Sverige, en bananflugemonarki

Kommer ni ihåg den brutala gruppvåldtäkten på Fåfängan? Den utfördes av marockaner som satt i system att begå massor av brott, grova som mindre grova och sen ljuga om sin ålder. Detta råkade inträffa samtidigt som MASSOR av damer i batikkläder i Sverige gjorde allt för att ingen skulle kunna kontrollera ålder på de som kallades ”ensamkommande barn”. Detta ledde, och leder, till att de vuxna barn som fälls i princip slipper straff oavsett brott om de bara sagt att de är under 18 år gamla.

Så enkelt är det att i princip slippa straff alltså. Bara att ljuga för fullt eftersom man inte ville/vill/fick/får/kunde/kan kontrollera. De enda som var nöjda med detta är förmodligen alla damer i batikkläder som kunde jubla på väg hem från kursen i afrikansk dans. Och de vuxna barnen.

Och när man ändå i efterhand får reda på att personen blåljugit och pissat alla svenskar, inkl personen de brutalt gruppvåldtog, i ansiktet när han flinande fick några månader ungdomsvård!!! så pissar högsta domstolen alla i ansiktet ännu en gång.

dagens-juridik

Sverige är inget fungerande rättssamhälle längre! Vi har ett rättssystem för svenskar och ett annat för utlänningar med annorlunda krav och straffskalor. Konsekvent! Ivrigt påhejade av de kvinnor som som gillar batikkläder och som gått kurser afrikansk dans.

Möjligt att Högsta domstolen fattat ett korrekt beslut, att det ska vara svårt att få resning om det är till den enskildes nackdel. Men i det här fallet, och garanterat massor av andra, så innebär det att Högsta domstolen plockar fram picken och hårdkissar alla offer som drabbats av de här typerna, och andra som dem, rakt i ansiktet. Ett system för dem som kommer från andra länder och ett annat för svenskar, för som svensk är det inte ens möjligt att kunna ljuga om sin ålder på det här viset medan det för dem är fritt fram och belöningarna är stora!

Det är fritt fram att hånflinande ljuga om sin ålder vid grova brott för inget negativt kan hända om du gör det och ertappas med att ljuga, det finns alltså bara fördelar! Det har Högsta domstolen sett till. Om du är utlänning alltså.

Hoppas alla är nöjda i bananflugemonarkin Sverige och att alla verkligen känner i varje cell att förtroendet för rättsväsendet är på topp…

Blir så otroligt less!

Sverige är så naivt att om vi varit en privatperson hade vi haft namnsdag 28 dec och haft en god man som ansvarade för oss.

Alla som tror att asylhaveriet, eller ”flyktingkrisen” som en del kallar det, förra året bara var en lite puckel på vägen som vi nu passerat kommer att få ett brutalt uppvaknande när de upptäcker att ”flyktingkrisen” bara är i början av sin långa startsträcka.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

80 kommentarer

 1. MiT

   /  10/31/2016

  Svara
 2. Jans

   /  10/31/2016

  HD har följt lagens bokstav och det är Riksdagen som stiftar lagarna. Där sitter grundproblemet. Med det sagt tror jag nog att HD hade kunnat hitta något juridiskt kryphål för att ändå ta upp ärendet, det är ju tämligen unikt. Än så länge. Att inte svenskar kan komma undan på detta sätt men däremot utlänningar som ljuger är en rätt besvärande brist i lagen. Det är inte likhet inför lagen. Om polisen kan bevisa en svensk gärningsmans ålder via folkbokföringen så är det högst rimligt att en utlännings ålder inhämtas på annat sätt. För att uppnå likhet inför lagen.

  Men det allvarliga felen är ju begångna långt innan fallet nådde HD. Inte minst att de inte ålderstestades med en gång. Varför, varför, varför? Man undrar ju lite vad en sådan åklagare gått igenom som tycker att det är bra att inte ålderstesta.

  Lagen borde för övrigt uppdateras så att det blir en försvårande omständighet om lögner om identitet och ålder uppdagas i efterhand. Den som ljugit om detta bör straffas hårdare. Alla brottslingar som döms till mer än ett års fängelse bör automatiskt utvisas. Kan de inte utvisas får de sitta i fängelse eller frivilligt lämna landet.

  Svara
  • Intenso

    /  11/01/2016

   ”Kan de inte utvisas får de sitta i fängelse eller frivilligt lämna landet.”. Eller som jag skulle vilja uttrycka det: TILLS de lämnar landet

   Svara
 3. Jan

   /  10/31/2016

  Har ni märkt hur invandrare eller EU-imigranter (stöld- och tiggarligor från Balkanländerna) är kraftigt överrepresenterade i den här typen av brottslighet? Jag menar identitetsstölder, rån av pensionärer etcetera. Hur har identitetspolitikerna tänkt sig att integrera de här slöddren i vårt utopiska mångkulturhem? Fler fritidsgårdar? Fler föreläsningar i anti-rasism? Mer pengar till Expo?

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23826415.ab

  Svara
  • Jans

    /  10/31/2016

   Den kalla och skrämmande insikt jag kommit till när det gäller tiggare och kriminella från Balkan och Östeuropa är att nog ingen tänkt något alls. Det har bara fått ske eftersom EU är så in i helvete heligt att man absolut inte får göra något alls som inskränker den heliga fria rörligheten, amen.
   Det spelar nog ingen roll om Putin (eller annan valfri diktator) skulle betala en hel armé legoknektar med EU-pass att invadera Sverige. Vi skulle väl se till att de fick tält och bostäder samt vapenfett och ammunition, tandvård och dagis medan de tog över landet…

   Svara
  • michael.

    /  11/01/2016

   Dom får förtur till jobb med pensionärer.

   Svara
 4. Jans

   /  10/31/2016

  Är det någon mer än jag som noterat att Annelie Babitz i princip avskrivit det näthat som alla hennes medsystrar brukar hänvisa till utan att publicera, nämligen privata mejl. I följande inlägg i Journalisten (som länkades i förra bloggposten här på Toklandet) följer följande lilla passage, skriven i panik av Annelie för att försöka släta över det faktum att Annelie själv är en framstående näthatare:
  ”Cattasbubbla valde däremot att offentliggöra mina mejl på sin blogg där hon sedan bjöd in sina bloggvänner för att snacka skit om mig, dra ner mig, vilket ledde till fler kränkningar på Flashback. Detta är näthat. Privata mejl är inte näthat.”
  http://www.journalisten.se/debatt/babitz-kastar-sten-i-glashus

  Så då var det fastslaget och vi kan hänvisa till en etablerad journalist nästa gång privata mejl påstås innehålla näthat.
  PRIVATA MEJL ÄR INTE NÄTHAT /Annelie Babitz

  Svara
  • Pelle2

    /  10/31/2016

   Det finns naturligtvis ett undantag från den regeln och det är när valfri radikalfeministisk kvinna får ett hatmejl så är det näthat.
   Dubbelmoral är som bekant en dubbelt så bra moral när den kommer från rätt person med rätt värdegrund…

   Svara
   • Jans

     /  10/31/2016

    Konklusion:
    Feminist får hatmejl = NÄTHAT
    Feminist skickar hejmejl = EJ NÄTHAT

    Svara
    • Jans

      /  10/31/2016

     Feminist får hatmejl = NÄTHAT
     Feminist skickar hatmejl = EJ NÄTHAT

     sorry

     Svara
    • Klimathotet

      /  10/31/2016

     De dubbla måttstockarna är slutsålda i alla butiker.

     Svara
 5. Lägg ner ALLT!

   /  10/31/2016

  ” Detta råkade inträffa samtidigt som MASSOR av damer i batikkläder i Sverige gjorde allt för att ingen skulle kunna kontrollera ålder på de som kallades ”ensamkommande barn”.

  Och VARFÖR skulle vi låta dessa fruntimmer göra jobbet? Var det ingen annan som hade tid att utföra det jobbet eller= Alla vet vi ju vad dom är kapabla till eftersom de enbart är känslostyrda. Då vet vi ju vilka som är i grunden ansvariga för alla rån och gruppvåldtäkter som inträffar runtom i bananflugemonarkin.

  Svara
 6. TOKLANDET har alltid bra artiklar men denna är värd GULDSTJÄRNA!

  Svara
 7. MiT

   /  10/31/2016

  Svara
  • Jans

    /  10/31/2016

   Så har det alltid varit, att de trodde hon var en buss är fullt naturligt då hon färdades på hjul. Alla har inte lärt sig skillnaden på 2 och 4.

   Svara
 8. MiT

   /  10/31/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/31/2016

   Frågan är om det bara är mörkertalet som gått ner, eller om det faktiskt är så att det skjuts och dödas och misshandlas och rånas som aldrig förr? Låt oss fråga DN, de brukar veta vad som faktiskt gäller.

   /Frida

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  10/31/2016

    http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/extrem-situation-jamfort-med-grannlanderna

    Från 2015

    ”Våldet med skjutvapen eskalerar i de svenska storstäderna. Sedan 2010 har fem gånger så många skottskadats, och fyra gånger så många skjutits till döds, i de svenska städerna jämfört med i grannländernas huvudstäder tillsammans. Det visar en granskning som SVT Nyheter gjort.”

    ”– Jag tror snarare att vi har en mycket sämre social situation här. Det vi ser nu är resultatet av ett misslyckande som sträcker sig tjugo år tillbaka när de här unga killarna som nu skjuter växte upp, säger han.

    Sarnecki menar att vissa förorter är särskilt hårt drabbade av skjutningar och hänvisar det till en misslyckad integrationspolitik.

    – Vi har områden där utbildningsnivån är låg, arbetslösheten hög och skolresultaten låga. Vår forskning visar att de här problemen inte är importerade utan att de uppstår här, på grund av ett utanförskap som samhället inte har lyckats bryta.”

    Ja, vad kan det bero på? Låt säga att Sarneckis gissning är korrekt, att det beror på att vi är urkassa på integration, urkassa sedan 20 år tillbaka, och att de som kommer hit därför hamnar i missär och elände som sedan över lång tid utvecklar en extrem överrisk för att många begår hemska våldsbrott. Är det då så klokt att vi erbjuder extra många att komma just hit, om vi nu är så jävla kassa på integration i jämförelse med våra grannländer?

    Är det något som pekar på att vi kommer bli bättre på integration? Om inte, vad kan vi då förvänta oss om ytterligare 20 år.

    /Frida

    Svara
 9. MiT

   /  10/31/2016

  Svara
 10. Pelle2

   /  10/31/2016

  På tal om olika regler för medborgare och icke medborgare så har vi ju även tiggarna som tämligen ostört får upprätta sina olagliga lägerplatser och skita ner marken de befinner sig på utan påföljd.
  Kan också tänka mig att ingen kollar deras identitet så att man vet om dom har varit här längre än vad deras ”turistvisum” tillåter. Jag har sett samma tiggare utanför min lokala affär under mer än ett halvår.Kan ju tänkas att han har åkt hem under någon period under t.ex sommaren när jag inte själv var här hela tiden men på det stora hela har han varit här under den perioden.
  Några människorättsaktivister skriver i dagens SVD att Sverige har en skyldighet gentemot icke medborgare att tillhandahålla mat,husrum och sjukvård.
  Problemet är väl att vi inte avvisar dom som inte får permanent uppehållstillstånd utan låter dom gå under jorden.
  Sedan skall vi dessutom enligt aktivisterna belöna dom för deras illegala uppehälle genom att ge dom mat,bostad och sjukvård.
  Om man vänder på resonemanget, vad tror dom skulle hända om jag vistades illegalt i t.ex Sudan eller Syrien och gick till myndigheterna och krävde mat,husrum och sjukvård ?
  Något som dom inte ens kan erbjuda sina egna invånare.
  Först skulle dom väl i bästa fall skratta ut mig och sedan sparka ut mig ur landet.
  I sämsta fall skulle dom väl sätta mig i fängelse.

  Men för aktivisterna finns det inga gränser för vad just Sverige skall erbjuda allt och alla
  och det är väl skit samma enligt dom om någon är här olagligt.Så länge dom kan syssla med sitt godhetsknarkande så är allt ok. Någon annan får väl betala som vanligt..

  http://archive.is/vkuQV

  Svara
  • Jans

    /  10/31/2016

   Vid några av mina fasta punkter i tillvaron, affärer, vägen till jobbet m.m. har jag sett samma tiggare i flera års tid. Visserligen är de borta korta perioder, men att de för länge sedan förbrukat sina tre månader är glasklart. Naturligtvis borde polisen ta fingeravtryck på alla som inte kan visa pass, samt logga datum så man kan skicka hem dem som varit här mer än tre månader. Sådan är ju lagen och den är frikostig, mycket frikostig.

   Svara
   • Klimathotet

     /  10/31/2016

    De som satt vid bankomaten och systemet har försvunnit härifrån men gubben som häckar utanför ICA har vart här i flera år. Pensionärerna verkar ha det gott ställt för de är de enda som lägger något i pappmuggen.

    Svara
    • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

      /  11/01/2016

     Ang. tiggare utanför ICA

     Hos oss verkar det som att det finns en tiggarförmedling
     som servar ICA med roterande personal (tiggare) utanför.
     Hittills har vi nog haft ca. 30 – 40 olika tiggare utanför ICA
     på vår lilla ort med 1700 invånare.

     Det är dock låga driftskostnader:
     alla tiggarna har samma plastpall,
     samma jacka att sitta på och samma pappersmugg.
     Vid avslutat ”dagsverke” kommer sedan en ”taxi”
     (mindre buss av märket Mercedes, nyare modell)
     för att hämta den anställde och för att kassera in
     den anställdes ihoptiggda dagskassa.
     Tiggarna är både kvinnor och män, i varierande åldrar.

     Svara
  • Ett halvår? Vi har en på fjärde året. På sommaren hyr/lånar hon ut sin plats och över julen åker hon hem. Det sista året har hon nog varit borta mer och andra tiggare som en gravid väldigt ung flicka hade platsen.
   Varför vet jag? Man måste passera tiggarna om man vill använda Pendeltåget. Enda vägen. Och man vill ju handla mat också och affärerna nästan spärras av tiggare.

   Min frisörtjej sa att hon som har varit längst här hade senaste mobilen och Converseskor vad det nu är och att den fina bilen hämtar henne när frissan går hem från jobbet klockan 19. Hon var lite bitter över tiggarna.
   6 – 7 tiggare på ett centrum som tar 3 minuter att passera samt en ny aggressivare grupp män som går runt och pratar spanska.
   Du sköna nya Babel.

   Svara
 11. MiT

   /  10/31/2016

  Svara
  • Klimathotet

    /  10/31/2016

   Gais Åke äger!

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/31/2016

   Det här skulle jag säga är ett helt nytt fenomen, att personer vevar med batong och kastar sten på förbipasserande. Det är en ny nivå. Kanske inte så konstigt att det utvecklas åt det hållet när polisen i vissa/många fall verkar/tycks backa när de själva blir stenade.

   Det är kanske inte heller så konstigt att de som gillar att kasta sten inte heller är speciellt rädda för att åka fast när de kastar sten på privatperson, de verkar nästan aldrig åka dit för att kasta sten på tjänsteman.

   Om det här med att stena och banka med batong på slumpvist utvalda personer blir en lika uppskattad sport som att stena utryckningspersonal så är jag rätt säker på att det är ett faktiskt paradigmskifte vi ser.

   Om det blir så, gud förbjude, kommer inte ens den mest luttrade miljöpartist kunna vända sig mot termen ”no-go zon”.

   Svara
  • Svenne

    /  11/01/2016

   Sverige bäst på integration – Lars Lindström #autosatir

   Svara
 12. Rikard

   /  10/31/2016

  Hej.

  En enkel sammanfattning:

  Jag närmar mig. Du säger ‘Halt!’
  Jag fortsätter närma mig. Du upprepar, med tillägget ‘eller jag skjuter’.
  Jag fortsätter närma mig. Du skjuter varningsskott.
  Jag fortsätter närma mig. Du skjuter verkanseld.

  För en av de goda är detta fel. I deras värld är det rätta att fortsätta säga ‘Halt!’ och sedan uppfinna rationaliseringar till varför jag inte åtlydde instruktionen.

  Jag brukar fråga dessa goda människor hur många gånger jag får stjäla deras bil/cykel.
  Jag brukar fråga dessa goda människor hur många gånger jag får råna dem, eller deras anhöriga.
  Jag brukar fråga dessa goda människor hur jag skall stoppas om jag struntar i deras ord.

  De brukar bli mycket upprörda och tala i affekt, men de brukar samtidigt svara noll gånger, samt med våld.

  Lag, rättvisa och folkvilja skall höra samman. så är inte fallet.

  Om lagen bygger på ett eller annat gudsord är den alltid legitim så länge gudsordet följs.
  Om lagen bygger på ett folks rättviseuppfattning är den endast legitim om den återspeglar denna.
  Om lagen bygger på folkviljan är den demokratisk i sin legitimitet.

  Är Sveriges lagar legitima längre?
  Är lagstiftaren legitim eller sviker och förråder den sitt uppdrag?

  Svaret beror förstås på om man anser att Sverige och svenskar har egenvärde och existensberättigande, eller om man är mångkulturrasist.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 13. MiT

   /  10/31/2016

  Svara
 14. Svenne

   /  10/31/2016

  #Burn…

  Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2016

   Det är väl också typiskt att han har bildat ett bolag så att han slipper betala lika mycket skatt som en vanlig lönearbetare. Sådant är ju vanligt bland de förment skatteälskande personerna inom vänstern..
   Svaret på Björklunds fråga är naturligtvis att inte en krona skall exproprieras av Virtanens
   vinster och det är naturligtvis inte fråga om några övervinster i hans fall..

   Svara
 15. Svenne

   /  10/31/2016

  ‘opartiska public service’

  Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2016

   Man kan ju alltid hoppas att vi slipper detta i fortsättningen men dessvärre kommer dom säkert fixa fram ett annat program som plockar upp den fallna röda manteln..

   Svara
   • Jans

     /  11/01/2016

    Ja, inte kommer pengarna att gå till något seriöst vetenskapsprogram eller något program där programledarna är höger i varje fall. Det blir väl något nytt normkritiskt grejs.

    Svara
 16. Svenne

   /  11/01/2016

  #satir… #typ

  Svara
 17. Svenne

   /  11/01/2016

  AB: Danmark: ”Familjetragedi” #rendjävlaondska
  https://archive.is/1PYiG

  ”Familjen bor i den lilla staden Åbenrå på södra Jylland. De kom till Danmark som flyktingar från Syrien sommaren 2015.”

  Svara
 18. Svenne

   /  11/01/2016

  Dagens Juridik om det uppmärksammade målet:

  Svara
 19. Svenne

   /  11/01/2016

  ”Fascismen” i Upplands-Bro…

  Svara
 20. MiT

   /  11/01/2016

  Svara
 21. Svenne

   /  11/01/2016

  GP om skolans förfall:

  Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2016

   Bra skrivet av Aleksandra ännu en gång. Det är helt absurt det dom håller på med i skolan där dom låter eleverna härja fritt.
   Inte fan kommer det göra skolresultaten bättre och inte kommer det locka nya lärare till skolvärlden.

   Svara
 22. G

   /  11/01/2016

  ”Det finns en seglivad idé om att kommunismen är en fin tanke som bara gått lite snett i praktiken. I svensk offentlighet är association med kommunismen fortfarande inget problem.”
  http://www.gp.se/ledare/myten-om-den-fina-tanken-1.3910913

  Vissa tycker dock att det pratas/skrivs _för mycket_ (!) om detta i media.

  Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2016

   Bra skrivet av Silberstein !
   Det är absurt att man kommer undan med att erkänna att man är kommunist och att man inte får några kritiska frågor om hur man kan stödja en ideologi som har utfört massmord på och förtryck av oliktänkande.

   Svara
 23. Pelle2

   /  11/01/2016

  Bloggaren Fnordspotting skriver bra om olika lagar för medborgare och icke medborgare
  och medborgare med olika etnicitet.
  http://fnordspotting.blogspot.se/

  Svara
 24. Pelle2

   /  11/01/2016

  Bloggaren I otakt skriver bra om det absurda i att Löfven skickar ut Margot Wallström i landet för att missionera om Socialdemokratin.
  Har hon för lite att göra som utrikesminister,tror han inte på att den nya partisekreteraren och den övriga partiledningen kan locka folk till partiet eller handlar det om skademinimering att hålla Wallström borta från andra länder ?
  http://iotakt.se/blogg/fredsmaklerskan/

  Svara
 25. G

   /  11/01/2016

  Vet ej om detta kommer fungera som tänk. Videon är tänk att starta vid 15:20. Men om videon startar på fel ställe, hoppa då fram till 15:20 och lyssna på feministgeneral Snecker (V), som håller ett kort men intensivt tal i ”veckans åsikt”.

  http://ljsp.lwcdn.com/api/video/embed.jsp?id=1108f468-80f6-4dfa-8e2e-4bb9994863e8&pi=f043a577-b2bb-4835-b956-3f69f7a09aa6&startTime=920

  Svara
  • G

    /  11/01/2016

   Det funkar, klicka på play-knappen så startar det vid 15:20. Det är bara kring 1min, fast ni kanske ångrar att ni tittade efteråt LOL! 😛
   Men hänger man på Toklandet så faller det under kategorin ”must see!” haha.

   Svara
 26. G

   /  11/01/2016

  ””Svensk remisskritik mot EU:s asylregler

  EU:s förslag till gemensamma asylregler för alla EU-länder får svidande kritik i remisserna från de svenska migrationsdomstolarna.

  Asylrätten skulle försvagas med de nya reglerna och svenska domstolar skulle förlora makt till EU, skriver de enligt Sveriges Radio Ekot.

  – Det är mycket makt som flyttas från de nationella myndigheterna och beslutsfattarna till EU-kommissionen och kommissionens myndigheter, säger Ulrika Geijer, chefsrådman vid Förvaltningsrätten i Malmö, till Ekot.

  Ett exempel på förändringar skulle bli att EU får avgöra vilka länder som kan anses säkra, och att asylsökande skulle skickas tillbaka till dessa länder utan att få sina asylskäl prövade. Ulrika Geijer säger att det betyder att domstolarna i Sverige helt skulle sakna möjlighet att göra egna bedömningar.

  Förslagen kan också göra det omöjligt för Sverige att återgå till permanenta uppehållstillstånd när den tillfälliga asyllagen upphör.

  Sammantaget skulle de nya reglerna innebära allvarliga inskränkningar i rätten att söka asyl, enligt de svenska domstolarna.””
  http://www.svd.se/remisskritik-mot-eus-asylregler/av/tt
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6553137

  Mmm helt katastrofalt om det blev omöjligt att återgå till PUT!

  Svara
  • G

    /  11/01/2016

   Btw, så ”asylrätten” försvagas/undermineras/urholkas (tappat räkningen på alla ord) inte öht, när man skriver debattartiklar, håller manifestationer på torg, om att bevilja asyl till de unga män från Afghanistan (Iran) som saknar asylskäl. Bara för att ”de är ju ändå här nu”. Nej, såklart inte.

   Svara
 27. G

   /  11/01/2016

  Som jag skrev i somras i samband med någon länk jag postade, var det inte lite många rubriker i media som ”misstänk mord i Kiruna, Boden” osv, Norrland brukar inte sticka ut på så sätt…

  ””Man åtalas för mord på flickvän

  Kvinnan ville inte längre gifta sig. Det blev hennes död. Pojkvännen misshandlade henne till döds och flydde från Sverige. Nu åtalas mannen för mordet, skriver NSD.

  Det var i slutet av juli i år som polis och ambulans larmades till en bostad i Kiruna. Där hittades den 30-åriga kvinnan död och misstankar riktades tidigt mot den jämnårige pojkvännen som lämnat landet.

  Bara ett par dagar senare sökte mannen självmant upp polisen i Frankfurt i Tyskland och berättade om sin inblandning i dödsfallet och två veckor senare utlämnades han till Sverige.

  Enligt kammaråklagare Anna Bergström har bekanta vittnat om att paret hade en stormig relation och hade bråkat om huruvida de skulle gifta sig eller inte. Kvinnan ska ha avstyrt det planerade bröllopet i augusti. Ett giftermål hade ökat mannens chanser att få stanna i Sverige eftersom han fått avslag på sin asylansökan och skulle utvisas, medan hon fick stanna, enligt åklagaren.

  Mannen har erkänt att han misshandlat kvinnan och inser att det lett till hennes död, men ska inte haft avsikt att döda henne, säger advokat Leif Gustafsson till NSD.

  I åtalet skriver kammaråklagaren att mannen dödat kvinnan genom att hänga eller strypa henne med en elkabel runt halsen. Dessförinnan ska han ha slagit henne i ansiktet och på halsen, knuffat omkull henne och dunkat hennes huvud i golvet. Mannen har uppgett att han virade kabeln runt kvinnans hals för att få det hela att se ut som ett självmord.””
  http://www.svd.se/man-atalas-for-mord-pa-flickvan/av/tt

  Som om det spelar roll om den jäveln inte hade ”avsikt att döda”. Han kunde väl visat glädje åt hennes beslut att få stanna, men istället blev det hennes död. Fy fan.

  Svara
 28. G

   /  11/01/2016

  ””Norge vill samarbeta om integration

  Målet är att få nya idéer och lyckas med integrationen, som beskrivs som en av vår tids största samhällsutmaningar.

  Sverige beskrivs som sämre på introduktions- och språkutbildning än Norge.

  – Men å andra sidan har Sverige varit snabba på att få in invandrarna på arbetsmarknaden, säger hon.””
  http://www.svd.se/norge-vill-samarbeta-om-integration/av/tt

  Svara
 29. G

   /  11/01/2016

  ””CNN-analytiker läckte till Clinton

  Kabel-tv-bolaget CNN bryter sitt samarbete med den demokratiska strategen Donna Brazile.

  Enligt läckta mejl till Wikileaks har Brazile berättat för presidentkandidaten Hillary Clintons rådgivare om vilka frågor som kunde komma när Clinton skulle mötte Bernie Sanders i en primärvalsdebatt i Michigan.

  Brazile har inte arbetat för CNN sedan i juli, då hon utsågs till vice ordförande i Demokraternas nationella kommitté.””
  http://www.svd.se/cnn-analytiker-lackte-till-clinton/av/tt

  Som sagt, Clinton News Network.

  Svara
 30. Svenne

   /  11/01/2016

  Jonas Lundgren, ”Pol.sek. för (V)”, ”Väldigt radikal” 😛

  Svara
  • G

    /  11/01/2016

   Hahaha, ja han har en form av humor till skillnad från vissa andra V:are, och kämpar hårt mot hederskulturen!
   Bilden säger typ ”Sluta äta kött – om du vill se 10år äldre ut än vad du faktiskt är.”

   Svara
  • Einar

    /  11/01/2016

   Hon ser ut som att hon inte har sett solen på flera år.

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  11/01/2016

   Att dela in människor i grupper är rasism. Att dela in djur i grupper är självklart också rasism. Ni är ju körda som inte begriper, läs på, skaffa kunskaperna för fan, det är väl inte så att jag ska behöva Googla allt åt er?

   Det är också rasism att dela på djur och människor. Helt oavsett om vi snackar om fåglar, fiskar, myggor eller människor.

   Efter det så begriper ni ju att det är rasism att dela in heterotrofa flercelliga organismer som rör på sig i grupper och ställa dem mot till exempel encelliga urdjur eller svampar, träd och blommor.

   Behöver jag ens säga det, det är självklart att det är rasism att dela in encelliga organismer i grupper.

   Varför stanna där, nu är ni på banan, era jävla rasister, för det är rasism att dela in ämnen i grupper, perodiska grundsystemet – typisk rasism. Hur skulle du känna dig om du var ett hekto Livermorium, och ett ton Kol, typiskt patriarkalt grundämne, kom och radioaktiviferade dig, sa att du inte platsade för att du var för tung för ditt omfång, och att du med din korta livslängd inte var värd lika mycket?

   Det är så klart rasism att göra skillnad på något, oavsett vilken typ av organism och ämne eller blandning där emellan som uppstår. Allt är exakt samma sak, håller du inte med så är du rasist.

   /Frida

   Svara
 31. Svenne

   /  11/01/2016

  Satirkontot @GodfreyElfwick fångar samtiden väl:

  Svara
 32. Svenne

   /  11/01/2016

  Apropå p-piller för män:

  Svara
  • G

    /  11/01/2016

   Hahaha, det var väntat. Tar med de här tweetsen också….

   Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2016

   Varför skulle en man ljuga om att han äter p-piller ?
   Om kvinnan inte vill behålla barnet så kan hon ju göra abort.
   Förvisso inte riskfritt och förmodligen inte behagligt men en man kan ju aldrig fixa ett barn och behålla det som en kvinna kan så vilket incitament skulle en man ha att göra en kvinna med barn mot hennes vilja ?.
   Möjligen skulle det väl vara intressant om han är ett svin som vill göra kvinnan illa på detta sätt men då borde han ju aldrig fått ligga med henne heller.

   Svara
   • Som kurator har jag träffat flera män vars tillfälliga eller kortvariga ligg har blivit gravid. Och kvinnan gör som hon vill. Det hjälper inte att säga att man inte tänkte bli far. Räkningen kommer ändå om kvinnan så bestämmer. Och barnet kan bli utan far i praktiken även om mannen vill ta ansvar.

    Använd kondom. Tänk efter innan du ligger med någon kvinna du inte känner. Lita inte på hennes piller, spiral eller vad hon säger innan ni är ett par och har beslutat om vem skall stå för preventivmedel.

    Svara
 33. Svenne

   /  11/01/2016

  Identitetspolitik…

  Svara
 34. Pelle2

   /  11/01/2016

  OT:
  Ledarsidorna tar också upp Wallströms tänkta Eriksgata för Sossarna men har då perspektivet huruvida hon tänker flyga med regeringsplanet eller åka med tåg eller reguljärflyg som hon borde.
  Han undrar också hur det är möjligt att Sossarna behöver tre partisekreterare när alla andra klarar sig med en.
  http://ledarsidorna.se/2016/11/margot-wallstrom-den-tredje-partisekreteraren/

  Svara
  • Men – någon måste ju koka kaffe och korka up drickat till möten.

   Svara
 35. G

   /  11/01/2016

  ”Flera tyska poliser har stängts av för högerextrema sympatier

  Hittills har fem poliser stängts av från sina tjänser sedan de avslöjats som anhängare till den så kallade rikstyska rörelsen. För ytterligare minst tio har disciplinärenden inletts, rapporterar tidningen Süddeutsche Zeitung.”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6553125

  Svara
  • Rikard

    /  11/01/2016

   Hej.

   Berufsverbot heter det ju på tyska.

   Från nationell socialism med krav på partibok och -medlemskap till mångkulturrasism med krav på korrekt värdegrund.

   Hur mycket jag än hävdar att ett klot är kub blir det inte så – eller ‘same same but different’.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 36. G

   /  11/01/2016

  Men herregud. Den här jävla historien får aldrig ett slut!

  ”Kent Ekeroth och SVT:s järnrörs-tvist fortsätter

  I går kom beskedet att tvisten mellan Kent Ekeroth och SVT fortsätter.

  Patent- och marknadsöverdomstolen anser att SD-politikerns krav på ersättning för SVT:s publiceringar av stillbilder från filmen ska prövas igen, och skickar därför tillbaka målet till den nyinrättade Patent- och marknadsdomstolen.

  Patent- och marknadsöverdomstolen upphäver även tingsrättens beslut avseende rättegångskostnader.”
  http://www.dagensmedia.se/medier/rorligt/kent-ekeroth-och-svt-s-jarnrors-tvist-fortsatter-6800953

  Svara
  • Jans

    /  11/01/2016

   Kent Ekeroth är helt klart en belastning för SD. Inbitna SD:are bryr sig naturligtvis inte men tveksamma från andra partier som funderat på SD lär nog inte känna sig mer lockade med den nollan i ledningen. Jag tror han är rejält korkad faktiskt. Dum i huvudet på riktigt.

   Svara
  • Jan

    /  11/01/2016

   Den ende sverigedemokrat som gjort ett positivt intryck på mig är Richard Jomshof (tidigare Lohikoski och Johansson). De övriga är det lite Ny demokrati-varning på. Allihop.

   Svara
 37. Einar

   /  11/01/2016

  OT: Idioten Lars Lindström på Expressen avslöjas som den vänsterpropagerande lögnare han är. Det är bara att konstatera hatet i hans ögon. Han skulle förmodligen sälja sin egen mor bara för att bekämpa SD och dess väljare.
  http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/att-sverige-ar-bast-pa-integration-gor-vissa-ursinniga/

  Svara
  • Jan

    /  11/01/2016

   Vilken idiotisk jämförelse. En privat företagare får väl göra hur stora vinster som helst. Så länge denne ägnar sig åt privat, d v s icke skattefinansierad, verksamhet.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: