Förbannade apspel!

Är rätt less på det apspel som utspelar sig snart nog varje dag, främst bland olika partier. Svensk politik ruttnar inifrån! Verkar mest bara vara karriärister kvar.

ALLA partier hade chansen att bli hjältar efter valet 2014 men man valde att inte bli det.

I stället för att agera för Sveriges bästa så började det förbannade apspel som pågår än idag! Det som var en fördel gentemot sina egna innan valet blev nu en belastning i stället. Jag pratar om positioneringen gentemot SD såklart. Innan valet var man så uppskruvade av sin egen förträfflighet att man inte drog sig för någonting i sin iver att inte vara SD.

Efter valet började problemen omgående. I stället för att göra sitt jobb, att verka för Sveriges bästa, så började man omedelbart att verka för vad man trodde vara sitt eget bästa. Under samma rus skapat av bilden av sin egen förträfflighet som man gått på under ett par år, medan man ignorerade missnöjet runt om i Sverige, så skapade man DÖ. Allt för att hålla borta det där missnöjet som störde självbilden. Man låtsades inte om missnöjet som växte utan det viktigaste var att säkra karriären åt sig själv.

Apspelet var i full gång. Alla låtsades som om inte Det Stora Missnöjet fanns. Man hade från alla partier under ett par år varit så ivriga att visa sig vara mest renläriga i sina attacker på SD att man nu efter valet satt med enda möjligheten att fortsätta trots att det innebar att SD bara växte och växte samtidigt som Sverige skenade på mot bergväggen.

Nu får partierna betala priset för att de var berusade av sin egen förträfflighet så länge. Deras uppskruvade tonläge mot SD är i princip omöjligt att släppa utan att framstå som lismare enbart besatta av makt och egen karriär.

Och så har det rullat på under ca 2,5 år nu! Skäms ni inte? Kolla runt vad fan som håller på att hända med Sverige medan ni leker apor? Det håller för fan på att explodera! Det sitter en julmustexpert från Röda Korset som ansvarig för arbetet mot ex jihadism och islamism i Sverige! Arbetet ligger under Kulturdepartementet och Miljöpartiet! Den förra var mest intresserad av att vänslas med livvakten, skriva intyg och röka mellan varven!

Vi ÖSER miljoner i bidrag över islamistorganisationer och andra galningar, media jagar privatpersoner för att hänga ut trots att de inte begått något brott, ministrar ljuger rakt ut i utländska (och svenska…) medier om allvarliga samhällsproblem, man försöker mörka att våldtäktsmän på skolor!!! går kvar och kan våldta igen, man ger skämtstraff till de som fällts för groteska brott, man anklagar alla svenskar för brott som utlänningar är skyldiga till genom att säga att vi minsann är likadana fast överrepresentationen bland de med utrikes bakgrund är enorm! Det är gruppvåldtäkter och överfall varje vecka, det är mängder av sexuella övergrepp på t ex badhus och man FÅR INTE ens porta de som begår dem! I media skyller div galna krönikörer dem på svenskar istället.

Det är stenkastning på poliser, brandmän och ambulanspersonal men det är lönlöst att gripa någon eftersom de kan promenera ut igen samma dag. Vi har ministrar som recenserar vad enskilda medborgare säger och tycker! Det är upplopp i förorter med bilbränder snart varje vecka, vi har minsann inga no go-zoner men när man ska bygga polishus i Rinkeby så får man inga anbud eftersom det är förenat med för stora risker. Man diskuterar t o m om man ska skjutsa poliserna till det nya polishuset som ingen vill bygga eftersom det är för farligt för dem att själva åka till arbetet!

Man ljuger om asylinvandrarnas utbildning, enligt media och politiker sen många år tillbaka är alla som kommer läkare och civilingenjörer. Minst. Eller ska bli det trots att de kanske är 25 år och analfabeter. Alla längtar till skolan. En skola i totalt förfall där det i bästa fall bara är kaos och i sämsta fall ett jävla kaos med överfall på lärare och elever som är helt respektlösa. Och våldtäkter. Som kanske inte ens rapporteras av skolan i rädsla för att vara rasister. Vi har två olika rättssystem där det ena, lite hårdare, är till för svenskar och det andra, lite mjukare, är till för utlänningar. Det räcker med att en utlänning säger att han är under 18 år så är det automatiskt mildare straff. Man får idag inte tvinga någon till en åldersbedömning. Den möjligheten att få lägre straff har inte en svensk.

Det finns massor av mera som är enorma problem i Sverige och alla är direkt kopplade till invandring och en direkt misslyckad invandrings- och asylpolitik sen massor av år tillbaka! Men man gör inget utan man bara fortsätter med sitt förbannade apspel!

Nu är det de allra nyaste moderaterna som är på tapeten igen, man diskuterar deras ras i opinionen i förhållande till C:s uppgång. Ja det är väl för fan självklart att en massa naiva miljöpartistiska utopister som Reinfeldt lockade till sig inte vill rösta på ett något mer realistiskt parti! Vad fan förväntar man sig? De är tillräckligt medvetna för att inse att Miljöpartiet är förlorat i och med islamismen som de gick all in på så de väljer det näst mest naiva partiet istället, Centern.

Centern kan glädja sig åt sina tillfälligt höga siffror men det är 1,5 års stenhård verklighet som pockar på uppmärksamheten fram till valet.

1,5 år av Lundsk verklighet väntar även Centerns glada 12% väljarstöd som de har just nu, Centern som vill ta in 30 miljoner asylinvandrare till Sverige. Ca 108 miljoner back bara på tre månader i Lund alltså. Jo, räknar man i budgeten med ett överskott på 72 miljoner och det på tre månader magiskt har förvandlats till ett underskott på 36 miljoner så är det ca 108 miljoner back. På tre månader.

1,5 år av nedlagda förlossningssjukhus, av bilförlossningar, av sjuksköterskebrist, av läkarbrist, av skolbrist, av lärarbrist, av bostadsbrist, av kriminalitet, av gruppvåldtäkter, av våldtäkter, av överfall, av sexuella övergrepp, av skolvåldtäkter, av överfall på lärare, av bilbränder, av knäande poliser, av åklagare som släpper ut alla så fort de satt sin fot i polishuset, av hånflinande 25-åringar som ljuger om åldern och då nästan slipper straff, av stenkastningar, av media som jagar privatpersoner, av misshandlar, av rån, av skjutningar, av upplopp osv osv osv osv. 1,5 år av att försöka skylla allt det på den vanliga hyggliga svensken ligger mellan Centerns ca 12% idag och 6% i valet 2018.

Idag satt alltså moderaterna i Gomorron Sverige och fortsatte med sitt jävla apspel! Man hade tagit dit de allra nyaste från Miljöraterna, den fd gruppledaren på Gotland som inte längre vill vara med i de allra nyaste Miljöraterna

Nu börjar de miljöpartister/socialdemokrater/vänsterpartister som lockades av Reinfeldt gnissla lite. Apspelet fortsätter, nu ska man tävla i vem som fortfarande kan bli mest rusig av att bete sig som om det fortfarande är 2013 och låtsas som om Det Stora Missnöjet inte ens finns och bara blir större och större. Men han känner sig nog god och fin inombords ett tag till i alla fall gissar jag.

Så där håller man på alltså, ett jävla apspel som man själv har startat för att man trodde det var bra just då. Nu kan man inte sluta eftersom det skulle se otroligt illa ut. Moderaterna försökte bjuda in SD med vänsterhanden samtidigt som man fortsatte ge lavetter med högerhanden. Batra själv har sagt att det hon ångrar är att hon inte kom med SD-utspelet tidigare. Ja, t ex i nov 2014 kanske?

Socialdemokraterna har också haft många chanser att vara vuxna sen valet men man föredrog att istället skapa #SverigeTillsammans, där man slog fast att Sverige inte har någon kultur och man sjöng Halleluja medan 100 000 asylsökare strömmade in i landet, man höll tal om att Sverige inte bygger murar för att bara 2 månader senare t o m vilja stänga Öresundsbron. Nu försöker man rädda alltihop genom att knäcka kommunerna i stället.

Nå, S har i alla fall gjort nödvändiga åtgärder. Men inte förrän man blivit tvungna av verkligheten. Och då har man varje gång gjort alldeles för lite så man har hela tiden sett till att det finns ännu mer problem, man har inte löst dem ordentligt när man haft chansen.

Till sist så får man inte glömma att de som är på bilden ovan, DÖ-folket, fortfarande är samma personer. De har hållit på med sitt apspel medan problemen i Sverige har förvärrats alltmer. De har inte brytt sig ett endaste dugg om Sverige. Det är fortfarande samma Folkp… ”Liberalerna” som hade Erik ”myten” Ullenhag som mässade på om hur bra allt var och hur många miljarder alla tjänade på asylinvandringen, det är fortfarande samma allra Nyaste Miljörater med Kinberg Batra i spetsen, det är samma Centern och Lööf som villa ta emot 30 miljoner asylsökande, det är samma Löfven som drog igång #SverigeTillsammans medan Sverige höll på att krocka med isberget, det är samma Miljöparti som imploderade av islamism förra våren och hade en bostadsminister som tillbringade mer tid i Turkiet än i Sverige. Det är dock inte samma Krisdemokrater då som nu. De enda som ändå inte deltagit i de tjattriga charaderna är Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna.

Men det ENDA som DÖ var till för var att säkra makten åt sig själva, Sverige sket man både tunt och brunt i! Man ville bara slippa ta sitt förbannade ansvar som politiker i ett svårt läge och då var det bekvämt att göra på det viset. Det var bekvämt att just då, fortfarande berusade av sin egen förträfflighet, skylla allt på SD. Sen har DÖ levt kvar i realiteten trots att den dog officiellt för rätt länge sedan.

Gissar att fd bostadsministern och resten av miljöpartisterna skyndade sig att boka solsemestern till Turkiet nu? Är ju det här massor av Miljöpartister vill ha?

Det är 1,5 år av brutal verklighet kvar fram till valet, en verklighet som kommer att tränga sig på allt hårdare.

Vad gör då politikerna? Jo, precis ALLT för att slippa ta sitt förbannade ansvar för den enda uppgiften de har: Att verka för Sveriges bästa å svenskarnas vägnar. Det är vad de har betalt för. Deras enda uppgift är att verka för Sveriges bästa på ett ansvarsfullt sätt men det enda de levererar är ett jävla apspel! De levererar apspel för över 60 000 kr i månaden för var och en istället för politik! Apspel är det enda vi får!

Vad tror man händer när man under massor av år satt andra länders medborgare före de svenska och ignorerat missnöjet? Tror man det kommer att bli Kumbaya samtidigt som problemen staplas på hög?

Fattar man inte att det kommer att explodera?

Så jävla less!

Samma tema, apspel alltså. Den här gången i SVT

Ena dagen sitter Annah i morgonsoffan i egenskap av flyktingaktivist och författare och får massor av gratisreklam för sin flyktingbok (som alldeles säkert är både gripande och sorglig med ledsamma människoöden, det tvivlar jag inte på!). Samtidigt som man kommer med lite politik mot att EU inte släpper in alla hur som helst från programledarna. Det är det enda alternativet som ”erbjuds” så att säga. Släppa in alla.

En annan dag sitter samma Annah i samma morgonsoffa, den här gången i egenskap av musikjournalist.

Det finns ett sätt att stoppa döden på Medelhavet. Om det verkligen är det primära alltså. Det räcker med att sprida ut att INGEN som kommer båtvägen har minsta lilla chans att få asyl någonstans i EU utan att man gör som Australien. Då kommer det inga båtvägen längre eftersom det inte lönar sig. Men jag gissar att det inte är ett alternativ för Annah och Gomorron Sverige utan vad de är ute efter är öppna gränser för alla oavsett och då är döden på Medelhavet ett utmärkt verktyg i kampen och inget annat.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

30 kommentarer

 1. Tor

   /  03/23/2017

  Kentucky USA stiftar ny lag om attacker på blåljuspersonal. Ska betraktas som hatbrott.

  Svara
 2. Tor

   /  03/23/2017

  På tal om din Hitler parodi och vår marinerade skola.
  Svenska barn placeras i uppfostringsanstalter från ca 1 års ålder.
  Från 1 till 12 år är det i princip 100% jämställt – alla lärare och ”pedagoger” är kvinnor.
  Vi vet att svenska kvinnor till större delen röstar vänster och miljöparti än män.
  När något går fel är det tycka synd om och känna med i stället för att peka med hela handen.

  Man kan bara konstatera att vänstern lyckades med sin plan! Ta över skola och föräldrars makt över barnen (samt press). Resultatet ser vi nu med totalt verklighetsfrämmande medborgare, med ett helt land som står med öppna armar och bjuder in sin egen undergång.
  Grattis! Ni vann!

  Svara
  • Tor

    /  03/23/2017

   Skolans ras började inte för 5 eller 10 år sedan. Redan på sjuttiotalet var flumskolan igång.
   Det vi ser idag är andra- och tredje generationen lärare där man är så hjärntvättad att man inte ser att man bedriver vänsterpolitik.

   Invandringens effekter på skolresultatet är inte heller något nytt. Skillnaden idag är att det är på bred front över hela landet.
   Som uppvuxen i en liten bruksort med jämnt flöde av invandrare från Finland kan jag konstatera att för stor del av befolkningen som inte är svenskar då blir det dåliga resultat i skolan. Ändå hade föräldrarna jobb på den tiden. Om jag mins rätt var det ca 30% invandrare och skolan var helt i kaos.

   (I övrigt inget ont om finnar! De flesta jobbade stenhårt och många med flera jobb.)

   Svara
   • Det går inte att undervisa i en klass där 30% är invandrare med annat språk oavsett varifrån de kommer.. Det går bra med en per klass (1).
    Idag ställer många finnar sitt barn från BB i kön till finska skolan fast där undervisar man även på svenska.

    Svara
   • Jag håller med om att till och med med finnar så fanns (finns!) en viss problematik. Mina morföräldrar kom därifrån, skapade en finlandssvenskförening och ett av de största problemen de tog upp var finnarna och deras alkoholism. Jag vill tro de gjorde skillnad, men ärligt talat – hur många parkbänksalkisar ser du som inte bryter starkt på finska? Jag kan notera att ingen av mina morföräldrar kunde riktig svenska eftersom de var från kring Kupio – min morfar lärde sig ordboken och njae….

    Sedan så har vi min mamma – hon utbildade aldrig sig. Hon höll sig till att sköta barn på olika sätt – barnmorska eller helt enkelt husmor hos familjer (barnvakt). Det var gångbart då (hon gick ut skolan när hon var 15)

    Min mamma är faktiskt inte svensk medborgare. 🙂

    Svara
   • Jan

     /  03/23/2017

    Din analys är ensidig och tendentiös. Det var ingen flumskola på 70-talet. Jag gick själv i den skolan och det var snarare tvärtom. Betyg i alla ämnen och läxor och prov mest hela tiden. Kraven var så höga att alla inte orkade med. Lärarna var, så gott som alla, kompetenta pedagoger.

    Förfallet började när politikerna började med sina populistiska utspel i slutet på 80-talet. Först började de trixa med betygsystemet, sedan kommunaliseringen, sedan degenereringen av lärarhögskolorna, sedan avknoppningar och privatiseringar. Lägg ovanpå det konsekvensen av massinvandringen och du har raset i PISA som ett brev på posten. På 70- och 80-talet låg Sverige högt i rankningen. Då hade vi en av världens bästa skolor.

    Din analys om att allt är vänsterns fel är heller inte sann. Högern bär samma skuld som vänstern här. Förfallet har skett under en tid då vi varvat höger- och vänsterregeringar. Under socialdemokratins långa regeringsinnehav fram till 1976 stod sig den svenska skolan väl i internationella jämförelser.

    Svara
    • Tror du har visst rätt där.

     Min mamma kan – vad man nu kallar – gymnasiematematik. Vi har definitivt slöat på våran studietakt och det är väl därför vissa påstår att vi är överutbildade trots att vi inte vet mer.

     Svara
    • Tor

      /  03/23/2017

     Ja du Jan.
     Jag började i skolan på 60- talet. I matten fick vi börja lära oss mängdlära. Ingen visste vad det var bra för.
     På 70- talet när jag gick på högstadiet var det en tydlig blandning av lärare. Dels den gamla stammen som bara gick och väntade på pension, och så de nya med sina ”fräscha” idéer.
     På 80- talet jobbade jag som lärare.
     Skolan är en väldigt trög organisation och när en förändring sker tar det lång tid att slå igenom i resultatet.
     Vi hade inte en av världens bästa skolor på 80-talet.
     Det är bara sånt ljug som vi matats med att vi är ”bäst”.

     Sen menar du på allvar att privatiseringen har påverkat resultaten negativt.
     Jag hävdar att det finns nog ingenting man skulle kunna göra för att få skolan att bli sämre!!!!

     Svara
     • Rikard

       /  03/23/2017

      Hej.

      Kan bara instämma med vad du skriver.

      Inger Enkvist har skrivit mycket kloka ord om den svenska skolan – från grundskolan till föräldrar som kräver utvecklingssamtal med universitetspersonal.

      Att träta om vilket parti eller vilken falang som bär störst skuld blir som att gräla om tvenne mordbrännare där den ene använder bensin och den andre fotogen; dock startades processen med grundskolans införande.

      Länk till en läsvärd genomgång:

      [http://kvartal.se/artiklar/nr-skolan-blomstrade]

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

 3. MiT

   /  03/23/2017

  Svara
 4. MiT

   /  03/23/2017

  Svara
  • Jan

    /  03/23/2017

   Sanningen är alltså ett brott mot värdgrunden. Om du inte ljuger så får du sparken av svenska kommuner. Tala om repression!

   Svara
 5. MiT

   /  03/23/2017

  ”Ali filmade när han våldtog flicka på skolgård”
  http://www.friatider.se/ali-filmade-n-r-han-v-ldtog-flicka-p-skolg-rd

  Svara
  • Ivar L

    /  03/23/2017

   Shit, det var tunga grejer. Way to go säger jag. Han slår ju huvudet precis på spiken när det gäller den falska historieskrivningen.

   Ingen risk att den FN-hearingen visas eller kommenteras i svensk media som ju älskar att gulla med Palestina och arabvärlden.

   Svara
   • Kristian

     /  03/23/2017

    Tänk vad stolta vi kan vara över att Sverige sitter med i säkerhetsrådet …

    Svara
    • Kristian

      /  03/23/2017

     Många godbitar från unwatch. Neuer nämner bland annat vår feministiska regering.

     Svara
 6. Jans

   /  03/23/2017

  Även UK släpper ut livsfarliga människor i samhället med resultatet att oskyldiga dör. Mördaren och terroristen Khalid Masood var känd av MI5 och hade redan begått en rad brott. Han är född i UK med Mellanösternpåbrå. Går sådär med integrationen även där uppenbarligen:
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/23/london-attack-seven-arrested-police-raid-properties-linked-islamist/

  Svara
  • Kristian

    /  03/23/2017

   Delar av Storbritannien ligger en bra bit före Sverige i denna utveckling. (Tio år? En generation?) Ständiga försök att ta över skolor etc.
   Motreaktionen har inte låtit vänta på sig: delar av BNP och EDL får SvP att framstå som hippies.

   Svara
   • Ivar L

     /  03/23/2017

    När det gäller jihadistisk terror är det nog emellertid graden av konkret militärt engagemang i Mellanöstern som spelar störst roll. Det är ju främst därför UK, Frankrike och Ryssland drabbas så mycket.

    Svara
 7. MiT

   /  03/23/2017

  Svara
 8. MiT

   /  03/23/2017

  ”Tänk om allt du vet om utbildning är fel?”
  http://skolvarlden.se/artiklar/tank-om-allt-du-vet-om-utbildning-ar-fel

  Svara
 9. MiT

   /  03/23/2017

  ”Olika beröring skapar tillgängliga flickor och aggressiva pojkar”
  http://skolvarlden.se/artiklar/beroring-skapar-tillgangliga-flickor-och-aggressiva-pojkar

  Svara
  • Jan

    /  03/23/2017

   C-uppsatsflickorna på våra flickuniversitet tror att pojkar tjänar på att bli avkönade av kvinnliga pedagoger. Tror de att beröringar och smekningar av kvinnliga lärare fungerar när pojkarna når puberteten?

   Svara
 10. Chrisse Rothberg

   /  03/23/2017

  testing

  Svara
 11. Chrisse Kadeby

   /  03/23/2017

  Jag läste din rubrik och första meningen och sedan skrollade jag ned till kommentarer. Kände att jag ORKAR INTE. Jag kommer så klart att läsa det sen. Som alltid, varje dag. Me n just nu tycker jag att det är väldigt väldigt, bara orkar inte. Jag läste just Anybody och jag är så glad att ni orkar. Hon orkade lyssna på Löfven och återgav det så jag fick en fniss-stund. Jag antar att du läser Anybodys place.

  Svara
 1. Vad är Moderaternas problem? | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 3 | WTF?
 3. Kvinnor och barn | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: