Smittsam virussjukdom!

Så har den slagit till igen då, virussjukdomen Pixelsjukan. Den här gången är det ett stort utbrott av den mycket smittsamma sjukdomen som väldigt lätt sprids i vänsterextrema kretsar. Forskning visar att den sprids med hjälp av relativism och postmodernism. Så om du befinner dig i sådana kretsar så är du i riskzonen att själv utveckla sjukdomen.

Tecken på att man är bärare av viruset och att man faktiskt redan har insjuknat på allvar är till exempel en vilja att i tid och otid skrika några av följande saker, ibland helt omotiverat:

”Kampen fortsätter!”

”ACAB”

”Patriarkatet”

”Mansplaining”

”Strukturer”

”Socioekonomiska orsaker”

”Anmälningsbenägenheten har ökat”

”Normer!”

”Normkritik”

”Men korstågen då? VaVaVaVaaa?”

”Vita män, eller bara vita, vit, vithetsnorm osv i märkliga sammanhang”

Och så vidare.

Det finns massor av tecken men ett av de tydligaste tecknen är att du vill relativisera allvarliga saker och helst smeta ut det på alla som inte alls har med saken att göra. Som man gjorde direkt efter att vad som hände i Köln och Stockholm blev känt, då ville man få det till att det var exakt som det alltid har varit i Sverige. Federley påstod att samma sak händer varje sommar på Öland. Eller som Hanna Fel som i DN sa att det var exakt som det alltid har varit i Sverige. Sen var det en galning på Nöjesguiden som tyckte det var exakt samma saker som hände henne på mellanstadiet med jämnåriga. En från FATTA påstod till och med att vi i Sverige uppfostrar våra söner att våldta. Då är man allvarligt sjuk och bör snabbt söka hjälp för om det går för lång tid så kan Pixelsjukan bli kronisk!

Eller om man efter ett islamistiskt terrordåd där terroristerna skrikit ”ALLAHU AKBAR!”, och där de TYDLIGT utfört dådet i islams namn, ändå påstå att det absolut inte alls har med islam att göra. Då är man också svårt sjuk i virussjukdomen och bör snarast besöka kunnig läkare/avprogrammerare!

Vad folk inte vet är att sjukdomen sätter sig på hjärnan och orsakar partiell hjärndöd på några viktiga områden, till exempel så slås logikcentrat ut helt till slut och man går runt som en lallande byfåne och påstår en massa rubbade saker om allt möjligt. Gärna tillsammans med orden som listas ovan (listan med ord och fraser är jättelång, de ovan är bara ett litet axplock…).

Samtidigt som man lallar runt som en byfåne får man en obetvinglig lust att försöka förhindra allt som kanske, högst eventuellt, kan visa att allt dåligt i världen inte beror på medelålders vita heterosexuella köttätande svenska män. När viruset en gång för alla slagit ut logikcentrat i hjärnan så ser det till exempel ut så här när den personen vill göra en samhällsinsats

svt skyddar flyktingsmugglare

Då spelar det ingen roll att det är Interpol som ber om hjälp att hitta cyniska människosmugglare för är det inte medelålders vita heterosexuella köttätande svenska män som är skyldiga så förvandlas bilderna på något magiskt sätt till oigenkännliga  pixlade ansikten i händerna på en som är ordentligt sjuk i Pixelsjukan! När logikcenrat är totalt uppfuckat så kan man inte göra något annat helt enkelt, det sker automatisk! Ungefär som att man inte tänker på att man blinkar, man bara gör det.

Undrar vilka som gömmer sig bakom pixlarna? Ska göra den kroniskt sjuka SVT-människan ledsen och posta bilderna

interpol operationhydra1

interpol operationhydra2

interpol operationhydra3

interpol operationhydra4

interpol operationhydra5

interpol operationhydra6

interpol operationhydra7

interpol operationhydra8

interpol operationhydra9

interpol operationhydra10

Ingen Andersson, Pettersson eller Lundström som vi kan se… Och då vet vi också varför det är pixlat…

Sjukdomen som kontrollerar hjärnan och som slagit ut logikcentrat säger att de goda fina människosmugglarna inte får åka fast om de har exotiska namn. Hur skulle det se ut om det visar sig att det inte är medelålders vita heterosexuella köttätande svenska män som är skyldiga? Så kan vi inte ha det i Sverige såklart!

gt publicerar pixlade bilder

Expressen/GT har också gott om folk som är ordentligt sjuka och som redan är i lallande byfånestadiet. Som vi kan se så vill polisen ha hjälp med att fånga in en grovt kriminell typ och det är sådan tur att han blev fångad på bild av övervakningskameror! Och som ni också ser så tar Expressen/GT sitt samhällsansvar och publicerar bilderna, något som de är noga med att skriva ut till och med… De vill verkligen att han ska åka fast…

Ett typexempel på vad som kan ske när man är allvarligt sjuk i Pixelsjukan! Be personen söka hjälp innan det blir kroniska skador på viktiga områden i hjärnan! Om det inte redan är för sent… Är det för sent så håll er undan från den personen om ni vill behålla er hjärna intakt och utan partiella skador på viktiga områden!

Mycket viktigt att hålla sig på behörigt avstånd från sådana människor!

**********

Igår hade jag ju ett inlägg ”Brexit or not” om Storbritannien  och deras omröstning om EU och jag undrade ju vad ni här trodde om det hela.

Här är omröstningarna så ni kan se hur det ser ut just nu. nu, cirka klockan 02:00 är det en majoritet som tror att de stannar i EU, drygt 57% som tror det. Så tror jag också.

Sen hade jag ju en fråga om hur ni röstade i Sveriges val till EG som det hette då och hur ni skulle rösta om det vore val idag istället

Jag tycker det är ganska intressant att så många som röstade ja på 90-talet skulle rösta nej nu och att bara ett mycket litet fåtal (och då menar jag ett MYCKET LITET fåtal…) som röstade nej skulle rösta ja idag.

Intressant är det i alla fall.

Och om Storbritannien är med eller går ur bryr jag mig faktiskt inte så mycket om av det enkla skälet att jag inte får rösta i det valet alls. Jag kan ändå inte påverka ett skit vad de gör. Det blir vad det blir helt enkelt. Vi får helt enkelt förhålla oss till vad de röstar på. Jag kan dock notera att man från svenskt mediehåll har kampanjat för att de ska stanna vilket är märkligt eftersom det bara är ett fåtal i Sverige som fick rösta i deras val.

Men visst, om de röstar nej så blir det nog en hel del diskussioner i andra länder också. Jag är som sagt egentligen för EU då jag gillar tanken på visst samarbete mellan länder men då EU har förvandlats till en mycket obehaglig superstat som hänger som en blöt och tung förmyndaröverrock på länderna så skulle jag idag röstat nej om det var val i Sverige om EU. Men jag gillar fortfarande tanken på samarbete mellan länder!

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

29 kommentarer

 1. MiT

   /  06/24/2016

  Svara
 2. Jan

   /  06/24/2016

  De publicerar pixlade bilder och uppmanar allmänheten att höra av sig om de känner igen personen? Så om man ser en person med pixlat ansikte på gatan ska man ringa Expressen?

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/24/2016

   Det jag aldrig har förstått är varför SVT envisas med att visa pixlade bilder överhuvudtaget. Om de nu har en policy att inte visa bilder på misstänkta, av polismyndigheten efterlysta personer, så borde de väl skita i bildpubliceringen helt och hållet.

   Det finns dock undantag. Den ökända tjuven på bilden nedan har ett pixlat ansikte, men i detta fall är pixlingen gjord på ett sådant sätt att det fortfarande finns tillräckligt med information för att allmänheten ska kunna hjälpa till i frågan.

   Svara
   • Svenne

     /  06/24/2016

    Är det Kakmonstret… 😀

    Svara
    • Kristian

      /  06/24/2016

     Appappapp! Eller ”om nom nom,” kanske.
     Han skall väl kallas ”47-åringen” tills efter rättegång?

     Svara
 3. J.G

   /  06/24/2016

  Det ”roliga” är ju att man fortfarande vet vilka personer som pixlas.

  Se bara på den som anhållits för mord på sin flickvän för någon månad sedan. Ej pixlad. Varför? Ser du bilden förstår du.

  Svara
 4. Svenne

   /  06/24/2016

  Skillnad på folk och folk…

  Tweetet:

  Svara
 5. Jan

   /  06/24/2016

  Zlatan-kortet dras flitigt nu av identitetsvänstern. Ingvar Persson skriver: ”På egen hand har han förändrat svensk fotboll, och faktiskt hela betydelsen av vad det är att vara “svensk”. På sätt och vis har han rätt. Han har fått hela svenska fotbollslandslaget att handla om just honom. Särskilt framgångsrikt har det konceptet dock inte varit. Senast Sverige presterade på toppnivå var före Zlatans tid, 1994. (EM 2004 var ett glädjeämne dock då Sverige åtminstone nådde kvartsfinal.)

  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/ingvarpersson/article23054795.ab

  Svara
  • MiT

    /  06/24/2016

   Fast 94 hade vi ett helt lag med toppspelare, nästan varje spelare i det laget var toppspelare i sina respektive europeiska topplag. Flera var nyckelspelare i dessa lag dessutom. Så är det inte nu.

   Svara
   • Jan

     /  06/24/2016

    Visst. Men jag menar att Zlatan-hypen inte har någon bäring på framgångar för det svenska fotbollslandslaget. Med alla spaltkilometer som skrivits om superstjärnan Zlatan så tänker man väl att det ska ha någon motsvarighet i reella framgångar för svensk fotboll. Men icke så. Som sagt med EM 2004 som enda undantaget (Sverige tog sig vidare från gruppspelet).

    Svara
 6. Bamse

   /  06/24/2016

  Zlatans framgångar ska givetvis inte förminskas. Men man undrar ju om det samtidigt, i detta nya fotbollssverige Persson skriver om, också blivit ”fel” att tycka att en stor idrottsman och multimiljonär kan kosta på sig att vara lite blygsam då och då? Eller att det är ”fel” att göra kämpainsatser i mittfält och försvar (se på Island!)? Nu ska alla klacka hela tiden och vara stora i käften både på och utanför plan? Och varför måste sen var och varannan spelare se ut som tatuerade sjörövare nu för tiden? Han belgaren som slutgiltigt sänkte Sverige skulle man ju inte vilja möta i en mörk gränd direkt…

  Dessa raljanta åsikter till trots – glad midsommar till alla!

  Svara
 7. Ivar L

   /  06/24/2016

  Klart länder skall samarbeta. Det är viktigt att förstå att EU är något helt annat än samarbete. Sverige samarbetar med mängder av länder som inte är med i EU men varför måste vi ha gemensamma lagar? Gemensamma lagar funkar bara om länder är relativt lika, vilket gällde då EU var litet. Idag är EU snarare ett hinder för sunt samarbete mellan länder eftersom relationen mellan land A och B påverkar lagar i landet C. Speciellt om A och B är stora och C är litet.
  Det är ju inte som att Norge och Schweiz är isolerade från omvärlden för att de inte är med i EU. Norge har ju snarare profilerat sig internationellt på senare år.

  Svara
 8. MiT

   /  06/24/2016

  Svara
 9. Det blev Brexit som jag trodde och precis den avgörande faktorn blev också den jag trodde på – landsbygden. På sitt sätt så speglar det svensk politik som också har blivit storstads/Stockholmfierad medan man helt glömmer bort/fnyser åt dom mindre samhällena.

  Svara
  • Svenne

    /  06/24/2016

   Närande vs. tärande?

   T.o.m. Gibraltar röstade för #Brexit…

   Svara
   • Patrik S

     /  06/24/2016

    Fel på grafiken, i Gibraltar röstade 95% för att stanna.

    Svara
    • Svenne

      /  06/24/2016

     Jaså, jag tyckte att det såg lite konstigt ut. Tack för info!

     Svara
  • Jans

    /  06/24/2016

   Landsbygd och landsbygd, det ligger åtskilliga miljonstäder i det rödmarkerade områdena. Det som är mest landsbygd är ju det blå Skottland.

   Svara
   • Kristian

     /  06/24/2016

    Kanske 40 miljoner i England utanför London? Yta mindre än Götaland plus Svealand.

    Svara
 10. Sven

   /  06/24/2016

  Många direktiv har ju fått en svensk vulgärtolkning som är svenska myndigheters skott mot svenska människor. Några typexempel är vattendirektivet vars tolkning i Sverige hotar svenska bruksmiljöer, jordbrukare och vattenkraftverk medan andra länder kör med mjukare tillämpning. Nästa exempel är Artdirektivet vars tolkning hotar svenskt skogsbruk och som är oerhört diskriminerande för drabbade enskilda personer.
  Samt tramset om vargjakt, där nu svenska landsbygden, efter att ha drabbats av en extrem tillväxt av antalet vargar äntligen fått fram svenska beslut om skyddsjakt. Då kan detta beslut överklagas så att allt inställs, för att inte stöta sig med EU-kommissionen.
  Svenska kemikalieinspektionen förbjuder användning av växtskyddet Stomp samtidigt som övriga EU-tillåter. Följden blir att svensk odling konkurreras ut och importerad lök med Stomp tar över marknaden. Denna variant har många paralleller.
  Det jag skrivit här är lite ihop med ovanstående inlägg.
  EU är nog i stort bra för Sverige men antalet enskilda svenskar som förlorar på EU är så stort att frågan måste beaktas. Det kan ju bli som i England.
  Det finns förstås oändligt många fler exempel men det är alltså EU-reglering kombinerat med svenska myndigheters flathet och undfallande mot utländska intressen som kan reta folk till vansinne. Frågan är bara vems felet är…

  Svara
  • Kristian

    /  06/24/2016

   Precis. Det är som med de där ”internationella konventionerna” som bara tillämpas i Sverige.

   Svara
 11. Svenne

   /  06/24/2016

  AB:s Anders Lindberg: Fascisterna vann…

  Svara
  • Jans

    /  06/24/2016

   Det är verkligen en skrämmande antidemokratisk inställning Lindberg (och de flesta andra chefredaktörer) uppvisar. Det är inte särskilt svårt att se dessa skribenter i en möjlig framtida kris stå och heja på en auktoritär diktaturregim så länge regimen i fråga tycker ungefär som pressen. Att en chefredaktör på en stor tidning inte förstår vad demokrati handlar om är faktiskt bra mycket mer otäckt än stenkastarvänster eller flyktingförläggningsbrännande höger.

   Det är ju rätt lätt att se hur dessa chefredaktörer nu med alla till buds stående medel kommer att propagera mot svenska folkets vilja om ett svenskt utträde skulle komma att bli aktuellt.

   Det skall framförallt bli intressant att se hur det går för Storbritannien, låt säga om fem år. Ligger landet i ruiner eller är det ungefär som nu men med återvunnet självstyre. Jag tror på det senare. Den stora frågan är hur Skottland gör. Jag föreställer mig att de har mer att förlora än att vinna på att lämna UK och gå med i EU men jag vet inte. Är Skottland ekonomiskt stabilare än England? De kommer att bli ett lilleputtland i EU, som Danmark, i vilket fall.

   Svara
   • Kristian

     /  06/24/2016

    Landet dras med en oerhörd förskjutning mot London. Staden står för minst 20% av BNP.
    Den stora frågan är väl om Skottland får behålla oljan.

    Svara
 12. Dreadlock

   /  06/24/2016

  Nu har vi svaret Cecilia Wickström. 17 Miljoner Nazister röstade för Brexit. 🙂

  Svara
 13. Dreadlock

   /  06/24/2016

  Glömde :

  MOOOOAHHHHHHAAAAHA !

  (Tillägnat Wickström och Wallström) UP YOURS !!!

  Svara
 1. Trevlig midsommar! | WTF?
 2. Waarschuwing voor Besmettelijke Virusziekte! Tast de brein aan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: