Omröstning om värsta genuseriet 2016

En liten omröstning om värsta genuseriet 2016, kandidaterna är framtagna enväldigt av mig. Och det är alltså när grejerna uppmärksammades av mig som gäller, inte när de egentligen dök upp.

Utan inbördes rangordning:

vinnova-lc3a4r-dig-ragga

Är det Vinnova som vinner priset? Som med skattepengar ska lära folk att ragga som lesbiska singlar tillsammans med ”Liggaskolan”? ALLT som kommer från Vinnovas sk ”Mångfaldslabb” är totalt rubbat! Vinnova är ju också inblandade med skattepengar när genuslastbilarna ska tas fram. De är även med och sponsrar projekt för att styra så att VR-verktygen som tas fram ska gå i en ”normkritisk riktning”. Plus en del annat, Vinnova är inblandat i nästan allt rubbat som kommer från genushållet, jag tror de var inblandande i Origo också, projektet som gav genusfolk 2,7 miljoner kronor att leka med så de VALDE att göra något så dåligt som möjligt och förmodligen var de även inblandade när det var ett rykte om att män har lättare att forcera dörrar och sånt vid brand. Ni vet, bara ett rykte…

kth-utbildar-i-genus-e1464861364711

Eller tycker ni att KTH förtjänar en röst för att de frivilligt och glatt vill införa politisk indoktrinering, LÅNGT ut på vänsterkanten, på ingenjörsutbildningar? På bilden ser ni en genusprofessor, en vice rektor och en rektor. Länkar till alla inlägg som har med detta att göra finns i det här inlägget. Det började med två kvinnliga studenter som ville ha genus i alla ingenjörsutbildningar, sen dök KTH-anställda upp och betedde sig som troll i kommentarsfältet, man ljög och hittade på att de två studenterna drabbats av näthat, genusindustriföretagare dök upp och ville att NyTeknik skulle stänga och ta bort kommentarsfältet och ljuga och hitta på om varför. Sen drog KTH det hela en gång till på någon sorts KTH-publikation där de ljög och hittade på som de ville i tron att kommentarsfältet var borta. Vilket det inte var eftersom jag hade sparat det… Men man har redan börjat införa det, här kan ni läsa om vad man tycker är viktigt i en utbildning i maskinteknik på KTH.

c3b6hman-feministisk-teknovetenskap1-e1462527434637

c3b6hman-feministisk-teknovetenskap11-e1462528473346

Eller gillar ni Feministisk teknovetenskap? Detta såg jag första gången i samband med ett mindre jordskalv i Norrland och en dammsäkerhetsexpert hade pratat med tidningen. Dammsäkerhetsexperten visade sig vara från genusinstitutionen på Uppsala universitet. I det här inlägget hittar ni länkar till hela den soppan inkl det om vad Feministisk teknovetenskap är för något.

lc3a4karutbildningen-i-lund-krc3a4ver-safe-spaces

Ni kanske tycker att läkarstudenter vid Lunds universitet som kräver safe spaces och trigger warnings är helt underbart? De radikalfeministiska läkarstudenterna anser att en professor i neurofysiologi som säger att det finns skillnader mellan kvinnor och män, inte bara de rent biologiska utan även psykologiska, bara sprider politisk propaganda och inte är intresserad av andra ”förklaringsmodeller” som de kallar det. Andra ”förklaringsmodeller” är alltså radikalfeministisk sloganproduktion från genusfältet och inget annat.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

100 kommentarer

 1. MiT

   /  01/08/2017

  Svara
  • MiT

    /  01/08/2017

   Svara
   • Jerry

     /  01/08/2017

    Samtidigt verkar kvinnor och män välja i högre utsträckning att leva som singlar. Föds inte så många barn längre. MGTOW är en växande rörelse som innebär att män struntar i äkenskapet och går sin egen väg. Kanske detta är lösningen på problemen han talar om.

    Svara
  • bullshit

    /  01/08/2017

   ”Varför har ni tagit bort denna text?”

   Artikeln var som redan påpekats inte borttagen alternativt blev åter publicerad. Dock är medias metoder med mörkläggningar ständigt aktuella och inte avhängigt en enskild artikel.

   Varför mörkar media massövergrepp som begås av klungor av män från Mellanöstern och Nordafrika, där unga kvinnor omringas och antastas, och om tillfället ges, våldtas?

   Den ryggradslösa nyhetsskribenten är en simpel karriärist, som inte skulle skildra verkligheten om den så överföll och våldtog HEN själv i stjärten, efter en rödvinsförfriskad fredagkväll på Söder.

   Tidningsartikeln, som knappast hålle för en PK-granskning, är en blandad påse av halvsanningar och rena lögner.

   Det är sant att ett överskott av män får konsekvenser.

   På samma sätt som det får konsekvenser att motverka män överlag på samhällsnivå av politiska (läs: radikalfeministiska) skäl. Lågutbildade män är aldrig ett gott samhällstecken. Ändå framställs det alltid som något väldigt positivt att kvinnor är starkt överrepresenterade inom högre utbildningar.

   Att ideologi styr tankeverksamheten hos gemene feminist är i sig inget nytt. Att ideologin tillåts styra samhällsutvecklingen är dess dödsdom.

   En massimport av låtutbildade män från Nordafrika och Mellanöstern kan endast leda till en enda sak: Katastrof.

   Feminister skriker sig hesa om kvinnors ”rättigheter”, samtidigt är de startkt för massimport av nästan uteslutande lågutbildade män från mellanöstern och nordafrika, med en våldtäktskultur i dess rätta bemärkelse.

   Det svenska samhället kan liknas vid en för några decennier sedan förhållandevis frisk och välmående människa, som plötsligt fått för sig att injicera stora mängder heroin, i tron om att det kommer leda till något bra.

   Förfallet har bara börjat.

   Bertänk att vi redan i dag har en arabstat, mer eller mindre. Ett land med parallella samnällen, där kvinnor inte längre kan gå på badhus eller festival, utan att riskera att bli omringade och utsatta för sexuella massövergrepp, och ett land där religiösa extremister åker ner och krigar för IS på löpande band.

   Det är illa nog att lågutbildade män, till vilka det varken finns arbete eller bostäder, ska bekostas med höjda skatter, lånade pengar och samhällets sparade välfärdsresurser, medan gamla sparkas ut från sina boenden. Äldre får knappt någon mat, medan migranter protesterar högljutt när restaurangmaten inte är förpackad på rätt sätt under Ramadan. Det säger något om prioriteringarna.

   Konsekvenserna för samhället kommer att bli astronomiska.

   Artikeln innehåller således några sanningskorn, men även rena lögner och mediakåta människor som gör allt för att göra reklam för sin radikalfeministiska mansverksamhet, sprungen ur RFSU.

   De drar sig inte ens för att hänga upp en prideflagga i träningslokalen, innan man ringer tidningens fotograf för att få maximal publicitet. En sak ska man komma ihåg. Seriös träningsverksamhet är aldrig politisk.

   De radikalfeministiska nyckelorden finns med i artikeln. ”Bort med mannen som alltid tar plats på bekostnad av andra (läs: kvinnor)”, ”Män måste ta mer ansvar”, ”Män måste bli mer lyhörda och få bättre kontakt med känslor”.

   Gud-run hen heliga. Helga vare ditt hen!
   Psalm 1.

   Låter vettigt att dessa opportunister och politiska extremister ska tala om politisk extremism. Notera även att entrepenörskapet involverar flera tvivelaktiga verksamheter, som i bästa fall kan beksrivas som ren flum, i form av bland coaching och massage.

   Tydligare tecken på att det ”samhällspolitiska projektet” har hällt ut en rejäl klick honung på bordet får man leta efter.

   Först till kvarn!

   Svara
 2. Jan

   /  01/08/2017

  Julia Caesar om ”Ångerparaden UPA”. Om ledande moderaters helomsvängning i invandringspolitiken i syfte att säkra karriärer och röster. Eller som hon säger: ”det handlar mer om att säkra politiska karriärer än om uppriktig ånger”.
  http://avpixlat.info/2017/01/08/julia-caesar-angerparaden-upa-2/#more-194289

  Svara
  • Pelle2

    /  01/08/2017

   Och som vanligt ”glömmer du bort” Sossarnas helomvändning i invandringsfrågan I december 2015. För naturligtvis handlar inte deras omsvängning om att säkra karriärer och värva röster utan det handlar enbart om deras omsorg om oss svenskar….

   Svara
   • Jan

     /  01/08/2017

    Nu handlar inte Julia Caesars inlägg om Socialdemokraterna. Du får väl mejla henne och påminna henne om att hon glömt bort att nämna Socialdemokraterna i sin kritik av Moderaterna. Uppenbarligen ett obligatorium om man ska försöka förstå din logik…

    Svara
    • Pelle2

      /  01/08/2017

     Min logik är att du ständigt och jämt lyfter fram sådana som kritiserar M för deras omsvängning i flyktingpolitiken men aldrig skulle lyfta fram någon som kritiserar ditt kära S som har gjort precis likadant.
     Jag kritiserar mer än gärna M för den flyktingpolitik som regeringen Reinfeldt förde men du skulle aldrig få för dig att göra detsamma med S

     Svara
     • Jan

       /  01/08/2017

      Där har du fel. Jag kritiserar även S i mina inlägg. Jag röstar, för övrigt, inte på S. Har inte gjort på evigheter. Det är snarare du som fått för dig att när man kritiserar M måste man också kritisera S. Vilket blir en lite barnslig logik i mina ögon. Sedan när fick du uppdraget att vara M:s försvarsadvokat?

     • Pelle2

       /  01/08/2017

      Det har hänt någon gång att du har kritiserat S men din huvudsakliga kritik riktas mot M.
      I fallet med flyktingpolitiken blir det ju väldigt tydligt var dina sympatier ligger.
      Både S och M har gjort en totalomvändning i flyktingfrågan men de enda du kritiserar för det är M. Var ligger logiken i det ?

      Är S helomvändning en bättre typ av helomvändning för att de är vänster ?

      Nej,självklart behöver du inte kritisera S bara för att du kritiserar M men när
      bägge har gjort en kappvändning som i flyktingfrågan blir det ju lite löjligt när du ensidigt kritiserar den ena sidan.
      Att du inte röstar på S innebär ju helt tydligt inte att du har övergivet dina klassiska vänsteråsikter utan det innebär endast att du inte tycker att S står för dom åsikterna längre.
      Så man måste bli utnämnd till M,s försvarsadvokat för att få försvara dom i ett kommentarsfält enligt dig ?

    • Jan

      /  01/08/2017

     I det här fallet var det Julia Caesar som, enligt dig, glömde att kritisera S i sin kritik av M. Det är väl rimligt att du vänder dig till henne med den, i ditt tycke, giltiga kritiken då. Det här börjar bli för snurrigt för mig….

     Svara
     • Pelle2

       /  01/08/2017

      Julia Ceasar är inte med i debatten på denna sida men det är du.
      Du har för andra dagen i rad gjort inlägg där där du kritiserar M för deras helomvändning i flyktingfrågan medan du inte har några som helst synpunkter på att S har gjort samma sak.
      Syftet med att publicera Julia Ceasars inlägg var ju att du ville visa upp en kritisk röst som stödjer dig i din kritik mot M. Det kunde ha varit vem som helst som skrev det inlägget så länge det stödjer din syn på saken.
      Jag klarar av att kritisera M för deras kappvändning men du klarar uppenbarligen inte av att kritisera S på motsvarande sätt alternativt att du tycker att deras skäl är mycket bättre.

 3. Jan

   /  01/08/2017

  Östermalmsgossen Alex Schulman (som likt Henrik Schyffert fått för sig att låtsas vara sosse…) attackerar Peter Dalle för att denne säger som det är: I Sverige (det officiella Sverige) får man inte driva med invandrare, kvinnor eller homosexuella. Det är tabu.

  Vilket såklart gör livet svårt för en komiker som inte finner sig i att ta order uppifrån. All heder åt Dalle som vågar tala ur skägget trots att han, förmodligen, vet om straffdomen som kommer från pk-eliten. Han känner väl att han börjar bli såpass gammal att han har råd att berätta hur landet ligger…

  Svara
  • Ivar L

    /  01/08/2017

   Redan min gamle mor, som var stockholmsmedelklass, kunde peka ut vilka sossar som var karriärsossar från medel och överklassen. T.ex. Carl Lidbom. Men till skillnad från gamle Calle är det ju frågan om Henrik och kompani verkligen satsar på rätt häst. När får vi se karriärsverigedemokrater. Förr eller senare kommer de, var så säkra.

   Svara
   • Jan

     /  01/08/2017

    Karriär-SD:are är väl de där lagom begåvade stolpskotten från landsbygden som kan göra snabb karriär i SD eftersom ingen annan vågar ställa upp. Eller Jimmie Åkessons fruar eller svärmödrar….

    Svara
    • Pelle2

      /  01/08/2017

     Man behöver ju inte vara överdrivet begåvad för att komma långt i S heller. Tänk på Juholt,Sahlin och Veronica Palm t.ex…
     Vad gäller Ivars resonemang så antar jag att det handlar om att om SD skulle få omkring 20% i nästa val och därmed på något sätt bli ett etablerat parti så är det ju inte långsökt att tro att någon försöker göra sig en karriär i det partiet.
     Precis som du säger har de svårt att rekrytera folk så om du är något sånär begåvad och verbal och kan stå för deras åsikter så kan du säkerligen komma långt..

     Svara
    • Dan

      /  01/08/2017

     Bästa kommetar jag sett på länge. För exakt så är det. Tro mig jag vet.

     Svara
    • Kristian

      /  01/08/2017

     Jo. Vore på tiden att SD fick ta ansvar (och eventuell ära!) för sin politik. För tillfället verkar andra partier vilja implementera politiken, bara SD hålls borta från köttgrytorna.

     Svara
    • Ivar L

      /  01/09/2017

     Du missar min poäng Jan. Karriär-SD:are får du inte förrän de sitter i regeringsställning och har direkt inflytande i politiken. Jag menar alltså människor som struntar i sin egen ideologi utan istället väljer det parti som är mest gynnsamt för karriären. För närvarande kan du enbart göra karriär inom partiet SD, du kan inte bygga en karriär bortom partiet, ännu.

     Svara
     • Jan

       /  01/09/2017

      Okej. Jag förstår. (Många ser dock riksdagsplatsen (och 70 papp i månaden plus förmåner) som ett väldigt kliv i karriärtrappan.)

  • Pelle2

    /  01/08/2017

   Det blir ju lite komiskt när Schulman, som började sin karriär som nätmobbare,försöker framstå som moraliskt högtstående…

   Svara
 4. Jan

   /  01/08/2017

  Islamisten Jan Guillou tar, indirekt, den islamistiska terrorn mot civila i försvar. ”Det kan vara läge att återigen påpeka att svenska folket hittills har lidit större skador av att halka i badkaret än av islamistisk terrorism. Det är också en större fara i att sätta kycklingben i halsen. Till SD:arnas grämelse”.

  Ingenting att bry sig om således precis som hans islamistiske polare Lars Lindström påpekade i Expressen nyligen.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article24215098.ab

  Svara
  • Pelle2

    /  01/08/2017

   Guillou är ju en känd Palestina- och islamkramare så vem är förvånad ?
   Att vi ännu inte har utsatts för något islamistdåd förutom det misslyckade dådet för några år sedan är ju ingen anledning att tona ner riskerna som idioten Guillou vill,

   Svara
  • Olof

    /  01/08/2017

   Ahhh, det var halka i badkaret som orsakade så mycket problem i badhusen att man på olika ställen infört skiljda badtider.

   Risken att dö i islamistisk terror är minimal. Men på grund av det stora stödet för terrorismen inom det muslimska samhället så kapitaliserar islamisterna på det våldskapital som terrorn bygger upp. De som främst drabbas av detta är kvinnor och icke-muslimer i förorten, och för dem är det ett betydligt mer påtagligt hot än det ständigt närvarande badkarshotet.

   Svara
  • Rikard

    /  01/09/2017

   Hej.

   Man frågar sig om Guillou börjar bli en smula till åren, när han inte förmår mer än så.

   Det är rätt mycket som orsakar fler dödsfall i Sverige än muslimska attentat – exempelvis kändisars skattemanipulationer. Att minimera skatteinbetalningen undandrar ju resurser från det allmännas möjligheter att erbjuda vård och trygghet (och ökade utgifter till följd av diverse politiska beslut med rötterna i socialdemokraternas enväldestid kan vi lämna därhän i det här fallet), och bidrar alltså till dödsfall.

   Jag är tveksam till om Guillou skulle acceptera det resonemanget.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 5. Jan

   /  01/08/2017

  Alla dessa kändisungar som hankar sig fram i Stockholms kändisträsk. Sanna Lundell, som ärvt pappans utseende snarare än hans begåvning, är den senaste i raden. Nu klagar hon på att kändisbarn får för lite betalt i fyrans kändissåpor.
  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Wzlxr/sanna-lundell-om-pengarna-lets-dance-lonen-och-botox

  Svara
  • Tomas

    /  01/08/2017

   25 000 efter skatt e ju inte ens en lön säger sanna lundell 🙂
   haha japp bra koll på verkligheten där
   sanna tro det eller ej men även vita cis män kan tjäna mindre

   Svara
   • Jan

     /  01/08/2017

    Nu är hon egenföretagare så jag tror att hon menar att hälften (25 000) går bort i sociala avgifter och arbetsgivaravgifter direkt. Sedan återstår hälften. Skulle hon ta ut det som lön får hon skatta på det också. Antar jag…

    Svara
    • Tomas

      /  01/08/2017

     läs å hör vad kvinnan säger i repotaget

     Svara
     • Frida Gustavlin

       /  01/08/2017

      Det spelar ingen roll hur mycket de får, de skulle ha kunnat få tre flak med krossade tomater. Om man nu har tackat ja och ställer upp så får man stå ut med den ersättning som erbjuds.

      ”– Jag har så att jag klarar mig och är nöjd med det. Nånstans i bakhuvudet vet jag att min pappa är rätt tät, jag har så jag klarar mig. Men sedan kan folk ge bort sina pengar till stiftelser, så jag sitter inte och väntar mig ett stort arv, säger hon. Innan hon blev vuxen kunde hon sitta i Paris utan pengar och välja att ringa ”pappi”, men inte längre.”

      Innan hon var vuxen, det vill säga innan Sanna Lundell (38) var 31 och ett halvt.

     • Jan

       /  01/08/2017

      Egenföretagare skattar dessvärre bort det mesta. Av 50 000 kronor får hon i slutändan kanske behålla 15 000 kronor i näven. Kanske att någon forumist som själv är egenföretagare kan precisera det där närmare?

     • Klimathotet

       /  01/08/2017

      2012 fick byggaren med egen firma behålla ca 26% av fakturerat belopp enligt deras branschorganisation. Jag har i princip slutat att jobba och hyr ut fastigheten. Då får jag behålla 70%, slipper ha anställda och någon annan knalltorsk får slava ihop till ”pensionsräddarna”.

 6. MiT

   /  01/08/2017

  Svara
  • Jan

    /  01/08/2017

   Man kan ju undra ibland om någon på SÄPO har datorkörkort? De här araberna borde rimligen utvisas på rent säkerhetspolitiska grunder.

   Svara
   • Nej, nej, vi kan ge armband ”vi är snälla” eller bjuda på kaffe.

    Svara
 7. MiT

   /  01/08/2017

  Svara
 8. Frida Gustavlin

   /  01/08/2017

  KTH antar utmaningen att utbilda i genus. På nysvenska betyder utmaning som sagt ”det jättestora olösbara problemet”.

  /Frida

  Svara
  • Jan

    /  01/08/2017

   Eller så betyder det en feminisering av den sista manliga utbildningsbastionen… UHÄ skall vara feministiskt. Basta!

   Svara
 9. havre flarnstad

   /  01/08/2017

  Finns det ingen som kan bryta strömmen och stänga skiten om sådana här tillställningar betalas med skattemedel ?
  unvis.it//www.expressen.se/nyheter/politiker-kallades-for-husblattar-i-rinkeby/

  Tycker det är allt fler återkommande rapporteringar om hur precis samma åsikter förs fram ute i ”orten” och organisationerna bakom som eldar på skiten lär gissningsvis finansieras med skattemedel.

  Jag är 100% för det fria ordet men har ingen lust att hjälpa till att betala för att några megafånar ska hetsa och hata ute i områdena dom själva förstör.

  Gissningsvis lär det inte bli lättare genom att bita den hand som föder en …dra tillbaka alla bidrag och ersätt dom med ”food stamps” och ersätt socialbidrag i ”orten” med enklare arbeten för att kvittera ut samma ersättning tex snöröjning , parkarbete etc

  Väljer du istället att sälja hasch på torget får du dina kuponger som endast ska täcka upp det basala matbehovet om du så måste äta svennemat och fimpa ciggen.

  Från en som tröttnat på att arbeta för att försörja sådana som hatar mig och mina gelikar.

  Svara
 10. MiT

   /  01/08/2017

  Svara
  • Jan

    /  01/08/2017

   En tidsfråga innan den där serien blir anmäld antar jag. Ligger alltför nära sanningen för sitt eget bästa….

   Svara
 11. G

   /  01/08/2017

  ”Så ojämställd är svensk idrott

  Makten inom den svenska idrotten är långt ifrån jämställd. För trots att Riksidrottsförbundet inför 2017 har som mål att få in minst 40 procent kvinnor (och män) på högre poster, är det många idrottsförbund som fortfarande inte når upp till målet. Det visar en granskning som TV4 nyheterna gjort.”
  http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/s%C3%A5-oj%C3%A4mst%C3%A4lld-%C3%A4r-svensk-idrott-3726932

  Svara
 12. MiT

   /  01/08/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  01/08/2017

   Man ska inte underskatta hur illa ställt det är med den hyperrasistiska identitetspolitiken. Nu brukar det bli viss uppståndelse när man refererar till nazityskland, men jag tycker ändå att det är på sin plats med en referens.

   Nazistmatematikerna inbillade sig att det fanns typiskt judisk matematik, ett lömskt icke-ariskt sätt att räkna på. Att lyfta bort en stor del (förlåt, en enorm del) av ett kunskapsfält på grund av en grumlig idé att många filosofiska tänkare, genom sin vita hudfärg, representerar en kolonialistisk kanon, är löjligt.

   De borde prova att göra samma sak med matematik, ingen matematik som tänkts fram av vita, bara afrikansk och arabisk matte får vara med i kursmaterialet. Blir nog jättebra, kommer gå hyfsat fort att plugga in dessa kurser. Man får helt enkelr nöja sig med en gnutta Euklides och en portion algebra.

   /Frida

   Svara
   • Kristian

     /  01/08/2017

    Vi har varit här förut. Lysenko nästa …

    Svara
  • Det är en pandemi.

   Svara
 13. Utlandssvensk

   /  01/08/2017

  Off Topic,

  Lite spännande hos det nystartade partiet MED.

  Jag gick för första gången in på deras blogg och direkt började de klippa bort inlägg. Nu säger de att man inte får kalla Reinfeldt för landsförrädare. Just jag brukar inte använda den termen, men väldigt många av MEDs potentiella väljare gör det nog.

  Nu har jag frågat om de tillåter personer som använder denna beskrivning av Reinfeldt att bli medlemmar. Jag väntar med spänning på svaret….

  https://medbloggen.se/2017/01/05/rattighetstankandet-har-lopt-amok/

  Svara
  • Kristian

    /  01/08/2017

   Ny-nystartade! Ja, jag är potentiell MED-medlem/väljare och lutar också åt att använda det uttrycket. ”I call them as I see them.”
   Kanske inte på den bloggen, finns en del frågor kvar att ställa.

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  01/08/2017

    @ Kristian,

    ”finns en del frågor kvar att ställa.”

    Jo, det var det jag gjorde! Jag har röstat SD länge, men ligger klart till höger om dem ekonomiskt, så jag var ärligt intresserad av MED. Men uppenbarligen var de inte lika intresserade av mig….

    Men det är ok, de gör som de vill. Fast jag vill väldigt gärna ha svar på frågan om personer som anser Reinfeldt vara en landsförrädare är välkomna i partiet, eftersom jag ofta råkar på folk som både propagerar för MED och även har den uppfattningen om FR.

    Svara
  • Kristian

    /  01/08/2017

   PS. Du kan kanske använda någon omskrivning av typ ”alternativpatriotisk”?
   https://en.wikipedia.org/wiki/Tired_and_emotional

   Duger inte det får du väl hänvisa till prejudikat i falled ”Arkell v. Pressdram”
   https://en.wikipedia.org/wiki/Private_Eye#Arkell_v._Pressdram

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  01/08/2017

    @ Kristian,

    Om man är villig att använda omskrivningar, finns det väl redan många andra partier att välja på…..

    Svara
   • Utlandssvensk

     /  01/08/2017

    Jag tycker att frågan borde vara av principiellt intresse för MED. Deras målgrupp är rimligen främst missnöjda fd. M väljare. Bland dessa verkar det finnas ett enormt och närmast hatiskt missnöje med FR. Min gissning är att minst hälften kallar honom landsförrädare, eller värre.

    Så ska MED nu skriva dessa på näsan att de inte får uttrycka sig så ofint? Visst. det kan de göra, men 4% verkar då väldigt långt borta….

    Svara
    • Utlandssvensk

      /  01/08/2017

     Ett tillägg:

     Om man inte är väldigt upprörd med FR, vad finns det då för skäl att byta från M till MED?

     M har ju på pappret lagt om asylpolitiken 180 grader, så om man bara vill ha hård immigrationspolitik och inte har ganska starka förtroendeproblem med M, finns det väl ingen anledning att ens titta på MED.

     Svara
     • Kristian

       /  01/08/2017

      Ja, MEDs profil hittills har väl varit någon av
      * SD, men rumsrena.
      * M, men trovärdiga (eller oprövade).
      * ”Borgerliga på riktigt.”

  • Jan

    /  01/09/2017

   Tack för tipset. Jag håller helt med ledaren där. Äntligen ett parti som vågar ta ansvar. Det är hemligheten bakom allt gott ledarskap. Många klarade inte av att hålla sig till ämnet dock. Vilket gjorde kommentarsfältet lite spretigt. Jag tycker att man bör hålla sig till ämnet för bästa resultat. Allt har sin tid. Invandringen kommer säkert att tas upp där också.

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  01/09/2017

    ”Jag tycker att man bör hålla sig till ämnet för bästa resultat.”

    Är du säker på att du hänger på rätt blogg då?

    Svara
 14. Frida Gustavlin

   /  01/08/2017

  Lustigt att det fortfarande behövs debatt om att man ska uppföra sig normalt på ett bibliotek, och som att problemet var isolerat till just specifikt bibliotek. Hur svårt ska det vara att få ordning på problemt, förlåt, utmaningen.

  https://unvis.it/svd.se/biblioteken-maste-kunna-porta-dem-som-stor/om/debatt

  Politisk ängslighet från en Liberal kommunalpolitiker låter alltså som följande:

  ”Är då inte biblioteket en öppen plats dit alla är välkomna? Jo, naturligtvis. Alla ska ha friheten att vistas på biblioteket – så länge man inte inskränker andras frihet att vara, och vara trygga, där. Men om man upprepade gånger missköter sig, hotar och kränker andra eller ägnar sig åt lagbrott, då bör man faktiskt inte vara välkommen.”

  Fridas förslag: stryk mumbo-jumbo-plattityderna och gå direkt på mål, även ”då bör man” behöver rättas.

  ”Om man upprepade gånger missköter sig, hotar och kränker andra eller ägnar sig åt lagbrott, då är man inte välkommen på stadens bibliotek, museer, kulturhus, badhus, träningsanläggningar etc.”

  Svara
 15. MiT

   /  01/08/2017

  Grön ungdom…

  https://twitter.com/alicejosephson_/status/818182504079380481

  Jaha, hon tog bort den sista

  Svara
  • G

    /  01/08/2017

   Haha, många frågetecken i den där tråden ”va?” ”jag fattar inte ?”
   VAD är svårt att förstå i detta, herregud!
   Tweeten på länken är raderad, så jag antar att vad det än var så var det allt annat än klokt. Grön ungdom = Omogen ungdom.

   Svara
  • G

    /  01/08/2017

   Skärmdump = WTF! Det där är inte bara omoget, det är på en mycket sjukare nivå, undrar om Omogen Ungdom låter henne vara kvar som språkrör i Uppsala, och hennes chanser som förbundsstyrelsekandidat borde normalt inte gå upp med ett sådant uttalande, men nu snackar vi ju om ”de gröna”, så då kanske det är det bakvända som gäller.

   @MiT
   Tack för skärmdumpen!. Ja, hon var snabb att ta bort den tweeten, undrar varför, det låter ju helt normalt om man talar Gröngötska.
   (Grönländska blir fel för det talar man ju på Grönland, så jag tog min egen dialekt Östgötska men bytte lite :P)

   Svara
   • MiT

     /  01/08/2017

    Men å andra sidan är hon inte ens 17 år än så…

    Svara
    • G

      /  01/09/2017

     Så kan en ju också se det, om en vill se det från den positiva sidan: ”en blir klokare med åren”….men det gäller inte alla. En kan bara hoppas att det gäller den här tösen dock, om inte för alla andras skull så för hennes egen skull.

     Svara
    • G

      /  01/09/2017

     ”säg inte att jag inte är mogen…”

     Okej. Du är mogen…fast det märks inte så bra just i dag.

     Så är det absolut. Möjligen läser hon bara texter som de på N24, kanske blir man såhär då. Det kan väl knappast beror på skolan iaf, så rutten kan den väl inte hunnit bli än, men å andra sidan raseras ju landet och samhället väldigt fort, varför skulle skolan vara undantagen från raseriet, hmmm.

     Svara
     • Johan A

       /  01/09/2017

      Ett typiskt tecken på att någon är omogen är just att den personen använder argument i stil med ”jag är faktiskt x år så jag är mogen”. Väldigt vanligt bland unga tjejer, ofta i sällskap med ordet ”orättvist” när personen måste börja ta personligt ansvar för sitt eget liv, val och handlingar.

  • Pelle2

    /  01/09/2017

   Dessvärre är ju sådana tankar fullt normala inom radikalfeminismen och identitetspolitiken.
   Dom anser ju på fullt allvar att en vit person och ännu hellre en vit man inte kan bli förtryckt eftersom vi anses stå högre upp på samhällsstegen.
   Hon tar det ju dock ett steg till och menar att det även är ok att vara antisemit men det är väl också helt ok i islamistpartiet MP…
   Uppenbarligen insåg hon själv eller kanske någon annan i MP att det inte var lämpligt att visa upp deras extremism offentligt och tog därför bort tweeten.
   Det är ju också intressant att SSU öppet visar att dom också är på väg att bli lika extrema.
   I och för sig har ju SSU Stockholm redan tidigare visat att dom är identitetspolitiker så jag är inte så förvånad..

   Svara
 16. Kristian

   /  01/08/2017

  http://www.spectator.co.uk/2017/01/what-explains-the-idiocy-of-the-liberal-elite-its-their-education/
  ”Getting to the point where you can’t imagine voting for Brexit or Trump takes years of hard, misguided study”

  ”[…] let’s do the opposite. Let’s try to explain to ordinary people what drives the liberal elite. The elite persists with some very strange and disturbing views. Are its members brainwashed, snobbish or just so remote from real life that they do not understand how things work?
  […]
  They have been taught that capitalism is inherently bad. It is something to be controlled at every turn by an altruistic government or else reduced to a minimum.
  […]
  What the elite have been led to believe is that governments make things better. ‘Market failure’ is taught; ‘public-sector failure’ is not.
  […]
  This is not education. It is not teaching children to challenge ideas and think for themselves. This is anti-education: teaching them what they must think.
  […]
  The elite’s fuller education in the key beliefs explains why it was for Remain and Clinton. They voted for Remain because, in doing so, they demonstrated they were not racist but tolerant internationalists. They were not put off by the incompetence of the EU, because they have been taught an irrational respect for government — even EU government.
  […]

  Svara
 17. MiT

   /  01/08/2017

  ”Mannen är sedan tidigare dömd för sju våldtäkter i Sverige, Norge och England. Nu fälls han för ytterligare två, och ett olaga frihetsberövande, i Göteborg. – Endast fyra års fängelse, det är katastrofalt för oss, säger en av de utsatta kvinnorna. ”
  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/offren-chockade-och-uppr%C3%B6rda-efter-v%C3%A5ldt%C3%A4ktsdomen-1.4104486

  Svara
  • Kristian

    /  01/08/2017

   Ja, med den listan är nog Sverige det bästa landet att bli dömd i.

   Svara
  • Den där mannen kommer i all säkerhet mörda någon förr snarare än senare.

   Svara
  • G

    /  01/08/2017

   Alldeles för strängt straff, psykopaten har ju för fan knappt gjort något!!!

   Svara
  • Pelle2

    /  01/09/2017

   Och att utvisa honom är förstås otänkbart eftersom han väl har blivit så bra integrerad i samhället som det hette i ett annat våldtäktsfall..

   Svara
 18. G

   /  01/08/2017

  ”Soldiers of Odin och AFA i Jönköpingsbråk

  Ett stort slagsmål mellan två extremistgrupper har inträffat i Jönköping. Tolv personer som tros tillhöra AFA sitter anhållna misstänkta för grov misshandel.

  Enligt Marcus Anefur, gruppchef på polisen i Jönköping, var det medlemmarna i AFA som gick till attack när Soldiers of Odin nattvandrade i området.

  – De passerar Tändsticksområdet i höjd med Kulturhuset och får glasflaskor kastade emot sig och blir attackerade med tillhyggen, säger han till SVT Jönköping.”
  http://www.svd.se/stort-slagsmal-i-jonkoping

  Svara
 19. G

   /  01/08/2017

  Svara
 20. MiT

   /  01/08/2017

  Svara
  • G

    /  01/08/2017

   Hahaha, komiskt kommentarsfält under FB-inlägget. Daniel här under frågar alltså om de är emot medmänsklighet och rättvisa pga att de sätter sig emot texten! Och sist två hyllningar från Axel och Olivia.

   Daniel Stormdal
   Är det här en sida som är emot medmänsklighet?

   I allmänhetens tjänst – granskning av public service
   Nej, vad får dig att tro det?

   Daniel Stormdal
   Textutdraget ovan som du invänder emot.

   I allmänhetens tjänst – granskning av public service
   Daniel Stormdal: Hur menar du? Kommunism är inte synonymt med medmänsklighet, snarare tvärtom.

   Daniel Stormdal
   Pratar vi om olika citat nu? Jag menade det som du har skrivit ovan.

   I allmänhetens tjänst – granskning av public service
   Daniel Stormdal: Nej, samma text. Har prövats med förskräckande exempel i många länder nu. Senast av vänsterns hyllade ‘Socialism för 2000-talet’ i Venezuela.

   Daniel Stormdal
   Jag pratar om medmänsklighet. Det här är ju helt snurrigt.
   Hur kan detta berättiga dig att kalla någon ”våldsvänster”?

   I allmänhetens tjänst – granskning av public service
   Daniel Stormdal: Vi har redan svarat att vi inte har något emot medmänsklighet, men vi ställer inte upp på Full pattes definition. Tror du att den ”utjämning av orättvisan” som de sjunger om kommer ske frivilligt?

   Daniel Stormdal
   Är det här en sida som är emot rättvisa?
   —————-.
   Axel Holmgren
   @Olivia Hammar, man kan inte vara annat än nöjd med public service

   Olivia Hammar
   Bästa!!!!!
   —————.

   Svara
 21. G

   /  01/08/2017

  Skriver man ”rätt” ges man ut på flashiga Norstedts….

  Skriver man ”fel” får man göra det annorlunda….

  Svara
  • Kristian

    /  01/08/2017

   Tullbergs ”Låsningen”, 2014
   http://www.lasningen.se/

   Arnstbergs och Sandelin, “Invandring och mörkläggning”.
   https://morklaggning.wordpress.com/

   Dessa böcker kom ut långt innan krisen.

   Svara
   • Kristian

     /  01/08/2017

    Förresten, ”Schneidt vill mildra problemet genom att Tyskland och EU informerar migranter innan de betalar smugglare eller ger sig ut på Medelhavet.”

    Gjorde inte något parti något liknande? För ett par år sedan?

    Svara
    • G

      /  01/09/2017

     ”Gjorde inte något parti något liknande? För ett par år sedan?”

     Jo. Fast då var det 100% rasistiskt och främlingsfientligt pga fel avsändare.

     ”It’s OK when we do it” 🙂

     Svara
 22. Kristian

   /  01/08/2017

  http://ledarsidorna.se/2017/01/lo-och-schibstedt-destabiliserar-nordafrikas-sista-sakra-land/

  ”[Anders] Lindberg slår ett slag för ett fritt Västsahara. Den enda organisation i Afrika som driver denna fråga är Polisario. Allt fler länder, numera en majoritet i Afrikanska Unionen, är emot ett fritt Västsahara då de insett, i likhet med i praktiken alla världens underrättelsetjänster, att Polisario är ett reellt hot mot stabiliteten i Maghreb eller Nordafrika.
  […]
  Till skillnad från Europa, som är gulklassat, det vill säga en risknivå på två på en femgradig skala är Marocko grönklassat. Detta innebär att amerikanska turister inte behöver vidta några som helst säkerhetsåtgärder då landet är stabilt.”

  Svara
 23. G

   /  01/09/2017

  Svara
 24. G

   /  01/09/2017

  Svara
 25. G

   /  01/09/2017

  Haha! Förväxlat Ledarsidorna med AB Kultur eller nåt…

  Svara
  • Pelle2

    /  01/09/2017

   Är ju skrattretande att Lindberg kallar Westerholm för rysk desinformatör med tanke på att hans egna kulturredaktion har pekats ut som infiltrerad av ryska desinformatörer.
   Tror heller inte ett dugg på hans ursäkt för att han kallade Westerholm för rysk desinformatör.
   Det är knappast det första man tänker på att skriva om man inte verkligen menar det så det var inget misstag.Han hoppas väl att han ryss-smetande skall hänga kvar i folks medvetande..

   Svara
  • Jan

    /  01/09/2017

   Anders Lindberg är en skojare som nästlat sig in i socialdemokratins innersta. Precis som Karin Pettersson har han varit synonym med och administrerat socialdemokratins fall. Ingenting av det han bidragit har lett till något gott. Trots det sitter han i orubbat bo. Precis som cv-snickraren Karin Pettersson. 2017 blir nog ett år i motlut för de här två skojarna. Verkligheten går dem emot.

   Svara
 26. MiT

   /  01/09/2017

  Den här nivån är det alltså… De som har varit oroliga för om det ens blir fler val i Sverige och som man nästan skrattat åt får alltmer rätt…

  Svara
  • Olof

    /  01/09/2017

   ”Statskontoret har fått i uppdrag att redovisa hur ett modernt psykologiskt försvar kan se ut före den sista mars i år.”

   Jag skulle föreslå att man uppmuntrar trovärdig och opolitisk media inom landet. Det vill säga raka motsatsen till vad medieutredningen vill.

   ”Partierna börjar se framför sig hur de ska få läsa sina förtroliga e-postdiskussioner i tidningen, efter att deras mejlserver hackats.”

   Hmmm, har vi inte haft det redan…?

   Om man är rädd för att väljarna läser ens förtroliga epost diskussioner kanske man inte borde vara politiker. I alla fall inte i Sverige.

   Och så länge man har medarbetare som klickar på phising länkar så är det nog bäst att räkna med att åtminstone ett halvdussin grupper har mailen. Mer rättvist om alla har dem då.

   Svara
 27. MiT

   /  01/09/2017

  Svara
  • Kristian

    /  01/09/2017

   Omedelbart efter valet sjönk donationer till den stiftelsen som bekant med 37%.

   Svara
  • havre flarnstad

    /  01/09/2017

   Det där lotteriet bedriver verksamhet till förmån för dom mest otrevliga org man kan tänka sig och Kerstin 73 med make och vänner har ingen aning om vilka dom skänker pengar till. Inte någon annan heller i det lilla svenska samhället där alla vill vara med enbart för att reklamen och sättet det är upplagt på dessutom är väldigt fult det säljs in på att man inte vill stå utan vinst när alla grannar får sina jävla grannyra eller vad dom kallar det.

   Självklart hittar vi även Expo bland vinnarna som får ta del av miljonerna och ledningen för lotteriet skrattar såklart hela vägen till banken.

   Svara
 28. Jan

   /  01/09/2017

  Det här är ett ganska nytt fenomen: Kändiskvinnor med egen blogg som vill uppfostra allmänheten. Det är lite Zara Larsson-vibbar över det här. Samtidigt som de lever ”high life” med märkeskläder, festande runt Stureplan och ständiga utlandsresor ska de uppfostra folk om hur man lever rätt. Glöm det, Jessica Almenäs. Det är inte trovärdigt. Någonstans. Du sätter förmodligen ekologiska fotspår som är flerfaldigt större än medelsvensson. Hur mycket eller lite kött du än äter.

  http://www.expressen.se/noje/jessica-almenas-svar-pa-tuffa-kritiken/

  Svara
 29. Kristian

   /  01/09/2017

  Hur kunde polisen göra någonting alls innan DNA och mobiler?

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/forbud-mot-datalagring-kan-forsvara-brottsutredningar

  Svara
 1. VINNAREN! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: