Neap… ÖSTERSUND menar jag!

I lilla Östersund kan man tro att en maffia styr genom en sorts beskyddarverksamhet, inga allvarliga problem ska bli offentliga. Eller ja, det är ju offentliga hemligheter men det låtsas man inte om.

Häromdagen skrev Jens Ganman på fb om simklubben som uppmanar tjejer att aldrig gå ensamma mellan t ex bassäng och omklädningsrum pga tafsande och andra övergrepp. Uppmaningen skedde i form av ett utskick, det var alltså inte en enskild som fick ett ryck bara utan det var från klubben.

Ingen i klubben verkar ha drabbats men man går inte ut med en sån här uppmaning utan att ha mer information, information som kanske inte är officiell, som polisanmälningar och liknande. Men de har garanterat mer info!

Del av Ganmans inlägg häromdagen.

Men så gick det en dag innan den maffialiknande verksamheten satte igång. Man satte press på simklubben genom olika kanaler

Del av Ganmans andra inlägg.

Hur har det gått till? Maff… Media kontaktar simklubben och andra som delat och gillat Ganmans inlägg på facebook och säger ungefär (eller menar så här i alla fall. Garanterat!):

Det var en fin inkomst du har här, visst vore det synd om det hände nåt med den? Du har visst lån på huset också, hur ska du kunna betala dem om det hände nåt med inkomsten? För vad tror du din arbetsgivare säger när vi blåser på om att du är en nazistrasistfascist? Det vill du väl inte? Tänk på vad dina barn säger när deras kompisar börjar kalla dem nazistrasistfasister…

Det finns INGEN annan anledning för en tidning att bearbeta folk på det vis som Ganman beskriver om syftet inte är att skrämma och hota. Kanske inte direkt och med ord som säger just det men det är ändå syftet. Och det är effektivt! En riktig lägervakt verkar den där Chefsideologen på Östersundsposten vara. En som skriker JAWOHL!!! högst av alla och ivrigt viftar med handen i luften när man söker frivilliga lägervakter.

Så, det som får simklubben att skicka ut en uppmaning/varning var alltså ingenting efter bearbetningen av maff… media i Östersund utan bara överdrivet enligt simklubben som skickade ut uppmaningen/varningen…

Media i Östersund bedriver alltså klassisk beskyddarverksamhet. Rätt öppet också. Helt otroligt! Men vi har sett det på fler ställen, Karlstad och Putte i Parken t ex. Samma beskyddarverksamhet där. Finns över hela landet. Så fort man kan misstänka att det handlar om något av de nya problemen, som enligt media har dykt upp i Sverige på senare år genom magi, så poppar lägervakterna upp i stram givakt med sina maffiametoder.

Man tror att det hjälper att leva på hoppet.

Det Nya Sverige handlar faktiskt också om Östersund.

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

39 kommentarer

 1. MartinA

   /  03/18/2017

  Jämtarna bör bränna ner badhuset. Det är orimligt att de skall tvingas underhålla en verksamhet som politiker och utlänningar i skön förening gjort oanvändbart för jämtarna.

  Svara
 2. MiT

   /  03/18/2017

  En krönika vars enda syfte är gba. ENDA syftet alltså. Av en som var med i den härliga gruppen som juridikprofessorn skapade. Ja, gruppen blev kapad rätt fort, sådana har en tendens att bli det. Men det är inte Springares fel på ett enda litet sätt. Men det skiter Klenell i för här ska smetas. Slår nästan SM i nazireferens…
  ”Hur jag satte mig för Springare”
  http://www.vf.se/kronikor/hur-jag-satte-mig-for-springare/

  Svara
  • G

    /  03/18/2017

   ”Men det är inte Springares fel på ett enda litet sätt.”

   Precis, inte hans fel på något sätt öht! Så jävla trött på alla typer av GBA när inga motargument finns att komma med, skäms ta mig fan!

   Svara
  • Pelle2

    /  03/18/2017

   Vänstertomten Klenell skulle däremot aldrig ha några negativa synpunkter på Afa eller Researchgruppens vänsterextremism. Har för mig att Klenell aktivt har stöttat åtminstone Researchgruppen.

   Svara
 3. Frida Gustavlin

   /  03/18/2017

  http://www.svt.se/nyheter/utrikes/erdogans-budskap-till-alla-turkar-i-europa-skaffa-fem-barn

  Erdogan uppmanar turkar i Europa att skaffa många barn, för att därigenom turkifiera kontinenten.

  Jag tycker att man verkligen kan ifrågasätta det här med dubbla medborgarskap. Vad är egentligen nyttan för ett land som Sverige? Visst, ansök om Svenskt medborgarskap, men då får du räkna med att endast vara Svensk medborgare. Om inte, så får du nöja dig med ett tillfälligt uppehållstillstånd med en begränsad tillgång till landets välfärdstjänster.

  /Frida

  Svara
  • G

    /  03/18/2017

   Svara
  • Jan

    /  03/18/2017

   Okej. Då kan vi, särskilt Tyskland, svara med samma medel. Repatriera alla turkar i Europa med dubbla medborgarskap omgående. Med tvångsmedel. Börja med de som inte kan försörja sig själva. Så kan de föda barn på turkiska statens bekostnad. Stäng gränsen till Turkiet. Tala klarspråk med Erdogan. Kan han hota, kan vi hota.

   Svara
  • Steerpike

    /  03/18/2017

   Tycker du verkligen det Frida. Det är starkt att tycka slikt….eller så kan man ju komma ut och säga att man är emot dubbla medborgarskap.

   Svara
  • Rikard

    /  03/18/2017

   Hej.

   Turkiet är där turkiska talas.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Ivar L

    /  03/19/2017

   Dubbla medborgarskap borde förbjudas. Särskilt när de är kopplade till rösträtt. Att folk som bor i landet A skall få rösta i landet B som de inte bott i på decennier är odemokratiskt.

   Svara
 4. Jens Ganman är ett geni!

  Svara
 5. G

   /  03/18/2017

  Alltså, man undrar ju hur (eller om) mediefolket tänker, de verkar ju aldrig skämmas för sitt ruttna och obehagliga beteende 😦 Tack Ganman och MiT som länkar till hans inlägg, det är både sorgligt och lite skrämmande, men samtidigt oerhört viktigt att följa med i den här utvecklingen.

  Med tanke på ämnet i Ganmans och MiT:s inlägg så postar jag dessa två läsvärda från föregående blogginlägg igen, läs hemskt gärna hela texterna.
  Paulina nämner att de Gröna i Tyskland t.o.m bad om ursäkt efter att direkt ha attackerat polisen med diverse anklagelser om rasism, en sån ursäkt skulle aldrig komma i Sverige.
  När jag läser ”med journalisters hjälp” i debattartikeln på N24, då tänker jag direkt på ”journalister” som den där Chefsideologen på Östersundsposten. Han verkar vara en av de absolut värsta godingarna i den ”goda” bubblan.

  ”Av Paulina Neuding

  Vad är kvinnors rörelsefrihet värd?
  Överslätande och uppgiven syn på sexuella övergrepp i offentligheten

  Sexuellt våld begås i alla samhällen och kulturer. Men massövergreppen i Köln på nyårsafton 2015 är en unik händelse i Europa i fredstid. Även på svenska badhus och musikfestivaler har kvinnor trakasserats sexuellt på ett sätt som inte tidigare förekommit. Paulina Neuding skriver om det nya våldets efterverkningar i debatten – och dess konsekvenser för kvinnors rörelsefrihet.”
  http://kvartal.se/artiklar/vad-ar-kvinnors-rorelsefrihet-vard

  ”I Sverige ökar osäkerheten men politiker och journalister fortsätter att ljuga

  Jag trodde jag lagt minnen från kriget bakom mig. Men det behövs inte mycket för att de ska bli levande. Det krävs inte särskilt mycket för att jag ska påminnas om mina tonår i krigets skugga.
  …[…]…
  I Sverige ökar brottslighet, sexuella ofredanden, trakasserier och våldtäkter men jag hör och ser hur svenska politiker med journalisters hjälp förnekar, blåljuger, mörkar och avfärdar denna växande kriminalitet som desinformation och påhitt.
  Allt oftare ser vi dem som kallar sig ledare för den humanitära stormakten Sverige ljuga öppet och oförskämt om de tilltagande problemen i samhället. Samtidigt avfärdas människors oro som överdriven.

  Arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson ljög och skrattade rakt i kameran under intervjun med BBC News när hon berättade att våldtäkter sjunker i Sverige. Det vred sig i magen på mig och minnena från Bosnien gjorde sig påminda. Igen.
  Sverige har inte bara drabbats av ökad brottslighet, utan även av en systematisk indoktrinering där mörkläggande, vinklade nyheter och hyckleri blivit en del av vår vardag. Folk uppfostras i hur de ska tänka, vad som är bäst för dem och inte.

  Sakta men säkert bryter man ner människor genom att styra dem med de mest effektiva vapen: Osäkerhet och rädslan. Om jag lever i ett demokratiskt samhälle som påstår sig värna om yttrandefrihet, jämställdhet och människors rättigheter, hur kommer det sig att jag ser dessa kränkas varje dag? Varför tystas sanning och fakta med ord som rasism och främlingsfientlighet?

  Man dömer ut populism och åsiktsdiktatur samtidigt som man själv bedriver det. Svenskar tar fred, frihet, demokrati och sekularism för givet.(Forts)”…
  http://nyheter24.se/debatt/878986-i-sverige-okar-osakerheten-men-politiker-och-journalister-fortsatter-att-ljuga
  http://archive.is/5Fhzw

  Svara
 6. G

   /  03/18/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/18/2017

   Ett stort tack till genusvetare och alla ni feministiska aktivister, bra jobbat. Snacka om lyckad hjärntvätt.

   /Frida

   Svara
 7. G

   /  03/18/2017

  Erik, snälla tänk på barnen, vad de varit med om i livet!

  Svara
 8. G

   /  03/18/2017

  ”is your baby racist”

  Svara
 9. G

   /  03/18/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/18/2017

   Kritik mot invandring = islamofob, rasist, populist etc etc etc
   Kritik mot israel = antisemit
   Helt vanlig man/kvinna = könsextremist

   Lycka till / Frida – certifierad islamofobisk antisemitisk könsextremist

   Svara
 10. G

   /  03/18/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/18/2017

   Och Lundgren får bara stöd av vänsterextrema Radikalfeminister.
   Vad är det för övrigt som får en man att stötta ett parti som pissar på allt en man är ?
   Är han masochist eller är han så desperat att få ligga att han tycker det är ok att bli pissad på ?

   Svara
   • MiT

     /  03/18/2017

    Jag tror han är ett troll helt enkelt, för mycket som pekar på det.

    Svara
 11. MiT

   /  03/18/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/18/2017

   Klockrent, viktig peppig vänstersamhällsinformation ska ju finnas på landets alla språk!

   Svara
  • G

    /  03/18/2017

   Alla våldtäktsmän googlar: 10 tips på hur jag inte våldtar.

   Svara
 12. MiT

   /  03/18/2017

  Svara
  • G

    /  03/18/2017

   ”Jag arbetar hårt mot rasism. Tror på allas lika värde.Lärare .Barn med speciella behov ligger mig särskilt varmt om hjärtat. Vill ha fred. Vill ej följas av SD.”

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/19/2017

    Låter snarare som att hon träffat en (1) polis, som är vän till en väns vän, som nu upphöjsts till vän, om det verkligen handlade om en vän så hade denna Tweet komit för flera år sedan, och hon hade vid fler tillfällen än hundra påtalat att alla poliser inte är onda – utan i själva verket brinnande socialister med ett bultande feministhjärta. Låt mig gissa, denna ytligt bekanta polis, om denne ens existerar, har stått ut med att lyssna på hennes frikyrkopredikan på temat feminism, artigt hummat hur rätt hon har, och artigt intygat att alla inom polisen inte alls är dödsknarkarnazister.

    Jag gissar dock att någon poliskompis inte existerar, kanske kanske handlar det om en civilanställd polis, men att det snarare är någon typ av metafeminsitisk nätaktivism med syftet att försöka locka fram dessa fiktiva polisfeminister från garderoberna.

    Svara
  • G

    /  03/18/2017

   Sorry Lisa, nu kan jag inte hålla mig längre…

   https://toklandet.wordpress.com/2016/07/18/kampa/

   Svara
 13. G

   /  03/18/2017

  Svara
 14. G

   /  03/18/2017

  ”Heberlein: Brott och straff – när ska vi utkräva ansvar?”
  https://ledarsidorna.se/2017/03/brott-och-straff-nar-ska-vi-utkrava-ansvar/

  Svara
 15. G

   /  03/18/2017

  Ygeman säger nej till SD:s krav om att utvisa jihadister med utländskt medborgarskap

  Svara
 16. Ibland blir jag så trött. NÄR ska vi införa hedersbrott som en kriminellkategori? Det är uppenbarligen något som inte passar in i de andra kategorierna.

  T behövde bland annat flytta pga ”hedersbrotten” – inte för att hon hade blivit utsatt, men för att alla runt henne rapporterade henne till hennes pappa. Vi hade T hemma hos oss ett bra tag och sedan kom henne och hennes pappa till dörren. Jag blockerade dörren för vad annars gör man? T lyckades ta sig genom bakdörren och fly, men fy fan. Vem kan bry sig om kvinnor och tillåta detta?

  Dags att göra en ändring.

  Svara
 17. Svenne

   /  03/18/2017

  OT: PJ Watson listar terrorattacker i Frankrike:

  Svara
 18. Svenne

   /  03/18/2017

  OT: Angry Foreigner censureras tydligen av skolor: (+tråden)

  Svara
 19. Rikard

   /  03/18/2017

  Hej.

  En liten invändning: ‘maffia’ är inte särskilt träffande.

  SA (Sturmabteilung) är betydligt närmare både åsikterna och metoderna.

  Eller mutawa’a [https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_religious_police].

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 20. Ivar L

   /  03/19/2017

  Ganman vänder sig mot att personer omedelbart drar in etnicitet eller kultur och det kan säkert kritiseras om det görs slarvigt. Men problemet är att vi vet att en hel del ”nyheter” i Sverige är kopplade till den senaste tidens invandring så eftersom han inte själv behagar gå vidare i frågan lämnar han den öppen för spekulation. Gissningsvis eftersom det hela HAR med personer med utomeuropeisk härkomst att göra. Hade det varit svenskar eller norrmän så hade han antagligen också skrivit det. Ganman må kritisera Östersundspostens chefsideolog för att denne försöker stämma i bäcken men Ganman själv går också runt en av de mest centrala aspekterna i frågan. OM det finns problem som HAR med ursprungsland att göra så är det CENTRALT för dem som har barn på badet eftersom den kunskapen hjälper till att undvika att drabbas. Det går inte att komma ifrån denna fråga längre, den måste upp på bordet.

  Svara
  • MiT

    /  03/19/2017

   Han kanske bara är less på att se kommentar efter kommentar som ser likadan ut?

   Svara
 1. Vad hände 2017? Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: