Allah kan inte alls vara Lucia i Sverige

För ett par veckor sedan valde ju Åhléns att medvetet reta upp och media gick bananas när folk protesterade och all kritik blev HATSTORM alldeles oavsett vad som framförts. Det var ett medvetet drag från Åhléns, de visste vad som skulle komma och de fick exakt vad de önskade. Media och kändisar tokhyllade Åhléns för deras medvetna provokation och tyckte det var fantastiskt normbrytande och fint. För det vet man ju, normbrytande är det allra bästa man kan göra i Sverige.

Det fanns en del hatkommentarer om Åhlénsbilden och de välkända näthatsjägarna vi har i Sverige vädrade dem på flera km håll, de har bättre luktsinne än blodhundar när det gäller näthat!

inte-allah-kan-vara-lucia-i-sverige

Ungsvenskarna (SD:s ungdomsförbund) tog fasta på att det är fint att vara normbrytande i ett facebook-inlägg så de publicerade en normkritisk luciabild som föreställer Muhammed med fru på julbord. Hatkommentarerna vällde in!

Syftet med Muhammedbilden är såklart att provocera och reta upp folk och jävlar vad de lyckades!

Media försökte ignorera så länge det gick men till slut så kunde de inte låtsas längre och P3 Nyheter hade ett kort inlägg om det. Och givetvis kallade man in sin husislamist att kommentera samtidigt. Det är ju SR… Men de nämnde inte alla groteska hatkommentarer, folk frågade på twitter varför eftersom massor av de värsta postats på twitter och fick svaret, via twitter, att de inte hade twitter…

Sen har även SVT haft en artikel om alla hoten som vällt in, det är alltså hot om att det ska bli som Paris och Köpenhamn bl a.

Åhléns publicerar bild vars enda syfte var att reta folk och lyckas med sitt syfte, media ställer upp direkt i stram givakt, man diskuterar på nyheterna och i morgonsofforna med bekymrad min om allt NÄTHAT som uppstår bara för Åhléns ville vara lite normkritiska. Senast idag så tog man återigen upp det i Gomorron Sverige. De kända näthatsjägarna med sina blodhundsnäsor publicerar massor om Åhléns luciabild, de sniffar sig fram till slutna forum på facebook och fastslår triumferande att allt orkestreras från dem. En konspiration alltså. Allt, inkl vanlig kritik från folk som tröttnat på att allt ska köras ner i halsen, summeras som hat som orkestreras från extremister i slutna fb-grupper.

Ungsvenskarna publicerar bild vars enda syfte var att reta folk och lyckas med sitt syfte, det VÄLLER in grovt näthat men media tar upp det försiktigt och extremt ovilligt och kallar omedelbart in sin egna husislamist för att berätta hur fel de har. På twitter påstår P3 Nyheter t o m att man inte sett några grova hot för att man inte har…twitter. Det är knäpptyst från de kända näthatsjägarna. Inte en tweet, inte en kommentar. Ingenting. Trots att det t ex står att man ska gasa ihjäl folk osv i Ungsvenskarnas kommentarsfält. Knäpptyst är det.

Såhär funkar dubbla måttstockar, normkritik är bara bra när det sker mot något man själv tycker är dåligt. Folk som är kritiska mot just den normkritiken är bara en bunt näthatare. Och nazister förstås. Och alla är kränkta vita män. Media och mediefolket går bananas och är mäkta upprörda, de skriver poster på fb, på twitter och på sina bloggar om allt HAT. När någon är normkritisk mot det man själv tycker är bra (eller snarare livrädd för att säga nåt dåligt om…) så är normkritiken helt plötsligt näthat och rasism och ska anmälas bort. Reaktionerna som väller in på DEN normkritiken gör att media och mediefolk kryper som strykrädda hundar efter golvet och hoppas att det ska tystna och bara försvinna av sig själv.

Kritiken mot Ungsvenskarnas normkritik (låt vara att de ENBART postade bilden för att reta upp…) är en grotesk uppvisning i rent och rått näthat. Jag har bara kollat kanske 10-15 procent av alla kommentarer och det finns massor! Media borde bli lika mörkrädd som jag blir! Men de har ju inte twitter så de vet ju inte…

Jag tycker att både Åhléns och Ungsvenskarnas bild är onödiga och bara till för att medvetet reta upp för uppmärksamhet. MEN nu är båda postade och om man högljutt hyllar och försvarar Åhléns bild (och andra liknande bilder) och protesterar (eller är knäpptysta) mot Ungsvenskarnas så besväras man av kraftig dubbelmoral eftersom båda är normkritiska och bådas syfte var att reta upp folk för att få reaktioner. Dyker man på de som kritiserar Åhléns och istället hyllar Åhléns tilltag och buntar ihop all kritik mot dem till HAT men är ytterst ovillig att göra detsamma för Ungsvenskarna så är man en hycklare. En hycklare av gigantiska mått. Man kan inte säga att man inte känner till den ena eller den andra för de i princip dominerade/dominerar sociala medier. Det är alltså UPPENBART att man väljer den ena men inte den andra. Så gör jag också ibland men jag brukar då välja den sidan som INTE syns så mycket, som INTE får uppmärksamheten.

För ungefär ett år sedan så valdes det också bort väldigt friskt, då ”missade” alla kända näthatsjägare med sina blodhundsnäsor det groteska näthatet som Paow drabbades av, den enda mediesidan som nämnde det då var faktiskt Nyheter24! Det var tyst överallt annars. Precis som nu alltså.

Vita medelålders heterosexuella män näthatar Paow!

Vita medelålders heterosexuella män näthatar Paow! Del 2

Vita medelålders heterosexuella män näthatar Paow! Del 3

En sammanfattning av det groteska näthatet mot Paow

Det är uppenbart för de flesta varför näthatsblodhundarna verkar vara snuviga både när det gäller Ungsvenskarna nu och Paow då. De är som av en slump alltid snuviga och snörvliga och kan inte sniffa fram något när hatet kommer från de med osvenska namn. Alltid så slumpar det sig så. Även den här gången när det gäller Ungsvenskarna.

Kommer ni ihåg när Stefan Löfven också drabbades?

Samma fenomen då.

En struktur så att säga…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

75 kommentarer

 1. Rikard

   /  12/16/2016

  Hej.

  En hyckelmakare, där bor på Söder
  som twittrar hyckel och hatet göder
  hen twittrar hit & hen twittrar dit
  hen twittrar massor ut-av sk*t

  Och i hens fönster hänger hammar-skäran
  och henens vänner de kokar tjäran
  för någon annan har sagt ifrån –
  då skall den lynchas uti skamvrån

  efter ‘En sockerbagare’,

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  Ps Då menar jag alltså inte M_i_T om någon til äventyrs trodde det. Ds

  Svara
 2. Jan

   /  12/16/2016

  Identitetspolitik formulär 1A: Driv hur mycket som helst med kristna traditioner. Det är bara nyttigt och normkritiskt. Det går bra med bög-Jesus och färgade pojkar som Lucia. Islam däremot är aja-baja. Där är det inte tillåtet med någon form av satir.

  P3 för övrigt är en djupt politiserad kanal och strider mot radiolagen. Det enda rimliga vore att förbjuda kanalen. Inte för att den är politisk egentligen utan för att den är så ensidigt politisk. Det här är klart som korvspad för alla – utom cheferna på SR. De är så indoktrinerade i kulturmarxism att de inte förstår kritik emot den.

  Svara
  • Senior

    /  12/16/2016

   Jag upphör aldrig förvånas av att du ibland är väldigt klarsynt och lägger märke till detta fenomen samtidigt som du i vissa andra fall upplevs som fullständigt marinerad och påverkad av just denna marxistiska propaganda du noterat som förmedlas via dessa medier.

   (Jag menar inget illa mot dig som person med denna kommentar, och jag är medveten om att den kan vara olyckligt formulerad i det avseendet, men detta fascinerar mig (och jag är säkert funtad på samma sätt.))

   Svara
   • Jan

     /  12/16/2016

    Säg så här: Jag gillar inte den moderna vänstern med dess identitetspolitik (kulturmarxism). Vilket borde vara tydligt vid det här laget…

    Svara
 3. Jag håller inte med om att Ungsvenskarnas inlägg bara gick ut på att provocera och retas, även om de naturligtvis visste att det skulle hända.
  Vitsen med deras inlägg var väl snarare att visa ”normbrytarnas” oerhörda hyckleri. Och det lyckades de ju bra med. 🙂

  Svara
  • Nykteroklok

    /  12/16/2016

   Skriver under på det. All satir kan beskrivas som att den ”medvetet retar upp”. Att människor reagerar så starkt på Ungsvenskarnas bild är ett tecken på att de tror att det kan löna sig. Man ska inte låta sig luras av det. De bär inget ansvar för vad bilden får dem att känna, men de bär hundra procent ansvar för allt de skriver i kommentarsfälten. Ungsvenskarna förtjänar all backning de kan få i det här fallet.

   Svara
  • MiT

    /  12/16/2016

   Jo, menade nog så också. Var i alla fall så jag tänkte på det innan jag plitade ner bokstäverna. 😛

   Svara
 4. Jan

   /  12/16/2016

  En hjärntvättad bimbopojke på SVT Barnkanalen får utrymme i Aftonbladet för att raljera med Elisabeth Höglund. Vilket bevisar min tes ovan här.
  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/o2Gkj/bara-lugn-elisabet-julen-ar-inte-hotad

  Svara
  • Pelle2

    /  12/17/2016

   Ja,det var ett riktigt barnsligt skrivet inlägg av Daniel Karlsson. Elisabeth Höglund tyckte att det skulle vara en kvinna som är Lucia eftersom vi firar en kvinna.
   Det roliga var ju också att Elisabeth också tyckte att det handlade om feminism och att män inte skulle få ta över ett sammanhang som handlade om att fira en kvinna.Det behövdes inte flera sammanhang där män tog plats enligt henne,
   I alla andra sammanhang hade en sådan åsikt applåderats av de politiskt korrekta men nu tog offerhierarkin inom intersektionaliteten överhanden. Pojken var ju svart och är mera förtryckt än vita feminister så därmed måste Elisabeth hånas..

   Svara
 5. MiT

   /  12/16/2016

  Svara
 6. Jan

   /  12/16/2016

  Aschberg är en gåta. Röstar på moderaterna, stenrik direktör men torgför mest Expo-propaganda. Samtidigt ofta väldigt insiktsfull. Som här om politikerskrået:

  ”I själva verket handlar det om att Sverigedemokraterna hotar jobben för de andra i riksdagen. Anpassning alltså. Det är många politiker som efter valförluster lagt den eventuella ideologin åt sidan och ordagrant sagt att de ska hitta en ny politik som väljarna gillar.”

  Och om ledarskribenter: ”Kulturskribenter och tyckare på ledarsidor är svårare att begripa. De som lagt pannan i djupa veck och ­anser att folket svikit dem, eller, än mer patetiskt, ägnar sig åt ömkligt självplågeri: vi förstod inte, vi förstod inte, hur kunde vi vara så dumma.
  Flagellanter! Som tror att synderna kan förlåtas om man piskar sig ­blodig.”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/robertaschberg/article24106662.ab

  Svara
  • Pelle2

    /  12/16/2016

   Vet du att Aschberg röstar på M eller gissar du bara utifrån hans ekonomiska status ?
   Han skulle i och för sig inte vara den första kommunisten som byter sida i takt med framgången men att gå från extremvänster till M är ju ändå ett ganska stort steg.
   Han är ju dessutom aktiv i vänsterextrema Researchgruppen och det känns ju inte så sannolikt om han är Moderat att han skulle stötta sådana vänsterextremister.

   Svara
   • Jan

     /  12/16/2016

    Jag lyssnade på hans egna radioprogram (Sirius 1 tror jag att det hette) där han fick en rak fråga av professor Stina Dawbroski vilket parti han röstade på. Svaret var Moderaterna. Vilket förvånade både mig och Stina. Å andra sidan är han en förmögen direktör i Stenbeckkoncernen. Och mer än varannan stockholmare är ju moderat – så det är egentligen inget konstigt med det.

    Svara
    • Pelle2

      /  12/17/2016

     Det är som sagt var konstigt att han röstar på Moderaterna samtidigt som han stöttar vänsterextremisterna i Researchgruppen.Förstår inte hur man kan få ihop en sådan hållning.

     Svara
    • Dan

      /  12/17/2016

     Fast nu svamlar du igen. För det första så hette kanalen radio. För det andra så är Aschberg kommunist.

     Svara
     • Jan

       /  12/17/2016

      Du var då en arrogant fan. Ring och fråga Aschberg eller Stina så får du besked. Man bör ha på fötterna innan man anklagar någon. Du har rätt om radiokanalen däremot. Jag tror att den hette Radio 1. Den är dock förmodligen nedlagd nu.

    • Om mer än varannan stockholmare är moderat, varför styr då rödgrönrosa politiker huvudstadens kommun?

     Svara
     • Jan

       /  12/17/2016

      Du har rätt. Det blev maktskifte i Stockholms kommun 2014. Tack vare MP:s framgångar. Stockholmarna är väldigt trendkänsliga. Jag tänkte nog mer på Stockholms stad. Moderaterna har dock tappat även där.

     • Klimathotet

       /  12/17/2016

      Kommunen heter Stockholms stad. Det finns inte båda.

 7. MiT

   /  12/16/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  12/16/2016

   Helt sjukt men vem är förvånad ?
   Heberlein vågar ju vara kritisk mot radikalfeministerna,identitetspolitikerna och kulturmarxisterna och det får man ju inte vara.

   Svara
  • Anonymouse

    /  12/16/2016

   Svara
   • Pelle2

     /  12/16/2016

    Om jag blev kritiserad av idioten Soraya Post skulle jag se det som ett kvitto på att jag hade lyckats göra något riktigt bra.
    Inte så lite ironiskt att hon pratar cynisk människa med hotfull attityd när hon företräder Fi.

    Svara
  • Rikard

    /  12/16/2016

   Hej.

   Välkommen i gänget, Ann Heberlein.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Relaterat till detta av Teoduresco:
   ”I Stasi utbildades de blivande officerarna i konsten av psykiskt bryta ner de oppositionella, obekväma rösterna. Taktiken var enkel: sprid skvaller, förstör privata relationer, anklaga meningsmotståndaren för att fara med osanning. I krig är sanningen den första förloraren, låt oss vara varsamma med den i fred. ”

   http://www.gp.se/ledare/teodorescu-en-halv-sanning-%C3%A4r-likv%C3%A4l-en-l%C3%B6gn-1.4051245

   Svara
 8. MiT

   /  12/16/2016

  Expo är igång med stämpeln igen…
  ”Dags att berätta hela historien om Kakabavehs delning av rasistpropaganda”
  https://archive.is/YVWKW#selection-197.0-197.73

  Svara
  • Olof

    /  12/17/2016

   Är jag den enda som känner att det blivit helt överflödigt att ens läsa Expo (eller DN för den delen, och skulle nog även placera Avpixlat där)?

   Och det är inte på grund av vad jag tycker om artiklarna, om jag gillar eller inte gillar det som står där, utan för att det är så till 100% förutsägbart att jag redan har en liten Expo-(och DN och Avpixlat)-simulator i hjärnan som kan rapa upp en ny artikel med exakt samma innehåll som alla de andra.

   De här debattörerna är helt enkelt inte det minsta intressanta. De har ingen kreativitet, de har aldrig något nytt, de är inte fyndiga. De har få eller inga lösningar på något och definitivt inga nya lösningar. Rena partsinlagor som mest består av ‘jag tycker inte om person/grupp X’.

   Håller jag på att bygga min egen bubbla? Eller är det en skillnad mellan att skippa (eller möjligtvis snabbskumma) artiklar från vissa debattörer för att man redan vet vad de har att säga och att hålla sig till specifika medier för att man håller med?

   Svara
 9. Svenne

   /  12/16/2016

  #Satir av Ganman…

  Svara
 10. Gorby

   /  12/16/2016

  På samma tema, ljusfesten:

  Svara
  • Pelle2

    /  12/17/2016

   Söders hjältar är för jävla sköna 🙂

   Svara
 11. MiT

   /  12/16/2016

  ”Hon fick jobb hos polisen trots saknad erfarenhet och utbildning – Meriten: Hon är invandrare”
  http://nyheteridag.se/hon-fick-jobb-hos-polisen-trots-saknad-erfarenhet-och-utbildning-meriten-hon-ar-invandrare/

  Svara
  • Först brandkåren, sedan polisen , mer… varför skall man utbilda sig?

   Svara
 12. MiT

   /  12/16/2016

  Helt otroligt…

  Svara
 13. MiT

   /  12/16/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  12/17/2016

   Som sagt var, genusinstitutionerna levererar varje dag.
   En mer homogen samling av vita,svenska kvinnor hittar man inte på många andra ställen.Dom är så härligt normkritiska att dom inte skulle drömma om att inkludera några män eller människor av andra raser eller nationaliteter.
   Genusvetare och feminister=hycklare och dubbelmoralister.

   Svara
   • Olof

     /  12/17/2016

    Skulle inte vilja vara den avvikande åsikten i det gänget, de lär inte vara någon tvekan om att den gruppen säkerligen uppvisar de allra mest stereotypa kvinnliga beteenden som går.

    Om det är så här det ser ut överallt så är genusvetenskapen som vetenskap helt dödsdömd. Lite synd eftersom jag faktiskt läst en del intressant av faktiska (utländska) forskare inom området, men här i sverige har det utan tvekan blivit genusvetare=feminister.

    Det enda värdet som skulle kunna återvinnas ur detta är om man hade forskare som kunde studera dessa institiutioner utifrån och kunde utföra en större studie i kvinnligt homosocialt beteende. Kan vi få upp kameror där och spela in dem för framtida studier? Eller, fasiken, sänd det på tv eller youtube, det kanske skulle finansiera sig självt som en verklighetssåpa…

    Svara
 14. MiT

   /  12/16/2016

  Svara
  • Motpol skrev bra om tendensen att skylla på ”samhället” istället för de som faktiskt springer runt och mördar: http://motpol.blogspot.se/2016/12/skyll-inte-pa-samhallet.html

   Svara
   • Pelle2

     /  12/17/2016

    Håller med om att Motpols inlägg var bra.
    Han avslutar med följande som jag håller med om helt och hållet:
    ”Fredagens demonstration kommer bjuda på det vanliga: kritik mot ”samhället”, kritik mot polisen och kritik mot ”sociala orättvisor”. Slutsatsen landar som vanligt i att den som begår dessa brott, oavsett om det är att bränna grannens bil eller skjuta grannens son, är ett offer.

    Denna syn på rätt och fel, på brott och straff, och på vad som krävs för att bygga ett tryggt och rättvist samhälle, är förödande för hela Sverige. Och den har fått vara vägledande i den politiska utvecklingen alldeles för länge. Så länge det förblir så kommer läget i landets mest drabbade bostadsområden bara att fortsätta förvärras.”

    Svara
    • Olof

      /  12/17/2016

     Absolut. Och den obegränsade invandringen som tillåtits har dessutom omöjliggjort framtida fördelningspolitiska lösningar – det kostar helt enkelt för mycket nu, varje försök leder till revolt i väljarkåren. Det finns helt enkelt inte någon villighet att delta i gemensamt finansierad välfärd när stora delar av den ges bort utan krav till de som aldrig har och aldrig kommer att bidra till den, i sådan utsträckning att de betalande helt enkelt trängs ut och inte får det de betalat för.

     Det alternativ som finns är förstås att fortsätta mot det segregerade samhället – de av oss som är någorlunda välbetalda kommer skaffa oss privat vård, privat omsorg, privat säkerhet och skydd. Och hjälpa våra nära och kära när de faller utanför systemen.

     De som inte har råd, ja, de kommer att få se dagens svenska välfärd försvinna.

     Tråkigt slut på den svenska modellen. Men fascinerande att det gamla uttrycket “The first generation builds the business, the second makes it a success, and the third wrecks it” även tycks applicerbart på samhällen. De som fått allt serverat på ett silverfat tycks helt inkapabla att ta ansvar för ett arv utan spenderar tills det är slut.

     Svara
     • Svenne

       /  12/17/2016

      ‘Förvärva, ärva, fördärva’…

 15. MiT

   /  12/17/2016

  Svara
 16. Dreadlock

   /  12/17/2016

  Skitsamma !

  Religiösa utmaningar mynnar ut i katastrof. Detta borde varenda kotte veta om efter 2000 år av historia. Tyvärr bryr sig historielektioner inte om det riktigt utan varje generation skapar sin egen historia , kanske berättelse. Om man säger så. Ett riktigt dålig val av ALLA val.

  Nu pushar vi på utmaningen om det korrekta politiska ordet. Det blir spännande att se utgången av denna nya ordningen av kraftfulla politiska katalysatorer.

  När vår egen rädsla kommer ifatt oss, så är det fritt fram för att förhandla bort frihet för trygghet. Så har det varit varje gång i historien, så kommer det att fortsätta.

  Svara
 17. Dreadlock

   /  12/17/2016

  En till :

  Som JSBach fan, så kan jag inte låta bli att posta klippet med Freiburgs Orkester som spelar Brandenburg Concerto No. 3 in G major.

  En nybörjare i klassik musik som tycker att det inte rockar, kommer aldrig att tycka om klassiskt. Han är dessvärre en av hörnpelarna i vår vita gubbiga historia…

  Svara
 18. Pelle2

   /  12/17/2016

  Sanna Rayman skriver en bra artikel i Expressen om varför man inte vill visa upp en normkritik med kvinnor som väljer bort slöja med alla de risker det innebär.
  http://archive.is/jAcOT
  Det är som sagt var bara bra med normkritik så länge man är kritisk på rätt sätt enligt de politiska kommissarierna.

  Svara
 19. Pelle2

   /  12/17/2016

  OT:
  Löfven kommer ut som rasist och nazist i Di eftersom han i en intervju säger att tiggeriet måste stoppas.
  http://www.di.se/nyheter/stefan-lofven-vill-fa-stopp-pa-tiggeriet/

  Svara
  • Ja, han kan tänka sig att permanenta det genom licens. Inte licens to kill utan licens to tigg.

   Svara
  • Jan

    /  12/17/2016

   Sverige har inget reellt ledarskap. Och har inte haft på årtionden. De bokstavligen backar in i framtiden. Väntar med beslut till det är försent. Det är mycket rimligt att kalla vår statsminister för fascist och nazist nu eftersom han kallade de som krävde liknande åtgärder för flera år sedan för just det.

   Min åsikt: De här tiggarna och tjuvarna borde avvisas vid gränsen. Vi (tillsammans med EU) kan hjälpa Rumänien genom bistånd. Däremot har vi ingen skyldighet att härbärgera tiggare och tjuvar. Det var inte det den fria rörligheten inom EU var tänkt till.

   Svara
   • Pelle2

     /  12/17/2016

    Håller helt och hållet med dig för en gång skull Jan 🙂

    Svara
   • EU beviljade ganska många miljoner till Rumänien för att bättra på situationen men de tog inte ut pengarna. Jag tror det var två år sedan. Om de sedan hämtat ut något vet jag inte.
    Tar de ut bidraget, måste de ju göra något. Inga pengar, inga åtgärder.

    Svara
    • Gorby

      /  12/17/2016

     Det är mer än några miljoner från EU till Rumänien.
     I nedan klipp från en pressrelease säger Regnér följande:
     ”Rumänien har till sitt förfogande ett strukturfondsprogram på sammanlagt 31 miljarder euros för sju år.”
     När Morgan Johansson fick höra denna siffra så trodde han Regnér tagit fel på miljoner/miljarder, och blev lite chockad när han insåg att det var miljarder.

     Svara
     • Gorby

       /  12/17/2016

      Biståndsbeloppet samt Morgan Johanssons kommentar kommer ca 7min in i presskonferensen.

     • G

       /  12/18/2016

      Haha, jag kommer ihåg Morgans reaktion. Men förståelig reaktion då beloppet är sjukt högt.

 20. Pelle2

   /  12/17/2016

  OT:
  Företaget Gendertimer spenderar sina dagar med att se hur många minuters taltid män och kvinnor får i bland annat radions och tv,s julkalendrar. I TV,s variant var männens taltid 72% och det var naturligtvis fruktansvärt men i radion var kvinnornas taltid 55,5 procent och det var naturligtvis mycket bättre.
  Det var dock en förmildrande omständighet att TV,s kalender har en tjej i huvudrollen.

  Hyckleriet bland feministerna är enastående. Det är bara bra när tjejer/kvinnor dominerar men en nationell katastrof när männen gör det.
  http://archive.is/9P3bK

  Svara
  • Pelle2

    /  12/17/2016

   Självklart tog P3 nyheter upp detta med exakt samma ordval som gendertimer.

   Svara
 21. Mm

   /  12/17/2016

  Himla tjat om detta företag, sluta handla där. Det är det enda de bryr sig om…. PENGAR

  Svara
  • Jag har inte handlat på Åhléns på en himla massa år. De är faktiskt rätt dyra med tanke på hur låg kvalité många av deras produkter håller. Möjligtvis kan man hitta billiga filmer/skivor där.

   Svara
 22. Mm

   /  12/17/2016

  Himla tjat om företaget. Sluta att gynna det.

  Svara
 23. Jan

   /  12/17/2016

  Mediekvinnan skriver sina sedvanliga överklasskrönikor i Expressen. Som hon har fri tillgång till genom det social nät (makens pappa var chef på Expressen) som hon alltid har tillgång till. Tydligen super hon för mycket. Ganska vanligt i hennes kretsar uppenbarligen. Intressant!
  http://www.expressen.se/kronikorer/jenny-stromstedt/december–en-manad-av-socialt-smasupande/

  Svara
 24. Svenne

   /  12/17/2016

  Om ”Fat Shaming” #Hyckleri

  Svara
 25. MiT

   /  12/17/2016

  Svara
  • Kommer ihåg det där mordet. Troligtvis var det en hemlös kvinnlig missbrukare har jag för mig. Tror det finns en stor chans att hon inte är vid livet längre, men det skulle inte skada att släppa filmen då kanske någon skulle känna igen henne och då hade man på ett eller annat vis kunnat matcha kvinnan via DNA (om så via familj) och åtminstone polisiärt löst det.

   Svara
 26. Svenne

   /  12/17/2016

  National Geographic…

  Svara
   • Dreadlock

     /  12/18/2016

    Snacka om att jag satt och underskattade henne i klippet i början (Åhhh nej en redig självupptagen Bimbo med uppklämda pattar som är jobbig utseendefixerat)
    Som hade en hjärna ! Bra tankar där !

    Svara
 27. G

   /  12/17/2016

  En kvinna från Rädda Barn gästade Musikhjälpen i eftermiddags, strax efter 16:15 typ.
  De pratade först om barns situation i Aleppo, hur många är där, hur går det med evakuering, hur kan man hjälpa osv osv…. Det finns 65 miljoner människor på flykt förklarade hon. Sedan ”råkade” de snubbla över på, ja, rent politiska frågor!

  Antikapitalisten Jinder förklarade att det anmärkningsvärda och som förvånar henne mest från hennes egen synvinkel, är att främlingsfientligheten/nationalismen (ja, hon verkar se det som samma sak) växer i Sverige när de istället borde minska i dessa tider, hon får inte ihop det i sin skalle, förklarade hon. Konstigt att högerextrema och främlingsfientliga partier ökar i dessa tider över hela Europa, och hon gillar inte heller retoriken som kommer från EU i dessa frågor ang säkra gränserna osv. Det handlar inte om pengar enligt henne. Hon förstår inte varför folk är mindre medmänskliga nu, och så mycket snålare att de inte vill ge av sina pengar utan behålla pengarna själva, när så många behöver hjälp. Varför vill folk inte längre ta emot flyktingar undrar hon, vad tror folk att flyktingarna ska göra egentligen, de vill ju bara kunna leva ett liv som alla andra.

  Kodjo höll med, och påpekade (med hänvisning till vad någon annan hade sagt) att vi inte ska kalla flyktingar för flyktingar, utan för människor, annars är det lätt att de bara ses som siffror. Kvinnan från Rädda Barn höll med. Han sa också att ”vi” har kanske pratat för mycket om de negativa effekterna och inte så mycket om de positiva.
  Själv undrar jag vem som hindrat någon från att göra detta…så länge de positiva effekterna som skulle kunna föras fram av vem som helst grundas på fakta och inte önsketänkande, som de så ofta brukar göra.

  Pelle höll väl med han också, han sa att det är roligt att se att de som tydligen t.o.m gästat buren som varit här i Sverige i 3år kunde så pass bra svenska efter så kort tid, och flikade in att alla vill ju faktiskt inte fly utan stanna i i närområdet så de kan återvända till sitt eget land, och sist sa han att, vill man inte ta emot flyktingar så är ju det här ett bra sätt att hjälpa, att se till att barnen i krigsområdena kan gå i skolan och lära sig saker, så är de bättre rustade när kriget i exempelvis Syrien är över.

  Svara
  • G

    /  12/17/2016

   För den som vill höra mer exakt vad som sades så går det att hoppa tillbaka i Livestreamen här: http://www.svtplay.se/video/11468406/musikhjalpen-webb/musikhjalpen-webb-12-dec-20-00

   Inte vid 16:15, utan strax efter 16:22 så ”ringer det på dörren” och Rädda Barn kommer in. Tidsintervallet ses nere till vänster i spelaren. Det spelas en låt i mitten, och det blir nog faktiskt lite bättre (läs värre) efter låten, så den får man vänta ut om man vill lyssna på hela diskussionen.
   Egentligen borde det laddas ner och sparas, för det ingår nog inte direkt i programledarrollen att snacka politik, speciellt inte från ett personligt perspektiv som Jinder gör utan att tycka det är problematiskt vare sig för lyssnare eller de X antal hundra på torget som också hör, kanske även bryter mot sändningstillståndet, inte koll på vad det står exakt i det. Men vem vet hur många gånger det har låtit såhär i MH, inte så man sitter klistrade och tittar på skiten för att man tycker det är bra, mest för att man hoppas att ”opartiskheten” ska spåra ur på något sätt. Initiativet och syftet med insamlingen är väl bra, men det är allt. Häromdagen så vågade Pelle inte ens nämna en krog i Sthlm vid namn då ha var rädd att det skulle bryta sändningstillståndet, men det här med politik och påstå att folk blivit mindre medmänskliga för att alla inte tycker hjälp i egna landet är bästa och mest kostnadseffektiva sättet, verkar det inte vara några problem med öht.

   Svara
 28. ArnieParnie slår alla galenskapsrekord:

  ”Hatbrott”? ”HATBROTT”?!

  Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 12 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: