Demonstrationspotpurri

Liten sammanställning av olika demonstrationer mot Trump

Här kan ni kolla Linda Sarsours tal där hon berättar att hon är med och arrangerar ”Womens march”.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

69 kommentarer

 1. How to live in Mordor

   /  01/22/2017

  Bra sammanställning! skrämmande

  Svara
 2. Jan

   /  01/22/2017

  Varför var de här grupperna inte mer aktiva under valrörelsen? Först nu får de eld under baken? De här typen av liberal vänster ger jag inte mycket för. Allt åt alla, massinvandring, särrättigheter, normupplösning är ansvarslöst i längden.

  Svara
 3. J.G

   /  01/22/2017

  Live streamad våldtäkt på Facebook:

  https://web.archive.org/web/20170122125726/http://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtakt-ska-ha-filmats-live-pa-natet/

  Vill man veta vilka som gjort det är det bara att titta in på Flashback. Jag lovar, ingen överraskning av vilka som är gärningsmän här heller.

  Svara
 4. G

   /  01/22/2017

  Svara
 5. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
  • G

    /  01/22/2017

   Den här tweeten ännu äldre än den andra här under från 2015.
   Usch, bara obehagligt, skulle inte förvåna om hon kallar sig feminist också.

   Svara
 6. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
 7. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  01/23/2017

   Och räntan är ju verkligen det viktigaste inslaget i sharialagarna….
   Här är lite exempel på vad den fina Sharialagen innebär:
   ”bestraffningen av homosexualitet, otrohet, konvertering från islam och behandlingen av icke-muslimer. Hududstraffen (kroppsstraff) uppmärksammas ofta men även qisas (”blodshämnd” som föreskrivs i Koranen). Hudud betyder ungefär begränsning och syftar på fem olika typer av brott som man menar att det redan finns bestämda straffsatser för och som går att finna i uppenbarelsen: (1) äktenskapsbrott/sexuella relationer utanför äktenskapet, (2) stöld, (3) rån, (4) falsk anklagelse för äktenskapsbrott, (5) berusning. Offentliga kroppsstraff som t.ex. halshuggning, stening, stympning och spöstraff, istället för frihetsstraff genom fängelse,”
   Känns väl som något bra att eftersträva eller vad tycker ni ?
   Undrar hur identitetsvänstern försvarar att de lät Linda Sarsour organisera protesten när hon försvarar en lag som vill bestraffa homosexuella och äktenskapsbrott/sexuella relationer utanför äktenskapet med mera ?

   Svara
   • Rikard

     /  01/23/2017

    Hej.

    I mina mörkare stunder kan jag känna att Sverige borde tillämpa sharia gentemot muslimer om de begår brott.

    Jag tvivlar på att Sveriges muslimer skulle uppskatta en sådan praxis, även om den ju skulle medföra att levde enligt koranen och läran.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 8. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
  • G

    /  01/22/2017

   Hoppas att info om och kring WomensMarch fortsätter flöda, speciellt till stollarna som faktiskt gick i tågen men som kanske inte brydde sig om undersöka vad fan de ställde upp på egentligen, det är i grunden inte en march för ”kräva rättigheter/lika behandling av alla, yadda yadda yadda” som de säger Trump inte ger, utan ett politiskt spel.

   Svara
  • G

    /  01/22/2017

   ”So what’s the difference ? That’s exactly how southern men treat their wives”

   P.S
   Hoppas folk letar, hittar och sparar info om denna Linda innan hon raderar alla sina spår på nätet.

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  01/22/2017

   22?

   Nu tror jag snarare att det är exakt femtio federala stater i det förenade amerika som inte drivs med Shatialag, tror inte att den siffran kommer att förändras på överskådelig tid.

   Svara
 9. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
 10. G

   /  01/22/2017

  ”Vänsterns kollaps – Kan inte ens protestera Donald Trumps Installation utan att AFA-våld och SJW-pengar tar över alltihop”
  http://genusdebatten.se/vansterns-kollaps-kan-inte-ens-protestera-donald-trumps-installation-utan-att-afa-vald-och-sjw-pengar-tar-over-alltihop/

  Underhållande inlägg av Erik.

  Svara
 11. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
  • G

    /  01/22/2017

   Spara ALLA relevant tweets på archive.is direkt så hon inte raderar tweetsen när de får uppmärksamhet och sprids i rasande fart.
   Alla tidigre tweets var redan sparade några timmar innan när jag skulle spara de samma. Denna av MiT var inte sparad tidigare, men det är fixat nu: http://archive.is/ZkXXO

   Svara
 12. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
  • G

    /  01/22/2017

   Där sjönk hon som en sten ner på havets botten. Ibland är hon bra, men på senare tid värre och värre.

   Svara
 13. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
 14. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
  • Jan

    /  01/22/2017

   Glöm inte att ”de goda” är faktaresistenta. De kommer aldrig att förstå att invandringen är en kostnad. De är så hjärntvättade att de tror att den är en vinst från dag ett. Att dela ut bidrag till hundratusentals människor är en inkomst i deras värld.

   De förstår heller inte ekonomiska samband och konceptet begränsade resurser. Istället tror de att staten har en sedelpress som kan trycka upp obegränsade mängder av sedlar.

   Svara
   • Det finns ju en lösning. Höjd skatten ropar hon. Standardlösningen som inte fungerar.

    Kanske gör flera då som mina bekanta: går ner i tid för 60% skatt var för magstark. De är så osolidariska eller är de sunda?

    Svara
 15. G

   /  01/22/2017

  Svara
 16. G

   /  01/22/2017

  Svara
 17. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  01/22/2017

   ”Utrikesfödda är överrepresenterade i brottsstatistiken, men trots att vi har många fler utrikesfödda i Sverige i dag har brottsligheten minskat något under stora delar 1990- och 2000-talet. Men åt detta ägnas lite intresse.”

   Ja, för det har inte kommit något nytt statistiskt underlag som gör att de som är intresserade av denna fråga kan intressera sig för den. Ingen vet med säkerhet om det beror på att en viss grupp (läs: de utan utländskt påbrå) blivit jävligt laglydiga, eller om de med utländskt påbrå blivit lika mycket mera laglydiga som svenskar i gemen.

   ”Den viktiga frågan är inte i vilken utsträckning vissa invandrargrupper är överrepresenterade i brottsstatistiken utan varför.”

   Ja, helt rätt. Men för att ta reda på ”varför” så behövs statistik, färsk sådan. Alla de frågor som Jerzy Sarnecki och hans tankesmedjekompis efterfrågar svar på kräver färsk detaljerad data. Och varför i hela fridens dagar sitter en statlig professor och skriver debattartiklar med representanter för en centerpartistisk tankesmedja?

   Om det nu är så att professorn och tankesmedjerepresenanten är helt övertygade om att kriminalitet bara har att göra med socioekonomiska förhållande, vad är då skadan med att släppa basdata för allmänheten, och varför ens då ställa frågan om ”varför” invandrare är mer kriminella, de tycks ju redan veta svaret.

   /Frida

   Svara
 18. MiT

   /  01/22/2017

  Svara
 19. Svenne

   /  01/22/2017

  #MAGA 😛

  Svara
  • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

    /  01/24/2017

   ”Trump is already making America greater.”
   And healthier too…..

   Think of all the KFC´s, Mc Donalds and Burger Kings
   that disappeared with those women burning calories.

   Svara
 20. Svenne

   /  01/22/2017

  Svara
 21. MiT

   /  01/22/2017

  ”De svenska reaktionerna på Trumps maktövertagandel”
  http://usapol.blogspot.se/2017/01/podd-306-de-svenska-reaktionerna-pa.html

  Svara
 22. Svenne

   /  01/23/2017

  Ernman kan tänka sig en överdos… av godhet.

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/23/2017

   Denial is more than a river in Africa.

   Svara
  • Skeptisk

    /  01/23/2017

   Tänder hon ljus, som är sådana ineffektiva ljuskällor och släpper ut en massa koldioxid? Ajabaja!

   Svara
 23. Har kämpat mig igenom hela P3-Galan och ”Racist Friend” är något att skriva till gudarna. (ej parodi, det är en riktig låt)

  Svara
 24. Hmm

   /  01/23/2017

  Toppen på isberget av vad ni bör veta om Trump…

  DARK TOWER
  Ex-Wife: Donald Trump Made Me Feel ‘Violated’ During Sex
  TIM MAK
  BRANDY ZADROZNY
  07.28.15 2:35 AM ET
  Donald Trump introduced his presidential campaign to the world with a slur against Mexican immigrants, accusing them of being “rapists” and bringing crime into the country.
  “I mean somebody’s doing it!… Who’s doing the raping?” Donald Trump said, when asked to defend his characterization.
  It was an unfortunate turn of phrase for Trump—in more ways than one. Not only does the current frontrunner for the Republican presidential nomination have a history of controversial remarks about sexual assault, but as it turns out, his ex-wife Ivana Trump once used “rape” to describe an incident between them in 1989. She later said she felt “violated” by the experience.

  Michael Cohen, special counsel at The Trump Organization, defended his boss, saying, “You’re talking about the frontrunner for the GOP, presidential candidate, as well as a private individual who never raped anybody. And, of course, understand that by the very definition, you can’t rape your spouse.”
  “It is true,” Cohen added. “You cannot rape your spouse. And there’s very clear case law.”
  Ivana Trump’s assertion of “rape” came in a deposition—part of the early ’90s divorce case between the Trumps, and revealed in the 1993 book Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump.
  The book, by former Texas Monthly and Newsweek reporter Harry Hurt III, described a harrowing scene. After a painful scalp reduction surgery to remove a bald spot, Donald Trump confronted his then-wife, who had previously used the same plastic surgeon.
  “Your fucking doctor has ruined me!” Trump cried.

  What followed was a “violent assault,” according to Lost Tycoon. Donald held back Ivana’s arms and began to pull out fistfuls of hair from her scalp, as if to mirror the pain he felt from his own operation. He tore off her clothes and unzipped his pants.
  “Then he jams his penis inside her for the first time in more than sixteen months. Ivana is terrified… It is a violent assault,” Hurt writes. “According to versions she repeats to some of her closest confidantes, ‘he raped me.’”
  Following the incident, Ivana ran upstairs, hid behind a locked door, and remained there “crying for the rest of night.” When she returned to the master bedroom in the morning, he was there.
  “As she looks in horror at the ripped-out hair scattered all over the bed, he glares at her and asks with menacing casualness: ‘Does it hurt?’” Hurt writes.
  Donald Trump has previously denied the allegation. In the book, he denies having had the scalp reduction surgery.

  “It’s obviously false,” Donald Trump said of the accusation in 1993, according to Newsday. “It’s incorrect and done by a guy without much talent… He is a guy that is an unattractive guy who is a vindictive and jealous person.”
  Cohen acknowledged Monday that he has not read the entire deposition but said he had read the two relevant pages of it, including the rape accusation.
  “It’s not the word that you’re trying to make it into,” Cohen told The Daily Beast, saying Ivana Trump was talking about how “she felt raped emotionally… She was not referring to it [as] a criminal matter, and not in its literal sense, though there’s many literal senses to the word.”
  Cohen added that there is no such thing, legally, as a man raping his wife. “You cannot rape your spouse,” he said. “There’s very clear case law.”

  AMAZON
  ‘Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump’ by Harry Hurt III. 447 p. W W Norton & Co Inc.
  That is not true. In New York, there used to be a so-called marital rape exemption to the law. It was struck down in 1984.
  GET THE BEAST IN YOUR INBOX!

  SUBSCRIBE
  Trump’s lawyer then changed tactics, lobbing insults and threatening a lawsuit if a story was published.
  “I will make sure that you and I meet one day while we’re in the courthouse. And I will take you for every penny you still don’t have. And I will come after your Daily Beast and everybody else that you possibly know,” Cohen said. “So I’m warning you, tread very fucking lightly, because what I’m going to do to you is going to be fucking disgusting. You understand me?”
  “You write a story that has Mr. Trump’s name in it, with the word ‘rape,’ and I’m going to mess your life up… for as long as you’re on this frickin’ planet… you’re going to have judgments against you, so much money, you’ll never know how to get out from underneath it,” he added.
  When Lost Tycoon was about to be printed, Donald Trump and his lawyers provided a statement from Ivana, which was posted on the first page of the book. In it, Ivana confirms that she had “felt violated” and that she had stated that her husband had raped her during a divorce deposition. But Ivana sought to soften her earlier statement.
  “During a deposition given by me in connection with my matrimonial case, I stated that my husband had raped me,” the Ivana Trump statement said. “[O]n one occasion during 1989, Mr. Trump and I had marital relations in which he behaved very differently toward me than he had during our marriage. As a woman, I felt violated, as the love and tenderness, which he normally exhibited towards me, was absent. I referred to this as a ‘rape,’ but I do not want my words to be interpreted in a literal or criminal sense.”

  The statement, according to a “Notice to the Reader” in the book, “does not contradict or invalidate any information contained in this book.”
  Nevertheless, Cohen, Trump’s attorney, said that “there is nothing reasonable about you wanting to write a story about somebody’s usage of the word ‘rape,’ when she’s talking [about how] she didn’t feel emotionally satisfied.”
  “Though there’s many literal senses to the word, if you distort it, and you put Mr. Trump’s name there onto it, rest assured, you will suffer the consequences. So you do whatever you want. You want to ruin your life at the age of 20? You do that, and I’ll be happy to serve it right up to you,” he added.
  Billionaire Donald Trump and his wife Ivana arrive 04 December 1989 at a social engagement in New York. (Photo credit should read SWERZEY/AFP/Getty Images)
  SWERZY/AFP/GETTY
  “I think you should go ahead and you should write the story that you plan on writing. I think you should do it. Because I think you’re an idiot. And I think your paper’s a joke, and it’s going to be my absolute pleasure to serve you with a $500 million lawsuit, like I told [you] I did it to Univision,” Cohen continued.
  The 1990 divorce case between the two Trumps was granted on the grounds of Donald’s “cruel and inhuman treatment” of Ivana. The settlement, under which the Trumps agreed on the division of assets, was finalized in 1991. Her divorce involved a gag order that keeps her from talking about her marriage to Donald Trump without his permission.

  Divorce records in New York state are not open to public inspection. But some of the legal documents surrounding the contract dispute over the Trumps’ prenuptial agreement are still available and were reviewed by The Daily Beast.
  In one such document, Ivana Trump’s lawyers claim that in the three years preceding their divorce Donald Trump, “has increasingly verbally abused and demeaned [her] so as to obtain her submission to his wishes and desires” as well as “humiliated and verbally assaulted” her. The New York County Clerk’s records office couldn’t locate at least one box of documents relating to the contract dispute. (It’s not uncommon for court files to go missing.)
  Ivana Trump did not respond to a request for comment.
  Donald Trump has a history of grandstanding on rape. His controversial campaign-trail comments this year about Mexicans were hardly the first time he has waded into the hot-button issue of sexual assault.
  Two years ago, Trump weighed in on the alarming rate of sexual assault and rape in the military—and in doing so, pinned the blame on the presence of women.

  “26,000 unreported sexual [assaults] in the military—only 238 convictions. What did these geniuses expect when they put men & women together?” he tweeted in 2013. “The Generals and top military brass never wanted a mixer but were forced to do it by very dumb politicians who wanted to be politically [correct]!” he continued.
  In 1989, the real estate mogul placed a full-page ad in four New York City newspapers calling for the execution of the five alleged rapists of Trisha Meili, the Central Park jogger who was put in a coma by her assailants. The defendants received different sentences and served between six and 13 years behind bars before new evidence of coerced confessions emerged that led to their convictions being vacated in 2002.
  “Criminals must be told that their CIVIL LIBERTIES END WHEN AN ATTACK ON OUR SAFETY BEGINS!” Trump’s 1989 ad blared. “BRING BACK THE DEATH PENALTY. BRING BACK OUR POLICE!”
  Trump’s other public statements on rape cases range from tone-deaf to offensive. In 1992, he floated the idea that convicted rapist and boxer Mike Tyson should be allowed to pay “millions and millions” of dollars to rape victims instead of serving jail time. Trump’s modest proposal did not go over well.
  “How offensive,” shot back Dollyne Pettingill, spokeswoman for the mayor of Indianapolis, where Tyson committed the assault. “We have a judicial process for these matters and it’s not for sale.”

  Whether Trump’s comments about rape—or the accusation of assault from his ex-wife—will hurt his burgeoning political career is an open question. So far, Trump has been able to shake off the sorts of scandals that would destroy any other campaign for president. Dissing Mexican immigrants and prisoners of war has not cost him his campaign, nor has his history of giving to Democratic campaigns. In the latest CNN poll, Trump leads all other candidates in the Republican presidential field, with 18 percent support.
  —with additional reporting by Nina Strochlic and Asawin Suebsaeng
  Update 7/28/15 9:50 AM: Ivana Trump released a statement Tuesday morning to CNN.
  “I have recently read some comments attributed to me from nearly 30 years ago at a time of very high tension during my divorce from Donald. The story is totally without merit. Donald and I are the best of friends and together have raised three children that we love and are very proud of. I have nothing but fondness for Donald and wish him the best of luck on his campaign. Incidentally, I think he would make an incredible president.”
  Ironically, Ivana says a story based on her own words in a divorce deposition are “totally without merit.”
  In further irony, Trump is distancing himself from his lawyer.
  “Mr. Trump speaks for Mr. Trump and nobody but Mr. Trump speaks for him,” a campaign source told CNN.

  http://www.thedailybeast.com/articles/2015/07/27/ex-wife-donald-trump-made-feel-violated-during-sex.html

  Svara
  • Rikard

    /  01/23/2017

   Hej.

   Det är alltid tråkigt att se när någon slår undan benen för sin egen trovärdighet med sin egen argumentation:
   ”‘Two years ago, Trump weighed in on the alarming rate of sexual assault and rape in the military—and in doing so, pinned the blame on the presence of women.

   “26,000 unreported sexual [assaults] in the military—only 238 convictions. What did these geniuses expect when they put men & women together?” he tweeted in 2013. “The Generals and top military brass never wanted a mixer but were forced to do it by very dumb politicians who wanted to be politically [correct]!” he continued.”‘

   En mycket ful GBA; Trump impliceras skjuta skulden på kvinnorna, när hans egna ord lägger skulden på de politiskt ansvariga.

   Synd är det också, men jag antar att vi som vill ha snustorra, sakliga genomgångar utförda av journalister som kan göra ett gediget fotarbete och kan tänkas sig lägga kvällar, helger och nätter på att läsa dokumentation blir allt färre.

   Vi är tillbaka i Catalinas dagar, sanna mina ord, där den som bäst kan väcka och rikta pöbeln vinner.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 25. G

   /  01/23/2017

  Svara
 26. G

   /  01/23/2017

  Svara
 27. G

   /  01/23/2017

  ”Dion Bews, the liberal who sucker punched Sheila Gunn Reid has been identified.”
  http://regated.com/2017/01/dion-bews-liberal-punched-sheila-gunn-reid-identified/

  Följande 2 kommentarer under artikeln säger det mesta. Videon från artikeln.

  ”Hit a woman in a march for womens rights and the women shield him so he can try to escape?”

  ”And then the victim is told to calm down. What a messed up bunch.”

  Svara
 28. G

   /  01/23/2017

  Svara
 29. G

   /  01/23/2017

  Svara
  • G

    /  01/23/2017

   Svara
  • Pelle2

    /  01/23/2017

   Ser att feministerna i USA också anser att hedersvåld,könsstympning och islamism är något som primärt utförs av män och inte män och kvinnor inom vissa kulturer.
   Helt jävla sjukt och verklighetsfrånvänt.

   Svara
   • havre flarnstad

     /  01/23/2017

    Det om något visar tydligt på hur pöbeln är styrd till att tycka vissa åsikter och måste vara rena drömmen för typer som Soros m.fl.

    Tycker faktiskt lite synd om många sk feminister för dom tror säkert dom gör något för en god sak men är egentligen bara verktyg för dom som sätter agendan för helt ärligt vem tror att sharia kommer vara gynnsamt för kvinnor.

    Svara
    • Klimathotet

      /  01/23/2017

     Soros skrattar hela vägen till banken varje dag.

     Svara
 30. Maria

   /  01/23/2017

  Hörde en uppgift att många hade bokat hotellrum i Washington för att kunna delta i Hillarys installation som president, och sedan lät bli att avboka för att hindra personer som ville delta i Trumps installation från att komma. Kan eventuellt förklara vissa diskrepanser.

  Svara
 31. Pelle2

   /  01/23/2017

  Ser att Madonna försöker bortförklara sitt klavertramp när hon sa att hon hade tänkt spränga vita huset.
  http://www.billboard.com/articles/news/7662611/madonna-defends-anti-trump-speech-womens-march
  Det är ju som vanligt med dessa aktivister att dom pratar om sitt kärleksbudskap och vilka goda människor dom är men har inget problem med att ta till våld i ord och handling mot sina åsiktsmotståndare..
  Det fina vänstervåldet är alltid ok…

  Svara
 32. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  01/23/2017

   Undrar varför hon i så fall inte tar upp Sverige som ett föregångsland med tanke på vår föräldraledighets längd. Kvinnorna får ju dessutom köra bil…
   Fast vi är ju inte muslimer så det räknas väl inte.
   Om hon nu gillar sharia och Saudi så mycket så föreslår jag att hon flyttar dit och lever sitt drömliv. Något säger mig dock att hon inte vill lämna sitt bekväma liv i USA där hon kan sitta och gnälla dagarna i ända.

   Svara
 33. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
 34. Jan

   /  01/23/2017

  Evigheter sedan man hörde något från PO. Nu har han uttalat sig. Han heter Ola Sigvardsson. Han lär ska företräda allmänheten. Läser man texten så får man snarare intrycket att han företräder presskåren. Den är tydligen ofelbar och saknar agenda. Den som påstår något annat har fel påpekar han. Få läsare håller med…..
  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/OO2Kl/hot-och-hat-far-inte-pressen-att-sluta-pixla

  Svara
 35. Svenne

   /  01/23/2017

  Hmm…

  Svara
 36. Jan

   /  01/23/2017

  Det sista som Jonna Sima kommer att förstå är väl hennes eget ansvar för utvecklingen. Det skulle ju bli så bra med invandringen, Jonna. Du lovade ju…
  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/zKKWO/nu-maste-europa-ge-unga-framtidshopp

  Svara
  • Skeptisk

    /  01/23/2017

   Om man inte vill leva ett ”looserliv” som barn till invandrare finns några enkla råd:
   – Acceptera världens orättvisa att vissa har en lättare väg än du, men bestäm dig för att det inte ska hindra dig.
   – Sköt dig i skolan.
   – Sätt upp ett bra mål för dig.
   – Jobba hårt för att nå dit. Du kommer inte få något gratis.
   – Håll dig från ”kompisar” som vill dra in dig i skit. Du går din väg, till ett annat liv.
   – Skaffa svenska kompisar, lär dig bra svenska och svenska koder.
   – Var aktiv i en förening eller politiskt ungdomsförbund, ta ledarjobb när du blir större, ställ upp för andra.
   – Var volontär på evenemang. Du kommer alltid ge mer än du får tillbaka här i världen, men det du får tar dig framåt.
   – Ring ring ring efter bra praktikplatser om du inte har ”svennarnas” kontakter. Du får många nej, men förr eller senare ett ja. Ta den chansen! Sköt den praktiken med den äran och få dina första meriter.

   Så kan man lyckas, även om man inte har samma förutsättningar som svensk medelklass. Detsamma gäller svenskar från mindre bemedlad social klass. I Sverige kan man verkligen göra klassresor, men det kräver vilja av stål och hårt jobb.

   Svara
 1. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: