Statistik och Gotland

Noterade en grej på facebook apropå den där gruppvåldtäkten i Visby och att det tydligen var en demonstration eller kanske snarare samling för den sakens skull. Att de misstänkta släpptes för att hon inte gjort tillräckligt och tydligt motstånd eller vad nu åklagaren motiverade det med spelade också in. Kanske inte så lätt att göra hårt motstånd när man sitter i rullstol som den utsatta gör, vad vet jag?

Men det jag såg sätter i alla fall fingret på varför statistik och sånt är extremt viktigt att den är korrekt och pålitlig. Hon som skriver det nedan är, eller har varit en semioffentlig debattör och hon är radikalfeminist. Men vem hon är är inte det viktigaste här utan hur man använder statistik i Sverige. Och kanske syftet med att den är som den är också?

samling-pa-gotland

Jag vet inte vilka som initierade samlingen eller vilket deras syfte var, hon kanske vet bättre där. Men det hon skriver sedan är SÅ TYPISKT för en radikalfeminist som har passerat gränsen för faktaresistens för länge sedan. OM man antar att hennes siffror är är helt korrekta (vilket de inte är…) och att det är faktiska brott så kan jag våga ta gift på att en majoritet av dem har begåtts av folk med utländsk bakgrund. En stor majoritet till och med. Många är garanterat inte ens svenska medborgare. Så är det bara oavsett om man gillar det eller inte eller om man vill det eller inte. Man kan inte önska bort sådant.

Det här är ju problemet som jag försökt att ta upp ett par gånger, det verkar som om man medvetet vill klumpa ihop allt till en formlös massa som man inte ska kunna utläsa något relevant ur. De där cirka 16-17 som mördas varje år, hur många av dem mördas med kanske hedersmotiv? Någon som vet? I media och i statistiken är man inte så noga med sådant utan man nöjer sig med att det är ”män”. Eller som hon ovan gör, ”svenska män”. Några av dem är garanterat svenska män men jag lovar att de flesta av dem har utländsk bakgrund.

Är det syftet med att inte ha bättre offentlig statistik? Att medvetet ha den dålig för att kunna använda den politiskt precis som hon gör ovan? Att det ska i princip vara omöjligt att bena ut hur många brott som faktiskt begåtts av svenskar respektive hur många som inte har det så man istället alltid kan skylla allt på den svenska mannen precis som hon gör? Kan man säga att hon använder dålig statistik medvetet för att rättfärdiga sin aversion mot den svenska mannen? Jag menar, hon är ju ändå medlem i Fi…?

För faktum är att OAVSETT om hennes siffror är korrekta eller ej så är överrepresentationen av folk med utländsk bakgrund stor nästan vid alla (kanske alla?) brottstyper som vi har i Sverige. Och de från vissa områden/kulturer/religioner i världen sticker ut särskilt mycket medan andra inte utmärker sig alls och då får man tänka på att de som inte utmärker sig alls drar ner siffrorna för gruppen utländsk bakgrund. Tror de från östra Asien tillhör gruppen som drar ner siffrorna medan de från västra Asien drar upp.

Hur var det i till exempel Gävle där kvinnojourerna i princip var fullbelagda med utländska kvinnor? Befinner de sig där på grund av svenska män? Låter ju sensationellt i så fall! Det var alltså nästan enbart utländska kvinnor där… Och är då Gävle unikt på något sätt? Är det något magiskt i vattnet som gör att det bara är utländska kvinnor där eller ser det likadant ut i resten av landet? Vill man ens veta…? Är det någon som vågar granska ur det perspektivet? Är det vi matats med i så många år om den blodtörstiga elaka svenska mannen som i princip äter spädbarn till frukost och spöar frugan som mellis sant…? För så har statistiken nämligen använts i Sverige. Hur länge har det sett ut på det viset på jouren i Gävle? På andra ställen? Eller är det enklare och mer ekonomiskt gynnsamt att alltid arbeta mot den svenska mannen? Tänk på alla organisationer som lever på skattemiljoner, idag var det en från FATTA med i Gomorron Sverige, de är bidragsmjölkare som anser att svenska män uppfostrar sina söner till att bli våldtäktsmän.

Det faktaresistenta inlägget ovan visar på vikten av att korrekt, officiell och tillförlitlig statistik och fakta finns lättillgängligt för alla! Man har använt fulfakta och fulstatistik i politiskt syfte alldeles för länge nu! Varje fall som inte redovisas ordentligt är bara menat att användas som ännu ett att slå i huvudet på den vanliga hyggliga svenska mannen. Det är så man använt fulstatistiken och fultolkningarna i massor av år nu, för att slå i huvudet på den svenska mannen. EXAKT som hon ovan gör. Jag antar att det också är själva syftet med att den är så otillräcklig.

Statistiken måste bli ordentlig och lättillgänglig för alla så fort som möjligt så vi slipper se den fulanvändas politiskt i framtiden! Det är för viktigt för det! Det är tack vare den politiska fulanvändningen och att man skapat fulstatistik som man under så många år kunnat höra kriminologer hela tiden prata om ökad anmälningsbenägenhet och komma undan med det.

allt-ar-fint

Sådana som hon som skrev inlägget är just sådana som skulle kunna sitta och säga ”Allt är bara fint, inga problem” medan huset brinner ner runt henne.

Byfånevarningar

Det Nya Sverige

Man vill dölja det nya Sverige

Och är det inte dags att Brå matar in siffrorna för 2015 så man kan söka på det året också? Är ju snart 2017…

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

58 kommentarer

 1. MiT

   /  10/06/2016

  ”Gotland i chock efter gruppvåldtäkten: “Många gråter””
  http://samtiden.nu/26933/gotland-chock-efter-gruppvaldtakten-manga-grater/

  Svara
 2. MiT

   /  10/06/2016

  Svara
  • Senior

    /  10/06/2016

   Anders Lindberg……….
   Fan detta är ju humor.

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  10/06/2016

    Det är inte humor, det är epik! Jag skulle vilja se detta filmatiserat.

    I rollen som Anders Lindberg, seriefiguren Dennis

    I rollen som Ivar Arpi kliver givetvis Persbrandt in

    Sedan kan David Batra få spela Bali i brist på bättre alternativ

    Svara
  • Jan

    /  10/06/2016

   Bravo Ivar Arpi. Skojaren Lindberg kan allt behöva äta upp sina gamla lögner igen. ”Hög svansföring kombinerat med att ofta ha fel”. Anders Lindberg i ett nötskal!

   Svara
  • G

    /  10/06/2016

   Helt fantastiskt bra lol!

   Svara
  • Svenne

    /  10/07/2016

   …och så kliver @ledarred in och retas 😛 #ironi

   Svara
   • Pelle2

     /  10/07/2016

    Det är väl Lindbergs vanliga taktik.
    När han inte har några argument kallar han åsiktsmotståndaren för troll och dennes följare för brun svans eller hatsvans.
    Att han skall ta ansvar för vad han själv säger eller skriver finns inte på kartan.
    Bra gjort av Arpi att visa upp Lindbergs hyckleri!

    Svara
 3. off topic:
  Senaste uppdrag granskning borde alla se, om tiggeriet:
  http://www.svt.se/ug/de-lade-beslag-pa-allt

  Svara
  • Olof

    /  10/06/2016

   Ja, det är ju inte utan att man drar sig till minnes Bo Rothsteins förslag att göra det olagligt att ge till tiggare, då det är minst lika relevant som att sexköpare stöder trafficing.

   Svara
 4. När jag flyttade till en ny bostad i Göteborg för ett par år sedan, hamnade jag nära ett skyddat boende för kvinnor. Ofta såg jag unga flickor med flera småbarn, så jag trodde dessa, som verkade runt 15 år, passade sina småsyskon. Efter ett tag förstod jag de istället var deras mammor. Och de var alla småväxta och spensliga och med helt svart hår.
  Driven av nyfikenhet frågade jag en ur personalen ifall man här, på ett och samma ställe samlat kvinnor från Mellanöstern för att det var praktiskt med tolkar och mathållning.
  Svaret jag fick var nej.
  Och så suckade hon och fortsatte: – Det är på samma sätt i hela staden!
  Så kvinnor med små barn måste leva instängda under långa tider, mycket längre än de fängelsestraff som deras män någon enstaka gång får. Barnen måste leka inomhus även fina sommardagar, och kan bara vistas ute på balkongerna. När kvinnorna ska någon stans, går man i konvoj med svenska ”vårdare”. Ett par gånger har man haft uniformerade vakter – kanske var det när man skulle hämta personliga tillhörigheter i hemmet?
  De hem som vi, du och jag betalar hyran för, tillsammans med den mångdubbelt högre kostnaden för det skyddade boendet.
  En stor del av problemet är att våra shit-for-brains-jurister vägrar att döma männen till besöksförbud – FÖR DET ÄR ETT FÖR STORT INTRÅNG I DERAS PERSONLIGA INTEGRITET!
  En man som inne i huvudet är en medeltida tyrann måste tvunget kunna få besöka ALLA städer i Sverige, och i varje stad kunna vistas på ALLA gator! Allt annat är övergrepp!
  Att vi svenskar tvingas betala dyrt för idiotin och acceptera dessa ständiga övergrepp av importerade kriminella, socialparasiter och vårdresistenta psykfall i vårt land, räknas uppenbarligen inte som en kränkning av VÅR integritet.

  Svara
 5. De flesta fattar att en kultur som göder tanken att det är kvinnans ansvar att skyla sig även kommer göda tankar andra oangenäma tendenser. Men se hur fingret riktas åt fel håll i svensk debatt.

  Igen.

  Svara
 6. Jan

   /  10/06/2016

  Det här blir en klassisk pk-krock för feminister. Invandrare, oavsett kön, är en pk-grupp och får inte angripas. Således måste de bemöta den här, särskilt grymma, våldtäkten med tystnad eller så projicera skulden på svenska män.

  Svara
 7. Alice i Underlandet

   /  10/06/2016

  OT: Då kanske vi har råd med flyktingarna (räknar inte in bidragsmigranter i den kategorin)

  Svara
 8. MiT

   /  10/06/2016

  Svara
  • G

    /  10/06/2016

   LÄS TWITTERTRÅDEN OVAN!!!!

   Svara
   • G

     /  10/06/2016

    Du också MiT ifall du missat den senaste ”diskussionen” med antitesen, frågor frågor frågor och ifrågasättanden. Herrefan att de inte fattar asså!

    Svara
  • G

    /  10/06/2016

   Men börja med MIT:s tweet ovan som är den första i tråden, orkar inte kopiera hela diskussionen med länkar och posta här, många fler än 10 länkar dessutom!

   Svara
 9. Svenne

   /  10/06/2016

  Hela Gotland: Krisen saknar motstycke på Gotland

  Svara
 10. 83 män och 29 kvinnor mördades förra året men vem var svensk eller invandrare eller tillfällig besökare osv uppges inte. (BRÅ)

  Svara
 11. Svenne

   /  10/06/2016

  OT: DN om traditionell klädsel och avsekulariseringen i Mellanöstern:

  Så låt oss inte kalla dessa plagg ”traditionella”. De är nya, även om kvinnosynen bakom dem har gamla anor och fast termen jilbab finns i Koranen. 1970-talets svalare klädsel, med blottade armar och bar nacke, passade klimatet i Kairo och Ramallah utmärkt, men passade inte Kuwaits och Saudiarabiens härskare. Efter oljekriserna på 1970-talet badade emirerna i petrodollar. För att markera att de inte satt i knät på väst drog de i gång en massiv kulturkamp mot al-’ilmaniya, sekularismen. Pengar regnade över de muslimska brödraskapen i en rad länder (samma brödraskap som saudierna i dag motarbetar).

  Först började avsekulariseringen i Egypten. Därifrån var avståndet kort till Gazaremsan, arabvärldens mest sekulära hörn, där ortens flickor badat i bikini.”

  Svara
 12. Svenne

   /  10/06/2016

  JP: Lars Anders Johansson: Krönika: Identitetspolitisk karriär – sju steg #satir

  ”Steg 1
  Identifiera en förment förtryckt grupp som du kan göra anspråk på att tillhöra. Är du kvinna kan du köra på det, har du utländskt påbrå kan det funka, har du sexuella preferenser som avviker från din omgivnings kan det vara en tillgång.
  Nota bene: du behöver inte vara förtryckt. Du behöver bara tillhöra en grupp som på ett teoretiskt plan kan beskrivas som strukturellt underordnad en annan grupp.”

  Svara
 13. MiT

   /  10/06/2016

  Svara
 14. MiT

   /  10/06/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/06/2016

   Jag ser det som ett tydligt tecken på att mängden tjejer med någon typ av borderline personlighetsstörning ökar, i kombination med att dagens peppiga ungdomsvänsterpolitik ger dem ett användbart sätt att dominera och manipulera sin omgivning för maximal uppmärksamhet.

   Varför kan man säker fråga sig ökar borderlinetjejerna i antal? Beror det på mer förfinande diagnosinstrument, knappast, de har varit de samma under överskådlig tid. Beror det på bristande uppfostran, mycket möjligt. Det är på många sätt en tragisk utveckling. I den bästa av världar så går det över som en modefluga, men eftersom jag är krass så tror jag bara att denna grupp kommer hitta något nytt knep för att just manipulera och dominera sin omgivning.

   http://www.svd.se/borderline-okar-kraftigt-i-sverige

   Svara
 15. G

   /  10/06/2016

  @Mit

  Länk till FB-inlägget av radikalfeministen som du skriver om i texten ? Alltid intressant att läsa kommentarerna. 🙂 Tack.

  Svara
  • MiT

    /  10/06/2016

   Nja, hon är knappt offentlig på det viset längre, syntes nog mer för några år sedan. Men hon gillar FATTA och är engagerad i ensamkommande…

   Svara
   • G

     /  10/07/2016

    Nu blev jag förvirrad 😛 Är det inte en skärmdump som du tagit av en text som hon skrivit i ett inlägg på sin FB-sida ang händelserna på Gotland, som det borde gå att direktlänka till ? Som vi gör med inlägg av Tino, Ganman osv osv ? Har hon skyddad identitet eller varför smyger vi med det här 😛

    Svara
  • MiT

    /  10/07/2016

   Men om du skapar ett twitterkonto, följer mig och säger till mig att följa dig så man kan skicka DM så kan du få namnet där 😛
   Det var bara ett par stycken kommentarer dock, inga anmärkningsvärda alls.

   Svara
   • G

     /  10/07/2016

    Du postade samtidigt som jag skrev kommentaren.Tack för förslaget, men känner inte för det just nu, och så viktigt är det såklart inte, no big deal 😀 , antar jag är mest förvånad och faktiskt inte öht hänger med på varför det är känsligt i hennes fall men inte i andras. Har aldrig sett dig vara så hemlighetsfull förut, och förstår inte varför men du har säkert bra anledningar till det 😛 Hon torde dock vara medveten om att det hon skriver är offentligt för andra såvida det inte är ett privat konto.

    Svara
    • MiT

      /  10/07/2016

     Nä, är inget privat konto eller så men eftersom det är ett alldeles särskilt korkat inlägg och det är ganska så infekterat på Gotland (se där, ett litet tips om var hon finns 😉 ) så tänkte jag att jag lämnar det därhän så att säga. Och var inte så viktigt för inlägget utan poängen stod ju i själva texten.

     Svara
     • G

       /  10/07/2016

      Jo jo, det är sant att det är korkat. Haha jaså hmmm nej, ringer inga klockor om några sådana gotländskor här inte. Är det Matilda från Keno på TV4 ? 😛 Eller en kvinnlig komiker som heter Larsson i efternamn som synts i Parlamentet ? 😛

      Nej, men det är alltid bra att veta vem som skriver/skrivit vad, både med tanke på hennes historia som du nämner lite av (kan ju redan vet vem hon är sedan tidigare med tanke på att hon varit mer offentlig tidigare), men även att man kommer känna igen namnet i framtiden ifall hon skriver något eller dyker upp i något offentligt sammanhang och typ debatterar eller nåt, då kan jag koppla namnet till den här texten. Typ någon kommer till Gomorra Sverige, ser namn skylten…ahhh det är ju hon. Eller skriver en debattartikel och så känner man igen namnet. Ja du fattar. Jag brukar skriva namn baklänges om jag inte vill att det ska plockas upp av sökmotorer…. annahoJ nosslraK 😉

 16. MiT

   /  10/06/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/06/2016

   Det där är egentligen bara sådan där provtext som den nya feministiska versionen av Word automatgenererar för att man ska kunna layouta sin utskrifter på ett prydligt sätt. Det är inte ofta man blir så imponerad, nästan alla floskler är med i stycket ovan.

   Svara
  • Pelle2

    /  10/07/2016

   Vilken tur att dom har hittat ytterligare en offerkategori att arbeta med nu när dom gamla snart har blivit utslitna…
   Får dom för övrigt verkligen skriva funktionshindrade eller funktionsnedsatta ?
   Det borde väl heta funktionellt utmanade eller något sådant 😉

   Det är ju också konstigt att dom använder sig av ordet crip som förmodligen syftar på ordet crippled, ungefär lam,ofärdig på svenska. Det borde väl också vara nedsättande enligt deras offerteorier?

   Svara
   • Rikard

     /  10/07/2016

    Hej.

    Alternativt funktionell heter det nog.

    De jag arbetat och arbetar med brukar helt enkelt använda följande distinktion, på brukares uppmaning:
    >Funktionsnedsättning, om du utan den hade haft normal funktion – t ex förlamade ben, eller blindhet, AST med kognitionsnedsättning, osv
    >Funktionshinder, när nedsättningen ovan förhindrar dig från en aktivitet du annars hade kunnat genomföra – t ex blindhet och bilkörning

    På svenska håller termen funkisteori samt funkofobi på att etableras av de sedvanliga misstänkta. Brukarna själva har i regel väldigt lite till övers för dylik inblandning. De har redan välfungerande föreningar, både av, med och för sig själva såväl som i samråd med vård och habilitering samt anhörigföreningar.

    Grundskillnaden mellan aktivister och oss som arbetar med sådant här är grovt sett sådan att aktivisterna på sedvanligt postmodernt manér vill omdefiniera språk och begrepp, och tvinga ‘nånannan’ att betala så att allt överallt är anpassat till alla (vilket varken är möjligt eller önskvärt), medan vi som är friska från det postmoderna memetiska viruset syftar till hjälp till självhjälp, att individen skall leva fri från ångestkänslor, samt att individen skall bli så bra den själv kan göra sig – dvs ta kontroll över sitt liv och se samt skapa möjligheter, oavsett funktionshinder/nedsättning.

    Men som vi vet skall man hitta en grupp vars talan man påstår sig föra.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 17. FATTA NOLL

   /  10/06/2016

  Nu när FATTA efter år av missledande propaganda nått sitt mål om samtyckeslag framgår det plötsligt tydlig vad deras mål med detta är. Jag vet inte vad jag ska tycka om själva lagförslaget. Vissa delar är bra andra något svårbegripliga. Men det som är problematiskt är hur man i Sverige genom att förvrida statistik, kampanja med anonyma twitterkonton på nätet och få igenom en lagändring. Det är det som är skrämmande.

  http://www.metro.se/metro-debatt/politiker-ta-chansen-att-skapa-en-riktig-samtyckeskultur/EVHpjc!IapIT5n3VQbsg/

  ”Nu befinner vi oss i ett läge där en lagändring kan komma att bana väg för den fortsatta samhällsutvecklingen. Erfarenheter från andra länder visar att en lagändring ensamt inte minskar antalet sexuella övergrepp. Därför är det idag viktigare än någonsin att vi, jämte en förnyad sexualbrottslagstiftning, är framåtblickande och tar det normförändrande arbetet till nästa nivå”

  ”Har vi samtycke i lagen behöver vi göra ett kunskapslyft bland alla yrkeskategorier som genom sin yrkesutövning kommer i kontakt med människor som utsatts för sexuella övergrepp”

  ”Har vi samtycke i lagen måste killar och män få möjlighet att lära sig vad samtycke innebär i praktiken”

  (Inget om att tjejer mycket lätt kommer kunna göra sig skyldiga till sexuella övergrepp med den nya lagen och inget om kvinnliga förövare överhuvudtaget)

  Ja undra vilka FATTA hoppas ska få hålla i dessa kunskapslyft i normförändring?
  (FATTA är dessutom remissinstans till den nya lagutredningen).

  Sedan är artikeln förutom FATTA undertecknad av Madeleine Lejonhuvud,

  Svara
 18. MiT

   /  10/06/2016

  Svara
 19. MiT

   /  10/06/2016

  Svara
  • G

    /  10/06/2016

   Läste precis den där texten och de 28 kommentarerna. 😀

   Svara
 20. Jan

   /  10/07/2016

  Ulv i fårakläder? Nyliberalen Oscar Sjöstedt i samtal om judar med slaktarvänner på Island. Det jag reagerar på är inte främst judeskämten utan snarare det omogna tonårsspråket.

  http://www.dn.se/nyheter/politik/sds-oscar-sjostedt-i-festvideo-dar-han-skamtar-grovt-om-judar/

  Svara
  • MiT

    /  10/07/2016

   Utan att vilja försvara dem på något sätt men hur kan man få det till annat än att de skämtade om de galna tyska nassarna? Är inte det väldigt uppenbart? Är ju knappast ”i samtal om judar med slaktarvänner” det handlar om?

   Svara
  • G

    /  10/07/2016

   Hela texten då den är bakom någon slags (enkel) betalvägg. Som ett brev på posten skulle man kunna säga…..

   ””Dagen inleds med att GP:s politiska redaktör Alice Teodorescu står i P1 Morgon och talar sig varm för att Alliansen bör prata ihop sig med SD. Den avrundas med att ytterligare en smygfilmad fyllevideo från en SD-fest läcker ut till medierna.

   I en filmsnutt som publiceras på Facebook av det ovärderliga nätverket Inte rasist men… står Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt och drar anekdoter om sina nazistiska arbetskamrater på ett slakteri. Dessa arbetskamrater – Sjöstedt kluckar som någon som vet att han snart ska leverera en rejäl punchline brukar göra – gick runt och heilade när de var fulla. Och om ett dött får föll ner från kedjorna i taket där de hängde i fötterna sparkade de på den döda kroppen och vrålade ”Die Juden”. Skrattexplosion och plötsligt dyker gruppledaren för SD i riksdagen, Mattias Karlsson, förväntansfullt upp i bild med en cigarett i munnen.

   Det är en film på järnrörsnivå, så grov och äcklig att man först faktiskt inte tror att man ser eller hör rätt. 90-talets nassementalitet möter ledargarnityret i ett riksdagsparti.

   Förvånar den? Inte det minsta. Vad filmen än en gång visar är Sverigedemokratins mörka hjärta, den huliganfascistiska sanningen bakom den socialkonservativa masken. Det är nu inte första gången som vi får ta del av den, för att uttrycka det försiktigt. Nidsångerna om mordet på Olof Palme i radions Kaliber, någon? Expressens alla scoop om allt från blöta nätter på Kungsgatan i Stockholm till hetsande nämndemän? Kent Ekeroths skuggarmé av nättroll? Avslöjande efter avslöjande efter avslöjande, sanningen finns där i full åsyn, det är bara att dra slutsatserna av dem.

   Och de torde bli något i den här stilen: den person som fortfarande säger sig inte förstå vad SD står för, vill och säger när man befinner sig bortom offentlighetens blickar är antingen blind, cynisk eller riktigt, riktigt korkad.

   Var alla de samarbetsvilliga borgerliga opinionsbildarna befinner sig på denna kategoriskala förblir oklart. Men nu är det dags för proponenterna för en stilla flirt mellan Alliansen och antisemiterna och rasisterna inom SD talar ur skägget. Var tänker ni er att dessa samtal mellan er och mörkermännen ska ta sin början? I Nürnberg?””
   http://www.dn.se/kultur-noje/johan-hilton-filmen-visar-sverigedemokraternas-morka-hjarta/

   Turligt nog har jag den utmärkta och mycket välskrivna texten av Cwejman färsk i minnet när jag läste detta, och den kommer vara färsk i minnet under lång lång tid framöver har jag en känsla av.

   ”den person som fortfarande säger sig inte förstå vad SD står för, vill och säger när man befinner sig bortom offentlighetens blickar är antingen blind, cynisk eller riktigt, riktigt korkad.”………

   För att ha bra balans i demokratin vill jag också ha koll på vad de som står på SD:s motpol också säger och vill när ingen tror att de ser på. Men då mediefolket själva står på den sidan så lär det inte rapporteras om det och således förbli en hemlighet…tills någon gör ett misstag. Kan knappt vänta!

   Svara
   • Olof

     /  10/07/2016

    Heh, gör en vild gissning om hur det låter på SSU’s ‘rasifierade’ träffar. Ta med någon IS hemvändare så behöver man nog inte ens byta rubrik…

    Svara
    • Jan

      /  10/07/2016

     Nå, nu handlade det här inte om SSU-möten utan om hur SD:s ekonomisk-politiske talesperson drar judeskämt med sina polare. Att försöka flytta fokus, som du gör, är ohederligt. Det är rimligt att man håller sig till sak. Som den här gången i-n-t-e är SSU. Kommentera filmen istället. Tycker du att den var bra reklam för SD? Var Oscars judeskämt roligt?

     Svara
     • Olof

       /  10/08/2016

      Ah, jag trodde det handlade om huruvida vi hade judehatare i svenska riksdagspartier.

      Om vad och hur folk skämtar bryr jag mig inte speciellt mycket. Inte direkt min form av humor i det här fallet, men humor är för individuellt för att tolka in någon faktiskt position i det.

      Men om någon har mage att dra fram judehat i Sverige så är det bara att titta på situationen i Malmö.

 21. Svenne

   /  10/07/2016

  OT: SSU Front, latterevolutionärer eller salongsbolsjeviker?

  Märkligt, ser inte en enda palestinasjal… #Södermalm #SOFO

  SSU Front (Södermalm), alltid vänsternäven i luften… https://www.ssu.se/klubb/ssu-front/

  Svara
  • G

    /  10/07/2016

   Meh, det där är inte viktigt, 100% fokus på everything SD är det som gäller enligt journalisthandboken 😛

   Svara
   • G

     /  10/07/2016

    Skillnaden mellan SSU och Ung Vänster verkar bli mindre och mindre allt eftersom tiden går….sen blir skillnaden mellan (S) och (V) mindre allt eftersom dessa ”unga” letar sig in i moderskeppen för att fortsätta sitt viktiga arbete där också.

    Svara
 22. Pelle2

   /  10/07/2016

  Ot:
  Bloggaren ingångsvärden tar upp hur snacket förmodligen går hos radikalfeminister som Veronica Palm med tanke på att ingen kvinna får Nobelpris i år.
  http://ingangsvarden.blogspot.se/2016/10/basta-smartaste-alternativa.html

  Svara
 23. MiT

   /  10/07/2016

  Läs hela tråden, både innan och efter

  Svara
  • G

    /  10/07/2016

   😀

   Svara
  • Lövet

    /  10/07/2016

   Statistik är knöligt – dels för att alla populärbeskrivningar missar finare detaljer – som effekten av varians. Och dels för att vi i mellanmjölkslandet tror att elitprestationer har något att göra med medelvärden…

   Svara
 24. Svenne

   /  10/07/2016

  OT: GP: Grisar attackerade med gatsten, Fornbyn i Skara
  https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/grisar-attackerade-med-gatsten-1.3841756
  ”– Vi kan inte riskera djurens säkerhet. Man blir väldigt, väldigt arg när sådant här händer. Djuren skänker så mycket glädje, och så mycket positiva möten mellan dem och barnfamiljer varje dag. Några få enstaka förstör så för alla, säger Ulrika.

  – Det blir så mycket extrajobb också. Dagen efter skulle vi få besök av skolklasser som skulle leva 1800-talsliv, och det var givetvis viktigt att det inte fanns glassplitter kvar då. Det är inte heller första gången som vi har utsatts för skadegörelse, med pangade rutor. Men det är första gången som någon är på djuren.”

  Svara
 25. Pelle2

   /  10/07/2016

  Ann Heberlein tar på ledarsidorna upp att det nästan inte längre skrivs om gruppvåldtäkter
  i tidningarna om man jämför med tidigare och att debatten kring dessa nästan har tystnat.
  Detta är ju precis det du pratar om M IT.
  Hon precis som vi, anser ju att det beror på att de politiskt korrekta är rädda för att göda främlingsfientliga krafter om det visar sig att män med utländsk bakgrund är överrepresenterade i dessa sammanhang.
  Men som hon skriver så är ju fakta inte rasism och om man inte samlar in fakta kan man inte angripa problemet..
  Dessutom är det ju kvinnorna som kommer drabbas hårdast om vi inte gör något åt saken.

  http://ledarsidorna.se/2016/10/ann-heberlein-i-tystnaden-vaxer-misstron-och-hatet/

  Svara
 26. Musse

   /  10/07/2016

  Kommer ni ihåg när det bara var feminister som tyckte att en våldtäkt var bevisad så fort anklagelsen framfördes?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: