Mer empatiska eller mer lättlurade?

En sak jag ser när det gäller asylrelaterade saker diskuteras är att oavsett vilket problem som diskuteras eller lyfts upp så dyker det upp MASSOR av kvinnor som verkligen kämpar med att inte låtsas förstå vad som ev är ett problem. Man letar febrilt efter halmstrån. Det finns fb-grupper som #vistårinteut och ”stoppa utvisningarna”som verkar vara rena grupprunksgrupperna för kvinnor som nästan blir saliga när de får berätta för andra hur fina och goda de minsann är. Ingen historia är FÖR otrolig, allt är alltid sant. Man kan riktigt ana hur det börjar pirra i dem.

Exempel från sådan grupp

gruppen-stoppa-utvisningarna1

Sånt där ser man massor av i de där grupperna…

Härom dagen dök det upp ett inlägg i en grupp som heter ”Tyst media. Polisen har ordet.”, eller ”Polisen har ordet” som är adressen, och man kunde läsa följande inlägg där

polisen-har-ordet

Vem som står bakom gruppen har jag inte en aning om men folk verkar tro att Ulf har skrivit inlägget i gruppen direkt så att säga men så är det inte, det är gruppen som plockat upp det och kopierat in det. Det kan man se om man går in på Ulfs fb och kollar för han har postat samma där dagen innan.

Men folk dök ju upp och skulle förminska problemet såklart. Bland annat de där från #jagärhär, de dök upp i massor

magnus-dennert-jagc3a4rhc3a4r

Dennert ovan är en av skaparna av gruppen tillsammans med sin fru. Och tro inte att de är olika för det är de inte. Bara så man vet vilken typ av folk som håller till där.

Men det dök ju upp massor av folk som skulle förminska som sagt, här nedan kommer några av dem. De kommer inte i kronologisk ordning eller nåt men om en kommentar är svar på en annan så kommer den direkt efter.

polisen-har-ordet1

Ja gå gärna in och kolla, jag kikade ca en vecka tillbaka och hittade då inget i alla fall. Så det där med källkritik och fakta är inte så viktigt utan verkar mest vara predikan för lärjungar, för att visa att man tillhör rätt grupp. Och vi vet att #duärdär, vi ser det.

polisen-har-ordet2

Som sagt, man kan kolla själv om man vill…

polisen-har-ordet3

#jagärhär-folket dyker upp titt som tätt.

polisen-har-ordet4

Gissar att hon svarar på någon annans kommentar som inte syns eller är borttagen.

polisen-har-ordet5

Han påstår väl inte att Migrationsverket har gjort någon studie? Däremot väldigt önskvärt att de gör en. Och en som inte förstår problemet…

polisen-har-ordet6

Nu vet ni det, om GW och Springare säger samma sak så är den ena en lögnare men inte den andra…

polisen-har-ordet7

Ett välkänt problem sen många år.

polisen-har-ordet8

polisen-har-ordet9

Ett välkänt problem sen länge…

polisen-har-ordet10

#jagäriTjeckoslavakien?

polisen-har-ordet11

JA! Anmäl allt man inte gillar! Där ser man ett TYDLIGT exempel på hur #jagärär håller på!

polisen-har-ordet12

polisen-har-ordet13

Han finns på facebook… Och återigen dyker Karina Andreasen upp.

polisen-har-ordet14

Han har lagt ut det på sin privata. Det är väl ändå det första man kollar? Och varför vill man veta var någon jobbar idag?

polisen-har-ordet15

Så om man enligt Mikael inte skriver perfekt så kan man inte vara utbildad polis? Man är en lågutbildad 25-åring? Vilket otroligt förakt för människor han har. Om Mikael får bestämma så finns inte ens några möjliga jobb för alla som kommit de senaste åren.

polisen-har-ordet17

Theresia har dykt flera gånger nu. Avsändaren är en som heter Ulf Lindhe, det står allra först och det är tydligt att han vill belysa ett problem som varit känt otroligt länge utan att något har hänt gissar jag?

polisen-har-ordet18

Katarina Andreasen dyker upp igen…

polisen-har-ordet19

polisen-har-ordet20

polisen-har-ordet21

polisen-har-ordet22

Och bara så man vet vilket folk det handlar om.

polisen-har-ordet23

polisen-har-ordet24

Samma person igen.

polisen-har-ordet25

Är det verkligen bara enkelbiljett det gäller? Kommer lite länkar i slutet.

polisen-har-ordet26

Ja, eller så träffade en mikrometeorit honom i huvudet just när han skulle berätta om begravningen så han glömde och sa semester istället?

polisen-har-ordet27

Alla drivs av skattepengar. Dvs andras pengar. Oavsett om #duärhär.

Detta var alltså några reaktioner på inlägget i gruppen, det finns många fler om man vill läsa. Men detta att det nästan bara är kvinnor som är igång och försöker förminska problemet, de verkar inte ens förstå att det är enormt stötande att söka asyl för att man är förföljd eller för att det är krig i hemlandet för att så fort man fått passet i hand åka ”hem” på semester. Enormt stötande!

Många försöker ju låta påskina att det knappt händer och att man inte får resa, eller som en del, jämföra med Tjeckien och såna som kommit från Finland! Så korkat! Men varför är det nästan bara kvinnor som går loss på sånt här? Är de mer empatiska eller mer lättlurade? Något av de båda måste det vara!

Tidigare om fenomenet.

Detta är ett välkänt problem sen länge tillbaka det här med resor till länderna man flytt från. De som tjatade om källor kunde ju testa att söka lite själva, TV4 hade ett klipp 2011 om irakier som reste hem på semester, det var skytteltrafik på flygplanen mellan Sverige och Irak. Klippet är så gammalt att det är borttaget nu tyvärr men man kan hitta länkar om det både här och där.

Andra länkar om det här

Folkbladet, alltså inte nån dödsnassesida, skriver om en semesterresa som man tvingade skattebetalarna att stå för, detta skrev de 2011.

 I Aftonbladet kunde man i juli 2014 läsa om tusen somalier från Sverige som var på semester och som var strandsatta i Somalia eftersom flygbolaget gått i konkurs. Samma år, 2014 alltså, så ansökte 4831 somalier om asyl i Sverige. Semester i samma land som massor med människor kom ifrån som sökte asyl i Sverige. Det går inte ihop! Man kan hålla på att leta efter halmstrån om man vill, som t ex ”säkra områden” osv men det funkar inte oavsett. Då är det dit de ska söka sig från början. Det inte bara luktar mygel, det stinker!

Från Malmö Airport går sex ofta fullbokade plan i veckan till Irak. Bland resenärerna finns irakier som beviljats uppehållstillstånd i Sverige därför att de riskerar att fängslas, torteras eller dödas i sitt hemland. Ändå kan dessa personer resa till Irak och ibland tillbringa månader där, enligt tv-kanalen.

Det ovan skrev Helsingborgs Dagblad 2011 om problemet med asylsökande som drog så fort det åtråvärda passet i handen. Det hänvisar till TV4-klippet som är borttaget. Sex fullbokade plan i veckan alltså… 2010 kom 1977 st asylansökningar från irakier och 2011 1633 st. Samtidigt som det gick 6 fullbokade plan i veckan till Irak…

Några exempel ovan bara eftersom det finns så många som säger att det bara är hittepå.

Det finns även de som säger att det inte går några flyg till t ex Irak eller Somalia från Sturup men om man kollar på Flygresor.se så finns massor av resor till Bagdad från Sturup men med byten. Samma med Somalia, det finns massor av resor dit.

I alla fall JAG tycker det är enormt stötande att säga att man flytt från ett land och söker asyl för att sen ganska snart åka på semester till det landet! Då har man inte flytt från något utan till. Sen KAN det vara så att situationen har förändrats dramatiskt, se t ex forna Jugoslavien, men om massor från ett land fortfarande söker asyl så är det någon som är fel om andra kan åka på semester till samma land!

Ett förslag, inför karens att besöka landet man säger sig ha flytt från. Det ska vara minst 10 år av lugn i landet innan en som flytt från landet till Sverige och fått asyl får besöka landet i ärende som inte är befogat i form av arbete eller liknande. Reser man ändå ska det svenska medborgarskapet omedelbart dras in.

Sen är det nog fler än jag som undrar hur de har råd att åka på semester till t ex Somalia, en enkel flygbiljett för 1 person kostar ca 11 500 per person från Sturup. Vad kostade det 2014, 10 000? Hela familjer flyger dit och med tanke på hur låg andelen somalier i jobb i Sverige är så undrar man ju vem som betalar? Jag har fan inte ens råd att åka till Öland…

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

12 kommentarer

 1. Peter

   /  02/28/2017

  Det finns alldeles för många svenska kvinnor som röstar emotionellt (”vi har råd att ta emot alla”) i stället för att rösta logiskt och rationellt (”vi skulle kunna hjälpa oerhört många fler människor på plats”). Addera kvinnors omhändertagande-gen och Stockholmssyndrom och framtiden ser riktigt mörk ut.

  Det ser, om möjligt, ännu värre ut bland unga flickor, men efter att ha studerat läroplanen med mera (man ska bland annat bekämpa den ”hemska, psykiska sjukdomen” islamofobi i skolan) så har jag insett att den svenska skolan är en kulturmarxistisk indoktrineringsanstalt i dag.

  Det finns dessutom några undersökningar om lärares politiska hemvist och här skördar både V och Mp stora framgångar, medan det ser mörkt ut för M. (SD behöver jag inte ens nämna, för här snackar vi snarare promille än procent …)

  Svara
  • Klimathotet

    /  02/28/2017

   Ju fler lättlurade som får kalasa på skattepengar, desto fortare kommer kraschen. Att föra ett faktabaserat samtal med dem är lönlöst. Det är bara hungerns kval som får dessa att skärpa sig, eller så väljer de att svälta ihjäl för sina åsikter. Skit samma vilket.

   Svara
 2. Frida Gustavlin

   /  02/28/2017

  Vilken pangidé. Kommer bli en riktig höjdarföreställning, tycker att de även borde läsa upp beviljade uppehållstillstånd, skulle kunna bli en riktig långkörare. Säg att vi tar de svenska tillstånd som beviljats/kommer beviljas för 2016, ca 80000 st, och att en vanlig show är ca två timmar, ett ärrende tar ca 60 sek att referera, så har de 666 föreställningar fixade, och om man i snitt kör två föreställningar per kväll så är det repertoaren för ett år för valfri scen.

  Det måste väl finnas massvis med queerfeministiska teatergrupper som är peppade på det här.

  Svara
 3. Efter alla dessa korkade ruggugglor är det en lisa för själen att lyssna på den rekorderliga, vackra Nina Drakfors:

  Svara
 4. MiT

   /  02/28/2017

  Svara
 5. MiT

   /  02/28/2017

  Invandrare får mer gräddfil till polishögskolan
  http://www.friatider.se/invandrare-f-r-mer-gr-ddfil-till-polish-gskolan

  Svara
 6. En annan

   /  02/28/2017

  Bloggen Invandring och mörkläggning beskrev det här kvinnliga fenomenet för ett tag sedan, kommer inte riktigt ihåg rubriken, men vill ändå rekommendera fler att besöka sidan, dom har inga rasistiska åsikter, en är professor i etnologi, den andra f.d. journalist.
  Det tråkiga är att CMSM aldrig låter ett proffs som etnologen faktisk är, får komma till tals i sina s.k. debatter om invandringsproblematiken, istället låter man hittepå-vetare breda ut sina floskler, brunsmeta alla som överhuvudtaget försöker påvisa problem.
  Att asyllagen finns är många gånger en sista räddningsplank för verkligt förföljda, inte en biljett för lyxlirare från tredje världen. som tankar på sitt konto från vita feta heterosexulla män som knappast vill se sina skattepengar finansiera sådana här resor.
  Till alla dessa selfiebegåvade kvinnor som facebookar ikapp varandra kan jag bara säga;SKÄMS,SKÄMS ÖGONEN UR ER ERA JÄVLA PATETISKA HYCKLARE.
  NÄR SKATTEKASSAN ÄR TOM KAN NI RITA ER I RUMPAN EFTER ETT NÄRLIGGANDE BB,ELLER AKUTVÅRD ÖVERHUVUDRAGET!
  Men det får man ju inte säga i mellanmjölkens land,

  Svara
 7. Tor

   /  02/28/2017

  OT;
  Slutade läsa Dagens Industri för de tog bort kommentarsfälten och dessutom ställde sig på massinvandrarnas sidas. Det komiska var att hela kommentarsfältet var rena rama nazister (SD). Vore intressant att se tappet som DI gjort när man dessutom har betalvägg.

  Tänkte jag skulle ge Veckans affärer en chans. Vad möter en då högs upp.
  ” Professorn: Trump kommer avsättas inom 100 dagar – Pence tar över”
  Asså jag trodde att tidningen skrevs för smarta killar och tjejer som tyckte om affärer.
  Trump är ju en super affärsman. Tror verkligen läsarna att han är galen?
  Ja det är klart. Både Bildt och Morgan J säjer ju att han är galen eller rökt på.

  Har inte tidningarna fattat att vinden vänt? Nu är det läge att prisa nationalistiska strömningar och sätta tillbaka kommentarerna.

  Svara
 8. jobbat några på flygplatser
  planen som går tex Somalia är chartrade spec för det ibland små udda flygbolag
  du måste se avgående flyg på varje flygplats för att kunna hitta dom
  biljetterna hittar du inte i ving butiken heller
  finns mycket pengar i detta med att flyga dessa turister
  (sas genom underbolag flög kristna kurder på spritresor till beirut från irak för några år sedan)

  Svara
 9. skrämmande å jag skäms

  Svara
 10. Bamse

   /  03/01/2017

  Tror en delförklaring är att skillnaden mellan intelligentast/dummast (gäller även störst/minst, snabbast/långsammast etc.) är betydligt mindre bland kvinnor än bland män. Som illustreras ungefär i mitten av denna video (se gärna hela dock, det är den värd):

  Vi kan väl anta att de kvinnor som blir feminister, värdegrundsprofeter med mera hör den korta ”svansen” av svagt begåvade individer.

  Svara
 1. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: