Intervju i spansk tv med en hög svensk SVT-chef

Jag har lyckats komma över en intervju som spansk tv har gjort med en hög chef från SVT. En mycket avslöjande intervju!

För den som vill ha lite fakta om SVT:s senaste utspel om att utan de utrikes födda så skulle svensk ekonomi ha kollapsat så hänvisar jag till Tino Sanandaji

Tänk att de aldrig lär sig att det funkar inte längre med att försöka vilseleda…

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

75 kommentarer

 1. MiT

   /  03/27/2017


  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154557655718251&set=a.454058298250.239724.644748250&type=3*

  Svara
 2. G

   /  03/27/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2017

   Skulle som sagt var vara intressant att höra Jerlerup förklara på vilket sätt dom är rasister.
   Något säger mig att det inte handlar om något annat än att dom inte delar hans ideologiska preferenser..

   Svara
 3. G

   /  03/27/2017

  ”Riksdagsmannens son blev dödshotad – på grund av sin pappas värderingar

  Flera års trakasserier kulminerade i Överum i går. Jörgen Anderssons 14-årige son blev jagad, nedslagen och dödshotad av ett gäng på grund av att Jörgen Andersson är moderat.

  – Han hade två kompisar hos sig och det gjorde att han vågade sig ut i samhället i går. Det var avslutningsfest på fritidsgården och när de tre killarna passerar fritidsgården så ger sig en mobb efter dem. De kastar glåpord efter min son som känner att han vill fly. När han ber om att bli lämnad ifred blir han nedslagen i stället. Det är säkert ett tiotal i mobben och de ger sig inte på de andra två. Efter att de slagit ned min son säger de att han ska se det här som en första varning, nästa gång dödar vi dig. Budskapet var att han inte skulle våga sig ut i Överum, säger Jörgen Andersson som själv sökte upp barnen i mobben under gårdagskvällen:

  – Jag pratade med barnen efteråt, men fick inget vettigt ur dem. Jag pratade också med deras föräldrar, och en bekräftade att det handlade om min politiska övertygelse.(Forts)”
  http://www.dagensvimmerby.se/nyheter/politik/e/11445/riksdagsmannens-son-blev-dodshotad-pa-grund-av-sin-pappas-varderingar/

  Svara
 4. Svenne

   /  03/27/2017

  #satir…

  Svara
 5. Majsan

   /  03/27/2017

  Angående SvTs jubel över hur många invandrare som kom i arbete och räddar Sverige. Jag skulle bra gärna vilja veta hur många av dem som har jobb som har just att göra med att det kommit så många invandrare till Sverige… Misstänker att med det stora droppet i antalet ensamkommande och stängningar av asylboenden så kommer arbetslösheten att ta fart igen, utöver de nyanlända som skrivs in.

  Svara
  • Hypocrita

    /  03/27/2017

   Exakt! Per definition ”tillverkade jobb”…..

   Svara
 6. Länkades redan i förra inlägget men är värt lägga in igen då Ledarsidorna utvecklar Tinos inlägg om saken:

  https://ledarsidorna.se/2017/03/svt-nyheter-alt-facts-och-post-truth/

  Det roliga är att det är att SVTs artikel är antagligen skriven av människor som bokstavligt talat skriker om hur Avpixlat vinklar och förvanskar saker, men gör sedan sådana här magplask. It’s okay when we do it!

  Svara
 7. MiT

   /  03/27/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2017

   Undrar hur länge det dröjer innan Gudrun och Filip och Fredrik utfärdar en fatwa mot Glenn?
   Det är bara kvinnor som får skämta om sådant..

   Svara
  • Bwahahahahaha. Nu lär Fisarna flippa totalt (och Glenn vet om det och bryr sig sannolikt inte ett piss). Ha d gott Glenn!

   Svara
 8. MiT

   /  03/27/2017

  Svara
 9. Pelle2

   /  03/27/2017

  OT:
  Ojsan Cantwell pläderar för att man inte skall utdela hårdare straff för brottslingar.
  Han utgår från ett uttalande från en polis som påstod att en brottsling direkt blev utsläppt efter ett knivrån.
  I sak hade polisen delvis rätt. Mannen fick tydligen någon form av skyddstillsyn och kontraktsvård och det innebär väl förmodligen att han inte blev inspärrad.
  Då kan han ju teoretiskt fortsätta att begå brott. vilket väl var vad Polisen vände sig emot.
  Visserligen omvandlas vården till fängelsestraff om han begår ett nytt brott men det gör ju inte det nya offret något gladare..
  Ojsan menar att våra straffskalor inte avviker så mycket från andra länder.
  Han exemplifierar detta med att straffet för narkotikabrott är lägre i Holland.
  Det är ju inte så konstigt med tanke på deras syn på narkotikaanvändande i jämförelse med vår.Dessutom drabbas väl de flesta av oss inte av narkotikarelaterade brott mer än de som utsätts för att bli rånade eller bestulna av missbrukarna.
  Finnarna har dock tydligen hårdare straff än vi för att skjuta ihjäl någon oavsett orsak skriver han.
  Det är förmodligen ett brott som de flesta av oss skulle vilja ha ett högt straff för,

  Men det är väl som vanligt för en vänstertomte som Ojsan mera synd om brottslingen än offret och det är i hans världsbild förskräckligt om brottslingen skall få något mera än en smäll på fingrarna oavsett brottets allvarlighetsgrad.

  http://archive.is/fyx16

  Svara
 10. G

   /  03/27/2017

  OT.
  Vet inte om det finns en bättre sida som man lättare kan följa med opinionen ute i Europa på ett och samma ställe. Men hittade den här sajten (fortfarande i BETA) som illustrerar det ganska så bra med lättförståelig grafik. http://www.electograph.com/p/electomonitor.html

  En intressant sak är att se vad ett parti fick vid senaste valet och hur utvecklingen för partiet gått sedan, om man samtidigt har halvkoll på landets utveckling sedans dess är det ännu intressantare. Exempelvis fick Syriza i Grekland i senaste valet 35%, men ligger nu och skumpar kring 20%. Medans ND (som jag antar är största oppositionsparti ?) fick 28% i senaste valet, men är nu uppe i 32-37%.
  En annan raket är ANO i Tjeckien, fick 18% i senaste valet som var 2013, men är nu uppe kring 30%. Samtidigt intressant att se att Tjeckiens kommunistparti kan locka så många som 12-15% av väljarna, det verkar dock vara en stadig siffra som inte rör sig åt något håll, kommunisterna fick 14% i senaste valet.
  Sen kan man se (som även nämnts tidigare av någon här) att det går inget vidare för Sannfinländarna i Finland, men några som gått upp sedan valet är de gröna som går framåt kraftigt och sossarna går också upp.

  Jag kan långt ifrån alla partier och var partierna står, framför allt inte hur alla partinamn förkortas i tabellerna, men det är bara å söka så finner man svaret.

  Svara
  • Kristian

    /  03/27/2017

   Riktigt intressant! Tänk om man kunde få en höger-vänster/frihetligt-auktoritär position för varje parti. Mycket att göra.

   Svara
 11. G

   /  03/27/2017

  MiT postade igår: https://toklandet.wordpress.com/2017/03/24/trafikmaktordningen-i-varnamo-ska-brytas-med-cyklar-och-kommunikationen-ska-granskas-normkritiskt/#comment-107795

  Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2017

   Precis som det handlade om Satir från DN. Hade inte Neuding kollat upp saken kan vi var helt säkra på att dom hade varit jättenöjda när dom hade lyckats brunsmeta sanandaji.
   Maken till ohederliga människor får man leta efter..

   Svara
  • Rikard

    /  03/27/2017

   Hej.

   Sagt förr och det är lika sant ännu: journalister och annat mediafolk är i övervägande grad mobbare i sin personlighet – hur många gånger har jag inte hört elever förklara sina lögner och förtalskampanjer mot andra elever eller skolpersonal med ‘de va ju på skoj ju’.

   Idel godhet, och noll förmåga till att dra slutsatser eller utreda orsak-verkan sammanhang, eller förmåga att ens förstå vad ett sådant är. Noll respekt för professionell kompetens eller integritet, och med en moralisk kompass stadigt låst på egocentrisk själviskhet.

   Troligen ser deras interna process ut såhär:

   >journalister kan skriva om allt
   >man kan inte skriva om något man inte kan eller förstår
   >därför kan journalister allt

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Kristian

    /  03/27/2017

   ”även satir”?

   Svara
 12. MiT

   /  03/27/2017

  Svara
 13. G

   /  03/27/2017

  Fan vilka seriösa granskare alltså hahaha, verkar tro att folk är helt bakom flötet!

  Svara
 14. MiT

   /  03/27/2017

  Svara
  • Kristian

    /  03/27/2017

   Menar de kunskap eller ”kunskap”?
   Intressant att det kommentarsfältet fortfarande är öppet!

   Svara
  • De utbildningar som nu berörs av ”mäns våld utbildning” ( inte våld bara) är fysioterapeutexamen, juristexamen, läkarexamen, psykologexamen, sjuksköterskeexamen, socionomexamen och tandläkarexamen.
   Finns inte ”våld” i någon form på alla dessa examen redan inbakad? Snabb koll…känner ingen tandläkare eller fysioterapeut men resten har haft våld i relationer eller skador av våld på utbildningen.

   Jag har för mig att kvinnor slår mer på män och sina ungar än tvärtemot.

   Genus, HBTQ frågor, feminism… Det sväller på mer och mer. Snart finns det inte tid att utbilda i det ämne utbildningen avsåg.

   Svara
 15. MiT

   /  03/27/2017

  Svara
  • Kristian

    /  03/27/2017

   Tangent: som Lukianoff och Haidt sade, är det som inom psykologi (specifikt ”Cognitive behavioral therapy”) anses vara självdestruktivt beteende faktisk vad man lär sig göra nuförtiden:
   https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2015/09/the-coddling-of-the-american-mind/399356/
   ”The goal is to minimize distorted thinking and see the world more accurately. You start by learning the names of the dozen or so most common cognitive distortions (such as overgeneralizing, discounting positives, and emotional reasoning […]”

   Läs hela listan, längst ned i artikeln.

   Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2017

   Umeå universitet är väl också översvämmat av genustomtar så det säger inte så mycket..

   Svara
 16. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/hiv-smittad-atalas-for-valdtakt-mot-barn

  16-åring med HIV-smitta? Visst, det kan hända, men det är nog jävligt ovanligt.

  Svara
  • Klimathotet

    /  03/27/2017

   Afrikaner tror att man kan bli botad från HIV om man våldtar en oskuld så why not.

   Svara
   • Klimathotet

     /  03/27/2017

    Iron Maiden – Bring Your Daughter To The Slaughter

    Svara
  • Motkraft

    /  03/27/2017

   Den killen borde naturligtvis sitta på låst psykiatrisk avdelning tills han blir gammal nog att förstå vilken risk han utsätter andra människor för och är gammal nog att välja att avstå från att utsätta andra människor för den faran. Det vill säga troligtvis borde han sitta på en låst avdelning på livstid.

   Men han kommer troligtvis undan med ett skadestånd han aldrig kommer att betala och lite samhällstjänst han aldrig kommer att utföra. Och glatt konstatera att hans beteende är ok enligt vårt samhälle och då fortsätta utsätta fler tjejer för risker.

   Svara
   • Kristian

     /  03/27/2017

    Som Den Arga Blatten sade: ”godhetshallikar.”

    Svara
 17. Hypocrita

   /  03/27/2017

  Kan inte låta bli att skratta åt ”SVT-intervjun”. Men borde egentligen gråta, då verkligheten ofta överträffar dikten…… Konstig känsla….

  Svara
 18. Rikard

   /  03/27/2017

  Hej.

  Om det är okej med M_i_T vill jag rekommendera ett gästinlägg hos bloggen iOtakt:

  [http://iotakt.se/jag-vill-inte-jessica-stegrud/#comment-11720]

  Om det inte är okej, som statsministern säger, så ber jag om ursäkt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 19. koko lalla

   /  03/27/2017

  Svara
 20. Pelle2

   /  03/27/2017

  OT:
  Rebecca Weidmo Uvell skriver bra om det maktfullkomliga kommunalrådet Susanne Meijer i Hörby.
  http://uvell.se/2017/03/27/maktfullkomlighet-i-horby/

  Svara
 21. Vic

   /  03/27/2017

  Fattar dom inte själva hur stor skada de gör?

  Genom att framställa invandrares generella arbetssituation som bättre än vad den är så missgynnas allra mest invandrarna själva. Särskilt de hederliga människor som kommit på flykt till Sverige och gärna vill göra rätt för sig och skapa ett drägligt liv igen. Det leder ju i förlängningen till att folk tror att integrationen går finfint och invandrarnas situation sopas helt under mattan. Statistiken ser ju bra ut så det är väl skit samma om massa utlandsfödda tragglar år efter år i mesiga arbetsmarknadsåtgärder och låtsasjobb, right?

  Detta leder ju i förlängningen till att klyftorna mellan svenskar och utlandsfödda ökar ytterligare.

  Och att de inte nånsin tycks rapportera hela sanningen leder ju till att folk börjar ana ugglor i mossen och att missförstånd lätt kan uppstå. Till exempel en ökande främlingsfientlighet, vilket hela mediasverige är så otroligt oroliga för. De kanske är det med rätta också… men felet kommer i mångt och mycket vara deras eget.

  Svara
 22. Svenne

   /  03/27/2017

  Reklamprofessorn… #satir

  Svara
 23. Svenne

   /  03/27/2017

  #satir… eller verklighet?

  Svara
 24. Svenne

   /  03/27/2017

  Henrik Sundström, fritidspolitiker (M): Apropå reklam som DN har på Twitter…

  Svara
  • Jan

    /  03/28/2017

   Ajdå, DN hittade en öm punkt hos moderaten Henrik. Nåväl, självkritik är inte alltid så lätt…
   Säga vad man vill om DN men infallsvinkeln är rätt. Moderaternas framgångsrikaste partiledare genom tiderna låtsas man inte om numera. Det är ju ett intressant fenomen. Mannen som fick Moderaterna att bli lika stora som Socialdemokraterna vill ingen riktigt veta av.

   Svara
   • Kristian

     /  03/28/2017

    Samtidigt var det ju som många har skrivit inte förrädaren som riktade Nya Moderaterna åt rätt håll och skapade underlag för skattesänkningar etc. Det jobbet gjorde de som i pricip försvann innan 2010. De som finns kvar förstår inte hur det gick till.
    F-Rein (tja, vad blir hans rapparnamn?) lyckades väl komma in precis rätt för att surfa på vågen andra skapat. Sedan surfade han glatt vidare till annat. F-dog klarar sig alltid!

    Svara
    • Kristian

      /  03/28/2017

     Analysen igen om någon missat den:
     https://ledarsidorna.se/2017/03/moderaternas-kris-de-blindas-rop-pa-hjalp/
     ”Bo Lundgren valde att dra lärdom 2002 av vad som händer om du som partiledare fokuserar på effekterna av en tänkt politik istället för grundarkitekturen i ett samhälle, samhällskontraktet. Lundgren, och hans trio, skapade den process som Reinfeldt sedan skördade frukterna av.”

     Svara
    • Precis, det finns en anledning varför Reinfeldt-regeringen, ju längre in dom kom, fallerade. Reinfeldt II verkade springa ifrån helt vad som försäkrade deras valvinst 2006, utan att riktigt förstå det. Nu famlar de likt en nervös tonåring i mörkret.

     Samma sak gäller S. De förstår inte heller varför folk en gång i tiden röstade på dom.

     Svara
 25. Svenne

   /  03/27/2017

  Klonerna Anfaller…

  Svara
 26. MiT

   /  03/27/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  03/28/2017

   I hennes ögon är hon väl en högst normal vänsterpartist och att jämföra en vänsterextremist med en högerextremist är naturligtvis högst otänkbart för henne,
   Att bli misshandlad och förföljd av en vänsterextremist är ju något helt normalt för det görs ju i godhetens namn…
   #Godhetsvänstern.

   Svara
  • G

    /  03/28/2017

   Hahahaha!

   Svara
 27. MiT

   /  03/27/2017

  Svara
 28. Jan

   /  03/28/2017

  A-C M om den svenska mötesinflationen. Ofta meningslösa företeelser som skapar stress och stjäl tid från det egentliga arbetet. Lustigt nog har det hög status. Om du ägnar hela din arbetstid åt möten och resor till möten så ses du som framgångsrik. Att ägna sin arbetstid åt arbete ses dock som lågstatus. Svenska värderingar…
  http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/haller-vi-pa-att-mota-ihjal-oss/

  Svara
 29. Svenne

   /  03/28/2017

  😛

  Svara
  • Jan

    /  03/28/2017

   Det här är ett fenomen som få känner till. Det kallas pk-krock och sker med nödvändighet då två olika pk-intressen möts. Första gången jag hörde uttrycket var någon gång i slutet på 80-talet av Jonas Gardell i Spanarna i P3 (innan P3 kvoterades sönder). Effekten påminner om det överslagsbeteende (Lorentz) djur kan visa upp när de utses för stimuli de inte förstår…

   Svara
   • Kristian

     /  03/28/2017

    Därav vänsterns ständiga och alltid pågående splittring.
    (Life of Brian-citat lämnas som övning åt läsaren.)

    Svara
 30. Oj då: http://www.svt.se/opinion/svt-visar-en-skev-bild-av-integrationen-pa-arbetsmarknaden

  Antar att SVT var tvungna att uppmärksamma att det kanske finns en del som kritiserar deras ”artikel”.

  Svara
  • Jan

    /  03/28/2017

   Ojdå, jag som trodde att Tino var den ende nationalekonomen i Sverige. Eller att de andra var stumma eller sysselsatta med att ha sex med studentskor. Tydligen finns det en i Örebro också! Det verkar som Tino får det sovande akademiska Sverige att vakna till…

   Svara
 31. Jan

   /  03/28/2017

  LL fortsätter med sitt uppdrag som krönikör i Expressen: Att förfölja SD. Nu hakar han upp sig på en statistisk detalj om när utlänningar kommer att vara i majoritet i Sverige. Som om det spelade någon roll om det sker 2034 eller 2043… Att Sverige blir en ren flyktingnation med fler asiater än européer tycks dock inte beröra LL. Han är fullt upptagen med att pinka sitt revir…
  http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/almqvist-sprider-faktafel–da-tar-sig-sd-forbi-m/

  Svara
  • MiT

    /  03/28/2017

   Men både SCB och BRÅ räknar svensk som svenskfödd med två svenskfödda föräldrar i sin statistik vad jag vet? T ex, jag räknas inte som svensk (två utrikes födda föräldrar men jag är född i Sverige) i deras statistik men mina barn som är födda i Sverige och har två svenskfödda föräldrar räknas som svenskar i den statistiken.

   Svara
   • Klimathotet

     /  03/28/2017

    Jag räknas heller inte som svensk med finsk far men svensk farfar och så vidare. Mina bröder är födda i Sverige men min far hade då ännu inte fått svenskt medborgarskap så de blev inte svenska medborgare vid födseln och deras barn räknas då som utlänningar. Idag räcker det med att åka tunnelbana för att bli svensk.

    Svara
 32. Pelle2

   /  03/28/2017

  Ledarsidornas Johan Westerholm frågar sig om Muslimska brödraskapet kommer flytta sitt huvudkontor till Sverige.
  Skulle inte förvåna mig ett dugg om de gör det för den tandlösa regeringen kommer inte bry sig ett skit om dessa islamister heller.
  Möjligen kommer dom väl öka bidragen till dom.

  https://ledarsidorna.se/2017/03/kommer-muslimska-brodraskapet-flytta-till-sverige/

  Svara
  • Klimathotet

    /  03/28/2017

   Den arabiska våren når Sverige om 2-3 år. NATO kommer då att ha ”boots on the ground and eye in the sky”

   Svara
  • Förklarar varför vissa är så upprörda att de vill att MSB ska dra in sin förstudie om Muslimska brödraskapet och be offentligt om ursäkt (!). Skulle MSB börjar granska dom så går ju planerna i stöpet så att säga…

   Jag tror seriöst att vi svenska snart kommer att få stora problem att resa i världen.

   Svara
   • Klimathotet

     /  03/28/2017

    Svenskar kommer att få utreseförbud för att skyddas mot fascismen.

    Svara
 33. Pelle2

   /  03/28/2017

  OT:
  Erik Helmersson på DN toksågar Fi,s utopiska politik.Skönt att fler och fler journalister granskar dom och ifrågasätter deras idiotier..
  ”Den nya partiledaren för Fi, Victoria Kawesa, intervjuas av Rapport i helgen. Partiet har just antagit en mycket flyktingliberal politik, bland annat ska utvisningar av grova brottslingar stoppas. Varför?
  ”De som blir fängslade för grova brott och är vita svenskar, de utvisas ju inte”, förklarar Kawesa. Som om det var hudfärgen, inte medborgarskapet, som fällde avgörandet. Som om mörka svenska brottslingar blev utvisade – eller som om vita kriminella litauer inte blev det.

  Victoria Kawesa är lektor i genusvetenskap vid Södertörns högskola, och efter helgens kongress står det klart att Fi i mångt och mycket är ett Södertörn i partiformat. Glada radikala studenter som har råd med allt eftersom allt bara finns i fluffig teori.
  Alla goda gåvor finansieras av att en annan värld är möjlig.

  Ett Aktuelltinslag från veckan förstärkte bilden. Stjärnögda aktivister försäkrade att en annan värld är möjlig, en annan politik, en annan vision. Gratis kollektivtrafik, vidsträckta rättigheter även för den som inte har uppehållstillstånd i Sverige. Hur ska det betalas?
  Det finns resurser. Det är inga problem. Omfördelning! Det handlar om skatt!

  Sedan var det dags för den andra partiledaren, Gudrun Schyman, att intervjuas i studion. Stärkt a-kassa, fri tandvård, försörjningsstöd höjt och även till papperslösa, bostäder för EU-migranter… Var ska det tas? ”Jag har inte summan i huvudet, men vi presenterar en statsbudget före nästa val.”
  Är det 1 eller 50 miljarder? ”Nej.”

  Svenskarna är nog ett rätt feministiskt folk. De flesta blir förbannade på orättvisa löner och könsdiskriminering. Men det är en helt annan sak att anamma det radikala, hyperteoretiska Södertörnspaketet där män skuldbeläggs kollektivt och hudfärg (ljus) konsekvent lyfts fram som strukturell delförklaring till all ondska och illvilja. Och där alla goda gåvor finansieras av att en annan värld är möjlig.

  Det är en världsbild som omfamnas av progressiva debattörer och ger klickvänliga rubriker. Men debattörerna är när allt kommer till kritan ytterst få och rubrikerna flyktiga. Ingetdera är hårdvaluta när det kommer till frågan om vem som ska styra Sverige.”

  Svara
  • F! är ett parti som helt enkelt inte tål närmare granskning. Man såg ju hur det gick när UG-redaktionen petade på dom lite grann i valet 2006 och partiet föll ihop helt. Skulle media faktiskt hårdgranska dom så skulle dom rämna snabbare än du kan säga ”Miljöpartiet ❤ Islamister".

   Svara
  • Kristian

    /  03/28/2017

   Någon, jag har tappat bort vem, skrev om en Sydamerikansk version av Burning Man. Argentina, tror jag.
   Hon (tror jag) talade om hur man kunde göra en av två saker: förändra världen till det bättre, eller drömma sig bort i diverse fantasier. F! är en fantasiversion av kommunismen.

   Svara
 34. Kristian

   /  03/28/2017

  Öh … vad?
  ”Trelleborgare fick Putins post – Postnord har ingen förklaring”
  http://archive.is/hwGxP

  Svara
 1. Komplexa eller enkla lösningar på svåra problem? | WTF?
 2. Vad hände 2017? Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: