Bidragsmjölkare ska befria männen!

Det är de tre radikalfeministerna Gudrun Schyman, Ida Östensson och Anna Giotas Sandquist som kommer med det ödmjuka förslaget att mer radikalfeminism är lösningen på allt i Sverige. Som vanligt alltså.

Gudrun Schyman och Fi, hur ska de kunna hjälpa någon alls på något enda litet sätt? De kan ju inte ens säga ifrån när det gäller hederskultur i de mest utsatta områdena? De anser att det inte finns någon helt enkelt. Eller snarare att den finns överallt och att det inte går att peka på någon särskild religion/kultur/område/folk. De vill smeta ut de stora problem som finns inom vissa områden till att gälla alla svenska män. De kämpar HÅRT med detta. Kom ihåg Schymans talibantal… Den 16-åriga tjejen som blev mördad i Stockholmsområdet (tror jag det var?) var gift med en 20 år äldre man! Vi har barnbrudar i Sverige och Fi är knäpptysta!

Hur många män anser att Gudrun och Fi är rätt personer att ”hjälpa” män på något sätt?

Ida Östensson, hon är också en Fisare. Jag har den senaste tiden nämnt hennes organisation som mjölkar skattepengar som den värsta storbonden mjölkar kor. Jag skrev här att Make Equal (tidigare Crossing Boarders) och Fatta fått fyra miljoner kronor på fyra år från MUCF och Arvsfonden.

make equal arvsfonden

Sen kommer ännu mer Arvsfonden in också, jag kollade lite och hittade från september 2015 och framåt,, där kan man se att de i september 2015 fått 954 000 kronor för år 2 av 3. Jag vet inte hur mycket de fick 2014 och hur mycket de kommer att få 2016 men antar att det är samma summa. Så nu har vi passerat fyra miljoner på fyra år med råge, nu handlar det om cirka sju miljoner på fyra år!

mfj och fatta

Förutom miljonerna till Crossing Boarders för olika projekt där FATTA är ett av dem så får Män för jämställdhet drygt 3,2 miljoner kronor för samma sak. Hur mycket av dessa 3,2 miljoner som trillar in på Make Equal/Crossing Boarders konton vet jag inte. Men vi är uppe långt över 7 miljoner på fyra år nu i alla fall… Och var uppmärksamma på om Män för Jämställdhet eller något av deras projekt dyker upp på era barns skolor, de är extrema till och med för att vara radikalfeminister! Dessa miljoner är inte det enda MFJ fått 2015-2016 utan det har trillat in ytterligare cirka 10 miljoner från arvsfonden in på deras konto…

make equal arvsfonden1

Ytterligare 663 000 kronor in på Make Equals konto. Beslutades i juni i år… Så nu har de på 4 år mjölkat MINST 8 miljoner kronor i olika bidrag…

Vad har man fått för samhällsnytta av de dryga 8 miljoner kronorna? Jag gissar att Östensson själv har stoppat på sig en del i olika ”arvoden” och sånt. Sen har de anställda, de driver helt enkelt ett företag som lever på enbart bidrag i stor skala. De kallar det stiftelse såklart, för att slippa samma krav på insyn och redovisning som vanliga företag har på sig. Sen har väl några spänn gått till att sprida radikalfeminism, alltså propaganda så långt till vänster att det hamnar utanför skalan.

Vi har fått ett projekt där man påstår att svenska män uppfostrar sina söner att våldta (lyssna noga på hela klippet…), olika projekt som är mot män generellt eftersom de ska motverka destruktiva ”maskulinitetsnormer” utan att precisera en enda utan de menar att det gäller alla män. De förstår inte ens vad en norm är eftersom de tror att vad mindre än 1% av männen gör eller tycker är normen för alla män. Hade de preciserat vilka normer de menar, vilka män som har dessa normer och VAD de vill göra för att komma åt det hade det varit en helt annan sak. Det är ju ett minimum att åtminstone specificera VAD de vill göra, HUR de vill göra det och VILKA det gäller. För en amöba fattar att det är en en extremt liten klick män de är ute efter.

OM syftet med deras bidragsföretag inte enbart vore att mjölka så mycket det bara går så hade de specificerat allt detta direkt eftersom det är totalt meningslöst, och är EXTREMT onödigt, att gå på den förkrossande majoritet som inte har dessa ”destruktiva maskulinitetsnormer”. De har inte gjort något av detta. Men miljonerna regnar över dem ändå…

Nej, Make Equal/Crossing Boarders är endast ett sätt att leva gott på andras pengar, att mjölka bidrag på alla möjliga sätt. Man samarbetar och startar projekt tillsammans med andra som också har bidragsmjölkande som affärsidé så att det till slut blir nästan omöjligt att kontrollera vart pengarna tagit vägen. I styrelsen för detta bidragsmjölkningsföretag sitter även Folkp… Liberalernas partisekreterare Maria Arnholm

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Så Gudrun Schyman och bidragsmjölkare ska alltså befria männen. Tillsammans med Sveriges Kvinnolobby som tycker att det är ”Dags för klippa kuken”…

Är säkert jättemånga som vill ha hjälp med att klippa kuken och betala för det genom bidrag.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

101 kommentarer

 1. Jan

   /  07/01/2016

  En annan av den statsstödda radikalfeminismens portalfigurer ”sångerskan” Zara Larsson ger alla killar skulden för en anmäld (men inte utredd) våldtäkt under Bråvallafestivalen. Har vi hört det förut? Kollektiv skuldbeläggning.

  Svara
 2. MiT

   /  07/01/2016

  ”En migga: ”Alltså bara i min kommuns fall rör det sig om en merkostnad på 20 miljoner kronor som ska tas från socialförvaltningens ordinarie budget…””
  https://meritwager.se/2016/07/01/en-migga-alltsa-bara-i-min-kommuns-fall-ror-det-sig-om-en-merkostnad-pa-20-miljoner-kronor-som-ska-tas-fran-socialforvaltningens-ordinarie-budget/

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/01/2016

   Stödet från staten är alltså 1350 kronor per person och dygn. Det är 41850:- per månad! Hur är det möjligt att det kan vara så billigt! För de 35000 som kom 2015 betyder det bara en kostnad på 1,5 miljarder.

   Jag har en liten lösning till våra kommuner som har svårt att få ihop det. Jag kikade på Booking.com och med lite framförhållning så går det att få ett helt okej trestjärnigt hotell med pool och mysiga luftkonditionerade enkelrum med gratis toalettartiklar, WiFi, TV, hårtork, men viktigast – inklusive helpension, för nätta 686 spänn dygnet på trevliga Kanarieöarna, då är det faktiskt kvar 664 kronor per dygn som faktiskt kan ges till ungdomen som då får en liten nätt månadspeng på 20584 kronor, inte mycket, men alltid nått.

   För det kan ju faktiskt vara så att man vill köpa lite kläder, kanske gå på restaurang någon kväll, köpa lördagsgodis, göra någon liten utflykt, kanske resa hem till jul, för det kan ju inte vara hur eländigt som helst, och då kommer de där sista slantarna väl till pass.

   /Frida

   Svara
  • Trolletplit

    /  07/01/2016

   Snart går det inte är dölja längre, snart spricker svensken.
   Näven knyts inte längre i fickan.
   Ord går till handling. Skrift blir till blåmärke.

   För många blir handling för abrupt, topplocket flyger. Fel person får ta smällen.
   Invandraren i kön tex.

   I detta kaos som kommer kan det dyka upp någon obehaglig profet som kan ta taktpinnen, det är väl vad alla fruktar nu.

   Därför måste S och M våga leda. Våga vara ledare. Därför måste de båda byta partiledare snabbt och därefter lyssna på vad svensken vill.
   Vi vill inte ge bidrag till folk som bara lever pa bidrag.

   Svara
   • Havre flarnstad

     /  07/01/2016

    Först måste något göras åt den sjuka slagsida åt vänster i press/media när några stora aktörer börjar köra artiklar om saker som hur vardagshjälten Tomas satte dit sin bidragsfuskande granne med 3 olika identiteter och börjar redovisa statistik med tydliga tårtbitar och diagram för inv.kostnader
    samt slutar blunda för att viss brottslighet är nästan helt utförd av inv som gruppvåldtäkt, personrån mot unga, passbedrägerier etc.
    Den dagen är det inte långt kvar innan något kan göras åt den spiral av undergång landet befinner sig i för sålänge inte dumsvensken tycker det är PK vågar han säga ifrån tyvärr men får han lite medvind från säg SvD och 50 likes på fejjan vågar han ryta ifrån nästa gång

    Tror (och hoppas) många faktiskt vill att något händer för mig är tålamodet slut sen länge och när dagen kommer som staten måste ha hjälp för att reda upp kaoset får man dra sitt strå till stacken.

    Svara
  • Arvode för svenska familjehemsplacerade barn är 7057 kr mån, beskattas. Tillkommer omkostnadsdel skattebefriat 4430kr mån (inkluderar barnbidrag/studiebidrag) per månad i åldern 13 – 19 år. Om barnet har handikapp eller annat krävande som fodrar en person hemma på heltid kan man få lite mer men förstås ingen heltidslön, någon tusenlapp kanske.

   Lite skillnad. Det hade varit jättebra och billig att bygga barnhem med skola I Afghanistan. Kanske lite mer nytta för det landet också.

   Svara
 3. De vill befria män från kukar och plånböcker

  Svara
 4. Jans

   /  07/01/2016

  Intressant när man läser om Fatta man eftersom det berör ett område med högaktuella problem; sexuella ofredanden på offenlitga platser, konserter m.m. När jag läser deras beskrivning om vad de konkret skall göra så verkar det vara att ”samla in en mängd personliga berättelser” och sedan skall dessa berättelser ”bearbetas av manliga och kvinnliga artister”. Gissningsvis är det dessa artister som pengarna i stor utsträckning går till, men var är utvärderingskriterierna? Det står inget om tidigare resultat eller hur framtida resultat skall utvärderas, motsvarigheten till affärsplan alltså. Det verkar således som att det inte spelar någon roll om detta är helt verkningslöst, det skall beviljas år efter år i alla fall. Man kan förmodligen lika väl elda upp pengarna. Kanske handlar det om att Svante Tidholm vill umgås med lite hippa artister? Stålar har han ju redan så i hans fall är det kanske just detta att få träffa artister som är grejen.

  Svara
  • Kristian

    /  07/01/2016

   Det känns som om det finns en genväg här: de som tycker FATTA är bra ser helt enkelt till att finnas där det finns kvinnor och riskelement. Gå in tidigt. Förebygg på plats.
   * Färre övergrepp.
   * Färre ”historier” att berätta.
   * Mindre bidrag.

   Svara
 5. Jan

   /  07/01/2016

  Hur vore det om man försåg dessa bidragsmyglande feminister med spadar och hackor och lät dem riva upp inlandsbanan och bygga ett nytt spår ovanpå? På ackord, hundra kronor timmen.

  Svara
 6. Ivar L

   /  07/01/2016

  Artikel om äktenskapstvång för afghansk kvinna i Svd. Ämnet i sig är intressant men det som stör mig mer är följande två passager om vad som utspelat sig i fallet:
  http://www.svd.se/aktenskapstvang–en-mardrom-for-utredarna/av/jenny-nordberg

  ”Under en resa till Afghanistan för att hälsa på släkten arrangeras därför enligt åtalet ett bröllop med den unga kvinnans kusin, som bor där.”

  ”Fadern har dessutom varit i Afghanistan under den tid som de andra påstådda brotten har skett, […] Han är både svensk och afghansk medborgare och reser regelbundet tillbaka dit.”

  Hur kan familjer som dessa ha fått sina asylansökningar beviljade? Det är ju uppenbart att de inte flytt från Afghanistan för att rädda sitt liv om de regelbundet åker dit i olika ärenden. Jag tycker inte det är acceptabelt med ”flyktingar” som åker skytteltrafik till landet de påstår sig ha flytt från. Och hur kan stora skaror nya ”flyktingar” beviljas uppehållstillstånd i Sverige när man vet att tusentals av deras lansmän åker hem regelbundet? Det är grovt stötande.

  Jag skulle vilja se två lagar här:
  Indraget uppehållstillstånd om man åker tillbaka till hemlandet inom säg fem till tio år. Naturligtvis kan regeringen lämna dispens i speciella fall.
  Ett land som många frivilligt åker tillbaka till kan inte räknas som osäkert utom när speciella omständigheter råder.

  Svara
 7. Ivar L

   /  07/01/2016

  Först en rimlig och sund reaktion. Förövaren tilltalas med ”dig”:

  Sedan har Zara förmodligen funderat lite, kanske pratat med Svante Tidholm på Fatta Man och fördjupar sin analys. Nu är det inte ”dig” till våldtäktsmannen utan nu har han blivit ”er killar”, som om det var en grupp män som våldtog, vilket det väl vad jag förstår inte var i detta fall:

  Sedan tar hon sig en funderare till och kommer fram till att det nog faktiskt är de killar som inte våldtagit som egentligen skall ha skulden, de borde beskyddat den våldtagna tjejen:

  Svara
  • Olof

    /  07/01/2016

   Alltså, jag tror vi måste prata lite om hur tjejen här var klädd. Hade hon verkligen sitt ”tafsa inte” armband på sig? Sitt polistejpmönstrade kyskhetsbälte med Dan Eliasson bilden? Alltså, när nu han gjort så mycket för att motverka sånt här beteende så måste ju folk sjäva jobba lite.

   Mer seriöst kan man dock fråga sig vad för publik Zara Larsson drar till sig. Med tanke på hur tydlig hon är med sina åsikter är svaret på hennes fråga är ganska enkelt; inte fan är de ”snälla killarna” och lyssnar på Zara Larsson.

   Sen kan man också fråga sig vad exakt begreppet ‘våldtäkt’ innebär i det här fallet. Handlar det om ett snabbt finger inkört så kan det nog ha gått så fort att ingen ens hunnit se eller fatta vad som hänt. Har det varit en riktig våldtäkt i ordets historiska betydelse lär det varit medhjälpare omkring som hållit det osynligt. Om någon sett och förstått vad som hänt skulle det förhoppningsvis finnas åtminstone ett fåtal normala män eller kvinnor närvarande även på en Zara Larsson konsert som skulle ingripit. Fast kanske inte. Som sagt, sånt hat håller man sig ifrån.

   Svara
   • Nykteroklok

     /  07/01/2016

    ”I said there’s something ‘bout the bad boys
    that makes the good girls fall in love”

    Svara
   • Havre flarnstad

     /  07/02/2016

    Om jag förstod det rätt satte äcklet på en småtjej bakifrån när hon pressades mellan folk långt fram i publikhavet.

    Tydligen var hon för rädd för att säga ifrån och göra motstånd eller ens vända sig om och kolla på aset.

    Man kanske kan sammanfatta det som att Zaras fans består utav småtjejer,tafsghaner och våldtäktsmän.

    Svara
    • Grodan Boll

      /  07/02/2016

     Avgör själv:

     Svara
     • MiT

       /  07/02/2016

      Kommer bilden från den aktuella konserten? Men ganska tydligt vilken som är hennes publik i alla fall…

    • Småtjej stämmer nog inte. Medierna säger 20-åring

     Svara
  • Kristian

    /  07/01/2016

   Snälla killar är hemma och skriver blogg om hur feministiska de är, eller är annorstädes och tatuerar FATTA här och var.

   Medelklassens fantasier om våldsutövande:
   1) Vi kan uppfostra alla pojkar till att vara snälla.
   2) Snart kommer hela världen att vara snäll.
   3) Nej, vänta, nu vill vi att ni skall slåss litegrann mot rätt person.
   4) Hoppsan, försent. Dags att flytta till ett mer auktoritärt land. Ha de så kul, arbetare, i utopin vi skapade åt er!

   (Fungerar även med polis, militär, lärare som håller ordning, …)

   Svara
  • Erik den förste

    /  07/01/2016

   Jag vet inte vad som är mest korkat med Zara Larssons resonemang: är det hennes generaliserande eller hennes syn på feminism där hon enbart ifrågasätter varför det ena könet inte ingrep.

   Fast det mest korkade torde vara:

   Jag är lite osäker, men med tanke på att hon (av någon outgrundlig anledning) har drygt en halv miljon följare innebär det alltså att hon tycker att det är helt harmlöst att generalisera gentemot henne och hennes lika ”framgångsrika” kollegor.
   Idiot!

   Svara
   • Lövet

     /  07/01/2016

    She’s refering ti such good exemples as the countless generalisations ”harmlessly” made against the rich and priviligied jews.

    …imbecile bitch!

    Svara
   • Har svårt att tänka mig nån mer priviligierad grupp, än unga, vita, rika popstjärnor som favoriseras av medierna

    Svara
   • Thomas

     /  07/02/2016

    Visst är det dummare än tåget, men Zara kör (liksom så många andra rantfeminister) på en svarta-pantrarna-retorik som i hög grad bygger på analogier mellan kvinnor vs män svarta vs vita slavar vs slavägare (och dessas ättlingar). Hon menar underförstått att våldtäkter är jämförbart med lynchningar av fattiga svarta på 1800-talet eller vita poliser som skjuter ner färgade män (eller kvinnor, då?). Att de fungerar på precis samma sätt.

    Svara
    • Thomas

      /  07/02/2016

     Edit: tecken som skulle separerat ”kvinnor vs män” från ”svarta vs vita” osv ströks av kommentarscriptet.

     Svara
  • Nilsson

    /  07/01/2016

   Jajamensan, på precis samma sätt som de flesta kvinnor är.

   Svara
  • Motkraft

    /  07/02/2016

   Vad gör då alla ”snälla killar” när tjejer blir våldtagna? Är ni helt enkelt bara för upptagna med att berätta hur snälla ni är?

   Om hon menar allmänt så känner jag inga män som beter sig så, så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna påverka. Verkar lite konstigt att säga ”Sture, tänk på att det inte är rätt att våldta” till Sture som aldrig skulle komma på tanken att göra något sådant. Och de män jag känner är samma som mina kvinnliga vänner känner, så jag vet inte riktigt hur jag skulle ha ett större ansvar än dem att säga till Sture att inte göra det han inte tänker göra.

   Om hon menar på festivalen så är det väldigt sexistiskt att jag som man ska som en riddare har ett större ansvar att rädda tjejer som blir våldtagna än de tjejer som står bredvid mig och ser samma sak.

   Svara
   • Lövet

     /  07/02/2016

    I takt med att hon ståkissar på alla män tappar hon alltfler manliga fans – snart består hennes publik bara av 14-16-åriga tjejer.
    ..och enstaka grupper om 10-20 killar vid namn Abdullah, Ali och Hussein, som då och då omringar random tjej…
    …zmart tjej det där…

    Svara
  • Bamse

    /  07/02/2016

   ”Vad gör då alla ”snälla killar” när tjejer blir våldtagna? Är ni helt enkelt bara för upptagna med att berätta hur snälla ni är?”

   Bästa Zara, nu ska jag göra ett undantag och frångå mitt vanliga raljerande för att vara så där tråkigt vuxen. Du missar ett litet faktum av stor praktisk betydelse: de flesta killarna på plats såg det aldrig. De stod för långt ifrån och det var för mycket folk emellan.

   Om du vill åstadkomma någon sorts förbättring är att ännu en gång upprepa hur du ”hatar, hatar, hatar killar” i största allmänhet förmodligen det minst effektiva du kan ägna dig åt.

   Svara
 8. MiT

   /  07/01/2016

  Svara
  • T

    /  07/01/2016

   Det råder brist på kvinnliga ingenjörer. Endast 29% av de som söker sig till utbildningen är kvinnor. Det kommer att saknas 35000 ingenjörer om 15 år enligt Teknikföretagen. En lösning för det svenska dårhuset som ligger i tiden kan vara att förbjuda män att utbilda sig till ingenjörer fram till 2050. Visserligen försvinner nästan alla sådana jobb som kan flyttas utomlands av en sådan åtgärd men de fåtal som finns kvar kommer i alla fall att utföras av kvinnor.

   Svara
  • Jans

    /  07/01/2016

   Samtidigt i Kina:
   ”Hur skall vi knipa nästa nobelpris?”

   Gissa vem som som kommer att hamna på efterkälken i det långa loppet. Kina har t.ex. nu gjort sin första superdator enbart med kinesiska komponenter inklusive processorer. Detta menar jag inte som svartmålning om något hot från Kina utan snarare som exempel vad som händer när länder fokuserar på reella framsteg istället för totalt meningslöst spel för gallerierna som INGEN i framtiden kommer att ha glädje av.

   Svara
  • Ivar L

    /  07/01/2016

   Alltså, de långsiktiga konsekvenserna av denna inställning…

   Det är bara en tidsfråga innan de sanna ryktena går i forskarvärlden, att Sverige rekryterar efter kön snarare än merit. Manliga meriterade forskare kommer inte att vara intresserade av att söka sig till Sverige medan mindre meriterade kvinnliga forskare däremot kommer att lockas. Lund kommer att åka ner i global ranking på sikt, garanterat. Visserligen finns naturligtvis meriterade kvinnor också men om halva urvalet av meriterade undviker Lund så kommer konsekvenserna oundvikligen att på sikt slå igenom. Detta är fruktansvärt ogenomtänkt och idiotiskt.

   Svara
   • Olof

     /  07/01/2016

    Ja, det är ju det där med den flatare manliga normaldistributionen. Rekryterar man ett urval av ‘medelsvensson’ så är det naturligtvis rimligt att förvänta sig ett utfall runt 50/50 eftersom män och kvinnor i genomsnitt är lika kapabla.

    Men med en flatare normaldistribution så faller det ut en övervikt av män i både toppen och botten. Kvinnorna finns där, men de är helt enkelt inte lika många.

    Så man kan helt enkelt välja. Vill man ha medelmåttor? Eller vill man rekrytera de mest kapabla? Det är det som avgör vilket utfall i könsfördelning man får. Och naturligtvis kommer det att påverka var man hamnar i rankning på sikt.

    Svara
    • Jans

      /  07/01/2016

     Dessutom kan ju brist på kvinnliga sökanden inom vissa sektorer bero på att det helt enkelt inte finns särskilt många kvinnor inom fältet, så om Lund till varje pris vill vänta tills kvinnor söker, hur många meriterade manliga forskare missar de i processen? Och hur sannolikt känner en manlig sökande att han kommer att bli rättvist bedömd när det väl finns kvinnliga sökande? Det kommer att bli som svensk film där det produceras mängder med ”jämställt” rekryterade filmer som ingen vill se och som inte heller blir uppmärksammade utomlands för konstnärliga kvaliteter. Konsten att förstöra saker som fungerar.

     Svara
 9. Jerry

   /  07/01/2016

  Undrar hur många gånger Svante upprepar ordet ”vi” ? Verkar betrakta sig som en förebild för andra män. Jag hyser djupt förakt för sådana som honom men det verkar han inte ”Fatta”. Antagligen skiter han i vad män tycker om honom, vilket är rätt typiskt för feminismen. Den har åsikter om män. Hur dessa åsikter uppfattas bryr man sig inte om utan nöjer sig med att dundra ut dem. Propaganda är inte tvåvägskommunikation. Feminister är inte intresserade av att föra dialog.

  Svara
  • Jans

    /  07/01/2016

   Speciellt bra med Expressenjournalisten som verkligen går rätt in i väggen vid den avgörande frågan, vad skillnaden mot att utmåla alla invandrare som våldtäktsmän och att utmåla alla män som våldtäktsmän egentligen är. Man tänker sig ju annars att de flesta medieanställda vid detta laget i alla fall försökt formulera någon slags akademiskt hårklyveri om vad som skiljer, men hon verkar faktiskt helt oförberedd på frågan. Hon har kanske aldrig ens tänkt på det. Det blev helt tyst och sedan behövde hon plötsligt jobba och måste lägga på.

   Svara
   • Hon har bott i sin lilla bubbla hela livet. Som Paulo Roberto sa till Hanna Fahl: ‘Ni går till er kafeteria här på SVT (egentligen SR), pratar bara med folk som tycker samma sak och möter aldrig några alternativa åsikter’

    Svara
 10. Svenne

   /  07/01/2016

  OT: Kan väl inte bli sämre…?

  😀

  Svara
 11. Svenne

   /  07/01/2016

  Zara Larsson är guld värd för tidningarna…

  Svara
 12. MiT

   /  07/01/2016

  Svara
 13. MiT

   /  07/01/2016

  Apropå Shyman och bidragsmjölkarna, här är hennes syn på det hela. Hänvisar till vad kända radikalfeminister, som svalt hela ideologin så djupt att betet sitter i magen, säger och tycker vad gäller speldelen. Såklart. Sen lite om att man inte får förlora de män som stänger av på grund av en dålig mening. Mmm, precis så känsliga är nog män… Det stora problemet män har med kampanjen är att det är galningar som lanserat det hela som att de minsann lite ödmjukt ska lösa alla problem med… radikalfeminism…

  Svara
  • Kristian

    /  07/01/2016

   ”Befria män från mansrollen.”
   Låter till en bra första gången man läser det, ungefär som ”Till var och en efter behov …”.

   Sedan kommer, som amen i kyrkan ”men dem vill man ju inte ligga med.”

   Svara
  • Olof

    /  07/01/2016

   Vänta, vänta, jag kan svara på frågan de har i slutet där! Så här skulle jag formulera det:

   ”Vi måste visa att relationer kan vara mer värdefulla för män än dataspel och pornografi.”

   Jag menar, det kan ju inte vara så svårt, det finns ju massa fördelar. Långa samtal om hur allt är mannens fel, hur hans penis har förtryckt kvinnor sedan tidens gryning, och hur detta nu yttrar sig i hur han inte drar sitt strå till stacken med att upprätthålla hennes standard. Skönt normkritiskt sex där man kan skoja om vilken våldtäktsman han egentligen är och hur hennes väninnor tycker hon borde polisanmäla honom för att hon fick ha sex som hon ville när hon druckit för mycket rödvin med bästa tjejgänget. Sagostunder där man läser Maria Sveland för varandra. Och att han tjänar bra är absolut inget problem, hon gör gärna av med de pengarna på sånt hon vill ha. Speciellt nu när hon är lite utbränd. Och kanske måste omskola sig. Kanske till genusvetare. Nu när han ju har en inkomst. Och hade det inte varit för att hon kom på att hon var lesbisk på en genuskurs så hade hon naturligtvis gjort samma sak för honom när han behövde det.

   Mmm. Tror de får hitta någon annan att köra den där kampanjen. Om det gällde en kampanj för att få män att vilja bli homosexuella skulle jag kanske be Sveriges Kvinnolobby om hjälp. Men för att få män att välja relationer framför dataspel och porr? Nej tack. Whatever you’re selling, I’m not buying.

   Svara
   • Inge Post

     /  07/02/2016

    Äh, var inte så svår nu Olof,du behöver bara mer snakeoil(radikalfeminism)
    Googla patriarkatet och drick din snakeoil och så ska du se att imorgon så kommer du må mycket bättre.

    Tänkte på andra saker (på tal om snakeoil)
    Det verkar finnas en ganska stor(!) del i Sverige som tycker att vi ska legalisera marijuana.(Jag blev faktiskt ganska överraskad av det)hur som helst.Om nu FI får dåligt med röster generellt så kanske dom kan ta tag i Legalize frågan och jobba lite aktivt för det?
    Dom kommer ju iallafall kunna få lite fler röster om de profilerar sig som ett parti som bryr sig om mer än en fråga.För sannolikheten att något annat parti tar upp frågan är ganska begränsad.Jag om inte liberalerna tar tag i det såklart.men dom tycker ju att det är viktigare att få ha sex med lik och djur,eller hur var det?

    Svara
    • Inge Post

      /  07/02/2016

     ”Ja om inte liberalerna tar tag i det såklart.
     Men dom tycker ju att det är viktigare att få ha sex med lik och djur,eller hur var det?”

     ska det ju vara.

     Svara
    • Olof

      /  07/02/2016

     Haha, det lustiga är att jag haft skitbra relationer själv och är fortfarande bra kompisar med dem. I och för sig med kvinnor som, om de vore unga idag, förmodligen skulle definiera sig som mentalt FtM trans, dvs, rätt ‘grabbiga’ och som aldrig skulle skylla på ‘patriarkatet’ eller låta det stoppa dem.

     Men som sagt, lite skillnad mellan det och dagens bortskämda whiners. Jag kan förstå kvinnor som inte är intresserade av förvuxna pojkar, men att leka curlingpappa till en 30-40 årig kvinna som mentalt är 8 fortfarande är knappast mer intressant.

     Jag har svårt att se F! jobba på legalisering av marijuana, har de inte i sitt program att införa moral-(sedlighets)polis?

     Liberalerna är nog mer sannolikt. Deras nya logga visar ju att de är ståndaktiga nog att driva på alla tre frågorna tror jag.

     Svara
  • genusfoljaren

    /  07/01/2016

   Man undrar om de överhuvudtaget pratat med en man innan de startade den där kampanjen?

   Tanken är kanske på rätt väg, men hela upplägget stinker manshat och förakt.
   Man kan tycka att Addgender borde veta bättre då de påstår sig vara experter?
   När de nu uttalar sig om detta.

   MVh

   Svara
 14. MiT

   /  07/01/2016

  Svara
 15. MiT

   /  07/01/2016

  Svara
  • Sergerfeldt presterar sktidåligt här, man saknar verkligen Ström och Billing, som skulle gjort slarvsylta av Östensson. Han framstår som rejält bakfull och är överdrivet raljant. Han får dock in en viktig poäng när han påpekar att psykisk ohälsa troligen ökar därför att rika människor har tid att känna efter mer, när resten av behovstrappan är tillfredställd.

   Svara
 16. Min far arbetade 50 timmar i veckan. Min bror började arbeta direkt efter gymnasiet. Min make arbetade 45 timmar i veckan och körde lite taxi utöver det så jag fick vara hemma med våra barn. Min nuv. sambo arbetade från 16 år till 78 år, aldrig sjuk. Min son jobbar ständigt för det får man göra som chef. Alla män jag känner eller har känt har inte legat på latsidan utan försörjt sina barn och även fruar, betalt sina studieskulder, betalt huslånen och avstått från nöjen för familjen, fostrat både söner och döttrar att göra rätt för sig och ingen är våldtäktsman eller sitter inne. Så ser de flesta svenska män ut.

  Så nog behöver de befrias. Men vem ska ta över? Feministerna?

  Varifrån kommer alla dessa hatiska gnälliga kvinnor? Från daghem? De borde skämmas.

  Svara
  • Jans

    /  07/02/2016

   De kommer från miljöer där man förmodligen arbetar bra mycket mindre.

   Svara
 17. MiT

   /  07/01/2016

  Svara
 18. MiT

   /  07/01/2016

  Svara
 19. MiT

   /  07/01/2016

  Svara
 20. MiT

   /  07/02/2016

  Svara
 21. G

   /  07/02/2016

  ”Rasa över att kvinnor och unga tjejer utsätts för fruktansvärda övergrepp av män och unga killar i vår omgivning. Bestäm dig för att du som kille ska göra allt i din makt för att få andra att känna sig trygga.

  Det kan vara att byta riktning om du råkar hamna bakom en tjej på vägen hem, att se till att en full person är säker, att ALLTID säga emot om du befinner dig i ett snubbigt sammanhang där det talas om tjejer på ett objektifierande eller sexistiskt sätt. Om du vet med dig att du eller din kompis inte kan dricka alkohol utan att börja sextrakassera eller våldta kvinnor – drick inte alkohol!

  Världen behöver inte fler Snälla Killar™ vars främsta fokus ligger i att poängtera att alla män inte våldtar – samtidigt som alla män inte är våldtäktsmän har alla kvinnor upplevt sexuella trakasserier av män.

  DÄR har ni någonting att bli förbannade över.”
  http://aktuelltfokus.se/vad-gor-alla-snalla-killar-for-att-motverka-valdtakter/

  Hmmm….

  1. Det går bra (även om jag gärna skulle gå efter eller varför inte bredvid för att se till att hon är och känner sig säker), men om jag byter riktning så kanske en riktig våldtäktsman börjar gå efter istället efter ett tag, det kanske är bättre ? Jag kan ju alltid ropa och fråga ”jag är ingen våldtäktsman, titta jag bär ett armband också, vill du att jag går efter eller bredvid dig en bit för att du ska känna dig mer säker”….”NEJ! Jag hatar alla män, hatar hatar hatar!!!”… ”Fan, jag såg inte att det var Zara” );

  Men i verkligheten slutar det nog bara med att jag går vart jag ska precis som vanligt, och som jag har rätt till. Och råkar det vara bakom en kvinna/tjej ser jag samtidigt till att ingen annan man överfaller tjejen, fast det vet de ju dessvärre inte om. Och jag kan heller inte bevisa att jag enbart går från A -> B och inte är ute efter något annat.

  2. Hur vet den fulla personen att jag inte är en våldtäktsman då ? Utan att jag är snäll och vill hjälpa personen. Återigen, omöjligt att bevisa.

  3. Att säga emot idiotier och skitsnack gör alla normalt funtade (män)niskor. Inklusive normalt funtade snubbar i snubbiga sammanhang.

  4. Jag använder inga typer av droger, oavsett om det är rökning, alkohol eller ”recreational drugs”, för jag har inget intresse för att använda något av det. Men jag tror att jag knappast skulle förvandlas till en våldtäktsman och ändra mina värderingar och mitt beteende helt och hållet, och bli ett vidrigt svin, om jag skulle dricka alkohol. Men jag tror alkohol och även droger kan vara ”the triggering factor” i en del fall, ja. Oklart hur många. Men att skylla på alkohol och säga ”jag var full” om man gjort något så allvarligt att ha våldtagit någon är liksom ingen ursäkt.

  5. ”samtidigt som alla män inte är våldtäktsmän har alla kvinnor upplevt sexuella trakasserier av män”

  Alltså. Alla män är inte våldtäktsmän (check), men -> Alla Kvinnor Har Upplevt Sexuella Trakasserier Av Män.

  Jaha. Alla kvinnor i hela världen har nån gång upplevt sexuella trakasserier av män ?

  Tänker inte ens försöka lista ut hur skribenten tog reda på att alla kvinnor har blivit sexuellt trakasserade av män. Jag får helt enkelt lita på hennes ord, jag hoppas hon är trovärdig och inte ljuger.

  Det betyder att män som sextrakasserar kvinnor inte bara är ett ”samhällsproblem som måste lösas” i Sverige, det är till och med ett ”världsomfattande samhällsproblem av sextrakasserande män som måste lösas”. Nu vart problemet genast mycket större och svårare att lösa.

  Svara
  • G

    /  07/02/2016

   Jaha, då var det dags igen – en gripen som är misstänkt för våldtäktsfall nr.2

   ”Först greps 25-åringen för att ha onanerat mitt under en konsert. Nu misstänks han också för att ha våldtagit en kvinna under samma spelning.

   Det var när det amerikanska bandet Tenacious D spelade på den stora scenen, Panorama, under fredagskvällen som brotten ska ha ägt rum.
   …[…]…
   Totalt två våldtäkter och nio sexuella ofredanden har anmälts under Bråvalla Festivals första dagar.

   Under torsdagen anmäldes också ett 30-tal fall av ringa narkotikabrott.”

   http://nt.se/kultur-noje/bravalla/greps-for-onani-misstanks-aven-for-valdtakt-om4201171.aspx

   En hel del knark och alkohol verkar finnas på festivalen. Man kan undra om folk åker dit för att knarka skallen av sig och supa sig redlösa, eller för att lyssna på artisterna.

   Svara
   • Inge Post

     /  07/02/2016

    Det är Tenacious D som är problemet!
    Har du ens hört deras texter?!

    Axplock
    ”Sometime you’ve got to say hey
    I’m gonna Fuck you softly
    I’m gonna screw you gently
    I’m gonna hump you sweetly
    I’m gonna ball you discreetly”

    Tenacious D -”Fuck Her Gently”

    Mer axplock
    ”He asked us: ”(snort) Be you angels?”
    And we said, ”Nay. We are but men.”
    Rock!
    Ahhh, ahhh, ahhh-ah-ah,
    Ohhh, whoah, ah-whoah-oh!”
    -Tenacious D -”Tribute”

    Ytterligare Axplock
    ”I’m taking a walk in the woods
    Fuck yeah!
    It’s nice! Very, very nice!”

    Tenacious D -”Jesus Ranch”

    ovan kan inehålla spår av ironi,Jag vill avsluta med hälsosam disclaimer i Offsprings anda

    ladies and gentlemen, welcome to the disclaimer
    that’s right the disclaimer
    this contains explicit depictions of things which are real
    these real things are commonly known as life
    so, if it sounds sarcastic, don’t take it seriously
    if it sounds dangerous, do not try this at home or at all
    and if it offends you, just don’t listen to it

    Svara
  • Bamse

    /  07/02/2016

   För att citera Mr. Miyagi (om att själv ta mått och steg för att slippa åka på stryk):

   ”For you, good idea. For me, good idea no get involved.”

   Svara
  • Johan A

    /  07/02/2016

   Så många gånger som jag har blivit sextrakasserad av kvinnor i mitt förra jobb! Berusade kvinnor i alla åldrar som tycker det är ”fräckt och käckt” att nypa mig i rumpan för de tycker det är sexigt med en man i uniform men när förklarar att jag kan gripa dem för dessa brottsliga handlingar tycker de att de inte har gjort något fel med förvånade utrop som ”Men jag är ju tjej!?”
   Så många kvinnliga kollegor det har varit under mina 15 år på fältet som har frågat ut mig om storleken på min penis, min favoritställning, om jag gillar rakat eller buske, som ”helt apropå” bara börjat berätta om att de hellre går med stringtrosor eller utan trosor för det är skönast. De är så många och majoriteten av dessa har aldrig varit främmande för att låta sina manliga kollegor ta de tunga jobben, samtidigt som de klagar över att de ”måste bevisa sig dubbelt”. För att inte tala om mitt sista yttre befäl som ringde mig och frågade mig vad jag jag hade på mig och sedan väste att hon var naken… Alla dessa kvinnor har verkligen fått mig att inse de mest privilegierade i vårt samhälle är just kvinnor.
   Idag jobbar jag inte längre där. Jag har gett mig in i en helt annan branch och jag sover mycket bättre nu. Jag har också tagit till mig ett av feministernas favoritbegrepp: Normkritik. Jag älskar det. Jag ställer mig kritisk till de dubbelmoraliska normer feministerna tvingar på oss. Jag ser normkitiskt på feministernas krav på att vi män ska bryta mot traditionella mansnormen men samtidigt agera helt enligt denna när det passar dem. Jag hävdar att om vi nu ska förändra samhället kan inte kvinnor längre leka prinsessor och förvänta sig att en riddare i skinande rustning ska komma och vara deras beskyddare. Det är de gamla normerna och rollerna och jag bryter mot dem. Detta retar gallfeber på feministerna och jag älskar det.

   Svara
   • G

     /  07/02/2016

    Jag förstår EXAKT vad och hur du menar. Och det finns definitivt personer som tar illa upp och tycker det är jobbigt och fel. Det är ju därför varken män eller kvinnor ska ta sig friheten och ”skoja” lite på ett sådant sätt. Själv hör jag (ifall det skulle hända mig) till de som nog skulle ta det hela med glimten i ögat och inte direkt sett det som ett stort problem som skulle göra att jag mår dåligt eller så, men det är ju egentligen inget annat än sexistiskt spel, även om vissa kanske ser den där typen av jargong för att inte säga lek som ett ”icke-problem”, så är det ju de facto ett problem då det givetvis finns de som mår dåligt och tar illa upp. Och finns det en kvinna som gör så mot någon och personen inte tar illa upp, då är det väl inte mer än rätt, om personen vill och känner för det, att faktiskt ge tillbaka lite med samma kort. Om kvinnan i fråga då klagar och säger till mannen ”vad håller du på med?”, då får mannen väl förklara att det var hon om tog steg ett och inte tvärtom. Och är det problem även efter det, ja då är det illa. Själv skulle jag inte vara den som tar steg ett, det överlåter jag till kvinnorna lol.

    Lite mer på ämnet ”jobb med uniform”, fast uniformen var inte på i det här ögonblicket.
    http://www.lag-avtal.se/avtalsrorelsen/polisen-filmades-av-chefen-i-omkladningsrum-6575725

    Svara
    • G

      /  07/02/2016

     Meh, skulle kopiera in lite text från artikeln också!

     ”Polismannen hade bara en handduk på sig när han blev filmad i omklädningsrummet av en kvinnlig chef. Senare på kvällen visades filmen för personalen. Polisförbundet kräver att han får 150 000 kronor diskrimineringsersättning.

     Filmningen gjordes efter en gemensam enhetsdag på polisrytteriet. Den manliga polisen hade då deltagit i polisryttarutbildningen i drygt två veckor.

     På rytteriet fanns 17 kvinnor och 8 män. Efter arbetsdagen åt kvinnorna middag tillsammans i lunchrummet. Polismannen hade tränat på gymmet tillsammans med en gruppchef. När han kom ut ur duschen var två av kvinnorna, en av dem stallchefen, i omklädningsrummet och filmade honom. Han hade då bara en handduk på sig. Hans gruppchef uppmanade honom att låta filma sig och ropade ”Brösta upp er nu killar” och ”visa vad ni går för”.

     Senare på kvällen visades filmen för personalen i lunchrummet.

     Polismannen tyckte att det var obehagligt och mådde dåligt.

     Polisförbundet stämmer staten och kräver i Arbetsdomstolen att polismannen får 150 000 kronor i diskrimineringsersättning. Polismannens arbetsgivare kränkte hans värdighet. Kränkningen hänger ihop med hans kön, anser förbundet.”

     http://www.lag-avtal.se/avtalsrorelsen/polisen-filmades-av-chefen-i-omkladningsrum-6575725

     Svara
   • Inge Post

     /  07/02/2016

    Det där låter precis som när jag jobbade som servitör på ett lite större ställe(jo det förekommer även på mindre ställen men inte lika ofta.)
    Inte alls ovanligt att man blev ”sextrakasserad” av kvinnor i 35-40 års ålder, när man själv var 18-19.
    Dessutom försökte man säga till då,gick det direkt ut över dricksen och utestället.
    Man lärde sig snart att kommentera med exempelvis ”du skulle aldrig klara av mig” sagt med ett stort smajl och liknande.

    Svara
  • Jans

    /  07/02/2016

   Är det inte konstigt att bara fokusera på att killar skall motverka våldtäkter i ett samhälle som officiellt påstår att det inte föreligger skillnader mellan könen?

   Svara
 22. Inge Post

   /  07/02/2016

  Jahaa,Nu förstår jag varför de ska beskatta sol-el och annan förnyelsebar(vad är det för fel på ordet förnybar ?) el.
  De måste ju helt enkelt göra det för att dra in pengar till de här stackarna.
  Undrar om det är därför de länsat Anna Lindhs minnesfond och SJ dessutom för det kan väl inte BARA vara till Säkerhetsråds mutor och egen ficka?

  http://www.bt.se/ekonomi/kritiserad-skatt-pa-solel-infors-2/

  Svara
 23. Senior

   /  07/02/2016

  …..och där har du pekat ut pudelns kärna i detta inlägg.

  Det finns inget som illustrerar detta loka bra som sagan om kungens kläder.
  Sveriges ledning är infiltrerad av dessa skräddare som mjölkar ut allt de bara kan i form av bidrag till sig själva och sina kompisar, och deras retorik är precis som i sagan att de som ser sanningen och protesterar skuldbeläggs och tystas ner.

  Svara
  • Senior

    /  07/02/2016

   Lägg där till att politiken om den vore ärlig skulle jobba på att avskaffa sig själva.
   Man kämpar för att uppnå vissa mål, och dagen målen är uppnådda har man ju i praktiken avskaffat behovet av sig själva. Det är precis därför de importerar mer av problemen de säger sig vilja lösa, samt hittar på nya problem att lösa hela tiden. Allt för att motivera sin egen existens och möjligheten att mjölka ur ännu mer pengar ur medborgarna. Detta gäller samtliga partier, vare sig det handlar påhittade problem gällande miljö, klass, ekonomi, kön eller annat.

   Svara
  • Jans

    /  07/02/2016

   ”I anmälningarna är det genomgående att tjejerna blivit omringade, men polisen vet inte om det är en eller flera personer som tafsat på dem.”

   Hur kunde detta hända. Har inte Dan Eliasson fått iväg armband till Karlstad än?

   Svara
 24. MiT

   /  07/02/2016

  Svara
 25. MiT

   /  07/02/2016

  Svara
 26. Havre flarnstad

   /  07/02/2016

  Har ännu inte sett något i gammelmedia men vi får se om även denna sommarens våg av övergrepp blir nedtystat för vad är några svenska småflickor egentligen värda när Wolodarskis agendajournalistik får bestämma dagordningen på Bonnier.

  http://www.friatider.se/flyktingbarn-ofredade-minst-tolv-flickor-under-putte-i-parken-i-karlstad

  Tycker samtidigt lite synd om dom få tafsghaner som faktiskt har reela skyddsbehov och kämpar på för att bygga ett nytt liv här eftersom dom som grupp börjar bli synonyma med övergrepp samt en taskig kvinnosyn och bedrägerier. Vem kommer vilja anställa en Afghan?
  Oavsett hur mycket lönebidrag staten kastar på en arbetsgivare är vissa grupper nästintill omöjliga att få i arbete (somalier,romer etc)
  med varumärket tafsghanerna bygger upp kan vi nog addera dom till högen av livstida snyltare.

  Svara
  • Jan

    /  07/02/2016

   Det finns inga afghaner med skyddsbehov i Sverige (möjligtvis med undantag av de militära tolkarna). Dessutom har minst sju av tio ljugit om ålder och härkomst. De unga männen är ekonomiska migranter, så kallade ankarbarn.

   Svara
 27. Jan

   /  07/02/2016

  Bimbon Frida Söderlund resonerar: Alla killar är våldtäktsmän. Har en kille begått en våldtäkt så har alla killar begått den också – på alla tjejer. Har vi hört det förut. Inte ett ord om invandrarkillar som förväntat. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/fridasoderlund/article23104317.ab

  Svara
  • Jerry

    /  07/02/2016

   Nja. Det är inte riktigt vad hon skriver i den artikeln iallafall. Men som vanligt när det gäller feminismen så är budskapet tvetydigt och trixande med ord. Jag kan visst förstå att tjejer som är rädda drar alla män över en kam – för säkerhets skull. Därifrån är steget långt till att påstå att alla män bär kollektiv skuld. Men känns som feminister ändå tar det steget. Vad det nu ska vara bra för? Att försöka utreda varför den som inte våldtar begår våldtäkt känns ju ganska meningslöst. Jag fattar inte vad de försöker uppnå. Att de som begår brotten oftast är av manligt kön är en trubbig bedömning. Vissa barn skär sönder bildäck, andra inte. Arv och miljö är sånt som påverkar och komplicerat. Ibland kan två syskon bli totalt olika trots samma uppfostran. Den ena går ut skolan med toppbetyg och den andra hamnar i fängelse. Feminismens enfaldiga gastande plågar min hjärna. Den har enkla lösningar på allt men löser ingenting.

   Svara
 28. Rikard

   /  07/02/2016

  Hej.

  Det är inte fler snälla pojkar som behövs.

  Det är fäder, bröder, söner och kusiner som tillsammans söker rätt på den som begått övergrepp på modern, systern eller dottern.

  Vi har väl alla fått lära oss att anamma inflyttade folks seder, inte sant?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare
  Ps Den som föredrar en välordnad polis och ett rättsväsende som sätter offret, lagen och landet främst behöver bara sluta rösta på de sju partier som skapat dagens läge. Jag kan till och med efterskänka den skuld alla som röstat på S, V, Mp, C, Fp, m, Kd i de senaste tre valen har. Ds

  Svara
  • @Rickard
   ”Det är fäder, bröder, söner och kusiner som tillsammans söker rätt på den som begått övergrepp på modern, systern eller dottern.”

   Jag förstår hur du menar, MEN:
   i vilken politiskt korrekt icke-binär HBTQ-certifierad
   och icke CIS-normativ familj samt i vilken ”familj”
   med en ensamstående mamma som har kört bort pappan
   ur barnets liv genom en vårdnadstvist hittar man ”fäder”
   i dagens läge?

   ”Vi har väl alla fått lära oss att anamma inflyttade folks seder, inte sant?”
   Det är sant. När jag var barn hette det att ”man tar seden dit man kommer”,
   det vill säga, att åker man till ett annat land får man följa det landets seder.
   Får lov att tillägga att jag har släktingar i fd. Jugoslavien och i Tyskland
   och att jag under besöken där på intet sätt skilde mig nämnvärt
   från lokalbefolkningen på orterna.

   Svara
 29. Sven

   /  07/03/2016

  Bidragsmaffian som beskrivs ovan är ju bara konsekvent!. Först är man med och skapar ett problem genom att VERKA FÖR att ett oproportionerligt antal av flyktingar ska komma till Sverige. Man vet mycket väl att det för in många nya problem till landet. Man kanske redan i det läget har spånat på idéer att verkställa när politikerna avsätter pengar och då stållär man upp med projekt för att LÖSA PROBLEMEN som man då har smetat ut till ett problem inom hela svenska befolkningen.
  Sen har det ju funnits marginella idiotgrupper i samhället sedan hundratals år men det nya är ju att de finansieras genom skattebetalarna.

  Svara
 1. Utan armband i Karlstad | WTF?
 2. Byfånevarningar | WTF?
 3. De skyldiga | WTF?
 4. Kärlek i överflöd | WTF?
 5. En del av problemet och direkt medskyldiga! | WTF?
 6. Statistik och Gotland | WTF?
 7. Ring Unionen och ställ frågor om ”mansplaining”! | WTF?
 8. Vad har ni gjort med vårt fina land? | WTF?
 9. Sammanfattning av 2016 del 4 | WTF?
 10. Skämt är inkörsporten till tyngre grejer som våldtäkter! | WTF?
 11. Påminnelse inför valet: Del 7 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: