Vanliga stockholmare sitter och tigger!

Vanliga stockholmare sitter och tigger på gatorna, det kan man läsa om i Stockholm Direkt.

OBS:

Länken ovan går till en ändrad version som Stockholm Direkt har ändrat utan att tala om vad man ändrat eller varför. Man har t o m ändrat publiceringsdatumet av artikeln till 3 feb fast den ursprungliga var publicerad kl 20:00 den 2:a feb. Den nya artikeln ligger på samma adress som den gamla artikeln alltså…

Här kan man se hur den ursprungliga artikeln ser ut, de har totalt skrivit om den för att det inte ska framgå att reportern eller tidningen direkt varit en del av aktivistaktionen och har publicerat allt som nyheter på nyhetsplats! Alternativt har de varit väldigt lättlurade.

Jag har skrivit ihop ett inlägg till om detta.

Slut på OBS.

Eller de sitter inte och tigger för egen skull, inte mer än för att få uppmärksamhet och varma likes från identitetsfolket.

vanliga-stockholmare

En surdegskäkare från Södermalm sitter alltså och tigger för en som heter Mario. I artikeln finns även en länk till han som startade spektaklet, Otto Milde, och de har varit noga med att se till att det ska spridas i media. Det är ju inte så att tidningen bara råkar gå förbi och kan ta en massa bilder och t o m filma en snutt med Otto… Man ska få intrycket att det är helt vanliga stockholmare men så är det såklart inte.

vanliga-stockholmare1

Det står ingenstans i artiklarna att Liv Elf Karlén och Otto Milde är gamla identitetspolitiska polare från förr.

I måndags berättade vi om Otto Milde som ville uppmärksamma romska tiggares situation genom att själv sätta sig och tigga. Under hashtagen #jagsitteristället har han spridit budskapet på sociala medier.

En som hakat på aktionen är Liv Elf-Karlén, som i dag satte sig utanför Coop Vintertullen på Södermalm istället för Mario som brukar sitta där.

Hon ”råkade” inte bara se det där och ”hakade på”. Det är välplanerat in i minsta detalj för ingen tror att Stockholm Direkt bara råkade gå förbi henne heller och att det var sån tur att de kunde ta en bild osv.

Båda artiklarna ligger som ”nyheter” fast de uppenbart inte alls är några nyheter utan välplanerade och välregisserade aktioner som har föregåtts av goda kontakter med tidningen i förväg.

vanliga-stockholmare2

Liv Elf-Karlén är DJUPT involverad i genusvärlden och driver ett genusindustriföretag som enbart är inriktat på att dia skattepengar. För som ni ser ovan så finns inte ett enda privat företag där utan inriktningen är stenhårt på att få vinster från verksamheter som finansieras av skattepengar.

normkreativ-gestaltning

ALLT hon gör är inriktat på normkritik. Vad sägs om en kurs i ”normkritisk gestaltning”? Är det något ni skulle vilja betala för? Jaså, inte det. Nä, det är ju därför inriktningen är stenhårt på verksamhet som i en eller annan form finansieras med skattepengar…

Allt sånt här visste såklart Stockholm Direkt om, är ju därför man skriver om både Liv och Otto. Man skapar en nyhet i samarbete med tidningen och publicerar som om det är en riktig nyhet när man inte nämner bakgrunden och inte ens nämner att de båda är polare.

Det är sånt här som kan kallas Fake News. Ge sina normkritiska polare från teatervärlden gratis uppmärksamhet i en tidning, dölja att det bara är en medveten aktion med syfte att samla varma likes i samråd med tidningen så att de ska få fina bilder och sen försöka maskera det som nyheter är väldigt mycket Fake News.

Tur att det finns hatbloggar som min då, så man får reda på sånt här…

EDIT: Otto, som drog igång allt enligt Stockholm Direkt, och Liv känner varandra så väl sen innan att de t o m bor på samma adress. Men Stockholm Direkt låtsas som ingenting…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

89 kommentarer

 1. ”Utbildningar speciellt inriktat på barn och ungdom”
  Usch, jag blir illamående!

  Hoppas att den här Liv träffar på organisationen som anser sig äga tiggarplatsen.

  Svara
 2. MiT

   /  02/02/2017

  Svara
  • G

    /  02/02/2017

   Fy fan 😦 Den undre tweeten är fylld med en hel del talande bilder.

   Svara
  • Det är knappast så att barnet på bilden har skrivit den där skylten.

   Avskyr föräldrar som använder sina barn som politiskt redskap. Oavsett syfte.

   Svara
 3. Tar Liv Elf-Karlen även del i den utbildning i underlivshygien som erbjuds av Stockholms Stad för kvinnliga tiggare?

  Svara
 4. Man blir även nyfiken på vad Mario gör under tiden? Tigger nån annanstans?

  Svara
  • Johan A

    /  02/03/2017

   Mario sitter antagligen med sina kumpaner och skrattar åt de korkade svenskarna, som inte bara ger honom pengar för att bara sitta utan även ser till att göra hans ”arbete” åt honom.

   Svara
 5. MiT

   /  02/02/2017

  Svara
  • Jan

    /  02/02/2017

   Rent folkförräderi. Inget annat. Och irreversibelt dessutom. I praktiken innebär det här att det är en fråga om några decennier innan Sverige blir en arabstat i Norden. Grattis svenska väljarkåren! Ni fick som ni ville!

   Svara
  • G

    /  02/02/2017

   Svara
 6. MiT

   /  02/02/2017

  Hahaha, Liv och Otto bor t o m på samma dress 😀

  Svara
  • G

    /  02/02/2017

   Hahaha, herregud! 😀 Ja, vad skulle vi göra utan din hatblogg MiT ❤

   Som sagt, förtroendet för media stiger inte direkt i dessa dagar. Total bottennivå på den här sortens journalistik, ett jävla skämt med supertydlig agenda är vad det är, men det finns säkert journalister som skäms över nivån på andra journalisters arbete och önskar att man inte var en kollega i samma bransch, sånt här stänker ofta över på de få hederliga journalister som vi har här i landet.

   Svara
  • Ärligt talat så skulle det inte förvåna mig om de är bundis med journalisten i fråga, om inte flera, på StockholmDirekt.

   Kul att de får det låta som en hel rörelse att vikariera för tiggare när det bara verkar vara Otto och Liv som gjort det?

   Svara
  • GL

    /  02/03/2017

   Hmmm. Kommenterade igår kväll på artikeln ang att det var konstigt att de bodde på samma adress och i morse så var artikeln borta. konstigt 😀

   Svara
 7. Sven

   /  02/02/2017

  När jag klickar länken Stockholm Direkt kommer det upp ”Södermalmsnytt”. Ska det vara så? Men i övrigt är det hemskt med alla idioter som hittar på upptåg. Åk istället till Rumänien och tigg och visa på för rumänerna hur deras landsmän förnedrar Rumänien genom att påvisa att det landet inte hanterar sina fattiga medborgare.
  Medans vi svenskar ska förväntas både finansiera rumänska tiggare och svenska mediokra skådespelare som försörjer sig på taskspeleri istället för skådespeleri.

  Svara
  • MiT

    /  02/03/2017

   De är samma sak, mer riktat mot Södermalm bara. Kollar du länkadressen så står det stockholmdirekt.se där

   Svara
 8. Jan

   /  02/02/2017

  Hur korkad är den här nazistledaren? Det här spelar ju media och pk-etablissemanget rakt i händerna. Håll er ifrån flyktinganläggningarna, nassar!
  http://www.expressen.se/gt/tre-gripna-for-bomber-vid-flera-asylboenden/

  Svara
  • G

    /  02/02/2017

   Ja, jag undrar samma sak, korkade är nog bara förnamnet!

   Svara
  • MiT

    /  02/03/2017

   Kan inte hålla med mer! 1000 tummar upp!

   Svara
  • Är man nazist så ligger man nog per automatik på negativt IQ. Bra att dräggen är borta från gatan.

   Svara
   • Vis

     /  02/03/2017

    Varför lita på Expressen i detta fall. Spekulationerna är att explosioner startade inomhus på boende. Varför dessa epitet som nassar och drägg, samma metod som MSM använder. NMR är de enda svenskar som vågar stå upp på gator och torg och framföra sina åsikter att stoppa främlinginvasionen. Härom så var de i Salem och blev påhoppade av invandrargäng men de slog tillbaka resolut och främlingarna fick fly. Är inte med i NMR men gillar deras attityd, alla svenska keyboard warriors gör inte mycket för att försöka rädda Sverige.

    Svara
    • Opie

      /  02/03/2017

     Exakt! Det är ett ständigt gnäll och klagande på att ”ingen gör nått”, men så fort några beslutar sig för att agera ska det fördömas och klagas igen. Personligen anser jag att vi nu hamnat i det läget att bakomliggande ideologi eller politisk åsikt är irrelevant. Det viktiga är att agera. Sen om det är Sons of Odin eller NMR spelar ingen roll. Dessutom, se till att vara mediekritiska, precis som ni alltid är när det gäller allt annat. Givetvis ljuger ljugmedia som en häst travar när det kommer till liknande grupperingar

     Svara
     • MiT

       /  02/03/2017

      Om rapporteringen varit någorlunda ok så är åtminstone en av händelserna, den där städaren blev skadad, något som måste läggas på boende på asylboendet eftersom bomben som small låg i en påse som kom inifrån själva boendet.

    • havre flarnstad

      /  02/03/2017

     Det handlar inte om att NMR sätter hårt mot hårt gentemot rödgardister och invandrargäng just dom specifika handlingarna är inget jag bryr mig om eftersom polisen inte gör sitt jobb måste någon annan börja sätta packet på plats MEN ska vi prata NMR så talar vi om nazister och personer med en syn på demokrati som skiljer sig enormt ifrån vad 99.93% (baserat på rösterna närstående SP fick i valet) anser är
     acceptabelt.

     Det är väl inte direkt bara AFA och invandrare NMR ogillar och motståndet måste bli folkligt gemene man måste sätta ner foten och visa vänsterextremister och kriminella invandrare att det är nog nu! och om NMR får bli affischnamnet för motstånd kommer det avskräcka svensson får ingen vill bli sammankopplad med nynazister.

     Men absolut håller med dig om en sak folk måste förstå att det inte räcker med att ventilera sitt missnöje på internet man måste säga ifrån i det offentliga och det enda språket många idioter förstår är tyvärr våld så det är nödvändigt att få Mena-folket att förstå att det kan vara farligt att ge sig på svenskar.

     Se på Thailand ett mycket nationalistiskt land där en hel folkmassa kan ge sig på en västerlänning om han slår en asiat spelar ingen roll om dom aldrig sett asiaten innan dom ställer sig automatiskt på hans sida så måste vi även göra här.

     Alla klarar/vill inte ta till våld men alla kan höja rösten och säga till den högljudda araben på tunnelbanan att sätta sig ner och bete sig den som känner sig osäker kan köpa en försvarsspray det sätter stopp för dom flesta idioter och märker ut han för polisen.

     P.s Polyester är ju dessutom gay så förstår varför han inte är så förtjust i NMR dom har väl samma inställning till homosexuella som muslimerna har.

     Svara
 9. Jan

   /  02/02/2017

  Fejkar Liv handikapp också? Och säger hej till alla?

  Svara
 10. Dreadlock

   /  02/03/2017

  Noting has changed

  Svara
 11. Svenne

   /  02/03/2017

  OT: DailyMail om #UCBerkeleyRiot

  Svara
 12. MiT

   /  02/03/2017

  Efter den här kommentaren är det 23 st kvar till 100 000 på bloggen!

  Svara
  • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

    /  02/03/2017

   Whoa!

   Svara
  • Kristian

    /  02/03/2017

   Jag trodde vi hade passerat det redan, men siffrorna man ser i URLen stämmer kanske inte.

   Svara
 13. MiT

   /  02/03/2017

  ”Han häktas för mordförsöket på myndighetschefen Åke, 58 – homodejten slutade i knivattack”
  http://www.friatider.se/han-h-ktas-f-r-mordf-rs-ket-p-myndighetschefen-ke-58-homodejten-slutade-i-knivattack

  Svara
  • Hoppsan hejsan! Ser att han även varit inblandad i katolska kyrkan. Vad är det med dom och smygbögeri egentligen?

   Är inte överraskad att ”gatubarnen” har hittat en lukrativ bransch i att råna äldre, helst lite garderobsbenägna, homosexuella. Ärligt talat så tror jag det finns ett mörkertal i hur många av dessa rån blir anmälda då säkert många av deras måltavlor har fru, barn etc.

   Svara
   • Rikard

     /  02/03/2017

    Hej.

    ”Hoppsan hejsan! Ser att han även varit inblandad i katolska kyrkan. Vad är det med dom och smygbögeri egentligen?”

    Å, du vet, äldre transor som gillar mycket guld och bling-bling, ritualer och drama…

    Mina fördomar (?) och försök till skämt åsido så har du troligen rätt – något som jag är rädd för att vi kommer att få se en rysk utveckling i – komplett med fejkad raggning i syfte att misshandla eller mörda den som svarar.

    Vi får se om Gardell och övriga i den kretsen vågar komma ut med någon kritik om det inte är vita svenska nationalsocialister som står för vidrigheterna (med vilket menas våldet).

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 14. Spejs Gröning

   /  02/03/2017

  OT: Tysk succéfilm från 2015: ”Titta, vem som är tillbaka!”
  Genom någon sorts tidsresa, återkommer Ledaren till Tyskland 2014 och lanseras av ett TV-bolag som en imitatör och stå-uppkomiker, men det går inte riktigt som man tänkt sig. En förutsägelse av Trumps framgång kan man mena på vänsterkanten …

  Bara en tanke: bra om de vuxna tar över det offentliga rummet snart, så att det inte behöver bli en diktator.

  Svara
  • Embryo

    /  02/03/2017

   Det är en riktigt bra film och den finns att se på Netflix. ‘Han är tillbaka’ är den svenska titeln där.

   Svara
 15. Svenne

   /  02/03/2017

  Feministernas Krig…
  https://unvis.it/expressen.se/debatt/skonhetsbehandling-gor-inte-livet-harligare

  tweeten:

  Svara
  • havre flarnstad

    /  02/03/2017

   Inte heller att medvetet fula ner sig med den obligatoriska näsringen den färgglada pottfrillan samt ett gällivarehäng som blottar chipsröven på den genomsnittlige fis-feministen iklädd någon hemsydd trasa med texten ”fittan pyser” eller något annat tourett osande slagord.

   Seriöst varför väljer just femnazis att springa omkring som nånslags förvuxna tonåringar fast dom i många fall närmar sig 30 kan man tro att det är förvirrade högstadie ungar sett till kläder och personlig omvårdnad.

   Säger det bara som ett konstaterande som helt ärligt inte har något med min personliga inställning till sekteristerna men jag har faktiskt aldrig sett en grupp fulare kvinnor och där
   ligger nog en del av förklaringen till manshatet det är nog flera av dom som helt enkelt gett
   upp efter att kanske blivit lite mobbade i plugget eller aldrig riktigt fått till det med någon av motsatta könet så istället för att bli vuxen och inse att med åldern hittar dom flesta en partner så blir dom hatiska och börjar medvetet fula till sig för att på så sätt tydligt signalera någon motsatt parningsritual typ som påfåglar men tvärtom vill dom skrämma iväg hanar.

   Brr ryser av bara tanken på att vakna upp efter en blöt kväll och hitta en sådan i huset.

   Svara
 16. MiT

   /  02/03/2017

  Svara
 17. MiT

   /  02/03/2017

  Svara
 18. havre flarnstad

   /  02/03/2017

  Nationalekonomen Schyffert briljerar nu aspirerar han även på titeln överläkare inom psykiatri:

  ”I stället för allmän värnplikt tycker jag att alla män, speciellt alla män över 40 borde gå ett år i terapi och skärpa till sig”

  Kan inte någon bara ta och låsa in honom i ett madrasserat rum han om någon behöver terapi med tanke på hans aggressiva äta bajs tweets.

  http://www.svt.se/kultur/schyffert-alla-man-over-40-borde-ga-i-terapi

  Svara
  • Pelle2

    /  02/03/2017

   Som sagt var, om han som äldre än 40 år och man har behov av terapi så är det väl bara att ordna det och inte projicera sina egna mentala tillkortakommande på oss andra.

   Precis som Havre Flarnstad skriver så har ju Schyffert flera gånger visat upp att han har regredierat till kiss- och bajsåldern och är ju därmed i stort behov av terapi..

   Svara
   • Tyvärr kan kön till BUP vara 5 år på sina ställen. Det är väl dit han hör med sina bajsproblem?

    Svara
  • Pelle2

    /  02/03/2017

   Såg att Schyffert skall vara med i dagens Skavlan där han skall prata om sin senaste show som handlar om rädslan i samhället.
   Är det någon som satsar emot att den handlar om att vi som inte ställer upp på fri invandring och kritiserar de följder vi ser av den är rädda och säkert också kränkta rasister ?

   Svara
   • G

     /  02/03/2017

    WHAT! Jaja, såklart han ska få synas i finrummet i program med miljonpublik. Jag vill se, men ändå inte. Jag vill se, men ändå inte. Ah fy fan, jag måste ha skämskudde redo, eller trycka på mute när jag inte klarar mera, men att se folk göra bort på löpande band är ju en jävla bra form av underhållning i sig, chansen att norrmannen kommer ställe någon fråga ur kritiskt perspektiv ser jag som obefintlig, kan ju hoppas att norrmannen motbevisar mig! Som tur är har jag läst Aminehs långa intervju nedan där man verkligen känner hennes vrede mot exempelvis relativister som Schyffert på vänsterkanten, så jag känner mig stärkt och redo för Schyffert i Skavlan, bring it on! Rädsla är tydligen nya folksjukdomen…

    I kvällens program pratar komikern Henrik Schyffert om rädsla, som han menar är den nya folksjukdomen. Han är aktuell med showen ”Var inte rädda”. Vi möter Svenska Akademiens ständiga sekreterare Sara Danius, och det blir förstås en del prat om Bob Dylan. Dessutom medverkar Lars Lagerbäck, som är ny tränare för norska fotbollslandslaget, och Anita Kåss, läkaren och forskaren som utvecklat en helt ny metod för att behandla ledgikt, psoriasis och MS.”

    Kommer hans nästa show heta: ”Var inte relativister”.

    Svara
 19. G

   /  02/03/2017

  Läs läs läs, lång intervju med Amineh!

  ”Amineh Kakabaveh: ”Identitetspolitiken måste bort”
  ..[..]..
  Amineh Kakabaveh förfäras över en svensk vänster som överger sin klassiska idétradition och irrar sig in i ett kulturrelativistiskt och identitetspolitiskt mörker och ett politiskt etablissemang som lägger sig platta för islamister för att får röster och inflytande bland landets nya invånare.
  ..[..]..
  Hon blev förvånad när hon i december tilldelades utmärkelsen, i synnerhet eftersom Amineh Kakabaveh, som omnämnt sig själv som ”riksdagens enda klassiska marxist”, tilldelats titeln av en politiskt oberoende tidning som leds av den tydligt borgerligt profilerade chefredaktören Johan Hakelius.

  – Jag blev väldigt glad förstås, men jag tycker att det är märkligt att det är liberaler som uppskattar det jag gör och står för och inte de egna inom vänstern, säger Amineh Kakabaveh.(forts)”
  http://www.vlt.se/kultur/amineh-kakabaveh-identitetspolitiken-maste-bort

  Svara
 20. Pelle2

   /  02/03/2017

  På tal om huvudinlägget så är det ju patetiskt med människor som Otto och Liv som har ett patologiskt behov av att visa upp sin egen godhet genom meningslösa symbolhandlingar.
  Vad hjälper det tiggarna om dom sitter några timmar på gatan en dag och tigger åt någon annan ?
  Det är ju inte så att vi inte begriper varför Rumänerna sitter på gatan och tigger.
  Dom sitter där därför att det lönar sig bättre än att jobba och försöka skaffa sig en hållbar
  framtid i deras hemland.
  Sedan är det ju sådana som Otto och Liv som möjliggör deras förnedring genom att
  ge dom slantar för att mildra sitt dåliga samvete och för att få känna sig goda…

  Förstår också att Otto och Liv ger sig på oss som kritiserar feminismen och genusindustrin.
  Om vi lyckas så kommer deras skattefinansierade snyltande att få upphöra…

  Svara
  • Rikard

    /  02/03/2017

   Hej.

   Om Otto och Liv har så gott om tid över att de har råd att tigga åt någon annan tycker jag de istället kan använda den tiden som volontärarbetare på härbärge eller inom demensvården, eller liknande.

   De kan också med fördel anmäla sig som god man och borgenär åt ungdomar med kriminell/asocial problematik, samt upplåta plats i bostad eller sommarstuga.

   Då gör de kanske nytta, och gott.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Steffen

     /  02/03/2017

    Ja, de måste ju ha riktigt gott ställt, som inte behöver arbeta för sitt eget dagliga bröd.

    Svara
   • Kristian

     /  02/03/2017

    Avbytare inom lantbruket. Finns säkert bönder som inte haft semester sedan regeringen Carlsson. Men det är kanske inget för veganer som inte vill ”plåga djur.”

    Svara
 21. G

   /  02/03/2017

  Svara
 22. Steffen

   /  02/03/2017

  Jättebra!

  Mario kan åka hem till sina sjuka barn, och Liv samt Otto kan lägga sina dagar och energi på att sitta utanför den lokala Coop-butiken, för att skänka insamlade medel till Mario.

  Frågan är, hur försörjer sig Otto och Liv?

  Svara
  • Pelle2

    /  02/03/2017

   Otto och Liv verkar ju leva på bidrag om det som MIT visar upp är representativt för det dom gör…

   Svara
   • Steffen

     /  02/03/2017

    ”Någon” borde skaffa sig ett jobb, och lära sig hur ”häftigt det är att betala skatt”!

    😂

    Svara
 23. G

   /  02/03/2017

  facebook.com/Aliii.Abdallah/posts/10158103566425375

  Svara
 24. G

   /  02/03/2017

  Svara
 25. G

   /  02/03/2017

  Svara
  • MiT

    /  02/03/2017

   Din blev kommentar nr 100 000!

   Svara
  • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

    /  02/03/2017

   Grattis ”G” till kommentar nummer 100 000!

   Svara
  • Kristian

    /  02/03/2017

   Grattis!

   Svara
  • G

    /  02/04/2017

   Hahaha, tack eller vad man ska säga. 😀 Det var ju typisk att kommentaren handlade om något så ”roligt” som skatter lol 😛

   Svara
 26. G

   /  02/03/2017

  Ahahahaha…

  Svara
 27. G

   /  02/03/2017

  Sammanfattning in your face, hur fan kan någon anse det okej pepparspraya tjejen i röd keps som står lugn och stilla, deras beteende är ju för fan helt sjukt.

  Svara
  • Kristian

    /  02/03/2017

   Det är naturligtvis säkrare än att ge sig på någon som kan ge igen.

   Svara
 28. SvennePe

   /  02/03/2017

  Jag tycker att Liv Elf-Karlens CV inte är komplett. Jag saknar både fittpyssel och mensblodsaktivism.

  Svara
 29. G

   /  02/03/2017

  Haha, ännu en tweet från henne om assassination, hur länge kommer hon få fortsätta skriva i tidningen… ”I write columns for the Sunday Times”

  Svara
 30. Gänget i latrintömningen kanske också vill bli avlösta?
  Just saying…

  Svara
 31. Marie-Louise

   /  02/03/2017

  Varför inte tigga för att i stället hjälpa alla Sveriges FATTIGPENSIONÄRER, som har jobbat hela livet, men nu får en pension som de knappast kan leva på?

  Det skulle verkligen vara en god gärning!

  Svara
 32. Melmac

   /  02/03/2017

  Varför nämner inte svensk media detta?

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/donald-trump-foelger-obama-dekret-vil-beskytte-seksuelle-mindretal

  Är det för att godhetstalibanerna och stenkastarvänstern fullständigt skulle få synapsfel om det nämndes? Skulle psykiatrin bli totalt överbelastad?

  Svara
 33. Svenne

   /  02/03/2017

  OT: @CrazyinRussia rekommenderas – mycken underhållning!

  Svara
  • Nyckiss Trollsson

    /  02/04/2017

   Herre min gud, rasister överallt.

   Svara
 34. Är det bara jag eller har artikeln, plus den tidigare med Otto, tagits bort?

  Svara
 35. Kristian

   /  02/03/2017

  Det blev prinsessan som tog över!
  Oväntat, jag trodde Mario skulle ringa sin bror.

  Svara
 36. Både Liv och hennes syster Moa spelade småroller i Kvarteret Skatan. Kanske kommer ni ihåg den klantige galleristen med bockskägg spelad av Johan Glans? Ibland dyker karaktären upp på kvarterspuben också. Det är en scen där han lattjar med en mick och råkar knocka ner en tjej med den. Minns dock inte vilken av systrarna det är som får en smäll. Men tydligen är båda extremfeminister och vänsterextrema så skit samma. Just nu önskar jag att smällen hade varit på riktigt istället.

  Svara
 1. Godhetsknarkande feminist fick sin fix på gatan i Södermalm | Peter Harold – Skrivarens blogg
 2. Stockholm Direkt plockar bort sin fejknyhet utan förklaring | WTF?
 3. Medias lögner | Maniac Media
 4. Veckans satir: Hundrastgårdar för tikar | WTF?
 5. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?
 6. Lustigkurden | WTF?
 7. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: