Dagens rant om Milo Yiannopoulos och skränvänstern

Skränvänstern, det vill säga den yttersta kanten på skalan, lyckades idag få HBT-Moderater att avboka en konservativ bög från ett evenemang de skulle ha i samband med Pride. De beter sig som rena böghatare i sin iver att tysta folk de inte gillar

hbt moderater är styrda av vänsterextremister

Skränvänstern äger HBT-Moderaterna totalt och tvingar dem att böja nacken.

För det handlar om att tysta och inget annat och RFSL

rfsl och milo

och

milo och dana pourkomeylian

var väldigt aktiva och ivriga i att kasta bajs på honom. Det var rena bögjakten från deras sida, mycket obehagligt. För säkerhets skull så nämnde inte inte en enda gång att han först och främst är känd som bög utan han fick vara ”hatpredikanten” och ”trans- och islamofoben” istället. Ingen av dem nämner att han är bög en enda gång. Och det är klart de inte gör, då skulle det ju bli uppenbart att de var på bögjakt, där villebrådet är en konservativ bög, och inget annat. Dana har varit aktiv även på Öppna Moderaters fb-sida med samma jaktbeteende.

öppna moderater och milo

Som om de inte visste vem de hade bokat… De ljuger rätt dåligt de där Öppna Moderaterna. Klart de visste vem han var, det var ju därför de ville ha just honom, en erkänd provokatör som är stöddig med vetskapen att han ofta har rätt och att hans motståndare inte har en chans mot honom. Det handlar om att tysta folk, de som hetsat om detta skulle bli utmärkta lägervakter. Och Öppna Moderater böjer nacken. De kan krypa in i garderoben igen och stänga dören så slipper de ställa till med mer skada.

Ranten om detta var det, det är Fnordspotting som på twitter skrev följande som många borde ta till sig oavsett om man är höger, vänster eller mittemellan

fnordspotting och milo

Visst är det enkelt? Vill man inte lyssna så gör man inte. Jag skulle nog inte gå eftersom han inte är min kopp te men andra som är intresserade tycker annat. Att man väljer att istället försöka tysta säger mycket om de som kämpar för att just tysta. Ni vet, ungefär det som gjorde med homosexuella förr…

fnordspotting och milo1

fnordspotting och milo2

fnordspotting och milo3

fnordspotting och milo4

fnordspotting och milo5

Garanterat! Sverige kommer återigen att hamna på skäms-listan där vi förmodligen redan toppar alla kategorier som finns.

fnordspotting och milo6

Inte jag heller.

fnordspotting och milo7

fnordspotting och milo8

fnordspotting och milo9

fnordspotting och milo10

fnordspotting och milo11

fnordspotting och milo12

fnordspotting och milo13

Mer än hälften av dem!

fnordspotting och milo14

fnordspotting och milo15

fnordspotting och milo16

RFSL har återigen avslöjats som ett näste för skränvänstern bara, de är bara intresserade av extremvänsterpolitik, de skiter totalt i bögar om de inte samtidigt är just extremvänster.

Idag visade extremvänstern upp sin obehagliga sida. Magnus Kolsjö ska vara Krisdemokrat (skrev medvetet fel…) men hans handlingar säger Fi.

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

35 kommentarer

 1. MiT

   /  07/20/2016

  Svara
 2. MiT

   /  07/20/2016

  Svara
  • Havre flarnstad

    /  07/21/2016

   Räcker med att läsa vilka dom tackar för att redan på förhand förstå både syfte och innehåll i deras film/propaganda.

   Allt dom där personerna rör vid förvandlas till skit och varför verkar det som att nästan hela välgörenhetsindustrin kidnappats av extremister. Ta bara ordföranden för ungdomsverksamheten i räddabarnen (eller var det röda korset?)
   Jorge ”rashataren” Lodondo som helt öppet och utan konsekvenser kan sprida rasideologiska teorier om att vissa är mindre värda pga deras vita hud och har en arvsskuld att ta ansvar för vad kollonialmakter långt ifrån Sverige hade för sig flera hundra år bakåt i tiden.

   Svara
  • Skeptisk

    /  07/21/2016

   Föräldrar erbjuds hjälp att patriarkalt förtrycka sina döttrar. Men det är klart, om de samtidigt accepterar att pojkarna ”leker” taharush med flickor i baddräkt är deras önskan förståelig. Snart ett erbjudande fler med döttrar kommer önska.

   Svara
 3. MiT

   /  07/20/2016

  Svara
  • Ligneto

    /  07/20/2016

   Undrar om den människan någonsin skrivit något kontroversiellt under hela sitt liv? Alltid enkelt att visa vem man är när ens åsikter inte leder till medial förföljelse och public shaming ( i bästa fall). Han är kanske bara okunnig om vilka konsekvenser det ger att ha andra åsikter än de allmänt accepterade.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/21/2016

    Nej då. Han hamnar av och till i gruff med radikalare feminister som hatar trans. Han har av och till en sund syn på yttrandefrihet också, vilket hans kompisar på vänsterkanten är mer konsekventa med att inte ha.

    Svara
    • Anonymouse

      /  07/21/2016

     Var kan man hitta feministerna som hatar trans i den svenska debatten? De brukar kallas TERF ses som pest i stora feministsammanhang. Konsensus är så stark att de skulle möta samma öde som en rasist om de yttrade sig. Kan hålla med om att det ibland hörs vettiga åsikter, de drunknar dock tyvärr i annat. Vad gäller syn yttrandefrihet är han enligt mig en hal ål då jag sett hans aktivism in action. Han är sorten som kontaktar arbetsgivare och liknande och som gav upphov till åsiktskorridoren. En bidragande orsak till folks val att vara anonyma.

     Svara
  • Jag betvivlar att vederbörande skriver under sitt ursprungliga dopnamn

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/21/2016

    Under bältet, Bashflak. Inte ok!

    Svara
    • Opie

      /  07/21/2016

     Va? Varför inte ok? Är transpersoner fredade från skämt eller vad? Jävla pk-larv.

     Svara
     • Lövet

       /  07/21/2016

      Fast det var bokstavligt under bältet!!!😂😂😂

     • Grodan Boll

       /  07/21/2016

      Det var ett skämt, Opie =)
      Ett dåligt sådant.

  • Jan

    /  07/21/2016

   Visst. Fast man kan aldrig komma ifrån det faktum att åsikter får en större tyngd om den som framför dem skriver under sitt eget namn. Det inser till och med jag som bara anger mitt förnamn. Samtidigt förstår jag också varför många inte gör det.

   Svara
   • Lövet

     /  07/21/2016

    …dessutom underlättar det för Loan Sundman et Al när de skall ödelägga sina meningsmotståndares karriärer och privatliv.

    Svara
  • Kristian

    /  07/21/2016

   *host* IB *host*

   Lukas, efter ett par hundra upprepningar blir det lite tröttsamt att se olika omskrivningar av ”jag är god, du är ond.”

   Svara
 4. Jan

   /  07/21/2016

  Milo verkar vara en engelsk variant på Alexander Bard. Fast mer rakt på saken.

  Svara
 5. Jan

   /  07/21/2016

  Karin Pihl går från klarhet till klarhet. Den tjejen kan tänka självständigt. Expressen ståtar nu med tre tänkande kvinnor på ledarredaktionen. Och ett par ganska ointressanta män.
  Här ger hon sig på skenheliga präster. Statens välbetalda gråterskor. De vill hjälpa alla. Men de vill inte göra några ekonomiska avvägningar.

  http://www.expressen.se/ledare/karin-pihl/kanslor-ar-inte-argument-praster/

  Svara
  • Olof

    /  07/21/2016

   Om Svenska kyrkan hade brytt sig mer om flyktingar än pengar så är det bara att börja avyttra tillgångar. 76 miljarder i förmögenhet och med 5 miljarder årligen i drift och underhåll på sina fastigheter. Det är bara att sälja av och bidra.

   Eller så kan man hålla jävligt käft och gnida sina penningar i pengapungen.

   Svara
 6. MiT

   /  07/21/2016

  Vilket jävla liv det är i kommentarsfältet…

  Svara
  • Havre flarnstad

    /  07/21/2016

   Det är ju samma tjej som förklarade sina teorier om ”the eu-reffirenderunmumdum” antingen är det fejk eller så har hon några fantastiska talanger som väger up för total avsaknad av hjärna tycker synd om pojkvännen varenda minut han tillbringar påklädd med henne 😀

   Svara
  • Bo

    /  07/21/2016

   Den tjejen har inte spenderat mycket tid i skolan (om det inte är fejk förstås)! Men hon är ju ”hot” så det spelar kanske ingen roll.
   Fan vad coolt med ”the circle of hotness”. Tror jag ska börja använda den, fast i andra sammanhang.

   Svara
 7. michael

   /  07/21/2016

  Om man är bög och har tröttnat på att vänstern och feminister ockuperat HBTQ rörelsen så är att gå i pride Järva med Milo som talare ett ypperligt tillfälle att visa sitt missnöje med detta,desto fler som deltar desto större kommer HBTQ rörelsens självrannsakan bli.

  Svara
  • Kristian

    /  07/21/2016

   Järva Pride är antingen modigt eller dumdristigt.
   Som jag har sagt förr: hoppas de har ordentlig bevakning.

   Svara
 8. MiT

   /  07/21/2016

  Läs sista meningen, den säger rätt mycket. Sen är Råslätt ett ökänt område sen 80-talet…
  ”Angreppen på muslimska kvinnor ökar”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/angreppen-pa-muslimska-kvinnor-okar

  Svara
  • Bo

    /  07/21/2016

   Pure and clear Bs. Den artikeln är till för att flytta fokus från förtrycket och ett sätt att normalisera slöjan som symbol.

   Svara
 9. Grodan Boll

   /  07/21/2016

  Orelaterat: Popkollo

  Bland annat hålls det workshops i normkritik där deltagarna får gå en pronomenrunda och säga om de identifierar sig som en hon, hen, hin, den, han eller något annat.

  .

  15 år som besöker Popkollo för andra gången.
  – Jag älskar det. Musiken är nästan som en bonus.

  Låter mera som ett politiskt marinadkollo med sporadiska inslag av musik.
  Jag väntar med spänning på Slöjdkollo, med stora inslag av nazism, och utan slöjd, och bara för folk som identifierar sig som vita.

  Jag hade kunnat tänka mig att bara umgås med de här personerna i en vecka

  Svara
 10. MiT

   /  07/21/2016

  Svara
 11. MiT

   /  07/21/2016

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: