VINNAREN!

Hade en omröstning för några dagar sedan om det värsta genuseriet 2016 och jag hade valt ut fyra värdiga kandidater, ni får kolla vilka och varför i det länkade inlägget. Jag valde också bort en hel del som mycket väl skulle platsat i omröstningen, t ex att vi förärats med ännu en genusprofessor, den här gången i lesbisk litteratur. Bara så ni vet hur svårt det är att välja ut kandidater…

omrostningen

Där ser vi kandidaterna och antalet röster de fått.

lc3a4karutbildningen-i-lund-krc3a4ver-safe-spaces

Som vi kan se så fick vi en ganska ohotad segrare i form av radikalfeministiska läkarstudenter i Lund som kräver safe spaces och trigger warnings. De hävdar att en föreläsare, som är professor i neurofysiologi, bara sprider politisk propaganda när han hävdar att det faktiskt finns skillnader mellan könen, inte bara biologiska utan även psykologiska.

Hon tycker dock att det finns ett undantag – föreläsningen som rör könsskillnader.

– Då blir det politisk propaganda, inte nyanserad undervisning, menar Felicia.

En av de unika snöflingorna, Felicia, säger att han är jättebra. Med undantaget att han säger att det finns könsskillnader, då blir det politisk propaganda enligt Felicia.

Germund Hesslow är inte bara professor. Han är också en aktiv samhällsdebattör. På Hesslows hemsida finns länkar till inte mindre än 21 debattartiklar i några av Sveriges största dagstidningar. Nästan alla handlar om jämställdhet och feminism.

I ett inlägg på DN Debatt (19/2 2005) skrev professorn bland annat:

”Den moderna feminismens program kan inte genomföras i ett civiliserat samhälle. Män och kvinnor är biologiskt olika. De skilda livsval som män och kvinnor gör har ofta en biologisk grund och kan därför inte automatiskt tas som belägg för diskriminering.”

Man listar upp allt kätterskt han sagt om könsskillnader. Ren blasfemi enligt Lunds universitet och snöflingorna!

– Det är konstigt att han får föreläsa i ämnet när han så uppenbart argumenterar för en viss ståndpunkt och förlöjligar alla andra förklaringsmodeller. Dessutom är könshormoner i nervsystemet inte hans forskningsområde, så jag förstår inte varför fakulteten ens tilldelar honom den uppgiften, säger Sophie, en klasskamrat till Felicia.

Ännu en läkarstuderande snöflinga, Sophie”, anser att han förlöjligar andra förklaringsmodeller. Det hon menar är ”andra förklaringsmodeller” är alltså enbart politisk propaganda från genusfältet/radikalfeminismen.

Detta är alltså läkarstudenter vid Lunds universitet 2016. Och universitetet vågar inte säga åt dem att dra med sitt trams någon annanstans utan tassar som katten runt het gröt.

En mycket värdig vinnare helt enkelt!

Håll er friska i framtiden…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. MiT

   /  01/15/2017

  Svara
  • Opie

    /  01/15/2017

   Ja, och människan skriver ett inlägg på FB om det hela?! WTF? Rimligen kontaktar man polis/väktare eller tar saken i egna händer. Vad är det för fel på folk egentligen?

   Svara
  • Svenne

    /  01/15/2017

   En rosa Stalinstridsvagn… Kan ryssarna så kan vi… #genusförsvaret
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Josef_Stalin_(stridsvagn)

   Svara
  • bullshit

    /  01/15/2017

   Den där stridsvagnen ser väldigt gay ut och har goda förutsättningar att uppnå både det svenska samhällets krav på HBTQ-certifiering samt försvarets egna gendermålsättning. Dessutom utgör färgen ett utmärkt kammoflage i öknen, vilket är sedan länge beprövat av brittiska specialstyrkor. Det måste således vara där genusvetenskapen hör hemma. I öknen.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: