Sammanfattning av 2016 del 2

Började min årssammanfattning igår och det visade sig att januari var så händelserik med så mycket  sjuka grejer att det blev ett eget inlägg.

Sammanfattning av 2016 del 1

Här kommer fortsättningen!

ordet-badhus-frc3a5n-kc3a4nda-inte-er-kvinna-feminister

Kommer ni ihåg hashtaggen #inteerkvinna från i vintras? Den kom till när det rasade in anmälningar om sexuella övergrepp på bla badhus och det började bildas små medborgargarden här och där. Radikalfeminister gick bananas och skrek ”NAZISTER” till alla dryftade att det nog var lite problem på bl a badhusen och de drog igång taggen #inteerkvinna. Om man sökte på ordet ”badhus” på de tongivande galningarnas twitter, de som fått utrymme i media om detta, så kunde man se hur mycket de brydde sig om småtjejerna från 10-årsåldern och uppåt som drabbades. Resultatet ser ni ovan… De skiter fullständigt i småtjejerna bara de får hata vanliga hyggliga svenska män. Det var vad det gick ut på.

Den vanliga svenska mannen helt enkelt. Kolla vad 1/4 av texten i artikeln är för något…

ridhus-tina-berg

Ni kan inte ana vad som hände 6 månader senare…

ullgren-pa-dn

Man vet att man skrivit en riktigt dålig text när man skriver och tackar för all respons för att försöka skapa lite uppmärksamhet och klagar på all skit man ska ha fått men INGEN vill sprida den vidare ändå.

badhusbild

Kod 291 rullade på…

normingenjorer

Har man svårt för att bli ingenjör på vanligt sätt finns nu för genusfolk ”normingenjör” i stället.

Folkets demonstration väckte ju uppmärksamhet, Expo attackerade en centerpartist för att hon talade, de attackerade henne för att hon tryckt på gillaknappen på fb på ett inlägg som Expo inte godkänt. Det var ”kopplingar” enligt Expo.

loan-sundman

Ett inlägg med tweetar om folkets demonstration, bl a den ovan. Man är SD.are i själ och hjärta om man länkar till min blogg enligt Sundman.

loan-sundman-pressa-blod-ur-hedersmord

Vad man är om man tycker Sundman är toppen får var och en bedöma med tanke på hennes syn på hederskultursproblematiken vi har i Sverige…

Vem var den hemliga, dryga och arroganta journalisten?

skoluniformlow

Kod 291 rullade vidare…

voronov

Myten är strong in this one.

ensamkommande-bland-kriminella-ligor1-e1455694865245

Kriminella skodde sig på asylhaveriet såklart och speciellt på cirkusen som kallas ”ensamkommande barn”. SVT illustrerar ensamkommande med två små barn som leker på golvet med en bil och en motorcykel. Undrar om de sa ”brum brum” också samtidigt som de körde fram och tillbaka…?

normkritisk-pedagogik-hos-lararforbundet

Det går bra för svensk skola…

boende-fc3b6r-ensamkommande-i-skc3a4ggetorp

Med tanke på hur det sett ut i Sverige så är det där en fantastisk rubrik!  😛

ministerminister

Miljöpartiets ministrar var så kassa att de behövde en minister. En ministerminister helt enkelt!

hentoaletten-i-uppsala

Ångströmslaboratoriet på Uppsala universitet fick en hen-toalett under 2016. Nu kan alla med Madonnas BH-komplex och brädbitar på ryggen också gå på toaletten där

Ett helt inlägg med tweetar, handlar om den berömda ”svansen” och Avokadon…

samlagsbarn

Glöm inte att fråga era middagsgäster om de är samlagsbarn…

rossana-dinamarca

Kvinnliga stolpskott till riksdagspolitiker tjänar mer än dubbelt så mycket som manliga gatsopare i Rakvattnet!

ferm-och-jc3b6nsson

Två naiva stolpskott fick sitta och ”analysera” asylhaveriet i Gomorron Sverige…

socialdemokraterna-jc3a4mtina-e1457356086589

Jämtin intervjuades i radio och råkade säga att det krävs lite åtgärder om Sverige ska finnas kvar. Några fler fejktweetar på detta i inlägget.

Lite tweetar om Vasaloppet.

sundman-och-bali

Se hela twitterdikussionen i kommentarsfältet, mycket underhållande!

vinnova-lc3a4r-dig-ragga

Lär er ragga sen en lesbisk singel. Vinnova stödjer med skattepengar såklart!

vpalm

Arroganta och dryga politiker, fler tweetar om detta i inlägget.

arnstad-matikainen

Det var med såna hot det började på 30-talet!

montelius-migga-x

Se hela den totalbisarra diskussionen i kommentarsfältet. Där finns ännu en bisarr diskussion med Nerikes Allehandas Ströman.

stokigheter-pa-bibliotek

Se hela den bisarra diskussionen om ”stökigheter” på biblioteken i kommentarsfältet. Men läs gärna inlägget också, handlar om jordskalv, dammsäkerhet och en genusdammsäkerhetsexpert…

may-britt-ohman

En professor i geoteknik tyckte inte att genusvetare ska låtsas vara dammsäkerhetsexperter i media vilket fick den omnipotenta genusvetaren att gå i taket. Försök göra satir på det ovan om ni kan! Inget om VAD i kritiken han framför som är fel mer än because man… De är inte vana att få kritik för om de varit samma ställe skulle hon gått till ansvariga, nu vill hon komma åt honom på andra sätt. För att ha sagt att genusvetare kanske inte är rätt personer att diskutera dammsäkerhet. Men som sagt, läs gärna inlägget ovan, där finns också länkar till artiklarna!

heteronormativa-sexstc3a4llningar

Om man inte har några problem så i livet så finns ju alltid problematiska heteronormativa sexställningar.

pascalidou-som-tiggare

ALEXANDRA PASCALIDOU gjorde ett program om tiggare och reklamen för programmet var nästan som på bilden ovan. Faktiskt bara mycket små ändringar jämfört med originalet…

omgjort-hogskoleprov

Har man börjat göra om högskoleprovet för att passa nyanlända än? Fler exempel på lämpliga frågor i inlägget.

Det var allt för idag!

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. Utlandssvensk

   /  12/29/2016

  Det här med sexuella övergrepp på badhus upplevde jag som helt absurt. Det stämmer att det blev stor uppmärksamhet kring saken, men det hade ju redan pågått i massiv skala i minst 10 år. Björn Söder och Aftonbladets dåvarande chefredaktör Jan Helin debatterade saken i SVT agenda redan 2011. Jan Helin förklarade då, dvs 2011, att det var så många sexövergrepp att det inte var meningsfullt att rapportera om saken!

  Här är debatten från 2011:

  Svara
 2. Lars

   /  12/29/2016

  Vad människor behöver få upp ögonen för är att vi har utsatts för en statskupp i slowmotion.
  Varför har vi under ett antal år totalmarinerats i dårfeminism, hbtq-propaganda och påtvingats en massinvandring som ska genomdrivas till varje pris?
  Är det för att Lovisa Sundman, Alexandra Pascalidou, Tobias Hübinette, Stefan Löfvén, Henrik Arnstad m. fl. är så fantastiskt begåvade att de lyckats ta sig mediautrymme och nätverkar så fantastiskt att de kan suga åt sig skattemiljon efter skattemiljon?

  Har flummiga miljöpartister varit så framgångsrika i sitt pacifistiska metapolitiska arbete att man fick resterande politiska partier att tämligen enhetligt lägga ned hela det svenska invasionsförsvaret?

  Varför tillsätter man en byfåne till polischef när brottsligheten är värre än någonsin?

  Varför har svenska kustbevakningen hämtat lass efter lass med afrikaner från Nordafrikas kuster och kört dem till Italien, Grekland och Spanien?

  Vad som sker i Sverige, och resten av västvärlden, är resultatet av en genomtänkt plan. Det finns en sofistikerad infrastruktur med väl dolda kontaktytor där riktiga de riktiga maktspelarna samordnar hur planen skall fortlöpa. Planen är en ny världsordning, där samma djävlar som genomdriver allt detta vansinne mot oss, ska kontrollera hela världen.

  Finanshus, massmedia och underrättelsetjänst är en hydra som lyckas få majoriteten av oppositionella att rikta in sig på att slåss mot kasperdockorna som lyfts fram i media.

  Lena Melin, Jan Helin, Anders Lindberg, Alexandra Pascalidou, Kakan Hermansson et al…de är anställda nyttiga idioter. Fullständigt utbytbara. Flera av dem är uppenbart svagbegåvade. De tar sig inte fram till högavlönade positioner för att de är så fantastiskt briljanta. De LYFTS UPP av en maktapparat som totaldominerar press, tv, och bankväsende.

  Svara
 3. Dreadlock

   /  12/29/2016

  @ Lars.

  Tror inte vi ens behöver leta efter konspirationer i särskilt utsträckning då förklaringen för Sveriges ambition att förverkliga sig själva som humanitär stormakt i sig har en inbyggd svår åsiktssplittring som media kapitaliserar på , och det senaste decenniet dessutom hjälpt SD att komma upp i rekordsiffror genom att belysa åsiktssplittringen och peka på ett alternativ till den fullständigt kvävande politiska strömlinjeformade värdegrund. Även känt som P.K.
  Allting hänger på en skör tråd av lättsårade egon som självutropade godhetsapostlar och givetvis spelar dessa med allt högre insatser ju mer tiden går och finner sig inmålade i ett hörn, allteftersom opinionen inte spelar dem i händerna lika lätt. Visserligen kan man utifrån publikationer framställa dem som svagbegåvade ( och här finns det inget att kritisera) De är likt förbenat ett avlönat löneproletariat som skriver vad chefredaktören vill.
  Men någongång så kommer det en reaktion. Vår kritik kommer sakta att äta sig igenom även den mest faktaresistenta zombiehumanoiden som har en ansvarsfull post.

  Look out 2017. Here we come.:-)

  Svara
  • Lars

    /  12/30/2016

   Tack för ett utförligt svar. Jag förstår Din poäng men jag håller inte med Dig.

   Det spelar mycket stor roll om problemet är organiskt framvuxet eller om det är resultatet av en sammansvärjning. Hercules kamp med hydran är en bra analog.

   Om Du har en psykopatisk granne som vill åt Din egendom och som betalar skolungdomar för att terrorisera Dig tills att Du flyttar:
   Är det då rimligt att lägga all fokus på den avlönade tonårslymmel som kastar en viss vecka?
   Visst; skolungdomarna är inte utan ansvar och man behöver handskas med dem, men pudelns kärna är och förblir Din galne granne.

   Jag förstår som sagt varför Du är skeptisk och vill presentera ”jordnära” förklaringsmodeller.
   Tal om konspirationer, sammansvärjningar och världsherravälde frammanar antagligen bilder av halvpsykotiska Youtube-filmmakare som i paranoida fantasier skapar illuminatidokumentärer med dramatisk musik och MATRIX-referenser..
   -Kolla! Rihannas senaste musikvideo är full med frimurartecken! Illuminati exposed!

   Det här är psykologisk krigföring och propaganda i vår tid! Det finns en struktur i galenskapen.

   Mvh Lars

   Svara
 4. Jan

   /  12/30/2016

  Apropå faktaresistens. Det är en ojämn kamp om vilka fakta som gäller. 90/10 (eller ännu sämre) ungefär. De politiskt korrekta backas upp av hela det officiella Sverige; från riksdag och regering ner till varenda myndighet och kommun. Lägg därtill nästan samtliga medier. Allt från SR/SVT, DN, SVD, AB plus hela den liberala landsortspressen samt Bonnierkoncernen.

  Vi som är mer kritiska än så – vad har vi tillgång till? Jo, den av de ovan nämnda så kallade pissrännan och hatmedierna! De är de enda som kritiserar eller nyanserar den politiskt korrekta propagandabild det samlade officiösa Sverige erbjuder populasen! Jag glömde nämna Janne Josefsson. Sveriges ende journalist!

  Svara
  • Rikard

    /  12/30/2016

   Hej.

   Jag vill bara haka på vad du säger och tillföra att ett faktum som skiljer oss som diskuterar vid pissrännan är att vi inte håller med varandra, utan istället kivas och träter. Därmed tvingas vi söka stöd i kunskap för att våra påståenden skall ha bärkraft och bli godtagna även av meningsmotståndare, och ur det springer en hälsosam debatt om sakfrågor, låt vara med olika idé- eller värdeperspektiv.

   Det är detta som inte längre (sedan länge; jag säger tjugofem år för att ta en siffra ur magkänslan) sker vare sig inom kultursektor, media eller politik – och inte heller inom utbildningsväsende.

   För att dessutom bygga vidare på vad Dreadlock och Lars skriver ovan: det spelar ingen roll om en konspiration finns eller ej – det viktiga i all strategi är att utgå från sina egna förmågor, mål och möjligheter; inte den hypotetiske motståndarens lika hypotetiska sådana. Att manövrera sin motståndare in i ett ständigt tillstånd av att tänka ‘Men tänk om X sker?’ istället för att driva sin egen plan med nykter syn på just mål, medel, metod tvingar motståndaren att reagera på ens egna manövrer – och därmed kan man slå motståndaren med dennes egna medel och resurser.

   Inte heller spelar det någon roll vad som är rättvist egentligen, ur den där förkättrade teoretiska ‘tredje positionen’ – dels kan den bara upplevas och förstås av den som står helt utanför världsliga skeenden (dvs någon sorts gud), och dels är den värdelös då den på intet vis kan lösa någon form av faktisk existerande situation eftersom den opererar efter artificiell avgränsning i sken av objektivitet. Bättre att välja själv: ‘Detta är mitt mål, mina medel och min metod’ och åtminstone inför sig själv vara medveten om sin partiskhet – även om denna kan ett (enligt en själv) ädelt syfte. T ex min käpphäst om att deportera hundratusentals under vapenhot – inte är det kompatibelt med moderna goda värderingar och värdegrund, men det påstår jag heller inte: det är rätt och bra för Sverige enligt mig, och den positionen hålls öppet och ärligt, så att andra kan ställa frågor om hur, varför och så vidare.

   Därför tycker jag vi alla som debatterar i levande livet och vid pissrännan som Jan säger skall sträcka på oss, visa allt fler att alla är välkomna att vara med och prata (skriva) men att man också skall räkna med att kunna bli hudflängd för sina påståenden. Att vi kan kivas om vem som är den största svikaren av moderater och socialdemokrater (för att ta ett kärt trätoämne) betyder ju också att vi faktiskt är mer överens än inte: alla sådana diskussioner bygger på samma värderingar om god och rättvis lagbunden offentlig förvaltning/företagande med skarpa konsekvenser för fusk, svindleri och andra brott vare sig det är svarta affärer, korruption eller tjänstefel.

   Jag vill avsluta i samma anda som Dreadlock ovan: huk’ er i bänkerna, gôbbar å käringar – nu laddar vi ôm!

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  12/30/2016

    ”det spelar ingen roll om en konspiration finns eller ej”

    Jag delar den bedömningen. Om Reinfeldt agerade utifrån sina egna mål (vilket jag tror) eller om han var en nickedocka som styrdes direkt av George Soros eller någon annan elak figur, har ingen praktisk betydelse. Om familjen Bonnier och deras publikationer är en del av en större sammanslutning eller om de agerar ensamma utifrån egna motiv, spelar inte heller någon roll.

    Vi bör bara konstatera att alla dessa figurer skadar Sverige och försöka få bort dem. Lyckas vi med det, kan vi sen ha långa processer där vi gräver i varför de gjorde vad de gjorde, samt fastställa hur de bör straffas. Lyckas vi inte få bort dem, spelar ingenting någon roll. Då kommer vi bara att försvinna hur historien och det ganska snabbt.

    Svara
    • Pelle2

      /  12/30/2016

     Finns ju flera personer vi behöver bli av med i så fall. Regeringen Löfven,MP,V och den trötta ”oppositionen” som inte gör något för att förändra politiken..
     Så länge dessa personer, som leder den så kallade oppositionen, och de som leder regeringspartierna med partners finns kvar så finns det inget hopp om förändring.
     Och nej, jag anser inte att SD är svaret heller..

     Svara
     • Utlandssvensk

       /  12/30/2016

      @ Pelle2,

      ”Finns ju flera personer vi behöver bli av med i så fall.”

      Visst! Hela sjuklövern och hela MSM, till att börja med.

      ”Och nej, jag anser inte att SD är svaret heller..”

      Det är det enda tillgängliga alternativet, om vi pratar demokratiska åtgärder. Men samtidigt pekar ganska mycket på att det inte kommer att vara möjligt att rädda landet inom ramen för det demokratiska systemet.

     • Pether

       /  12/30/2016

      SD är svaret på samma sätt som Trump var svaret i USA. Är valet mellan Pest eller Förkylning, väljer nog de flesta förkylning.

     • Pelle2

       /  12/30/2016

      @Pether
      Själv hoppas jag att Medborgerlig samling skall bli ett reellt alternativ för jag vill varken rösta på SD eller röstskolka.

 5. Pelle2

   /  12/30/2016

  Den utmärkta Paulina Neuding på SVD tar bladet från munnen och berättar i klartext om gruppövergreppen i Köln och Stockholm som begicks av i huvudsak män med utländsk bakgrund eller förmodligen enbart män med utländsk bakgrund men med svenskt eller tyskt medborgarskap.
  Hon sågar också kulturrelativisterna som hävdar att sådant har hänt i alla tider
  http://archive.is/36txi

  Svara
 6. Pelle2

   /  12/30/2016

  OT:
  Ann Heberlein sågar på ledarsidorna förtjänstfullt den katastrofala ärkebiskopen Antje Jackelén
  http://ledarsidorna.se/2016/12/ann-heberlein-svenska-kyrkan-gar-mot-sin-undergang/

  Svara
 7. Pether

   /  12/30/2016

  http://conservativetribune.com/obama-disinformation-act-law/

  Nu har Obama gjort det olagligt att hålla andra åsikter än de statligt godkända. Trevligt det där.

  Svara
 1. Sammanfattning av 2016 del 3 | WTF?
 2. Sammanfattning av 2016 del 4 | WTF?
 3. Sammanfattning av 2016 del 5 | WTF?
 4. Sammanfattning av 2016 del 6 | WTF?
 5. Likheter | WTF?
 6. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: