ÄNTLIGEN är organisationer som Make equal med på tåget!

Nu när de sexuella övergreppen ökar enormt i landet och våldtäkterna t o m sänds live på facebook är det skönt att ha riktiga organisationer på sin sida! Organisationer som på djupet förstår vad det handlar om!

make-equal

Organisationer som Make equal har fattat att det såklart handlar om normer! Eller kultur som normer också kan kallas. För de förstår väl att normer också är vad man kallar kultur?

Det viktigaste i Wicksells debattartikel står nästan sist

Därför måste vi även denna gång prata om grundproblemet – att många killar och män inte har fått lära sig var andras gränser går och därför inte förstår när de begår övergrepp.

Exakt! Många killar och män har inte fått lära sig var gränserna går! Här i Sverige har vi dock haft stort genomslag på det området sen massor av år tillbaka så problemet kan ju då bara finnas på marginalen bland svenskar. Eller har det idoga arbetet som pågått i 40 år varit helt resultat- och meningslöst? Då finns det ju ingen anledning att fortsätta ösa pengar på sånt utan då är det bättre att lägga ner allt sånt direkt. Varför fortsätta med nåt som man vet är resultat- och meningslöst? Då GÅR det inte att ändra på något för om 40 års försök här inte har hjälpt minsta lilla så kommer ytterligare 40 år inte heller att hjälpa.

För Make equal måste väl mena att det faktiskt hjälper att t ex ”lära ut” vilka gränser som finns? Om de anser att det hjälper så kan de inte samtidigt mena att alla män är likadana oavsett kultur, att det är en ”manskultur”, eftersom man har ”lärt ut” gränser och sånt de senaste 40 åren här i Sverige? För om de anser att vi här, vår kultur, är likadan, att det inte finns någon skillnad, så hjälper ju inte det som Make equal säger ska hjälpa? Då vet man ju det? Man kan ju inte säga att utbildning hjälper samtidigt som man menar att 40 år av exakt samma utbildning har varit meningslös? Det är ju skojeri!

Så Make equal har alltså gått full kulturrasism som det kallas när man anser att alla kulturer inte är likadana utan att det faktiskt finns bättre och sämre! För det handlar om kultur. Normer ÄR kultur. Så det är fantastiskt att få med sig Make equal i arbetet med att få folk att förstå att om man utan plan tar in massor av folk från stenhårda dysfunktionella hederskulturer så uppstår stora problem här! Make equal som t o m har Folkp… Liberalernas partisekreterare Maria Arnholm i styrelsen och som fått ca 8 miljoner i bidrag de senaste 4 åren kan äntligen börja göra nytta för pengarna!

Det var på tiden att även Make equal förstår att det inte bara är en slump att de sexuella övergreppen ökar utan att det faktiskt är helt förväntat när överrepresentationen i sådana här brott begångna från folk från vissa länder/kulturer/områden kan vara så hög som 20 ggr svenskens enligt Brå. Länder/kulturer/områden som nästan alla som kommit de senaste 10-15 åren kommit från. Bra att även Make equal förstått att sånt ger ordentligt utslag i statistiken, att de förstår att vi faktiskt medvetet utan minsta lilla plan för att hantera det importerat ett STORT överskott av sådana här brott som drabbar massor av unga tjejer! För det handlar inte bara om statistiken utan det finns människor bakom varje siffra i den statistiken också…

Så jag föreslår att Make equal åker till de länder som är berörda och börjar utbilda dem i kultur! Åk till Somalia och säg till dem att deras kultur är skit! Åk till Aghanistan och säg samma sak! Åk till Mellanöstern och norra Afrika. Så slipper vi massor av problem när/om de vill flytta hit.

För Make equal menar väl detta, right…? Att det faktiskt är skillnad  mellan olika kulturer och att vissa faktiskt ÄR bättre än andra…? Vilka ska de annars lära ut till om inte till de som inte lärt sig det sen innan…?

För inte tror väl Make equal att det bara är en slump att samtliga dömda vid t ex gruppvåldtäkter 2014 var folk med utländsk bakgrund?

valdtakt-filmad-och-livesand2

Tror de att det var en slump att de som livesände såg ut såhär…?

En som verkligen tror att det var en slump är Karin ”Kajjan” Andersson på UNT

För de här killarna tycker naturligtvis inte att det de gör är kriminella handlingar som de kommer att ställas inför rätta för. De tycker inte att de gör något fel. Det här är det tydligaste exemplet på normalisering av sexuella övergrepp som jag har sett på mycket, mycket länge. Och det är därför mina fingrar skakar av ilska när jag skriver den här texten: för att det är så tydligt att vi har misslyckats.

Jaha, så ”vi” har misslyckats…? Titta noga på bilderna ovan, är det verkligen ”vi” som har misslyckats? Hur i helvete kan man påstå en sådan sak?

Men det blir faktiskt ännu värre

Vi har misslyckats med att få våra unga att förstå vad man får göra med andra och inte. Vi har misslyckats med förklara vad en våldtäkt är, med att nå ut med varför samtycke behövs och vad som händer när det saknas. De senaste åren har vi fått upp debatten om samtycke på agendan och saker och ting börjar röra sig åt rätt håll: mot en samtyckeslagstiftning. Det är en framgång, absolut. Men samtidigt står det i dag så obarmhärtigt klart att vi inte gjort tillräckligt.

Man blir mållös… Hur kan man resonera sådär?

En sak är säker, om man inte slutar publicera och sprida sådan skit som från Make equal och Kajjan så kommer vi aldrig att kunna göra någonting alls. Då kommer sådant här bara att öka och öka. För jag var en smula sarkastisk om Make equal ovan, jag vet att de såklart menar svenska män i sin text, bara att de inte skrev ut det lika tydligt som de brukar göra. För OM Kajjan och Make equal skulle ha rätt, att det är ”vi” som har misslyckats, att svenska män är likadana, så hjälper ingenting alls. Då kommer det alltid att vara likadant för om inte 40 års kämpande här i Sverige har hjälpt ett enda dugg så kommer det inte att hjälpa i framtiden heller.

Så radikalfeminister har att välja, antingen hjälper det att ”lära ut” sådana saker men då erkänner de också samtidigt att vår kultur är bättre, dvs de kommer då att bli vad de själva kallar rasister (kulturrasister). Eller så är alla kulturer likadana, ingen är bättre än den andra, och då hjälper inget. Och då finns heller ingen anledning att ge t ex Make equal en enda krona till. Hjälper det så kan man inte samtidigt säga att svenska män är likadana, att det är en ”manskultur” och att det är samma sak här som i Talibanien.

Och hårdare straff hjälper visst, inom vissa brott är återfall ganska vanligt. Sitter de längre så kan de under tiden de sitter inne inte begå nya brott. Men Make equal kan åta sig att sköta normförbättringen för sexualbrottslingar i våra fängelser, nosringen gör säkert succé där. Och då kan de samtidigt med egna ögon se hur fördelningen utlänningar och svenskar ser ut för den här typen av brott och fundera ett varv till på om det verkligen inte skiljer sig något mellan olika kulturer…

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

33 kommentarer

 1. Jan

   /  01/25/2017

  Vila i frid, Sievert Öholm. En pionjär inom samhällsdebatten i TV och i mitt tycke den kanske skickligaste programledaren i genren. Ganska illa behandlad av sina kritiker mot slutet även om han kunde försvara sig väl. Går nu bort alldeles för tidigt. Jag hade gärna unnat honom minst tio år till. En av SVT:s stora profiler genom tiderna. Som sagt, vila i frid.

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/25/2017

   ”Wi Ar Satans Pipel” blev startskottet för agendajournalistiken.

   Svara
   • Jan

     /  01/25/2017

    Det vet jag inte. Däremot var det ett klavertramp av Sievert. Ingen är perfekt. Jag ser till helheten. Att nämna alla fel någon gjort är säkert ganska enkelt.

    Svara
    • Klimathotet

      /  01/25/2017

     Jag har växt upp med frikyrkligheten. Det finns 2 sorters folk där och Siwert försökte blidka båda sorterna vilket inte går. Han gjorde en del bra saker emellanåt men att ge sig på en kompis till mig på det där sättet var elakt. De drog båda ett streck över detta för några år sedan, förmodligen lite klokare än innan.

     Svara
  • Jans

    /  01/25/2017

   Nog för att det är kul med en som inte vek sig för PK (därav den sucessiva utfrysningen) men han gick ju aldrig att ta på allvar med sin fjantiga insinuanta kampanj-journalistik.

   Svara
 2. Jan

   /  01/25/2017

  Wicksell är en hypernaiv bimbo. Make Equal får gärna existera men inte med skattemedel. Det får vara nog nu med slöseriet med skattemedel. Vi ska inte hålla politiska lobbyister under armarna. Den enda nytta de tillför är att förse sig själva med bidragsjobb.

  Svara
  • Wille

    /  01/25/2017

   Obehaglig artikel uppenbart bryr hon sig noll om offren, skygglapparna är mycket viktigare att skydda…

   Svara
 3. Detta var ungefär poängen i mitt sista (senaste) blogginlägg för nåt år sen.
  Om det inte är nån skillnad mellan olika kulturer, då är ju beteendet medfött och går ej att träna bort.

  Svara
  • Jans

    /  01/25/2017

   Förvisso är beteendet till viss del medfött men går att träna bort. Det är ju det kultur gör, inriktar det mänskliga djuret.

   Svara
   • Om kultur kan träna bort beteendet, skulle det vara stor skillnad mellan olika kulturer (vilket jag vet att det är). Men det säger kulturförnekarna att det inte är. Samma talibaner här som där! Alltså går det inte att träna bort (enligt deras logik).

    Svara
 4. Pelle2

   /  01/25/2017

  Framförallt är det ju skitsnack att det skulle handla om en allmän maskulinitetskultur och manliga normer att våldta kvinnor och tjejer när statistiken säger att det är omkring 6% av männen som begår dessa brott.
  Det kan inte vara en norm eller kultur i samhället när den bara utövas av 6% av befolkningen. Om det skulle handla om en norm eller kultur borde det väl var minst 50% av oss män som begår dessa brott och det vore allmänt accepterat i vårt samhälle.

  Vi vet alla att om någon erkänner att de har genomfört en våldtäkt eller ertappas när dom gör det så kommer gärningsmännen bli hjärtligt avskydda eller till och med hatade av majoriteten av befolkningen oavsett kön.
  Vi har också stiftat lagar mot sexualbrott. Varför skulle vi göra det om det är en allmänt accepterad norm att begå våldtäkt ?

  Det är ju också patetiskt av Make Equal att de infantiliserar män i allmänhet och våldtäktsmän i synnerhet genom att påstå att vi inte vet att våldtäkt är oacceptabelt och behöver en utbildning för att förstå det..

  Som sagt var, stäng bidragskranen för parasiterna inom genusindustrin.

  Svara
 5. Jan

   /  01/25/2017

  Jag tar mig friheten och flyttar upp signaturen Jans inlägg i slutet på förra tråden. Eftersom jag tycker att det är viktigt:

  ”Anhöriginvandringen knackar snart på dörren:
  http://meritwager.nu/uncategorized/en-migga-asylstrommen-ma-ha-avtagit-men-anhoriginvandringen-rullar-samtidigt-in-som-en-tsunami-som-ingen-riktigt-vill-kannas-vid/

  ”Och hur kommer det att se ut i Sverige om 30 år? Kommer svenskarna att bara vara en av många minoriteter i sitt land, då? Det är faktiskt frågor man måste ställa sig.”

  Svara
  • Jans

    /  01/25/2017

   Tack.
   Men det är klart magklumpsframkallande läsning tyärr.

   Svara
 6. Motkraft

   /  01/25/2017

  Jag vet att väldigt många som berättar om övergrepp de varit med om blir misstrodda.

  ”Många” är att ta i, men det är sorgligt att vissa blir misstrodda. Även om förekommer falska anmälningar så är det viktigt att visa respekt mot den som drabbats av övergreppen, anta att sant tills då eventuellt motsatsen bevisats.

  Jag vet att killar som begått övergrepp blir skyddade av sin omgivning. Och framförallt – jag vet att många av de som begår övergrepp inte ens själva vet om att de gör det.

  Nej detta är inte sant, det är ytterst ovanligt i svensk kultur att inte kunna skilja rätt från fel. Och ännu ovanligare att förövaren skyddas av omgivningen. I andra kulturer däremot…

  Att ta avstånd, demonisera och uppmana till hårdare straff förstärker bara bilden av att det finns onda och goda män – när verkligheten är klart mer nyanserad.

  Är möjligt att finns nyanser, men det finns helt klart onda män som borde sitta inspärrade hela deras liv för att skydda oss andra.

  Hårdare straff är ingen lösning, utan vi behöver gå den svårare vägen och arbeta med normer och attityder kring sex och gränsdragningar kopplat till andras integritet.

  Det enda stället dit samhället kan nå pojkarna/männen med normarbetet är i skolan. Om skolan hade 5-faldiga resurser, mindre klasser, väktare, nolltolerans mot ord som ”hora” så den som säger det blir avstängd en vecka, så visst kan vi ”skrämma” vissa från andra kulturer till att visa normalt svenskt hyfs. I alla att de uppför sig när kan riskera bestraffning.

  Men hur hade hon tänkt nå de 30000 eller fler vuxna männen som kommer in i vårt land varje år? Ska vi ha dörrknackare som ber om att få komma in och lära dem om svenska normer?!

  Det behövs en genomgripande, långsiktig plan där civilsamhället involveras. Vårt syfte måste hela tiden vara att förebygga framtida övergrepp, inte att dela upp mänskligheten i onda och goda och därmed friskriva oss själva från ansvar.

  Ingen förebyggande långsiktig plan fungerar om det väller in pojkar i tonåren och vuxna män från kulturer där kvinna står väldigt lågt och just omgivningen skyddar förövaren istället för offret.

  Nej, vi ska inte friskriva oss från ansvar, vi ska agera. En god plan är att avskaffa asylrätten och i princip avvisa alla vid gränsen. Och sedan öka flyktingkvoten om vi nu tycker vi har råd och förmågan att integrera fler än den gamla kvoten. Så att andelen ”unga män” som får ett nytt liv här blir mycket mindre.

  Och så snabba rättegångar och riktiga straff för övergrepp, även för unga förövare. Och jobba hårt med normarbetet i en kraftigt förstärkt skola. Utan att skuldbelägga alla män, utan med syftet att försöka nå de få som riskerar att bli förövare.

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/25/2017

   Skulle det vara 30 års fängelse för våldtäkt så blir det snabbt slut på problemet. Deras hemländer har släppt ut dem från fängelser för att de ska emigrera och bli någon annans problem, alternativt är de betalda av Soros & Co för att skapa kaos så de får bättre betalt för svenska skuldsedlar. Den som är satt i skuld är inte fri. ”Here we pay with gangrape of women”

   Svara
   • havre flarnstad

     /  01/25/2017

    Svårt att se hur pengar skulle vara drivkraften för en sådan som Soros är det något han gott om redan är det ju cash samt att fanskapet redan har en fot kistan och lever ut sina sista år med att gå full front attack på europa som någon sjuk punkt på hans bucket list.

    Nu spekulerar jag såklart men ideologi känns mer rätt i hans fall och orsaken till att han aktivt försöker kasta europa in i kaos och misär är nog komplicerad och kryddad av sinnessjukdomar.

    Svara
    • Klimathotet

      /  01/25/2017

     Ungern har stängt några av Soros organisationer i landet. Sen håller de på med w2eu.info Problemet är att politikerna är idioter som inte fattar att de leker med elden och han utnyttjar svagheten och oförståndet för sina egna syften. Gubben drivs av girighet och hämnd och är som Patrick Bateman och Gordon Gekko fast på riktigt.

     Svara
   • MiT

     /  01/25/2017

    Allvarligt, hur fan kan man tro att Soros styr över allt och alla som ett sorts osynligt spöke?

    Svara
  • Jans

    /  01/25/2017

   Med resonemanget att hårdare straff gör att vi ser vissa som onda så kan man ju i princip motivera att inget straff skall utmätas i något sammanhang. Totalt bäbisresonemang.

   Alla gjorde ju vågen när barnpornografistraffen skulle skärpas så varför gör man inte vågen åt att skärpa straffen kring våldtäkt? Här talar vi ju dessutom om klart värre brott än att inneha barnporr (som däremot naturligtvis i grunden kommit till genom ett synnerligen vidrigt brott).

   När det gäller att skydda våldtäktsmän så förekommer det faktiskt då och då. Speciellt om förövaren har högre socioekonomisk status än offret (såvida inte offret är immigrant). Uppdrag granskning hade ett rätt intressant sådant fall för cirka tio år sedan där hela samhället ställde sig på förövarens sida, och han var svensk.

   Svara
 7. Jan

   /  01/25/2017

  Vad diverse gravt politiserade feministiska bidragsföreningar har att säga om våldtäkter eller män i allmänhet är helt ointressant. Det är samma testuggande om och om igen. De här människorna lever i en teori – inte i verkligheten. Verkligheten skiter de i för övrigt. De är bara intresserade av att trumfa igenom sina slagord.

  Svara
 8. Dreadlock

   /  01/25/2017

  50% av alla Pashtunpojkar har varit utsatt , för vad vi definerar pedofili. Visserligen förbjudet men kulturen lever som Bachi bazi

  Inte så konstigt att ensamkommande unga pashtuner i Sverige utmärker sig i sexualbrott, när de själva blivit behandlade som sexuella objekt redan i förpuberteten.

  http://www.informationskriget.se/2016/02/21/bacha-bazi-kulturellt-accepterade-sexuella-overgrepp-pa-barn-i-afghanistan/

  Vi har alltså en målgrupp redo för en massiv kartläggning och preventionsarbete (Och ANSVAR för brottsoffren, dämit) under tiden de är här och söker asyl. Men jag är nog inte den enda som tycker att dessa pojkar inte förtjänar asyl överhuvudtaget.

  Organisationer som make Equal kommer att misslyckats med sina intentioner, som så många innan dem. Det blir mer av svepande genusteorier än faktiska problemformuleringar, vilket vi alla hört till leda och alla vet att det endast är ett spel för galleriet.

  Svara
 9. Jerry

   /  01/25/2017

  Normer är för den som bryr sig om sådant. Våldtäkt tyder på att man för länge sedan övergett alla normer. Ett intressant fenomen att invandrarkillar i grupp våldtar svenska tjejer. Övergreppen begås aldrig mot deras egna. Ryssar och amerikaner våldtog tyska kvinnor. Aldrig hört ryssar göra så mot varandra eller amerikaner mot andra amerikaner. Den gemensamma nämnaren tycks vara krigföring och att en grupp försöker visa sin dominans över en annan. Så gör även apor. Inom vissa grupperingar bryts moralen ner tills endast den primitiva apan återstår. De är främlingar i det svenska samhället och har förklarat krig mot det. Våldföra sig på fiendens kvinnor är att visa förakt. Fiendens män klarar inte av att försvara de sina. Detta är vad jag tror pågår på ett undermedvetet plan.

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/25/2017

   Det är krigföring.

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  01/25/2017

   Jag tror inte att det stämmer. Att invandrargangsterkillar inte våldtar invandrartjejer beror knappast på någon typ av krigföring.

   Om invandrartjejerna inte var så hårt hållna skulle även de utsättas i bra mycket större omfattning. Det blir ironiskt, eftersom de som verkligen verkar förstå hur farligt det är för tjejer att umgås med invandrargangsterkillar är invandrargangsterkillarnas systrar fäder, bröder och kusiner.

   Sen så tror jag också att mörkertalet bland våldtagna invandrartjejer är mycket högre än för andra typer av tjejer, säger sig själv, om en våldtäkt i en hederskulturell kontext betyder minst två till tiodubbla skuldbeläggningen.

   Men sådant stannar vid gissningar, eftersom BRÅ inte gärna delar med sig av data som är yngre än tio till tjugo år.

   Kan inget annat än att hålla med M_i_T, organisationer som make equal är verkligen den största typen av bromskloss för ALLA vettiga försök till att få bukt med den här typen av UTMANINGAR™.

   /Frida

   Svara
 10. Jans

   /  01/25/2017

  Utöver hårdare straff så är naturligtvis utvisning det allra mest effektiva verktyget. Och vad mig beträffar kan jag gärna skippa straffet helt bara jag vet att de utvisas, omedelbart, så slipper jag betala för totalt meningslös ”fångvård”.

  Svara
  • Motkraft

    /  01/25/2017

   Fast det kräver att vi håller reda på vem som är vem. Vi har ju sett att vissa kan använda 2-3 identiteter eller mer.

   Ett Europeiskt fingeravtryck- och DNA-register måste införas. Är inget orimligt krav att lämna fingeravtryck och DNA mot att få ansöka om att få få bo i ett nytt land och dra nytta av alla dess förmåner.

   Svara
   • Jans

     /  01/25/2017

    Ja, det är egentligen ett ännu mer grundläggande problem. Naturligtvis skall ALLA som vill bli nya medborgare DNA-registreras. Även de s.k. EU-migranterna bör registreras på något sätt.

    Som det är nu har vi rigorösa identitetssystem för de egna medborgarna. Jag kan i princip inte köpa ett tuggummi utan att det registreras. Samtidigt finns ingen koll alls på alla okända människor som av olika anledningar flyter fram och tillbaka över pajasgränserna i EU. Och inte ens om de begår brott verkar ju interpolsamarbetet fungera särskilt väl vilket ju visat sig i anslutning till bl.a. terrordåden.

    Gränsfrågan och identitetsfrågan är oerhört centrala och fifflas bort i ett totalt ovidkommande trams om att vi skall ha ett gränslöst Europa som inte är till någon nytta alls. För en europé som sköter sig är Europa gränslöst även med seriösa gränskontroller. Kan man stå i kö för att köpa en flaska vin kan man nog stå i kö en liten stund för att resa över Europas gränser.

    Svara
 11. Rikard

   /  01/25/2017

  Hej.

  För att klargöra en sak: ¨’Kajjan’ som hon kallas ovan har helt rätt i sitt påstående att de här personerna inte ser det de gör som våldtäkt.

  Våldtäkt kan bara begås mot kvinnor med heder, vilket svenska kvinnor saknar då de inte lever rätt-troget, med oskulden intakt för sin man. Därmed saknar svenska kvinnor värde och därmed är det inte våldtäkt; det är hennes familjs fel som inte brytt sig om att uppfostra henne rätt så att hon lever på rätt sätt. När hennes familj dessutom inte tar hämnd bekräftar den hennes värdelöshet och status som smuts.

  Så är kvinno- och människosynen i stora delar av det till islam tvångskonverterade Afrika, och i hela MENA.

  För en normal svensk är det svårt att förstå kulturer som inte ser människan först, och hudfärg, härkomst och tro som sekundära företeelser till ett universellt människovärde. Den skillnaden gör också att alla former av upplysningskampanjer är dömda på förhand; kampanjmakaren talar inte samma språk och utgår inte från samma begreppsapparat som den tänkta mottagaren.

  Vad som fungerar är att visa att det är förbjudet (att försöka visa att det är fel är meningslöst enligt ovan) och att det medför en absolut kostnad: utvisning av hela familjer, avrättning när det saknas tvivel som i föreliggande fall, samt total expropriering av samtliga skyldigas och deras familjs tillgångar hade haft omedelbar effekt.

  Det finns också en än värre variant: den som förstår bägge värderingssystemen (svensk/västerländskt jämfört med muslimskt/klankultur) och på påståendet:
  ”Förstår du inte att du begår övergrepp och kränker andra?” svarar:
  ”Än sen då? Vad ska hända?”

  Att när man som jag sett vuxna män och kvinnor backa när en tioåring hotar dem med våldtäkt med kniv: ”Jag ska knolla dej me kniven jevla svenne!” få höra att det beror på bristande kunskap blir som att säga till överlevare från Förintelsen att om Hitler och Speer bara fått bättre information så hade de ändrat sig.

  Vad som behövs för att lösa detta kan jag inte skriva; det kan vara straffbart.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 12. Jan

   /  01/25/2017

  Problemet med massinvandringen (vilket det de facto handlar om) från Mena är att vi godkände den från början. Visst kan vi diskutera detaljer hit och dit – men vad tjänar det till? Utvisningar, i större mängder, kommer det aldrig att bli tal om i alla fall.
  Det enda vettiga vi kan göra nu är att begränsa framtida invandring så gott det går. Samt kraftigt skära ner på förmånerna för invandrare. Rösta för guds skull inte på partier som vill fortsätta vansinnet.

  Svara
 13. Ratatosk

   /  01/25/2017

  När alla gruppvåldtäkter begås av invandrare (se artikeln http://nyheteridag.se/plus/hela-listan-invandrare-i-samtliga-domar-for-gruppvaldtakter-inkomna-2014/ i Nyheter Idag) undrar jag vad det är för normer som det skall jobbas med, och vilka det är som skall ta del av detta arbete. Att undervisa Svenne Lintott om normer kan ju omöjligt hjälpa, när det inte är Svenne begår övergreppen.

  Svara
  • Jan

    /  01/25/2017

   Likafullt blir det Sven Lintott som ska undervisas. Invandrare får ju inte pekas ut. Det blir väl en 10-20 bidragsmiljoner till diverse politiserade feministiska organisationer som ska lära Sven Lintott att bära skulden för invandrarnas brott utan kverulera.

   Svara
 1. Ni vet om att Sverige är ett mycket sjukt land va? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: