Sammanfattning av 2016 del 1

Brukar ju ha en sammanfattning av året mellan jul och nyår. I början var det galna, roliga eller rent av sjuka tweetar men sen har det blivit lite mer blandat de senaste åren.

Så här kommer lte blandat från 2016, missa inte kommentarsfälten under de inlägg som länkas, brukar finnas massor av tweetar där! Framför allt finns det massor under de som handlar om Köln och DN:s mörkande om övergreppen i Stockholm! Kommer att vara en hel del i början om Köln, Stockholm och andra ställen då de antingen inträffade i början av året eller avslöjades då.

Var så mycket som hände i januari att den månaden får stå för sig själv så jag börjar med en sammanfattning av januari helt enkelt!

Årets martyr (självutnämnd…) såg vi redan på årets 4:e dag.

Några dagar in på året så avslöjades att massor av kvinnor i bl a Köln blivit utsatta för massexövergrepp i stor skala av mestadels asylsökare!

Nu startades tidernas orgie i relativisering på hela svenska twitter, på tidningsredaktioner, i tyckarkretsar osv. Och man försökte hela tiden få det till att de som försökte lyfta problemet gjorde det i form av etnicitet vilket ingen gjorde, de byggde bara sina halmgubbar. ALLA relativister gjorde detta!

c3b6vergrepp-i-kc3b6ln

Jag undrade när första artikeln skulle komma som skyllde på de svenska vita heterosexuella männen.

linnea-bruno-om-koln

irena-pozar-om-koln

Det var en världskultur som låg bakom massexövergreppen i Köln och i andra städer i Tyskland och även i Sverige. Nu har de allt snävat in det ordentligt! De har verkligen hittat den minsta gemensamma nämnaren! Och det var polisens fel enligt Eva Franchell på Aftonbladet. Arbetet med att försöka sopa under matta började ta fart på bred front. Inte ett enda ord om vilka det var som låg bakom. Ja förutom vad de anser är minsta gemensamma nämnaren då, män…

fisarnas-svar-pc3a5-kc3b6ln-e1452330827971

Det dröjde någon dag innan den första kom om att de svenska männen nog är värst i världen ändå. Men den kom till slut, lika pålitligt som en elräkning.

sakkunnig

Zandra var politiskt sakokunnig hos Alice Bah Kuhnke vid tidpunkten…

alternativmedia-har-julafton

Så exploderade bomben, nämligen Nyheter Idags avslöjande att DN hade mörkat massor av sexövergrepp på festivalen We Are Stockholm. DN hade fått tips om övergreppen, man hade kontakt med polis och andra som bekräftade men VALDE ändå att mörka i stället för att rapportera nyheten.

Alla förstod direkt varför DN valde att mörka, det var inga svenskar som stod för övergreppen utan mestadels sk ”ensamkommande barn”. Eller som DN helt plötsligt började kalla dem efter att de avslöjats med byxorna nere, ”unga utländska män som kommit till Sverige utan sina föräldrar”.

DN blev helt plötsligt flitigare än den flitigaste myran och spottade ut artiklar om We Are Stockholm i en rasande fart. Det som varit heeeelt omöjligt sen augusti var helt plötsligt jättelätt på några få timmar en söndagseftermiddag 10 januari. Med intervjuer med olika personer och allt. De kan försöka lura i andra att de inte hade nästan allt material klart från, säg… sen augusti kanske, men jag går inte på det i alla fall.

sexovergrepp-i-malmo

Även Malmö var drabbat. Tydligen fick man gå till ett ”återflöde” för att hitta nåt om vad som hänt…

mazzi-fritz-e1452595933265

Man ska absolut inte tro på vad facit säger utan göra precis allt för att smeta ut det på alla hyggliga svenskar.

Den pågående debatten handlar nu om att övergreppen som skett de senaste veckorna handlar om kultur. Och, ja, till viss mån handlar det om kultur, en manlig kultur. Om patriarkatet. Detta att samhället är byggt av män, för män. Där kvinnan är en anomali, något som inte hör till mallen.

Socialdemokratiska tidningar gick all in på full retardedspåret.

wolodarski-bra-skrivet

Foliehattandet gick så långt att en liberal debattör förde fram att det var Vladimir Putin som låg bakom kampanjen mot DN. Man började kalla det kampanj när allt fler började ifrågasätta DN. Nu var det alltså Vladimir Putin som låg bakom…

Agendajournalisten på Sydsvenskan samlade ihop foliehattandet till en mer lättöverskådlig storify och Peter Wolodarski tyckte det var toppen. På tal om det aktuella fake news alltså…

alfons-aberg-kampanjar-mot-dn

Jag skapade en fejktweet från Putinkonspiratören med ett ungefär lika troligt scenario. Kanske t o m mer troligt… Jag försökte mig på en sammanfattning av det hela fram till dess. T o m norska Journalisten hade kollat upp storyn och bekräftade Nyheter idags scoop. DN bemötte det med arrogans. Såklart.

wolodarski-pa-sangkanten

DN valde en ny strategi helt plötsligt, man lät Bonnierkollegan Kit försöka sig på att smutskasta Chang Frick som driver Nyheter Idag. I ett långt inlägg på deras blogg, som stöttats med 50 miljoner av Bonnier, gick man till full attack och anklagade Frick för att vara fattig.

bonnier-anklagar-frick-for-att-vara-fattig

Han som på Kit kartlade Frick och kom fram till att han var för fattig var killen ovan…

alicia-dickner-bacon-antimuslimskt-e1452899153326

Var inte bara mörkande från DN, konspirationsteorier om Putin och fattiga skribenter som hände i januari utan Aftonbladets framtid, de som går på AB:s skrivutbildning för framtida ledarskribenter, begick debattartikel. Bacon är antimuslimskt och islamofobiskt enligt skribenten

jamstalldhetsfeministern-kommunal

Kommunal var i lite trubbel också med lite allt möjligt i våras. Nordström hittas numera i Fi…

zolfagary-bytt-namn-till-nattskiftet1

Och apropå Kommunal, Kawa jobbar/jobbade där. Han har bytt namn på sin twitter om någon mot all förmodan skulle vara intresserad…

msb-generaldirektor

Det bor visst en liten MP-aktivist även i MSB:s generaldirektör.

rfsu-sexualupplysning-fc3b6r-invandrare13

RFSU har ett sexundervisningsmaterial som inte går av för hackor, ”Sexualundervisning på lättare svenska”, bilden ovan är en av de minst bisarra.

rfsu-sexualupplysning-fr-invandrare11

Och en av de mer bisarra. Man ska även lära nykomlingar vad som händer om hennes penis blir större och sådana saker. RFSU alltså…

pite-tafsbad

Nån från Piteå som vet hur det gick? Blev det Pite tafsbad av det hela?

Lite tweetar från Bacondrottningen, hon som ansåg att bacon var både antimuslimsk och islamofobiskt.

gina-dirawi-rc3a4dd-fc3b6r-vita-mc3a4n11

Var det så Gina Dirawi sa tror ni?

soma-al-naher-vithetsnormen

”Problematisering av vithetsnormen”…

james-woods-angela-merkel

Undrar om hon faktiskt inte tänker så just där…

unik-snoflinga

En liten unik och skör snöflinga får uppmärksamhet i media för nåt jävla löjligt trams som vanligt.

arbetsmarknadsdepartementet

Finn fem fel… Eller alternativt, tror de verkligen att de lurar någon?

arbetarbladet-asiktskorridor

The horror…

tafsande-pa-bad

Sen var det ju övergrepp i massor i badhusen också, samma sorts relativister som var igång vad gäller Köln och Stockholm var aktiva nu med. Som ovan analyserade man alltså de övergrepp som begicks mot småtjejer från typ 10-12 år och uppåt. Något annat fanns naturligtvis inte. Trots att man några rader ovanför skrivit detta:

En av flickorna uppgav att hon hade blivit tagen på brösten, men eftersom det var mörkt och killarna i gänget talade olika språk lyckades man inte identifiera någon misstänkt.

Det är såklart Kalle, Jonas och Erik med polare som är igång med strukturer och makt…

trillingnc3b6tens-c3a5terkomst

Som ni kan se ovan så var Trillingnöten tillbaka i samma veva som det kom fram att polisen försökte dölja brott som kunde kopplas till asylhaveriet genom sin kod 291. De ovan är ett hot mot intellektet i Sverige…

kod-291

Kod 291 fortsatte och det blev en del 2 också.

det-finns-ett-rykte-genus

Genusfältet har slagit fast att det bara är ett rykte att stora vältränade män är bättre på att forcera t ex dörrar vid brand än vad vältränade kvinnor är. Bara ett rykte alltså…

ointelligent-jamforelse

Problem som behöver lyftas lockar verkligen inte fram de smartaste typerna med sina konstiga liknelser…

ferm-ska-utreda-lagliga-vc3a4gar-till-sverige

I lalalandet Sverige sätter man en miljöpartist att utreda fler vägar och möjligheter för flyktingar till Sverige… Detta EFTER att det partiet varit med om att orsaka det enorma kaos som vi förmodligen aldrig hämtar oss ifrån.

kulturnyheterna

Kulturnyheterna på SVT är nästan alltid helt bisarra  😛

kringlan-dn

I januari 2016 avslöjades inte DN bara med att ha mörkat sexövergrepp i massor och bli attackerade av Vladimir Putin, de hann även med att bli angripna med en nätattack av den multinationella och mäktiga Kringlan Svensson också! DN var så hårt attackerade av Kringlan, som nästan förlorat allt efter fylletwitter tidigare och nu försökte komma igång igen, att de var tvungna att försöka slå tillbaka mot den mäktiga nätjätten genom att kontakta de ställen som anlitat honom och subtilt antyda att det var olämpligt att anlita honom. DN och Wiman visade verkligen sin storhet!

fi-oslo

Viruset (eller är det en bakterie?) har spridit sig till Oslo också.

Detta var alltså bara i januari 2016!

Blir mer komprimerat framöver…  😉

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

57 kommentarer

 1. MiT

   /  12/28/2016

  ” Det hade förstås varit enklare att ta itu med problemet om det varit sant, att tafsarna utgjordes av en begränsad grupp invandrade unga män. Men så var det inte.

  Experter från föreningen Män för jämställdhet förklarade att det här var ett sätt för pojkar att visa sin heterosexualitet. En manlighetsritual som skulle för evigt låta dem slippa skällsordet ”jävla bög”.”

  Experter från MFJ…

  ”Tafsarna är kriminella – glöm aldrig det, tjejer!”
  http://www.helahalsingland.se/opinion/ledare/tafsarna-ar-kriminella-glom-aldrig-det-tjejer

  Svara
  • god fortsättning

    /  12/28/2016

   Bara en feminist kan skriva en så undermålig artikel.

   ”Experter från föreningen Män för jämställdhet förklarade …”

   Ja och vilka experter sen!

   OK köper att Män för jämställdhet ser sig själva som experter på våldäkter och sexuella övergrepp.

   Företrädare för Män för jämställdhet beskrev sina egna erfarenheter och expertis inom detta område för flera år sedan i en tidningsartikel.

   Citat:

   “Vi är väldigt självrannsakande. Vi har kommit fram till att vi kanske alla har våldtagit, eller åtminstone någon gång inte varit helt säkra på att kvinnan velat”

   Klicka för att komma åt orebro-etc-se.pdf

   Märk väl att ”Våldtäktsmän för jämställdhet” har bytt namn till ”MÄN”. Det är i alla fall under det namnet som de marknadsför sig i dag, vilket är både förvirrande och missvisande.

   Borde de inte kalla sig för VÅLDTÄKTSMÄN?

   Har de våldtagit, vilket de själva påstår att de har gjort, så vore det ett rimligare namn.

   Nej det kanske inte ger några fler 3,8 miljoner ur den skattefinansierade bidragskistan om de gör det. Men de är i alla fall inte några riktiga män om de begått de kriminella handlingar, som de själva säger att de har begått.

   Det är väldigt mycket ”Kapten Klänning” över män som är feminister och har behovet att projicera sina egna handlingar på ett helt kön. Kapten Klänning verkar förresten också vara på fri fot och kanske kan ta anställning hos ”MÄN”. De kanske har mycket gemensamt. En sak är säker och det är att feministerna var helt saliga när kaptenen var som mest aktiv.

   Är det verkligen sådana människor som ska föreläsa för ungdomar i våra skolor?

   Sen vad som hände med de 3,8 miljonerna kan man bara spekulera i, men den summan är säkert snabbt förbrukad och en del verkar ha gått till ny hemsida och merchandise, tröjor och trams.

   Svara
 2. MiT

   /  12/28/2016

  Svara
  • Olof

    /  12/28/2016

   Ja, jag är ju inte expert på det här med Schyfferts lön och tillgångar, men vad jag förstår, om vi beslagtar hela skiten kan vi rädda alla i Syrien. Det är faktiskt mest hans fel alltihop.

   Det är beklämmande vad okunniga människor är om de faktiska kostnaderna som migrationen för med sig och hur ovilliga media fortfarande är att ta upp saken så väljarna kan göra sina prioriteringar. Som redan kunnat konstateras – jag ser folk ge bort några futtiga hundralappar eller kanske till och med tusenlappar för att känna sig givmilda.

   Men jag ser väldigt få ‘vanliga arbetare’ som ger bort 50-150ksek per år vilket ligger närmare häradet vad det kommer att kosta varje arbetande svensk. Inte så många som tycks vilja spara in på semesterresan. Ja, plus fem-tio semesterresor till per år då.

   Svara
  • De tävlar verkligen om Marie Antionette-priset…

   Och då sade antagligen inte ens Marie Antionette ”Qu’ils mangent de la brioche!”

   Svara
  • … men rödvinet är inte slut än?

   Svara
   • Vrb

     /  12/28/2016

    Hehe, snart kanske.
    Det har ju varit rätt blåsigt väder dagarna efter jul. Följande förutspår Bondepraktikan om kommande år när vädret blåser hårt andra julnatten:
    ”Det Åhr blifwer icke myckin Wijn,
    Dherföre skal Öl wara drycken tin.”

    Svara
   • Frida Gustavlin

     /  12/28/2016

    Nu är det jul igen
    Och nu är det jul igen
    Och rödvinsboxen räcker än till påska.

    Svara
   • MiT

     /  12/28/2016

    Helt OT: Var det inte du häromdagen som inte trodde att den där tjejen som var med i dokumentären häromdagen inte hade blivit fritagen en gång tidigare men genast drog tillbaka igen? Eller var det någon annan?

    Svara
    • Nej, det var jag.

     Jag tror båda historierna är lite väl vinklade. I den svenska dokumentären så spelades det upp som om hon blev misstänksam mot de som skulle smuggla ut henne och sprang tillbaka. I DailyMails-artikel (som minst är lika vinklade) så är det att hon flydde/ville tillbaka till dom.

     Själv kan jag tro sanningen ligger någonstans mittimellan (för att vara sådär lagom mellanmjölk) – jag tror hon var var livrädd, något hjärntvättad, höggravid och flydde tillbaka. Av rädsla? Av övertygelse? Lite av båda, antagligen. Tjejen i fråga lär behöva måååånga år i terapi för att bli avprogrammerad.

     Dessvärre tror jag inte den hjälpen finns i Sverige…

     Svara
    • Med det sagt – intressant att pojkvännen är 19 i DailyMails artikel. Har för mig att han var 20+ i dokumentären?

     Svara
 3. Frida Gustavlin

   /  12/28/2016

  DN kan verkligen konsten att vinkla så att det känns bra för stunden.

  Björn Söder uppmärksammas som judehatare av Simon Wiesenthal Center 2014, återges i DN:

  ”Simon Wiesenthal-centrumet, som har sitt huvudkontor i Los Angeles, är en världsomspännande människorättsorganisation som konfronterar antisemitism, hat och terrorism mot judar. ”

  ”På plats nummer sex, efter en turkisk krönikörs uppmaning att låta landets judar betala en särskild skatt för att reparera Gaza, kommer Sverige och Björn Söders uttaland…”

  https://web.archive.org/web/*/http://www.dn.se/nyheter/sverige/soders-uttalande-bland-de-tio-varsta-under-2014/

  Margot Whalström uppmärksammas som judehatare 2016 av Simon Wiesentahl Center, återges i DN med följande balanserade kommentar:

  ”– I detta fall blir vad Wiesenthal-centret säger ett slags megafon för Benjamin Netanyahus politik och för den starka högerpolitik som nu förs i Israel. I det avseendet blir ju Wiesenthalcentret politiskt här, svarar Brenner som forskar om israelisk och palestinsk inrikespolitik.”

  https://web.archive.org/nyheter/sverige/wallstrom-hangs-ut-pa-anti-israel-lista/

  Jag ger inte mycket för Simon Wiesentahl Centers listor, de är ena rena gnällungar med begränsad trovärdighet. Intressant är dock hur deras åsikter presenteras i förhållande till vem det är som råkar stå på deras listor.

  DN är så långt ifrån konsekvensneutral man kan komma.

  /Frida

  Svara
  • Det är i alla fall trevligt att massmedia i Sverige nu har bestämt sig över ett narrativ varför just Margot råkade hamna på samma lista som Björn Söder för två år sedan.

   Svara
  • Utlandssvensk

    /  12/28/2016

   @ Frida,

   Ilmar Reepalu utsattes för extremt hård kritik från Simon Wiesenthal Center under flera år, cirka 2010-2012. Det skrevs väl en del om detta, men Reepalu hade aldrig några interna problem inom sossarna. Judehat har länge varit helt OK där.

   De som är äldre kanske kommer ihåg den långa kärleksaffären mellan sossarna och Yassir Arafat. Vi bokstavligen hällde pengar över honom. Hans stora förebild i livet var Haj Amin al-Husseini, även känd som Muftin av Jerusalem. Denne mufti bodde i Berlin under WW2 och var starkt drivande vad gäller förintelsen. Han var även en av dåtidens ledare inom muslimska brödraskapet.

   Att sossarna länge har öppet samarbetat med just muslimska brödraskapet i Sverige via sin organisation ”tro och solidaritet” är väl någorlunda välkänt. Sossarna valde sida för länge sen. Kanske tror de att detta på något sätt kommer att gynna dem. Den dåvarande integrationsministern Jens Orback var inne på ett sådant resonemang under regeringen Persson, när han i princip förklarade att om vi var snälla mot muslimerna nu, skulle de behandla oss bättre när de blev en majoritet. Historien indikerar starkt att han har fel.

   SvD hade för övrigt en väldigt underhållande artikel i början av detta år, där man konstaterade att svenska judar är räddast i Europa men sen var helt oförmögna att svara på varför så är fallet. Glasögon med rejäla elefantfilter!

   http://www.svd.se/oro-for-antisemitism-storst-bland-svenska-judar

   Svara
   • Tyvärr så har Utlandssvensk helt rätt i att antisemitism är okej inom inte bara sossarna, utan den svenska vänstern i helhet. Någonstans så virrade man bort sig i att vara kritisk till Israels ageranden till ren antisemitism. Bakom lyckta dörrar så är det otrevligare (ryktas det om).

    Svara
    • Vis

      /  12/29/2016

     Vilka äger MSM till största delen, vilka familjer är de rikaste. Vilka är nyttiga idioter. Vill någon utplåna den vita befolkningen för att lättare kunna styra befolkningar. Vad är Kallergiplanen. Vem vinner på polarisering och minskad tillit i samhället. NWO. Är allt konspirationsteorier, eller hur ser det de facto ut. Många funderingar.

     Det enda som är klart att Sverige allt snabbare förvandlas till ett mångkulturellt helvete oavsett om det finns agenda bakom eller ej. Kan vi svenskar vända detta? Kanske då invandringen inte är en homogen grupp och därför borde vara lättare att styra men det förutsätter att pk eller agendan inte går att genomföra pga motståndet.

     Svara
     • Judar arbetar mot sig själva-teorin?

     • Vän av ordning

       /  12/29/2016

      Antisemitiskt trams. Ta din nazipropaganda och dra nån annanstans. Tack.

     • Utlandssvensk

       /  12/29/2016

      @ Polyester Poontang,

      ”Judar arbetar mot sig själva-teorin?”

      Det är onekligen så att en del grupper arbetar stenhårt mot sig själv. Feministerna vill genomgående ha massiv MENA invandring, trots att det helt uppenbart kommer att leda till färre (eller inga) rättigheter för kvinnor. Många organisationer för homosexuella är också starkt positiva till immigrationen, trots att det troligen kommer att leda till deras död.

      Vad gäller judar är väl alla deras organisationer i Sverige starkt positiva till mångkultur och flera individer, som Wolodarski, är framträdande supportrar till öppna gränser. Men samtidigt finns t.ex bröderna Ekeroth på andra sidan. I USA är några av de mest framstående kritikerna mot muslimsk immigration, t.ex Pamela Geller, judar.

   • Olof

     /  12/28/2016

    Ja, jag ger själv inte mycket för Simon Wiesenthal Center’s listor, men det är åtminstone rimligare att de listar Wallström och (S), med tanke den närhet som du påpekar mellan tro och solidaritet och muslimska brödraskapet.

    Däremot t.ex listandet av Söders utlägg kring olika gruppsamhörigheter, om de inte läst något jag inte sett, var bara löjeväckande. Om en diskussion kring att människors sätt att betrakta sina identiteter platsade på listan av årets värsta antisemitism så är ribban rätt låg.

    Men, hela situationen är mest intressant pga medias agerande – inte i närheten av någon neutral behandling och man undviker helst att påpeka antisemitism hos (S) och vänstern.

    Svara
 4. Nu tar det fart! Wallström är endast utnämnd på SWC-listan pga sin ”anti-israelism”.

  http://www.svd.se/wallstrom-hangs-ut-pa-anti-israel-lista

  Relativiseringarna och Operation Rädda Margot (Nu Igen?!) har börjat!

  Svara
 5. Frida Gustavlin

   /  12/28/2016

  ”Ungdomsgäng” är uppenbarligen ett ord som också fått en viss betydelseförskjutning.

  http://www.expressen.se/gt/polis-attackerades-med-raketer-och-smallare/

  ”Polis attackerades med raketer och smällare”

  ”ett ungdomsgäng attackerade en privatperson med raketer”

  ”Det var enligt polisen åtta-nio ungdomar som sköt mot huset”

  ”Under kvällen gjordes en mycket stor polisinsats i Biskopsgården. Detta efter att man fått larm om skottlossning i den av gängkrig svårt drabbade stadsdelen i Göteborg.”

  För att inte vara fördomsfull så delar jag artikelns innehåll till 100%.

  Jag har under de tio senaste åren själv sett personer som helt hänsynslöst skjutit raketer längs marken bland och mot människor vid ett flertal tillfällen, både inne i centrum och i mer perifera delar av min bostadsort.

  Var och varenda gång har det varit ”ungdomsgäng” som visat stort prov på att skita fullständigt att det varit barn, ungdomar, vuxna och äldre i närheten.

  Så visst ”ungdomsgäng” är en helt korrekt beskrivning.

  /Frida

  Svara
  • Jag var inne i centrala Göteborg på sena eftermiddagen och då var det några som hade slängt smällare mellan spårvagnsspåren. Lagom mysigt, även om de var harmlösa.

   I förorterna så säljs raketer helt öppet och till allt och alla som vill ha. Jag kan förvisso tycka att det finns en viss åldersgränshysteri kring det hela, men ibland så glömmer jag bort att många inte har haft föräldrar som lärt ut att använda fyrverkerier med ansvar och vett…

   Svara
   • Dreadlock

     /  12/28/2016

    Polyester- Håll ut !
    I nästa regering när vi tar över så är din post som civilminister självskriven !

    Svara
 6. År 2016 var inte ett år man saknar. Soptunnan nästa. Rent privat var det också ett halvdant skitår. Tvivlar på att 2017 blir bättre på någon punkt varken i den här halvan av världen eller privat. Till 2018 däremot har jag planer på. (Förutsatt att jag lever då.)

  Bättre Nytt År till Er alla. Rädda det som räddas kan eller dra en varm filt över Er och vänta på bättre tider.
  Jag är dock inte helt säker på att ”bättre tider” är på väg.

  Svara
 7. Dreadlock

   /  12/28/2016

  2016 kan vara året som lockar fram de mest radikala postmoderna narrativexperterna i vilket media som helst, träda fram – en efter en- för att offentligt skjuta sig själva i foten under själva sagostunden – Och njuta av att posera som fallna krigare för sina oerhört osjälviska motiv. Den vänstervridna kultursektorn självantänder av personlig indignation. Fristående bloggar blir en kopia av lady Dahmer, SvT tar fram storsläggan och börjar censurera betydligt mer än idag. Så lever vi alla kvar i La-la-la landet som har mage att kalla sig för en progressiv humanitär nation.

  Det finns definitivt hopp. Även om det kanske inte låter så. 🙂 Politisk elit som berättar postmodernistiska sagor för röstboskapen är det sämsta tänkbara styret. Till slut finns det alltid en mängd av Party-Poopers i dagens digitala ålder som klär av styrets hårtunna politiska patos och kräver förklaringar för besluten, vilka bemöts med ännu mer postmodern jibberish.

  Till slut, så har vi segrat och kan äntligen föra diskussioner vart som helst, när som helst utan hjärntvättade åsiktspoliser ( random medmänniska) Och vår elit slår ifrån sig och skrattar tokigt åt det bisarra 2010-talet, då det nästan var legio att media med presstöd kunde helt , utan straff, förtala och lagföra meningsmotståndare , bara för att de KAN.

  Svara
 8. ”We feel you’re sort of a dullard…”
  ”SANDY … Sandstone…”

  Svara
 9. QED

   /  12/29/2016

  OT: kul om litteraturkritiker och den nyaste feministikonen i Svenska Akademien

  https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/peterkadhammar/article24162825.ab

  Svara
 10. Jan

   /  12/29/2016

  Samtidigt tror jag att 2016 var det år vändningen började. Året då kulturmarxisterna gick in i väggen. Det tillfälliga flyktingstoppet, Moderaternas och Liberalernas kappvändning, Miljöpartiets tårar och väljarflykt, avståndstagandet från Reinfeldt et cetera. Och på det internationella planet; misstron mot EU, Brexit och Trump i USA.

  Visst, kulturmarxisterna kommer att fortsätta hålla stången, bittrare och argare än förut. De kommer att godhetsmarkera all-in. Det handlar om personlig prestige för dem. Men det första stora slaget är förlorat för dem. Och det skedde under 2016.

  Svara
  • Jag räknar med desperata metoder 2017 för att upprätthålla ordningen.

   Fake-news? Anklaga alla som inte delar DNs världsyn att vara ”alt-right”? Fantasin sätter inte gränser!

   Svara
   • Dreadlock

     /  12/29/2016

    2017 blir ett ödesår för Europa (Lånade rubriken från DN,faktiskt 🙂

    Men där DN ser ”Nationalism” i Europas hinterland så ser de flesta nyktra politiska fristående tänkare en skarp protest mot själv EU apparaten. Ödesåret är uppenbart eftersom både Holland,Frankrike och Tyskland går till val 2017. Ungern och Polen har redan stationerad ett högerstyre och tanken att EU eliten får tampas med ett antal medlemsstater som sätter käppar i hjulet är förstås en ren mardröm för EU_s värdegrund.
    Grekland,Spanien och Italien befinner sig på ett ekonomiskt fallrep sedan ett decennium tillbaka, det skrivs förstås inte mycket om det förutom när ekonomiblaskorna jublar över den senaste stimulansen av dessa ekonomier av Europeiska centralbanken, det betyder att investeringarna är skyddade ett litet tag till. Inget ord om den galopperande arbetslösheten och tilltagande sociala problemen i fotspåren . Det finns inte på agendan. Det är utraderat. Det hela har gått upp i rök.

    2017 -Startskottet för allmänt kaos i Bryssel ?

    Svara
 11. Jan

   /  12/29/2016

  Lill-Babs kändisungar. Visst, dra utomlands och stanna där. Skriv ingen skit på sociala medier. Kom inte tillbaka! Snälla!
  http://www.expressen.se/noje/malin-berghagen-lamnar-landet-for-familjen/

  Svara
  • Dreadlock

    /  12/29/2016

   Enligt säkra källor så kan Malin Berghagens yogamatta levitera och flyga iväg med Malin och samtidigt fånga in regnbågsfärgade enhörningar. Fungerar dock endast på Costa Rica.

   Vi härhemma får nöja oss med fulla tomtegubbar med julgröt i skägget som piskar Rudolf sanslöst på väg tillbaka till nordpolen.

   Svara
 12. Angående MiT:s twitter ”Att vara normkritisk mot normen att normkritiska har nosring är dock inte aktuellt.”, så får nosringen mig att tänka på valboskap …

  Svara
 13. Lågutbildade har fått status?

  (AB-länk: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article22972773.ab)

  Svara
 14. Tanke i jultider:

  Dagens miljörörelse/MP (även ny-/vänsterrörelsen i övrigt …) är som en julgran, att ta in i stugvärmen – ståtlig, grön och grann. Men ganska snart blir den brun och tappar substans.

  Då finns inget annat att göra än att kasta ut den …

  Svara
 15. Pether

   /  12/29/2016

  Någon annan som märkt hur vänstern byter ord lite titt som tätt?
  De själva verkar märka av att deras argumentation(kalla folk för x) tappar i värde efter en stund. Efter att alla blivit kallade rasist år in och år ut har de nu, speciellt efter Trumps seger, börjar de använda ‘white-supremacy’, vitmakt. Nazist var inne en stund i mellan tiden också.

  Svara
  • Se: zigenare -> rom -> ”fattig EU-medborgare”

   Allt är relativt!

   Svara
  • Rikard

    /  12/29/2016

   Hej.

   Det kallas för begreppsinflation och är en ursprungligen medveten strategi baserad i en spontan (men då långsammare och autonom) process vilken fick sin nutida, definitiva form första av Lenin (och medarbetare) men sedan i symbios med franska vänsterintellektuella under sextiotalet.

   Så fort begreppet, ordet, termen, riskerar att fläckas negativt eller tas över/begagnas av motståndare bortom direkt kontroll (direkt kontroll betyder här tillhörande samma ontologiska paradigm – som moderaterna vilka nu blott är ‘sosselight’ då man anammat samma värdegrund, i brist på bättre ord) så skall den bytas ut. Detta sker hos de som är vad jag brukar kalla ‘plus ett-progressiva’ – hade det rört sig om mode hade de varit de personer som alltid är först med det senaste – för att sedan filtrera ned till deras anhängare och goddagspiltar.

   Polyester Poontang ger ett bra schema i sin kommentar, och jag vill till det tillägga att det är bara bra om den eller de termer som nyordet består av också har verkliga, egna, betydelser. detta då det möjliggör glidningar mellan bokstavlighet och bildlighet i uttrycken. Titta t ex på hur ordet ‘patriarkat’ används.

   PP (om jag får kalla dig så?) illustrerar också en annan styrka i nyspråket: den som tar på sig att analysera och förklara gör av med all sin talartid (eller motsvarande, som publikens intresse/tålamod…) på detta och får inte fram sitt eget budskap – en sorts retorisk/semantisk munkavle således.

   Mitt råd är att man spårar begreppsförändringar via att fråga sig utifrån kontexten vad som egentligen avses, och att man frågar rakt ut ifall man debatterar: ”Vad betyder X? Kan du förklara med vanliga ord, tack”. Det är ju jag, om jag påstår något, som har bevisbördan, inte den som lyssnar.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Dreadlock

    /  12/29/2016

   Låt dem hålla på. Vit makt, överlägsen eller inte. Faktum är att alla vita stater i jordens hemsfär är en extrem omtyckt tillflyktsort från krigsförande sekters kloaksamhällen som inte sett någon signifikant utveckling sedan Mohamed jordfästes.

   Är du vit. Sträck på dig. Var stolt. Böj inte huvudet i skam , trots decennier av indoktrinering för motsatsen. Det finns ingenting att skämmas över.

   Nu räknar vi bara dagar tills någon riktig stackars idiot offentligt redogör för en riktig grav kognitiv dissonans , angående ras ,plikt och skyldigheter, så att opinionen kraftigt förskjuts i motsatt riktning. En individ som är en Mc Carthy typ av spritt språngande galen och avslöjar sina innersta totalt kinky självhatande fantasier för sin egen vita ras.

   Och då vill jag lova att 2017 är ett lovande år 🙂

   Svara
 16. Bisarrosåpopran fortsätter:

  K girl.

  Svara
 17. Frida Gustavlin

   /  12/29/2016

  Västvänlig ”rebell” begår folkrättsbrott, avrättar mer än ett halvt dussin och flyttar till Karlskoga. Konstigt, jag som trodde att alla asylsökande var jättesnälla. Döms han blir det med all sannolikhet livstids fängelse.

  http://www.expressen.se/nyheter/46-arig-man-atalas-for-grovt-folkrattsbrott/

  Sverige har i princip de dyraste fängelseplatserna i Europa, förutom San Marino då, 621 euro, eller ungefär 5800 spänn per dygn. En livstidsdömd sitter i snitt 25 år, så det rundar av till dryga 50 miljoner, och då har vi inte räknat in rättegångs och utredningskostnaderna.

  http://www.svd.se/europas-fangelser#sida-1

  Men det är väl inte så farligt, det motsvarar ju lite mer än 600000 quattro stagioni, eller 1000 kubikmeter Castillo de Gredos, ungefär vad som ryms i en vanlig svensk 25-metersbassäng. Det som är bra med att fylla bassängen med rödvin är att det blir svårt att anklaga andra för att tafsa, eftersom det självfallet inte syns så bra i rött vin.

  /Frida

  Svara
  • Olof

    /  12/30/2016

   Får se om vi inte kan få en ‘diplomatisk garanti’ från Assad så vi kan utlämna dem för avtjänande av straffet i Syrien. Skulle tippa på att han gärna tar sig en pratstund med krigsförbrytarna. Om inte denna mandatperiodern så går det säkert att ordna nästa.

   Svara
 18. En manisk Mariah Carey gör sitt avtryck:

  Svara
 19. Jan

   /  12/29/2016

  Stenkastaren Petter Larsson har fått en äpple i huvudet och insett att nazisterna är ganska få. 159 stycken närmare bestämt. Men han misslyckas med att förstå varför det skrivs så mycket om dem. Det är därför att vänstern och stora delar av etablissemanget skyller allting på dem. Du har själv bidragit till att förstora dem Petter!

  http://www.aftonbladet.se/kultur/a/w2oBG/lojligt-fa-nazister–lojligt-stort-genomslag

  Svara
 20. Kalle

   /  12/29/2016

  Helt jävla otroligt!
  ”I Hovrättens dom skriver de att offret inte föddes i Sverige och att hans ålder inte är bevisad på annat sätt än vad han själv sagt till svenska myndigheter. De anser därför att mannen inte kan dömas för det grövre brottet våldtäkt mot barn, utan enbart för våldtäkt.”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/mildrar-valdtaktsdom-inte-bevisat-att-offret-var-ett-barn
  #jagstårinteut

  Svara
 21. Är det världen eller jag som är förryckt ?

  Svara
 1. Sammanfattning av 2016 del 2 | WTF?
 2. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?
 3. Sammanfattning av 2016 del 4 | WTF?
 4. Sammanfattning av 2016 del 5 | WTF?
 5. Sammanfattning av 2016 del 6 | WTF?
 6. BRÅttsstatistiken | WTF?
 7. Likheter | WTF?
 8. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: