att man kan vara säker på att sprida en negativ mansbild.

  Personligen kan jag tycka att dom urholkar värdet av det vidriga brottet våldtäkt genom att använda det i alla möjliga sammanhang..

  Svara
  • Det handlar om barn under 15 då det döms som våldtäkt oavsett vad man gör, inte vuxna kvinnor. Lagen skärptes nyligen, minns inte exakt när.

   Svara
   • Pelle2

     /  06/22/2016

    Jo.så är det men jag tycker fortfarande att man urholkar begreppet våldtäkt om man använder sig av det i alla möjliga sammanhang.
    För mig är våldtäkt när någon med fingrar,penis eller något annat föremål penetrerar någon annan mot dennes vilja. Att tvinga eller lura någon att vid en kamera,som i detta fall, utföra sexuella handlingar handlar väl mera om utpressning eller övertalning som leder till sexuella trakasserier eller sexuella övergrepp.
    Hur skall man differentiera brotten om allt kallas för våldtäkt ?
    Om jag fick välja mellan att luras till att utföra sexuella handlingar på mig själv och på distans via en webbkamera eller att bli fysiskt våldtagen så skulle jag definitivt välja det första.Även detta är dock något som bör bestraffas hårt eftersom bilderna lätt kan spridas vidare men en fysisk våldtäkt borde bedömas mycket hårdare.

    Vi har ju en differentiering för andra brott och då borde vi ha det här också tycker jag.

    Svara
    • Du är över 15? Då anses du kunna välja om du våldtar dig själv framför en kamera och det räknas – när du blir mer kränkt än du ville- ungefär i nivå utpressning eller spridning av porrbilder.
     Så klart tycker jag att själva fysiska handlingen skall ge mer än distanssex, även när det gäller barn. Nu brukar våldtäkt av barn ge väldigt lite, mindre än ekobrott. Det är kanske det fysiska brottet som borde höjas?

     Svara
 19. Ivar L

   /  06/22/2016

  Apropå vad sjukvården lägger pengar på:
  http://www.svd.se/landstingsradet-om-nya-krislarmet-valdigt-allvarligt

  Notera särskilt passagen ”Minst 15 sjuksköterskor saknas och när kliniken försöker rekrytera personal får man antingen inga svar alls eller sökande som har lönekrav som KS inte kan eller får gå med på.”

  Här fattas det alltså pengar till löner. I viktiga bristyrken är det arbetstagaren som har fördel i förhandlingen. Pengar borde finnas om det fanns en sund prioritetskultur i sjukvården. Vid denna typ av problem sätts naturligtvis all HBTQ-certifiering på hold. De landstingsanställda som jobbar med sådana frågar omplaceras omedelbart till att hjälpa till att lösa krissituationen. Så borde det fungera.

  Svara
 20. Kejsaren låter sig villig luras, och därmed hela hovet och så folket.. tills en lite pojk som hette Åkesson pekade och sa att kejsaren var naken

  Svara
 21. SAOB: Svenska Akademiens ordbok —– Taskspelare: numera vanl. nedsättande: person som (reser omkring o.) uppträder inför (marknads)publik med trollkonster l. annan (fingerfärdig) uppvisning; trollkonstnär; marknadsgycklare; äv. bildl., om person som utnyttjar (billiga l. ohederliga) knep l. vilseledande åtgärder l. uttalanden o. d. (för att lura ngn), skojare, bedragare, lurendrejare. Kan hända Munkarne hafwa warit kiäcke TaskSpelare och öfwat sitt hocus pochus. BROMAN Glys. 2: 86 ( c. 1730 ). Iag har nu intet nytt at berätta mer än at hit til staden kommit en taskspelare, hwilken redan har fått af mig tre daler. MennanderBr. 2: 59 (1760 ). Motion om förbud för utländske Djurförare, Taskspelare m. fl. att kringresa i Riket. PrestP 1840 , 3: 40. Han var mästare i kortspel . . och forcerade kort så magistralt som en professionell taskspelare. NILSSON Bokh. 205 (1937 ). ”Sofisten” avslöjas som en intellektuell taskspelare, som endast äger en skenkunskap, fast han briljerar med alla tänkbara insikter. ASPELIN TankVäg. 1: 104 (1958 )

  Taskspelare: person som spelar ur taskan, trollkonstnär, illusionist, taskspelare, trollkarl, gycklare; bedragare, bluffmakare, humbug, skojare, narr, komediant, jonglör, clown, eskamotör, skådespelare, komediant, histrion, trolleriprofessor, prestidigitatör, magiker, pajas, skämtare, lustigkurre, humorist, komediant.

  ”Stå-uppare” saknas och bör läggas till.

  Svara
 1. HBTQ-certifierad skola | WTF?
 2. Blåståget rullar obekymrat vidare genom Sverige | WTF?
 3. 1 april varje dag del 38: Kriminalvården HBTQ-cerifieras för att alla ska känna sig välkomna | WTF?
 4. 1 april varje dag del 38: Kriminalvården HBTQ-certifieras för att alla ska känna sig välkomna | WTF?
 5. HBTQ-certifierade öppna förskolor i Uppsala | WTF?
 6. Påminnelse inför valet: Del 6 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: