Snart kommer DN-bilagan Patriot

Ni vet väl vad radikalfeminism gör med folk va?

svar-till-batra1

Om inte, lär er det så fort ni kan…

hultsfred

Tur i alla fall att de har stark värdegrund i Hultsfred när de stänger gränsen. För har man en stark värdegrund så betyder stänga gränsen inte alls stänga gränsen utan bara stänga gränsen!

anders-lindberg

Ni vet väl att de journalister och tidningar som finns och som kanske VILL vara hederliga kämpar i rätt mycket motvind? Folk kanske försöker och vill och så dundrar Lindberg in med påståendet att ”DN avslöjat lögner”…

wolodarski-vid-sc3a4ngen-fosterlandsforradare

Ni vet väl om att DN går i bräschen för angiverijournalistik? Tyck fel och de kontaktar din arbetsgivare eller andra uppdragsgivare. Man skickar vakthundar som Pallas t ex. En ganska märklig sak med det är med Janouch i Tjeckien är att kulturpretton på DN och andra tidningar förvandlats till hänsynslösa nationalister helt plötsligt som är extremt aggressiva om någon andas något som är negativt om Sverige. De får ju smr att framstå som välkammade skolpojkar i jämförelse!

Som en skrev på twitter ”Snart kommer DN-bilagan Patriot”.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

55 kommentarer

 1. MiT

   /  01/13/2017

  Vem skam an tro på tro på tro på när, tro på när det är så här

  Svara
  • G

    /  01/13/2017

   Haha! Vilken jävla röra, helt sanslöst detta! 😀

   Ӂttahundra grader
   Du kan lita på mig, du kan lita på mig
   Åttahundra grader
   Du kan lita på mig, du kan lita på mig”

   Eller denna från förra året ang mediers trovärdighet…

   ”Jag har en öppen famn, en tanke som är fri. Jag vet vad jag gör. Jag är DN-krönikör. Du kan lita på mig. Ja? Ja. Ja! Du kan lita på mig…”
   http://www.6mannen.se/du-kan-lita-pa-mig/

   Svara
  • Jans

    /  01/13/2017

   Episkt!

   Svara
 2. MiT

   /  01/13/2017

  Svara
  • Utlandssvensk

    /  01/13/2017

   Att vara dömd för misshandel är absolut inget hinder för att få jobba på svensk MSM.

   DN har den gamle dömde mördaren Jacques Wallner, som slog ihjäl någon han trodde var högerextremist, anställd som redaktör sen länge. Innan dess var han på TT. Denne Wallner står Robert Aschberg nära och en del hävdar att de båda genomförde mordet, men att Aschberg kom undan. Hur det än är med det, är det klart att Aschberg påtagligt hjälpte Wallner att skaffa jobb, efter fängelset.

   Många MSM journalister är troligen våldsamma. Jag kommer ihåg för cirka 15 år sen att Expressen skulle göra en granskning av AFA, men det stoppades för det var så många på redaktionen som på olika sätt sympatiserade med AFA! Enligt uppgift deltog frilansskribenter i ”aktioner”, vilket i praktiken betyder att de utövade våld:

   Svara
  • Olof

    /  01/13/2017

   Det är dessutom ganska intressant att analysera Pallas Hynek’s artikel ur perspektivet våld i nära relationer – hela konceptet luktar ‘gaslighting’, som är en typisk metod som används av förövare av relationsvåld (manipulation för att få offret att ifrågasätta sin uppfattning av verkligheten). Har han fått nån hjälp för sitt ‘problem’, eller tar det sig nya uttryck nu?

   Oavsett, det är ett nytt lågvattenmärke för DN. Den utländska bilden av Sverige påverkas inte av Katarina Janouch, utländsk media har egna journalister som faktisk gör det som journalister skall göra, vilket påverkar långt mycket mer än en Svensk debattör.

   Kanske något för DN att lära sig av – journalism är inte att åka på semester och dricka öl med kollegorna i MSM, för då står man där som ett jävla fån när Trump vinner valet.

   På samma sätt som en utländsk journalist skulle stå med munnen som en fågelholk när SD får 30%+ av rösterna i nästa val om deras ‘journalistik’ bestod av att dricka öl med DN’s ‘journalister’.

   Svara
 3. Svenne

   /  01/13/2017

  OT: Styrelsekvotering…

  Svara
 4. Svenne

   /  01/13/2017

  Åsiktskorridoren fortsätter i all evighet…

  Svara
  • Jans

    /  01/13/2017

   Vad skall judar kalla sig i så fall?
   Och samer?
   Och tornedalsfinnar.
   När man vill tala om deras ringa numerär menar jag.
   ”White people of colour” kanske?

   Annars kan man ju säga minoritet så vet alla vad man menar.

   Svara
  • Pelle2

    /  01/14/2017

   Vit är ju också en färg så då är det väl ok att säga people of color om oss också ?
   De kanske måste säga people of certain oppressed colors istället

   Svara
 5. MiT

   /  01/13/2017

  Svara
  • havre flarnstad

    /  01/13/2017

   Helkul 😀 måste vara spännande att undervisa i något ämne som fysik på samma skola som dom här dårarna men samtidigt inte få eller kunna överbevisa dom eftersom religionen trumfar allt.

   P.s vår svenska motsvarighet https://youtu.be/dFyA8YG303k

   Svara
   • Grodan Boll

     /  01/13/2017

    Neil Degrasse Tyson berör det här =)

    Svara
    • Kristian

      /  01/13/2017

     Intressant. Vill nämna att många ifrågasätter om det verkligen var en guldålder. Set till exempel.
     *Bill Warner, PhD: The Not So Golden Age of Islam
     *Sam Harris Destroys Golden Age Of Islam
     Här är en jag nyss hittade men har inte sett den än:
     *No Golden Age of Islam and al-Ghazali Did Not Kill Rationalism

     Svara
     • Grodan Boll

       /  01/15/2017

      Låt gå. Det blev inte bättre i alla fall.

  • Jans

    /  01/13/2017

   Återigen möts genusstollarna och islamisterna i sin lilla bubbla. Islamisk flygvetenskap låter lite som genusvetenskaplig regnbågskunskap. Vardagsförståelse a la Moria von Wright:
   http://fof.se/tidning/2010/4/vetenskapskritisk-rektor

   Svara
   • Dreadlock

     /  01/13/2017

    En modern klassiker. Moira och Matematiken. Två helt oförenliga storheter. I ena ringhalvan en vetenskap som har mer än 5000 år av utveckling (Kanske betydligt mer än så om man räknar in prehistorien) , i den andra Mighty Moira som i sin slutliga karriär som rektor drar lans för ett angrepp på matematikens inneboende objektivitet.

    Hur gick det här då ?

    Matematiken har fått sig en rejäl Söder-törn rakt in i epicentrum av mångtusenårig naturvetenskaplig förståelse. Mighty Moira avgår med segern och får gratulationer , en plats i historieböckerna är säkrat. Matematiken är räddat från sitt eget inbyggda förfall och har fått en revitalisering . Södertörn blir till en nytt holistiskt världscentrum för naturvetenskap och kommer att få inbjudningar från alla håll från prestigeuniversitet för att hålla konferenser i dagarna tre.

    Sveriges rykte som vagga för forskning av mänsklighetens framtid är därmed befäst. Moira får Nobelpris och alla Sveriges invånare får medalj i form av en söder-törn , som även fungerar som buttplug.

    Svara
 6. MiT

   /  01/13/2017

  Svara
 7. MiT

   /  01/13/2017

  Svara
  • Bo

    /  01/14/2017

   Läs annonsen för detta jobb! Vad har genusrådgivare att göra i katastromområden? Lönen och resurserna för den personen kunde gå till ytterligare en räddningsenhet istället. Beskrivningen i annonsen påminner om beskrivning av en sovjetisk politisk kommissarie som ska styra upp alla beslut att följa den rätta läran. Fy fan för MSB. Vi har nedrustat hela civilförsvaret, inga beredskapslager eller fältsjukhus kvar ingen militär kapacitet kvar heller o ingen möjlighet att försörja befolkningen i kris. Men det kryllar av genusidioter m sin ”jämställdsintegrering”. Vid en stor kris brukar man(kvinno-)skapet revoltera mot kommissarien och avpolletera denne. Vi får hoppas att så sker i Sverige också.

   Svara
 8. För en gångs skull är AKB vettig och jag håller absolut med henne om det hon skrev i tweeten.

  Svara
 9. MiT

   /  01/13/2017

  ”Journalist: Vår bransch kommer att förgöra sig själv”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=6607948

  Svara
  • Dreadlock

    /  01/13/2017

   Egentligen spelar det inte någon roll om Ganmans intervju är fiktiv , eller inte. Det vet bara Ganman. Istället borde journalistskrået idka en välbehövlig dos av självkritik och kanske komma till rätta med väl inarbetade ryggdunkar-klubbar som härskar på landets redaktioner, och komma till insikt om grupptänkandets fördärvliga inverkan på journalistisk kreativitet.

   Ganmans intervjuperson berättar dessutom om fruktan för trakasserier , vilket bara det är ett arbetsmiljöproblem i vilken branch som helst.

   Donald Trump höll ju sin ”President Elect” presskonferans igår. SvT förfärades förstås svårt, och det är inte så konstigt med tanke på hur de klippte ihop det hela. Hela Talet är över en timme långt, så här kommer bara godbitarna under frågestunden. Trump viftar bort etablissmangmegafoner och riktar uppmärksamheten åt annat håll.

   Vågat grepp.

   Svara
 10. Jans

   /  01/13/2017

  Nyheteridag levererar en lång och intressant analys av det politiska läget som har en klarsynthet och en analytisk skärpa som ingen av de traditionella dagstidningarna skulle komma i närheten av idag:
  http://nyheteridag.se/101-aringen-som-tappade-valjarna-och-forsvann/

  Mycket läsvärt!
  Både vänster och högerfolk får komma till tals.
  Journalistik på riktigt.

  Svara
  • Kristian

    /  01/13/2017

   Riktigt bra!

   Bara en kommentar:
   ”Istället är M-taktiken att vänta ut Socialdemokraterna till nästa val samtidigt som man räknar med att en svag S-regering kommer tappa stöd dess närmare nästa val vi kommer.”
   Tror inte M vill ha makten. Nästa mandatperiod kommer att bli ett helvete.

   Svara
   • havre flarnstad

     /  01/13/2017

    Låter som en toppentaktik det där .. S gör sin mandatperiod till en fars vi sent kommer glömma som något annat än ett totalt haveri enda trösten är alla garv cirkusen S-MP bjudit till men dom själva är nog inte lika muntra över väljartappen.

    M skulle kunna passat på här men istället låter dom väljarna veta att dom tänker låta vansinnet fortsätta vilket sänder en tydlig signal till föredetta/osäkra S-väljare att gå till SD där dom enligt expertisen stannar.

    Samtidigt är inte SD någon direkt dröm med deras toppstyrda ledning och svaga representation ute på landsbygden vilket vi kan tacka pressen för samt deras egen nu väldigt gamla smutsigas buk. Är ju inte lika lockande att sitta för SD så dom förlorar ju många representanter bland dom som inte gärna ser sig uthängda som rasister i sin lokalblaska.

    Visst har dom ett par stjärnor i SD tex Åkesson men ett Framskrittsparti eller Folkeparti istället och dom hade redan suttit på statsministerposten är så otroligt synd att inte någon tog över där Ny demokrati släppte taget nu är det i vilket fall för sent att satsa på en ny häst och alternativen är inte självklara utan mer vilket som är minst sämst för framtiden.

    Svara
    • Dreadlock

      /  01/13/2017

     bara en liten iakttagelse :
     På min arbetsplats ( En arbetsplats där ingen någonsin har blivit ifrågasatt för sina öppna politiska sympatier) Så har under de senaste åren opinionen svängt betydligt åt det pestsmittade svenska parti som ingen vill jobba tillsammans med.

     Och då har folk gått från det andra partiet som haft titeln som Sveriges största parti i under 100 år.

     Usch då. Rasister ?
     Knappast. Hälften av all bemanning har 1.a eller 2.a generationen invandrare på plats. Och här är det högt i tak och inte politisk korrekt någonstans.

     Föreslår att Journalist-förbundet gör ett studiebesök hos oss i all samförstånd, så ska vi nog kunna uppfostra dem vad demokrati egentligen handlar om, dessa stackars fjärrstyrda åsiktsrobotar. Inget fall är för svårt ! Vi tar oss an t.o.m. gamla hopplösa Guillou – vänstern.

     Extra kanelbulle och en extra fin machiato väntar om du deltar i vår timmeslånga workshop : ” Hur jag blev Kgb agent och gud vad jag skäms”

     Svara
  • havre flarnstad

    /  01/13/2017

   Förvånande nog är det marxisten Kenyene som överaskar med en väldigt träffsäker analys.

   Bästa från Nyheter idag på länge skönt att se hur dom ständigt lyckas bjuda in åsikter från hela den politiska kartan oavsett hur mycket twittermobben försöker smeta avpixlat kategorin över dom.

   Läsvärt!!

   Svara
 11. Kristian

   /  01/13/2017

  God helg på er.

  Svara
 12. Dreadlock

   /  01/13/2017

  Tillbaka till Janouch

  Tycker att Janouch fällt ett korrekt omdöme angående en bokhandlares beslut att sluta sälja hennes böcker

  På Twitter kallar Janouch Läslusen för ”en fascistisk bokhandel”.

  Fascismen är ett begrepp som ursprungligen betecknar ett korporativ mellan en demokratisk framröstad högerstat och det nationella näringslivets elit som gör upp om styret sinsemellan utan några offentliga protokoll . Inget idealstyre direkt.

  Det Janouch angriper är egentligen samma sak. Fast betydligt mindre uppenbart eftersom vi är så disponerade i socialistisk rättänk och vill hitta exempel när inte rättänket går rätt till, så ser vi inte klart framför oss. Det finns heller inga protokoll att syna, protokollet lever om i våra skallar. Lika levande som vilket korporativt styre som helst.

  Vad händer då nu ? Kolla Brexit och Trump. Nästa år är det val i Holland,Frankrike och tyskland. Och sedan vet vi.

  Svara
  • Rikard

    /  01/14/2017

   Hej.

   Besserwissern i mig tvingar mig att dricka, jag menar skriva:

   Fascism, såväl som totalitarism eller för all del anarkism, är inte hemmahörande på den förenklade ‘vänster-högerskalan’.

   Det är ett av den svenska socialismens största trollerinummer att få oss att tänka ‘höger=fascism & nazism’.

   Detta blev nödvändigt då de två socialistiska föredömena sovjetunionen och Tyskland gick i krig – eftersom den marxistiska grundsanningen var att socialistiska stater inte bekrigar varandra. (Känns det retoriska greppet igen från modern tids EG/EU-debatt?.)

   Fascismen har blott två fungerande stadier: som teoretisk skrivbordsprodukt om som kortvarig tillfällig reformation av en korrupt och kollapsad statsbildning som glidit över gränsen för att kunna rädda sig själv.

   Däremot saknar den förmåga till långsiktigt framgångsrikt regerande, då den i likhet med socialism och religion är framstegsfientlig, enär framsteg(och därmed vidhäftande social förändring) hotar maktbasen.

   I övrigt har du (som oftast) obehagligt rätt i din beskrivning.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare
   Ps Petmojen överst skall läsas som så att begrepp som ‘höger-vänster’ i politiken är en bekväm illusion för just politiker utan folkligt (dvs populistiskt) mandat. Inga politiska frågor är exklusivt ägda av någon inriktning – däremot ger inriktningen olika svar på hur frågan besvaras. Ds

   Svara
   • Dreadlock

     /  01/14/2017

    Ja exakt. Fascismen har egentligen ingen vänster-höger skala. Det är lite lurigt det där att sätta etiketter. Min poäng är att Janoch har rätt. Hon har fått smaka på den fascistiska varianten av ”åsiktstolerans” byggt på en välmenad socialistisk värdegrund. Ett erbjudande du inte kan tacka nej till. Bestraffning medelst försök till lockout från levebrödet . En specialité man känner igen från tiden bakom järnridån. Såhär handskas man med dissidenter som går på tvärs med statens värdegrund. Sorgligt. Mycket bekymmersamt.

    Svara
  • havre flarnstad

    /  01/14/2017

   En intressant notering är hur Nyheter24 verkar ha fångar upp en målgrupp som drastiskt skiljer sig från sin egen redaktion för kollar man på deras polls är det alltid en överväldigande majoritet som håller med högerskribenter eller dom med åsikter som retar upp twittervänstern.

   Läste en hel del där förr i tiden och kommer ihåg hur dom verkligen gick all in med polishat och krönikor från expo men läsarna verkar vara självspäkare som dras till clickbait och dom mest tramsiga artiklar blandat med redaktionens extrema åsikter.

   Som exempel kan vi ta pollen från den länkade artikeln där dom flesta står på Janouch sida med resultatet 1461 vs 38

   Svara
 13. Svenne

   /  01/14/2017

  Arnstad kommenterar i tråden…

  Svara
  • Bo

    /  01/14/2017

   Finns det ngn smaskig skärmdump med herr Arnstads kommentarer? Jag är tyvärr blockad att se tweets från denna ideologiska superstjärna (trots att jag aldrig interagerat med densamme).

   Svara
   • MiT

     /  01/14/2017

    Öppna hans twitter i ett incognito-fönster så ser du dem

    Svara
   • Kristian

     /  01/14/2017

    Han säger inte så mycket, mest gnäll om detaljer som vanligt, kombinerat med taffligt försök att bygga halmgubbe.

    Henrik Arnstad ‏@arnstad Jan 12
    @ThomasEngstr Du menar att den fria pressen inte bör få agera moraliskt? Eller att moralisk opinionsbildning är religion? Förstår inte.

    Thomas Engström ‏@ThomasEngstr Jan 12
    @arnstad Jag har inte sagt att någon inte ”får” agera moralisk överstepräst, bara drivit med dem som gör det.

    Henrik Arnstad ‏@arnstad Jan 12
    @ThomasEngstr Jaha. Historiskt annars stor skillnad i makt, mellan den nutida dagstidningen DN och medeltidens katolska kyrka.

    Thomas Engström ‏@ThomasEngstr Jan 12
    @arnstad Tack för den upplysningen, jag hade helt glömt bort grundskolans historieundervisning

    Svara
 14. Svenne

   /  01/14/2017

  SR: Intervju med Jens Ganman:

  Svara
 15. Svenne

   /  01/14/2017

  Parodi eller verklighet…

  Svara
 16. Katarina

   /  01/14/2017

  SMR finns inte utan det är NMR, Nordiska Motståndsrörelsen. Är det enda alternativet om svenskar skall finnas kvar som folkslag? Inget annat parti, NMR har ju en parlamentarisk gren, har ju några repatrieringstankar i sina program. SD verkar ju för en något mindre invandring och ökning av kvotflyktingar samt öppen svenskhet, alla kan vara svenskar. Är det inte ganska kört för Sverige även om SD skulle få egen majoritet. Det kan väl bara vara en nyans på några år mellan SD politik och 7-klöver politik innan svenskar är en liten minoritet i Sverige. Eller går det hoppas på att något parti vänder under galgen och säger detta funkar inte mer?

  Svara
  • Kristian

    /  01/14/2017

   Det som går att hoppas på är en kombination av
   a) situationen i Syrien blir bättre.
   b) de som kommit från Syrien och däromkring de senaste åren får nog av sysslolösheten och flyttar tillbaka.

   Det vill säga ”något händer utomlands”. Att svenska politiker skulle visa handlingskraft är nog för mycket att hoppas på.

   Som andra har sagt, vi skulle snart ”tjäna in” repatrieringsbidrag på till och med en halv miljon. Innan dess behövs politisk vilja att inte göra en Reinfeldt igen. Då måste SD – eller dess efterföljare – få … egen majoritet? 33%?

   Svara
 17. Det uppmärksammas och skämtas utomlands om vad som händer i lilla Sverige …

  Or Sweden’s feminist snow removal?

  https://wattsupwiththat.com/2017/01/13/george-will-academia-may-now-be-beyond-satire/#comment-2396520

  Svara
 18. MiT

   /  01/14/2017

  //https://www.facebook.com/katerina.janouch.7/posts/10206241507435508//

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/14/2017

   Hynek Pallas är kommunist av den sorten som hyllade Röda arméns närvaro i Prag 1968.

   Svara
 19. Pelle2

   /  01/14/2017

  OT:
  Bloggaren Fnordspotting skriver om den olikhet inför lagen som har etablerats i Sverige
  där barnäktenskap accepteras för vissa folkgrupper,där det är ok att ockupera mark för vissa folkgrupper och ok att köra omkring med bilar med körförbud för vissa.
  http://fnordspotting.blogspot.se/

  Svara
 20. Pelle2

   /  01/14/2017

  OT:
  Anne Heberlein skriver på dagens ledarsidorna om hur media skönmålar det svenska samhället och att de som gör det nästan aldrig behöver bevisa sina ståndpunkter medan den som kritiserar dagens samhälle avtvingas bevis och spottas på.
  https://ledarsidorna.se/2017/01/ann-heberlein-skillnaden-mellan-sta-upp-komik-och-verklighet/

  Svara
  • Kristian

    /  01/14/2017

   Hoppsan, såg inte att du hade nämnt den. Beklagar dubbletten nedan.

   Svara
 21. Kristian

   /  01/14/2017

  (Tipstack till @linda_guarneri)

  http://www.svd.se/fredrik-karrholm-det-osankbara-landet
  ”De flesta svenskar är nationalister, liksom statsminister Löfven. I synnerhet svenskar i storstäderna, surdegsbakande och genusmedvetna svenskar som är tryggt förvissade om att vårt samhälle är det bästa och mest stabila som någonsin existerat. Vi har kommit längst, förkunnas gärna och med emfas.”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-orov%C3%A4ckande-jakt-p%C3%A5-olikt%C3%A4nkande-1.4115732
  ‘En läsare med vänstersympatier som oroas över utvecklingen formulerade det väl: ”Vänsterns jobb är att låtsas att ökad frekvens av överfallsvåldtäkter inte alls är något problem? Att det bara är rasister som bryr sig om brottslighet? De här människornas godhet är viktigare än riktiga problem, riktiga offer.”‘

  http://www.svt.se/opinion/katerina-janouch-om-kritiken
  ”Det är inte jag som står för att ge den här bilden av Sverige, det är internationella medier.

  Att Sverige tyvärr blivit en bas för jihadister är känt sedan länge och kan knappt undgått ens Carl Rüster, trots att han bott utanför Sveriges gränser i 26 år.

  Så till kärnan.

  Är jag nu angivaren som ”skvallrat” på familjen? Är jag den som öppet sagt hur det faktiskt ser ut och därför i den sjuka familjekonstellationen nu skall förnekas, förskjutas.

  Men vet ni, jag älskar det här landet så himla mycket. Jag berättar ingenting för att skada Sverige, bara för att vi ska tillfriskna.”

  Svara
  • Kristian

    /  01/14/2017

   Två till på samma tema.

   https://ledarsidorna.se/2017/01/ann-heberlein-skillnaden-mellan-sta-upp-komik-och-verklighet/
   ”Om jag får ha en önskan angående det offentliga samtalet i det här landet, så är det att vi slutar med att tala om ”bilder” av verkligheten. Hur vore det om vi bestämde oss för att tala om verkligheten istället för bilden av densamma? … det finns mängder av empiriska studier och statistiska undersökningar liksom statistisk data som vi bör förhålla oss till. Det räcker inte att ”känna” eller att ”tycka”. ”

   https://ledarsidorna.se/2016/12/chris-forsne-rasera-den-svenska-sjalvbilden/
   ”2017 blir kanske året då svenskar måste växa upp. Förstå att Sverige inte är undantaget där logik och sunt förnuft knappast behöver gälla. Förstå att ”statliga medel”, som de används av politiker, inte är en svensk version av de norska folksagorna med kistor där guldpengarna ständigt svämmar över.

   Under det gångna året började allt fler ifrågasätta den svenska självbilden. Med all rätta. Bilden av ett folk som inte kan drabbas av nederlag är falsk.

   Är det någon som inte kan se bilderna av Dresden och Hamburg 1945 framför sig? Sade vi då att alla tyskar borde permanent förflyttas till Sverige, Danmark, Storbritannien?

   Nej man satsade mycket klokt på en återuppbyggnad. En Marshallplan. Det borde vara målet med Syrien också. ”

   Svara
 22. Jag alskar Sverige!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: