1 april varje dag del 38: Kriminalvården HBTQ-certifieras för att alla ska känna sig välkomna

RFSL.s blåståg rullar vidare genom Sverige. Nu är det Kriminalvårdens tur att bli blåsta på miljonbelopp av RFSL och har då fått några klistermärken och ett diplom gjort i Power Point för pengarna.

När ska det här tramset ta slut? Nu när man har börjat granska MUCF och deras jättepåsar med pengar som hamnar t ex hos islamister så kanske man kan kolla lite på sånt här också? Det man får för pengarna är alltså några klistermärken och ett diplom. Utbildningen består av att man ska bete sig civiliserat mot andra människor. Att bete sig som folk helt enkelt. Vilket de flesta garanterat redan gör. Detta betalar man alltså gigantiska summor för…

Och de här blåsningarna som RFSL gör är inte nog,  de suger även bidrag från både MUCF och Arvsfonden. Mångmiljonbelopp. Om de sen också får från kommuner och landsting vet jag inte.

Det är tidernas bästa scam de håller på med för inte nog med att det inte räcker att ”utbilda” en person utan alla måste ”utbildas”, de måste upprepa samma sak igen några år senare. Till ny jättekostnad. Och de som blir blåsta är helnöjda med att bli fetblåsta på miljoner och tycker det är alldeles fantastiskt…

– Det är ett långsiktigt arbete och vi måste implementera bit för bit. Vi märker redan att det gör skillnad i vardagen för personalutbildarna, säger Ellen Malmborg från arbetsgruppen.

Redan märkt skillnad. Undrar om det är samma skillnad på samma nivå som skolan som upptäckte det enorma problemet att de kallade det ”föräldrasamtal” när alla kanske inte har föräldrar utan kanske ”vårdnadshavare”…

– Vi kommer också att utse HBTQ-ombud som får till uppgift att vara ambassadörer inom myndigheten.

ROFLHBTQLOL+-ombud ska vara ambassadörer för myndigheten…

Bästa sortens scam, blåsa folk som älskar att bli blåsta så mycket att de jublar och längtar efter att bli blåsta igen! Skattepengar lämnar kriminalvårdens konto och trillar in på RFSL:s konto i stället.

Världens bästa affärsidé av RFSL: Skapa ett Blåståg som rullar genom landet!

HBTQ-certifierad skola

Blåståget rullar obekymrat vidare genom Sverige

Kriminalvården låter sig bli blåsta, landet blir mer och mer bisarrt!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

73 kommentarer

 1. Pelle2

   /  03/23/2017

  Helt sjukt att dom slösar bort våra skattepengar på sådan här skit.
  Hittar dom en halv promille av fångarna som identifierar sig som HBTQRSTUV-människor
  bland fångarna så är det otroligt förvånande.
  Skulle heller inte tro att särskilt många av vakterna tillhör dessa grupperingarna.
  Skulle vara kul att höra när dom frågar brottsliga Berra vilket kön hen identifierar sig som och talar om att dom inte vill köna hen 😉
  Om han inte skrattar ihjäl sig så slår han dom väl på käften för att dom tror att han är något annat än det han ser ut att vara.
  Kommer att tänka på scenen i Fawlty Towers när Manuel säger are you men till byggarbetarna 😉

  Svara
  • michael.

    /  03/23/2017

   Om man sett och hört Leif Axmyr så undrar man om det inte varit behjälpligt 🙂

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/23/2017

    ”Alla ska känna sig välkomna.”

    Kanske dags att skicka RFSL till Texas så att de kan HBTQ-cerifiera den elektriska stolen, så att alla känner sig välkomna.

    Svara
 2. Tappa inte tvålen!

  Svara
 3. Kalle

   /  03/23/2017

  Ja tänk om hbtqklmrsponp-tjuvarna skulle ta sin fängelsetid och gå någon annanstans, hur skulle det se ut?

  Svara
 4. Tor

   /  03/23/2017

  Av någon outgrundlig anledning hålls fångar av mans kön och fångar av kvinnokön separerade. En könsidentitet bestäms som bekant bara av sociologiska förhållande.
  Här har man en fantastisk chans att rätt till ens kön och avprogrammera.
  Kanske alla manliga fångar skulle tvingas bära rosa fångkläder?

  Däremot är det inte någon uppdelning vad det gäller plitarna. (Jag har jobbat som plit och då får man säga det. Jämför med svarta som få säga neger till varandra).
  Faktiskt ett problem att kvinnliga fångvårdare förälskar sig i förbrytarna. Vore mer logisk att bara anställa män.

  Sen blir det lite komiskt när man ska HBTQ:a fångvården.
  I brist på kvinnor har man försåt att män som inte är bögar ”blir det” när man inte har något annat.
  Majoriteten av fångarna är av utländsk härkomst – bland annat från muslimska länder där bögande ger dödsstraff. Ändå är det rätt vanligt säger mina källor just för att det inte finns några kvinnor att tillgå. Undrar hur det ser ut när de hamnar i fängelse, och kommer de att tycka HBTQ:andet är bra eller dåligt?
  Så många frågor!

  Svara
 5. Kristian

   /  03/23/2017

  Varför skall någon alls känna sig ”Välkommen” inom kriminalvården?

  Svara
 6. Dan

   /  03/23/2017

  Homolobbyn slår till igen med sin indoktrinering.

  Svara
 7. tycker det verkar som ett fruktansvärt straff att gå hbtq utbildning
  trodde inte tortyr var tillåtet i sverige

  Svara
 8. G

   /  03/23/2017

  Opinion Live SVT1 22:00…

  ”Kan poliser vara opinionsbildare? Apropå Peter Springares åsikter i sociala medier. Raset inom moderaterna – vad beror det på? Simon Härenstam hoppade av partiet på grund av SD-svängningen. Debatt med Ulf Adelsohn med flera.
  Programledare: Belinda Olsson.”

  Nu ses han som opinionsbildare också. Jag såg inte krönikorna av polisen i GT som en form av opinionsbildning när jag läste hennes texter.

  Svara
 9. Hur jävla svårt kan det vara att behandla alla lika? Oavsett kön, sexualitet eller annat?

  Newflash: arbetar du i kriminal”vården” (det är en helt annan rant) så kanske du måste ta hand om t. ex. våldtäktsmän. Eller pedofiler. Och du måste behandla dessa som vilka fångar som helst! Låter skitful eller hur?

  Däremot så kan man säga att man ska ha speciell behandling för våldtäktsmän. Och speciell behandling för pedofiler. Men detta innebär INVESTERINGAR dumhuvuden och ni slänger ni bort… nej jag ska vara snäll. Det lovade jag min mamma.

  Svara
  • Och då vill jag välja att kommentera – med transsexuella människor så finns det givetvis ett pikant problem. Men de ligger på promille-nivå. Och egentligen – homosexuella ligger kring 3-5%. Hur många är vi som begår brott som sätts i fängelse? Och sedan när har vi begärt att behandlas som annorlunda? Är det inte poängen med Pride – vi VILL behandlas lika?

   ARRRGH! Onödig utgift, onödig ogift! För ett jävla papper som är säkert utskrivet på ett billigt sådant.

   Svara
  • michael.

    /  03/23/2017

   Pedofiler är redan speciellt behandlade och särskiljs från andra och får sitta av straffet på egna anstalter(med terapi)eftersom om dom sitter på vanliga anstalter så blir dom misshandlade.

   Svara
 10. Jans

   /  03/23/2017

  Inom kriminalvården är man väl alltid såpass välkommen att de låser så man inte kommer ut?

  Svara
 11. MiT

   /  03/23/2017

  Svara
 12. Kristian

   /  03/23/2017

  Svara
 13. MiT

   /  03/23/2017

  Svara
 14. G

   /  03/23/2017

  Ang denna tweet jag postade igår…

  Rasist kanske inte bara gäller henne. Det är ju väl känt att twittrare ska ”ta ansvar för din svans” eller ”ta avstånd från din svans” enligt vissa gaphalsar på twitter. Jag såg att en twitterbio i hennes svans som hon retweetade tar det här med hudfärg till en helt annan nivå.

  Den här twitterbion jämfört med det som personen skriver till Idil som får kommentaren ”het” är lite underlig, eller är båda ingen ”äkta” muslimer?!?!?!…

  ”#BLM #BlackMuslimLifeMatter #DontTrustWhiteWomen #Africa #PrayForSomalia”.

  Alltså, man kan ju fråga sig vem som är vad här egentligen, då tydligen bara svarta muslimers liv spelar roll, för att inte tala om att man inte ska lita på vita kvinnor!!!
  Och samtidigt som Idil som jag antar följer ”religion of peace” klär hon sig på ett ”smutsigt” sätt som gör att hon får kommentarer som ”het” (på tal om bekräftelsebehov), och den kommentaren från en muslim, som inte litar på vita kvinnor, borde inte hora vara mer lämplig kommentar ? Eller kanske gäller bara det för vita muslimer ?

  Dessutom retweetar hon sånt här ang situationen i sitt hemland(?), den lilla flickan har säkert valt helt själv vad hon ska ha på sig, precis som Idil, inga ruttna lagar eller familjeheder bakom…

  Och så såg jag tweeten som MiT postade i förra blogginlägget. Man kan ju undra vad exempelvis Linnea tycker om att man inte ska lita på henne som vit kvinna.

  Svara
  • michael.

    /  03/23/2017

   Väldigt intressant att kvinnodominerade arbetsplatser är kraftigt överrepresenterat när det gäller psykisk ohälsa,skulle inte förvåna mig om det ofta handlar om utfrysning och skitsnackande om kollegor.

   Svara
  • Pelle2

    /  03/23/2017

   Nyrasister som Idil tillför ingenting till vårt samhälle.Om hon inte kan passa in här föreslår jag att hon flyttar till ett land med svart majoritet så att hon känner sig som hemma..

   Svara
 15. MiT

   /  03/23/2017

  ”Bakom kulisserna på M-krisen: Den interna kritiken växer”
  http://pejl.svt.se/m-krisen-bakom-kulisserna/

  Svara
  • Kristian

    /  03/23/2017

   Det blir stoff till flera bästsäljande memoarer …

   Svara
   • Hoppas M inte backar, men sparkar AKB. Man kan faktiskt inte vara en hoppetossa som partiledare! Eller man kan, men det ger horribla resultat.

    Svara
    • G

      /  03/24/2017

     Dubbla budskap fungerar inte. Skillnad på stollen Reinfeldt, han säger samma jävla utopiska skit i intervjuer idag som han gjorde när han var PL. Det kan man ge honom, han ÄR tydlig på det sättet, man vet var man har honom.

     Men AKB har ungefär kallat någon för rasist osv… X antal gånger, för att sedan vilja bjuda ut personen på middag.

     Reinfeldt verkar kunna något mer om porr än om nationalism….

     ”Nationalismen är det gift som mer än något annat har förgiftat den här kontinenten.” – Intervju i Dagens Nyheter, 2008.”

     ”Det finns ju grader i vad som är porr. Det finns – och detta är inget försök att säga att något av det är så väldigt bra – hårdporr som är väldigt förnedrande och annan porr som inte är det lika mycket. Sedan finns det någon slags lättporr-genre som är mer naket men inte så penetrerande. Haha, det låter som om jag är väldigt insatt och funderar mycket på det här.”
     https://sv.wikiquote.org/wiki/Fredrik_Reinfeldt

     Den här är ju rolig, med tanke på att väljarna är smartare än vad han tror och utvecklingen sedan 2009 när han sa följande talar för sig själv. 😛 (Också från länken ovan.)

     ”Sverigedemokraterna ska inte ha onödigt mycket medialt utrymme där de ständigt görs spelteoretiskt intressanta. Det riskerar att leda till att väljare agerar smart snarare än att de utgår ifrån regeringsalternativ.”

     Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) kommenterar opinionsinstitutet Sifos väljarbarometer för augusti månad 2009 – där Sverigedemokraterna med 4,2 procent för första gången någonsin hos detta institut blir vågmästare mellan de två politiska blocken – i Svenska Dagbladet den 23 augusti 2009.

     Svara
  • Pelle2

    /  03/23/2017

   Tror att AKB är körd.Hon har inga ledaregenskaper och har inget säljande politiskt budskap.Om M har någon som helst självbevarelsedrift borde dom sparka henne omgående.

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/24/2017

    Det som blir jobbigt är att det kommer bli ett jävla gnäll över att ”Moderaternas glastak och patriarkala strukturer inte tillät en stark kvinna som partiledare.”

    Svara
 16. G

   /  03/23/2017

  ”Efter vegankritiken – nu backar kommunen”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/stopp-av-veganmat-uppror-elever

  Svara
 17. G

   /  03/23/2017

  Från Vem vet mest i SVT med Rickard.

  En yngre tjej fick frågan i vilket land GP:s ledarskribent Alice Teodorescu är född, tjejen svarade Ukraina.

  En äldre man fick frågan i vilket parti Amanda Lind valdes till partisekreterare 2016, tystnad…Miljöpartiet förklarade Rickard. Mannen sa: ”jag fick inte riktigt till det”. Då sa Rickard: ”det gäller många miljöpartister också” och folk skrattade i studion 😀

  Svara
 18. MiT

   /  03/23/2017

  Svara
 19. G

   /  03/23/2017

  ”Rättspsyk för mord i Alvesta

  Den 18-årige man som greps efter knivmordet på en 46-årig man på ett kommunalt utbildningscenter för vuxna i Alvesta i november i fjol döms till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

  Växjö tingsrätt dömer också mannen till utvisning utan rätt att någonsin återvända till Sverige.”
  http://www.sydsvenskan.se/2017-03-23/rattspsyk-for-mord-i-alvesta

  ”Det var den 16 november förra året som 18-åringen tog med sig en kniv till vuxenskolan i Alvesta med avsikt att attackera en 46-årig elev på skolan. Attacken skedde i skolans uppehållsrum där ett knivhugg utdelades som ledde till att 46-åringen senare avled på sjukhuset av sina skador.

  Drygt en timme efter dådet greps 18-åringen som under rättegången berättat att han hade en konflikt med målsäganden och var arg.”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/18-aringen-doms-till-vard-for-skolmordet-i-alvesta

  Svara
 20. Peter Springare har VÄRLDENS Örebroisk dialekt och detta uppskattas inte av Sveriges befolkning. Tur för Aftonbladet, typ.

  Jag har arbetat bort gnällbältiskan, men jag hamnar i den ibland och låter som Maria Montazami.

  Svara
 21. HON DROG UPP OJ-SIMPSON RÄTTEGÅNGEN.

  Denna person.

  Svara
 22. ”SORANS KRIG” – ja gå och kriga.

  Varför är detta en serie? Och nu – kvinnorna som slågits mot IS! SVT är något bisarrt.

  Svara
 23. MiT

   /  03/23/2017

  För att göra den MER radikal alltså…

  Svara
 24. MiT

   /  03/23/2017

  Svara
 25. Svenne

   /  03/24/2017

  Thomas Engström – Farväl till kultursidan:

  Svara
 26. Jan

   /  03/24/2017

  Ojsan Klantwell orerar om ensamvargar. Förmodligen för att relativisera muslimsk terrorism . Den brittiska polisen har gripit ytterligare åtta misstänkta. Uppenbarligen har det gått Ojsan helt förbi…
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/M0k6R/sapo-den-ensamme-terroristen-ar-farligast

  Svara
 27. Jan

   /  03/24/2017

  Problemet för AKB är att Annie Lööf bräcker henne i toknyliberalism samt att hon också förlorar ”värdegrundsmoderaterna” till Lööf. Sålunda har hon ingen annan position än SD-ankare. Dessutom tycker inte ens borgare att hon gör ett gott intryck i TV. Hennes förmåga att inte svara på frågor är oöverträffad (nåja, Bosse Ringholm och Maud Olofsson behärskade den konsten också…).

  Svara
 28. Jan

   /  03/24/2017

  Nyliberalen Mattias Svensson kappvänder om invandringen och får beröm för det av Expressens Patrik Kronqvist. Rätt logiskt då hela Expressens ledarredaktion också har kappvänt i frågan…
  http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/att-vaga-andra-asikt-ar-ett-tecken-pa-styrka/

  Svara
 29. Pelle2

   /  03/24/2017

  OT:
  Kärringen Schyman intervjuas av Dn med anledning av att Fi nu skall ha två partiledare.
  Den nya partiledaren blir naturligtvis den rasifierade kvinnan Victoria Kawesa.
  Ett sant identitetspolitiskt grepp.Hon framhåller självklart vikten av hennes svarta hud för den är ju naturligtvis nödvändig för att andra rasifierade skall känna sig representerade.
  Sedan svamlar Schyman om att det inte behövs något försvar och att hon vill öppna gränserna.
  Hon säger bl.a följande:
  ” Tvångsavvisningar ska stoppas liksom utvisning av dömda brottslingar. En generell flyktingamnesti ska utfärdas och papperslösa erbjudas försörjningsstöd.”

  Vilket drömsamhälle idioten vill bygga…

  Hennes svar på hur det skall finansieras är naturligtvis i sann kommunistisk anda att höja skatten.

  Blir det 100% som skall dras in denna gången för att äntligen nå upp till den kommunistiska drömmen att ingen utom staten skall äga någonting och att vi alla skall leva på allmosor från staten om vi besitter den rätta värdegrunden.
  Om du inte gör det skall du väl interneras i läger och slutligen avrättas om du är obotlig….
  Maken till otäck och världsfrånvänd människa får man leta efter.
  Man måste verkligen ifrågasätta rösträtten för dom som är så jävla korkade att dom röstar på FI..

  Svara
  • Pelle2

    /  03/24/2017

   Citaten kom förr övrigt från en artikel bakom betalvägg i DN:
   Skulle ha varit intressant om DN hade frågat Schyman hur mycket hon ville höja skatten och för vilka grupper. Redan hennes tidigare politik sas innebära att halva statsbudgeten skulle gå åt till genusdagis,sex timmars arbetsdag och höjda pensioner bl.a.
   Om vi då vill bevara övriga delar av vårt välfärdssamhälle och dessutom ta emot alla som vill flytta hit så måste vi väl alla betala i stort sett 100% av lönen för att försörja alla som vill flytta hit.
   Fast å andra sidan skulle väl vårt samhälle kollapsa inom en ganska snar framtid och då skulle väl ingen vilja fly hit heller för det skulle vara lika attraktivt att bo här som i Libyen,Somalia eller Syrien…

   Svara
   • Emanuel

     /  03/24/2017

    Man ska kunna läsa låsta DN-artiklar, genom att klicka på ”uppdatera” och sedan snabbt på ”stopp/avbryt”

    Svara
  • Jan

    /  03/24/2017

   Gudrun Schyman eller Fi har ingenting med kommunism att göra. Det finns inga värderingar från arbetarrörelsen överhuvudtaget i det partiet. Det är ett postindustriellt, liberalt allt-åt-alla-parti huvudsakligen grundat på identitetspolitiska idéer.

   Annie Lööf, Timbro och Svenskt Näringsliv eller AKB kan däremot påklistras epitetet kommunister. De vill nämligen att staten och skattebetalarna ska stå för driftskostnaderna och vinsterna i privata (förment privata) företag. På sätt och vis kan man säga att bröderna Wallenberg är Sveriges största kommunister. De vill att staten ska bekosta deras verksamhet.

   Svara
   • Kalle

     /  03/24/2017

    Om man med kommunism menar marxism så har du fel, hela det här tänket om ”utsatt grupp” kontra stor och diffus grupp av ”förtryckare/priviligierade” är tankegods som kommer från marxismen.
    Om du inte tror mig så kolla upp hegels herre-slav dialektik, där har vi roten till det onda.

    Svara
   • Pelle2

     /  03/24/2017

    Schymans vilja att beskatta folket till döds och att upprätta läger för de som inte delar hennes värdegrund,i hennes fall män, delar hon med kommunisterna.
    Hon vill ju också att dagis skall vara ”gratis”, dvs helt finansieras via skattsedeln,
    och att lagstifta om sex timmars arbetsdag. Inget av detta kan sägas vara liberalt utan däremot väl i linje med en socialistisk eller kommunistisk politik.

    Att kalla det liberalt att ha en allt åt alla politik är ju också en osanning. Är det några som vill ha ett kravlöst allt åt alla samhälle så är det ju socialisterna. Liberalerna vill ju mera ha ett samhälle med minimal inblandning av politikerna.

    Hennes liberala sida handlar enbart om att hon vill öppna våra gränser på vid gavel men det handlar väl mest om att hon, precis som MP och i någon mån S, vill importera röstboskap..
    I Annie Lööfs fall handlar det mera om en tokliberal ide´om att folk skall
    kunna flytta hur som helst. möjligen parat med ett godhetstänk.

    Att kalla Annie Lööf och AKB för kommunister när dom vill privatisera skola och omsorg är ju däremot befängt. Om de hade varit kommunister hade de inte velat ha något annat än statlig eller möjligen kommunal verksamhet inom dom områdena eller helst inte inom något område överhuvudtaget.

    Att Wallenberg skulle stå och falla med att dom kan verka inom skola och omsorg är ju också befängt.Däremot ser dom ju naturligtvis en intäktsmöjlighet i detta.

    I fallet med privatisering av skola och omsorg handlar det enbart om att du avskyr företeelsen att du vill smeta kommunism på dom som stödjer det.
    Du får gärna vara emot dom företeelserna men kan du inte hitta bättre argument än att kalla det för kommunism så har du inte mycket att komma med..

    Svara
  • Kristian

    /  03/24/2017

   Varje gång någon säger ”höj skatten” vill jag fråga ”på vem?”
   Hur länge fungerar det?

   Tyvärr är svaret på den sista frågan ”till nästa val, vilket är tillräckligt”. Lite deprimerande är det.

   Svara
 30. MiT

   /  03/24/2017

  Svara
 31. MiT

   /  03/24/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/24/2017

   Och alla de som journalisterna brunsmetar säger aldrig mera prata med en ohederlig ”journalist” som egentligen är en förklädd politiker som vill tvinga på allmänheten deras personliga ideologier…

   Svara
 32. Jonas

   /  03/24/2017

  Och när jag vaknade i morse så fick jag höra att men kan åka skridskor i helvetet och att man hyllar Timo i Aftonbladet 😮

  http://www.aftonbladet.se/a/dABpA

  Svara
  • Kristian

    /  03/24/2017

   ”Sanandaji hade kunnat förtydliga att detsamma sannolikt gäller många som fått en fristad här, om man betänker alternativen.”

   Ja, och den som vinner lotteri har mer pengar än den som svälter i Afrika. För hundra år sedan.

   Svara
 33. Jan

   /  03/24/2017

  Smart idé av Moderaterna. Att sälja ut namnen på tunnelbanestationer till marknaden. Varför inte sälja ut sitt eget parti till marknaden? SEB eller Mammon själv kanske är intresserade? Då fick man sig en hacka. Och det är väl det tillvaron går ut på? Att sälja ut allt man kan till högstbjudande. Även om det är fan själv?
  http://www.aftonbladet.se/kultur/a/raJ3a/nu-borde-moderaterna-ocksa-byta-namn

  Svara
 34. Jan

   /  03/24/2017

  Den som lyssnar på Eva Franchell för råd i säkerhetsfrågor är nog illa ute. Det där är varje person kapabel att bedöma själv, Eva.
  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/blbeg/var-inte-radd-for-att-aka-till-london

  Svara
 35. Svenne

   /  03/24/2017

  Standardprotokollet… #satir

  Svara
 1. HBTQ-certifierad död | WTF?
 2. Vad hände 2017? Del 2 | WTF?
 3. HBTQ-certifierade öppna förskolor i Uppsala | WTF?
 4. Påminnelse inför valet: Del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: