Tron på armbandens makt är stark

Trästockfestivalen har dragit igång och tron på armbandens makt är stark.

armbandens makt

Trots armbanden så har det skett övergrepp! Det var det värsta! Hur vågar de?

trästockfestivalen

Först hade de panelsamtal, som leddes av radikalfeministerna Män för jämställdhet, där man diskuterade manlighetsnormer och hur man ska kunna få alla vita svenska män att bete sig för det finns ju hela bibliotek av feministisk forskning som visat att de är allra värst i hela världen!

Så trots panelsamtal om de hemska svenska männen och deras extremt dåliga manlighet där de uppfostras av sina pappor att bli våldtäktsmän och massor av de magiska armbanden så skedde det överfall.

Så fräckt, vem kunde ana att folk som redan skiter i vad man gör och inte gör också skulle skita i armbanden och panelsamtalen…?

Hela Sverige är fan helt upp och ner!

Kvinnozoner kanske…?

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

102 kommentarer

 1. Frida Gustavlin

   /  07/23/2016

  ”Trots de här armbanden har det varit några som har gjort något liknande, säger Magnus Söderberg, stationsvakt vid Skelleftepolisen, som i nuläget inte vill uttala sig så mycket om de misstänkta brotten.”

  Kan man kanske ana en något trött sarkasm i Magnus Söderbergs uttalande?

  /Frida

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/23/2016

   Om det får dig att tro på mänskligheten igen, varför inte.

   Svara
   • Kristian

     /  07/23/2016

    “If there was anything that depressed him more than his own cynicism, it was that quite often it still wasn’t as cynical as real life.”
    ― Terry Pratchett, Guards! Guards!

    Svara
 2. Jan

   /  07/23/2016

  Som jag påpekat tidigare så bussade man gratis nyanlända till festivalen. Det skulle inte förvåna mig om det är någon av dessa bland de misstänkta.
  http://trastockfestivalen.se/gratis-festivalbussar/

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/23/2016

   Spana in Line-upen, det är nog rekord på sköra fjortisgestalter på scen. Snittåldern på de som uppträder ser ut att vara omkring 14. Det än mer pretentiösa bandnamnet efter det andra, bandbilderna gör det inte direkt sämre.

   Den här är en av mina favoriter: Skörhet i spännande och konstig komposition. Mångdimensionell bild, alla tittar åt höger och vänster. Förstärker känslan av skörhet.

   Vem gillar inte svartvita bilder på Gärdet, pluspoäng för Kaknästornet. Skör känsla i vilket fall.

   Hade de satt sig framför ett mäktigt blyinfattat fönster i en gamal rustik kyrka så hade det kanske blivit lite bättre, men va fan, fönstret utanför musiksalen på den gamla högstadieskolan, med cykelparkering i bakgrunden får duga. Viktigaste är att vi är sköra, och lite söta.

   http://trastockfestivalen.se/line-up/

   Svara
   • Kristian

     /  07/23/2016

    Gjorde vi inte ”emo” på 90-talet? Måste varje generation göra om samma misstag?

    Svara
    • Svenne

      /  07/23/2016

     ”Måste varje generation göra om samma misstag?” Ja, upphöjt till 2…

     Svara
    • Grodan Boll

      /  07/23/2016

     Det enda bra som kom med 90-talet, den högskurna stringbodyn, vägrar dock komma tillbaka =(

     Svara
     • Frida Gustavlin

       /  07/23/2016

      Vilket är tur, då jag idag, av respekt för min omgivning, och på grund av självrespekt inför min motbjudande kropp, aldrig skulle sätta på mig något sådant fräckt.

      Annat var det på det dystra/glada nittiotalet. Då bjöds det både till höger och vänster.

     • Kristian

       /  07/23/2016

      Nu kom jag att tänka på Borat, är det fel…?

     • Rikard

       /  07/23/2016

      Hej.

      Det enda bra med nittiotalet var att åttiotalet tog slut.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

     • Svenne

       /  07/23/2016

      Det bästa med åttiotalet var att sjuttiotalet tog slut…

 3. Frida Gustavlin

   /  07/23/2016

  Själv har jag besökt Trästockfestivalen, det var visserligen för oändligt länge sedan. Det var roligt som fan. Undantaget då jag för första och sista gången blivit ringa misshandlad på en rockfestival, helt oprovocerat av ett gäng invandrare, hade inte ens pratat med dem innan de satte igång, knappt tittat på dem.

  Redan då drog jag slutsatsen att jag hellre går på avgiftsbelagd musikfestival och umgås med folk som primärt vill gå på musikfestival och inte slåss och bråka.

  /Frida

  Svara
  • Jan

    /  07/23/2016

   Just Frank Baude uppmärksammade jag tidigare här. En hederlig gammal kommunist som vägrar vindspeja. Det var dock inte populärt bland forumets moderater (eller liberaler som de hellre kallar sig). Lustigt nog samma moderater som var hjärnan bakom massinvandringsreformen med Miljöpartiet och nästan avvecklade Sverige under sina åtta år vid makten.

   Dessutom är det så att kommunister av Baudes sort finns det kanske en handfull av i Sverige. Vindspejande liberaler i mittfåran har vi fyra miljoner av. Därför går det som det går …

   Svara
   • Lövet

     /  07/23/2016

    Om jag tolkar Jan rätt är det tur art vi har sådana oförvitliga medborgare som Jan…

    …du heter inte Guillou i efternamn? Din skälvutplånande ödmjukhet skulle kunna tyda på det…

    Svara
    • Jan

      /  07/23/2016

     Oförvitlig? Jag beskriver kort det politiska läget i Sverige. Alla samlas i mitten. Alla tycker likadant. Alla är goda liberaler. Den egentliga vänstern och den konservativa högern har abdikerat. För övrigt så stavas självutplånande med j …

     Svara
     • Kristian

       /  07/23/2016

      Håller med om den analysen. I de flesta frågor finns fortfarande bara en tillåten åsikt.
      Sedan är det ekonomin där man är ”fri” att välja ”lite mer Keynes” eller ”lite mer Hayek”.

     • Lövet

       /  07/23/2016

      Ja det sista har du ju självfallet (inte skälvfallet) också rätt i…
      Mottager med böjt huvud din generativa feedback…
      …eller var är autocorrect när man behöver den?

 4. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/23/2016

   Äntligen jämställd lag!

   Sedan tycker en att vi ska göra samma sak med mord, tänk vilka fina uppklarningsprocent vi skulle få, går ju inte att motstå. Finns ju en hel hög med kalla fall som vi skulle kunna klara av att lösa på ett kick. Föreslår att vi börjar med Palmemordet och att Jimmie Åkesson får börja med att bevisa sin oskuld. Två flugor i en smäll.

   Feministisk rättvisa regerar, pepp!

   Frida ”polis, åklagare, dommare och bödel” Gustavlin

   Svara
   • Eftersom Jimmie var bara 7 år vid Palmemordet så tycker jag att hela hans årgång – bara pojkar förstås -skall bevisa sin oskuld. Man vet aldrig vad 7 år gamla pojkar kan hitta på.

    Barnbarnet 7 år slog sin schacklärare utan nåd. Blivande terrorist?

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  07/23/2016

     Än bättre, då Jimmie var sju och ej straffmyndig kan han inte dömmas för det mord som han inte lyckats bevisa att han inte utfört.

     Jag tycker även att vi ska ha omvänd bevisbörda på felparkering. Bilar dödar, och är onda, och enligt KTH-studenter som specialiserat sig på genus, manligt kodade. Helt oavsett hur bilen ser ut och tillämpas.

     Kolla bara den här bilen, gullig, visst, men typisk manlig härskarbil.

     I Israel blir tydligen en olaglig radiostation som drivits i fem år laglig. Där skulle man verkligen behöva köra med omvänd bevisbörda, alla lagliga stationer måste bevisa att de kört minst fem år olagligt, annars blir de olagliga, och måste sedan köra fem år utanför lagen, för att sedan bli laglig.

     /Frida

     Svara
  • Olof

    /  07/23/2016

   Tack och lov så är omvänd bevisbörda bara en missuppfattning (eller våt dröm) vad gäller samtyckesrekvisit. Samtyckeslagar brukar inte innebära att samtycket måste bevisas utan bara att man skall kunna redogöra för varför man ansåg att samtycke fanns. Det är alltså bara en förskjutning från ”hen sa ju inte nej så jag trodde det var ok” till ”hen stönade lustfullt och rörde vid mitt skrev”.

   Yasmine och andra kommer alltså att bli bittert besvikna när precis samma problem som finns idag fortsätter. Ord mot ord och gärningshen som ‘tror’ de hade samtycke påverkas helt enkelt inte, jobbiga förhör där offer måste försöka vara trovärdigare än gärningshennen för att ha en chans fortsätter eller kan till och med bli mer ingående då rätten måste bilda sig en uppfattning om gärningshennen rimligtvis kunde uppfattat beteendet som samtycke, etc.

   Därför tycker jag själv mest att tjafset är meningslöst. Antingen får man gå hela vägen och faktiskt kräva bevisbörda, med formaliserade kontrakt och videoinspelning för sex, eller så kan den här debatten bara gå och dö med insikten är att problemet är att en extremt privat aktivitet ställs mot rättssäkerheten där ingetdera kommer ruckas på speciellt mycket.

   For the record, själv är jag så trött på det att jag skulle uppskatta en lag med krav på kontrakt och video. Om inte annat så vore ramaskriet från olika håll relativt komiskt.

   Svara
   • rankov

     /  07/23/2016

    spot on.

    Svara
   • lavazza1891

     /  07/23/2016

    Åklagaren har fortfarande bevisbördan och den tilltalade behöver inte säga något alls. Icke-samtycke är inte lättare att bevisa än tvång, med oförändrade beviskrav och oförändrad bevisbörda.

    Svara
   • Rikard

     /  07/24/2016

    Hej.

    Kanske någon sorts armband som visar på tillgänglighet, egenskaper hos partner och annat? Eller som en app.

    Kan administreras av Expo, Rfsl/u samt Försäkringskassan, och förses med biometrisk avläsning, GPS, och RFID.

    Alternativt kan vi statliga umgängeslokaler som enda tillåtna platsen för laglig samvaro, givetvis under överinseende av NKVD-person (NormKritiskValfrihetsDespot).

    ”Gör det i takt – gör det för mångfald!”

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
  • Jan

    /  07/23/2016

   Det är på grund av enfrågepolitiker som Yasmine Larsson det går åt helvete för sossarna. Det sista Sverige behöver är ännu mer feminism, mångkultur och hbtq:ande. Vilket jag antar, på goda grunder, är det enda hon vurmar för.

   Svara
  • Kristian

    /  07/23/2016

   Oftast kommer det att handla om att indirekt bevisa någons avsikter. Då får vi långa frågeställningar av typen ”vad hade hon på sig” och ”följde hon med honom frivilligt”.

   Ser inte fram mot de protokollen och den diskussionen.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/23/2016

    Och detta har redan påtalats för dem, av åklagare.

    Svara
 5. michael

   /  07/23/2016

  Varför inte bjuda in en shaman som uttalar en besvärjelse mot sexuella övergrepp på trästocksfestivalen.
  Det blir faktiskt tragikomiskt,tragiskt för tjejer/kvinnor komiskt pga dom politiskt korrekta hensens totala rädsla för att peka på problemet.Även dessa måste väl innerst inne förstå vad problemet är,men man ljuger inte bara inför sig själv utan även för sin omgivning där alla nickar instämmande dvs mytomani har i Sverige upphöjts till högsta sanning,

  Svara
  • bullshit

    /  07/23/2016

   Ja de kan alltid bjuda in Dagoberto Paz Fernandez.

   Svara
 6. Frida Gustavlin

   /  07/23/2016

  Expressen klickjagar med rubriken: Signalementet på gärningsmannen.

  ”Gärningsmannen ska vara mellan 20 och 30 år och beskrivs som mörk.”

  Mörkklädd?
  Mörkhyad?
  Mörksint?

  Nu tycker jag av princip att det är bra att släppa signalement, speciellt om det handlar om en farlig gärningsman på fri fot, och givetvis om det inte är till skada för utredningen och riskerar att kontaminera trovärdigheten i vittnesmål.

  Men rör det sig om en fullbordad ”klassisk” våldtäkt så finns det sannolikt, såvida inte den stackarns flickan tvättat sig och sina kläder, goda chanser att säkra bevis i form av DNA.

  Det här signalementet var dock i fattigaste laget. Jag känner mig faktiskt lurad av Expressens rubrik.

  http://www.expressen.se/kvallsposten/14-arig-flicka-valdtogs–drogs-in-i-buskar/

  Svara
  • T

    /  07/23/2016

   Prygel med en stor, slapp åsnetask (från South Park) svider bättre än vad svensk domstol kan åstadkomma. Eller varför inte så här?

   Svara
  • Havre flarnstad

    /  07/23/2016

   Fria tiders citat från någon Skåneblaska alt polisen var ungefär lika bra typ såhär ”vi söker en man på 26år” om man efterfrågar vittnen kanske man kan bjuda på lite mer dessutom tror väl alla att det är en invandrare om något annat inte uttryckligen sägs numera så kläder längd osv är en god början.

   Svara
 7. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
  • Kristian

    /  07/23/2016

   ”Arbetslöshet, förslummade bostadsområden, polisvåld, andra element av evig hopplöshet hänger här som maror över icke-vita grupper. ”
   ”Icke-vit” är inte tillräckligt tydligt. Var finns alla Mexikanska terrorister i USA?

   ”Tydligen pumpar staten in miljoner i IS-allierade moskéer och organisationer.”
   Öh .. ja?

   Svara
 8. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 9. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 10. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 11. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/23/2016

   Ja, men det tycker jag faktiskt är irrelevant. Det kanske är så att det finns en stor överrisk att gärningsmännen kommer från HVB-hemmet, men det kan lika gärna vara så att de kommer från något annat HVB-hem, eller för den delen inte något HVB-hem i huvudtaget. Det blir guilt by association på helt fel sätt att redogöra för HVB-hemmets placering.

   Om våldtäktsmännen nu kommer från aktuellt hem och det finns tekniska bevis så är utredningsläget utmärkt, och, om det visar sig att de faktiskt bodde på aktuellt hem så vill jag givetvis se en rubrik med följande text.

   ”Tre HVB-boende våldtog flicka!”

   Svara
 12. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 13. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 14. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 15. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
  • Jan

    /  07/23/2016

   Vad vi ser här är alltså stats- eller kommunfeminism?

   Svara
  • Senior

    /  07/23/2016

   Sveriges första generation av politiska kommissarier….

   Svara
  • Jan

    /  07/23/2016

   Vilka offer de här flickorna är för övrigt. Fri utbildning upp i 30-årsåldern. Lön av staten om de skaffar barn. Bidrag för tamefan allting. Redan i 20-årsåldern har många av dem redan rest runt halva världen. Fri sjukvård. Låga taxor på dagis. Kvinnorabatt i rättssalarna. Vinnare i alla vårdnadstvister. Med mera, med mera. Ändå tycker de synd om sig själva. Som ideologi…

   Svara
 16. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 17. Senior

   /  07/23/2016

  Thomas Gur på facebook:

  Läs nedanstående citat två gånger:
  ”– Trots de här armbanden har det varit några som har gjort något liknande, säger Magnus Söderberg, stationsvakt vid Skelleftepolisen, som i nuläget inte vill uttala sig så mycket om de misstänkta brotten.”

  ”Trots de här armbanden….” och det är en polis som säger det.
  Att talismaner skulle fungera och skydda mot våld, sjukdom och olyckor är å andra sidan en insikt mänskligheten som mänskligheten började lämna för en 300 – 400 år sedan i vår del av världen.

  Svara
  • Kristian

    /  07/23/2016

   Både ja och nej.
   Diverse besvärjelser fungerar uppenbarligen. Se bara vilka ord som används för att slippa ta ansvar etc.

   Svara
 18. Havre flarnstad

   /  07/23/2016

  Även SvD som verkar lida av en identitetskris hakar på feghetsrapporteringen runt våldtäktern av 14 åringen i Malmö här är deras beskrivning av gärningsmannen

  ”polisen vädjar om uppgifter från personer som kan ha sett eller hört något. Mannen är enligt flickans uppskattning kring 26 år, skriver Sydsvenskan.”

  Man vet redan betydligt mer som att han var mörk inte pratade svenska och antagligen finns ett signalement på kräket men vidrig korrekthet trumfar som vanligt behovet att få fast gärningsmanen.

  Den hör sommaren har SvD svajat enormt när det gäller artiklar och ställningstagande det måste vara en väldigt pk vikarie bakom rodret.

  Samtidigt skickas rent trams till pressarna som lågvattenmärket till kulturartikel om hur våra migrationslagar är civilisationens undergång skriven av trendigaste söderhipstern på kulturen kollegor som Arpi och Gudmundsson måste ha spillt morgonkaffet i knät när dom såg tramset.

  http://www.svd.se/nya-asyllagen-hotar-grunden-for-var-civilisation/i/utvalt/om/flyktingkrisen

  P.s vill ni förbi betalväggen på SvD efter 5 artiklar går både incoqnitoläge eller rensade cookies bra eller en unvis.it

  Svara
  • Jan

    /  07/23/2016

   Han har rätt. Asyllagen, gammal eller ny, hotar grunden för vår civilisation. Men på ett helt annat sätt än vad han tror.

   Svara
  • ‘Allmänheten vädjar till Polisen om hjälp att ta fast gärningsmannen’

   Svara
 19. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 20. Berzerk A2600

   /  07/23/2016

  Råkade posta på fel blogginlägg.. Lite bilder från Trästocksfestivalen.. rent fåneri till festival…
  Tydlig vänsterfeministisk prägel på hela festivalen:/
  Ung vänster frågade mig om jag behövde hjälp! Sa att nä jag är på andra sidan och då undrade dom varför jag fotade runt och sa då att jag skall lägga upp på blogg:)

  http://postimg.org/gallery/2wxjzrpy0/

  Svara
  • Havre flarnstad

    /  07/23/2016

   Bra där direkt engagemang är alltid bra 🙂

   Hur blev reaktionerna hos ungvänstrarna? Civiliserat eller revolutionärt på vänster manér tex att någon kastade grus på dig och spelade vuvuzela ringsignaler på iPhonen.

   Svara
 21. Ivar L

   /  07/23/2016

  ”I nuläget har polisen inget signalement…”
  ???
  ”…att gå ut med.”

  Det är ju helt djävla sjukt. Våldtäktsmän får hellre springa lösa alltså? Vems sida är polisen på egentligen, och varför?

  Svara
  • Havre flarnstad

    /  07/23/2016

   Inget signalement har ju blivit ett signalement i sig .. kod 291 heter det numera men inget signalement från situationer där offren tydligt sett asen var gårdagens 291

   Svara
 22. Jan

   /  07/23/2016

  Nå, Trästocksfestivalen är gratis. Och jag är säker på att alla ungdomsförbunden får representera där (utom SD, naturligtvis…). Jag har egentligen ingenting emot festivalen per se. En massa band och några stora akter. Gratis. Nåväl, kommunen betalar de 1,1 miljoner det tydligen kostar att hålla det hela igång. Och antagligen löner till den förening som driver verksamheten också.

  Svara
 23. Ivar L

   /  07/23/2016

  Rätt märkligt att läsa SvD:s ”Detta vet vi om skottdramat i Munchen”.
  http://www.svd.se/detta-vet-vi-om-skottdramat-i-munchen

  Själv vet jag bra mycket mer om skottdramat än de. Varje gång de kör sitt tigande av känsliga uppgifter talar de om för mig att fortsätta läsa utländsk och alternativ media istället. Svensk media kollar man ju snart enbart för att se vad de valt att stryka denna gång. Vilka pajaser.

  Svara
 24. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
  • Jan

    /  07/23/2016

   Ingen. Inte ens de få disputerade politikerna, som Romson till exempel. Palme skulle inte gjort bort sig dock. Men han tillhör, dessvärre, inte de nu levande. Palme var förmodligen den siste intellektuelle svenske politikern. Och den siste verklige retorikern.

   Svara
   • Rikard

     /  07/23/2016

    Hej.

    Alf Svensson, som retoriker skulle jag vilja påstå, klår Palme.

    I övrigt tror jag du har rätt – det är en merit att inte vara bättre än någon annan, eftersom man då per automatik våldför sig på den blå-röda sörjans ‘allas lika värde’.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 25. Ivar L

   /  07/23/2016

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/23/munich-shooting-everything-we-know-about-the-shopping-centre-gun/

  Hyfsad sammanfattning kring bakgrund på Munchenskytten. Om man som här vågar skriva om etnicitet så blir bilden mer sammanhängande än förvirrade halvmörkade svenska artiklar. Skolskjutningslikt dåd riktat främst mot mellanösternungdomar eftersom tyskiraniern själv eventuellt hade mobbats av t.ex. araber. Det finns andra typer av rasistdåd än högerextremistiska uppenbarligen. Varför mörkar svensk press? Hade dådet varit högerextremistiskt hade det helt klart kallats rasistiskt.

  Svara
 26. MiT

   /  07/23/2016

  Frågan är hur aktivt hon varit emot det de senaste åren? T ex när hon var på GP? Har hon kämpat för en nyanserad migrationsdebatt eller har hon stämplat folk? Har hon skrikit mot radikalfeminismen eller har hon varit tyst?

  Svara
 27. Dreadlock

   /  07/23/2016

  En helt makalös diskussion mellan student och professor på Amherst College. En modig SJW student förvarar sin egen plats i hackordningen i frågestunden, och professorn navigerar studenten som en kapten på en Atlantångare.

  Ett verkligt exempel på ett sokratiskt samtal. Blev imponerad av modet och öppenheten av båda kontrahenterna.

  Svara
  • Killen är fantastisk!
   Det är en stor konst att visa respekt för den som är respektlös mot en.

   Svara
  • Intenso

    /  07/25/2016

   Kul att se hans SJW-lärare som sitter jämte och pushar på studenten. Amerikanska och svenska högskolor är fulla av liknande som proppar i studenterna lättsmält propaganda.

   Det går bra nu Sverige.

   Svara
 28. MiT

   /  07/23/2016

  Svara
 29. Fuktig

   /  07/23/2016

  Det är helt hemsk. Jag läser den här bloggen varje dag…nästan iaf, men jag måste nog sluta snart för att behålla sunda vätskor. Drog upp ankaret och flyttade till Norge, det är det enda som håller mig vid mina sinnens fulla bruk.Vill atcka för en utmärkt blog, som jag inte alltid håller med men alltid på spåret.tacka

  Engelsmännen sparkar in öppna dörrar.
  http://neurosciencenews.com/gender-toys-neurodevelopment-4721/

  Svara
 30. T

   /  07/23/2016

  Sveriges befolkning förutspås att halveras fram till 2025 så frågan är vad som leder fram till det? En sak kan vi ta för given, det kommer inte att bli bättre än idag, snarare sämre, mycket sämre.

  Svara
 31. MiT

   /  07/24/2016

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/25/2016

   Idiot. Hon är ung sosse. Det är inget exklusivt eller som gäller, det är ett inklusivt och. Tillåt mig korrigera tweeten:

   En artikel som är fylld av sakfel och tyder på _ stora kunskapsluckor och avsikt att vilseleda.

   Svara
 32. QED

   /  07/24/2016

  Om det måste vara Zara, låt det vara Leander. Inga tafsande män i publiken här …

  Svara
 33. Motkraft

   /  07/24/2016

  Lysande analys (ironisk)

  http://www.expressen.se/kvallsposten/forklaringen-till-vagen-av-valdtakter-i-sommar/

  Så orsaken till att vi ser så många våldtäkter just nu är det varma vädret, att 50-åriga kvinnan i skogen visade för mycket hud eller att värmen gör att män i grupp får det beteendet? Eller menar han att alla män egentligen vill gå ut i grupp och leta offer att sexuellt kränka och att vädret gör att vi kommer ut mer och då får fler tillfällen?!

  En moralupplösning i svenska samhället, men då borde det ju vara en frisk fläkt att få in en bättre moral från andra länder? Då ensamkommande varit inblandade, menar han att Afghanska ungdomar i sin hemby som knappt har ström på något sätt lyckats få dit internet och sett för mycket våldsporr?

  Och så alkoholen som delförklaring. Ja, om vi ser tillbaka i tiden så stämmer det. Men det otäcka är ju att nu tillkommer en grupp, män i grupp som INTE är berusade som kan begå dessa bestialiska handlingarna. Att alkoholen inte är orsaken att män går över gränsen, utan deras unkna kvinnosyn.

  Svara
  • Jan

    /  07/24/2016

   Alla förklaringar är giltiga tydligen. Utom de som är sanna. De måste man bortse ifrån.

   Svara
 34. Jan

   /  07/24/2016

  Sedvanligt folkförakt signerat Jan Guillou. SD-väljaren är en idiot tydligen. Fast det har vi hört förut. Apropå idioti: Jag kommer fortfarande ihåg den uppblåste Guillous mer än medelmåttiga insats i På spåret. Och hans vurmande för islam i samband med Arn-böckerna.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article23221446.ab

  Svara
  • Gigas

    /  07/24/2016

   ”Det går alltså inte att tala SD-are till rätta, det går inte att ”debattera” med människor som utgår från att alla fakta som kommer från medier och samhällets vetenskapliga elit automatiskt är fel. Som kolumnist kan man inte omvända en enda ­vilseförd stackars SD-are.”

   Man skulle kunna skriva så här också.

   ”Det går alltså inte att tala PK-are till rätta, det går inte att ”debattera” med människor som utgår från att alla fakta som kommer från alternativmedier och samhällets vetenskapliga elit automatiskt är fel. Som bloggare kan man inte omvända en enda ­vilseförd stackars PK-are.

   Svara
 35. Havre flarnstad

   /  07/24/2016

  Rekommenderas starkt :
  Unvis.it/www.aftonbladet.se/debatt/article23208778.ab

  PK den stora folksjukdomen så sammanfattar jag artikeln och det är det bästa jag läst i kvällspress så långt jag kan minnas.

  Att det är en proffesor som skrivit lägger tyngd bakom och extra kul är att han forskar på dumhet i arbetslivet , hur man okritiskt köper dominerande idéer.

  Dom har en poll och 95% håller med vilket visar lite på hur sjukt indoktrinerade många AB läsare är som inte inser att det är dom han pratar om alla fån som köper pappers tidningen och kör ”gillar olika” kampanjen och mest bara håller med precis som dom gjort även nu.

  Svara
 36. G

   /  07/24/2016

  Pernilla Andersson om hur hon hanterar hatstormen från män.

  Något jag funderat på är varför det alltid är s.k kändisar som kommer och ska prata (varför nu någon öht ska komma och prata om det i TV) om hat och hot de får, man ser aldrig någon vanlig svensson som kanske skrivit något provocerande nånstans, och efter det får hat och hot. Sen var det ju faktiskt inte bara män som kritiserade hennes inlägg bland kommentarerna under inlägget, en del kvinnor också. Iaf inget hat när jag läste igenom kommentarerna dagen efter inlägget publicerades, det kanske har kommit efteråt. Men det är väl en del hatmejl som hon fått säkert också. Och återigen, vad bra det vore om alla bara kunde sluta hata och hot mot andra, men givetvis gärna kraftigt kritisera och påpeka saker och ting när man vill det. Alla som skriver sin åsikt offentligt, oavsett var, måste vara beredd på att få hot och hat, det är bara så det är i dagens samhälle, bara lära sig att inte ta åt sig och inte ta det så allvarligt även om det givetvis är allvarligt, och gärna blockera & anmäla avsändaren.

  Advokaten Elisabeth Massi Fritz pratar om varför våldtäkterna ökar och vad lagen säger.

  Besviken på den här intetsägande insatsen av Fritz. Det hon ganska ofta skriver i debattartiklar och på sin Facebook är oftast av en heeeeelt annan och mycket modig karaktär. Väntade och väntade på att få höra åtminstone liiiite om svaret varför våldtäkterna ökar när jag såg henne i förmiddags, men nej, det kommer aldrig något som kan kallas ett svar på det. ;(

  Svara
 1. Två nya armband delas ut av Polisen: #halshugginte och #terrormördainte! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 2. Skämt är inkörsporten till tyngre grejer som våldtäkter! | WTF?
 3. Jag hjälper Bråvalla Festival motverka sexövergrepp! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: