Flaggkrigarna

Ni känner till dem, alla hårt kämpande hjältar som färgsätter sin profil på sin facebook till en en smått transparent flagga så fort det händer något dåd. En del gav upp för ett tag sedan efter det tredje, fjärde dådet och behöll det landets som de hade då, t ex franska flaggan. Det visade sig vara rätt metod eftersom vi nu är tillbaka i Frankrike igen så de kan återigen flaggkriga mot terrorismen och göra det viktiga jobbet.

Men man förstår ju att de har problem, Frankrike, Danmark, Frankrike igen, Belgien, Frankrike, Tyskland, Tyskland, Tyskland och så Frankrike igen igår (har säkert missat något…) för att inte tala om alla som händer i övriga världen och framför allt i Mellanöstern. Det är bråda dagar för Flaggkrigarna, de får byta profil lika ofta som de byter underkläder, jag förstår att de resignerar.

flaggor

Så jag fixade en multiflagga de kan använda! Nu slipper de hatta fram och tillbaka varje dag! Snart finns säkert Sveriges flagga där också.

Nu kanske alla oumbärliga Flaggkrigare surar lite och undrar vad jag gör i kampen mot terrorismen? Svaret är att jag gör inget. Precis som ni alltså…

**********

MSB ser att desinformation ständigt sköljer över landet

desinformation enligt MSB

”Man får en förvanskad bild av verkligheten” säger man. Då kanske man ska börja med det allra värsta, media med SR och Public Service i spetsen? Public Service har ju kämpat i många år med att anställa just sådana som förvanskar, vad förväntar man sig att få när det är en merit? Näsviseförmedlingen smyger omkring i korridorerna. Finns ju inga som kämpar hårdare än media för att ge en förvanskad bild? Varje dag, varje timma och varje minut så pumpar de ut förvanskad verklighet? Om de slutade med det skulle det också vara mycket lättare att känna igen det som andra står för. Nu drunknar det som kommer utifrån i floden som Sverige själva står för.

Vi har sett massor av förvanskningar i media de senaste åren, allt från ”kompetensregn som regnade över Sverige”, ”Sandvikenrapporten” och ”Brandmannen i Boden” till rena ljugattacker där man illustrerar till exempel ensamkommande ”barn” med bebisbilder och 4-åriga små tjejer som springer barfota över ängar. Eller så har man silhuetter av grova brottslingar som ska föreställa svenskar när det i verkligheten är afrikaner som är brottslingarna. Man kallar alla terrorister som dyker upp i världen för svenskar om de bara haft en kusins kompis brorsa som bott här. Då är man svensk minsann. Plus en jäkla massa annat! Om media slutar med sin förvanskning så kommer vi garanterat att lättare upptäcka allt de andra. Som det är nu så behöver inga utifrån destabilisera landet, det sköter vi alldeles utmärkt själva, bättre än någon annan ens kan drömma om…

Och MSB kanske ska prata med lite mindre ord, de är själva infiltrerade av just sådana som har som syfte att förvanska för vi får inte glömma att ett av MSB:s särskilt viktiga perspektiv är Genus och Mångfald. Man har släppt in genusfältet i verksamheten, genusfältet som snällast kan beskrivas som hardcorekommunister, och låter dem få inflytande. Vad tror ni hardcorekommunister har för syfte med sina idéer…? Sen pratar man i radio om desinformationsattacker? När man själva anställer desinformatörer som jobbar MOT Sverige och ser dem som särskilt viktiga? Really? Genusfältet sitter till och med i MSB:s vetenskapliga råd. Smaka på det några gånger.

**********

I UNT kan man läsa om ett av alla ”barnen” som kommit till Sverige de senaste åren och vad de ställer till med. Läs hela den länkade artikeln!

21 årig 14 åring

Och så minns vi att till exempel Rädda Barnen sagt att det inte är någon idé att ljuga om sin ålder eftersom man inte tjänar på det. Om inte till exempel Rädda barnen spridit desinformation så finns inget som kan kallas det alls längre. Och vi ser vilka som direkt fått betala priset för deras desinformation, det är inte generalsekreteraren Dahlin själv…

**********

Ett annat exempel på desinformation kan vi hämta från SVT idag

lättare få bostad för nyanlända

För det är också en form av desinformation att medvetet inte ge hela bilden. För vad det OCKSÅ handlar om är att det blir svårare för svenskar. Deras väntetider ÖKAR. Det är ju en ganska viktig sak som man inte gärna vill berätta, eller hur? Man bara blåser förbi de som kanske stått i bostadskö i 20 år och som hela tiden fått berättat att det inte finns några bostäder och lämnar dem hostande bakom sig i ett dammoln.

MSB kanske ska söka de värsta desinformatörerna på närmare håll? Man måste inte gå utomlands för att hitta dem, besök SVT, SR, Aftonbladet, Expressen och resten av tidningarna så hittar ni dem direkt. Ni blir säkert bjudna på kaffe också.

Kommer ni ihåg hur SvD gick tillväga när de i höstas skulle ge vanliga svenskars bild av asylkaoset? Friska upp minnet annars

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

88 kommentarer

 1. MiT

   /  07/27/2016

  Och som förväntat

  Det är så allvarligt ställt i landet att man inte kommer att kunna bara ignorera sånt här när valet närmar sig. Frågorna kräver svar.

  Svara
  • Olof

    /  07/27/2016

   Fast på ett sätt har ju Morgan rätt. Vi vet redan att det framförallt är invandrare, mest från MENA, som begår brott, så mer statistik behövs egentligen inte. Och det är ju onödigt att tidningarna skriver ut sådan information med, vi vet redan vilka det handlar om när vi läser om olika brott i nyheterna. Det ingår ju numera så att säga i begreppet ‘brottsling’.

   Ok, inte helt seriös, men resultatet av att man förtiger sådan info är inte att människor tror att det är ansiktslösa generiska brottslingar som ägnar sig åt brotten utan att de fyller i det saknade innehållet med sina egna fördomar och erfarenheter. Och tyvärr ligger det nära till hands att konsekvent anta att när etnisk härkomst inte rapporteras så beror det på att det helt enkelt handlar om att den inte är svensk.

   Svara
 2. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
 3. Bo

   /  07/27/2016

  I exemplet med 14-16-21-åringen är det som framgår tydligast tingsrättens monumentala och groteska naivitet! Man väljer att ”tro” på en grov brottsling egen uppgivna ålder. Det tyder på rent korkade människor som sitter i rätten. Men jag har iofs sett rättegångar (tingsrätt) där nämndemännen är halvdöda gamlingar, politiskt utsedda och ärligt talat framstod som tappade bakom en vagn. För övrigt är det dags att ändra lagen och ge polis och åklagare mycket större möjligheter att häkta minderåriga. Kan man begå grova brott så är man också ”mogen” nog att ta vissa konsekvenser. Samma gäller stwnkadtanee ”ynglingar” t.ex.

  Svara
  • Bo

    /  07/27/2016

   Blev lite kladd med autorättning i telefonen på slutet. Stenkastande ska det vara.

   Svara
 4. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
  • michael

    /  07/27/2016

   Hillary är allt det som feminister brukar anklaga män i maktposition för att vara,och det som enligt feminister skulle förändras med kvinnor i maktposition,visst är det ironiskt.

   Svara
 5. Rp

   /  07/27/2016

  En sak jag noterar är att 21-åringen har i samband med tidigare brottslighet utsatts för tandröntgen som visat 16 år, det talar ju för att rädda barnen har rätt i att det inte är en rättsäker metod att mäta in åldern. Alternativt att man räknar på det lägre intervallet i två led av någon anledning.

  Svara
 6. MiT

   /  07/27/2016

  Måste vara ett troll va?

  Svara
 7. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
 8. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
 9. Det är ju lätt att bara läsa objektiva, sanna nyheter. Innan man läser i media så sätter man på sig #Desiformerainte-armbanden!

  Svara
 10. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
  • Bo

    /  07/27/2016

   En dålig remake av en dålig (men kul slapstick) film är kvinnohat? Baserat på trailers är den en kopia/mix av tidigare filmer (som blev sämre med uppföljare), men med bättre digitala effekter. Kvinnohat, nja, usel film, ja (baserat på trailers, men numera visas nästan hela filmen i trailers). Men visst, idioter finns överallt och säkerligen är det en del som spårat ur i kommentarer.

   Svara
  • Kristian

    /  07/27/2016

   Vi får se, filmen har en helg till på sig att tjäna in budgeten:
   http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=ghostbusters2016.htm

   Angry Joe sade att skådespelarna var toppen i till exempel Bridesmaids, regissören är bra när han kan ta ut svängarna (dvs ‘R’ och inte som här ‘PG-13’). Men … manuset. Som en samling SNL-sketcher.

   James Rolfe sade ”No Review. I refuse.” Till och med det fick han mycket kritik för.
   Allt som inte är entusiastiskt medhåll är kvinnohat.

   Svara
   • Dreadlock

     /  07/27/2016

    Var just på IMBD och läste lite kritik av de som såg filmen. De flesta som skriver där är entusiaster och varannan kommentar är så objektiva man kan någonsin kan begära. Vilket betyder att den absoluta majoriteten av kritiker på IMBD återger strukturell kritik av långt fler cinematografiska parametrar än våra kultursidor numera retarderade tolkning av god film.

    Det känns hoppingivande att läsa kritiken, därför att det visar hur LITE stöd varje försök att koka ihop en sexistisk sörja med täckmantel popkultur,egentligen har. Folk är inte så korkade att de köper allt rakt över disk.

    http://www.imdb.com/title/tt1289401/reviews?ref_=tt_ov_rt

    Svara
   • Bo

     /  07/28/2016

    Jag har sett åtminstone tre av skådisarna i flera filmer, inkl brides maids, och i SNL och det är habila komediskådisar. Tom riktigt bra i en del mer dramafilmer. Om man då tycker denna film ”suger” men tycker skådisarna är bra i andra filmer, hur fan kan man då vara kvinnohatare? Får inte ihop det, men verkar som att all kritik mot personer av kvinnligt kön, eller sammanhang där de förekommer klassas som kvinnohat numera. Jag vill istället hävda att det finns gott om lättkränkta människor med narcissistiska självbilder som pådyvlar kvinnohat på all kritik. Det är lite ”white knight” över det hela: De sköra kvinnorna ska skyddas till varje pris.

    Svara
  • Jan

    /  07/27/2016

   Lustigt. De enda jag har hört tjata om filmen är feminister. Vad blir nästa steg? Ska män tvingas att gå och se tramset?

   Svara
   • Kalle

     /  07/27/2016

    Som damfotboll typ

    Svara
    • Gurkburken

      /  07/28/2016

     Ja, det är fotbollsintresserade medelålders vita män som bär upp damfotbollen som ledare och publik, ändå är det dem det gnälls på för det bristande intresset och de bristande pengarna inom damfotbollen. Uttrycket ”man ska inte skåda given häst i mun” tycks vara helt bortglömt.

     Svara
 11. MiT

   /  07/27/2016

  Ännu en festival på G alltså…
  ”Festivalarrangör nobbar tjejjour”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/kvinnojouren-portas-fran-augustikalaset

  Och det är visst samma Niclas Lagerstam som arrangerar den som Putte i Parken i Karlstad

  Svara
  • Jan

    /  07/27/2016

   Helt rätt av arrangören. Tjejjourer har ju visat sig inte göra någon nytta för säkerheten. Naturligtvis blir arrangören straffad av kommunen. Vilket bevisar att feminism är en statsideologi.

   Svara
  • Jans

    /  07/27/2016

   Om jag fattar artikeln rätt så fixar kommunen in dem. Återstår att se om övergrepp uteblir. Nu är detta en betalfestival så det blir nog färre övergrepp hursom. Varför inga tjejjourer på de problematiska gratisfestivalerna?

   Svara
   • Lövet

     /  07/28/2016

    Dessutom mer Svenson-Svenson-profil på arrangemanget vilket ger fler fullvuxna besökare och barnfamiljer. Men – området ligger å andra sidan bara sådär 1000-1200 m från en förläggning…

    Svara
 12. MiT

   /  07/27/2016

  En ledare av svensk medias kanske största vindflöjel. Starkt jobbat ändå att ringa in den näst största gemensamma nämnare och då också följaktligen den näst mest oanvändbara faktan i sammanhanget. Måste vara jobbigt att verkligen anstränga sig för att inte råka skriva nåt som kanske eventuellt kan vara till nytta för att lösa problemet.

  Och också rätt starkt att man inte hittills har kommit fram till att det handlar om kolbaserade livsformer. När man ändå är igång och inte vill åstadkomma något menar jag…

  ”men den gemensamma nämnaren för sexuella övergrepp på musikfestivaler är inte ensamkommande eller att man är av afghansk härkomst, kulturell tillhörighet eller frånvaro av svenska värderingar: det är att samtliga förövare är män. Även svenska sådana.”

  http://norran.se/asikter/ledare/rykten-som-spader-pa-fordomar-629972

  Svara
  • Jan

    /  07/27/2016

   Och ryktena förstärks när lokaltidningen inte publicerar hela sanningen. Orsak och verkan, Perlenberg.

   Att dra alla män över en kam går tydligen bra för Norran. Hur det med romer och invandrare. Kan man generalisera lika duktigt där?

   Svara
  • Jans

    /  07/27/2016

   Om någon säger att invandrare/asylsökande är överrepresenterade så är det lika sant i vilket fall som helst. Hur många gånger besvärjelsen ”bara män” upprepas.

   Svara
  • Bo

    /  07/28/2016

   Om 98% av övergrepp begås av invandrare/asylsökare är det en grotesk överrepresentation. Trots alla försök att dölja fakta har det kommit fram att senaste tidens uppmärksammade övergrepp och överfalls/gruppvåldtäkter till nästan 100% utförts av invandrare/asylsökare, så tyvärr Norran, ert skitsnack om ”alla män” biter inte längre. Jag fattar inte hur man kan ignorera den ofantliga kulturskillnaden och kvinnosynen mellan tex afganska och svenska män. Se bara på ”tokrunkarn i Rättvik”, ingen jävla hejd på något. Bilden av Sverige som målas upp av människosmugglarna måste vara ngt i hästväg, paradiset på jorden minst.

   Svara
 13. MiT

   /  07/27/2016

  Ahhh, det gamla mailkorgsargumentet igen.

  Svara
  • Kristian

    /  07/27/2016

   Den där halmbocken i Gävle som brinner ner varje år, kan vi vara säkra på att det inte egentligen är Perlenberg och andra som stjäl lite halm för egna byggen?

   Svara
  • G

    /  07/28/2016

   Det ”tror” jag inte att alla dessa tror. Vad som är mer skrämmande är att vi inte kan lägga alla fakta på bordet FÖRST och därefter diskutera saken. Men det vill ni inte, för då skulle det bli mycket svårare för er att hålla samma linje mot alla män som idag.

   Svara
 14. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
 15. MiT

   /  07/27/2016

  Ännu fler festivaler på G, kommer inte att bli så kul för en del…

  Svara
 16. Svenne

   /  07/27/2016

  OT: Socialismens framgångar…

  Svara
  • Kristian

    /  07/27/2016

   Låter bra. Kan bli ett stort språng framåt.

   Svara
  • T

    /  07/27/2016

   Lysenkoism.

   Svara
  • Det är inne i Ryssland att flytta till landet och odla mat. Framtiden för vänster?

   Svara
  • Bo

    /  07/28/2016

   Vad jag kommer ihåg slutade det inte så jävla bra. Är det dags för nästa ”Killing Fields” om de vägrar, kan man undra?

   Svara
 17. MiT

   /  07/27/2016

  ”Gang of Muslims storm nudist pool in Germany yelling ‘Allahu Akbar’ and threatening to ‘exterminate’ women for being ‘sluts’

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3710274/Gang-Muslims-storm-nudist-pool-Germany-yelling-Allahu-Akbar-threatening-exterminate-women-sluts.html

  Svara
  • T

    /  07/27/2016

   Dude, what the fuck is wrong with german people? (South Park citat)

   Svara
   • Kristian

     /  07/27/2016

    Hipp Hipp-alternativet för oss intellektuella:

    Svara
  • Gigas

    /  07/27/2016

   Deras stormning känns som en variant på att ha ”gått fel” och ”råkat” hamna på nakenbadet. 😊

   Svara
   • Svenne

     /  07/27/2016

    Islamisterna kanske behöver ”komma ut ur garderoben”…

    Svara
 18. Nu kanske alla oumbärliga Flaggkrigare surar lite och undrar vad jag gör i kampen mot terrorismen? Svaret är att jag gör inget. Precis som ni alltså…

  Tyckr du undervärderar det arbete du gör som nagel i ögat på makthavarna. Ditt skrivande är inte specifikt mot terrorism, nej, men du har gjort dig till en blåslampa i röva på de som faktiskt borde göra. Det är att göra något.

  Tack! :rose:

  Svara
 19. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
  • Jan

    /  07/27/2016

   Undrar om Vikander har förmåga till självreflektion? I så fall så kunde hon ställa sig frågan varför hon, som inte ens blev antagen till elevskolan, har fått dessa Hollywoodroller.

   Svara
   • Lövet

     /  07/28/2016

    Fast hon är ju bra skådis…

    …så varför tror hon att hon måste göra en Zara?

    Svara
  • Gurkburken

    /  07/28/2016

   Unga kvinnliga skådespelerskor har det lättare än unga manliga skådespelare i Hollywood. När de bli medelålders har de dock glömt bort sina egna tidiga framgångar och sina jämnåriga manliga kollegors tidiga svårigheter.

   Svara
 20. MiT

   /  07/27/2016

  Svara
  • Bo

    /  07/28/2016

   Måste va en feminist som skriver. Min grabb älskade höra Markoolio när han var mindre. Gick o sjöng bira, bira, bira etc när han var 5-6 år 🙂

   Svara
  • Jan

    /  07/28/2016

   Masspsykoser är sällan förnuftiga. Det ligger i själva ordet.

   Svara
 21. Jan

   /  07/27/2016

  Den evigt missnöjda Nisha i Expressen säger rakt ut att svenskar är rasister eftersom vi inte lät etiopiskan som lurade till sig ett svenskt medborgarskap genom skenäktenskap, som inte bor i Sverige eller kan svenska, tävla för Sverige i OS. Det är klockren rasism säger Sverigehataren Nisha: http://www.expressen.se/kronikorer/nisha-besara/nisha-besara-om-du-ar-idrottare-och-tanker-dopa-dig-se-till-att-vara-ljusharig/

  Svara
 22. Jan

   /  07/28/2016

  A-C Marteus om ”feminism på gränsen till hederslogik”: ”Men uppskruvat tal om nollvisioner och idéer om att polisen ska prioritera varje klapp på fosterlandets kvinnorumpor – det är inte helt sunt.

  Bland annat säger det ju till unga flickor: Din kroppsliga integritet är en ovärderlig skatt, både för dig och för samhället. Om något anonymt as i ett berusat folkhav klämmer sig på baken, då förväntar vi oss att du blir nedbruten. Denna tragedi kan med rätta komma att definiera dig och resten av ditt liv. Du sköra lilla skatt.

  Inom ramen för den logiken kan man knappast anklaga en anständig farsa om han håller sina döttrar hemma, bakom ömsint lås och bom.”

  http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/feminism-pa-gransen-till-hederslogik/

  Svara
 23. Jan

   /  07/28/2016

  Kritik mot det politiska etablissemanget eller vänsterjournalister (som Somar) hotar rikets säkerhet enligt Somar Al Naher på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/somaralnaher/article23239291.ab

  Svara
  • Kristian

    /  07/28/2016

   Somar Al Naher skriver om källkritik. Gödel hade en del att säga om det.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6dels_ofullst%C3%A4ndighetssatser

   ”Både IS, ryska staten och den svenska rasideologiska miljön …”
   En av dessa har mycket mindre inflytande än de andra två. Önskas extra betänketid?

   Svara
   • Rikard

     /  07/28/2016

    Hej.

    Då den svenska debatten ibland känns en som varandes smula skapad av Escher (på dålig syra, typ), och Gödel blir bödel via sina satser, så är det skönt att lyssna på Bach.

    Skamlöst boktips (fast du har säkert redan läst den): ‘Gödel, Escher, Bach: An Eternal Golden Braid’ av Hofstadter.

    Kamratliga hälsningar,
    Akilles & Sköldpaddan

    Svara
 24. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Chr Ewrk

    /  07/28/2016

   haha gillar att han inte orkar skriva ut sitt efternamn utan bara trar ett streck 😀 Jag förstår han.

   Svara
 25. frogfish

   /  07/28/2016

  Lite (eller ganska mkt) OffT, men definitivt en fråga för tokfeministerna.
  Det anses ju fruktansvärt att ge råd till tjejer om hur de kan minimera sannolikheten att råka ut för de risker som finns i samhället (på gränsen till att utföra ett riktigt överfall själv). Det brukar ju kallas att man ”skuldbelägger offret” (även om inget skett än).
  Då undrar jag hur UD kommer undan med en massa råd på sin hemsida om var och vad man ska undvika för att resa säkert, är inte det att ”skuldbelägga offret” också? Se länk nedan:
  http://www.expressen.se/allt-om-resor/ingen-reseavradan-for-istanbul-langre/

  Dags för Gudrun & co att ta tag i detta…..

  Svara
 26. Jan

   /  07/28/2016

  Den lesbiska biskopen i Stockholm, Eva Brunne, skriver att terrorn har ingenting med religion att göra samt att lösningen på densamma är mer mångfald: http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/eva-brunne-religionsdialogen-viktigare-an-nagonsin/

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/28/2016

   Blir dessa personer aldrig trötta på att höra sig själv prata?

   De borde ju någon gång själva begripa att kristenheten i Sverige inte kan göra ett smack för att råda bot på problemet med islamister, hur gärna de än drömmer om att deras egna godhet slutligen ska segra i den här frågan.

   Det som behövs är en påtvingad förståelse i de muslimska samfunden att i Sverige är religion en privatsak, det privata är inte politiskt. Om denna enkla tanke har svårt att få få fäste så får vi självklart försöka hitta sätt att få dem att begripa saken. Låt oss börja med att dra in allt skattefinansierat stöd till samtliga trosamfund och begränsa de ”rättigheter” som troeende inbillar sig ha, tex. rätten att få be på arbetstid och spöka ut sig i sagokläder mot arbetsgivarens riktlinjer.

   /Frida

   Svara
 27. Kristian

   /  07/28/2016
  Svara
  • Kristian

    /  07/28/2016

   Douglas Murray: ”When will our politicians accept the reality of Islamic terrorism?”
   http://www.spectator.co.uk/2016/07/when-will-our-politicians-accept-the-reality-of-islamic-terrorism/
   ”The more complex story of the Munich shooter allowed everyone to double-down on their favourite explanations for violence. Inadequate welfare provisions, unsuitable town-planning and bullying were all wheeled out to explain why Ali David Sonboly started shooting in a McDonalds. […] The BBC got around the problem by excising the ‘Ali’ and all reports of his religion. Instead, speculation about the shooting happening on the fifth anniversary of Anders Breivik’s terrorist assault in Norway meant that every-one could ignore the Muslim eyewitness who heard Sonboly shout ‘Allahu Akbar’ and headline on Breivik instead. Meaning that in Europe in 2016 a child of Iranian parents can be portrayed as a white supremacist, while no amount of Mohameds shouting ‘Allahu Akbar’ can be said to have any connection to Islam.”

   Svara
 28. Svenne

   /  07/28/2016

  Rosa-svarta blocket… Vänstern förökar sig genom delning:)
  Lång surrealistisk artikel. https://archive.is/0EP7t
  http://www.expressen.se/nyheter/det-okanda-hotet-mot-sveriges-prideparader/
  ”De är maskerade, arga, anarkist-feminister.
  Expressen har granskat vänsterextremisterna som gömmer sig bland det så kallade ”rosa-svarta blocket” i landets pridetåg. Deras mål är att stoppa poliser, moderater och – som de uttrycker det – ”andra nazister”.”

  Svara
  • Kristian

    /  07/28/2016

   ”De är maskerade, arga, anarkist-feminister”
   … medelklass, från villaområden.

   Svara
  • Gatuteater.

   Svara
  • Pelle2

    /  07/28/2016

   Bra i alla fall att Expressen skriver om idioterna inom vänsterextremismen som kommer undan med sitt hat och våld alldeles för ofta.
   Någon av dårarna menade att de inte sysslade med hat och våld utan kritik när dom skrämmer bort t.ex poliser och moderater från Prideparaden.

   Svara
 29. Kristian

   /  07/28/2016

  Expressen ”Universitetskanslern yrar om asylsökande”
  https://archive.is/dRyxC
  ”Må vara att många blandar ihop orden asylsökande och flykting i ett vardagssamtal. Men det är olika begrepp med klar juridisk innebörd. Och dem borde Universitetskanslern ha koll på, myndigheten ska ju inte bara granska kvalitet utan också utöva juridisk tillsyn över högskolevärlden.”

  Svara
 30. Pelle2

   /  07/28/2016

  OT:
  Dana Pourkomeylian, Socialliberal samhällsdebattör och juriststuderande, skriver i dagens Aftonbladet om det felaktiga i att säga att sexualbrott i huvudsak begås av män från andra kulturer.Detta trots att den senast tillgängliga statistiken från BRå visar att det är så det förhåller sig.
  Nu försöker ju myndigheten tysta ner det hela genom att inte samla in någon statistik eller åtminstone inte offentliggöra den.
  Hon har däremot inget problem med att kollektivt skuldbelägga män från hela världen trots att det är en försvinnande liten del av oss män som sysslar med sådant.
  Hon avslutar sin debattartikel med följande:

  ”Mord, våld, sexuellt våld, övergrepp mot barn, krig och terror har alla en sak gemensamt och det är inte en viss kultur. Det är inte en religion. Det är det faktum att förövaren i största majoritet är man.

  Det är inget som går att förneka. Det är inget som går att förklara bort och det är inget som en kan avsäga sig ansvaret ifrån genom att lägga skulden på en annan kultur.

  Faran ligger i grund och botten i mansrollen, inte i kulturen. Den mansrollen delar alla män gemensamt – oavsett varifrån han kommer. Vill vi förändra våldet och de sexuella övergreppen är det också där förändringen måste ske.”

  Undrar återigen varför samhället har stiftat lagar mot sexualbrott om det är en del av manskulturen ? Enligt feministerna så är det ju vi män som bestämmer och om vi gillar sexbrott, som dom påstår, skulle vi väl inte stifta lagar mot dom ?

  Att påstå att religionen inte är roten till många problem är verkligen att sticka huvudet i sanden. Religion utövas även av kvinnor så då är dom definitivt en del av problemet…
  När skall Dana acceptera sin roll i det problemet?
  Som man kan jag säga att jag aldrig har varit i ett sammanhang där någon man uttrycker att han gillar att utöva sexuellt våld mot kvinnor. Tror nog att de flesta män säger samma sak. Hur kan man då påstå att problemet ligger i manskulturen eller att sexbrott är en del av den ?

  http://archive.is/yiEgT

  Personlige blir jag också skrämd av att hon är en juridikstudent. Hur skall jag som man kunna lita på att jag får en rättvis rättegång om hon är t.ex åklagare eller advokat ?

  Svara
 1. De vlaggenkrijgers – Fenixx.org
 2. Fenixx.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: