Trafikmaktordningen i Värnamo ska brytas med cyklar! Och kommunikationen ska granskas normkritiskt!

Medan identitetsidiotin försiktigt börja granskas lite lätt på ytan här och där så accelererar det i kommunerna i stället. Värnamo kommun har tydligen infiltrerats rätt hårt av genusfolk med sina maktordningar och gruppidentiteter där alla är sin grupp. De passar på att kladda när det är något som heter ”Agenda 2030” som jag gissar är något med miljö.

De hade gratisbio idag, Bikes vs Cars. Gissar att intresset inte var så dåligt som facebook-eventet visade dock. Men hur beskrev man filmen?

Som maktordningar mot varandra såklart! Man undrar om cykeln kan bryta trafikmaktordningen.

Men trafikmaktordning är såklart inte det enda när genusarmén drar fram på bred front, finns det skattepeng så finns det genushäng! Överallt där man kan gnida skattekronor sticker de fram sina giriga händer och greppar pengarna.

Man ska självklart granska sin kommunikation normkritiskt och till sin hjälp hyr man in Genusfotografen…

Jag tror inte ens att de ansvariga inom Värnamo kommun har en aning om vad ”granska kommunikationen normkritiskt” är för något eller vad det innebär. Jag tror inte de har en aning om vad ”normkritik” är för något. Jag tror inte de har en aning om att det man gör är att släppa in extremvänstern, som befinner sig så långt till vänster att Jonas Sjöstedt är ett högerspöke i jämförelse, att sätta sin prägel på något så viktigt som kommunikationen i kommunen.

De har köpt paketet med ”representation”, gruppidentitet och maktteorier med hull och hår utan att ha en aning. Hoppas jag. För vet de vad det handlar om men ändå köpt det så är de korkade. Eller så är de värre infiltrerade än vad någon kunnat ana.

Medan allt fler faktiskt får upp ögonen för galenskapen och både granskar och kritiserar den så accelererar Värnamo kommun upp den ännu mer. Och hyr in en genusfotograf för att granska kommunikationen normkritiskt…

Vill ni offra 50 min av ert liv på politikerutfrågning i Värnamo så finns klippet här. Det kanske är intressant, jag har inte lyssnat. Men jag gissar att det är det vanliga tugget om att t ex jämställdhet är att det ska vara 50/50 trots att de säkert normalt sett definierar det som lika rättigheter och skyldigheter. De tycker säkert att det är jätteorättvist både här och där och alldeles för dålig mångfald där mångfald för dem är hudfärg. Eller nåt sånt.

Vill ni kolla mer på vad agenda 2030 är för nåt så finns Värnamo kommuns sida.

Gissar att detta finns i varje kommun…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

113 kommentarer

 1. Jan

   /  03/24/2017

  Åtala Värnamo kommun. Skattebetalarnas pengar ska inte slösas bort så här lättsinnigt. Kommuner ska ej heller bedriva politisk propaganda. Vilket de dessvärre gör. De här samtalen om mångfald och rättvisa är uppstyrda på förhand. Inga kritiska röster får komma till tals.
  De flesta svenska kommuner är dysfunktionella. Alla ska öka i storlek, alla knyter marknadsavdelningar till sig. I praktiken, åtminstone utanför storstäderna, blir det arbetslösa flyktingar som står för befolkningsökningen. Det fungerar så länge staten betalar kalaset. Men vad händer sedan?

  Svara
 2. Senior

   /  03/24/2017

  Agenda 2030 är värre än så.
  Kommunistiskt världsstyre med FN och ”miljömål” och ”fattigdomsbekämpning” etc. som ursäkter för införandet. Den accelererande ”flykting”mottagning vi har i sverige torde vara en del av strategin….

  Läs igenom dessa uttallade mål:

  http://www.regeringen.se/regeringens-politik/globala-malen-och-agenda-2030/

  Svara
  • Senior

    /  03/24/2017

   ”Internationalen” i stor skala!

   Hoppas Trump lyckas hejda denna utveckling…. -Inser man vad Agenda 2030 är, och hur det smygs in våra liv, får man betydligt mer förståelse för Trumps agerande. Det är detta han försöker motarbeta.

   Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2017

   Jag kollade lite på det som stod på regeringens hemsida om agendan och det mesta på agendan kan jag definitivt ställa upp på.Att bekämpa fattigdom och ta hand om miljön t.ex tror jag att dom flesta av oss kan ställa upp på.
   Det är väl punkten jämställdhet som spårar ur som vanligt.Givetvis pratar dom bara om kvinnor och flickor för vi män är naturligtvis aldrig diskriminerade och behöver ingen hjälp.
   Men Värnamo kommun tar ju i ordentligt när dom lyckas koppla agendan till normkritisk kommunikation och trafikmaktordningar.
   Det är ju inte troligt att trafiken är något större problem i en liten stad som Värnamo.
   Om 30 bilar råkar befinna sig på samma plats samtidigt betraktar dom det väl som rusningstrafik 😉
   Är förmodligen inte särskilt otryggt att att sig fram till fots eller på cykel i den stan.

   Det är ju som sagt var ironiskt att dom med hjälp av Genusfotografen skall analysera representationen i kommunens bilder och så består deltagarna av i stort sett endast vita kvinnor. Men det är väl som vanligt inget problem för genusdårarna och identitetspolitikerna med en kvinnlig överrepresentation.
   För övrigt är det väl inte så konstigt om bilderna från kommunen med all sannolikhet består av vita män och kvinnor då dessa utgör majoriteten av kommunens invånare.

   Svara
   • ”Att bekämpa fattigdom och ta hand om miljön t.ex tror jag att dom flesta av oss kan ställa upp på”

    Ja, ytligt sett kan de flesta ställa upp på det. Men problemet är att det bara är fagra ord och egentligen handlar om att inför globalistisk diktatur. Att ”bekämpa fattigdom” innebär i praktiken att ta från medelklassen och ge till de fattiga och rika så att medelklassen förlorar makt. ”Ta hand om miljön” handlar om klimatalarmism och allt det för med sig (läs på anthropocene.live).

    Svara
    • Pelle2

      /  03/25/2017

     Nu är du väl ändå lite konspiratorisk 😉
     Att bekämpa fattigdom kan ju handla om sådant som att utbilda människor och att få igång infrastruktur,matförsörjning och annat.
     Att arbeta för att få ner utsläppsnivåer och att återanvända råvaror anser jag vara viktigt oavsett vad man anser om miljöns tillstånd idag.Det kan ju inte vara ett självändamål att förstöra miljön mer än nödvändigt.

     Råvarorna är inte oändliga och när jag t.ex ser bilder från Kina där människor går omkring med ansiktsmask pg.a av föroreningarna tycker inte jag att det är en önskvärd situation.

     Sedan gäller det ju att sätta in insatserna där det ger mest effekt. Om vi t.ex får ner användningen av kolkraft i Kina så kommer det påverka jordens miljö oerhört mycket mer än om vi gör något på marginalen av vår redan klimateffektiva energiframställning t.ex.

     Svara
     • Kristian

       /  03/25/2017

      Problemet är att formuleringarna ofta är vaga på ”åt alla efter behov”-nivå. Och så vet man vilka som får tolka dem.

     • icke-svensk

       /  03/26/2017

      Education to fight poverty.

      Not sure.. *thinks about genusfotografi*.

   • Senior

     /  03/25/2017

    ”Att bekämpa fattigdom och ta hand om miljön t.ex tror jag att dom flesta av oss kan ställa upp på”

    -Ja på den floskelnivån vill väl alla eftersträva detta, problemet är att det är ren och skär kommunism som är den valda strategin för att uppnå det, något som bevisligen misslyckats i samtliga fall man försökt.

    Svara
    • Pelle2

      /  03/25/2017

     Jag såg inte att dom beskrev metoderna för att uppnå målen utan det var ganska allmänna skrivningar.Därmed har har jag svårt att se något kommunistiskt i det.
     Det gör ju dock dokumentet ganska meningslöst. Har man inga metoder för hur man skall uppnå det man beskriver så handlar det ju mera om en ganska barnslig önskelista…

     Svara
 3. Rikard

   /  03/24/2017

  Hej.

  ‘Reclaim the Streets’-personerna har tagit plats i politiken.

  Å andra sidan så cyklar ändå de flesta på gångbanan, så jag har helt med på noterna med att utmana trafiknormer.

  Ropen skalla – bandvagnar åt alla!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 4. Hmmm, på genusfotografens bilder ser det inte speciellt normkritiskt ut. Var är alla rasifierade? Jag ser att där finns EN vit kränkt man, fruktansvärt. Varför släppte de in honom egentligen? Kunde han inte backat och lämnat sin plats åt en kvinna?

  Svara
 5. Tor

   /  03/25/2017

  Jag tolkar det som att kommunerna reagerar som det är med mode och stad/land.
  När ett modemärke blir populärt i Tjockholm så tar det något år att nå ut på landet. Sen kommer lantisar in till Fetholm och tycker de är coola, och Överviktsholmarna bara: Gu, de var ju för tre år sen.
  Kommunpolitikerna har inte fattat att vinden börjar vända. De spelar fortfarande enligt reglerna innan ”vi har varit naiva” hösten 2015.

  Svara
 6. Pelle2

   /  03/25/2017

  Man kan ju för övrigt undra hur kommunerna skall kunna motivera skattehöjningar när dom slänger bort miljonbelopp på identitetspolitik och extremfeminism.

  Svara
  • Ja, det enda ”positiva” man kan säga om när migrationskostnaderna rullar över på kommunerna är att det kommer att bli väldigt svårt att rättfärdiga tramsprojekt när man behöver höja skatten bara för att den allmänna välfärden ska hålla en någorlunda skälig nivå.

   Svara
  • Tor

    /  03/25/2017

   Man kan alltid motivera en skattehöjning.
   Det är ju för folkets bästa:)
   För att sen inte ”ställa grupp mot grupp” så gäller det att ha tillräckligt med pengar, och de rika kan alltid betala.

   Svara
 7. Pelle2

   /  03/25/2017

  OT:
  Anne Heberlein på Ledarsidorna skriver bra om det sjuka samhälle vi lever i där folk får sparken om de inte delar majoritetens syn på saker och ting.
  Hon exemplifierar med det kommunal bostadsbolaget i Hörbys VD som fick sparken för att han sa ”Om Sverige hade haft 50 miljoner etniska svenskar så hade det inte varit några bekymmer. Men vi är inte så många”, sade Odeberger apropos integrationen”.
  Det räckte för att få sparken. Han delade inte kommunens värdegrund menade kommunalrådet.
  Heberlein tog sig dessutom tid att läsa värdegrundsdokumentet och hittade inget som kommunalrådet kunde stödja sig på för att sparka vd,n.
  Om man läser det VD,n sa så hittar jag inget kontroversiellt och det borde inte kunna vara juridiskt hållbart att ge honom sparken för det han sa.Till och med regeringen säger ju att vi har problem med integrationen.
  För övrigt har ju ett värdegrundsdokument inte skit med juridik att göra. Skulle tro att ett sådant dokument måste vara oerhört slätstruket om alla skall köpa allt.
  Vad det handlar om är att man i vanlig ordning vill sopa alla problem som följer med en stor invandring under mattan tills de exploderar i ansiktet på godhetsapostlarna.
  https://ledarsidorna.se/2017/03/ann-heberlein-hall-tand-for-tunga/

  Svara
 8. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2017

   Helt sjukt.
   Människan tål inte kritik och vill nu ha rättssystemets hjälp att hantera hennes
   oförmåga att ta emot denna kritik.
   Åklagaren lade dock ner anmälan rakt av…

   Svara
  • Men herregud:

   ”– Skriverierna är ett hot mot det demokratiska samhället, skriver Susanne Meijer i polisanmälan.”

   Hur är att kritisera en politiker ett hot MOT demokratin? Snacka om att vissa människor har suttit på sina höga hästar och nu inte kan hantera att vem som helst faktiskt kan uttrycka sin åsikt om vad politikerna sysslar med.

   Svara
  • Det där handlar alltså om saker som hände INNAN den senaste skandalen, där hon sparkade en kommunal VD baserat på ‘brott mot värdegrunden’. Ann Heberlein har grävt i fallet och kommit fram till att det som VDn sa, inte strider mot någon enda punkt i kommunens nedskrivna värdegrund. Hörby kommuns värdegrund har för övrigt ingen text om ‘människors lika värde’ och det han sa står inte heller i strid mot en sån värdering ifall den skulle ha funnits. Han sparkades alltså baserat på rena lögner och Meijer borde rimligen jagas med blåslampa av både media och medborgare.

   https://ledarsidorna.se/2017/03/ann-heberlein-hall-tand-for-tunga/

   Svara
 9. Pelle2

   /  03/25/2017

  OT:
  Rebecca Weidmo Uvell listar alla skandaler inom Fackföreningsrörelsen och Socialdemokratin med anledningen av transportarbetarförbundets chefs skandalösa
  användande av fackets pengar.
  Det visar verkligen på de rörelsernas dubbelmoral och hyckleri när dom pratar om solidaritet och omsorg om de svaga …
  http://uvell.se/

  Svara
 10. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Klimathotet

    /  03/25/2017

   Stenskott i framrutan blev 1000.- i böter. Snuten silar mygg men sväljer kamelfarmer.

   Svara
 11. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2017

   Är ju ironiskt att MP skriver under på det uttalandet med tanke på att dom släppte in islamisten Kaplan i regeringen och att dom har Bah Kuhnke som ansvarig för arbetet mot extremism som inte vet något om området ,inte ens är intresserad av det eller egentligen av identitetspolitiska skäl inte vill bekämpa det.
   Wallström verkar heller inte ha något emot vänsterextremister om man läser hennes uttalande.Men om hon var emot vänsterextremister skulle hon ju å andra sidan inte kunna samarbeta med V och MP…

   Svara
  • Nilsson

    /  03/25/2017

   Släppa in fundamentalister är ju exakt vad S för tro och solidaritet och MP gör?
   Anser/inser de att de leker med elden?

   Svara
  • Rikard

    /  03/25/2017

   Hej.

   Menar avsändarna av kampanjen inte sig själva?

   Bägge partierna ärt ju, i socialdemokraternas fall dessutom sedan starten, tillhåll och drivhus för extremister, rasbiologer och folkmordsförnekare.

   Dessutom är skogsbränder nödvändiga för bibehållen artrikedom, eller mångkultur, i skogen, så metaforen är en riktig Nilfisk.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Svenne

    /  03/25/2017

   @HenrikSundstrom påminner om regeringens bortglömda exminister…

   Svara
 12. Genusfotografen är bara en misslyckad fotograf som lyckades inse att han kunde få jobb, inte baserat på kvalitet, för det har hans bilder inte, utan på idiotin han säljer med bilderna… normkritik, vipps så får inkompetent fotograf uppdrag, han är en dålig fotograf…

  Svara
  • Kristian

    /  03/25/2017

   Som alla konstnärliga yrken behövs en gimmick för den som vill överleva som frilans. Det tekniska blir allt lättare att lära sig. (Finns den några andra gamlingar som minns hur det var att hålla på med ljusmätare?)

   Som i skämtet:
   – Vad är det för skillnad mellan en fotograf och en stor pizza?
   – Pizzan håller familjen mätt i flera timmar.

   Svara
   • Tor

     /  03/25/2017

    Yes, handhållen ljusmätare och engångsblixt.
    Hälsningar från dinosaurie klubben

    Svara
    • Kristian

      /  03/25/2017

     Hehe. Kub- eller pelarmodell? Vad de nu hette, de där lyxversionerna med fler än fyra blixtar.

     Hade tänkt säga att manuell fokusinställning bara är trams jämfört med att räkna ut slutartid etc manuellt, men med mellanringar istället för macro fick jag alltid flytta kameran. Hittade aldrig rätt med fokus.

     Svara
     • Tor

       /  03/25/2017

      Det gäller att ”hålla fokus”.
      Att fota förr var som att jaga björn med spjut.
      Idag är mobilena så förbannat bra så alla tror de är fotografer.
      Har man inte stått i en kolsvart matkällare och handladdat svartvit film i egna kassetter har man aldrig fotat……

      Blixt men en blixt med ett metall paraply som man fällde ut.
      Flera blixtar – HA
      🙂

   • Yes, ljusmätare och engångsblixt, 2 trästativ, 3 manuella kameror med film och en massa bråte från den gamla goda tiden.

    Svara
 13. Lite mer perspektiv om ledarskribenten som dömts till fängelse för bland annat rattfylla (efter Almedalen 2016!) och grovt hemfridsbrott där han spottade ur sig rasistiska uttalanden:

  https://mediebruset.nu/2017/03/kand-ledarskribent-domd-till-fangelse-knapptyst-bland-medier/

  Roligt att de hänger ut någon pensionär som möjligtvis kan anklagas ha rättshaveristiska tendenser, men tystnaden i både den vanliga pressen och branschpressen är bedövanda. :-S

  Svara
 14. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
 15. MiT

   /  03/25/2017

  In och läs om en av vicerektorerna på KTH…
  Den som skrivit ihop hela porträttet är en av svenska twitters genom tidernas otrevligaste
  ”Porträttet: Pionjär som mött motstånd”
  http://www.genus.se/nyhet/portrattet-pionjar-som-mott-motstand/

  Svara
  • Kristian

    /  03/25/2017

   Nu skall man inte vara elak om hur folk ser ut, men det kan inte bara vara jag som kommer att tänka på Attack of the Clones?

   Svara
   • The Perfect Man

     /  03/26/2017

    Om Tuan We hade varit en Trekkie… (Notera klädseln)

    Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2017

   Som vanligt skyller hon allt på dom berömda strukturerna som förtrycker de stackars kvinnorna. Det konstiga är dock att bl.a hon själv har lyckats ta sig till en hög position trots att kvinnorna är så förtryckta.
   Är just hon inte påverkad av strukturerna och är t.ex alla de kvinnliga företags- och partiledarna unika undantag som inte påverkas av strukturerna ?
   Måste vara väldigt veka strukturer som inte lyckas hålla tillbaka alla kvinnorna..

   Men det brukar ju vara så med genustomtarna att när man frågar om dom känner sig förtryckta så gör dom inte det utan det är alltid de andra kvinnorna.

   Sedan undrar jag hur hon förklarar att de allra flesta män inte heller har någon maktposition ?
   Varför skulle vi ställa upp på strukturerna som håller oss tillbaka och varför är vi inte alla feminister om de flesta av oss män nu är så förtryckta att vi inte har någon makt ?

   Men naturligtvis gör hon som feministerna brukar att hon tittar på de få män som sitter på maktpositioner och applicerar det på hela manligheten.
   Däremot skulle hon aldrig få för sig att problematisera de få kvinnliga makthavarna eller dra lärdomar av vad dom har gjort för att komma dit dom har kommit.Då är det betydligt bekvämare att klaga på strukturerna och kräva positiv särbehandling av kvinnor.

   Svara
  • Motkraft

    /  03/25/2017

   – Där fanns en stark kultur av medel- och överklass. Och det var väldigt etniskt svenskt.

   – Jag tycker det är viktigt att ha ett liv. Jag har en familj, ett hus på Gotland och vandrar i naturen och lyssnar på musik. Jag dansar, jag går på teater, och försöker ofta se på film.

   Hus på Gotland fröken överklass, ha ha ha…. 🙂

   Svara
 16. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Kristian

    /  03/25/2017

   Varför får kulturnissar ha åsikter om rikets säkerhet?

   ”Nej, den här bron kan inte byggas, ni har inte pratat med tillräckligt många professionella flatulister.”

   Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2017

   Spiritus mundi anklagar studien kring Muslimska brödraskapet i Sverige, som MSB tog fram,för att innehålla grova konspirationsteorier. Trots det skriver dom inte med en rad om vad de anser vara fel eller grova konspirationsteorier utan vi skall tro dom på deras ord.
   Naturligtvis får man inte framföra någon som helst kritik mot islam eller islamisterna för då är man rasist eller islamofob.
   Jag googlade lite på nätet om Spiritus Mundi och något av det första som dök upp var att Malmö stad hotade att polisanmäla dom för ett projekt mot extremism som dom var med i.
   Under tre år hittade dom inte en enda person som riskerade att radikaliseras inom islam.
   Däremot hittade dom en kurdisk yngling som tänkte åka iväg för att strida mot IS.
   Detta i en stad som pekas ut som en av de värsta i Sverige vad gäller radikalisering av muslimer.
   Sedan ser jag att islamistkramarna inom MUCF var med och finansierade fiaskoprojektet.
   Får verkligen hoppas att MSB kastade Spiritus Mundis skrivelse i papperskorgen där den hör hemma..
   http://www.sydsvenskan.se/2017-02-01/malmos-kommunalrad-hotar-polisanmala-projekt-mot-extremism

   Svara
 17. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2017

   Nyrasisten och identitetspolitikern Kawesa visar sitt rätta ansikte med en gång. Kombinera den sjuka identitetspolitiken med den lika sjuka radikalfeminismen så får du en riktigt explosiv blandning.
   Fi var ett sjukt parti redan innan och inte lär det bli bättre nu med dåren Kawesa som partiledare.

   Svara
 18. Svenne

   /  03/25/2017

  Reaktioner… +tråden

  ”andre vice ordförande KDU Stockholm”

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/26/2017

   Klart Sebastian Krant (Ickebinär transperson (vilket är omöjligt)) från skattemjölkarna sverok dyker upp som ett brev på posten. Självklart har han uttalat sig om gaming tidigare och sitter mitt i Sarkeesians knä.

   Ännu en som borde ändra byline till ”del av problemet”.

   Svara
 19. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • PATRICK

    /  03/25/2017

   Om man inte visste bättre skulle man nästan kunna tro att t.ex. vissa kristna grupperingar handtrallar vid bara tanken om extrem religiösa uppfattning sprids lavinartat. islam (larvigt men kommer inte skriva det med åstor första bokstav.) idag har ju faktiskt mer gemensamt med gamla testamentet, vilken som är/var värre i jämförelse låter jag proffsen avgöra men båda är så fundamentalt efterblivna i sin riktiga form… Kanske är det för att dessa kristna önskar liknande läsning utav bibeltexter å la 2017? Undra kan man då i vart fall. Nu vet jag dock inte riktigt vad Spiritus Mundi ämnar åstadkomma, men i vart fall kan man oroa sig gravt över hur snabbt västvärlden är redo kasta bort alla ideal och rättigheter så att dessa islam trogna inte känner sig utstötta.

   Svara
 20. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Hypocrita

    /  03/25/2017

   En liten fråga, men vad är ”transvård”? Menar förslagsställaren att transpersoner kan vara sjuka på ett eget sätt?

   Svara
   • Kristian

     /  03/25/2017

    Självmordfrekvensen lär vara många gånger genomsnittet i resten av befolkningen – oavsett om man juridiskt eller fysiskt fått byta kön.

    Svara
    • Hypocrita

      /  03/26/2017

     Förvisso, vilket är tråkigt i sig.
     Men faktum kvarstår, vilken typ av vård transpersoner skall få som ingen annan skall kunna åtnjuta?

     Svara
   • Hypocrita

     /  03/26/2017

    Kanske det. Men ”vård som inte kan anstå”…. Räknas könskorrigering dit? Jag tvivlar starkt…

    Svara
  • Grodan Boll

    /  03/26/2017

   Pet peeve: hur kan man vara trans, om varje individs läggning är en (skapar en) statisk punkt på en regnbågsskala? Att vara trans och ickebinär borde, per definition, vara omöjligt.

   Svara
 21. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
 22. Ron (GB)

   /  03/25/2017

  På den övre bilden från Värnamo Kommuns normkritiska genusfotoprojekt räknar jag 8 kvinnor runt ett bord.

  På den nedre bilden ser man 2 kvinnor och 1 man (genusfotografen).

  10-1 …

  Svara
  • MiT

    /  03/25/2017

   Hehe, du tror väl inte att logik biter på dem? .-P

   Svara
  • Grodan Boll

    /  03/26/2017

   På sin höjd 10 – 0.5 , annars lär du kränka någon.

   Svara
 23. Men nu fixar det sig med allt vi oroar oss för som att bilen har brunnit under natten, kommunpengarna är slut eller i skolan pratas så många språk att svenskan är liksom avskaffad. ”Delegationen mot segregation” är Regeringens stora satsning. För 50 – 100 mille i året får vi ordning i landet.
  http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/03/regeringen-etablerar-en-delegation-mot-segregation/

  Klapp, klapp och pepp.

  Svara
 24. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Jan

    /  03/25/2017

   Skulle de ha svarar sanningsenligt så skulle det låtit så här: Vi tycker att alla människor är värda lika mycket. Men kvinnor är exceptionella och värda lite mer. Därför måste män stå tillbaka och lämna plats.

   Så här ser nog en feministisk pk-stege ut (sorterade efter värde):

   1) vita medelklasskvinnor med akademisk examen
   2) rasifierade kvinnor (dock bara från Asien, Sydamerika och Afrika)
   3) kvinnor med makt
   4) ensamkommande flyktingbarn
   5) invandrare från Mena
   6) muslimer i allmänhet
   7) alla inom kulturvänstern
   8) hen-kvinnor (med obestämbart kön)
   9) folkpartikvinnor
   10) terrorister
   11) kändiskvinnor med rätt åsikter
   12) hedersmördare
   13) handikappade kvinnor
   14) kvinnliga präster och biskopar
   15) batikhäxor
   —————————————————————————-
   137) judar
   150) etniskt vita medelålders män

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/25/2017

    F! Ett populistiskt parti baserat på misandri nära dig.

    Svara
  • Pelle2

    /  03/26/2017

   Det är väl lika bra att dom är ärliga och säger som det är. Dom hatar män och vill inte ha något med oss att göra mer än att vi skall betala skatt,göra alla smutsiga och farliga arbeten och ge dom möjlighet att föröka sig. För övrigt skall vi hålla oss borta..

   Svara
 25. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
 26. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Kristian

    /  03/25/2017

   Väntar på appen ”LookWhosWorking” som visar vem som gjort sitt jobb, levererat det de har lovat, sett till att kunder får det de vill …

   Fast det finns kanske redan. Utvärdering. Löneförhandling. Omdöme från kunder.

   Vad säger jag! De här människorna har inga jobb där de har ”kunder” eller behöver ”leverera”!

   Svara
  • Pelle2

    /  03/26/2017

   Dom verkar förutsätta att alla har lika mycket att säga i alla ämnen och det viktigaste är att alla får lika mycket taltid och inte vad man åstadkommer. Vilken jävla lekstuga !

   Svara
 27. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
 28. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
  • Jan

    /  03/25/2017

   Oförklarade? Lönen sätts på marknaden. Allrahelst för karriärister. Lärde de inte ut det på ekonom- och juristlinjen? Ju längre ner på lönestegen ju fastare löner. Så ekonomer och jurister får väl sänka sina löner då för att uppnå absolut jämställdhet. Det går de säkert med på….

   Svara
  • Kristian

    /  03/25/2017

   Tänk att – såvitt jag vet – inte ett enda företag har gjort det uppenbara och anställt bara kvinnor! Man får ju exakt samma
   – utbildning
   – erfarenhet
   – vilja att jobba över/helg/kväll
   – vilja att vara borta från familjen
   – vilja att göra smutsiga, obekväma, farliga jobb
   – ansvar för personal och budget
   … till lägre pris!

   Varför finns det fortfarande företag som anställer män?
   Obegripligt.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/26/2017

    För att penisen och det hemliga handslaget förstås.

    Svara
  • Bamse

    /  03/26/2017

   Sätt igång rättsprocess mot alla arbetsgivare som ägnar sig åt olaglig lönediskriminering då. Så vanligt förekommande som det sägs vara måste det finnas massor med rättsfall som är rena straffsparken att göra mål på. På köpet blir du feministikon och åsiktskorridorshjälte.

   Inte det? Håll käften då!

   Svara
 29. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
 30. MiT

   /  03/25/2017

  Svara
 31. Svenne

   /  03/25/2017

  SVT-krönika…

  SVT igen…

  Svara
  • Jan

    /  03/25/2017

   Män ska alltså prata om abort men inte få ha någon åsikt annat än att hålla med kvinnan som har tolkningsföreträde? Men om kvinnan väljer fel ska de skämmas?

   Svara
  • Grodan Boll

    /  03/26/2017

   Och det tycks alltid vara kvinnan som får bära ansvaret samtidigt som männen har ryggen fri.

   Raketkirurgi.
   Har man inga rättigheter, blir det i det här fallet väldigt svårt att utdela skyldigheter och ansvar.

   Snackar män om abort? Min erfarenhet är att det nästan aldrig sker, om det inte handlar om att ändra lagstiftningen.

   Det kan ha med att man inte har mycket att säga till om och från vissa håll anses inte uttala sig om.

   Såvida kvinnan inte föredrar att genomföra en abort ensam borde mannen…

   Maktanalys tack.

   Som ett stöd, men också för att få en förståelse för vad det innebär.

   Det kan vara så att män inte är kvinnor och därmed inte har samma emotionella respons även om de empatiskt försöker sätta sig in i processen.

   Kan abortvården bli mer inkluderande och mer angelägen om männen är med? En jag pratade med berättade att han kände sig direkt ovälkommen när han följde med sin partner.

   Och det är mäns fel? ( Vem har företräde när det handlar om känslor? )

   Vi borde prata om abort – i skolan, föräldrar och kompisgäng. Släpp beröringsskräcken och bryt tabut. Det enda sättet att komma till rätta med det är att våga prata om det. Och i det samtalet måste alla parter delta.

   Oooh… så det handlade inte ett piss om män, utan om att kvinnor som genomför abort ska känna sig bättre och strykas medhårs av de som inte får uttala sig?

   Tl;Dr: David Fjäll är en God™ människa.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  03/26/2017

   Also: cisnormativt och transfobiskt.

   Svara
   • Klimathotet

     /  03/26/2017

    Använd kondom. Sverige är inte något jävla katolikland.

    Svara
  • Bamse

    /  03/27/2017

   ”Intellektuellt sett vet jag att jag har rätt att göra så många aborter som jag behöver…”

   Kanske det, men blir dom många är det nog på sin plats att både sjukhuspersonalen samt dina nära och kära börjar fråga sig hur det är fatt egentligen. Inte för att de vill skuldbelägga utan för att de högst antagligen är uppriktigt oroade för dig.

   Har du en kille som medverkat till fyra aborter och tar det med an klackspark borde du kanske överväga att byta ut honom?

   Svara
 32. Jan

   /  03/25/2017

  Apropå ovan. Här menar Aftonbladets ”unga-arga-kvinna” Frida Söderlund att män ska hålla käften i kvinnofrågor. Bara lyssna.
  http://www.aftonbladet.se/a/g2Aj5/lar-dig-lyssna–om-du-inte-har-erfarenheten

  Svara
  • Pelle2

    /  03/26/2017

   Det konstiga är att radikalfeministerna alltid tar sig rätten att tala om hur män skall göra och vara och har bestämda uppfattningar om hur det är att vara man.Hur kan dom veta något om hur det är att vara man och vad ger dom rätt att ha en åsikt om det i så fall ?
   Sedan tror jag att det är dags för Frida att gå till psykologen. Hon skäms nämligen,helt omotiverat. över att vara en vit cis-kvinna.
   Frida tar den sjuka identitetspolitiken till nya höjder..

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/26/2017

    Det hade givetvis varit hyckleri, men det kan man strunta i om det slås uppåt.

    Och de har bestämt att de slår uppåt, så…

    Svara
 33. G

   /  03/26/2017

  ”Anställda inom Svenska kyrkan vittnar om mobbning: ”Det är en tystnadskultur” ”.
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/anstallda-inom-svenska-kyrkan-vittnar-om-mobbning-det-ar-en-tystnadskultur

  Svara
 34. Pelle2

   /  03/26/2017

  OT:
  Här kommer en lista på vad flyktingextremisterna i Fi vill göra:

  Här är några punkter som klubbades av partikongressen på lördagen:

  • Ingen ska sättas i förvar eller tvångsutvisas efter avslag på asylansökan

  • Permanenta uppehållstillstånd som regel

  • Utökade möjligheter till anhöriginvandring

  • Amnesti för alla ensamkommande flyktingbarn och alla papperslösa som visats i Sverige.

  • Papperslösa ska kunna få försörjningsstöd

  • Kommuner ska inte få informera Polisen eller andra myndigheter om papperslösa

  • Brottslingar ska inte kunna utvisas

  Varför skall vi ha ett system med asylansökan om ett avslag inte betyder ett skit ?

  Dom verkar också vilja importera mera brottslingar eftersom dessa inte skall få utvisas.

  Dom har naturligtvis heller ingen aning om vad pengarna skall komma ifrån och var flyktingarna skall bo,hur dom skall försörjas med mera.

  Vilka idioter dom är !

  Svara
 35. MiT

   /  03/26/2017

  Svara
  • Vilken chock! Finns det lögnare om åldern bland de så kallade ”ensamkommande”? Är inte heller alla deras föräldrar döda?

   Svara
 36. MiT

   /  03/26/2017

  Någon som vet vad det här handlar om?

  Svara
 37. Jonas

   /  03/26/2017

  ”244.000 fler i arbete – alla utrikesfödda”
  ”Det är de utrikesfödda som fått de nya jobben i Sverige”
  ”För inrikesfödda har det inte skett någon ökning alls av sysselsättningen. Till stor del beror detta på att det var de inrikesfödda som drabbades hårdast efter finanskrisen”

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/244-000-fler-i-arbete-alla-utrikesfodda

  Svara
  • Det kan väl också ha att göra med att man storsatsar på att utrikesfödda ska komma i arbete/”sysselsättning” för att få statistiken att se bättre ut.

   Svara
   • Klimathotet

     /  03/26/2017

    För 99,99% är det 1 timme i veckan hos Samhall.

    Svara
  • Jan

    /  03/26/2017

   Det lustiga är att statliga media och myndigheter inte har någon trovärdighet längre när det gäller viss typ av rapportering. Man vet att det är vinklat på något sätt. Eller selekterat. Den som granskar de här siffrorna kommer nog att finna en del oegentligheter. Precis som i fallet med ”kompetensregnen”, ”pensionsräddarna” eller Sandvikenrapporten.

   Min gissning, utan att ha granskat materialet, är att olika former av stödsysselsättningar, förmodligen riktade sådana, är överrepresenterade här.

   Svara
 38. MiT

   /  03/26/2017

  Självklart ska Sanandaji bara acceptera att media och journalister sprider påhitt om att hans bok orsakar mordhot och liknande. Han ska inte ens få påtala att de sprider osakligheter och rena smetande med bajs helt utan grund verkar de tycka. Och så anser de att det är fel på HANS beteende i sociala medier och att HANS bok är rätt knäpp…

  Svara
  • Pelle2

    /  03/26/2017

   Åsiktskorridorens väktare Pallas och Klenell blir upprörda för att den censurerande bibliotekarien får kritik och väljer att säga upp sig. När dom själva ser till att dom som inte delar deras ideologier får sparken så är det däremot inget problem.
   Det är heller inget problem när dom startar drev men när någon, som Sanandaji eller Paolo Roberto inte viker ner sig utan ger tillbaka så är det en fruktansvärd kränkning av godhetsvänstern dom sysslar med.
   Är ju också spännande att dom motsätter sig en neutral bedömning av Sanandajis bok för självklart menar dom väl då att boken skall brunsmetas eftersom Sanandaji inte delar deras åsikter om förorten och dess problem.
   Dom har heller inget problem med bibliotekarier som censurerar utbudet så länge det är rätt böcker som inte köps in. Skulle som sagt var vara kul om någon beslutade sig för att inte köpa in Galagos böcker med hänvisning till sin personliga ideologi.
   Är det någon som tror att Klenell och Pallas skulle acceptera det ?

   Svara
  • Leif

    /  03/26/2017

   Intressant att Klenell är bekymrad över folks beteende på social medier:
   https://genusnytt.wordpress.com/2011/06/20/ett-forlag-kallar-mig-rotna-pisshuvet/

   Svara
 39. Kan någon hitta den oklippta videon? Ingen kan vara såhär korkad…

  Ja Kawesa, jag tycker att vita svenskar som begår grova våldsbrott ska utvisas till sina hemländer.

  Svara
  • Jan

    /  03/26/2017

   Jag tror att negressen kommer att få vissa problem med de vita Gudrun Sjödén-tanterna i Fi. Många tror att kvinnor är fria från fördomar men de är de inte. Se hur det gick för Nalin Pekgul hos sossekvinnorna. Hon blev inte direkt omfamnad. Nu är hon lektor i feminism (”genusvetenskap”) på kvinnohögskolan Södertörn – så det kan nog vara en förmildrande sak. Då talar de samma språk så att säga. Min gissning är att Kawesa blir ett sänke för Fi.

   Svara
   • Nalin Pekgul blev ju utfryst för att hon började prata om ämnen som de inte riktigt ville höra om – dvs hederskultur och vad som höll på att hända i förorterna (innan det kom in på modet). Så länge hon håller sig borta från den stora elefanten i rummet så kanske det funkar…

    Svara
    • Jan

      /  03/26/2017

     Hon blev hyllad alldeles i början för att hon hade haft en knälång kjol på kongressen. Vilket ansågs vara höjden av frigörelse för en kurd. Sedan blev hon ganska snabbt nonchalerad och utfryst. Förortsproblematiken ingick inte i den helvita feministiska diskursen då. Nalin blev ”den andre”…

     Svara
    • Grodan Boll

      /  03/27/2017

     Se vidare: Kakabaveh.

     Svara
 1. Vad hände 2017? Del 2 | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: