Ni vet om att Sverige är ett mycket sjukt land va?

Sverige är ett mycket sjukt land. Ja inte bara sjukt utan rent bisarrt!

linda-snecker-samordnare-med-genusperspektiv

Vi har folk i riksdagen, i justitieutskottet som tror att man löser läktarvåldet med en samordnare med genusperspektiv.

strandhall-alternativ-fakta

Vår socialförsäkringsminister säger att vår sjukvård är i världsklass och att säga något annat är att sprida alternativ fakta. Detta samtidigt som canceroperationer skjuts upp, folk dör pga av kö (btw, känns det där att köa igen…), rena klanstrider utbryter på akutmottagningar när kriminella utlänningar söker vård efter att ha skadats i samma jävla klanstrider i samhället. Man flyttar in på sjukhusen och fortsätter helt enkelt. Samtidigt som överbeläggningen är ENORM så säger hon att sjukvården är i världsklass. Mm mm mm mm osv osv osv osv osv etc etc etc etc. Man kan fylla på en hel kväll med enorma problem på våra sjukhus och på akutmottagningar. Just det, samma minister tror att välfärd hänger ihop med hur många medborgare ett land har. På riktigt alltså…

feministisk-stadsplanering-sodertalje

Man ÖSER in folk som kommer från stenålderskulturer till Sverige, sen när man upptäcker att folk drabbas av otrygghet och rädsla så ska man åtgärda det problemet med ”feministisk stadsplanering”! Är folk dumma i huvudet på riktigt?

afghaner-misstankta-for-livesand-valdtakt

Bilden ovan från Nyheter Idag

Afghaner gruppvåldtar en medvetslös kvinna och livesänder på facebook. Då går skribenter loss och säger att

Vi har misslyckats med att få våra unga att förstå vad man får göra med andra och inte. Vi har misslyckats med förklara vad en våldtäkt är, med att nå ut med varför samtycke behövs och vad som händer när det saknas

Har ni sett något så korkat någon gång tidigare? Afghaner och en iranier (med svenskt medborgarskap) våldtar en en medvetslös kvinna och hon anser att VI har misslyckats? En organisation som lever på bidrag (fått ca 8 miljoner i bidrag de senaste 4 åren…) säger att hårdare straff är meningslöst utan de menar att man måste jobba med normer. Och det har de faktiskt rätt i. Men de menar att vi i Sverige måste göra det…

master-i-genus-och-socialt-arbete-lunds-universitet

Sverige står inför gigantiska problem! Förmodligen i princip olösliga problem dessutom som kommer att ställa till med enorma bekymmer i flera generationer. Då slår Lunds universitet till med en Master i Genus, migration och social rättvisa… De hoppas nog att utbildningen ska fyllas med samma typ av galna extremister som sett till att vi har gigantiska problem!

im-with-hen

Folk i Sverige förstår inte ens i januari 2017, efter att Trump har installerats som president i USA, att valet var för 3 månader sedan utan kampanjar fortfarande.Man går omkring och protesterar med en skylt som det står ”I’m with hen” på…

nordistan-tweet

Nordistan, som det numera kallas, i Göteborg är så extremt utsatt av utlänningar att folk som jobbar där säger upp sig! De pallar inte mer! Som tur är så finns det sådana som har en alternativ sanning om Nordistan…

nordistan-gbg

Sorg för Göteborg.

ygeman-om-sextrakasserier

Ygeman, inrikesminister i Sveriges regering, säger att den flodvåg av sexuella övergrepp inte alls har koppling till invandringen utan att det var ännu värre förr.

bilder-fran-was

Samtidigt som de som ertappades på We Are Stockholm 2016 såg ut som på bilderna ovan…

sarnecki-pa-svt-om-brott

Vi har kriminologi-professorer som absolut inte vill ha mer fakta och kunskap utan som istället ger sig in i den politiska debatten på samma sida som säger att man ska mörka officiell statistik och data! Kan man ens i fantasin föreställa sig nåt så korkat? Inte ens Orwell kunde väl tänka ut nåt så bisarrt?

moskeer-blir-vara-nya-kulturhus

Salafister flyttar fram sina positioner i Sverige när det gäller moskéer. Då skriver svensk media sådär… Det där är inte naivt, den gränsen har passerats för länge sedan. Det där är dumhet av sådan grad att det borde vara straffbart!

lar-ensamkommande-att-ragga-schysst

Jodå, det är sant.

inga-pengar-till-vard

Samma typ av människor som livligt har hejat på det som håller på att sänka landet totalt begriper inte varför det inte finns pengar till vård. De fixar inte att räkna ut 2+2 helt enkelt. De har ivrigt hejat på det som kommer att kanske sänka nästan varje kommun i hela landet men begriper inte att pengarna som ska bekosta kalaset måste komma någonstans ifrån. Just det, det är samma sorts människor som brukar anse att ”vi har misslyckats” när invandrare våldtar…

this-retarded

Jodå, precis så här är det Sverige…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

164 kommentarer

 1. Frida Gustavlin

   /  01/26/2017

  Mexicos president är tydligen sur för att USA vill att de Mexikaner som ska besöka USA ska passera en helt vanlig gränskontroll, istället för att smita in bakvägen.

  Finns rimligen två förklaringar till detta.

  1. Mexikos president ser gärna att odugliga mexikaner flyttar till USA och stannar där.
  2. Mexikos president ser gärna att dugliga mexikaner flyttar till USA och jobbar svart, och sedan skickar tillbaka en del av lönekuvertet in i den mexikanska ekonomin.

  Kanske är det en kombination. I villet fall så är det inget annat än jänkarnas rätt att få se till att de som befinner sig inom landets gränser gör det med giltiga skäl. Helt oavsett om det är Clinton, Obama, Lincoln, JFK eller Trump som styr. Whats the fuz. En gräns är en gräns. Ett pass är ett pass. Ett visum är ett visum. En mur är en mur.

  http://www.expressen.se/nyheter/mexikos-president-staller-in-mote-med-trump/

  Svara
  • Realistico

    /  01/26/2017

   Underlig tolkning. Han är väl snarare sur för att Trump vill att Mexiko skall bekosta muren.

   Svara
  • daniels

    /  01/27/2017

   Haha, det här var 2010. Pengarna man fick av Obama har säkert förskingrats så det inte blev nån mur men många vittnar om att man blivit väldigt hårda vid sin södra gräns i Mexiko. Det är en sak att vara transitland för illegala, vapen och knark och en helt annan om folk blir kvar i sitt egna land såklart. Nånting säger mig att när muren kommer upp i norr kommer den samtidigt definitivt byggas i söder på riktigt.

   http://www.ipsnews.net/2010/09/migration-latin-america-another-wall-blocks-route-to-us/

   Svara
 2. ”Är folk dumma i huvudet på riktigt”?

  Svar: Ja!

  Svara
  • Kristian

    /  01/26/2017

   Ur Danielsson’s ”Bok”:
   ”Statistisk grundsanning: 100% vet inte.”

   Svara
 3. Pelle

   /  01/26/2017

  Det var ett Danskt skämt om grannländerna i scandinavien som sändes på P3 i början av 90-talet.

  I Danmark hade man bestämt sig för att bygga mentalsjukhus för 100 personer.
  I Norge hade man beslutat att bygga ett mentalsjukhus för 1000 personer medan man I Sverige hade beslutat sig för att bygga tak över hela landet.

  Jag skrattade då, men det gör jag inte längre.

  Svara
 4. MiT

   /  01/26/2017

  Svara
  • Ge f.n att förstöra de skolor som än fungerar.

   Svara
   • Kristian

     /  01/26/2017

    Jag kan inte tänka mig något annat land där man vill förstöra skolan under devisen ”om alla är lika dåliga känner sig ingen utanför”.

    En mycket grundläggande pedagogisk princip är att man lär sig bäst om man får lagom utmaning. Inte omöjligt, inte så lätt att man tycker det är tråkigt. För att genomföra detta måste man dela upp efter förmåga!

    F-rb-nn-d- millimeterrättvisa sossesörja!

    Svara
 5. MiT

   /  01/26/2017

  Svara
 6. Självklart är V mot maskeringsförbud.

  Deras vänner i AFA skulle ju bli småputta om de började propagera för sådant…

  Svara
 7. Bashflak

   /  01/26/2017

  Vi skulle förstås haft svenska trupper kvar i Afghanistan, så att vi hade kunnat påtvinga dem vår kultur och vår värdegrund i de afghanska skolorna. Massor av statsfinansierade jobb för organisationer som #Fatta, MakeEqual och allt vad de heter, att åka ner och lära ut normkritik i de afghanska skolorna, med svenska biståndspengar. Feministisk utrikespolitik på allvar

  Svara
  • havre flarnstad

    /  01/27/2017

   På ett område är jag 100% OK med att statligt finansiera påhitt som normkritik och genus och det är just genom att skicka företrädare och utövare till frontlinjen där det behövs låt dom få lämna sin bubbla på södermalm och istället föreläsa för krigsherrar , talibaner och män från en riktig patriarkal miljö.

   Sätter min lön på att det skulle bli en ögonöppnare och få många att lägga ner tramset om hur alla män är samma skit och sluta sitta i sina safe zones på söder och hat-twittra om alla vita män…

   Svara
 8. Frida Gustavlin

   /  01/26/2017

  Ang vänsterpartiets inställning till maskeringsförbud. De är sannerligen hjärntvättade.

  https://data.riksdagen.se/fil/7EC12A85-981F-41FA-B2A9-9AC43D8BF793

  ”Män är statistiskt sett den grupp som utövar mest våld, både i samhället och i idrottssammanhang. Därför är det viktigt att prioritera arbetet med att problematisera och söka förändra de rådande maskulinitetsidealen.”

  Det är säkert ett jättebra verktyg för att få bukt med våld på läktare, så där någon gång år 2417, förutsatt att vänsterpartiet får fullt riksdagsmandat fram tills dess.

  ”Förslaget är behäftat med några konkreta problem och frågetecken. Vilka är det som ska tillse att förbudet upprätthålls och ingripa inne på arenorna om någon är maskerad – är det polisen, publikvärdarna eller någon annan?”

  Ja, rimligtvis polis eller väktare eftersom det handlar om ett lagbrott. Dööh!

  ”Typiskt sett uppfattas polisnärvaro som provocerande, varför det sällan finns synliga poliser inne på arenorna. En ökad polisnärvaro på arenorna kan i sig ses som en provokation och för det fall ett ingripande av polis sker för att exempelvis avmaskera någon är risken stor att situationen eskalerar och resulterar i oroligheter och i värsta fall i bråk och tumult.”

  Ja, risken finns även för tumult när man försöker få någon att sluta kasta sten i förorten.

  /Frida

  Svara
  • Kristian

    /  01/26/2017

   Det är bara de som är rädda för de som har något att dölja som … har man inget att frukta från de som har något … vad?

   Svara
 9. Dreadlock

   /  01/26/2017

  Maskeringsförbud har klubbats igenom sedan länge : https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-2005900-om-forbud-mot-maskering-i-vissa_sfs-2005-900

  Enda kryphålet för både AFA-aktivister och alla andra aktivister för män är att ansöka om ett juridiskt könsbyte till kvinna samt konvertera till Islam i samma veva, ty från samma lag står det att finna : ” Förbudet gäller inte den som täcker ansiktet av religiösa skäl.”

  Själv har jag haft avancerade planer på att bilda en religion där enda rekvisit för att bli medlem är att bära med sig en pappkartong som rymmer ens egen huvudvolym – Och att man bekänner sig till klassisk liberalism. Tanken är att man skall kunna trä över pappkartongen över huvudet i alla sammanhang där vår religion blir utsatt för indoktrinering. På skolan, på gymnasiet,högskolan…framför tv:n I spårvagnen eller i tunnelbanan. Framför SvT , lyssnande på SR …

  Enda kruxet är att idag skulle vår rörelse bli högvilt ifall någon , med vilje, skulle missförstå vårt budskap. Så det kanske är betydligt säkrare att genomgå könsbyte och konvertera till Islam. Då är man ju faktiskt på den säkra sidan 🙂

  Svara
 10. MiT

   /  01/26/2017

  Svara
  • havre flarnstad

    /  01/27/2017

   ?? eh vadå .. någon som kan förklara

   Svara
   • Svenne

     /  01/28/2017

    ‘Inavel’ på SVT, alla ligger med alla… #opartisk #television

    Svara
    • Pelle2

      /  01/28/2017

     Och föräldrarna som jobbar på SR och SVT ser till att deras barn får jobb där…

     Svara
 11. MiT

   /  01/26/2017

  Visades på Aktuellt. Frågan är varför de åkte till Paris när samma problem finns nästgårds till TV-huset?

  Svara
 12. Jan

   /  01/26/2017

  Det finns dessvärre inget större hopp för Sverige. Det är inte bara politikerna som är vilse i pannkakan utan även större delen av väljarkåren. De förstår inte sin samtid. De lever kvar i 70-talsretoriken om höger-vänster (kapitalism-socialism). De tror på allvar att Sveriges problem löses genom att rösta på ett visst block i valet.

  Den som har haft ögonen öppna under 2000-talet inser att de har, och har haft, fel. En skattesänkning hit eller en bidragshöjning dit påverkar ingenting. Det är bara spel för galleriet. De verkliga problemen är av en helt annan art. De berör frågor som invandring, globalisering, öppna gränser och avregleringar.

  Svara
 13. Jan

   /  01/26/2017

  Som vanligt är det invandrare som begår de här särskilt hänsynslösa brotten mot våra äldre medborgare. Till och med Aftonbladet har slutat att pixla dessa avskum till människor. Jag kan inte återge här vilket straff dessa avskum förtjänar om de grips. Förmodligen får de dock knappt något straff alls…

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/zBPx1/efterlysning-har-valjer-han-ut-sitt-offer–vet-du-vem-bedragaren-ar

  Svara
 14. Dreadlock

   /  01/27/2017

  Hela artikeln är ganska roande . Alarmistisk och smått dystopiskt. Myyyycket märkligt att diskussionen om nättroll med politisk agenda plötsligt vinner kraft i MSM, nu efter Trumps seger.

  http://www.svd.se/trump-troll-vill-manipulera-franska-presidentvalet/om/frankrikes-presidentval-2017

  OK. Det hade varit bra journalistik , t.o.m. viktig i sammanhanget att känna till. Men nu är rollerna extremt tydliga. Trump vann. Han ska straffas. Clintonanhängarna gråter – och är dåliga förlorare. Ju djupare man plöjer ner dessa frön, desto mindre skörd blir det. Ingen orkar med att höra någon gnälla över händelser som inte går att ändra.

  Svara
  • Rikard

    /  01/27/2017

   Hej.

   Jag trodde det var Tsar Putins ryska trollarméer som skulle ha manipulerat alla val i hela Europa om resultatet blev fel, och att de skulle ha misslyckats om det blev rätt?

   Kanske Trump och Putin är samma person; har någon sett bägge tillsammans nån gång?

   Trumputin? Putrump?

   Dubbelpluskul är att stavningskonTROLLen godkänner Putin, men inte Trump.

   Hmm.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Grodan Boll

     /  01/27/2017

    Ödlorna!
    …, eller var det Illuminati?

    Svara
 15. MiT

   /  01/27/2017

  😮

  Svara
  • G

    /  01/27/2017

   Woow, fy fan! ”Ni vet om att Sverige är ett mycket sjukt land va?” Jaaaaa!

   Svara
  • Casey Jones

    /  01/27/2017

   ”Blandar äpplen och päron efter behag”. Det säger ju det mesta. Människan måste tillhöra begåvningsreserven.

   Svara
  • Rikard

    /  01/28/2017

   Hej.

   Lite sen på det kanske, men ändå:

   ”Ålder är bara siffror” skriver människan ‘Human’.

   Så begrepp som byxmyndig, straffmyndig, ålderskrav för körkort, köp av alkohol, eller slutande av ekonomiska avtal/större köp och tecknande av prenumerationer har inga åldersgränser?

   Med hennes tankesätt kan våldtäkt mot barn inte existera, och en tioåring som stjäl kan sättas i fängelse.

   Idiot är egentligen för snällt.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 16. Svenne

   /  01/27/2017

  Elisabet Höglund fortsätter att räkna grova brott: #detnyaSverige

  Svara
 17. Jan

   /  01/27/2017

  Är det verkligen godhet att öppna Sveriges gränser och ta emot alla som vill hit? Och sedan skicka notan vidare till skattebetalarna? Kan man vara god med andras pengar?
  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/O5E9q/vi-star-upp-for-godhet–och-mots-av-forakt

  Svara
  • Ja, när man tvingas till det.
   Förut var jag faktiskt ”god” med mina pengar, det lilla jag kunde avstå. Har valt projekt jag tyckte var vettiga .Idag har jag inte råd när Staten har bestämt vad är bra och vettigt. De valde invandring för mig.
   Jag skulle gärna ha en ruta i deklarationen att kryssa nej för vissa saker.

   Svara
  • Frågan är ju om det är godhet när man måste lyfta från biståndsbudgeten och lämna folk i flyktingläger uttorkade och utmärglade för att finansiera så att några promille får det ”bra” i Sverige (vilket är subjektivt givetvis – många kommer leva helt på socialbidrag resten av sin tid här).

   När FN säger att 60 miljoner lever i flykt så fattar de flesta vuxna att det inte är ett realistiskt alternativ att flytta alla till Europa. Och då tar jag inte ens med faktorn att många av dessa flyktingar ligger i direkt konflikt med andra flyktingar…

   Svara
  • Kristian

    /  01/27/2017

   Det kostar inte bara i andras pengar, utan i andras barns framtid, andras kvarvarande års värdighet, andras sjukvård, andras trygghet på gatan och i hemmet …

   Alltid ”andra.”

   Svara
 18. MiT

   /  01/27/2017

  https://twitter.com/lsarsour/status/45297251513401344

  Jaha, hon har börjat rensa sin twitter

  Svara
 19. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 20. Svenne

   /  01/27/2017

  ‘Världens bästa sjukvård’…

  Tweetet:

  Svara
 21. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 22. Svenne

   /  01/27/2017

  Javisst, det KAN bli galnare…

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2017

   Undrar vad hon hade sagt om en man vägrade skaka hand med en kvinna ?
   Fast konsekvent tänkande är ju inte direkt en utmärkande egenskap för feminister…

   Svara
   • Claes, (ej längre) Centerextremist

     /  01/28/2017

    Det beror på mannens religion!

    Svara
 23. Tor

   /  01/27/2017

  Kontrollsamhället är här!
  Googlade på hur stor del av intagna i Svenska fängelser som är utlänningar.
  Tryckte på den bästa länken och
  VILSELEDANDE WEBBSIDA BLOCKERADES.
  ”Den här webbsidan är känd för att vara vilseledande. Du bör undvika att besöka den.”
  Norton antivirus jobbar hårt för svenska stasi… förlåt staten.

  Adressen var till Toralf Alfsson fd SD riksdagsledamot.

  Svara
  • G

    /  01/27/2017

   Du kan alltid byta från Symantec till något som är bättre, alternativ om möjligt ändra inställning i produkten eller i webbläsartillägget som installeras i din webbläsare så att inte sajter som Symantec anser vara vilseledande blockeras.

   Svara
  • havre flarnstad

    /  01/27/2017

   Haha fyfan vilket bra sätt för ett företag att förlora pengar vem tusan behåller ett program som detta ? Det vore som att frivilligt låta andra styra ens informationsflöde att endast ta del av statligt godkänd information.

   Svara
   • Precis. Jag har Norton förinstallerat på datorn sedan jag köpte den, men den ryker nu. Blockera hellre vilseledande skit som Loose Change (som visades i Tv4 Fakta för säkert ett decennium sedan) eller tramsmockumentären Making A Murder istället.

    Svara
    • Klimathotet

      /  01/27/2017

     Panda har inget PK filter.

     Svara
    • havre flarnstad

      /  01/27/2017

     Kan även rekommendera söktjänsten https://duckduckgo.com/ det är ett gensvar på att google och resten sparar så jävla mycket information om dig som sedan går vidare till tredje part och kan användas emot dig speciellt om du tycker ”fel”

     https://duckduckgo.com/ registrerar inte ditt liv och du slipper få sökresultat med reklam/träffar baserade på vilka sidor du tidigare besökt testa en sökning och jämför med google. Deras slogan summerar det bra :The search engine that doesn’t track you.

     Svara
 24. Svenne

   /  01/27/2017

  Var är Sverige… 😛

  Svara
 25. Svenne

   /  01/27/2017

  Prioriteringar, prioriteringar… #feminism

  Svara
 26. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 27. G

   /  01/27/2017

  ”Rekordmånga fall av sexuellt ofredande i Örebro kommun

  Under 2016 anmäldes 165 fall av sexuellt ofredande i Örebro kommun. Det är fler anmälningar än något år sedan 2006 och 70 procent högre än snittet per år sedan 2006.”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/rekordmanga-fall-av-sexuellt-ofredande-i-orebro

  ”Rekordmånga fall av sexuella ofredanden i Östersunds kommun

  Förra året anmäldes 61 fall av sexuella ofredanden i Östersunds kommun. Det är högst siffra på tio år.

  Förra årets markering är mer än dubbelt så hög som snittet sedan 2006. Snittet har varit 30 anmälningar per år.

  Den näst högsta siffran under denna tioårsperiod uppmättes 2015, då 45 anmälningar om sexuella ofredanden gjordes. Därefter kommer 2012 års markering på 38 anmälningar.”
  http://www.op.se/blaljus/brott/nya-siffror-visar-rekordmanga-fall-av-sexuella-ofredanden-i-ostersunds-kommun

  ”Rekordmånga fall av sexuellt ofredande i Timrå

  Under 2016 anmäldes 16 fall av sexuellt ofredande i Timrå kommun.
  Det är rekordmånga anmälningar för kommunen.”
  http://www.st.nu/vasternorrland/timra/rekordmanga-fall-av-sexuellt-ofredande-i-timra

  ”Rekordmånga anmälda våldtäkter i Falun och Avesta och fler rapporterade sexuella ofredanden i Borlänge är någonsin förr

  Under förra året anmäldes till exempel 50 våldtäkter i Falu kommun – fler anmälningar än något år sedan 2006 och nästan dubbelt så många som snittet per år sedan dess.

  Samma dystra rekord syns i Avesta. Där anmäldes totalt 22 våldtäkter. Året innan låg antalet på 16, år 2015 på 10 stycken.

  I Borlänge anmäldes 83 fall av sexuellt ofredande. Även det är fler än någonsin förr och mer än dubbelt så många som snittet per år sedan 2006.”
  http://www.avestatidning.com/blaljus/brott/nya-siffor-visar-rekordmanga-valdtakter-sexuella-ofredanden-och-barnpornografibrott

  ”Antalet fall av sexuellt ofredande har mer än fördubblats i Osby kommun under de senaste tio åren.

  Under föregående år anmäldes 16 fall. Det är fler anmälningar än något år sedan 2006 och nästa tre gånger så många som snittet per år sedan 2006. Medeltalet har legat på sex anmälningar per år.”
  http://www.nsk.se/2017/01/26/flera-ofredande-anmalda-i-osby/

  ”Under 2016 anmäldes rekordmånga fall av sexuellt ofredande i Knivsta kommun.

  I Knivsta anmäldes 25 fall av sexuellt ofredande under 2016. Det är flera gånger högre än snittet per år sedan år 2006. Tidigare år har medeltalet legat på fem anmälningar per år.”
  http://www.unt.se/nyheter/knivsta/ofredanden-okar-4519059.aspx

  Svara
 28. G

   /  01/27/2017

  Svara
 29. G

   /  01/27/2017

  Svara
 30. G

   /  01/27/2017

  Svara
 31. G

   /  01/27/2017

  Svara
  • Rikard

    /  01/27/2017

   Hej.

   Jag ser möjligheter här.

   Om jag skickar ett paket med taxi, från Köpenhamn över bron till Malmö, och innehållet är i strid med svensk lag, så har alltså inget brott begåtts?

   Jag smugglar ju inget, och chauffören vet inte vad som är i paketet, så han vet heller inget.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • havre flarnstad

     /  01/27/2017

    Du behöver inte krångla till det gör som Malmös skurkar och packa in tillräckligt med polare i bilen för att vara fler än tullarna då kommer dom inte stoppa dig läste att facket även sagt ifrån eftersom tullarna riskerar att bli övermannade.

    Man tror det är ett skämt men tyvärr inte och dom kriminella är inte dummare än att göra precis så när man ska smuggla in 10 AK-47 och lite handgranater. Att tullen dessutom inte är beväpnade är som ett jävla skämt till gränsskydd.

    Hoppas SD / M tar tag i frågan om gränsskyddet nästa mandatperiod för som det ser ut nu är det ju bara svensson som plockat med sig några flaskor för mycket som riskerar något.

    Svara
    • Klimathotet

      /  01/27/2017

     Det står snart kulsprutor vid bron. Något som var otänkbart för något år sedan.

     Svara
     • Kristian

       /  01/27/2017

      *visslar titelmelodin till The Great Escape*

     • Senior

       /  01/27/2017

      Problemet är att likt DDR lär de vara riktade in mot landet för att förhindra folk från att fly….

     • Rikard

       /  01/28/2017

      Hej.

      Strf 90 duger gott, med infanterikomplement.

      Först måste man dock bygga om hela Lernacken (ett passande namn för platsen på mer än ett sätt).

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

 32. G

   /  01/27/2017

  Det blev nog standard då de ”goda” gavs för mycket plats och det ansågs som god etikett av de goda att snabbt attackera och idiotförklara oliktänkande till tystnad.

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/27/2017

   M och SD ska ha ett möte på tjänstemannanivå snart bekräftar pressekreteraren Niklas Gillström (M)

   Svara
   • G

     /  01/28/2017

    (S) håller verkligen hög nivå i sin kommunikation utåt, jämna med (V), vars historia (S) inte har några problem med utan t.o.m samarbetar på hög nivå, inte bara talar med varandra som det här handlar om.

    ”Kritik mot möte mellan M och SD

    Gruppledaren Tomas Eneroth (S) reagerar också på uppgifterna:

    – Det är djupt bedrövligt att Moderaterna normaliserar ett rasistiskt parti med nazistiska rötter. Det är väldigt naivt att tro att det skulle begränsas till några sakfrågor. Vad Moderaterna gör är att öppna dörren för ökat inflytande för SD, och det vittnar om en desperation från Moderatledaren.

    – Det här kommer att öka splittringen och konfrontationen i svensk politik och leda till att vi får ett blåbrunt block, säger Eneroth till TT.”
    http://www.gp.se/nyheter/sverige/kritik-mot-m%C3%B6te-mellan-m-och-sd-1.4134419

    Tomas gör ofta såna hör uttalanden när någon ber honom om en kommentar, så inte förvånad öht. Och ett sånt här uttalande ökar såklart inte ”splittringen och konfrontationen” i svensk politik.

    Svara
   • G

     /  01/28/2017

    Svara
   • G

     /  01/28/2017

    Svara
   • G

     /  01/28/2017

    Haha, motargument från vissa stollar i den här tråden är inget vidare…

    Svara
 33. Leif

   /  01/27/2017

  Off topic.
  Just nu sänder SvT: s nyhetsmorgon sin nyhetspanel (ca 07:40), och återigen medverkar Maria Wetterstrand, avsuttet rör för miljöpartiet.
  Redan förra gången Wetterstrand medverkade noterade jag det:
  Hon sitter och skrevar av alla krafter!
  Förmodligen vill hon med detta markera sin radikalitet i feministiska frågor. Starkt!

  Svara
 34. Pelle2

   /  01/27/2017

  Ledarsidornas Chris Forsne skriver om vårt sönderfallande samhälle.
  Undrar vad Dn och Löfven skall brännmärka henne med för epitet ?
  https://ledarsidorna.se/2017/01/chris-forsne-i-stormens-oga/

  Svara
 35. Pelle2

   /  01/27/2017

  OT:
  Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver om DN kulturs historierevisionism.
  Denna gång har de anlitat Martin Gelin för att beskriva att alternativa medier är ett rent högerfenomen. Att Gelin själv jobbade i vänsterns motsvarighet är naturligtvis inget Gelin väljer att nämna…
  https://ledarsidorna.se/notis/dn-kultur-internet-never-forgets/

  Svara
 36. Melmac

   /  01/27/2017

  ”Stockholms stad har skrivit in feministisk stadsplanering i ägardirektiven för de kommunala bolagen och metoder som har beprövat är bättre belysning och att tvättstugor byggs om”

  Tvättstugor byggs om? Är det den nya feminismen, att cementera könsroller?!

  MUAAAAHAHAHA! Nu har det verkligen brunnit i proppskåpet hos politikerna!

  Svara
  • Får män tvätta därefter? I vår tvättstuga är det minst hälften som tvättar män.
   Nej, det är inte ett hus för ungkarlar, nästan alla är familjefäder.

   Svara
   • Kristian

     /  01/27/2017

    ”Helst inte på de tider då kvinnor kan tänkas vilja tvätta” skulle jag gissa att svaret blir.

    Svara
 37. G

   /  01/27/2017

  ”Kriminalvården larmar om multikriminella 90-talister

  De senaste årens ökande gängkriminalitet i städernas utanförskapsområden börjar få alarmerande effekter inom landets anstalter. Gängmedlemmar och andra, som tidigare dömts till ungdomsvård och andra mindre ingripande påföljder, hamnar nu allt oftare bakom lås och bom. Detta i takt med att brotten blir grövre.

  – Jag upplever att vi är mitt uppe i en ganska dramatisk förändring. Lyckas vi inte jobba effektivt med den här kategorin är vi rätt säkra på att problemen kommer att hänga med de närmaste tjugo åren, säger Nils Öberg, chef för Kriminalvården.

  – De visar mycket större förakt för myndigheter och är mycket mindre intresserade av att föra samtal. Det gör att vi behöver hitta nya metoder för att nå dem, sa Nils Öberg och lämnade över till två inbjudna ungdomshandläggare från Frivården.

  – Vissa ser fängelsestraffet som en merit och en del uttrycker att det kan bli lite lugn och ro.

  Inför framtiden uppmanar generaldirektör Nils Öberg myndighets-Sverige att ta ett samlat grepp. Den stora utmaningen för tjänstemän och andra är, enligt honom, att snabbt lära sig hur den nya generationens återfallsbrottslingar tänker.

  – För att få tillbaka dem till samhället krävs att vi förstår vilka de är, inte bara inom Kriminalvården utan även andra delar av samhället som stat, landsting och civilsamhället.”
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/kriminalvarden-larmar-om-multikriminella-90-talister/

  Svara
 38. G

   /  01/27/2017

  ”I’m with HEN”…I’m With Stupid

  Svara
 39. Svenne

   /  01/27/2017

  ‘Le Monde’ har intervjuat ang. den omskrivna gruppvåldtäkten på Gotland:

  Svara
 40. G

   /  01/27/2017

  Hahahaha!

  ”Upcoming Scientists’ March is all about facts … and intersectionality and inclusiveness and diversity”
  http://twitchy.com/brettt-3136/2017/01/26/upcoming-scientists-march-is-all-about-facts-and-intersectionality-and-inclusiveness-and-diversity/

  Svara
 41. G

   /  01/27/2017

  Debattklimatet har aldrig varit bättre och nivån har aldrig varit högre lol!

  ”Liberals in 2016: ‘When they go low, we go high’; Liberals in 2017: Nazis, white nationalists, and liars”
  http://twitchy.com/wa-37/2017/01/26/liberals-in-2016-when-they-go-low-we-go-high-liberals-in-2017-nazis-white-nationalists-and-liars/

  Svara
 42. G

   /  01/27/2017

  youtube.com/watch?v=X77YYSMVlO8

  Svara
 43. MiT

   /  01/27/2017

  För er som vågar titta in på Motpol finns ett intressant litet inlägg
  ”Ny intervjuförfrågan från Aftonbladet”
  http://www.motpol.nu/danielfriberg/2017/01/27/ny-intervjuforfragan-fran-aftonbladet/

  Svara
  • G

    /  01/27/2017

   Vadå vågar, jag läser ju för tusan Toklandet, kan det bli värre haha 😛 😉

   Ja, intressant diskussion det där, och även höra om deras sajt som jag inte hört om förut och intervjun han skulle göra med NYT, kanske även den intressant.
   Men ärligt talat, det här som Hanna säger….

   ”Nummer ett är att undvika att sätta etiketter på människor, det leder nästan aldrig till positiv respons.”

   Rasist. Islamofob. Främlingsfientlig/Xenofob. Nazist. Fascist, Husblatte osv osv…
   Är det inte önskvärt alltså ? Hmmm…verkar som jävligt många i såna fall inte vet om ”nummer ett”.

   Svara
 44. G

   /  01/27/2017

  Svara
  • Jan

    /  01/27/2017

   Anders Lindberg är en landsförrädare. Låt arabvärlden sköta sig själv. Ta hand om sina egna medborgare. Tvätta sin egen byk. Vad säger koranen om att leva på icke-muslimers bekostnad i deras länder?

   Jag är förbannat less på MENA-länderna. De ligger den övriga, skötsamma, delen av världen till last. Och utgör ständigt ett hot mot den civiliserade världen i väst. Ta hand om er egen skit! Kom inte hit med den!

   Svara
  • Håll dig gömd länge nog och slipp utvisning? Lägg sedan till att polisen förhindras att aktivt hitta dessa gömda i kombination med att de får ta del av välfärden, i vissa fall till mer förmånliga villkor än svenska medborgare. Av exakt vilken anledning skulle man inte hålla sig ”gömd”, vilket egentligen inte ens är gömd i ordets rätta bemärkelse då dessa rör sig fritt i samhället?

   Svara
 45. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 46. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 47. Klimathotet

   /  01/27/2017

  Aktivisten med ”Refugees welcome” tatuerat i nacken. Har han gett upp och köpt en polotröja?

  Svara
 48. Perry

   /  01/27/2017

  ”alternativ fakta”
  Jag är så jävla rädd att detta ska bli någon ny form av argument för att slippa argumentera. Att så fort någon säger emot rätt värdegrund™ eller presenterar fakta som pekar i motsatt rikting mot rätt värdegrund™ så kommer dessa avfärds med ett enkelt ”sluta kom med dina alternativa fakta”

  Svara
  • Senior

    /  01/27/2017

   Alternativ fakta, det är väl ganska exakt det som vänstern annars kallat tolkningsföreträde. Nu när de börjar tappa tolkningsföreträdet måste de försöka ta tillbaka sin ensamrätt att tolka omvärlden.

   Svara
 49. MiT

   /  01/27/2017

  Womens March, det blir bara bättre och bättre det där…
  The Women Who Speak for Women”
  https://spectator.org/the-women-movements-embrace-of-psychopath-donna-hylton/

  Svara
  • Grodan Boll

    /  01/28/2017

   Fy fan.

   Svara
  • G

    /  01/28/2017

   Helt jävla otroligt! Såna här gräv om s.k ”goda” människor är så viktiga.

   Svara
 50. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 51. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 52. Jan

   /  01/27/2017

  Okej, avdelning kändisskvaller. Intressant dock då det berör ämnet näthat. Är det näthat att säga som det är? Jessica Almenäs är gravid igen. Vilket slås upp stort i kvällspressen. En stor nyhet tydligen. Tredje barnet med tredje pappan. ”Det känns som om det är samma visa varje gång. Ny man, bebis och sen separation”, skriver en av hennes läsare. Läsaren har förmodligen helt rätt här. Är det näthat att säga sanningen på en kändisblogg?

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zBJ6v/almenas-nathatas-efter-graviditetsavslojande

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/27/2017

   Dessa kvinnor brukar kallas kärleksvampyrer. Tror det var Eva Röse som sa det. Al Bundy i Våra värsta år brukade säga: 20 minutes of pleasure and 20 years of hell.

   Svara
   • Jan

     /  01/27/2017

    Fast hon gifter sig aldrig. Ny man, nytt barn och ny skilsmässa tycks vara hennes beteendemönster. Och däremellan blir hon utbränd på grund av det intensiva arbetsschemat.

    Svara
    • Klimathotet

      /  01/27/2017

     De gifter sig nästan aldrig. Almenäs har bra sjukförsäkring som täcker upp för inkomsten mellan jobbuppdragen. De som är fattiga försörjer sig via barnen och socialen. 4-5 barn och betalt boende så rullar det på. Gör din plikt, kräv din rätt hette det förr. För många av de yngre finns bara kräv din rätt.

     Svara
  • Klimathotet

    /  01/27/2017

   Man kan inte lugga en flintskallig. Som företagare ska man ha gammal bil, slitna kläder och inte göra vinst på pappret. Det ska se halvsunkigt ut på ytan. Sen är många naiva inför den organiserade brottsligheten, vare sig den är inom privat eller offentlig sektor. Laglösa bryr sig inte om lagen, speciellt inte när straffen är som en kvart i skamvrån. Syns det att man har pengar, oavsett om man är anställd eller företagare är man ett enkelt byte. I Italien finns ett talesätt, ”Omerta” som översatt har följande betydelser. Den som är döv, stum och blind lever 100 år i frid.

   Svara
 53. Avdelning hej yxskaft:
  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/politisk-spricka-om-ensamkommande-1.4134925

  ”Daniel Bernmar (V) anser det ”orimligt att rycka upp unga från det enda sammanhang de har”.
  – Vi skulle aldrig behandla svenskfödda på liknande sätt, säger han.”

  … kanske för att man lätt kan verifiera åldern på svenskfödda? Varför tycker man att det är en bra idé att VUXNA män går i skolan med minderåriga?

  Svara
  • Kristian

    /  01/27/2017

   ”Pengarna finns, säger Daniel Bernmar.”
   På det svarar jag: granskogen finns, hade du någon poäng?

   Svara
  • Olof

    /  01/28/2017

   Varför gjorde de det från början då? Det har varit uppenbart att många av de ‘ensamkommande’ varken är barn eller har asylskäl, och hade man inte lurat i dem att det fanns en chans till en framtid i Sverige hade de inte ‘rycks upp från det enda sammanhang de hade’.

   Nu har de slösat bort år av sitt liv här för en fantasi. Att slösa bort mer av deras liv är inte godhet.

   Svara
 54. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
  • Visst, de kanske har pengar för den här bunten av vuxna män som lajvar barn, men vad händer med nästa bunt? Och nästa? Och nästa? Detta fattar Socialdemokraterna som vill skjuta över ansvaret där det hör hemma, dvs Migrationsverket och staten. Man får hoppas att de inte får med sig C och L i denna fars…

   Svara
 55. MiT

   /  01/27/2017

  ”Nu slipper Muhammed helt fängelse för mordförsök på kvinnlig polis”
  http://www.friatider.se/nu-slipper-muhammed-helt-f-ngelse-f-r-mordf-rs-k-p-kvinnlig-polis

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2017

   Han skulle ju åtminstone utvisas efter avtjänat straff och det är kanske det viktigaste.
   Det kunde ju ha varit så att han dessutom hade fått permanent uppehållstillstånd..

   Svara
 56. Helt OT men lite roligt så här på fredagskväll.
  Stockholmare vill söka vinterolympiad.
  Jag tittade ut. Ingen snö. Den kom och gick. Verkar vara perfekt ställe för vinterolympiad 2026. Kanske kan den globala uppvärmningen också göra sitt.

  Ha det mysigt med era snögubbar, inne eller ute!

  Svara
  • Hypocrita

    /  01/27/2017

   Tänk då om Stockholm skulle få anordna ett OS och det skulle börja snöa….. Hur skulle det bli då?

   Svara
 57. Dreadlock

   /  01/27/2017

  Jag var helt enkelt tvungen att lägga upp det här klippet, efter att ha sett den på Cornucopias blogg. Hysterisk rolig.

  Svara
 58. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 59. Kristian

   /  01/27/2017

  Strax över 100 anställda.
  https://www.proff.se/foretag/morakniv-ab/mora/verktyg-och-redskap/10043196-2/#

  Även om de fördubblar detta – vilket inte lär ske – är det inte en ”fantastisk solskenshistoria”!

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/27/2017

   109 anställda tillverkar och exporterar varor till 55 länder. Jag själv utan anställda tillverkar och exporterar varor till 40 länder?

   Svara
  • Jan

    /  01/27/2017

   Nålen i höstacken. Hon har hittat en historia som stämmer överens med propagandan. Om den nu gör det? Det är så här propagandaminister Strandhäll vill framställa verkligheten. Även om den inte ser ut så. Jag skulle vilja se statistik på hur många knivar de säljer till Mellanöstern.

   De nyanlända som anställts har dessutom, högst sannolikt, gått före arbetslösa ortsbor i kön. Förmodligen genom bidragskonstruktioner beställda av regeringen och Strandhäll.

   Svara
 60. Kristian

   /  01/27/2017

  Jag tycker personligen att abort skall vara lagligt, men när det gäller vilka som är bäst förebilder vinner ”motståndarsidan” på knockout:
  http://twitchy.com/dougp-3137/2017/01/27/strange-people-are-noticing-what-isnt-happening-at-the-marchforlife/

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/28/2017

   De ska inte förbjuda abort i USA men de som vill ha en utförd ska i fortsättningen själva betala för den. Nu går det via det offentliga systemet där kostnaderna har skenat iväg till extrema nivåer. Den verkliga kostnaden ligger under 100 dollar.

   Svara
 61. Kristian

   /  01/27/2017

  Hmm.

  Betyder detta att
  a) SVT vill sluta med PK-tramset och tycker Birro är rätt man för detta
  b) SVT ser vartåt vinden blåser och vill till varje pris hålla sig väl med fienden så att ingen kommer på tanken att stänga ner Public Service
  c) SVT vill leka ”social media”
  ?
  Jag vet inte.

  Svara
  • Jan

    /  01/27/2017

   Det där förvånar mig. Jag trodde att Birro var brännmärkt av medieeliten. SVT enkannerligen. Han är ju både konservativ ock kristen samt inte ett dugg pk. Det vill säga sådant som inte längre går an i mediehusen.

   Svara
  • Dreadlock

    /  01/27/2017

   d) Birro ligger i startblocken för att lansera en ny videoblogg , Öppet Hjärta, med en mycket gedigen startlista som redan gett klartecken.

   http://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/01/27/marcus-birro-borjar-videoblogga-for-svt-opinion/

   ” Birros Opinion” är en spinoff ur videobloggen ”Öppet Hjärta” som SvT kommer att antagligen sända någon minut eller tv i programmet ” Opinion”

   Eftersom Birro föll i onåd hos Expressen så fanns det säkerligen förhandlingsutrymme att skriva kontrakt med SvT. Hade samma sak hänt på Aftonbladet, så hade Birro med all sannolikhet varit rökt genom ett diskret påbud om yrkesförbud hos hela vänsterpressen-tills han blivit pensionerat. Eller fått gå i landsflykt till Italien.

   Kusligt hur nylanseringar går till , eller hur ? Birro startar videoblogg med konfirmerade gäster. Birro får sändningstid på opinion. Vilket sammanträffande ?

   Svara
  • Svenne

    /  01/28/2017

   Försöker SVT följa med i samtiden…? Oväntat.

   Svara
 62. Jan

   /  01/27/2017

  Hur tror ni att det går för en generaldirektör och en partiledare i frågesport när de ställs mot en avdankad popsångerska och en filmrecensent? De får stryk såklart. Sisådär allmänbildning. En svag trea om man säger så. Men styra Sverige ska de. Och tjäna 100-250 tusen i månaden…

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/2OxAv/forra-ministern-och-generaldirektoren-ovantat-daligt-allmanbildade

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2017

   Göran Hägglund och Anna Ekström,Sossepolitiker,kom tvåa i på spåret förra året så helt obildade är de inte…
   Tyckte själv att gårdagens frågor var svårare än genomsnittet. Det är ju lite olika hur svårt det är från program till program och naturligtvis beroende på vilka kunskaper man själv har…

   Svara
 63. MiT

   /  01/27/2017

  Svara
 64. MiT

   /  01/28/2017

  Svara
 65. Svenne

   /  01/28/2017

  Schack matt… 😛

  Svara
 66. G

   /  01/28/2017

  ”Kamp om självständigt Kalifornien

  En kampanj som pågår i Kalifornien för att delstaten ska bli självständig, efter att Donald Trump vann presidentvalet, har börjat samla in namnunderskrifter för att få till en omröstning i frågan.

  Ledande politiker i Kalifornien har gett grönt ljus till ”California nation hood” – även känd som Calexit, för att börja samla in de närmare 600 000 underskrifter som krävs för en omröstning.

  Underskrifterna måste vara insamlade före den 25 juli.”
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/kamp-om-sj%C3%A4lvst%C3%A4ndigt-kalifornien-1.4135664

  Svara
  • Ska vi gissa att samma människor som förfasade sig över Brexit tycker att detta är jättebra? Samma människor som antagligen skulle förfasa sig om den konservativa amerikanska södern skulle vilja göra en ”exit” är antagligen överlyckliga över de modiga Kalifornarna…

   Svara
  • G

    /  01/28/2017

   Samma människor som bestämt säger att ”Trump vill förstöra landet!”.
   Men det här är inte ett förslag från Trump.

   Svara
  • havre flarnstad

    /  01/28/2017

   Hur gör dom efter nästa val när någon liberal demokrat vinner valet ska dom sluta vara självständiga och gå med igen tror dom att dom kan göra lite som dom själva vill utan konsekvenser.

   Kul för dom när USA inför sanktioner mot det nya självständiga California en liter bensin blir plötsligt 5x så dyr och den delen av populationen som inte röstat för urträde är rasande på alla snöflingor och libtards som röstat ja.

   Svara
   • Klimathotet

     /  01/28/2017

    Kaliforniens federala ekonomi är på dekis så vid en eventuell självständighet blir det en exakt blåkopia av dagens Sverige. Dessutom blir det elförsörjningsproblem. Hooverdammen ligger i Nevada/Arizona.

    Svara
 67. Pelle2

   /  01/28/2017

  OT:
  Anne Heberlein resonerar på Ledarsidorna om snömoset kring ordet värdegrund.
  https://ledarsidorna.se/2017/01/ann-heberlein-in-sweden-we-have-the-vardegrunden/

  Svara
 68. Pelle2

   /  01/28/2017

  Lite mera OT:
  Johan Westerholm på ledarsidorna skriver om hur den nya samordnaren mot våldsbejakande extremism,Anna Carlstedt,skall deltaga i ett framträdande med Anna Ardin
  som har kopplingar till det muslimska brödraskapet.
  Bra jobbat av Carlstedt…
  https://ledarsidorna.se/notis/muslimska-brodraskapet-nu-i-rosenbad-med-egna-passerkort/

  Svara
  • G

    /  01/28/2017

   Haha, otroligt hur allt sker men MSM är ointresserade att djupdyka i detta, istället är det bloggar och sajter som uppmärksammar allt allvarligt som händer och som ingen makthavare gör något åt, bara spela dum och titta på.

   Svara
 69. Nästa vecka är det dags för Melodifestivalen igen – hur mycket snyftande över Trump tror ni vi kommer att få under dom kommande veckorna i ”neutrala” SVT?

  Svara
 70. Sven

   /  01/28/2017

  Angående Calexit.
  Jag tror inte många engelskspråkiga i Kalifornien skulle rösta för ett exit från USA. Just Kalifornien är ju som mest utsatt för den spanskspråkiga invasionen av USA. Jag har själv som turist hamnat i miljöer i Kalifornien där engelska inte var ett användbart språk på restaurant och det är ju samma katastrof som vi håller på att få i Sverige. (Dels invandrarmiljöer där svenska inte finns och sen ”fina” pubar som inte har svenskspråkig personal utan man måste beställa på deras språk engelska.)
  Om Calexit skulle ske tror jag Kalifornien snabbt skulle få spanskspråklighet även officiellt, inte bara i praktiken.

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/28/2017

   Sist jag var där hette hälften av restaurangpersonalen Jesus.

   Svara
 1. Sorg för Göteborg – Otillständig
 2. Likheter | WTF?
 3. Den konservativa massinvandringen bidrar till förnyad debatt « Avpixlat
 4. Mörkningsindustrin rämnar och faktaförnekarna får panik | WTF?
 5. Vems ärenden springer Kajjan? | WTF?
 6. Allt är lugnt, Sverige har koll på allt! | WTF?
 7. Det kommer alltid lukta trafikdödad grävling om de här frågorna i svensk media | WTF?
 8. Ordning och reda! | WTF?
 9. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?
 10. En miljöpartistisk vinter | WTF?
 11. Påminnelse inför valet: Del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: