Män är djur enligt SVT:s Sverige idag

Men är djur, i alla fall enligt Sverige Idag den 10 februari

Det var i spåren efter en SVENSK artist, programledaren var mycket noga med att påpeka att det var en SVENSK artist, tagit tag i en tjej och tryckt hennes huvud mot sitt skrev. Tror det var en hipp hoppare eller rappare eller nåt liknande fast bandnamnet mer låter som ett dansband från bredaste Värmland.

Jag är inte säker men kan det vara så att den SVENSKA hipp hopparen tagit intryck av en av våra mest folkkära artister?

gardell-fran-1993

Det där kunde man läsa i DN 1993 i en recension av Gardells ”En finstämd kväll med Jonas Gardell”. Så har han gjort tydligen. Den SVENSKA artisten kanske tänkte att om Gardell kan göra sånt och både komma undan och bli älskad av medierna och politikerna i Sverige och höjas till skyarna så borde ju även han kunna göra så?

gardell-och-feta-plc3a5nbc3b6cker

Gardell kom ju t o m undan med uppmaningen ”skänk alla pengar” till en gala 2015, han sa att folk hade feta plånböcker och skulle skänka allt. Utan att göra det själv. För av någon anledning så poppade inte summan till insamlingen upp med ca 50 miljoner, som minst är Gardells feta plånbok, utan stannade på ca 40 miljoner totalt. Om Gardell levde som han lär skulle det alltså ha varit nästan 90 miljoner. Han var inte så intresserad av att skänka allt han hade själv i sin feta plånbok när det kom till kritan verkar det som.

Gardell och den SVENSKA hipp hopparen/rapparen är alltså djur. Ska bli intressant att se om media framöver kommer att omhulda även den SVENSKA artisten som man gjort med Gardell?

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

40 kommentarer

 1. Jan

   /  02/13/2017

  Borde inte Expressens kulturpris döpas om till kulturmarxistpris? För det är väl det det är frågan om här. http://www.expressen.se/kultur/systrarna-kronlof-verkligheten-ar-satir-nog/

  Satir, för övrigt, är det väl knappast tal. Satir kräver mer finess än så. Hat ligger närmare. Ungefär som i näthat. Bianca och Tiffany får Expressens kulturmarxistpris för sitt oförblommerade manshat…

  Svara
  • Cain

    /  02/13/2017

   ”På vår scenshow skämtade hon om typ ”att vara vit är att vilja sälja andra människor”.”

   Japp, verkar otroligt underhållande. Lika kul som ”att vara svart är att vilja plocka bomull”.

   Självupphöjande, hatfyllda och rasistiska vänsteraktivister är aldrig kul.

   Svara
 2. Paranoian växer – ser nu en tråd på QX/Qruiser om att ”vi” har blivit infiltrerade.

  Ärligt talat – är inte det ett tecken på att vässa argumenten och röka ut dessa jävlar? Nej… vi ska passivt peka fingret istället. För att det är en framgångssaga.

  Svara
 3. MiT

   /  02/13/2017

  Svara
 4. Rikard

   /  02/13/2017

  Hej.

  Om jag är ett djur, saknar jag en människas högre förmåga till kognition och därmed också en människas ansvar för sina gärningar; detta då jag är instinkt- och impulsdriven istället för utrustad med egen meta-medveten agens.

  Således är jag omöjlig att straffa, eftersom mina gärningar inte kan bedömas efter moraliska skalor och klassificeringar. Eftersom jag är omöjlig att straffa eller reformera återstår dressyr via tvång, avlivning samt på makronivå jakt och eventuellt utrotning.

  Oavsett vilken klassifikation eller definition man använder för att skapa en grupp så skapar man gruppen via sitt upprättande av kriterier baserade i ej valda egenskaper, vilket är gott och väl om det rör sådant som allergier eller funktionsnedsättningar, ålderskrämpor och liknande. Om klassifikationen istället rör sig om valda eller till sin natur valbara egenskaper kan personerna i gruppen jag skapat ställas till svars respektive berömmas (som individer i första hand) såväl som bedömas och deras sannolikhet för diverse beteenden uppskattas.

  Om jag då via mina klassificeringar berövar individerna i det kollektiv jag skapat status som människa utifrån hos individerna medfödda egenskaper – vad är det då jag gör?

  Något som totalitära människor, vilka aldrig tro sig kunna bli föremål för sina egna ideal, inte förstår – eller än värre dräglar vid tanken på.

  Men vad vet jag, som enligt den statliga licensfinansierade televisionen (vilken stolt proklamerar att det är rätt att bryta mot allmän lag om det sker av moralisk övertygelse – såsom licensskolk) är ett djur? Puh, skulle man kunna säga av mental utmattning…

  …eller kanske lite ungdomligare: ”Teh stupid, it hertz”?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 5. MiT

   /  02/13/2017

  Svara
 6. Jan

   /  02/13/2017

  Det är nog Sverker Olofsson som ligger bakom det där bisarra uttalandet. Det är Sverker som ligger bakom ”Sverige idag”. Det är han som lärt upp och instruerat programmets unga ankare. Något sådant här hade den här killen aldrig kommit på själv. Antingen Sverker eller så någon ung korkad feminist på redaktionen.

  Politiskt korrekt så det förslår dock. Det är okej att dra alla Sveriges män över en kam men fullständigt tabu att nämna etnisk bakgrund på förövaren.

  Svara
 7. MiT

   /  02/13/2017

  Svara
  • Jan

    /  02/13/2017

   Som vanligt, för varje fakta finns alternativfakta. Man väljer själv vilka fakta som passar för dagen. Staten har också tillgång till massiv produktion av alternativa fakta. Ta bara BRÅ eller regeringens egen hemsida.

   Svara
  • Kristian

    /  02/13/2017

   Studien handlar om USA. USA har länge haft väldigt restriktiv invandring.

   Svara
   • Tor

     /  02/14/2017

    Ja och nej. USA hade mellan 5 och 50 miljoner indianer innan VITE MANNEN kom. (Se där!). Väldigt många dog av Europeiska sjukdomar. De övervägande majoriteten som bor i USA är alltså invandrare. I början var man både ekonomisk migrant och flykting, för att senare få en majoritet av ekonomiska migranter. ( En miljon svenskar.). Fyll på med massa slavar som man lugnt kan kalla motvilliga migranter.
    Idag har man fortfarande en stor invandring. Dels en arbetskraftsinvandring, som man faktiskt kan kalla ekonomisk invandring, och dessutom ”riktiga” flyktingar. Riktiga flyktingar har man helt rätt inte så många av. Speciellt om man räknar till folkmängden. Eller är det så att vi i Sverige har extremt hög invandring mer capita….
    Sen har vi den illegala invandringen från Mexico och resten av Sydamerika som är väldigt stor.
    Finns mängder av städer som vill ge illegala ekonomiska migranter en fristad mao göra som Sverige. Släppa in folk som vi inte vet någonting om. Skillnaden är att i USA finns fortfarande både en vit och en svart arbetsmarknad ( nu pratar jag inte om hudfärg…) så att illegala kan försörja sig själv.
    Ursäkta Kristian om jag svamlade på lite. Var så kul att skriva.
    /Tor

    Svara
    • Kristian

      /  02/14/2017

     Sant. Som Rikard säger nedan: vilka invandrare,när och under vilka förhållanden.
     Ser man på storstäderna gissar jag att man får en del arbetskraftsinvandrare som har måst uppfylla poängkrav för att få green card o dyl.

     Svara
   • Rikard

     /  02/14/2017

    Hej.

    Den ovan refererade studien kostar en slant att få ta del av. Dock verkar det av ‘abstract:en’ framgå att man använt den amerikanska definitionen på immigrant; endast första generationen. Ej heller verkar man skilja på olika etniciteter bland gruppen immigranter.

    Jag har dock inte läst studien; den lär väl bli tillgänglig i sin helhet framöver men den verkar inte stämma med FBI:s statistik för brottslighet mätt utifrån rastillhörighet (amerikansk diskurs innehåller begreppet ras, där vi skulle säga hudfärg/härkomst).

    Den studerade perioden är 1970 till 2010, då majoriteten av invandringen till USA bör ha varit européer, asiater, puertoricaner, kubaner och mexikaner.

    Abstract:en kan läsas här: [http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/15377938.2016.1261057?af=R&journalCode=wecj20]

    Om det stämmer att invandring till USA:s storstäder under perioden inte ökat mängden brott (relativt och/eller absolut) måste man fråga sig vilka folkgrupper i de oerhört brottstyngda storstäderna det är som står för brottsligheten. Svarta amerikaner är ju exempelvis inte immigranter men står för en hel del av vissa brott (särskilt mot andra svarta amerikaner), medan asiater som är immigranter (både i modern och historisk tid) sällan är kriminella överhuvudtaget.

    Jag undrar om så kallade SJW:s verkligen borde jubla över studien? Den kan mycket väl ge stöd för åsikten att (vålds)brottslighet har en endemisk etnisk kvalitet. Dessutom säger den inget alls om situationen i Europa – något som jag tror forskarna som gjort den hade varit de första att påpeka.

    Kamratliga häslningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 8. Tor

   /  02/13/2017

  Förra inlägget.
  Nästa gång Löfven vill göra en markering mot Mullorna i Iran kan han låta Jonas Gardell sätta ihop en ” bögpatrull” i full pridemunderimg åka.
  Tänkta scenarion:
  Nytt världsrekord i krankast med liten bög.
  Eller
  Ingen kommer hem eftersom det är mycket smygbögande bland muslimer.

  Svara
 9. Svenne

   /  02/13/2017

  Washington Post…

  Svara
 10. Ivar L

   /  02/14/2017

  Jag lade märke till att vänsterprästen Kent Wisti har fått hålla morgonandakt i Sveriges Radio:
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/848818?programid=1320

  Han är känd för att posta vänstersatir. Inte sällan med feministisk vinkel. Det blir rätt roligt när man tar och läser en del av dem som t.ex. denna om manliga privilegier:
  http://www.ka.se/sites/default/files/styles/bildspel_h535/public/wisti-3_bildspel.jpg?itok=oSiJQpoL
  ”Det främsta privilegiet jag har som vit heterosexuell man är att vara blind för att jag är privilegierad”

  Sedan tar man och gör en sökning enbart på Sveriges Radios hemsida på hans namn:
  http://sverigesradio.se/sida/sok.aspx?q=wisti&programid=83&filter=false

  315 träffar!
  Känns som denne vite man kanske skulle ta och ta ett steg åt sidan, lämna plats och upptäcka sina privilegier.

  (PS Jag tror å andra sidan inte att de 315 träffarna beror på att han är vit man utan på att han är PK, men enligt hans egen verklighetsbeskrivning däremot…)

  Svara
 11. Pelle2

   /  02/14/2017

  Radikalfeministiska SVT förnekar sig inte. En svensk artist trycker en tjejs ansikte mot hans skrev och då anser man att det är en bra inledning att säga att män är djur.
  För några år sedan var det en muslimsk man som försökte spränga en bomb i Stockholm.
  Varför inledde dom inte ett reportage med orden muslimer är självmordsbombare ?
  Det måste ju ha varit en lika relevant inledning på ett reportage enligt SVT…

  Svara
 12. Pelle2

   /  02/14/2017

  Ledarsidornas Johan Westerholm sågar Ygemans uttalande där han menar att brottsligheten i Malmö tydligen mest beror på att Svensson klipper sig eller åker taxi svart och eventuellt drar i sig Kokain.
  Gängskjutningar är tydligen ett resultat av det.
  Ygeman har verkligen kapitulerat för våldet när han inte har några bättre lösningar på problemet än att skylla brottsligheten på Svensson…
  https://ledarsidorna.se/notis/malmo-nar-politiken-kapitulerat/

  Svara
  • Och där har vi orsaken att jag funderar på att flytta.

   Nej, inte för att jag är ”rädd” för att utsättas för brott, som Henrik Schyffert vill påstå, men för tafattheten. Att politiker är så rädda att faktiskt göra något för att förändra.

   Jag bor, till skillnad från många här antar jag, i förorten och saker som har hänt i min direkta närhet? En skjutning på en skolgård och en knivhuggning rakt utanför mitt fönster. Blivit kallad bög, som en förolämpning, mer än en gång. Det sistnämnda kan jag ta och dola ut stryk om så är, men samtidigt så vill jag inte känna mig som att jag går i högstadiet i mitt vardagsliv – jag är förihelvete 30+!

   Jag är inte rädd att människor kommer börja avguda den ariska rasen, men jag blir rädd att människor till slut inte kommer att se andra alternativ. Och det är rent gift för mig.

   ”God bless” Sverige?

   Svara
 13. MiT

   /  02/14/2017

  Jaha, så man har ”underskattat” det där. De har alltså inte ens ögon som används, alla som varit hemma någon dag och tittat ut i vilket svenskt samhälle som helst har ju sett det där…
  ”Underskattat hur svårt det är för utrikesfödda få jobb”
  https://www.svd.se/underskattat-hur-svart-det-ar-for-utrikesfodda-att-fa-jobb/om/naringsliv

  Svara
 14. MiT

   /  02/14/2017

  Veckobrevet från Eliasson
  ”Vi ser också att det stora flyktingmottagandet inte bara ger ökad belastning i form av gränskontroller, verkställigheter och ordningsproblem vid asylboenden. Detta leder också till brottslighet i våra förorter och stadskärnor. Precis som vid asylboendena är det ofta kopplat till unga män med stor social utsatthet och svaga familjeband, där många helt saknar anhöriga i Sverige. Vi ska vara tydliga med alla våra behov till regeringen.”

  ”En oacceptabel attack”
  http://www.svenskpolis.se/Artikelarkiv/Tankar-och-reflektioner-om-polisens-arbete/En-oacceptabel-attack/

  Svara
 15. MiT

   /  02/14/2017

  Kära nån, läs hela tråden… (vill ni se hela helt från början så är detta första tweeten: https://twitter.com/AndersSundell/status/831045353050877953 )

  Svara
 16. Pelle2

   /  02/14/2017

  OT:
  Johan Westerholm på ledarsidorna visar på att i Köpenhamn har 0 skjutningar/mord begåtts i år medan det i Malmö har skett 13 skjutningar/mord under samma tid.
  Westerholm tror att det beror på den misslyckade svenska integrationspolitiken i kombination med att vi inte för någon relevant statistik över brottsligheten som de har i Danmark.Sedan måste man naturligtvis ta med den havererade Polismyndigheten i Sverige anser jag.
  Om risken att åka fast är liten, som den är i Sverige, så ökar ju benägenheten att begå brott eftersom man kommer undan med det.
  https://ledarsidorna.se/2017/02/malmo-tretton-mord-kopenhamn-noll/

  Svara
 17. MiT

   /  02/14/2017

  *https://www.facebook.com/lilouandjohn/posts/1842033946054229*

  Svara
  • Rikard

    /  02/14/2017

   Hej.

   Jag instämmer med hans Fb-post helt och hållet. Det är ingen nyhet, och inget som inte var uppenbart redan 1995.

   Han är dock en modigare man än jag, då han riskerar att detta hans vittnesmål blir ett enda långt avskedsbrev.

   Läs hans inlägg som M_i_T länkar ovan, om man får komma med en uppmaning.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 18. G

   /  02/15/2017

  Ja men se där, ännu ett ”nätverk” har bildats, givetvis med kopplingar till ”vi står inte ut”.

  ”På tisdagskvällen manifesterade ett par hundra personer med facklor för en mänsklig flyktingpolitik utanför stadshuset i Malmö.

  – Det har förekommit många sådan idéer på sociala medier. Vi är många som sitter hela nätter och chattar med ensamkommande för att hjälpa dem att överleva, säger EvaMärta Granqvist, en av initiativtagarna till fackeltåget i Malmö.

  Hon kallar sig för en ideell familjehemsförälder eftersom hon utan ersättning har en ensamkommande pojke boende hos sig.

  – Han är 16, men har fått åldern uppskriven till 18. Trots att han har skolbetyg från Iran som visar att han är 16, säger EvaMärta Granqvist.

  Demonstrationen i Malmö arrangeras av en nytt nätverk som heter Extencia. Bakom nätverket finns några av de 8.000 personer som ingår i rörelsen ”Vi står inte ut”, som har slagit larm till Barnombudsmannen.

  Flera personer höll tal vid manifestationen i Malmö, bland andra Omid Mahmoudi från Ensamkommandes riksförbund, Klas Hermansson från Stadsmissionen och Sadas Haidari från Rädda Barnen.”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/facklor-for-human-flyktingpolitik

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: