Kärlek i överflöd

Kärlek i överflöd kan man läsa om i Expressen idag, ”Det okända hotet mot Sveriges Prideparader” och det handlar om extremister på vänsterkanten såklart. Radikalfeminister som alltid sätter kärleken först. Eller? Hatet glöder i dem, de rättfärdigar sitt hat med att de är så utsatta, av polisen, av borgarna, ja av hela samhället. De har gripits av polisen så därför hatar de polisen. De var säkert jätteoskyldiga när de greps, de var bara ute och fönstershoppade eller plockade blommor…

rosasvarta blocket

Det här är vad man får när man omhuldar radikalfeminismen. Hur kunde man tro något annat? Jag garanterar att om man kunde kolla upp varje enskild hatare så skulle man hitta tydliga kopplingar långt upp i hierarkin i Fi, V och i MP. Kanske något i S också. Och ett antal av de i det ”rosa-svarta blocket” är med största säkerhet genusstudenter eller har varit det.

rosasvarta blocket1

Det sägs i artikeln att det handlar om något hundratal och om det bara vore ett hundratal så hade det inte varit ett problem alls men de är ju inte bara något hundratal som stödjer utan det handlar om tusentals. Hundratalet är ju bara de som gör slag i saken så att säga, sen finns det massor av tysta sympatisörer. Om sympatisörerna inte fanns hade de blivit omhändertagna av de andra för länge sedan men det blir de ju inte. Man vill ha dem omkring sig, man tycker att de är bra.

Lite samma problem som med IS-terrorister, det är ett fåtal muslimer som skulle kunna tänka sig att själva utföra sådana dåd. Hade problemet bara varit dem så hade man ganska enkelt kunnat åtgärda problemet. Men det är inte så enkelt eftersom det på varje som är beredd att utföra dåd finns massor som sympatiserar i det tysta, som vill ha vad IS eftersträvar.

Man har alltså med vidöppna armar släppt in radikalfeminismen överallt, man har tillåtit dem att kapa allt som kunde vara bra. Ja man har inte bara tillåtit dem, man har i det tysta förmodligen jublat inombords. Det kryllar av dem i Public Service och på på tidningarna. Ta bara Kulturnyheterna på SVT, de pumpar ut radikalfeministisk propaganda varje dag. Nyspråket ser vi hårresande exempel på nästan varje dag, visste ni att det som normala människor kallar ”illegala invandrare” och som sedan bytte namn till ”papperslösa” numera heter ”tillståndslösa”? Det drivs på ganska hårt av Public Service och jag garanterar att vi snart från Kulturnyheterna kommer att få veta att krig är fred, frihet är slaveri och att okunnighet är styrka. Så nära är de…

Hela HBTROFLLOL-rörelsen är totalkapad av extremister och har varit det länge. Den har blivit just en ROFLLOL-rörelse, ett spektakel som folk skrattar åt, som inte vågar göra nåt åt problemen där de är som störst utan nöjer sig med att slå in öppna dörrar på Södermalm, som inte ens vågar ta itu med de egna problemen som orsakar att folk ser misstänksamt på dem. Eller vågar och vågar, RFSL själva är ju på sympatisörsnivån med de hundratalet, de vill inte helt enkelt.

Könsmaktsfeminister är med och bidrar till att hatarna får luft oavsett parti eller var de står i andra frågor. Birgitta Olsson och Maria Arnholm är UTMÄRKTA exempel på radikalfeminister som i dessa frågor lika gärna skulle kunna vara rabiata Fi-medlemmar. Arnholm är dessutom styrelseledamot i en ekonomisk förening som har som syfte att mjölka bidragsmiljoner i radikalfeminismens namn, MINST 8 miljoner på 4 år har man mjölkat.

Tecken på att galningar tolereras och kanske till och med är önskvärda i sådana här sammanhang, som till exempel Pride men även andra demonstrationer och liknande, har ju funnits länge

hata vita rika straighta män

Vet inte från vilket år bilden är men gissar att det är minst 6-7 år sedan i alla fall.

mansslakt kvinnomakt

Bilden ovan promotades av SSU i Kronoberg för över 10 år sedan. Kärleken flödar över i radikalfeministiska kretsar.

Sen finns det massor av exempel där andra ska käka bly, att man ska använda AK-47 och liknande mot oliktänkande och så vidare. Alltid tillsammans med radikalfeminister och feministiska slagord. När Expo ska ”övervaka” något så står de tillsammans med de röda fanorna med hammaren och skäran som ALLTID finns i massor på demonstrationer och sådant. Gissa var sympatisörerna till det ”rosa-svarta blocket” också gärna står någonstans…?

Men ändå lite kul att just Expressen har ett reportage om hattyperna eftersom de faktiskt haft ett nära och lukrativt samarbete med sådana som definitivt har sina tentakler även i de kretsarna och styr på något sätt, direkt eller indirekt. Researchgruppen… Undrar om de frågat dem hur det ligger till? Det borde de ha gjort för varför gå över ån efter vatten när man haft dem i lokalerna och polar med dem liksom?

Heterohatets dag 2010, där dök förra regeringens mansexpert upp minsann… Och undrar hur många av de hatare nämns i Expressens artikel och som var aktiva på West Pride som också kan kopplas till Kvinnofolkhögskolan i Göteborg…?

Jag tog upp det politiska spektaklet Pride när West Pride gick för cirka 1,5 månader sedan.

**********

Idag på Aftonbladet debatt kan man återigen läsa en artikel som säger att män är problemet och inte kultur, återigen ser vi samma halmgubbeargument som de rabblar som en sorts besvärjelse

män inte kultur igen

Hon VET att det hon säger i artikeln inte är sant men ändå så rabblar hon besvärjelsen som om hon tror att det blir mer sant bara därför. Redan i tredje meningen börjar det eftersom man får samma lön för samma arbete i Sverige, kan skilja några kronor upp eller ner på grund av individuella löneförhandlingar. Så är det. Det är olagligt med lönediskriminering men av någon märklig anledning så verkar det inte finnas några anmälningar trots att det borde krylla av sådana företag. Visa upp svenska företag som lönediskriminerar eller håll käften! Sen fortsätter det i samma stil genom hela debattartikeln som tar upp våldtäkter och sexuella övergrepp.

Hon säger att det beror på män och inte på kultur. OM det beror på män så SKA cirka 80% av alla övergrepp vara begångna av vita svenskar och cirka 20% av resten. Är det så har hon helt rätt! Är det inte så har hon stora problem med sin teori! Då är det annat än män som ligger bakom vare sig man vill det eller inte. Och hon VET att hon är nere i diket och kör…

Fan, har folk inte gått i skolan och lärt sig minsta gemensamma nämnare? Är det 98% av alla som begås av män så är INTE minsta gemensamma nämnare män utan människor.

Om MINDRE än cirka 80% av alla anmälda sexuella övergrepp i någon form begås av svenska män fast det statistiskt borde vara cirka 80% så finns INTE problemet hos män generellt utan någon annanstans eftersom det betyder att det finns en överrepresentation hos någon annan grupp än de svenska männen och att den överrepresentationen måste bero på något annat än att de är just män. Hur stor är den överrepresentationen? Av alla sexualbrott som anmäls, hur många har förövare som ursprungligen är svenska män, dvs född i Sverige av två svenskfödda föräldrar? Är det cirka 80%? Nä, det är ju inte det… Gissar att hon inte är så intresserad av sådana siffror eftersom man då kan ringa in lite mindre grovt än bara ”män”.

Sådana som Dana tillhör också dem som ger syre åt det ”rosa-svarta blocket” eftersom de delar ideologi, Danas debattartikel är enbart radikalfeministiskt snömos och inget annat. Samma sak som gror i det ”rosa-svarta blocket”.

statistik från 80 talet

Har verkligen var man kommer från ingen betydelse? Saknar kultur betydelse? Om det handlar om män borde ju alla länder/områden ha exakt samma värde i tabellerna. Då hade Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisien inte haft 23 gånger så högt värde jämfört med Sverige utan samma? Och det ser likadant ut idag, kanske lite större skillnader men i stort sett så ser det nog likadant ut. Det har vi att förhålla oss till och då hjälper inga besvärjelser från radikalfeminister.

Det första steget till att överhuvudtaget börja kunna lösa några problem alls är att sluta ge möjligheter för uppenbart faktaresistenta som Dana och andra som hon att sprida sina besvärjelser och irrläror.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

162 kommentarer

 1. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  07/28/2016

   Postar om en kommentar jag skrev om detta i det föregående inlägget sent idag.

   Dana Pourkomeylian, Socialliberal samhällsdebattör och juriststuderande, skriver i dagens Aftonbladet om det felaktiga i att säga att sexualbrott i huvudsak begås av män från andra kulturer.Detta trots att den senast tillgängliga statistiken från BRå visar att det är så det förhåller sig.
   Nu försöker ju myndigheten tysta ner det hela genom att inte samla in någon statistik eller åtminstone inte offentliggöra den.
   Hon har däremot inget problem med att kollektivt skuldbelägga män från hela världen trots att det är en försvinnande liten del av oss män som sysslar med sådant.
   Hon avslutar sin debattartikel med följande:

   ”Mord, våld, sexuellt våld, övergrepp mot barn, krig och terror har alla en sak gemensamt och det är inte en viss kultur. Det är inte en religion. Det är det faktum att förövaren i största majoritet är man.

   Det är inget som går att förneka. Det är inget som går att förklara bort och det är inget som en kan avsäga sig ansvaret ifrån genom att lägga skulden på en annan kultur.

   Faran ligger i grund och botten i mansrollen, inte i kulturen. Den mansrollen delar alla män gemensamt – oavsett varifrån han kommer. Vill vi förändra våldet och de sexuella övergreppen är det också där förändringen måste ske.”

   Undrar återigen varför samhället har stiftat lagar mot sexualbrott om det är en del av manskulturen ? Enligt feministerna så är det ju vi män som bestämmer och om vi gillar sexbrott, som dom påstår, skulle vi väl inte stifta lagar mot dom ?

   Att påstå att religionen inte är roten till många problem är verkligen att sticka huvudet i sanden. Religion utövas även av kvinnor så då är dom definitivt en del av problemet…
   När skall Dana acceptera sin roll i det problemet ?

   Som man kan jag säga att jag aldrig har varit i ett sammanhang där någon man uttrycker att han gillar att utöva sexuellt våld mot kvinnor. Tror nog att de flesta män säger samma sak. Hur kan man då påstå att problemet ligger i manskulturen eller att sexbrott är en del av den ?

   http://archive.is/yiEgT

   Personligen blir jag också skrämd av att hon är en juridikstudent. Hur skall jag som man kunna lita på att jag får en rättvis rättegång om hon är t.ex åklagare eller advokat ?

   Svara
   • Bo

     /  07/29/2016

    Inte fan har vi samma ”manskultur” som i Afghanistan! Det är väl solklart för de allra flesta svenskar, kvinnor inkluderat. Problemet verkar vara att fröken juridikstudent inte har en aning om vad en svensk man är då hon lever i sin studentbubbla tillsammans med andra genuslärde och radikalfeminister. Kvinnor, eller rättare sagt unga tjejer, tokdominerar på juristutbildningarna och något manligt perspektiv lär de inte kunna ta in under utbildningen, ”surrounded by peers” som de är.

    Svara
    • Bo

      /  07/29/2016

     Afghanistan var bara ett exempel, men det gäller generellt. Vi har en annan ”manskultur” än spanjorer och italienare också. Skillnaden är naturligtvis mindre än jämfört med mena-länder, men den finns tydligt. För övrigt gäller det likaledes för kvinnor. Men det är de destruktiva, förtryckande och våldsamma delarna som är de stora skillnaderna i ”kulturen” och dessa delar vill vi inte ha in i Sverige helt enkelt.

     Svara
 2. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Jan

    /  07/28/2016

   Okej. Gemensamt för åldringsbrott är att de nästan uteslutande begås av romer. Romer är alltså problemet här. Eller romernas kultur. Gemensamt för problemen med tafsande på badhus och popfestivaler är att tafsandet begås av invandrare. Problemet är alltså invandringen. Utan invandring slipper vi dessa problem. Problemet med den stora ökningen av försörjningsstöd i landets kommuner beror på invandringen. Problemet är invandrare som grupp. Och så vidare, och så vidare….

   Svara
  • Rikard

    /  07/28/2016

   Hej.

   Jag säger det inte ofta men hon förtjänar ett ‘dra åt h*lvete!’, för den uppräkning av vidrigheter hon jämställer med psykisk störning. Psykiskt sjuka som grupp-beteckning är en legitim slagpåse och spottkopp för folk som hon att slippa konfrontera den inre varelse vi alla bär, som i det godas namn är kapabel till vad som helst. Så mycket lättare då, att reducera en grupp vars dagliga liv ofta är skräck och lidande, till monster.

   Hon vet inte vad hon talar om, och kommentaren om ‘genetisk defekt’ förvånar inte: all socialism har alltid velat ursäkta sina mord och steriliseringskampanjer med att skylla på psykiska störningar och ‘genetiska defekter’.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Senior

     /  07/29/2016

    Troligen vet hon precis vad hon talar om.
    Dessa människor är revolutionära kommunister, även om de kallar sig något annat för att folk inte skall se sambandet.

    Man kan vara nyttig idiot till en viss gräns, men när den är passerad är du aktiv förespråkare.

    Svara
 3. J.G

   /  07/28/2016

  Dana försvarar nog mest sina släktingar genom att dra in alla andra.

  Svara
  • T

    /  07/28/2016

   En genetisk defekt som går att spåras via DNA.

   Svara
   • Kristian

     /  07/28/2016

    Ärftlighet varar längst.
    (Sture Allén, circa 1986.)

    Svara
 4. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Ge fan i skolan. Där går barn. Skolan är redan reformerad så all kunskap har flugit ut.
   Kan skolan undervisa barnen i grundläggande kunskap? Det är frågan som bör certifieras.

   Svara
   • T

     /  07/28/2016

    Speciellt NO ämnen och matte lyser med sin frånvaro. Idag var det ”klimatet” i Gomorra Sverige på SVT. Varje gång det kommer en kraftigare regnskur på Södermalm.

    Svara
   • Alex Nyström

     /  07/28/2016

    Jag är glad att jag gick i grundskolan på 90-talet. Tycker synd om dem som ska ”lära” sig något i dagens skola, däribland mina syskonbarn.

    Svara
  • Jan

    /  07/28/2016

   Det här handlar också om kvinnor som grupp, inte kultur antar jag?

   Svara
 5. MiT

   /  07/28/2016

  ”Fyra kvinnor anhållna för åldringsbrott i Växjö”
  http://www.smp.se/vaxjo/fyra-kvinnor-anhallna-for-aldringsbrott-i-vaxjo/

  Svara
 6. Rp

   /  07/28/2016

  Om det är kultur som du säger tokis, hur kommer det sig att det inte sker fler våldtäkter?
  Kan det vara så att du liksom feministerna förenklar mer än nödvändigt för att få fram en poäng?
  Jag tror att vill man komma till rätta med problemen vi står inför måste man gräva djupare än både kultur och män.

  Svara
  • Kristian

    /  07/28/2016

   Halmgubbe. Ingen säger att det är den enda orsaken.
   Men, allvarligt talat, hade vi sett dessa problem om invandringen de senaste 25 åren hade varit europeer som går direkt ut i arbete?

   Det vanliga frågan igen: var är de zenbuddistiska självmordsbombarna? Jainister som attackerar skolbussar? Amish som tafsar på kvinnor på festivaler och bad?

   Svara
  • MiT

    /  07/28/2016

   Fast kultur är EN orsak som faktiskt går att identifiera och det ganska enkelt. HUR ser det ut i de länder som folk kommer ifrån? En tjej som går utan slöja och utan manligt sällskap, vad är det för en tjej och VAD är tillåtet att göra mot henne? En del av dem som håller på här vet att det är fel, de är kriminella helt enkelt som skiter i vad som helst, sen finns det garanterat ett antal som inte ens förstår att man inte gör så eftersom det i praktiken krävs av dem i hemländerna. Det är sättet man ”håller kvinnorna i schack” där de kommer ifrån.

   OM inte kultur (betyder inte att alla är sådana, finns massor som inte vill ha det så, kanske därför många flytt!) ligger bakom den extrema överrepresentationen från vissa områden, vad tror du att det är? Klimatet? Sanden? Hudfärgen? Kosten? Kameler? Husen? Hårfärgen? Religionen (hur man nu skiljer på kulturen och religionen i många länder)? Något måste ju orsaka överrepresentationen och ”socioekonomiska faktorer” faller bort direkt eftersom då borde massor med fler som lever just under sådant bete sig likadant. Kanske en mikroskopisk andel kan härledas till det.

   Svara
   • Uppfostran är kultur. Uppväxtmiljön är kultur. Religion är kultur. Politik är också kultur likaså lagstiftning. Det följer med i bagaget. Bara att man passerar en gräns ändras inte innehållet.
    Såg en arabisk artikel (översatt har tappat länken) som berättade om de tusentals svenska kvinnor vilka längtade efter riktiga män. Illustrerad med snygga blondiner. Vilken besvikelse det måste vara när ingen vill ställa upp här. Usel reklam.

    Jag bodde flera år i Asien på en svensk camp med övervägande majoritet svenska män. Varför var det inga våldtäkter där? Kultur? Fostran? Eller bara så behandlar man inte en människa?

    Svara
    • Rp

      /  07/28/2016

     Jag ser nästan dagligen reklam om ryska kvinnor som söker riktiga män, så där kanske vi är mer lika än olika? 😉
     Skämt åsido, som du säger är allt det du nämner en del i formandet av individen (kultur) Att då bara skylla på kultur när det är så många aspekter som formar oss är att ta den lätta vägen. Vill man komma tillrätta med problemen måste vi peka ut vilka delar av kulturen vi inte kan tolerera. Synen på familjens heder t ex.

     Svara
    • T

      /  07/28/2016

     George Soros ligger bakom bedrägeriet som lurar hit invällarna, samtidigt som de kriminella kan blanda sig i samma horder.

     Svara
     • Pelle2

       /  07/28/2016

      Kan du bevisa det ?
      Jag har ingen anledning att skydda Soros för jag har ingen anknytning till honom eller anledning att försvara honom men om du inte kan bevisa ditt påstående så är det inte mycket värt.
      Då liknar det mest en konspirationsteori.

     • T

       /  07/28/2016

      George Soros W2EU Group.

   • Rp

     /  07/28/2016

    Orsakerna är naturligtvis ett pussel av olika orsaker där både kön och kulturell tillhörighet spelar roll, frågan är om det går att bryta ner ännu mer för att få fram en bättre bild. T ex är det ju mer kulturkrocken mellan arabisk och svensk kultur än den arabiska kulturen per se som är orsaken, en annan delförklaring skulle kunna vara avsaknad av en trygg fadersgestalt? Upplevd rasism? Bristande utbildning i svensk värdegrund? Lågt IQ? Empatistörningar? Rasism (egen)? Fastnar man vid att det är kulturens fel är man bara snäppet närmare än om man skyller på alla män.

    Svara
    • MiT

      /  07/28/2016

     ”T ex är det ju mer kulturkrocken mellan arabisk och svensk kultur än den arabiska kulturen per se som är orsaken, en annan delförklaring skulle kunna vara avsaknad av en trygg fadersgestalt? Upplevd rasism? Bristande utbildning i svensk värdegrund? Lågt IQ? Empatistörningar? Rasism (egen)? Fastnar man vid att det är kulturens fel är man bara snäppet närmare än om man skyller på alla män.”

     En lite fråga bara först, anser du att kulturer där tjejer är fritt villebråd att antasta och är horor om de inte täcker sig och har manlig släkting med sig när de är ute är problematisk eller anser du att den är finfin? Jag undrar faktiskt.

     Nästan ALLT du räknar upp där tillhör ju kulturen? Kulturkrocken i sig kan inte vara orsaken alls eftersom det då också antyder att det är vårat problem vilket det inte är på något enda litet sätt. Eller ska inte vara i alla fall även om vi nu har fått skiten i knät i alla fall. Då är det de facto den arabiska kulturen som är orsaken eftersom de tar hit den, det är inte vi som tar dit vår. Eller hur? Och det är väl inte så kontroversiellt att anse, från vår syn på det, att kvinnor har det MYCKET värre i de länderna? Så om det inte är vår kultur som ligger bakom så är det deras. Plus kombinationer av orsaker som samverkar. Men saker som samverkar kan man nog lägga in under kultur i alla fall.
     Så hur kan det vara själva krocken när faktum är att de är extremt överrepresenterade i sexuella övergrepp? Är det inte ganska klart då att felet INTE finns i vår kultur på något sätt? Inte mer än det vanliga som alltid har förekommit här alltså? Har inget med krock att göra alls utan att man släpper inte gammal skit bara för man passerar landsgräns.

     Skulle funka mycket bättre om det inte fanns så många från egna gamla kulturen att omge sig med. 1 ny pers i samhälle med 1000 invånare skulle vara tvungen att ändra sig snabbt som tusan, 20 pers i samma samhälle behöver knappt alls ändra sig. 100 pers i samhället kan leva ut sin gamla skit hur mycket de vill utan att något händer. Hur många finns det i varje samhälle som dras till varandra och inte blir tvungna att ändra sig…?

     Allt du räknar upp är under påverkan av kulturer förutom kanske IQ (fast kanske IQ ändå eftersom man i vissa kulturer gifter sig med relativt nära släktingar i generationer vilket kanske ger effekt till slut?) och empatistörningar och man får allt vara bra jävla naiv om man tror att utbildning i värdegrund skulle ens minska siffrorna med bråkdelar av promille.

     Svara
     • Rp

       /  07/29/2016

      Jag anser att svensk kultur är det bättre alternativet, det är min subjektiva uppfattning och ingen objektiv sanning.

      Då den ”svenska nakenheten” krockar med synen på en ärbar kvinna är det ju just kulturkrocken som gör att de svenska kvinnorna är mer utsatta än sina motparter från deras hemländer, alltså är det kulturkrocken snarare än kulturen i sig som är problemet.

      ”Nästan ALLT du räknar upp där tillhör ju kulturen? ”

      Ja, och nästan alla är män, det jag försöka få fram är att bara skylla på kultur är ungefär som att bara skylla på män.

      Det finns goda egenskaper i arabisk kultur vi borde ta åt oss, att vörda äldre t ex.

     • MiT

       /  07/29/2016

      Men du smyger runt problemet som INTE är krocken utan den kultur som DE försöker (tar) ta hit. Det du nästan säger är att om VI bara anpassar oss så blir det inga problem. Problemet är ju solklart på DERAS planhalva, det är DE som ska anpassa sig till OSS eftersom de kommer hit, det är inte vi som kommer till dem. De får gärna behålla de delar av sin kultur som är harmlösa men vad vi ser är inte harmlöst, de MÅSTE droppa sån skit direkt, det måste vara ett absolut minimikrav.

      Det är inte krocken som skapar enorm överrepresentation utan att det är vad man i deras hemländer gör mot tjejer som beter sig som i Sverige. Du kan få ner siffrorna om vi gör som de vill men det tycker jag inte är ett alternativ…

    • Rikard

      /  07/28/2016

     Hej.

     Är alla kulturer och folk lika värda?

     Om ett svenskt par flyttar till bystan i Afghanistan, tror du att mannen börjar bete sig som en afghan då? Bör han göra det?

     Kom ihåg, det finns snart sagt ingen våldshandling, inget övergrepp, ingen tortyrmetod, som inte vid något tillfälle inte hyllats och förklarats gudibehaglig och nödvändig, eller en plikt, någonstans.

     Så är kulturer, vilka manifesteras i seder och vanor, och behandling och bemötande av andra och varandra, lika värda?

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
     • Beror nog på vem man frågar.

     • Opie

       /  07/29/2016

      Retorist fråga men jag svarar ändå. NEJ, alla kulturerär inte lika värda, det finns kulturer som är rent avskyvärda och människofientliga som helt enkelt borde utrotas från planetens yta

 7. Svenne

   /  07/28/2016

  ”Signalementen” blir allt märkligare…

  Svara
  • Kristian

    /  07/28/2016

   ”Förgrömmade unge!”

   Svara
   • T

     /  07/28/2016

    Säger man fortfarande tollar i Skåne?

    Svara
    • Nilsson

      /  07/29/2016

     Tållor kallar man tofflor, tollar är något annat 😉

     Svara
  • Rikard

    /  07/28/2016

   Hej.

   Rasifierade träskor heter det väl? Eller trätollor/-tollar.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Bo

    /  07/29/2016

   App,app, inte ange färgen på träskorna. Det kan kränka alla ägare till träskor med en viss färg. Men skämt åsido, färgen på träskor är rätt detaljerat men ngt annat måst väl också ha noterats?

   Svara
 8. MiT

   /  07/28/2016

  Samma gamla trötta typer som är igång och klagar på precis ALLT som kan vara något bra. Precis allt som normala människor tycker är bra och riktigt är de och ständigt klagar på…

  Svara
  • Pelle2

    /  07/28/2016

   Advokat Emma vet tydligen att tjuven är oskyldig trots att två poliser såg stölden med egna ögon och ingrep eftersom hon skriver ”tjuven” inom citattecken.
   De visar ju heller inte ansiktet på brottslingen så vad gnäller dåren på ?
   Är det som vanligt att man inte får visa när en person med utländsk härkomst begår brott ?
   Skulle hon ha gnällt om bilden visade en svensk man som greps ?
   Apologeter som hon får mig att vilja spy !

   Svara
  • G

    /  07/28/2016

   Ahahahaha LÄS denna tråden där YB krossar en viss marcus jerräng på ett underbart sätt!!! 😀

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  07/29/2016

    Låt oss istället fråga advokaten om varför hon klankar ner på tjejer, de ska ju vara pepp oss emellan, för det har feministisk vetenskap slagit fast.

    /Frida

    Svara
   • Bo

     /  07/29/2016

    Herr Jerräng (Sveriges fjärde sexigaste twittrare btw, utsedd av nyheter24) blev tvärsur när polisbefälen inte omedelbart erkände att han hade rätt i sin kritik och sedan pudlade. Herr Jerräng verkar ha en enorm övertro på sig och en närmast narcissistisk personlighet (baserat på twitterflödet i alla fall). Jag för min del tycker det var ett ypperligt ingripande av poliserna som solbadade. Vill även påpeka att hon inte har full kroppstyngd på rygg/skuldror utan endast låser armen på tjuven med sitt knä (mtp kritiken och jämförelse med Osmo Vallo-fallet som förekom i flödet). Mtp antalet likes tror jag de flesta normala människor tycker det var ett mkt bra ingripande. De flesta svenska normala människor, inkl jag själv, sympatiserar antagligen starkt med polisen på gatan och är tacksam över deras enorma slit. Trots en fullständigt katastrofal polisledning.

    Svara
   • G

     /  07/29/2016

    Svara
    • Pelle2

      /  07/29/2016

     Så Ulf anser att det är snatteri att stjäla saker från privatpersoner ?
     Vad är då stöld enligt honom ?
     Definitionen av snatteri ser ut så här:
     Stöld beskrivs i 8 kap. 1 § och 12 § brottsbalken (BrB)
     Stöldbrottet förekommer i tre allvarlighetsvarianter (nämligen normalgradig, ringa och grov) som alla, har sin egna term:
     Ringa stöld benämns snatteri och återfinns i 8 kap 2 § Normalgraden av stöld benämns stöld 8 kap 1 §
     Ringa stöld handlar om att det stulnas värde är lågt. En vanlig smartphone brukar gå på allt ifrån några tusen till omkring sju tusen kronor.Inget av detta kan bedömas som ringa ur ekonomisk synvinkel.
     Skulle vara kul att se honom argumentera på samma sätt om han själv blev drabbad….Något säger mig dock att han skulle springa till polisen och gråta ut om han själv blev drabbad.
     Hur kan han för övrigt veta att polisen ljuger om stölden när han inte var där ?
     Är han synsk ?
     Helt jävla sjukt att han anklagar polisen för rasism. Idioter som han är sådana som förstör vårt samhälle !

     Svara
     • Jans

       /  07/29/2016

      Det var ju inte Ulfs telefon och tjyven var inte svenskfödd. Då blir det viktigare att klaga på poliserna. Det som däremot förvånar i historien är att två poliser inte omedelbart genomskådar en ”tidningsförsäljare”. Metoden är han använde är ju välkänd.

     • Gurkburken

       /  07/29/2016

      Värdet på telefonen och det faktum att tjuven var tvungen att göra ett integritetsintrång för att stjäla den gör att det endast kan vara fråga om stöld av normalgraden eller gröv stöld.

 9. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Embryo

    /  07/28/2016

   SD-språk?
   Skrämmande hur någon på fullaste allvar tror/anser att bruket av uttrycket ”det goda våldet” (eller ”det goda hatet”) är SD-språk. Var inte det t.o.m. titeln på Uppdrag Gransknings reportage om just vänstervåldet?

   Svara
   • Jans

     /  07/29/2016

    Jag får för mig att Axess tidigt använde begreppet. Men SD känner sig säkert stolta över att få äran av att ha hittat på begreppet. Det är ett bra begrepp som precist fångar innebörden.

    Svara
  • Embryo

    /  07/28/2016

   Jag bor inte i Malmö, men mina fördomar om staden gör att jag inte skulle bli förvånad om det är sant:

   Svara
   • Pelle2

     /  07/28/2016

    Om Pride Malmö inte ställer upp på våldsvänsterns ideologi bör dom definitivt slänga ut det svart-rosa patrasket.
    Om dom ställer upp på våldsvänsterns ideologi så har dom diskvalificerat sig från att ha synpunkter på om de själva blir angripna av andra extremister.Då är dom inte ett skit bättre än högerextremisterna.

    Svara
  • Pelle2

    /  07/28/2016

   Skrämmande att Huupponen tycker att man inte får kritisera vänsterextrema feminister.
   Är det någon som skall skämmas så är det hon…

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  07/29/2016

    Två något urlakade ord.

    1. Skrämmande – betyder numera inget som är speciellt farligt, utan kan användas på det mest övergripande sätt.

    2. Motstånd – kan numera betyda, för en tuff vegan, att i tystnad titta bort när servitören erbjuder tre alternativ vegetarisk mat, ett med en mejeriprodukt, den andra med ägg, ett veganskt, dock ej RAW-foodtillagt.

    /Frida

    Svara
   • Frida Gustavlin

     /  07/29/2016

    Det svart-brun-rosablocket består med all säkerhet av 100% av kritvita övre medelklassungar som vuxit upp på Oboy och smörgåsar med ägg och kaviar. Dessa människor suggererar fram en bild av sig själv som tuffa revolutionärer, men i verkligheten är de i slutändan samma typ av kicksökande personer som skulle vara med i en fotbollsfirma om det inte var så att de fått smak för samkönade parrelationer.

    9 av 10 av de som går i det rosa-brun-svarta blocket har med all sannolikhet fått betydligt mer pengar och resurser av sina fäder än genomsnittet.

    /Frida

    Svara
 10. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Kommer det bli årets vitaste parad? 😛

   Svara
   • G

     /  07/28/2016

    Ja, folk kommer bli helt bländade. ”Pale Lives Matter”

    Svara
  • Bo

    /  07/29/2016

   Tennesse 1961… eller fel av mig? Stockholm 28/7 2016 BLM-demo.

   Svara
   • Bo

     /  07/29/2016

    Lite halvmakabert att det lajvas ngt slags amerikanska södern på 60-talet! Komplett med senare kommande Svarta Pantrarna hälsning.

    Svara
    • Jans

      /  07/29/2016

     Detta är så sorgligt. Till skillnad från USA så har inte de svarta kommit hit genom tvång som slavar utan de har själva sökt sig hit. Varför?

     Svara
 11. Jan

   /  07/28/2016

  PK-Linnea slår in öppna dörrar i åsiktskorridoren. Flytta till Afrika eller Syrien då, Linnea. Där finns ju ingen rasism…
  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/linneaswedenmark/article23244079.ab

  Svara
  • Jans

    /  07/29/2016

   Underrubriken är rätt talande: ”vi har också problem med rasism”. Alldeles riktigt och den kommer även från svarta, mellanösternfolk m.fl. De här rörelserna kommer garanterat att leda till mer rasism eftersom de har som central ideologi att peka finger åt Europas urpsrungsbefolkning som en gång hade vänligheten att öppna dörren när det knackade.

   Svara
 12. MiT

   /  07/28/2016

  Tror inte ens hon bor i USA…

  Svara
  • T

    /  07/28/2016

   Pyongyang brukar vara vackert på hösten.

   Svara
  • Embryo

    /  07/28/2016

   Om hon inte vill bo kvar i Solna tror jag att Demokratiska Folkrepubliken Korea skulle kunna vara ett passande land för henne.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/28/2016

    Av alla Demokratiska Folkrepubliker är väl just Korea ett sannolikt mål för jänkarna. Kongo, däremot, finns det inte chans att USA kommer bråka med. Dit kan hon flytta.

    Svara
  • Rikard

    /  07/28/2016

   Hej.

   Jag rekommenderar Angered, Hammarkullen, Rosengård, Holma, Fittja, Ronna eller Seved.

   Fritt från vita cis-normerade amerikanska män, och massor av mångkultur.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Jans

    /  07/29/2016

   Hon kan väl flytta till USA? Gissningsvis ingen större skillnad för en välutbildad (?) välbärgad europé att bo där under Trump. Såvida hon inte har varit med i för vänsterexrtema rörelser i Sverige, då får hon inte visum vare sig under Hillary eller Trump.

   Svara
 13. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  07/28/2016

   Snyggt bevis på elitism från Danas sida. Hon anser sig tydligen vara mycket mera intelligent än hennes och Massi Fritz kritiker.
   Det är väl också typiskt att radikalfeminister och identitetspolitiker som dom inte anser sig behöva bemöta kritik mot deras åsikter. Oftast beror det på att deras slutsatser och uttalande är så absurda att de inte går att försvara med fakta.. Man måste vara troende feminist för att ställa upp på dom.

   Svara
  • Jans

    /  07/28/2016

   Fast Massi kan ju bemöta en, för det är nog samma fråga ungefär. Fast då blir det nog problem med statistikens kollision med vad hennes mäktiga bekanta tycker är mer korrekt. Massi vet nog att de anonyma har mer rätt en fel.

   Svara
 14. MiT

   /  07/28/2016

  Nazister? Really? Har jag mycket svårt att tro på

  Svara
  • Embryo

    /  07/28/2016

   En vild gissning: ”nazisterna” satt och fikade och visste att de enbart genom att vara där skulle provocera vänsterextremistiska idioter. Det fungerade alldeles utmärkt och en grupp vänsterextremistiska idioter går dit och för oväsen och blir – givetvis – avvisade.

   Nu har inte jag något till övers för vare sig nazister eller vänsterextremister, men när jag läser nazister/rasister/fascister litar jag inte direkt på att det faktiskt förhåller sig så.

   Om det där faktiskt har hänt skulle det inte förvåna mig om det var Öppna Moderater som satt med M-pins på kavajslaget…

   Svara
   • Embryo

     /  07/29/2016

    Och det handlade alltså om de som deltagit i Järva Pride.
    Nazister var det ja…
    Och den där nazistsymbolen tycks ha varit en Donald Trump-keps.
    Jag tycker det är så skönt att de inte devalverar värdet av ord.

    Svara
  • T

    /  07/28/2016

   Var i helvete hittar de alla nazister? Deras vardag kanske ser ut så här?

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/29/2016

   Inte gör något ”motstånd”?

   Jag som trodde allt som dessa gjorde var ”motstånd”.

   ”Motstånd” är som sagt ett tröttsamt missbrukat ord av identitetsvänstern, men de får för sjutton bestämma sig. Är det motstånd eller ej?

   /Frida

   Svara
  • Jans

    /  07/29/2016

   I dessa mobilkameratider kanske någon kunde dokumenterat nazisterna så kunde alla vi andra hjälpa till att avgöra om de kom från SS, SA, Luftwaffe eller någon ny mer nutida avdelning. Rena fanatsifoster gissar jag.

   Svara
 15. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Alex Nyström

    /  07/28/2016

   Kulturhuset ska inte vara något jävla vuxendagis. Såvida det inte satt rakade unga gossar med armbindlar med svastikor på får ni väl för i helvete ta och kamma er. Trygga rum finns det gott om på Södertörn.

   Svara
  • Bo

    /  07/29/2016

   Ursäkta, men vad är detta för jävla fjollor? Är det resultatet av en totalt söndercurlad ungdomsgeneration som börjar märkas. Verkligheten träffar dom rätt i skallen som en betongmur. Väx upp för tusan!

   Svara
  • Jans

    /  07/29/2016

   Den enda frågan här är ju om ”nazisterna” gjorde något otillåtet eller var otrevliga. Var de inte det så finns det väl inte mycket att tillägga. Om inte vissa pridemänniskor kan umgås med folk av olika slag så får de nog ta och göra sin flagga svartvit. Hela idén är väl att alla människor skall umgås tillsammans? Sedan vet ju inte jag vad ”nazisterna” hade för ärende där, men det är i slutändan deras ensak så länge de inte trakasserar andra.

   Svara
 16. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
 17. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
 18. MiT

   /  07/28/2016

  Försöker rätta till hennes misstag och därmed hyfsa debatten till en bättre nivå kanske?

  Svara
  • Jan

    /  07/28/2016

   Ojdå, vilken martyr. Vi betalar dina saltade advokaträkningar, Elisabeth. Du skulle inte lyfta ett finger om du inte fick betalt för det.

   Svara
   • Jans

     /  07/29/2016

    Det kan du vara helt säker på. Hon är en tvättäkta karriärist, de märks lång väg. Såvitt jag vet är hon relativt seriös i debatter och säkert en bra advokat så all heder åt det men nu har hon hamnat mitt emellan två stolar och då blir det genast lite knepigt. Förmodligen hade det varit bättre för henne (och många andra seriösa yrkesmänniskor) på alla sätt att hålla sig borta från meningslösa Twitterdebatter. Den som gapar efter mycket…

    Svara
    • T

      /  07/29/2016

     Always put your mouth where the money is! Sveriges BNP sjunker när färre asylsökande kommer hit säger allt. Välfärdsindustrin är som en binnikemask som suger all näring ur värddjuret.

     Svara
 19. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/29/2016

   MIT! Dagens publiceringar kräver en allt för stor skämskudde. Du får inte publicera allt. Det är farligt för förståndet. De där fotobilderna kräver en skämskudde i storleken av en mindre familjebil.

   /Frida

   Svara
   • Bo

     /  07/29/2016

    Alltså, grabben hade ju en snygg prickig klänning och till den en fet guldklocka. Nice! För övrigt håller jag med föregående kommentator.

    Svara
 20. Frogfish

   /  07/28/2016

  Säger som jag brukar när nån i närheten generaliserar om män och våldtäktsmän:
  Alla dessa män (eller de flesta iaf) har gemensamt att de är uppfostrade av kvinnor (hemma, dagis, skola), så varför uppfostrar kvinnor pojkar till att våldta? Sluta uppfostra dem till våldtäktsmän, så försvinner våldtäkterna.

  Helt plötsligt brukar sociala konstruktioner inte vara nån giltig förklaring längre…..

  Svara
 21. MiT

   /  07/28/2016

  ”Gillar du inte den nya, feministiska Ghostbustersfilmen? Då är du en vit kränkt man som hatar kvinnor och är rädd för att förlora dina otaliga manliga privilegier!”
  https://jamstalldhetsfeministern.wordpress.com/2016/07/28/gillar-du-inte-den-nya-feministiska-ghostbustersfilmen-da-ar-du-en-vit-krankt-man-som-hatar-kvinnor-och-ar-radd-att-forlora-dina-otaliga-manliga-privilegier/

  Svara
 22. MiT

   /  07/28/2016

  Det som började så bra, helt plötsligt började klaveret att ljuda för varje steg 😛

  Och helt plötsligt klamp klamp klamp i klaveret

  Svara
  • G

    /  07/28/2016

   Hon är INTE ironiskt öht, s.k vuxna människor det där, fan tro’t. 😦

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  07/29/2016

    Klickade på hennes twitterprofil, läste för mycket, det började svida – stängde mina smärtande ögon.

    Någon som vet, finns det någon specialtvål som man kan använda på hornhinnan? Jag behöver skrubba bort en klase med pretentiösa och självgoda klumpar av text som fastnat?

    /Frida

    Svara
  • T

    /  07/28/2016

   Å där kom den… men men, inget twittrande utan Hitler.

   Svara
  • Bo

    /  07/29/2016

   Satan i gatan, jag var bomsäker på att fröken/fru Good var ironisk! Så fel man kan ha. Verkligheten överträffar dikten igen.

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  07/29/2016

    Du är definitivt förlåten. Det går inte alltid att skilja på dikt och verklighet när det kommer till feminism och identitetspolitik, allra svårast blir det när det handlar om dessa mer apokryfiska ideologer av eklektisk natur.

    /Frida

    Svara
   • Jag var 100% på att hon var satirisk till den där sista tweeten.

    Eller så var det hela satiriskt? Posta en bild från Populism däremot… brrr.

    Svara
 23. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Jan

    /  07/28/2016

   Jag antar att det handlar om män, inte kultur här också…

   Svara
 24. MiT

   /  07/28/2016

  ”Avvikande åsikter tolereras inte”
  http://www.svt.se/opinion/konsensus

  Svara
  • Jan

    /  07/28/2016

   Dags att kappvända nu, Magnus?

   Svara
   • Ivar L

     /  07/29/2016

    Moderater som ”ångrar sig”. Inte min kopp te. De har jobbat upp den här krisen i åtta år. Passar att grina nu. Usch.

    Svara
 25. G

   /  07/28/2016

  Varför är det ingen som vågar skicka in en replik med riktig statistik till sådana som Dana. Tino skriver mest bara på sin Facebook, vilket är en plattform bara, men sådana som han behöver höras och synas på andra ställen också, och det ASAP. Det är bara såna som vet vem Tino är och/eller hur han pulveriserar faktafel i media som följer honom pga det. Men alla andra som inte följer honom (plus en del andra kämpar) kommer aldrig få se andra sidan av myntet om enbart den sidan som Dana (och andra) jämt visar upp syns på debattsidorna i olika tidningar! Jag har inte Facebook, men någon borde uppmuntra honom att ge replik på några av alla dessa ”debattartiklar” som publiceras flera gånger i veckan. Det är ingen ”debatt” om bara ena sidans argument syns och hörs!

  Svara
  • T

    /  07/28/2016

   Slöseri med tid. Att framföra fakta i detta fall är som att tala med en säck portatis.

   Svara
   • G

     /  07/28/2016

    Nja, jag menade inte att någon ska försöka framföra fakta till den s.k debattören, utan så att de som läser på expressen/aftonbladet debattsidor ges en chans att se andra sidan av myntet när andra skickar in repliker till debattartiklarna, relativisterna härjar ju nästan fritt nu, och finns säkert folk som köper deras budskapet rakt av när de läser på debattsidorna, därför behövs vettiga repliker från vettigt folk till dessa sorgliga debattartiklar.

    Jo, det är givetvis lönlöst att försöka få Dana och hennes kompisar att förstå sig på fakta i någon form, de vill inte veta av all den rasistiska statistik och fakta som finns att tillgå. 😉

    Svara
  • Rikard

    /  07/28/2016

   Hej.

   Motargumenten i förväg:

   1) Statistiken är gammal
   2) Statistiken är framtagen med felaktiga metoder
   3) Statistiken bygger på fördomar
   4) Statistiken är rasistisk
   5) Statistiken tar inte hänsyn till mörkertalet
   6) Statistiken visar fel då man nu har annan definition av olika brott
   7) Statistiken visar att svenskt rättsväsende är rasistiskt
   8) Statistiken visar att det är svårare att döma svenska män
   9) Statistiken stämmer inte med ROKS (och andras) anekdotiska data
   10) Statistiken är tolkad via kulturell mall

   Samt givetvis att det är olagligt att ta fram sådan statistik numera – Brå hänvisar till PUL:
   Förbud mot behandling av känsliga personuppgifter
   ”13 § Det är förbjudet att behandla personuppgifter som avslöjar
   a) ras eller etniskt ursprung,
   b) politiska åsikter,
   c) religiös eller filosofisk övertygelse, eller
   d) medlemskap i fackförening.

   Det är också förbjudet att behandla sådana personuppgifter som
   rör hälsa eller sexualliv.

   Uppgifter av den art som anges i första och andra styckena
   betecknas i denna lag som känsliga personuppgifter.

   Undantag från förbudet mot behandling av känsliga
   personuppgifter”
   Från: [http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/personuppgiftslag-1998204_sfs-1998-204]

   Detta trots att §§19 & 20 medger undantag just i statistik- och forskningssyfte.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Ligneto

     /  07/29/2016

    Märkligt att man inte får ange ”ras” när det inte finns ”raser”? ”Du skola icke fånga påskharen” fungerar också som lagtext med den logiken.

    Svara
 26. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/29/2016

   Döööh!

   Att antalet våldtäkter ökar hänger sannolikt ihop med att planeten Merkurius den 7.e februari 2016 stod på sin mest västra förlägning från solen, hela 25,6°, och eftersom den därmed var på sin högsta möjliga punkt på morgonhimmelen skapas det en grogrund för kolonalism, som sedan leder till att offer blir förövare och tvärt om. På med genusglasögonen så ser ni bättre!

   /Frida

   Svara
  • Jans

    /  07/29/2016

   Hårdraget har de inte en aning för det finns ingen som vill ta fram material för att undersöka saken. Baserat på tidigare statistik och senaste årens händelseutveckling så kan naturligtvis tänkande människor dra rätt rimliga slutsatser men någon hållbar officiell förklaring av nyare slag saknas förmodligen och DET är ett mycket allvarligt problem. När saker i samhället förändras behöver orsaker utredas objektivt. Det kan ju visa sig vara lite annorlunda mot hur vi tror. Tittar man på t.ex. Tyskland/Frankrike så är det inte de senaste migranterna som står för terrorattacker. Vad säger det om framtidsutsikterna? Kanske samma sak här med sexualvåldet, kanske kommer det att bli sju resor värre? Vi skulle kunna förebygga om skygglapparna togs av. Hundratals kvinnor kanske skulle slippa övergrepp och män skulle slippa våld.

   Svara
 27. G

   /  07/28/2016

  ””@LatifaOfSweden – Racists are taking over this hateful continent. May Allah help muslims and minorities in Europe.””

  …..

  Svara
  • Pelle2

    /  07/28/2016

   kommentar från Latifaa på dennes Twitterkonto:
   ”Racists are taking over this hateful continent. May Allah help muslims and minorities in Europe.”
   Så det är rasistiskt av Hildebrant och Madon att filma de övergrepp som begås mot Polisen ?
   Vi skall bara acceptera att de som vi har släppt in i landet beter sig hur som helst för annars är vi rasister ?
   Latifaa borde väl självmant flytta härifrån eftersom vårt land är så hemskt…

   Svara
 28. G

   /  07/28/2016

  ”Eftersom det i flera medier förekommit ett antal felaktiga uppgifter kring min ”Sommar-affär” och jag blivit anklagad för att komma med falska anklagelser om censur, varit småaktigt kränkt, inte förstå redaktörens roll (exempelvis i dagens Dagens Nyheter) etc. känner jag mig nödgad att förtydliga det hela. Slutligen skulle jag även önska föra debatten in på dess kärnfråga: alkoholparagrafen i det statliga sändningstillståndet.
  …[…]…

  Detta strider fullständigt mot en oberoende radio och tv i en demokratisk stat, och är något som ansvariga politiker omgående borde arbeta med att få bort.”

  http://www.edwardblom.se/2016/07/27/sommar-farligt-vin-och-censur/

  Vilka bitar togs bort, vilka bitar lades till och vilka bitar skulle kunnat ha varit med från början i talet. Bra förklarat från Edwards egen sida, men förtroendet & synen på media gick inte precis upp. Att de bara orkar hålla på.

  Svara
 29. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
  • G

    /  07/28/2016

   ”Jag skrev som vanligt något kärleksfullt offentligt på Twitter för att jag gillar att hänga ut mig själv, sedan blev jag ”uthängd” av en sida på Facebook där de visade vad jag skrivit offentligt på Twitter”
   ”men gud vad obehagligt”
   ”ja, jag tycker det”.

   Svara
  • G

    /  07/28/2016

   Om inte alla tjejer som ”Emmy Winther” är lesbiska så borde de kanske överväga att bli det, om inte för attraktion till tjejer så åtminstone för att underlätta för männen så man inte råkar bli förälskad i ”fel” kvinna, ovetandes vad som ligger och pyr vid första anblick som kanske först visar sig långt senare. Finns nog ingen normalt tänkande man med hjärnan i behåll som frivilligt vill leva med såna där människor och samtidigt veta vad de tycker och tänker om en som man. Fast det klart, hade jag exempelvis träffat en så att säga ”normal” Emmy för 10år sedan och som allt efter att tiden gått har ”radikaliserats” till att bli sån här, så är ju det en annan femma.

   Har Mona fortfarande inte startat en hjälptelefon dit man kan ringa om man märker att ens älskade är på väg att radikaliseras och bli en passionerad manshatare ? Hmmm…

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/29/2016

    Finns nog ingen normalt tänkande man med hjärnan i behåll som frivilligt vill leva med såna där människor

    Ge det lite tid och du kommer se en löpsedel från hänt i vecket där hon blivit ihop med någon manlig dokusåpadeltagare. Kaka söker maka.

    Svara
   • Vad har du mot lesbiska? Varför vill du straffa dom med Emmy Whiners?

    Svara
    • G

      /  07/29/2016

     Inget. Låt mig säga så här då; Zara + Emmy = match made in heaven. Båda hatar män med passion. Men ingen av dem är ”into girls” vad jag vet. Varför inte kan man undra ? Hur du läste in att jag är _mot_ lesbiska behöver jag inte veta, för det kan jag lova dig att jag inte är, jag är inte mot någon som är ”gay” oavsett kön <3. Jag kommer ihåg ett blogginlägg av en feminist (glömt vem det var) som mer eller mindre bara "bestämde sig" rakt upp och ner för att bli lesbisk då hon var trött på mäns beteenden.

     Svara
 30. MiT

   /  07/28/2016

  Svara
 31. MiT

   /  07/28/2016

  http://www.dn.se/debatt/nu-gor-vi-forsta-studien-av-svenskars-sexvanor-pa-20-ar/

  Svara
  • G

    /  07/28/2016

   mmm 😉

   Svara
  • G

    /  07/29/2016

   Svara
 32. Svenne

   /  07/28/2016

  ”Sverige är ett skämt i omvärlden”

  Svara
 33. MiT

   /  07/29/2016

  Svara
 34. En artikel som kommer ignoreras alt. anfallas av Don Quijotes: http://www.expressen.se/debatt/gayrorelsen-blundar-for-verkligheten/

  Svara
 35. G

   /  07/29/2016

  ””Regnbågsfärgad hemsjukvård

  Region Östergötlands hemsjukvård LAH har blivit hbtq-diplomerad. Arbetet har bland annat gått ut på att se över patientbemötande och tryckt material.

  – Det har varit ett spännande arbete, som har lett till många spännande och berikande diskussioner hos oss, säger Anna Lundqvist, vårdenhetschef på LAH.

  LAH, som arbetar med specialiserad hemsjukvård och palliativ vård, vände sig till Adlongruppen – en organisation som samarbetar med flera landsting och regioner – för att få en diplomeringsutbildning. Medarbetarna har bland annat gått igenom en individuell videoutbildning och man har sett över rutinarbetet.

  – Utbildningen går ut på att utbilda hela personalgruppen. Det är ett värdegrundsarbete snarare än ett utvecklingsarbete, säger Anna Lundqvist.

  Då respektfullt bemötande och anpassning till patienternas livssituation är viktiga delar av LAH:s arbete ville man lyfta kunskapsnivån i hbtq-frågor både hos personalen och studenter.

  – Det blev aktuellt för oss att diskutera mångfaldsfrågor, på grund av några patientfall. Det kändes viktigt för oss att då lyfta även hbtq-frågor i mångfaldsarbetet, berättar Anna Lundqvist.””
  http://www.corren.se/nyheter/linkoping/regnbagsfargad-hemsjukvard-om4230421.aspx

  Svara
  • Man slösar med våra gemensamma pengar. De som får hemsjukvård/palliativ vård är i regel gamla och skruttiga sjuka som inte längre pallrar sig till vårdcentralen. De bryr sig inte om hur sjuksköterskan ser på sexualitet, genus och regnbågsfrågor. De behöver bara en human, adekvat behandling.

   Och, vad är det för vårdpersonal som behandlar folk olika på grund av deras sexualitet? Skall de verkligen veta så privata saker när jag ligger för döden? Då vill jag ha en extra dos morfin så jag slipper deras frågor.

   Rätt utbildning på rätt nivå är tydligen svårt när genusmaffian ropar.

   Svara
 36. G

   /  07/29/2016

  Svara
 37. G

   /  07/29/2016

  Haha, roligt test med 36 frågor som går snabbt att svara på. Själv hamnade jag inte riktigt där jag trodde på förhand.

  Svara
  • Oj. Hamnade nästan intill på mitten själv. Udda, då jag brukar hamna extremvänster på dessa test.

   Svara
  • Nilsson

    /  07/29/2016

   En halv ruta från bullseye nere till höger, är jag centerextremist? 🙂

   Svara
 38. Jan

   /  07/29/2016

  Maria, en av Aftonbladets alla ledarflickor, anser att slakten av oskyldiga civila är värt priset för en fortsatt hög invandring till Europa. Annars är vi fega säger hon.

  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/mariaehlinkolk/article23245879.ab

  Svara
 39. Svenne

   /  07/29/2016

  #hashtagaktivism

  Svara
  • Motkraft

    /  07/29/2016

   För att balansera detta lite så står det en massa grymheter i Bibeln också, se

   http://www.ateistbibeln.se/amne/grymhet/

   En av kärnpunkterna med religion är att det är maktsystem där människor gör de tolkningar som gynnar dem själva. Eller så har människor behov av att få följa, få vara ett får i skocken, för det är bekvämt. Därför det blir så absurt att diskutera något med en religiös, de tror att just den tolkning de eller deras ledare valt är den rätta. Skillnaden är att Islam ligger efter rejält vad gäller sekulariseringen.

   Ett exempel är att läsa denna förvirrade texten länkad nedan om slöjan. Författaren har verkligen ansträngt sig för att hitta lite rader här och där som tillsammans stöder det författaren vill ska vara sant. Ignorerar helt att om Mohammed hade velat att kvinnor skulle gå omkring i svarta tält så hade han nog skrivit det lite mer tydligt än lite brottstycken här och där som med vilja går att tolka som det

   http://islam.se/kvinnosyn/slojan

   Många tror att ”extremismen” är det enda problemet med Islam och ignorerar helt att även många fredliga muslimer har värderingar som inte passar in på det svenska samhället. Där främst deras fruar och deras barn får betala priset.

   Svara
   • Ivar L

     /  07/29/2016

    Men det är väl främst Gamla Testamentet som står för grymheterna?
    Nya Testamentet och Jesus är ju det som tydligt skiljer Kristendom från andra monoteistiska religioner från samma område.

    Svara
   • Rikard

     /  07/29/2016

    Hej.

    Helt rätt om bibeln och kristendomen.

    Det är gott om skillnader i de bägge varianterna på dyrkan av och underkastelse inför, Abrahams gud, men bägges gemensamma urkund saknar inte vidrigheter (enligt vår nutida moral).

    Det är i praktiken islam och kristendomen verkligen skiljer sig åt.

    Det enklaste och snabbaste sättet att korrigera detta är att stryka alla lagar och förordningar som medger undantag baserat på religion. Om ingen religion är i lag påbjuden behövs ingen lag om religionsfrihet. Allt en sådan gör är att den legitimerar/medger undantag från vanlig lag med hänvisning till [av staten sanktionerad vidskepelse].

    Stjäl, misshandlar, våldtar, förföljer och skyller på en eller annan gud? Än sen. vi har redan lagar som förbjuder och reglerar beteenden – det är bara att tillämpa.

    Det vore sann tolerans för olika vidskepelser – att envar är fri att tro vad den vill och tillämpa det på sig själv och bara sig själv, utan att slippa ta konsekvenserna för sin fritt valda tro.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare
    Ps Alternativt är jag helt med på noterna att troende skall bestraffas enligt sina religiösa skrifter. Tror inte det blir så många som kallar sig [Abrahamitiska tro] då. Troende brukar, i min erfarenhet, aldrig klara av konsekvensen av att leva efter sin tro när den ger dem nackdelar. Ds

    Svara
 40. Jans

   /  07/29/2016

  Kris i MSB enligt debattartikel i SvD.
  http://www.svd.se/kris-for-svensk-krisberedskap/om/debatt

  Svara
 41. När vi ändå pratar Pride.

  Svara
 42. Svenne

   /  07/29/2016

  eposten.se om Pride på asylboenden:

  Svara
  • Bra.

   Och vågar de konfrontera verkligheten, eller blir det bara bajs? Jag har sett människor som skrikit om HBT-”problematik”, men blivit kontinuerligt ignorerade. I bästa fall.

   Kanske ska vi bygga ett tryggt rum åt alla HBT-personer och sedan bara stänga in dom. Åh, har du lite gas?

   Svara
  • Ivar L

    /  07/29/2016

   Eftersom kulturella förklaringar är underkända måste det vara maten på asylboendena. Eller kanske Bert Karlsson?

   Svara
 43. Svenne

   /  07/29/2016

  Svara
 44. MiT

   /  07/29/2016

  Svara
 45. MiT

   /  07/29/2016

  Svara
 46. Ivar L

   /  07/29/2016

  Nu skall svenskarna göras positiva till Gülenister som snart lär börja söka asyl i landet.
  http://www.svd.se/gulenist-i-malmo-de-som-grips-nu-ar-demokratiforkampar/om/kuppforsoket-i-turkiet

  Erdogan är en diktator och islamist men man bör vara oerhört skeptisk till Gülenrörelsen och dess företrädare. De är också islamister. Jag vill i varje fall inte ha in fler islamister i landet. Påminner lite om hur ”dissidenter” mot Assad presenterades av medier i början av Syrienkrisen. Sedan visade en del av dem sig vara IS-krigare mer eller mindre.

  Svara
 47. Porta

   /  07/30/2016

  Nåja, vi kan bara drömma om tider som gått…
  Som en vit cis-man kan jag bara berätta första gången jag hade pryo eller proa eller vad f… det numera heter på Vägverket. Man fick lära sig mycket ”sanningar” från gubbarna där när man åkte runt i lastbilen…”Hon Agnetha, hon sitter på en guldgruva… (Agnetha från ABBA å referens till hennes del av kroppen där ryggen byter namn…😜) Så jag tror vi kör en låt sjungen av Agnethas kompis i ABBA…. Annifrid om en tid när vanliga män var önskade och behövda!
  Tror också jag gör en förutsägelse, den tiden kommer snart igen… 😔

  Svara
  • MiT

    /  07/30/2016

   Hmmm, ditt namn, är det inspirerat av Hassels böcker? 😛

   Svara
   • Porta

     /  07/30/2016

    Aber naturlich! Vilken man!
    En kapitalistisk kommunist. Fast i ett straffkompani… Panzer! Absolut gehör, mästerkock och viritous på svarta marknaden.En svart bok fruktad av alla. En mördare och en älskare som drömmer om att öppna bordell 😜
    Finnes det någonsin en bättre antihjälte!??
    När jag väl får en röd katt ska jag döpa den till Stalin! 😄

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: